brak logo

mega fresh

Brwinów

Opinie o mega fresh

gosc 2009-12-04 19:56:30
nie polecam tej firmy brak szacunku, szefostwo szkoda słów, życzę powodzenia tym co się zdecydują tam pracować!!
Sprawiedliwy 2010-01-03 16:53:39
Biorąc pod uwagę, sposób wypowiedzi, to musi to być ktoś, kto podczas procesu rekrutacyjnego poprostu odpadł :-). Firma jest ok, w dobie kryzysu w branżach handlowych radzi sobie bardzo dobrze, ma plany na przyszłość, a te które rozpoczęła, realizuje z powodzeniem. Pozdrawiam wszystkich zawistnych i źle życzących ;-))]
xxx 2010-04-15 15:54:58
Tez mam takie zdanie firma beznadziejna, kłopoty z wpłacaniem pensji tylko dyspozycyjności oczekują 24/ dobę. Radzę omijac tą firmę wielkim łukiem, pracownicy zmieniają się tam średnio co miesiąc , a więc to też daje dużo do myślenia.
kandydat 2010-05-31 17:36:19
a ja byłem na rozmowie o pracę i mam dobre wrażenia, wszystko było profesjonalnie, nawet dostałem telefon w ustalonym terminie.
z branży 2010-06-01 10:00:23
moim zdaniem to poprostu ciężka praca, taka branża i ewidentnie trzeba ją lubić. Jest ciekawa lecz nie przewidywalna, każdy rok jest inny, a to odbija się przez wszystkie działy od magazynu po papiery i zjmuje dużo czasu, ot co.
profesjonalista 2010-06-17 11:37:01
Ja mam bardzo pozytytwne odczucia - chyba nie wiecie co to jest rotacja pracowników, a ponadto jeżeli ktoś bez wykształcenia i jakichkolwiek umiejętności chce zarabiać pożądne pieniądze to musi niestety ciężko pracować, a jeżeli mu się po prostu nie chce to znaczy że to jego wina i się po prostu nie nadaje. W MF jeżeli tylko chcesz pracować to na pewno będziesz doceniony. Firma pomimo kryzysu istnieje i ma się świetnie, kadra zarządzająca jest w porządku pensja jest terminowo, wypłacane są nadgodziny, warunki pracy świetne, dogodne godziny do wyboru - to dobra firma dla pracowitych, kreatywnych ludzi, którzy chcą coś w życiu osiągnąć (bez względu na poziom wykształcenia) i znają swoją wartość, więc lenie, bumelanci i oszuści są bez szans...Tylko najlepszy zespół może budować dobrą firmę
gość 2010-11-25 16:00:34
a moim zdaniem to gołomowa i frazesy, niestety
anonim 2011-01-05 22:53:31
wyplacane nadgodziny? w megafreshu ? haha dobry zart karnawalowy. jeden najwiekszy problem ...szef, sensowne zarzadzanie a raczej jego kompletny brak
anonim 2011-01-14 13:46:15
Każdy kto ma coś na sumieniu będzie najpierw krytykował - szkoda,że na forum internetowym i anonimowo a nie wprost i jawnie - to najlepszy dowód, że takie opinie to zwykła złośliwosć i kłamstwo.
Proponuję w pierwszej kolejności zastanowić się zanim coś się napisze a tym bartdziej taką bzdurę. Najlepszym dowodem jest, ze firma nie ma z tego tytułu żadnych kłopotów. Kłamilwym anonimowym krytykantom - NIE!!!! Liczą się tylko miarodajne udowodnione opinie.
prawdziwy_anonim 2012-03-31 14:32:30
anonim - 2011-01-14 13:46:15

Każdy kto ma coś na sumieniu będzie najpierw krytykował - szkoda,że na forum internetowym i anonimowo a nie wprost i jawnie - to najlepszy dowód, że takie opinie to zwykła złośliwosć i kłamstwo.

Proponuję w pierwszej kolejności zastanowić się zanim coś się napisze a tym bartdziej taką bzdurę. Najlepszym dowodem jest, ze firma nie ma z tego tytułu żadnych kłopotów. Kłamilwym anonimowym krytykantom - NIE!!!! Liczą się tylko miarodajne udowodnione opinie.
wytykając "anonimom" anonimowość sama ;) jesteś anonimowa, a czas nie ubłagalnie obnażył prawdę o "rentowności" firmy zarządzanej przez "pazerną" [usunięte przez moderatora] która wpędziła w kłopoty [usunięte przez moderatora].... proste, firmy nie ma, szkoda .... Megafresh tworzony od podstaw wyłącznie przez [usunięte przez moderatora] który (mimo braków kulturowych) jest dobrym człowiekiem nie istnieje.
żerom 2015-02-07 17:41:11
jeśli chodzi o mega fresh to nie słyszałem aby planowane było zwiększenie ich obecnego skłądu personalnego. Szansa na zatrudnienie oczywiście jest , bo od czasu do czasu ktoś stąd odchodzi skuszony innymi propozycjami pracy, toteż wydaje mi się , że prędzej czy później coś dla siebie znajdziesz .powodzenia
liske 2016-05-17 22:43:19
dziwi mnie to ze nie wyplaca nagdodzin, przeciez nikt nie bedzie pracował za darmo, troche nieuczciewie z ich strony.
Zostaw swoją opinię o mega fresh - Brwinów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mega fresh