osm bieruń

Bieruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 14 ocen.

osm bieruń
3 14 6 1

Opinie o osm bieruń

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Rokita

Masakra tragedia brak słów czysty wyzysk człowieka chyba już zostało wszystko napisane wyżej zero szacunku do czlowieka

Ja
@Andrzej 17.08.2018 12:36

Mówię serio. Podobno na mozarelli jest taki system pracy dlatego się zgodziłam. Chyba już nie chce wiedzieć więcej. Dzięki za pomoc

Dojarka

W Raciborzu to jest taki (usunięte przez administratora) pracy ludzie się tu przewijają jak skarpety na nogach Rządzą ludzie z Bierunia a miejscowi to biali murzyni Pracujesz dziennie tyle godzin ile trzeba nikt Cię nie pyta czy możesz zostać dłużej Musisz i koniec Nawet 12 i więcej i śpisz 4lub 5 godz i dalej do pracy Potrzebny jest PIP

Zuzia

Kierownictwo to było kiedyś można było liczyć na pomoc o każdej porze dnia i nocy .jak coś się działo to byli z pracownikami nawet w weekend No cóż tak ich eksploatowali że odeszli , bo inni na ich plecach się lansowali .a teraz kierowniczka mówi jakby coś się działo proszę do mnie nie dzwonić tylko napisać SMS jak będę mogła to odpisze bo ja mam weekend wolny Ludzie w weekend pracują sami bo całe kierownictwo kończy pracę w piątek i koniec . Teraz można zadzwonić do makstrowej Jadzi to jedyna osoba na którą można liczyć tylko jak długo ona to wytrzyma .

Ewa

Powiedzcie jak wyglądają relacje z szefostwem, czy w razie problemów można liczyć na pomoc? Takie szczere opinie są niezwykle cenne, warto dzielić się swoimi przemyśleniami.

anonymous

A jak wyglada praca w Raciborzu?

Andrzej
@że co że co? 08.07.2018 12:55

Tzn przeje..ne

Ewa

Szukałam ostatnio ofert pracy w osm bieruń, jednak na żadną nie udało mi się trafić. Wiecie coś o przyszłych rekrutacjach w tej firmie? A może są już jakieś otwarte? W jakich obszarach firmy, Waszym zdaniem najlepiej jest pracować? Podzielicie się swoimi opiniami i doświadczeniami w tej kwestii?

Krzyś
@Ewa 18.06.2018 17:34

Ewa , możesz się zgłosić. Na pewni Ci się spodoba. Mają bardzo szeroki obszar, na pewno coś ci wybiorą: https://www.olx.pl/oferta/mleczarnia-w-raciborzu-pracownik-produkcji-CID4-IDuxfhx.html#8be0a2188e

Ewa

@Andrzej, może, w takim razie, przedstawiłbyś dokładnie na czym polegają Twoje obowiązki w osm bieruń? Jak długo już współpracujesz z tym pracodawcą? Twoja uzupełniona wypowiedź zainteresuje innych użytkowników odwiedzających ten wątek.

Andrzej
@Ewa 20.05.2018 13:48

????????

Ewa

@Andrzej czy w poniższej sytuacji pracownicy mogą odebrać wolny dzień w tygodniu? Ktoś kto pracuje w niedziele może liczyć na większą stawką godzinową? Czy firma oferuje dodatkowe benefity pozapłacowe, takie jak ubezpieczenie medyczne albo karnet na basen?

Andrzej
@Motyl 10.05.2018 11:41

Motyl skad ty sie urwalas? Ty widzialas te wolne za niedziele!? Andrzej kazal Ci to napisac czy jest to twoja oddolna inicjatywa?. Nie jest sprawiedliwie! Nadgodziny wyplacane sa jak normalne godziny. Tak sa wymagajacy bo robisz 1,5 m-ca w miesiac ;-). Do emerytury nie dociagniesz. Ale zaszalalas z tym ubezpieczeniem!!! @Ewa – karta MultiSport nie jest Ci potrzebna – po prostu nie bedziesz miala czasu na „glupoty”. Fitness jest w robocie jak masz do przerzucenia klika ton w wiaderkach ;-) . Taka prawda Motylku!!!

Dojarka

Nagroda to chyba dla tych co punktują albo prezesowi (usunięte przez administratora) l.... Co drugi to w Bieruniu jakiś brygadzista Majster albo Kierownik a reszta ludzi traktowany chyba jak biali murzyni

Big
@Dojarka 01.04.2018 19:11

Jak chcesz zapunktować na mleczarni to musisz dobrze dziobać u jednej z 4 osób: Zofii, Zuzanny, Urszuli, Barbary. Jak będziesz dobrze donosić o wszystkim to będziesz pod ochroną

Andrzej

Piąta niedziela z rzędu w pracy. Idziemy na rekord. Szóstą też damy radę!!!. Jest moc.

Big

Witam,tak sobie czytam wasze opinie o mleczarni i zastanawiam się za co ten zakład dostał GAZELE BIZNESU chyba za zajeżdżanie ludzi i zarządzanie nimi na granicy mobbingu. Przecież te osiągnięcia to wszystko dzięki ciężkiej pracy ludzi a nagrody zarząd zgarnął. W pewien sposób nie doceniają pracy ludzkiej. Pozdrawiam Big

Grzegorz
@Big 31.03.2018 12:42

Gazele Biznesu się kupuje. A w OSM Bieruń jest dramat!

Zawiedziona

Jeden aparatowy to tak prezesowi wchodzi ze napewno prezesa boli i wszyscy to widzą Masakra

Zenek
@Zawiedziona 14.03.2018 10:32

Niech się nasmaruje tym olejem co leją do wszystkiego. Będzie gładko :-)

Romek

Bo się prezesowi nie podobali Lubi mieć ludzi jak jedna pani obecnie w R... która donosi prezesowi co się dzieje ale do swoich błędów się nie przyznaje

Zenek
@Romek 07.03.2018 05:41

Ale to oni sami się zwolnili a nie ich prezes zwolnił.

Zawiedziona

Na tym zakładzie jeden wielki (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) na kółkach. Każdy o każdym wszytko wie i tylko plotkuje jeden na drugiego. Nic nie możesz zaplanować,bo z wolnego ściągnącie do pracy. Dramat.... wykanczaja tam tych pracowników do tego stopnia,że sypią się im rodziny przez ich pracę. Szkoda słów na ten zakład

Zenek

Dlaczego wszyscy kierownicy z zakładu w Raciborzu się zwolnili?

Łukasz
@Zenek 06.03.2018 17:06

Bo są mądrzy!

Dojarka

Żadnych szkoleń żadnych kursów A robić musisz wszystko i na wszystkim Przepisów BHP to się wogule nie przestrzega Prezes to z ludzmi nie gada bo ludzie to chyba pionki są dla niego

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w osm bieruń o opisanie nowej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Big
@Administrator 23.02.2018 09:57

Szkolenia???? Tak były tylko w formie papierowej (podpisz tutaj), badania okresowe też podobnie załatwiane lekarz nas nawet nie widział.

Zenek

Rządzą tam same kobiety facetów traktują jak pionki chyba nawet prezes nie ma zbytnio do gadania, atmosfera między ludźmi niby fajna, ale cytuję kadrową „jeden drugiego to by w łyżce wody utopił gdyby umiał” tak tu jest.

Big

Witam,miałem przyjemność pracować w osm bieruń jako magazynier. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie i socjal jest ok. natomiast organizacja pracy na magazynie fatalna. Obóz pracy urlop dostaniesz tylko ten planowany. Jak już mocno cię wyeksploatują i będziesz pod opieką lekarza to po powrocie jest pewne wypowiedzenie. Republika babska. Powodzenia.

Twardy
@Big 15.09.2017 06:25

Sprawa dla PIP

Zostaw opinię o osm bieruń - Bieruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie osm bieruń