Opinie o SEOmotive.pl - Oficjalny Partner Google Poznań
Dodaj do ulubionych
Nie przegap nowości o SEOmotive.pl - Oficjalny Partner Google!
Wywiadu udzielił/aPaweł Siadaczka
01.10.2024 13:17
Jakie były Twoje pierwsze kroki w tworzeniu SEOmotive? Czy pamiętasz moment, kiedy zdałeś sobie sprawę, że wizytówki Google to przyszłość?
Pomysł na SEOmotive zrodził się jeszcze, gdy pracowałem w poprzedniej firmie, gdzie zajmowałem się pozyskiwaniem klientów do wizytówek w portalach branżowych. To tam po raz pierwszy zetknąłem się z tematem wizytówek online i ich potencjałem marketingowym. Jednak szybko zdałem sobie sprawę, że istnieje coś znacznie bardziej nowoczesnego i perspektywicznego – wizytówki Google, które dopiero zaczynały zyskiwać na popularności. W tamtym czasie niewiele osób zdawało sobie sprawę z ich możliwości, a ja czułem, że to prawdziwa nisza, którą warto zagospodarować. Nikt w Polsce się tym jeszcze nie zajmował na większą skalę, a ja wyczułem, że to może być klucz do zbudowania czegoś dużego.
Na swojej drodze spotkałem Mateusza, mojego wspólnika, który stał się nie tylko pierwszym inwestorem, ale przede wszystkim osobą, która uwierzyła w ten projekt tak samo mocno jak ja. Mateusz zainwestował nie tylko swoje środki, ale i zaufanie, co było ogromnym motorem napędowym. Zaczynaliśmy od zera, dosłownie. Nasze pierwsze biuro mieściło się w akademiku, a początkowo sami, na słuchawkach, pozyskiwaliśmy klientów. Były to intensywne miesiące pracy, pełne wyzwań, ale również ekscytacji, bo czuliśmy, że stoimy u progu czegoś wyjątkowego. Wizytówki Google, które wówczas wydawały się nowinką, szybko zaczęły zyskiwać na znaczeniu, a my krok po kroku stawaliśmy się pionierami w tej dziedzinie w Polsce.
Ten czas był nie tylko lekcją przedsiębiorczości, ale również pokazał nam, że determinacja, dobra intuicja i odwaga wchodzenia w nieznane mogą prowadzić do sukcesu. To, co zaczęło się jako mały, akademicki projekt, wkrótce przerodziło się w agencję, która dziś jest liderem w pozycjonowaniu wizytówek Google w Polsce.
Jakie emocje towarzyszyły Ci, gdy po raz pierwszy z sukcesem wypozycjonowałeś wizytówkę Google dla klienta?
Dokładnie pamiętam naszego pierwszego klienta – był to stolarz z małej miejscowości, który trafił do nas w wyjątkowo trudnym momencie. To nie sam fakt wypozycjonowania jego wizytówki był kluczowy, choć oczywiście to było naszym zadaniem. Najbardziej zapadło mi w pamięć, jak bardzo się wahał, czy podjąć współpracę. Był na skraju bankructwa – brakowało mu klientów, a przyszłość jego małego warsztatu wisiała na włosku.
Kiedy po kilku tygodniach od wdrożenia strategii zadzwonił do nas, usłyszeliśmy w jego głosie coś, czego nigdy nie zapomnę. Mówił łamiącym się głosem, pełen wdzięczności, że zaczęły dzwonić telefony, a on pozyskał pierwszych klientów. W tym momencie nie chodziło już tylko o cyfry i pozycje w wynikach wyszukiwania. To było coś znacznie głębszego – realna pomoc człowiekowi, który dzięki naszej pracy mógł stanąć na nogi.
Tamten telefon nas wzruszył. W tamtej chwili zrozumieliśmy, że to, co robimy, ma prawdziwą wartość – nie tylko dla nas, ale przede wszystkim dla tych ludzi, którym pomagamy rozwijać ich firmy. Z tego momentu narodziła się nasza misja. Dziś podobne reakcje klientów stały się dla nas codziennością, ale za każdym razem przypominają nam o tym, dlaczego zaczynaliśmy – by pomagać innym osiągać sukces.
Gdybyś mógł przenieść się w czasie i spotkać Pawła sprzed 10 lat – jakie rady byś sobie wtedy dał?
Gdybym mógł cofnąć się w czasie i spotkać Pawła sprzed 10 lat, na pewno dałbym sobie kilka cennych rad. Z perspektywy czasu widzę, że posiadałem już wtedy solidną wiedzę techniczną, ale zakładanie firmy i jej prowadzenie to był prawdziwy rollercoaster – pełen emocji, stresu i decyzji, które często podejmowałem instynktownie, bez głębszego przygotowania. Gdybym wtedy wiedział to, co wiem teraz, z pewnością uniknąłbym wielu błędów, które kosztowały nas nie tylko czas, sporo nerwów ale i pieniędzy.
Poradziłbym sobie przede wszystkim więcej czytać – zwłaszcza książek związanych stricte z biznesem, np. ponieważ wtedy jeszcze nie widziałem co to znaczy prowadzić firmę. Wiedza techniczna była moją mocną stroną, ale budowanie i rozwijanie firmy to zupełnie inna sztuka. Prowadzenie biznesu to nieustanna nauka, a wtedy, na początku, w dużej mierze działałem "na żywioł", reagując na to, co przynosiły kolejne dni. Czasami to była intuicja, czasami szybkie decyzje, ale brakowało mi planowania i strategii, które dziś są dla mnie fundamentem każdego działania.
Z perspektywy lat wiem, że mógłbym wiele rzeczy zrobić spokojniej, mądrzej, i z większą pewnością siebie. Ale patrząc na te wszystkie wyzwania, jakie pokonaliśmy wraz z Mateuszem, czuję ogromną satysfakcję. Każdy błąd był lekcją, a każdy sukces – wynikiem ciężkiej pracy.
Jakie były najbardziej przełomowe momenty w historii SEOmotive, które skierowały firmę na ścieżkę sukcesu?
Pierwszym przełomowym momentem w historii SEOmotive było wynajęcie biura. Przejście z pracy w akademiku do dedykowanego miejsca pracy było dla nas symbolicznym krokiem naprzód. To był moment, w którym poczuliśmy, że budujemy coś większego i bardziej profesjonalnego. Biuro stało się dla nas nie tylko przestrzenią do pracy, ale również symbolem rozwoju i stabilności.
Następnym kluczowym wydarzeniem było zatrudnienie pierwszego handlowca. To była decyzja, która od razu przyniosła efekty – wreszcie mogliśmy skupić się na rozwinięciu biznesu i pozyskiwaniu nowych klientów. Szybko poszliśmy za ciosem i zatrudniliśmy kolejnych handlowców, co pomogło nam zbudować solidny zespół sprzedaży i rozwijać firmę jeszcze szybciej.
Jednak zaledwie po niecałym roku działalności znaleźliśmy się w trudnym położeniu - nie chce mówić, że na skraju bankructwa, ale było ciężko. Była to prawdziwa próba ognia, która mogła zakończyć naszą historię, zanim tak naprawdę się zaczęła. Zamiast się poddać, ten kryzys dał nam jednak ogromną motywację do działania. Zrozumieliśmy, że nie ma miejsca na wątpliwości – musieliśmy postawić wszystko na jedną kartę i to był moment, który naprawdę nas zdefiniował.
Kolejnym ważnym krokiem było stworzenie działu technicznego. Wiedzieliśmy, że jeśli chcemy rozwijać się na większą skalę i dostarczać jeszcze lepsze usługi, potrzebujemy zespołu ekspertów, którzy będą odpowiedzialni za wszystkie techniczne aspekty naszej działalności. To znacząco podniosło naszą jakość pracy. Dzisiaj dyrektorem działu technicznego jest chłopak, który jest z nami od początku - Bartek, co mnie bardzo cieszy, bo pokazuje, że w naszej firmie można rozwinąć skrzydła i stale awansować, aż na sam szczyt.
Momentem, który umocnił naszą pozycję na rynku, było zdobycie tytułu Partnera Google. To nie tylko podniosło prestiż SEOmotive, ale również dało nam potwierdzenie, że idziemy we właściwym kierunku i że nasza praca jest doceniana przez największego gracza w branży.
Jak zmieniła się Twoja wizja SEOmotive na przestrzeni dekady – czy firma rozwijała się zgodnie z Twoimi początkowymi marzeniami?
I tak, i nie – nigdy nie marzyliśmy, że SEOmotive stanie się tak dużą i tak udaną firmą, jaką jest dzisiaj. Na początku mieliśmy dość skromne plany, wyznaczyliśmy sobie konkretne etapy rozwoju, które chcieliśmy osiągnąć, ale 10 lat temu nie aspirowaliśmy do bycia największym graczem na rynku. Nasza wizja była bardziej pragmatyczna – chcieliśmy rozwijać się stopniowo, krok po kroku, nie snując wielkich marzeń o podbijaniu rynku.
Nie wyobrażaliśmy sobie, że po dekadzie będziemy obsługiwać ponad 15 tysięcy klientów. To, co osiągnęliśmy, przerosło nasze początkowe oczekiwania. Na samym początku nie marzyliśmy o współpracy z taką liczbą klientów, nie myśleliśmy też o tym, że kiedykolwiek zdobędziemy tytuł Partnera Google. To było coś, co wydawało się poza naszym zasięgiem.
Jednak w miarę jak firma rosła, zmieniała się również nasza wizja. Zaczęliśmy dostrzegać większe możliwości, nabieraliśmy odwagi i pewności, że możemy osiągnąć znacznie więcej, niż pierwotnie zakładaliśmy. Dzisiaj patrzymy na SEOmotive nie tylko jako na spełnienie naszych marzeń, ale także jako na projekt, który stale się rozwija, ewoluuje i zaskakuje nas swoimi możliwościami.
Jaka była największa lekcja, jaką wyniosłeś z prowadzenia firmy w tak dynamicznej i zmiennej branży?
Największa lekcja, jaką wyniosłem z prowadzenia SEOmotive to zrozumienie, że nie ma czegoś takiego jak "bezpieczna strefa" czy moment, w którym można osiąść na laurach. Zrozumiałem, że trzeba być gotowym na adaptację, elastyczność i ciągłe uczenie się. Rynek zmienia się błyskawicznie – technologia, algorytmy, potrzeby klientów – a my musimy być zawsze o krok do przodu.
Nie ma miejsca na stagnację. To jak jazda na deskorolce – jeśli przestaniesz się poruszać, szybko się przewrócisz. Nauczyłem się, że kluczem do przetrwania jest nie tylko reagowanie na zmiany, ale przewidywanie ich. Zawsze trzeba szukać nowych rozwiązań, stawiać na rozwój i nigdy nie bać się innowacji. Czasem to, co wydaje się ryzykiem, okazuje się najlepszym krokiem w stronę sukcesu.
Jak wyglądał dzień, w którym zdecydowałeś się na zatrudnienie pierwszego pracownika? Jak zmieniło to SEOmotive?
Zatrudnienie pierwszego pracownika było dla nas jednym z kamieni milowych w rozwoju SEOmotive. Pamiętam, że towarzyszył nam spory strach, bo wtedy nie mieliśmy jeszcze pojęcia o rekrutacji. Nie wiedzieliśmy, na co zwracać szczególną uwagę, jakie cechy będą kluczowe i jak przeprowadzić cały proces. To było dla nas coś zupełnie nowego, co wykraczało poza nasze dotychczasowe doświadczenia. Ale musieliśmy to zrobić, bo firma zaczynała się rozwijać i sami nie byliśmy w stanie obsłużyć wszystkich klientów.
Jak się okazało, całkiem nieźle nam to poszło! Wiele osób, które z nami wtedy rozpoczęły pracę, są do dziś integralną częścią zespołu. Bartek, Daria, Filip, Sławek – to ludzie, którzy byli z nami od samego początku i widzieli, jak SEOmotive rośnie z małego projektu do lidera na rynku. Ich lojalność i zaangażowanie to dla mnie największy dowód na to, że podjęliśmy dobre decyzje.
Zatrudnienie pierwszego pracownika zmieniło SEOmotive w sposób, którego nie przewidzieliśmy. Wprowadziliśmy nowe perspektywy, podzieliliśmy się odpowiedzialnością, a firma zaczęła nabierać prawdziwego tempa. To był moment, w którym poczuliśmy, że SEOmotive przestaje być tylko naszą osobistą misją, a staje się zespołowym projektem, który ma realny wpływ na rynek.
Za 10 lat SEOmotive będzie obchodzić 20-lecie. Gdybyś miał przewidzieć przyszłość – jak Twoim zdaniem będzie wyglądała agencja w 2034 roku?
W 2034 roku widzę SEOmotive jako agencję, która nie tylko utrzyma pozycję lidera, ale wyznaczy nowe standardy w branży. Wierzę, że technologia będzie odgrywać jeszcze większą rolę w naszym codziennym funkcjonowaniu, a my będziemy na czele innowacji, wykorzystując sztuczną inteligencję, automatyzację i zaawansowaną analitykę do tworzenia jeszcze skuteczniejszych strategii marketingowych. Wyobrażam sobie, że SEOmotive będzie miała oddziały w różnych częściach świata, oferując lokalne rozwiązania na globalną skalę.
Jednak dla mnie największa wartość to ludzie. Za 10 lat nasz zespół będzie jeszcze większy, ale wciąż będzie zachowywać to, co najważniejsze – rodzinny charakter i kulturę opartą na wzajemnym wsparciu i zaangażowaniu. Mam nadzieję, że będziemy firmą, która przyciąga najlepszych specjalistów, bo tworzymy środowisko, w którym ludzie czują się docenieni i mają przestrzeń do rozwoju.
Wizytówki Google na pewno będą ewoluować, ale jestem pewien, że SEOmotive nadal będzie na czele zmian w tej dziedzinie. Być może będziemy zajmować się nowymi formami cyfrowej obecności, które nawet trudno dziś sobie wyobrazić, ale jedno jest pewne – zawsze będziemy tam, gdzie technologia spotyka się z potrzebami klientów.
Chciałbym też, aby SEOmotive była firmą, która inspiruje – zarówno naszych klientów, jak i konkurencję – do ciągłego rozwoju i nieustannego poszukiwania nowych ścieżek. Może za 10 lat będziemy prowadzić własną akademię marketingu, dzieląc się naszą wiedzą i doświadczeniem z nowymi pokoleniami specjalistów. Na pewno nie przestaniemy marzyć i działać – bo to właśnie ta ambicja doprowadziła nas do miejsca, w którym jesteśmy, i poprowadzi nas ku przyszłości.
Antczak Salon Optyczny
25.08.2026 08:48
Z SEOmotive współpracuję od 2018 roku. Na początku zajęli się naszą wizytówką Google i bardzo szybko pojawiliśmy się wysoko w wynikach. Zauważyliśmy też więcej klientów w salonie.
Później dołożyliśmy Google Ads i efekt był jeszcze lepszy. Co roku przedłużam współpracę, bo po prostu widzę, że to działa.
W mojej branży klient nie kupuje okularów co miesiąc, więc ważne jest, żeby cały czas być widocznym w Google.
Bardzo dobrze dogaduję się też z moją opiekunką, która ma tak samo na imię jak ja ♥️ Zawsze mogę do niej napisać lub zadzwonić. Raz kontaktowałam się też bezpośrednio z szefem i również nie było żadnego problemu.
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i cieszę się, że od początku trafiłam na SEOmotive. Polecam.
Joanna Antczak
Pomoc Drogowa Szostak
24.08.2026 11:51
Z SEOmotive współpracuję już 5 lat i szczerze mówiąc, gdybym nie widział efektów, to dawno bym zrezygnował 😄 A efekty są i to takie, które naprawdę widać w telefonie i w portfelu.
Prowadzę pomoc drogową w Zielonej Górze. To jest taka branża, gdzie klient nie ma czasu czytać 20 stron ofert i zastanawiać się, kogo wybrać. Jak komuś auto stanie na drodze, to potrzebuje pomocy TERAZ. Wpisuje w Google „pomoc drogowa Zielona Góra”, dzwoni do pierwszej sensownej firmy i jedziemy.
I właśnie dlatego dla mnie najważniejsze są telefony. W ostatnich 5 miesiącach sama wizytówka Google wygenerowała mi 649 kontaktów od klientów. Do tego dochodzą jeszcze kontakty z reklam sponsorowanych. Telefon momentami po prostu nie przestaje dzwonić 😄
Laweta jeździ praktycznie non stop. Czasami naprawdę mam wrażenie, że gdyby doba miała 30 godzin, to też bym ją całą zapełnił 😄 I to jest chyba najlepszy dowód na to, że ta współpraca działa.
Zielona Góra to nie jest małe miasto, a konkurencja w pomocy drogowej jest naprawdę duża. Mimo tego najważniejsze frazy mam cały czas wysoko. Jak sprawdzam, gdzie jestem w Google i widzę konkurencję, to naprawdę mam satysfakcję, bo widać, że kampanie są zrobione dużo lepiej niż u części innych firm.
Bardzo dobrze oceniam też sam kontakt z SEOmotive. Moja opiekunka jest dostępna, kiedy czegoś potrzebuję i co dla mnie ważne – mówi normalnie, po ludzku 😄 Nie ma gadania do mnie jakimiś „optymalizacjami konwersji”, „lejkami” i innym marketingowym bełkotem. Jak czegoś nie wiem, to mi po prostu tłumaczy, co zrobili i po co. Jak mam pytanie albo chcę coś zmienić, to dzwonię i załatwiamy temat.
Po 5 latach współpracy mogę spokojnie powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Nie patrzę na to przez pryzmat ładnych raportów, tylko przez liczbę telefonów i zleceń. A tych zdecydowanie mi nie brakuje 😄
Dlatego jeśli ktoś pyta mnie, czy warto – tak, zdecydowanie polecam SEOmotive. Szczególnie jeśli ktoś prowadzi firmę usługową i zależy mu na tym, żeby klient faktycznie znalazł go w Google, a nie tylko żeby firma „była w internecie”.
Kamil
Centrum Ubezpieczeń Luboń
21.08.2026 08:30
Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z firmą SEOmotive w zakresie pozycjonowania Profilu Firmy w Google.
Prowadzę Centrum Ubezpieczeń w Luboniu i zależało mi przede wszystkim na tym, aby nasza firma była dobrze widoczna w Google dla osób realnie poszukujących ubezpieczeń w najbliższej okolicy. Efekty pojawiły się zdecydowanie szybciej, niż się spodziewałem. Już po niespełna miesiącu działań nasza wizytówka osiągnęła TOP 3 na wszystkie najważniejsze dla nas frazy kluczowe.
Bardzo wysoko oceniam również samą jakość współpracy. Kontakt z naszym opiekunem, jest bezpośredni, sprawny i bezproblemowy. Zawsze możemy liczyć na szybką odpowiedź, pomoc oraz konkretne wyjaśnienie prowadzonych działań.
Najważniejsze jest jednak to, że za widocznością w Google bardzo szybko zaczęły iść wymierne korzyści biznesowe. Usługa w krótkim czasie zaczęła się zwracać, a coraz lepsza ekspozycja naszej firmy w wynikach wyszukiwania przekłada się na większe zainteresowanie ze strony potencjalnych klientów.
Na podstawie dotychczasowej współpracy mogę z czystym sumieniem polecić SEOmotive każdej firmie, której zależy nie tylko na wysokich pozycjach wizytówki Google, ale przede wszystkim na realnych efektach biznesowych.
Centrum Ubezpieczeń
Luboń
Adrian Fleming
Opiankowani
10.08.2026 08:51
Współpracujemy z SEOmotive przy pozycjonowaniu naszej wizytówki Google i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów. Widać różnicę – firma jest lepiej widoczna, pojawiamy się wyżej w Google i trafia do nas więcej osób.
Duży plus za kontakt. Wszystko jest załatwiane sprawnie i bez zbędnego gadania. Damian Nowak, który się nami opiekuje, jest konkretny, pomocny i zawsze można liczyć na jego odpowiedź. Jak coś trzeba wyjaśnić albo zmienić, temat jest szybko ogarnięty.
Najważniejsze dla nas jest to, że ta współpraca po prostu przynosi efekty i nie musimy sami siedzieć nad wizytówką czy zastanawiać się, co poprawić. Z naszej strony możemy spokojnie polecić SEOmotive i Damiana jako opiekuna.
Adad Meble Jasło
06.08.2026 09:41
Z SEOmotive współpracuję już 6 lat i mogę powiedzieć jedno – ta współpraca naprawdę zmieniła moją firmę. Zajmują się pozycjonowaniem mojej wizytówki Google i dziś jestem praktycznie wszędzie w czołówce wyników. Ale dla mnie najważniejsze nie są same pozycje, tylko to, że telefon faktycznie dzwoni. Kiedyś jako stolarz robiący meble w Jaśle miałem klientów głównie z polecenia. Telefon potrafił zadzwonić raz na tydzień. Teraz mam po kilka zapytań dziennie, grafik jest dużo bardziej zapełniony, a ja mogę lepiej wyceniać swoją pracę i wybierać zlecenia, które mi odpowiadają. Nigdy nie sądziłem, że Google może dać mi tylu klientów. W mojej branży takie efekty to naprawdę petarda. SEOmotive mogę spokojnie polecić każdemu fachowcowi, który chce mieć więcej konkretnej roboty. Meble na Wymiar ADAD Jasło
Rey-Met ogrodzenia
04.08.2026 12:00
Z agencją współpracuje już ponad 6 lat i naprawdę jestem mega zadowolony. Przez ten czas zrobili mi strone internetową, wizytówke w Google, zajmują się pozycjonowaniem i prowadzą reklamy w Google. Ja się na tych rzeczach nie znam i też nie mam czasu żeby się tym zajmować. Dla mnie najważniejsze jest to, żeby telefon dzwonił, ludzie znajdowali moją firme w Google i żeby byli z tego nowi klienci. I to poprostu działa. Wiem jak było przed współpraca, a jak jest teraz - niebo, a zmienia.
Przez te wszystkie lata jak był jakiś problem, chciałem coś zmienić albo miałem pytanie to zawsze mogłem zadzwonić i dostałem pomoc. Nikt nie gada jakimś marketingowym językiem tylko normalnie tłumaczą co robią i po co. Najważniejsze, że są zaangażowani.
Bardzo dobrze współpracuje mi się też z Panią Joasią. Zawsze odbierze albo oddzwoni, wszystko można z nią normalnie załatwić i widać że zależy jej na kliencie, a nie tylko na wciskaniu jak niektórzy.
Ja wychodze z prostego założenia. Gdyby nie było efektów, to napewno nie współpracowałbym z nimi ponad 6 lat. Skoro coś działa to nie ma sensu tego zmieniać. Ja jestem zadowolony i z czystym sumieniem mogę ich polecić każdemu kto chce żeby jego firma była widoczna w internecie i zdobywała nowych klientów.
Ceramist
30.07.2026 09:54
Współpracujemy z SEOmotive od 2020 roku i z perspektywy kilku lat możemy z pełnym przekonaniem polecić tę firmę. Agencja przygotowała dla nas stronę internetową, zajęła się wizytówką Google, a następnie prowadziła działania związane z pozycjonowaniem i zwiększaniem widoczności naszej firmy w internecie. Wszystkie prace były realizowane terminowo i z dużą starannością, a efekty współpracy przełożyły się na większe zainteresowanie naszą ofertą oraz pozyskiwanie nowych klientów.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje Pani Joanna Antkowicz, która zawsze odpowiada sprawnie, przekazuje konkretne informacje i podchodzi do naszych potrzeb indywidualnie. Doceniamy również to, że SEOmotive nie ogranicza się do jednorazowego wykonania usługi, lecz zapewnia stałą opiekę, analizuje wyniki i na bieżąco dostosowuje działania. To rzetelny i godny zaufania partner, z którym współpraca przebiega w bardzo dobrej atmosferze.
Ceramist
Marta Dąbrowska-Mistry
Marek Pluta Pranie Poznań
22.06.2026 13:47
Z Seomotive współpracujemy już jakiś czas przy naszej wizytówce Google i naprawdę widać efekty. Zaczęło się pojawiać więcej telefonów i zapytań od klientów, którzy trafili do nas właśnie przez Google.
Na plus na pewno kontakt – zawsze wiadomo, co jest robione i można liczyć na szybką pomoc, jeśli pojawią się jakieś pytania. Wszystko jest tłumaczone normalnym językiem, bez zbędnego kombinowania.
Dla mnie najważniejsze jest to, że ta współpraca po prostu przynosi realne korzyści dla firmy. Jeśli ktoś chce być lepiej widoczny w Google i zdobywać więcej klientów, to mogę Seomotive spokojnie polecić.
23.07.2026 14:26
Panie Marku, bardzo dziękuję za tak pozytywną opinię i zaufanie. Cieszę się, że współpraca przy prowadzeniu wizytówki Google przekłada się na to, co dla każdego przedsiębiorcy jest najważniejsze – większą liczbę telefonów i nowych zapytań od klientów. To właśnie takie rezultaty pokazują, że konsekwentnie realizowane działania przynoszą oczekiwane efekty.
Bardzo miło czytać, że docenił Pan również sposób naszej współpracy oraz komunikację. Zależy mi na tym, aby wszystkie działania były przejrzyste, zrozumiałe i prowadzone w taki sposób, aby klient zawsze wiedział, co dzieje się z jego projektem.
Jeszcze raz dziękuję za polecenie SEOmotive. Takie rekomendacje są dla mnie ogromną satysfakcją i motywacją do dalszej pracy całego zespołu.
Rental4event.pl
16.06.2026 15:23
Polecam Seomotive. Zajęli się naszą wizytówką Google i po krótkim czasie było widać poprawę. Firma zaczęła częściej pojawiać się w wyszukiwarce, więcej osób trafiało na naszą ofertę i pojawiło się więcej konkretnych zapytań. Kontakt z (usunięte przez administratora) był bardzo dobry — mówił jasno, normalnie i konkretnie, bez obiecywania cudów. Na bieżąco informował, co jest robione i szybko reagował, gdy czegoś potrzebowaliśmy. Widać było, że temat jest pilnowany, a nie zostawiony sam sobie. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy i spokojnie możemy polecić Seomotive innym firmom, którym zależy na lepszej widoczności w Google.
23.07.2026 14:26
Bardzo dziękuję za opinię oraz zaufanie, którym obdarzyli Państwo SEOmotive. Cieszę się, że już po krótkim czasie prowadzone działania przełożyły się na lepszą widoczność wizytówki Google, większe zainteresowanie ofertą oraz wzrost liczby wartościowych zapytań od potencjalnych klientów. Właśnie takie efekty są dla mnie najważniejszym wyznacznikiem dobrze wykonanej pracy.
Bardzo mi miło, że docenili Państwo również sposób prowadzenia współpracy oraz jakość kontaktu z naszym opiekunem. Zależy mi na tym, aby nasi klienci zawsze wiedzieli, jakie działania są realizowane i mieli poczucie, że ich projekt jest prowadzony z pełnym zaangażowaniem i należytą starannością.
Jeszcze raz dziękuję za rekomendację. Takie opinie są dla mnie i całego zespołu ogromną motywacją oraz potwierdzeniem, że konsekwentne działania przynoszą realne korzyści dla naszych klientów.
Sklep Zielarski Eligiusz
28.05.2026 12:40
Współpraca z SEOmotive oraz Panem Piotrem Gierszewskim przebiega bardzo profesjonalnie. Dzięki zaangażowaniu Pana Piotra nasza strona internetowa oraz wizytówka Google zyskały dużo większą widoczność w wyszukiwarce w Google. Pan Piotr zawsze służy fachowym doradztwem, pamięta o nas, radzi nam skutecznymi rozwiązaniami. Już po krótkim czasie zauważyliśmy większy ruch na stronie i więcej zapytań o klientów. Zdecydowanie polecam współpracę każdej firmie, która chce poprawić swoją obecność w internecie.
Bogdan Wojciech Rożnowski
23.07.2026 14:25
Panie Bogdanie, bardzo dziękuję za tak pozytywną opinię oraz zaufanie, którym obdarzył Pan SEOmotive. Cieszę się, że prowadzone przez nas działania przełożyły się na większą widoczność zarówno strony internetowej, jak i wizytówki Google. Jeszcze większą satysfakcję daje mi fakt, że za wzrostem widoczności poszły również konkretne efekty w postaci większego ruchu i liczby zapytań od klientów.
Bardzo dziękuję również za tak dobre słowa pod adresem Piotra Gierszewskiego. Miło mi, że jego zaangażowanie, fachowe doradztwo oraz stały kontakt zostały przez Pana docenione. Właśnie takie podejście do współpracy chcemy zapewniać wszystkim naszym klientom.
Jeszcze raz dziękuję za rekomendację i cieszę się, że możemy wspierać rozwój Sklepu Zielarskiego Eligiusz. Takie opinie są dla mnie i całego zespołu ogromną motywacją do dalszej pracy.
Beramo Kamieniarstwo
14.05.2026 13:10
Prowadząc firmę, człowiek szybko widzi, że sama dobra usługa nie wystarczy, jeśli klienci nie mogą jej znaleźć w internecie. W naszej branży konkurencja jest duża, dlatego szukaliśmy kogoś, kto pomoże nam poprawić widoczność w Google i przyciągnąć więcej zapytań od realnych klientów.
Zdecydowaliśmy się na współpracę z Seomotive i z perspektywy czasu możemy powiedzieć, że była to dobra decyzja. Już po pierwszym miesiącu nasza firma zaczęła wyświetlać się w TOP3 wizytówek Google w Warszawie na 4 ważne frazy. Dla nas nie były to tylko „ładne pozycje w raporcie”, ale konkretna szansa na dotarcie do osób, które faktycznie szukają usług kamieniarskich.
Na plus oceniamy też kontakt i sposób prowadzenia współpracy. Nasz opiekun, Kacper Malec, był dostępny, odpowiadał na pytania i reagował na nasze sugestie. Regularne raporty pozwalały nam zobaczyć, co się dzieje i w jakim kierunku idą działania.
Polecamy Seomotive innym przedsiębiorcom, którzy chcą być lepiej widoczni w Google i nie chcą działać po omacku. W naszym przypadku współpraca przyniosła widoczny efekt i pomogła nam mocniej zaistnieć na lokalnym rynku.
Beramo Kamieniarstwo
23.07.2026 14:25
Bardzo dziękuję za tak przemyślaną i merytoryczną opinię. Cieszę się, że już na początku współpracy udało się osiągnąć tak dobre rezultaty i wypracować wysokie pozycje wizytówki Google na najważniejsze dla Państwa frazy. Tym bardziej miło czytać, że nie zostało to odebrane jedynie jako wynik w statystykach, ale jako realna szansa na pozyskiwanie nowych klientów i umacnianie pozycji firmy na warszawskim rynku.
Bardzo dziękuję również za docenienie pracy Kacpra Malca. To dla mnie ważne, że jego zaangażowanie, dostępność oraz regularna komunikacja zostały przez Państwa zauważone. Zależy mi na tym, aby każdy klient miał pełną świadomość prowadzonych działań i czuł, że po drugiej stronie ma partnera, na którym może polegać.
Jeszcze raz dziękuję za zaufanie oraz rekomendację SEOmotive. Takie opinie są dla mnie ogromną motywacją i potwierdzeniem, że konsekwentnie realizowana strategia przynosi wymierne efekty.
Adwokat Paweł Szalon
05.05.2026 14:43
Jako adwokat z natury patrzę na najmniejszy szczegół — zarówno w umowach, jak i we współpracy biznesowej. Z SEOmotive współpracuję już od ponad 7 lat i mogę szczerze polecić tę agencję. Umowa była prosta, czytelna i bez żadnych haczyków, co dla mnie ma duże znaczenie. Najważniejsze jednak, że firma dowiozła wynik TOP 1 w Google dla mojej kancelarii w Ciechanowie. Na początku telefonów z wizytówki było bardzo mało, czasem jeden w miesiącu, czasem wcale. Dziś mam ponad 60 połączeń miesięcznie. Od początku prowadzi mnie ten sam opiekun, Pan Filip, co bardzo ułatwia komunikację. SEOmotive dowozi wynik, a moja kancelaria dzięki temu realnie pozyskuje klientów.
Serdecznie polecam.
Adwokat Paweł Szalon
23.07.2026 14:25
Panie Mecenasie, bardzo dziękuję za tak wyjątkową opinię oraz przede wszystkim za ponad 7 lat zaufania. Dla mnie to najlepszy dowód na to, że współpraca oparta na uczciwych zasadach, konsekwentnych działaniach i długofalowym podejściu naprawdę przynosi oczekiwane rezultaty.
Ogromnie cieszy mnie również to, że zwrócił Pan uwagę zarówno na przejrzystość naszej współpracy, jak i na konkretne efekty. Wzrost liczby połączeń z wizytówki Google z pojedynczych telefonów do ponad 60 miesięcznie to rezultat, który najlepiej pokazuje, jak duży wpływ może mieć dobrze prowadzona strategia lokalnej widoczności.
Bardzo dziękuję także za docenienie pracy Filipa Roguszki. To dla mnie ogromna satysfakcja, że przez wszystkie lata współpracy mógł zapewnić Panu profesjonalne wsparcie i być stałym partnerem w rozwoju kancelarii.
Jeszcze raz dziękuję za rekomendację i okazane zaufanie. Takie opinie mają dla mnie szczególną wartość.
Jolka Oklejanie
29.04.2026 14:08
Z przyjemnością rekomendujemy agencję SEOmotive jako rzetelnego i skutecznego partnera w zakresie usług SEO. Nasza firma Jolka Oklejanie, specjalizująca się w usługach detailingowych i oklejaniu pojazdów, powierzyła SEOmotive obsługę, optymalizację oraz pozycjonowanie naszej wizytówki Google pod wybrane hasła kluczowe.
Od początku współpracy mogliśmy liczyć na profesjonalne podejście, doskonały kontakt oraz elastyczność w dostosowywaniu strategii do naszych potrzeb. Zespół SEOmotive wykazał się dużym zaangażowaniem i wiedzą, co bardzo szybko przełożyło się na zauważalny wzrost liczby zapytań i nowych klientów, którzy trafiają do nas dzięki lepszej widoczności w wynikach wyszukiwania.
Chcielibyśmy również szczególnie polecić pomocnego opiekuna naszej wizytówki pana Kacpra Malca, który zawsze służy wsparciem, odpowiada na wszelkie pytania i dba o to, by wszystko przebiegało sprawnie i zgodnie z ustaleniami. Dzięki jego zaangażowaniu czujemy się naprawdę dobrze zaopiekowani.
Polecamy SEOmotive każdej firmie, która chce zwiększyć swoją widoczność w sieci i pozyskać nowych klientów poprzez skuteczne działania w Google.
23.07.2026 14:24
Bardzo dziękuję za tak ciepłą i szczegółową rekomendację. Ogromnie się cieszę, że współpraca z SEOmotive od samego początku spełnia Państwa oczekiwania i przekłada się na większą widoczność firmy oraz wzrost liczby zapytań od nowych klientów. To właśnie takie efekty są dla mnie największą satysfakcją i potwierdzeniem, że konsekwentnie realizowana strategia przynosi realne korzyści dla biznesu.
Bardzo dziękuję również za docenienie pracy Kacpra Malca. Miło czytać, że jego zaangażowanie, dostępność oraz dbałość o sprawny przebieg współpracy zostały przez Państwa zauważone. Wiem, jak duże znaczenie ma dobry kontakt i poczucie, że po drugiej stronie są osoby, na których można polegać.
Jeszcze raz dziękuję za zaufanie oraz polecenie SEOmotive. Takie opinie są dla mnie i całego zespołu ogromną motywacją do dalszej pracy i rozwoju.
Adwokat Piotr Wójcik
27.04.2026 14:00
Warszawa, 10.03.2025
Adwokat
Piotr Wójcik
Niniejszym pragnę zarekomendować agencję interaktywną SEOmotive jako rzetelnego i profesjonalnego partnera w zakresie działań marketingowych. Współpraca przebiega zgodnie z ustalonymi warunkami, a agencja wykazuje się pełnym zaangażowaniem w prowadzenie mojej wizytówki Google oraz kampanii Google Ads.
Szczególnie doceniam stały kontakt z opiekunem handlowym, Kacprem Malcem, który na bieżąco monitoruje wyniki działań i służy fachową pomocą. Dzięki jego wsparciu mogę liczyć na szybkie reakcje i skuteczne rozwiązania dopasowane do moich potrzeb.
Z pełnym przekonaniem polecam SEOmotive wszystkim, którzy szukają sprawdzonego partnera w zakresie marketingu internetowego.
Adwokat
Piotr Wójcik
23.07.2026 14:24
Panie Mecenasie, bardzo dziękuję za zaufanie oraz tak pozytywną rekomendację. Cieszę się, że współpraca z SEOmotive spełnia Pana oczekiwania zarówno w zakresie prowadzenia wizytówki Google, jak i kampanii Google Ads. To dla mnie szczególnie ważne, że nasze działania są postrzegane jako profesjonalne, uporządkowane i dopasowane do potrzeb Pana kancelarii.
Bardzo dziękuję również za docenienie pracy Kacpra Malca. Miło czytać, że jego zaangażowanie, stały kontakt oraz bieżące wsparcie są dla Pana realną wartością podczas współpracy. Właśnie takie podejście do obsługi klienta chcemy rozwijać każdego dnia.
Jeszcze raz dziękuję za rekomendację oraz okazane zaufanie. To dla mnie ogromna satysfakcja, że możemy wspierać rozwój kancelarii i być partnerem w działaniach marketingowych.
Serwisi.net
16.04.2026 13:38
Współpracuję z SEOmotive jako właściciel serwiso.net i mogę szczerze powiedzieć, że w końcu trafiłem na firmę, która naprawdę dowozi efekty. Wcześniej współpracowałem z innymi agencjami, ale dopiero tutaj zobaczyłem realną różnicę. Najpierw zajeli się pozycjonowaniem mojej pierwszej wizytówki Google i dziś jest ona absolutnym topem w mojej miejscowości. To dało mi tyle pewności, że zdecydowałem się także na rozbudowę zaplecza linkowego, a później również na pozycjonowanie strony internetowej, która także osiąga świetne wyniki. Najważniejsze jest dla mnie to, że to naprawdę przekłada się na większą liczbę klientów i zleceń. Otworzyłem też drugi oddział w innej miejscowości i wybór tej firmy był całkowicie naturalny. Nowa wizytówka została szybko stworzona, zweryfikowana i już pokazuje pierwsze dobre wyniki. Z pełnym przekonaniem polecam.
Przemysław Lipski
23.07.2026 14:23
Panie Przemysławie, bardzo dziękuję za tak mocną rekomendację i zaufanie, którym obdarzył nas Pan na przestrzeni całej współpracy. Szczególnie cieszy mnie to, że po wcześniejszych doświadczeniach z innymi agencjami właśnie z SEOmotive udało się osiągnąć rezultaty, które realnie przełożyły się na rozwój Pana firmy.
Ogromną satysfakcję daje mi również fakt, że sukces pierwszej wizytówki Google stał się impulsem do rozszerzenia współpracy o kolejne działania – rozbudowę zaplecza linkowego, pozycjonowanie strony internetowej, a następnie uruchomienie i rozwój drugiego oddziału. To najlepszy dowód na to, że długofalowa strategia i konsekwentnie realizowane działania przynoszą wymierne efekty.
Bardzo dziękuję za zaufanie oraz polecenie SEOmotive. Takie opinie są dla mnie i całego zespołu ogromną motywacją do dalszej pracy i potwierdzeniem, że warto konsekwentnie stawiać na jakość oraz realne wsparcie rozwoju naszych klientów.
MB Projekt-Bud SP z o.o.
09.04.2026 15:48
Na początku miałam pewne wątpliwości, czy działania związane z pozycjonowaniem wizytówki faktycznie przyniosą zauważalne efekty, ale szybko okazało się, że firma SEOmotive naprawdę wie, co robi. Największą różnicę przyniosło wdrożenie profesjonalnego linkowania NAP, które znacząco wzmocniło widoczność naszej wizytówki w Google. Dzięki temu coraz więcej osób trafia do naszej firmy po wpisaniu lokalnych fraz związanych z projektami wod-kan-gaz w Łodzi i okolicach, co realnie przekłada się na liczbę zapytań od nowych klientów.
Również SEOmotive zadbało o stronę internetową – rozbudowano ją o konkretne lokalizacje, co świetnie współgra z działaniami w wizytówce i daje efekt w postaci mocnego pozycjonowania lokalnego. Strona jest też pod stałą opieką, więc wszystko działa bez zarzutu, a ja mam spokój, że ktoś nad tym naprawdę czuwa.
Ogromny plus za kontakt i podejście do klienta. Naszym opiekunem jest Sławomir Julga, który od początku współpracy wykazuje się pełnym zaangażowaniem. Zawsze dostępny, otwarty na rozmowę, z głową pełną pomysłów i rozwiązań. Widać, że nie tylko zna się na rzeczy, ale też autentycznie zależy mu na efektach.
Z czystym sumieniem mogę polecić SEOmotive każdemu, kto szuka partnera do długofalowej współpracy i chce, żeby jego firma była naprawdę widoczna w Google.
Maria Bugaj
MB PROJEKT-BUD sp. z o.o.
23.07.2026 14:23
Pani Mario, bardzo dziękuję za tak szczegółową i przemyślaną opinię. Tym bardziej cenię fakt, że na początku podchodziła Pani do współpracy z pewnym dystansem, a z czasem mogła sama przekonać się, jakie rezultaty przynoszą konsekwentnie prowadzone działania.
Bardzo się cieszę, że zarówno rozwój wizytówki Google, jak i rozbudowa strony internetowej o lokalizacje przełożyły się na większą widoczność firmy oraz wzrost liczby zapytań od nowych klientów. W marketingu lokalnym właśnie synergia tych działań pozwala osiągać najlepsze efekty i miło mi, że zostało to przez Panią zauważone.
Dziękuję również za tak dobre słowa pod adresem Sławomira Jułgi. To dla mnie ogromna satysfakcja, gdy zaangażowanie, dostępność i inicjatywa naszych opiekunów budują zaufanie i sprawiają, że klienci czują się dobrze zaopiekowani przez cały okres współpracy.
Jeszcze raz dziękuję za zaufanie oraz polecenie SEOmotive. Takie rekomendacje mają dla mnie i całego zespołu naprawdę dużą wartość.
AM Studio Detailing
03.04.2026 14:40
Współpraca z SEOmotive przy promocji usług detailingowych przebiega bardzo dobrze. Od samego początku wszystko było dobrze zaplanowane, a działania prowadzone w uporządkowany i przemyślany sposób. Dzięki temu od początku było widać, że projekt jest prowadzony profesjonalnie. Dużym plusem jest także stały kontakt z opiekunem projektu, Damianem Nowakiem, który na bieżąco wszystko wyjaśnia i szybko reaguje na potrzebne zmiany. Z czasem pojawiły się również efekty — firma jest coraz lepiej widoczna w internecie, a zainteresowanie usługami wyraźnie rośnie. To współpraca, którą można spokojnie polecić innym firmom z branży detailingu.
23.07.2026 14:22
Bardzo dziękuję za tak konkretną i wartościową opinię. Cieszę się, że od samego początku współpraca została przez Pana oceniona jako dobrze zaplanowana, uporządkowana i prowadzona w profesjonalny sposób. Właśnie na takim podejściu bardzo nam zależy, aby każdy klient miał poczucie, że za działaniami stoi przemyślana strategia, a nie przypadkowe decyzje.
Bardzo dziękuję również za docenienie pracy Damiana Nowaka. To dla mnie szczególnie ważne, że jego zaangażowanie, stały kontakt i szybkie reagowanie na potrzeby zostały zauważone. Cieszę się również, że prowadzone działania przekładają się na coraz lepszą widoczność firmy oraz rosnące zainteresowanie usługami detailingowymi. Takie rekomendacje są dla mnie najlepszym potwierdzeniem, że konsekwentna i dobrze zaplanowana praca przynosi realne efekty.
Zleceniobiorca
20.07.2026 09:36
Odradzam współpracę z firmą Seomotive każdemu, kto szuka stabilnego i w pełni transparentnego miejsca pracy. Moje doświadczenia drastycznie odbiegają od wysokiej oceny, którą widać na tym profilu. (usunięte przez administratora) Kolejną kwestią są specyficzne zapisy w umowach zlecenia dotyczące zwrotu rzekomych kosztów wdrożenia w kwocie aż 3500 zł. W praktyce to "specjalistyczne szkolenie" opiera się na ogólnodostępnych, darmowych materiałach z platformy YouTube oraz gotowych skryptach, więc w mojej ocenie ta kwota pełni jedynie funkcję psychologicznego straszaka. Warto też przygotować się na niestandardowe formy rozliczeń pozapłacowych w ramach codziennych konkursów. Wisienką na torcie jest podejście do rozwoju pracownika – kultura feedbacku w tej firmie po prostu nie istnieje, a o jakości nikt nie ma pojęcia. Według podejścia kierowniczki pracownik powinien sam z siebie wiedzieć, co robi źle i sam to poprawiać, bez żadnego wsparcia czy konstruktywnej wskazówki ze strony przełożonych. Jeśli szanujecie swój czas i oczekujecie profesjonalizmu oraz przejrzystych zasad gry, sugeruję szukać zatrudnienia gdzie indziej.
21.07.2026 09:06
Dziękuję za ponowne odniesienie się do mojej odpowiedzi.
Nie zamierzam przekonywać Cię do zmiany zdania. Każdy ma prawo inaczej oceniać swoje doświadczenia i to szanuję.
Chciałbym jednak sprostować kilka kwestii, na które zwyczajnie patrzę inaczej. Przedstawienie procesu wdrożenia jako oglądania filmów z YouTube jest nie fair. Chcesz być sprawiedliwy, to oceniaj to sprawiedliwie i nie spłycaj aż tak tematu. Materiały wideo stanowią jedynie niewielki element całego procesu. Szkolenie obejmuje m.in. szczegółowe szkolenie produktowe, odsłuch i analizę rozmów handlowych (zarówno Twoich, jak i starszych kolegów – zarówno na żywo, jak i po czasie), pracę indywidualną ze szkoleniowcem, wspólne omawianie rozmów z bardziej doświadczonymi pracownikami, ćwiczenia praktyczne, tworzenie profili klientów, psychologię sprzedaży oraz naukę standardów prowadzenia rozmów. Nawet w trakcie rozmowy bardzo często pracownicy przychodzą poradzić się co w danej sytuacji zrobić / powiedzieć i wówczas „rzucamy wszystko”, żeby tylko pomóc. Nawet, jak nie ma mnie w pracy, pracownicy dzwonią w takich sytuacjach i również osobiście pomagam i doradzam. Dodatkowo udostępniamy pracownikom książki, wskazujemy podcasty dotyczące sprzedaży, komunikacji i rozwoju kompetencji. Nie buduj zatem narracji, tylko po to, żeby nas zdyskredytować.
Co więcej, podstawowym obowiązkiem naszego szkoleniowca jeszcze przed rozpoczęciem procesu wdrożenia jest przeprowadzenie tzw. exposé. Już na samym początku jasno komunikujemy, czego oczekujemy od przyszłego pracownika, jaki poziom zaangażowania jest niezbędny do osiągnięcia sukcesu oraz jakie postawy i zachowania są dla nas nieakceptowalne. Dzięki temu każdy od pierwszego dnia zna zasady współpracy.
Jednocześnie wierzę, że żadne szkolenie nie zastąpi własnego zaangażowania. Tak samo jak w szkole czy na studiach – nauczyciel czy wykładowca może przekazać wiedzę i wskazać kierunek, ale nie jest w stanie nauczyć się za ucznia. Wymagane jest zaangażowanie. To samo dotyczy pracy zawodowej.
Nie podzielam również opinii o braku feedbacku. W naszej firmie regularnie analizujemy wyniki, rozmawiamy z pracownikami i dajemy czas na rozwój oraz poprawę. Takie sytuacje mają miejsce każdego dnia. Nikt nie jest zwalniany bez wcześniejszych rozmów i realnej szansy na zmianę. Jeżeli dochodzi do zakończenia współpracy, jest ono poprzedzone próbą rozwiązania problemów. Rozstanie następuje z jakiegoś powodu. Zarówno pracownik może mieć swoje powody, jak również my możemy takie mieć. Jak pracownik postanawia odejść – szanujemy to, a nie wchodzimy na jego profil na Facebooku i piszemy o naszej perspektywie. W tym przypadku to my postanowiliśmy zakończyć współpracę i prosimy uszanować naszą decyzję. Współpraca na siłę z żadnej strony dla nikogo nie jest komfortowa.
Dodatkowo powołujesz się na zapis umowy dotyczący kosztów wdrożenia. Był to zapis, z którym się zapoznałeś przed podpisaniem umowy i który dobrowolnie zaakceptowałeś. Mogę się domyślać, że wówczas nie budził on Twoich wątpliwości. Co równie istotne – mimo zakończenia współpracy nie zostałeś obciążony żadnymi kosztami z tego tytułu co jasno sam to potwierdziłeś, więc spór w tej kwestii jest jałowy. Wyżej już przedstawiłem, w jakim celu on istnieje.
I zmierzając do końca. Przez 12 lat prowadzenia firmy zdarzały się różne sytuacje i różni pracownicy. Współpracę kończymy naprawdę rzadko i wyłącznie wtedy, gdy mimo wcześniejszych rozmów nie są realizowane podstawowe obowiązki czy zadania, pracownik nie wykazuje zaangażowania lub współpraca z innych obiektywnych powodów przestaje prawidłowo funkcjonować.
Zdarzają się również osoby, które notorycznie informują o nieobecności dosłownie chwilę przed rozpoczęciem pracy. Jednorazowy wypadek losowy może przytrafić się każdemu i jest to całkowicie zrozumiałe. Natomiast gdy podobne sytuacje powtarzają się regularnie, współpraca staje się zwyczajnie niemożliwa. Przez lata czytaliśmy już naprawdę wiele zaskakujących wiadomości wysyłanych tuż przed godziną 8:00 (najczęściej w piątki lub poniedziałki) – od nagłego przeglądu wentylacji w bloku po wiele innych równie niecodziennych powodów - z takimi sytuacjami jako pracodawca czasami musimy się mierzyć. Co ważne – NIGDY nie odmawiamy dni wolnych po wcześniejszym ustaleniu, kiedy mam czas na prawidłową organizację zespołu.
CDN niżej (limit znaków w komentrzu).
21.07.2026 09:07
Rotacja. Znam rynek pracy, znam konkurencje, znam realia. W naszej firmie gdzie 3/4 ekipy jest stała (co również potwierdziłeś pisząc o trzonie firmy), a co jakiś czas przychodzi lub odchodzi nowa osoba nie jest żadnym wyznacznikiem. Pod tym względem mamy bardzo dobre wskaźniki w branży, a sam fakt, że postanowiliśmy się z tobą rozstać po niedługim czasie współpracy niczego nie dowodzi. Dzięki małej rotacji domyślam się z kim mam przyjemność dyskutować.
Piszesz również o rzekomym usuwaniu niewygodnych opinii. Tymczasem trzy Twoje komentarze są nadal publicznie dostępne, jedna pod drugą (w sumie to cztery łącznie). Tym bardziej trudno odnieść się do zarzutu, który pozostaje w sprzeczności z tym, co każdy może sam sprawdzić i zweryfikować. Proszę zatem nie kreować problemu na siłę, żeby tylko nam dopiec. Apelujesz o szacunek i uczciwość – rób to samo.
Szkoda, że zamiast zakończyć współpracę w zgodzie, dziś wybierasz anonimową dyskusję na Goworku. Gdy pracowaliśmy razem, zawsze miałeś możliwość porozmawiania zarówno z przełożonymi, jak i bezpośrednio ze mną. Nadal uważam, że bezpośrednia rozmowa jest znacznie lepszą drogą niż publiczna wymiana argumentów. Ale szanujemy twoje prawo - po to jest Gowork.
Szanuję Twoją opinię, choć się z nią nie zgadzam. Nie mam zamiaru przekonywać Cię do zmiany zdania, bo jako byli współpracownicy najprawdopodobniej i tak pozostaniemy przy swoich ocenach tej samej sytuacji. Każdy, kto przeczyta całą dyskusję, wyrobi sobie własne zdanie – przyznaję Ci 100% racji.
Z mojej strony temat uważam za wyczerpany. Dziękuję za wymianę opinii i szczerze życzę Ci powodzenia oraz satysfakcji w dalszej karierze zawodowej. Mam nadzieję, że Twój kolejny pracodawca spełni Twoje wszystkie oczekiwania.
Współwłaściciel SEOmotive
Sławomir
10.06.2026 15:38
Przepracowałem w tej firmie 10 lat i z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce każdemu, kto szuka pracy na dłużej, a nie tylko na chwilę. 10 lat to kawał czasu i gdyby było źle, to bym tyle nie wytrzymał – proste.
Zacznę od tego, co dla mnie najważniejsze – atmosfera. Naprawdę rzadko trafia się firma, gdzie przychodzi się do pracy bez stresu i ścisku w żołądku. Tutaj zawsze można było normalnie pogadać, pośmiać się, a jak był problem, to się go rozwiązywało, a nie szukało winnych.
Paweł i Mateusz, to ludzie, z którymi po prostu da się dogadać. Żadnego zadzierania nosa, traktowania z góry czy udawania, że są lepsi. Drzwi do nich zawsze były otwarte - jak miałeś pomysł, problem albo po prostu chciałeś coś przegadać, to nie było tematu. Jeżeli szukasz korporacyjnej atmosfery to nie to miejsce.
Druga sprawa - rozwój. Przez te 10 lat nauczyłem się więcej niż na niejednych studiach. Wszystko w praktyce, na żywym organizmie. Firma daje przestrzeń, żeby się rozwijać i próbować nowych rzeczy. Nikt Cię nie trzyma w jednym miejscu na siłę - jak pokazujesz, że Ci się chce, to dostajesz więcej odpowiedzialności i możliwości.
Wypłaty zawsze na czas, bez kombinowania - niby standard, a wiemy, jak różnie bywa na rynku w tej branży. Warunki pracy normalne, ludzkie podejście, jak coś wypadło prywatnie - da się wszystko ustalić.
Firma często rekrutuje na stanowiska sprzedażowe, więc jak ktoś się zastanawia - śmiało aplikujcie. Nawet jak ktoś nie ma doświadczenia, to nie ma się czego bać, bo tutaj od podstaw można poznać wszystko i z czasem się wyspecjalizować. Nikt nie rzuca na głęboką wodę bez przygotowania, a sprzedaży naprawdę da się tu nauczyć od A do Z.
Te 10 lat wspominam bardzo dobrze i śmiało polecam każdemu. Pawłowi, Mateuszowi i całej ekipie życzę samych sukcesów, dalszego rozwoju i żeby firma rosła w siłę - zasługują na to jak mało kto. Trzymam kciuki!
Sławku,
co tu dużo mówić – dziękujemy za te wszystkie lata, za zaangażowanie, lojalność i przede wszystkim za to, jakim byłeś człowiekiem na co dzień. Takie słowa od osoby, która spędziła z nami 10 lat, znaczą dla nas naprawdę bardzo dużo.
Przez ten czas stałeś się ważną częścią naszej historii i ekipy. Zawsze mogliśmy liczyć na Twoje doświadczenie, profesjonalizm, zdrowe podejście do pracy i zwykłą, ludzką życzliwość. To właśnie tacy ludzie budują firmę i atmosferę, o której wspomniałeś.
Nie ukrywamy, że trochę zazdrościmy Twojemu nowemu pracodawcy. Trafia do niego nie tylko świetny specjalista, ale przede wszystkim fantastyczny człowiek, z którym po prostu dobrze się współpracuje. Takich pracowników i takich ludzi spotyka się naprawdę rzadko.
Dziękujemy za zaufanie, wspólnie spędzony czas i ogromny wkład w rozwój firmy. Cieszymy się, że tyle lat naszej wspólnej drogi wspominasz dobrze – dla nas to najlepsza możliwa rekomendacja.
Życzymy Ci samych sukcesów, satysfakcji z nowych wyzwań, dalszego rozwoju i spełnienia zarówno zawodowego, jak i prywatnego. Trzymamy za Ciebie mocno kciuki i jesteśmy przekonani, że jeszcze nieraz usłyszymy o Twoich sukcesach.
Powodzenia, Sławku – i pamiętaj, że zawsze będziesz częścią tej historii.
Paweł, Mateusz i cała ekipa SEOmotive®
SKOWROŃSKI KUCHNIE
12.03.2026 15:05
Z SEOmotive współpracujemy przy pozycjonowaniu wizytówki Google i w końcu mam poczucie, że ktoś faktycznie ogarnia temat, a nie tylko „coś ustawia”. Wizytówka zaczęła być widoczna tam, gdzie powinna, a zapytań od klientów jest po prostu więcej.
Duży plus za kontakt z opiekunem – Filipem Roguszką. Wszystko załatwiane sprawnie, bez przeciągania i bez gadania bzdur. Jeśli coś wymaga czasu, to jest to jasno powiedziane, a jeśli da się coś poprawić albo wzmocnić, dostaję konkretną informację.
Współpraca przebiega spokojnie i rzeczowo, bez presji i bez obiecywania cudów. Po prostu systematyczna praca nad wizytówką, która realnie przekłada się na klientów zainteresowanych kuchniami i meblami na wymiar.
Polecam SEOmotive i opiekę Filipa każdej firmie, która chce mieć porządnie prowadzoną wizytówkę Google, a nie tylko „odhaczoną usługę”.
Przemysław i Małgorzata Skowrońscy
SKOWROŃSKI Kuchnie & Meble na Wymiar
23.03.2026 15:06
Bardzo dziękuję za tak konkretną i szczerą opinię. Cieszę się, że współpraca z SEOmotive daje Państwu właśnie takie poczucie — że za wizytówką stoi realna, przemyślana praca, a nie pozorne działania. Tym bardziej miło czytać, że widoczność przekłada się na większą liczbę zapytań od klientów zainteresowanych kuchniami i meblami na wymiar. Dziękuję również za docenienie współpracy z Filipem Roguszką. Bardzo ważne jest dla mnie to, że jego sposób komunikacji, konkretne podejście i spokojne prowadzenie działań zostały przez Państwa zauważone. Takie rekomendacje są najlepszym potwierdzeniem, że warto działać uczciwie, rzeczowo i bez składania pustych obietnic.
Co-CEO SEOmotive
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SEOmotive.pl - Oficjalny Partner Google?
Jako właściciele firmy Stolarnia im. Świętego Józefa z pełnym przekonaniem możemy powiedzieć, że rozpoczęcie współpracy z SEOmotive było bardzo dobrą decyzją. Od samego początku czuć było zaangażowanie, profesjonalizm i przede wszystkim ludzkie podejście, które dziś jest naprawdę rzadkością. SEOmotive nie tylko stworzyło nam stronę internetową, rozpoczęło pozycjonowanie wizytówki Google i prowadzenie fanpage’a na Facebooku, ale przede wszystkim dało nam poczucie, że nie jesteśmy zostawieni sami sobie.
Ogromnie doceniamy kontakt z naszym opiekunem – Filipem Roguszką. To osoba, która naprawdę dba o klienta, jest pomocna, cierpliwa i dostępna, gdy tylko pojawia się potrzeba rozmowy, wyjaśnienia czy szybkiego działania. Taki kontakt buduje zaufanie i sprawia, że współpraca opiera się nie tylko na usłudze, ale na prawdziwej relacji.
Na wielkie uznanie zasługuje także Sławomir Jutga, który stworzył naszą stronę internetową. Strona została wykonana bardzo profesjonalnie, estetycznie i z dużym wyczuciem. Widać, że stoi za tym nie tylko wiedza techniczna, ale też zaangażowanie i chęć stworzenia czegoś naprawdę dopasowanego do naszej firmy.
Dla mnie najważniejsze jest to, że poza samymi działaniami marketingowymi otrzymaliśmy również wsparcie, zrozumienie i poczucie, że po drugiej stronie są ludzie, którym naprawdę zależy na naszym rozwoju. Z pełnym spokojem mogę polecić SEOmotive każdej firmie, która szuka nie tylko wykonawcy, ale prawdziwego partnera do współpracy.
Ilona Maciejak
STOLARNIA
IM. ŚW. JÓZEFA ILONA MACIEJAK
Maszewy 10A, 11-200 Bartoszyce
23.03.2026 15:05
Pani Ilono, bardzo dziękuję za tak ciepłą, szczerą i pełną zaufania opinię. Szczególnie porusza mnie to, że poza samymi efektami i zakresem działań doceniła Pani również relację, wsparcie i ludzkie podejście całego zespołu. Właśnie na tym bardzo mi zależy, żeby współpraca nie kończyła się na samej usłudze, ale dawała klientowi poczucie, że po drugiej stronie są osoby, którym naprawdę zależy. Dziękuję również za tak dobre słowa o Filipie Roguszce i Sławomirze Jułdze. To dla mnie ogromna satysfakcja, gdy ich zaangażowanie, cierpliwość i jakość pracy są tak wyraźnie zauważane. Cieszę się, że mogliśmy stworzyć dla Stolarnia im. Świętego Józefa rozwiązania dopasowane do charakteru Państwa firmy i wspierać jej rozwój na kilku poziomach jednocześnie. Takie opinie mają dla mnie wyjątkową wartość.
Pracownia Detailingu Piotrków
03.03.2026 09:14
Współpraca jest konkretna i bez niepotrzebnego przeciągania. Wszystko było ogarniane na bieżąco, kontakt przebiega sprawnie, a ustalenia były jasne i bez chaosu. Damian Nowak jako opiekun naprawdę daje radę — jest dostępny, odpowiada konkretnie i widać, że trzyma rękę na temacie. Na plus też to, że można było normalnie się dogadać i szybko wyjaśnić to, co było do ustalenia. Całość oceniam bardzo pozytywnie, bo współpraca po prostu przebieg tak, jak powinna. Bez zbędnego gadania, tylko rzeczowo i z dobrym podejściem.
PRACOWNIA DETAILINGU
Michał Chamernik
Piotrków Tryb.
NIP: 7712936902
23.03.2026 15:05
Dziękuję za konkretną i rzeczową opinię. Dokładnie taki model współpracy chcemy budować — bez zbędnego przeciągania, za to z jasnymi ustaleniami i sprawną realizacją. Cieszę się, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Bardzo dziękuję również za dobre słowo o Damianie Nowaku — to dla mnie ważne, że jego dostępność i podejście do współpracy realnie wspierają cały proces. Fajnie czytać, że wszystko przebiegało tak, jak powinno — właśnie o to w tym chodzi.
Krowa Mać Kraków
27.02.2026 10:23
Jako właściciel restauracji Krowa Mać w Krakowie chciałbym podzielić się opinią o współpracy z agencją SEOmotive.pl.
Na początku zwróciłem uwagę na bardzo wysoki poziom komunikacji. Kontakt z opiekunką, panią Asią, jest wzorowy – szybki, konkretny i zawsze merytoryczny. Każde pytanie otrzymywało jasną odpowiedź, a wszystkie działania były dokładnie wyjaśniane. Współpraca przebiega w partnerskiej atmosferze, bez chaosu i bez niedomówień.
Najważniejsze są jednak efekty. W ciągu kilku miesięcy widoczność naszej restauracji wzrosła o ponad 100% w porównaniu do okresu sprzed współpracy. Osiągnęliśmy ponad 213 tysięcy wyświetleń profilu, prawie 10 tysięcy interakcji, blisko 5 tysięcy wyznaczeń trasy do lokalu, niemal 900 połączeń telefonicznych oraz prawie 2 tysiące kliknięć w stronę. To realnie przełożyło się na większy ruch w restauracji.
Dziś jesteśmy:
– nr 1 w Google na frazę „burgery Kraków”
– w TOP 3 na „najlepsze burgery Kraków”
– nr 1 na „burgerownia”
Szczególnie istotna była dla nas fraza „restaurants”, ze względu na turystyczny charakter Krakowa. Wcześniej praktycznie nie byliśmy widoczni, dziś to jedno z głównych źródeł ruchu.
Efekty są na tyle satysfakcjonujące, że bez wahania przedłużyliśmy współpracę. Jeśli ktoś szuka agencji, która realnie zwiększa widoczność i przekłada marketing na wyniki biznesowe – SEOmotive.pl zdecydowanie zasługuje na polecenie.
23.03.2026 15:04
Bardzo dziękuję za tak konkretną i wartościową opinię. Szczególnie cieszy mnie to, że zwrócił Pan uwagę zarówno na poziom komunikacji, jak i na twarde efekty, które udało się wspólnie wypracować. Takie wyniki — wzrost widoczności, tysiące interakcji, wyznaczeń trasy, połączeń i kliknięć — najlepiej pokazują, że dobrze prowadzona wizytówka Google potrafi realnie wpływać na ruch w lokalu i rozwój restauracji. Tym bardziej mi miło, że miałem okazję osobiście być u Państwa w lokalu i zobaczyć to na własne oczy — taki ruch, takie zaangażowanie pracowników i to, że wszystko działa tak, jak należy. Właśnie takie biznesy obsługuje się marketingowo z prawdziwą przyjemnością. Bardzo dziękuję również za docenienie pracy Pani Asi oraz za zaufanie, które przełożyło się na przedłużenie współpracy. Miło patrzeć, jak Krowa Mać umacnia swoją pozycję w Krakowie i przyciąga coraz więcej gości.
Alt-Drew Adrian Sapeta
18.02.2026 10:05
Nazywam się Adrian Sapeta i jestem właścicielem firmy Alt-Drew. Z SEOmotive współpracuję nieprzerwanie od 2019 roku, czyli już ponad 7 lat – i to mówi samo za siebie. Umowę przedłużam co roku, bo zwyczajnie ta współpraca działa.
Od samego początku opiekują się moją wizytówką w Google i efekty są dla mnie wręcz szokujące. Moja firma działa w małej miejscowości Julianpol, a mimo to wizytówka wyświetla się bardzo wysoko nie tylko lokalnie, ale nawet na frazy typu „altany Rzeszów”. To jest około 350 km ode mnie – a mimo to jestem w czołówce wyników. Do dziś nie wiem, jak oni to robią, ale działa.
Dodatkowo SEOmotive stworzyło mi stronę internetową http://alt-drew.pl
– estetyczną, nowoczesną i przede wszystkim skuteczną sprzedażowo. Ruch, jaki generuje, sprawił, że dosłownie nie mam w co ręce włożyć. Zapytania przychodzą regularnie, a realizacji jest tyle, że kalendarz mam wypełniony z wyprzedzeniem.
Zdecydowaliśmy się też na marketing w linkach sponsorowanych i to był kolejny strzał w dziesiątkę. Jeśli zdarzy się, że jakiś klient zrezygnuje, kampania praktycznie od razu generuje nowe zapytania. Nie mam przestojów. Nie mam martwych okresów. Biznes jest stabilny i przewidywalny.
Przez te 7 lat zmieniał mi się opiekun kilka razy, co początkowo budziło moje obawy. Ku mojemu zaskoczeniu – każdy jeden był bardzo kompetentny. Nigdy się nie zawiodłem. Każda osoba znała temat, wiedziała, co robić i reagowała szybko. To pokazuje, że tam nie ma przypadkowych ludzi.
Jeżeli zachodzi potrzeba rozmowy z właścicielem agencji – jest taka możliwość. Trzeba się umówić, ale opcja istnieje i to też jest dla mnie ważne.
Szczerze mówiąc – to najlepsza współpraca z jakąkolwiek firmą, jaką miałem w swoim życiu biznesowym. Stabilność, efekty, profesjonalizm i realne przełożenie na pieniądze.
Nie zamierzam zmieniać agencji i polecam SEOmotive każdemu, kto chce mieć klientów, a nie tylko obietnice.
Dla mnie – ideał.
23.03.2026 15:03
Panie Adrianie, bardzo dziękuję za tak mocną opinię i za te wszystkie lata zaufania. 7 lat współpracy naprawdę robi wrażenie — i dla mnie jest to najlepszy dowód na to, że to partnerstwo po prostu działa. Tym bardziej mi miło czytać, że przez tak długi czas SEOmotive realnie wspiera rozwój Alt-Drew, a nasze działania przekładają się na widoczność, regularne zapytania i pełny kalendarz realizacji. Bardzo miło patrzeć, jak firma z roku na rok rośnie i jak marka z małej miejscowości potrafi być tak mocno widoczna również na konkurencyjne frazy. Dziękuję także za zaufanie, którym obdarzył Pan nie tylko naszą agencję, ale też kolejne osoby z zespołu na przestrzeni tych lat. Takie słowa są dla mnie ogromnie ważne, bo pokazują, że utrzymanie jakości w długim okresie naprawdę ma sens. Cieszę się, że możemy być częścią rozwoju Alt-Drew i szczerze doceniam każde Pana polecenie naszej agencji.
Marek Pluta Pranie Tapicerek
11.02.2026 13:53
Nie jestem fanem pisania opinii, ale tutaj naprawdę warto. Do SEOmotive trafiłem z polecenia i podchodziłem do tego z dystansem, bo już wcześniej współpracowałem z różnymi firmami od marketingu. Różnie bywało.
Tutaj od początku było inaczej – bez wielkich obietnic, za to z konkretnym planem działania. Najważniejsze dla mnie są efekty i te po prostu widać. Zapytania z wizytówki zaczęły pojawiać się częściej, a to bezpośrednio przełożyło się na nowych klientów.
Doceniam też normalny, ludzki kontakt. Można zadzwonić, dopytać, coś wyjaśnić – bez zbywania i bez „proszę czekać na raport”. Wszystko na bieżąco.
Jeżeli ktoś zastanawia się nad współpracą – z mojej strony to była dobra decyzja.
23.03.2026 15:02
Bardzo dziękuję za tę opinię, zwłaszcza że — jak Pan napisał — nie jest Pan fanem ich wystawiania. Tym bardziej doceniam, że zdecydował się Pan podzielić swoim doświadczeniem. Cieszę się, że od początku współpraca została odebrana jako konkretna, rzeczowa i oparta na realnym planie działania, a nie na samych deklaracjach. Jeszcze bardziej cieszy mnie to, że efekty są po prostu widoczne i przekładają się na nowych klientów. Dziękuję również za docenienie kontaktu i sposobu współpracy — bardzo zależy nam na tym, żeby wszystko było jasne, sprawne i po ludzku. Takie słowa są dla nas naprawdę dużą wartością.
Balove Butik Poznań
08.12.2025 11:42
Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z SEOmotive. Od pierwszego kontaktu byłam pod ogromnym wrażeniem ich profesjonalizmu, szybkości działania i zaangażowania całego zespołu.
Wszystko przebiegało sprawnie – od dokładnej analizy mojej wizytówki Google, przez wdrożenie skutecznych działań pozycjonujących, aż po regularny kontakt i raportowanie efektów. Już po krótkim czasie zauważyłam wyraźny wzrost widoczności w wynikach wyszukiwania, a co najważniejsze – coraz więcej osób zaczęło realnie odwiedzać butik. To właśnie przełożyło się na większy ruch i nowych klientów, którzy wcześniej w ogóle nie wiedzieli o istnieniu mojej marki.
Już na początku współpracy zespół SEOmotive zaproponował wdrożenie karty NFC do zbierania opinii – rozwiązanie, które okazało się prawdziwym przełomem. Klienci mogą jednym dotknięciem telefonu wystawić ocenę, co sprawiło, że liczba opinii wzrosła kilkukrotnie w bardzo krótkim czasie. Dodatkowo SEOmotive skutecznie pomaga mi w zgłaszaniu i usuwaniu komentarzy atakujących, często pochodzących od nieuczciwej konkurencji. Dzięki temu moja wizytówka jest wolna od fałszywych opinii i prezentuje autentyczne doświadczenia prawdziwych klientów.
Po zaledwie dwóch tygodniach współpracy zdecydowałam się rozszerzyć działania o stworzenie strony internetowej, nad którą SEOmotive właśnie pracuje. Wierzę, że dzięki temu marka Balove stanie się jeszcze bardziej rozpoznawalna w sieci, a klienci zyskają wygodne miejsce do zapoznania się z ofertą butiku.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje Filip Roguszka – opiekun, który od początku współpracy wykazuje się ogromnym zaangażowaniem, cierpliwością i pomysłowością. Jego nieszablonowe podejście, gotowość do pomocy nawet w kwestiach niezwiązanych bezpośrednio z projektem oraz szczere zainteresowanie rozwojem mojej marki sprawiają, że czuję się naprawdę zaopiekowana.
Ogromne uznanie kieruję także do Bartosza Piaseckiego – dyrektora działu technicznego, który nieustannie dba o to, by wizytówka rosła w siłę i utrzymywała wysokie pozycje w wynikach wyszukiwania.
Współpraca z SEOmotive to nie tylko marketing – to partnerskie wsparcie, które realnie przekłada się na rozwój firmy. Polecam każdemu przedsiębiorcy, który szuka skutecznych działań, rzetelnej obsługi i wymiernych efektów.
Renata Blumreder
Właścicielka Balove
„BLUMANIA”
Renata Blumreder
ul. Gołębia 14A, 62-040 Puszczykowo
NIP: 7791996808 REGON: 389023646
23.03.2026 15:01
Pani Renato, bardzo dziękuję za tak rozbudowaną, piękną i pełną zaufania opinię. Ogromnie się cieszę, że już w tak krótkim czasie zobaczyła Pani realne efekty naszych działań — większą widoczność, wzrost ruchu i nowych klientów odwiedzających butik. To właśnie takie historie są dla mnie najlepszym potwierdzeniem, że dobrze zaplanowana i konsekwentnie prowadzona strategia naprawdę działa. Bardzo mi miło, że doceniła Pani nie tylko samo pozycjonowanie wizytówki, ale również wdrożenie karty NFC, wsparcie przy zgłaszaniu nieuczciwych opinii oraz rozwój projektu o stronę internetową. Szczególnie dziękuję też za tak ciepłe słowa pod adresem Filipa Roguszki i Bartosza Piaseckiego — to dla mnie ogromna satysfakcja, gdy praca mojego zespołu jest tak wyraźnie zauważana i przekłada się na poczucie realnego wsparcia po stronie klienta. Trzymam kciuki za dalszy rozwój marki Balove i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej drogi.
Szwagrospaw
04.12.2025 08:23
Współpracuję z SEOmotive przy pozycjonowaniu wizytówki Google i naprawdę widzę różnicę. Wizytówka zaczęła pojawiać się wyżej, mam więcej wejść, telefonów i realnych zapytań od klientów. Angelika i Sławomir ogarnęli temat od A do Z – szybki kontakt, dobre doradztwo i widoczne efekty. Polecam każdemu, kto chce poprawić swoją widoczność w Google i mieć więcej klientów z lokalnych zapytań.
Pozdrawiam
Przemysław Pęczek
23.03.2026 15:00
Dziękuję za opinię i za zaufanie. Super czytać, że zmiany w widoczności wizytówki przełożyły się na więcej telefonów i realnych zapytań od klientów — dokładnie o taki efekt chodzi w tych działaniach. Bardzo mi miło, że docenił Pan współpracę z Angeliką i Sławomirem, ich szybki kontakt i podejście do tematu. Dzięki za polecenie i cieszę się, że możemy wspierać rozwój Pana firmy.
Moja Kosmetologia Aleksandra
24.11.2025 14:29
Z pełnym przekonaniem rekomenduję firmę SEOmotive jako rzetelnego i skutecznego partnera w dziedzinie marketingu internetowego oraz pozycjonowania wizytówki Google.
Już po kilku tygodniach współpracy zauważyliśmy wyraźną poprawę widoczności naszej firmy w wyszukiwarce oraz wzrost liczby zapytań od klientów. Efekty przyszły szybciej, niż się spodziewaliśmy, a podjęta decyzja o współpracy okazała się strzałem w dziesiątkę.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje Filip Roguszka, który jako opiekun współpracy wykazuje się pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem.
Zawsze dostępny, reaguje błyskawicznie na każdą potrzebę, a jego sugestie realnie wpływają na poprawę efektów. Widać, że naprawdę zależy mu na sukcesie klientów i długofalowych relacjach, co daje poczucie bezpieczeństwa i zaufania.
Równie wysokie uznanie należy się Bartoszowi Piaseckiemu – Dyrektorowi Działu Technicznego. To dzięki jego doświadczeniu i czujnemu nadzorowi wszystkie procesy przebiegają sprawnie i bez najmniejszych problemów. Jego dbałość o detale, dokładność i techniczna wiedza przekładają się na realną skuteczność działań.
Współpraca z SEOmotive to gwarancja profesjonalizmu, zaangażowania i wymiernych rezultatów. Firma pomogła nam zbudować silną pozycję w Google, co przełożyło się na wzrost liczby klientów i rozwój naszej działalności.
Z pełną odpowiedzialnością polecam tę współpracę każdemu, kto stawia na konkretne efekty, a nie puste obietnice.
Aleksandra Sosnowska
Moja Kosmetologia
23.03.2026 14:59
Bardzo dziękuję za tak mocną rekomendację i zaufanie. Ogromnie cieszy mnie, że pierwsze efekty współpracy pojawiły się tak szybko i przełożyły się na większą widoczność firmy oraz wzrost liczby zapytań od klientów. Właśnie na takim rezultacie najbardziej mi zależy — aby działania były realnym wsparciem dla rozwoju biznesu, a nie jedynie obietnicą bez pokrycia. Bardzo dziękuję również za docenienie pracy Filipa Roguszki oraz Bartosza Piaseckiego. To dla mnie szczególnie ważne, gdy zaangażowanie, dostępność i jakość pracy całego zespołu są tak wyraźnie zauważane. Cieszę się, że mogę wspierać rozwój Moja Kosmetologia i dziękuję za tak serdejne polecenie.
Regina Diamante Lublin
17.11.2025 10:38
Z przyjemnością rekomendujemy współpracę z agencją SEOmotive, która zajmuje się prowadzeniem i optymalizacją naszej wizytówki Google. Dzięki skutecznym działaniom specjalistów SEOmotive nasz salon znajduje się obecnie w czołówce (TOP 3) wyników wyszukiwania dla kluczowych fraz, co przełożyło się na większą widoczność marki i zauważalny wzrost aktywności ze strony potencjalnych klientek.
Cenimy sobie profesjonalizm, komunikatywność i zaangażowanie zespołu, który od początku współpracy konsekwentnie realizuje założone cele.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje Pan Kacper Malec, który jako opiekun naszej współpracy wykazuje się ogromnym doświadczeniem, elastycznością oraz indywidualnym podejściem do naszych potrzeb.
Z pełnym przekonaniem polecamy SEOmotive jako rzetelnego i skutecznego partnera w zakresie działań SEO oraz prowadzenia wizytówek Google.
Salon Sukien Ślubnych
Regina Diamante
23.03.2026 14:57
Bardzo dziękuję za tak dobrą opinię. Cieszę się, że współpraca z SEOmotive przynosi Salonowi Sukien Ślubnych Regina Diamante wymierne efekty i przekłada się na większą widoczność w Google. Tym bardziej miło mi, że docenili Państwo również sam przebieg współpracy oraz opiekę ze strony Pana Kacpra Malca. Takie rekomendacje mają dla mnie dużą wartość i są najlepszym potwierdzeniem, że obrany kierunek działań ma sens.
Estetycznie Patrycja Czygier
22.10.2025 10:04
Estetycznie Salon Kosmetyczny Patrycja Czygier
Bardzo polecam współpracę z agencja Seomotive, jak również mojego opiekuna Pana Kacpra. W moim projekcie było zaangażowane wiele osób, wspomniany Pan Kacper, jak również Pan Bartek z działu technicznego oraz wszystko nadzorował właściciel agencji Pan Paweł. Kontakt z każdym z nich jest bardzo przyjemny, profesjonalny i merytoryczny. Co do efektów, bo to dla nich nawiązałam współprace jest powyżej moich wstępnych oczekiwań. Wszystkie frazy, które ustaliliśmy są bardzo wysoko w google, a statystyki pokazują wzrost połączeń i rezerwacji od klientów o ponad 300% i to już po 3 miesiącach. Na własnym przychodzi odczułam współpracę i dobrze wykonany projekt. Co ważne, na współpracę mam wyłączność w mojej branży i regionie, co znaczy, że Seomotive nie promuje innych salonów konkurencyjnych. Z takim podejściem spotkałam się pierwszy raz, a już trochę agencji "przerobiłam". Polecam z całego serca każdemu przedsiębiorcy.
23.03.2026 14:56
Pani Patrycjo, bardzo dziękuję za tak piękną opinię. Przyznam szczerze, że takie słowa naprawdę ogromnie cieszą i dodają energii do dalszej pracy. Tym bardziej, że mieliśmy okazję wielokrotnie rozmawiać i być w stałym kontakcie, więc tym bardziej doceniam, że nasza współpraca została przez Panią tak serdecznie podsumowana. Ogromnie dziękuję również za wideo rekomendację — to dla mnie i całego zespołu naprawdę wyjątkowe wyróżnienie, od którego aż serce rośnie. Bardzo się cieszę, że efekty przeszły Pani wstępne oczekiwania i że wzrost połączeń oraz rezerwacji był realnie odczuwalny w codziennym funkcjonowaniu salonu. Dziękuję także za docenienie pracy Pana Kacpra, Pana Bartka oraz faktu, że osobiście nadzorowałem ten projekt. Takie zaufanie i tak ciepłe słowa są dla nas ogromną wartością. Cieszę się, że mogliśmy wspierać rozwój Salonu i być częścią tak dobrze poprowadzonego projektu.
Paweł Tandecki PUR-SOL
20.10.2025 09:36
Rekomendacja dla firmy SEOmotive.pl
Współpraca z firmą SEOmotive to była jedna z lepszych decyzji, jakie podjąłem w kontekście promocji mojej działalności. Zespół zajął się kompleksowo pozycjonowaniem wizytówki Google – wdrożone zostało solidne linkowanie NAP i aktywne katalogowanie, dzięki czemu moja firma zaczęła być widoczna znacznie wyżej w lokalnych wynikach. Widać efekty w postaci realnych zapytań i większej liczby telefonów od klientów, o to właśnie chodziło.
Zadbali również o rozbudowę strony internetowej o konkretne lokalizacje, co świetnie się sprawdziło w pozycjonowaniu regionalnym. Strona jest stale dopieszczana, aktualizowana i dobrze prowadzona, więc nie muszę się martwić o techniczne szczegóły – wszystko mam z głowy.
Ogromny plus za kontakt i inicjatywę. Sławomir Jułga, który jest moim opiekunem, zawsze jest do dyspozycji – można do niego zadzwonić, pogadać, zapytać o pomysły czy kierunek działań. Zawsze ma coś nowego do zaproponowania, czy to pod kątem widoczności, czy strategii. Widać, że zna się na rzeczy i naprawdę mu zależy, żeby klient był zadowolony.
Z czystym sumieniem mogę polecić SEOmotive każdemu, kto chce, żeby jego firma w końcu zaczęła być widoczna tam, gdzie szukają jej klienci.
Paweł Tandecki
📞 +48 577 597 611
PUR-SOL Izolacje Natryskowe
23.03.2026 14:55
Bardzo dziękuję za tak konkretną i merytoryczną opinię. Szczególnie cenię to, że zwrócił Pan uwagę nie tylko na efekty w postaci większej liczby telefonów i zapytań od klientów, ale również na cały proces, który do tych rezultatów prowadził. Jako właściciel SEOmotive osobiście angażuję się w projekty naszych klientów, dlatego ogromnie mnie cieszy, że współpraca z PUR-SOL Izolacje Natryskowe przełożyła się na realną poprawę widoczności firmy zarówno w wizytówce Google, jak i w działaniach regionalnych na stronie internetowej. Dziękuję również za docenienie pracy Sławomira Jułgi — bardzo się cieszę, że jego zaangażowanie, dostępność i inicjatywa zostały przez Pana tak dobrze ocenione. Takie rekomendacje są dla nas potwierdzeniem, że konsekwentne, dobrze zaplanowane działania naprawdę mają sens.
VibeHome Aleksandra Syktus
10.10.2025 12:19
Pan Sławek Jułga został mi przydzielony do współpracy przy stronie internetowej i muszę przyznać, że absolutnie zasługuje na najwyższą rekomendację. Nie należę do łatwych klientów – mam wysokie wymagania i często zmieniam zdanie – a mimo to Pan Sławek od początku wykazał się ogromnym zaangażowaniem, cierpliwością i świetną komunikacją.
Bardzo cenię jego podejście: akcja–reakcja, zawsze dostępny i gotowy pomóc. Nawet drobne zmiany były wprowadzane błyskawicznie, a w sytuacjach, kiedy brakowało mi pomysłu lub miałam wątpliwości co do estetyki, Pan Sławek proponował kilka różnych rozwiązań, pozostawiając mi swobodę wyboru.
Na ogromny plus zasługuje również fakt, że nie naciąga na dodatkowe koszty, wręcz przeciwnie – stara się działać w ustalonych ramach, co budzi jeszcze większe zaufanie.
Dodatkowo jest niezwykle sympatycznym człowiekiem, z którym współpraca to czysta przyjemność. Z całego serca polecam Pana Sławka – każdy, kto trafi w jego ręce, może być pewny, że zostanie obsłużony profesjonalnie, rzetelnie i na najwyższym poziomie. Dziękuje Panie Sławku za wspaniałą strone i świetną współpracę! :)
23.03.2026 14:54
Bardzo dziękuję za tak szczerą, rozbudowaną i życzliwą opinię. Tym bardziej ją doceniam, że dotyczy ona nie tylko samego efektu końcowego, ale również całego procesu współpracy, który w przypadku tworzenia strony internetowej ma ogromne znaczenie. Jako właściciel SEOmotive naprawdę angażuję się w projekty naszych klientów, dlatego bardzo cieszy mnie, że współpraca z Panem Sławkiem Jułgą została przez Panią tak wysoko oceniona. To właśnie takie podejście jak jego — cierpliwość, szybka reakcja, otwartość na zmiany i realna chęć pomocy — buduje standard, na którym bardzo nam zależy. Dziękuję również za docenienie jego uczciwości i zaangażowania, bo to dla mnie szczególnie ważne cechy w obsłudze klienta. Ogromnie się cieszę, że finalnie powstała strona, z której jest Pani zadowolona, a sama współpraca była pozytywnym doświadczeniem. Takie opinie są dla nas ogromną wartością i motywacją.
Adrian Bajorek AJO Detailing
09.10.2025 08:50
Polecam i potwierdzam współpracę z SEOmotive
Nasza firma AJO Auto Detailing z Krakowa miała przyjemność współpracować z agencją SEOmotive z Poznania od końca 2024 roku. Jako AJO Detailing – specjalizujący się w usługach auto detailingu – szukaliśmy partnera, który pomoże nam skutecznie zaistnieć w internecie i dotrzeć do nowych klientów. SEOmotive w pełni sprostało tym oczekiwaniom.
Zespół SEOmotive wykazał się dużym profesjonalizmem, elastycznością oraz zrozumieniem naszej branży. Dzięki przeprowadzonym działaniom odnotowaliśmy wyraźny wzrost widoczności w Google. Moja firma zaczęła regularnie otrzymywać zapytania od nowych klientów, co przełożyło się na zauważalny rozwój działalności.
Doceniamy także doskonały kontakt, regularne raportowanie efektów pracy – wszystko jest jasne, przejrzyste i nastawione na osiąganie realnych rezultatów.
Z pełnym przekonaniem polecamy SEOmotive każdej firmie, która chce rozwijać swoją obecność w sieci i szuka sprawdzonego partnera w zakresie marketingu internetowego.
Z wyrazami szacunku,
Adrian Bajorek
AJO Auto Detailing Kraków
23.03.2026 14:54
Dziękuję za tak pozytywną opinię i zaufanie. Jako właściciel SEOmotive osobiście angażuję się w projekty naszych klientów, dlatego bardzo cieszy mnie, że współpraca z AJO Auto Detailing z Krakowa przełożyła się na realny wzrost widoczności w Google oraz nowe zapytania od klientów. To dla mnie szczególnie ważne, że docenili Państwo nie tylko efekty działań, ale również kontakt, przejrzystość współpracy i regularne raportowanie. Bardzo dziękuję za rekomendację i cieszę się, że mogliśmy wesprzeć rozwój AJO Auto Detailing.
Dwa Wiadra Karol Ciebiera
01.10.2025 12:51
Z pełnym przekonaniem polecamy agencję SEOmotive jako rzetelnego partnera w zakresie marketingu internetowego, a szczególnie w obszarze pozycjonowania lokalnego oraz prowadzenia wizytówki Google.
Nasza współpraca przebiega wzorowo – jesteśmy pod stałą opieką Pana Kacpra Malca, który profesjonalnie, terminowo i z pełnym zaangażowaniem wspiera nas w rozwijaniu widoczności firmy Dwa Wiadra w wyszukiwarce Google.
Efekty mówią same za siebie. Dzięki odpowiednio zoptymalizowanej wizytówce Google, nie tylko zwiększyliśmy liczbę klientów, ale również – co dla nas wyjątkowo ważne – pozyskaliśmy nowego, zaufanego pracownika, który samodzielnie zgłosił się do nas właśnie poprzez naszą wizytówkę firmową. To najlepiej pokazuje, jak szerokie korzyści niesie ze sobą właściwa strategia lokalnego marketingu.
SEOmotive to agencja godna zaufania – skuteczna, komunikatywna i nastawiona na realne wyniki. Polecamy każdemu, kto chce zwiększyć widoczność swojej firmy w internecie i przyciągnąć wartościowych klientów oraz pracowników.
Dwa Wiadra
Karol Ciebiera
23.03.2026 14:53
Dziękuję za tak ciepłe słowa i zaufanie. Jako właściciel SEOmotive osobiście angażuję się w projekty naszych klientów, dlatego ogromnie cieszy mnie, że współpraca z firmą Dwa Wiadra została przez Państwa tak dobrze oceniona. To dla mnie szczególnie wartościowe, że efekty działań przełożyły się nie tylko na większą widoczność i nowych klientów, ale również na pozyskanie nowego pracownika poprzez wizytówkę Google. Dziękuję również za docenienie pracy Pana Kacpra Malca. Bardzo cenimy tę współpracę i cieszymy się, że możemy wspierać rozwój Państwa firmy.
malwa
22.03.2026 12:41
osobiście nie polecam. przed podpisaniem umowy zapewniono o pewnych działaniach, a po umowie, po upływie jakiegoś czasu efekty znikome i zamiast działać w szerszym kręgu, punkt był skupiony lokalnie czego nie chciałam. nagle po telefonie niby wykazali później, że jest poprawa statystyk. no ale szczerze, co z tego, że musiałam interweniować i co mi po wykresach. efektów nie było.
nie polecam was, do mojego firmy nie podeszliście jak należy.
23.03.2026 14:52
Dziękuję za opinię. Jako właściciel osobiście angażuję się w projekty naszych klientów, dlatego każdą uwagę biorę sobie do serca i traktuję bardzo poważnie. Chciałbym sprawdzić, co dokładnie nie zagrało w tej współpracy, ale niestety nie podpisała się Pani, więc nie mam możliwości ustalenia, którego zamówienia dotyczy komentarz. Proszę o kontakt z podaniem nazwy firmy lub numeru zamówienia — chętnie osobiście zweryfikuję tę sprawę. Zależy mi na wyjaśnianiu takich sytuacji i wyciąganiu z nich wniosków. Proszę o kontakt: [email protected]
Adwokat Agnieszka Olbryś
04.02.2026 11:16
LIST REFERENCYJNY
Legionowo, dnia 23.01.2026 roku
Prowadzę indywidualną praktykę adwokacką na terenie powiatu legionowskiego. W ramach swojej działalności świadczę pomoc prawną na rzecz klientów indywidualnych oraz podmiotów gospodarczych, dla których istotna jest rzetelność, dostępność i wysoka jakość obsługi.
Od kilku lat współpracuję z agencją marketingową SEOmotive.pl w zakresie pozycjonowania wizytówki Google, strony internetowej kancelarii oraz prowadzenia linków sponsorowanych. Zakres współpracy został jasno określony, a działania były dostosowane do specyfiki branży prawniczej oraz obowiązujących zasad etyki zawodowej.
Efektem podjętych działań jest wyraźna poprawa widoczności kancelarii w wynikach wyszukiwania, osiągnięcie czołowych pozycji na kluczowe frazy oraz zauważalny wzrost liczby zapytań od potencjalnych klientów. Zamiast tradycyjnych metod reklamy, agencja SEOmotive.pl skupiła się na precyzyjnie dopasowanych rozwiązaniach, które są merytoryczne i zgodne z przyjętymi standardami, bez stosowania nachalnych lub ryzykownych rozwiązań marketingowych.
Projekt był prowadzony przez Pana Filipa Szaumkesela, który wykazał się wysokim poziomem kompetencji, zaangażowaniem oraz bieżącą dostępnością. Współpraca charakteryzowała się rzetelnością oraz jasnym przekazywaniem informacji dotyczących realizowanych działań.
Istotnym elementem współpracy była również transparentność – regularne raportowanie, czytelne wyjaśnianie podejmowanych kroków oraz poczucie bezpieczeństwa w zakresie prowadzonych działań marketingowych.
Na podstawie dotychczasowych doświadczeń mogę z pełnym przekonaniem rekomendować SEOmotive.pl jako solidnego i godnego zaufania partnera biznesowego, w szczególności dla kancelarii prawnych oraz innych działalności w branżach wymagających odpowiedzialnego i etycznego podejścia do marketingu. Polecam także współpracę z Panem Filipem Szaumkesel, który cechuje się wysokimi kompetencjami, komunikatywnością i odpowiedzialnością za realizowane działania.
Z poważaniem,
adw. Agnieszka Olbryś
GeszCars Kamil Geszprych
24.01.2026 11:01
Niniejszym oświadczam, że ja, GESZCARS Kamil Geszprych, wszedłem we współpracę z SEOmotive z Poznania, a osobą prowadzącą ten „eksperyment” społeczno-marketingowy został Piotr Gierszewski. I od tego momentu już nie było normalnie.
Czytając tę referencję powinienem usiąść. Najlepiej z dala od klawiatury, gorącej kawy i godności osobistej. Bo to nie jest zwykła opinia. To jest raport z pola bitwy, na którym Google pogłębia, konkurencja znika, a klienci zaczęli pojawiać się szybciej niż pytanie: „skąd oni się biorą?”
Współpraca z SEOmotive wygląda mniej więcej tak:
ktoś mówi „robimy wizytówkę”,
mija chwila,
telefon zaczyna dzwonić,
właściwie firmy sprawdza, czy przypadkiem nie kliknął „tryb bogacza” w ustawieniach życia.
A Piotr Gierszewski? To nie jest opiekun klienta. To jest człowiek, który wie, człowiek, który pamięta, człowiek, który odpisuje, zanim zdążysz wysłać drugą myśl. Tłumaczy SEO tak, że nawet osoba, która myśli, że „algorytm” to nowa marka felg, nagle kiwa głową i mówi: „aha… no tak, logiczne”.
Czytający może w tym momencie zapytać:
„Czy to nie jest przesadzone?”
Nie. Przesadzone byłoby napisanie, że to tylko dobra agencja. To jest agencja, po której trzeba sprawdzić, czy umowa nie zawiera zakazu dominacji rynku lokalnego.
Kontakt? Jest.
Efekty? Są.
Ściema? Nieobecna.
Korpo-bekto? Wyproszone drzwiami i oknem.
Czytający właśnie zaczyna się uśmiechać. Za chwilę będzie gorzej. Bo w pewnym momencie pojawia się myśl:
„Dlaczego ja jeszcze z nimi nie współpracuję?”
I to jest ten moment, w którym zaczyna boleć – nie brzuch, tylko ambicja.
Podsumowując dla tych, którzy dotrwali:
Jeżeli ktoś chce efektów – trafił.
Jeżeli ktoś chce normalnej współpracy – trafił.
Jeżeli ktoś chce wymówek – niech zamknie tę referencję i ucieka.
GESZCARS x SEOmotive to duet, po którym konkurencja zaczyna google’ować hasło „jak zmienić branżę”
Polecam SEOmotive,
Kamil Geszprych
:):):)
Foto_Szyman
23.12.2025 13:59
Na wstępie uprzedzam – ta opinia będzie trochę dłuższa, bo w tym przypadku naprawdę jest o czym pisać. Rzadko zdarza się współpraca, o której chce się napisać coś więcej niż „polecam”, a tutaj zwyczajnie nie da się tego skrócić do jednego zdania.
Prowadzę lokalne studio fotograficzne i zależało mi przede wszystkim na tym, żeby moja firma była widoczna w Google i żeby klienci faktycznie zaczęli się odzywać. Bez teorii, bez obietnic, tylko konkretny efekt. I dokładnie to dostałem od SEOmotive.
Od początku było widać, że to ludzie, którzy ogarniają lokalny biznes i wiedzą, jak on działa w praktyce. Wszystko było tłumaczone normalnie, bez marketingowego gadania, a kontakt był szybki i bezproblemowy. Miałem poczucie, że ktoś naprawdę pilnuje mojej wizytówki i że to nie jest kolejna „usługa wrzucona do systemu”.
Po czasie efekty zaczęły być po prostu widoczne – lepsze pozycje w Google, więcej telefonów i realny ruch z wyszukiwarki i Map Google. Dla lokalnej działalności to robi ogromną różnicę, bo klienci zaczynają trafiać sami, a nie z poleceń czy przypadku.
Najbardziej doceniam to, że ta współpraca jest normalna i partnerska. Bez olewania, bez znikania na tygodnie, bez tłumaczeń w stylu „algorytmy Google”. Jest konkret, jest zaangażowanie i jest poczucie, że komuś faktycznie zależy.
SEOmotive to nie jest agencja od pustych obietnic. To ludzie, którzy robią swoją robotę i dowożą efekty. Jeśli ktoś prowadzi lokalny biznes i chce realnych wyników, a nie marketingowych sloganów, to z czystym sumieniem mogę ich polecić.
Akord.eu
17.12.2025 14:50
Z przyjemnością polecam firmę SEOmotive jako sprawdzonego partnera w zakresie marketingu internetowego, optymalizacji oraz pozycjonowania wizytówki Google. Już pierwszy miesiąc współpracy pokazał, że podjęta decyzja była trafna – inwestycja zwróciła się błyskawicznie, a efekty były widoczne zarówno w rosnącej liczbie zapytań od klientów, jak i w realnym wzroście naszej pozycji w wyszukiwarce.
Ogromnym atutem SEOmotive jest indywidualne podejście do klienta. Filip Roguszka – opiekun współpracy – zawsze pozostaje w dobrym kontakcie, chętnie doradza, wyjaśnia wszystkie wątpliwości i proponuje skuteczne rozwiązania dopasowane do naszych potrzeb. Jego zaangażowanie daje poczucie, że mamy obok siebie partnera, który naprawdę dba o nasz rozwój.
Na szczególne uznanie zasługuje także Bartosz Piasecki – Dyrektor Działu Technicznego, który czuwa nad technicznymi aspektami współpracy. Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu mamy pewność, że wszystkie działania są prowadzone rzetelnie, terminowo i zgodnie z najlepszymi praktykami branżowymi. Dbałość o szczegóły oraz odpowiedzialne podejście do każdego etapu prac sprawiają, że cały proces przebiega bezproblemowo i w pełni profesjonalnie.
Dzięki SEOmotive nasza firma zyskała widoczność, która realnie przekłada się na nowych klientów i rozwój biznesu. Zdecydowanie możemy polecić współpracę wszystkim przedsiębiorstwom, które szukają sprawdzonych metod na skuteczne zwiększenie obecności w Google.
Michał Figański
AKORD.EU sp. z o.o.
Pan Stolarz - Robert Miryn
10.12.2025 09:24
Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z SEOmotive. Od pierwszego dnia zespół wykazał się profesjonalizmem, świetnym kontaktem i ekspresowym tempem działania. Na początku zajęli się kompleksową optymalizacją mojej wizytówki Google, porządkując informacje, dobierając właściwe kategorie i wdrażając rozwiązania, które poprawiły widoczność oraz zwiększyły liczbę kontaktów od realnych klientów.
Dodatkowo ogromnym atutem współpracy jest rzetelność zespołu SEOmotive — agencja wywiązuje się zarówno z ustaleń, jak i terminów, co dziś nie jest regułą. Kontakt z zespołem jest szybki, łatwy i przyjazny, a każda sprawa załatwiana jest bez zbędnej zwłoki. Zdecydowałem się na współpracę ze względu na bardzo dobre opinie w internecie, a teraz dokładam swoją rekomendację jako kolejny w pełni zadowolony klient.
Następnie przeszli do optymalizacji strony internetowej, wprowadzając zmiany, które poprawiły jej przejrzystość, szybkość i skuteczność pozyskiwania zapytań. Strona stała się bardziej intuicyjna, nowocześnie przedstawia ofertę mebli na wymiar i jest wyraźnie lepiej odbierana przez użytkowników.
Ogromne podziękowania kieruję do mojego opiekuna – Filipa Roguszki, specjalisty ds. Google, który czuwa nad każdym elementem współpracy, pilnuje jakości działań i zawsze służy pomocą. Jego zaangażowanie i szybkie reakcje sprawiają, że czuję pełne wsparcie na każdym etapie.
Szczególne dziękuję również Sławomirowi Jułga, ekspertowi odpowiedzialnemu za stronę internetową. Dzięki jego pracy serwis został dopracowany technicznie i wizualnie, a wprowadzone rozwiązania realnie wpływają na liczbę zapytań.
Współpraca z SEOmotive to nie tylko usługa – to partnerskie wsparcie nastawione na rozwój firmy. Polecam każdemu, kto oczekuje skutecznych działań, rzetelności i realnych efektów.
Robert Miryn
Pan Stolarz – Meble na wymiar