Seomotive
4 100 5 1

Opinie o Seomotive

Filtruj opinie po kryteriach:

Janek
 Opinia

Od wielu lat (bodaj od 22015) obsługuje mnie ta agencja w ramach działań reklamowych w Google - głównie adwords i seo. Jestem zadowlony z dotychczasowej współpracy i z przyjemnością spełniam prośbę Pana Pawła, żeby się pochwalić swoimi doświadczeniami. W 2014 ukończyłem kierunek Fotografii Artystycznej na rzeszowskiej akademii, i od tego roku zacząłem pracę jako profesjonalny. Rynek fotografów w mojej okolicy jest przeogromny i bardzo ciężko było mi się w niego "wbić", a jeszcze nie mogłem liczyć na polecania klientów. Stronę internetową stworzyłem sam, gdyż jakąś drobną wiedzę ze studiów wyniosłem, natomiast praktycznie nikt o niej nie mógł się dowiedzieć, bo nie wyświetlała się nawet po nazwie. W tej sprawie w 2015 zwróciłem się o pomoc do agencji Seomotive (Jak się okazało działali wtedy od roku, a znalazłem ich jako pierwszych). Pan Paweł, czyli właściciel, który wtedy omawiał ze mną szczegóły pozostał moim "opiekunem" do teraz, mimo, że teraz agencja się dość rozrosła i wiem, że teraz inni Specjaliście go zastępują w kontakcie z Klientam. Tym bardziej to doceniam. Inna rzecz, która powoduje, że razem działamy od tylu lat jest to, że nigdy nie poczułem, że wyciąga się ze mnie kasę na siłę, a wręcz miałem wrażenie, że moje nie do końca trafione pomysły nie były realizowane na przymus, tylko Pan Pweł jasno i klarownie mi tłumczył, czemu one nie zawsze się opłacają. Teraz nasze kampanie są stałe, nasz plan marketingowy jest określany na 18 miesięcy do przodu. Jak wspominam czas po studiach, a teraz... nie wiem gdzie bym był teraz, gdyby nie dobra reklama Google, albo gdyby obsługiwała mnie inna firma. Pozdrawiam ekipię Seomotive, na czele z Panem Pawłem. :) Pozdrawiam - Fotograf Rzeszów Janek Nowak

Pomocna?
Tak2Nie
Aneta
 Opinia
@Janek 08.05.2019 10:24

:)

Pomocna?
TakNie
Aneta Ratajczak
 Opinia

Polecam! W końcu firma, która osiąga efekty pozycjonowania, a nie tylko o nich mówi.

Pomocna?
Tak1Nie
Blanka Planerka Ślubna Poznań
 Opinia

Jestem wręcz zobowiązana pozostawić kilka słów o tej firmie. Współpracę rozpoczęliśmy dokładnie 2 stycznia 2019 - zleciłam im wypozycjonowanie mojej firmy na teren Poznania i Piły. Firma ta została mi polecona przez znajomego, który prowadzi kancelarie prawną w Pile. Piła dla mnie nie jest bardzo istotna, ponieważ wiadomo jest mniejsza od Poznania, mniej klientów. W każdym razie po 2 miesiącach moja firma była w topce na Poznań, a po 3 miesiącach w Pile. Bardzo sie cieszę z tego, jestem miła zaskoczona, że tak sprawnie to poszło. :)

Pomocna?
Tak1Nie
Multi Agencja OC/AC Kraków
 Opinia

Firma Seomotive robiła dla mnie audyt strony www. Jestem bardzo zadowolony ze sposobu w jaki został wykonany, a później przedstawiony. Nie jestem laikiem w tematyce stron internetowych więc większość poprawek wprowadziłem sobie samodzielnie - natomiast wskazówki ujęte w audycie byłe bardzo trafne - a sam raczej bym do nich nie dotarł. Analytics już pokazuje wzrosty, także mogę pochwalić Seomotive za dorbą robotę. Pozdrawiam, Michał

Pomocna?
Tak2Nie
Marek
 Opinia
@Multi Agencja OC/AC Kraków 01.04.2019 15:42

U mnie jest to samo. Adwordsy odstawiłem bo i tak nie mam mocy przerobowych, żeby ogarnąć więcej niż klientów z organicznych zapytań strony i wizytówki. Też polecam

Pomocna?
Tak1Nie
GM Cosmo
 Opinia
@Marek 03.04.2019 11:10

Podpisuje się ;)

Pomocna?
Tak1Nie
Auto Komis Filip Strzegom
 Opinia

Auto Komis Filip P.P.H.U CHODÓR GRZEGORZ Armii Krajowej 71 58-150 Strzegom NIP: 8842317782 Z Firmą Seomotive.pl współpracujemy od września 2017 roku. W ramach współpracy została dla nas stworzona strona www oraz wizytówka Google, która do dzisiaj zebrała ponad 170 opinii oraz zajmuje czołowe pozycje w wyszukiwarce Google. W naszej branży, szczególny ważny jest wizerunek Firmy, dlatego w ramach aktywnej współpracy agencja Seomotive.pl ma za zadanie komunikować się z naszym Klientami, pozyskując pozytywne opinie, a w przypadku pojawienia się negatywnych, zakańczać spory w sposób polubowny. Jest to dla nas sprawa niezwykle istotna – a agencja seomotive.pl, z tego obowiązku w pełni się wywiązuje. Do chwili obecnej nasza firma została zaopiniowana w Google 171 razy uzyskując średnią 4,4 – jest to najlepszy wynik w naszej branży w promieniu 150km. Reasumując, jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu współpracy. Główne założenia zostały wypełnione przez agencję z nawiązką. Wobec tego, w pełni świadomie możemy zarekomendować firmę Seomotive.pl do współpracy każdemu, komu zależy na widoczności w Google oraz perfekcyjnym wizerunku. W razie potrzeby z przyjemnością potwierdzę tę rekomendację telefonicznie. Z pozdrowieniami, Grzegorz Chodór

Pomocna?
Tak27Nie
Właściciel Komisu Filip
 Opinia
@Auto Komis Filip Strzegom 21.12.2018 09:53

Mała aktualizacja - 196 opinii mojego Komisu :)

Pomocna?
Tak2Nie
Planerka Ślubna Poznań
 Opinia
@Właściciel Komisu Filip 13.03.2019 09:16

Również mogę polecić współpracę, szczególnie jeżeli chodzi o pozycjonowanie. Na rynku jestem bardzo krótki, mniej niż pół roku, a w Google po interesujących mnie frazach: planerka ślubna poznań, plannerka ślubna poznań, konsultant ślubny poznań jestem bardzo wysoko, w pierwszej trójce. :) Podzielam zdanie i pozdrawiam. :) Blanka

Pomocna?
Tak1Nie
Marek
 Opinia
@Planerka Ślubna Poznań 19.03.2019 10:55

Ja z seomotive wspolpracuje juz z 3 lub 4 lata i jest mi dobrze. Poki co nie zamierzam zmieniac na inna. Co jak co, ale na google to akurat sie znaja.

Pomocna?
Tak1Nie
Arturito
 Opinia

Bardzo polecam firmę jak również mojego opiekuna Panią Monike Sieklicką. Współpraca układa się jak dotej pory bardzo dobrze. Zakladany efekt, czyli pierwsza strona w google mojej firmy zostal zrobiony po miesiąću współpracy. Ps. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Pani Moniko! :)

Pomocna?
Tak3Nie
Pawel
 Opinia

Polecam, dobra agencja seo

Pomocna?
Tak3Nie
Poldek
 Opinia

Świetna firma, można spokojnie polecać pracę!! Fajnie pracuje się w takim miejscu.

Pomocna?
Tak4Nie
Menago - Restauracja Vertykaln
 Opinia

Jedna z lepszych agencji reklamowych z jakimi współpracowałem, a przerobiłem ich wiele. Na przestrzenie kilku lat, dla mnie najwazjsze są dwie rzeczy. Efekty i łatwy kontakt. W innych „agencjach”, często było tak, ze kontak z czasem był niemożliwy mój opiekun, Pan Jakub (którego pozdrawiam) jest dla mnie dostępny zawsze i nigdy nie wyczułem, że mu się narzucam. Polecam

Pomocna?
Tak12Nie
P.J
 Opinia

Z firmą współracuję od 2014 roku i nie wyobrażam sobie zmienić na inną. Pan Mateusz Ratajczyk, który wtedy jeszcze osobiście ze mną podpisywał umowę i jest moim opiekunem do teraz i nigdy nie podniósł mi stawki za obsługę. Co do samej obsługi nie mam żadnych zastrzeżeń, powien nawet, że nie mogę chyba oczekiwać więcej. W każdym razie polecam każdemu, kto chce rzetelnej obsługi w Google. Przemysław Juszkiewicz

Pomocna?
Tak7Nie
AnnaFarm Warszawa
 Opinia

Z nowym rokiem pierwsza pozycja w Google. Polecam z całego serca. Dla potwierdzenia: termometry warszawa, laktatory warszawa, inhalatory warszawa. ???? AnnaFarm Sklep Medyczny - to my. :)

Pomocna?
Tak12Nie
Świat Dietetyki we Wrocławiu
 Opinia

Bardzo polecam! To była szybka, przedświąteczna kampania dotycząca zwiększenia sprzedaży pakietów dietetycznych. Co prawda już jakiś czas jestem ich Klientką, natomiast kolejny raz jestem pozytywnie zaskoczona. :) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. :) Świat Dietetyki we Wrocławiu

Pomocna?
Tak15Nie
SANVITA Warszawa
 Opinia
@Świat Dietetyki we Wrocławiu 27.12.2018 11:56

Również polecamy i pozdrawiamy koleżankę po fachu! :)

Pomocna?
Tak7Nie
GBRH
 Opinia

Dzisiaj miałem telefon z tej firmy, proponowali poprawienie wizytówki w mapach google za 990zł brutto na 2 lata, a sami nie korzystają z takiej wizytówki. Moje sugestie dla Seomotive: Nachalna sprzedaż obniża wiarygodność

Pomocna?
Tak12Nie
Dorota Dotocińska - MixTape
 Opinia

Jestem nowym klientem ale wspolpraca zapowiada sie obiecujaco. :) Konsultant, z ktorym rozmawialem byl mega przygotowany do rozmowy i rzetelne. Wiecej napisze wkrotce. :)

Pomocna?
Tak5Nie
Piotrek Transport Maszyn
 Opinia

Jestem Klientem z polecenia od Pana Mularczyk z Gorzowa. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i z chęcią będę każdemu polecał, ko będzie chciał być w Google i korzystać na tym. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie
Magda
 Opinia

Potwierdzam wszystkie opinie zadowolonych Klientów. Miło jest poczytać, że nie tylko ja jestem zadowlony. :)

Pomocna?
Tak11Nie
Adwokat Małecki
 Opinia

Jedna z lepszy agencji reklamowych z jaką współpracowaliśmy. Fachowo, rztelnie i "w miarę" szybko. :)

Pomocna?
Tak7Nie
Naprawa-Serwis Pralek Wroław
 Opinia

Polecam pozycjonowanie do TOP3 w tej firmie. Zadziwiające, ale dali radę. Pozdrawiam, AGD Naprawa-Serwis Pralek, Zmywarek (Bosh, Siemens), Piekarników, Płyt Elektrycznych

Pomocna?
Tak6Nie
Salon Afrodyta
 Opinia
@Naprawa-Serwis Pralek Wroław 09.08.2018 12:18

Potwierdzam

Pomocna?
Tak6Nie
Artur
 Opinia

Polecamy

Pomocna?
Tak3Nie
Zakład Ślusarski Mularczyk
 Opinia

Z przyjemnością pozostawiamy pozytywną opinię na temat Agencji Seomotive. Na początku byliśmy sceptycznie nastawieni ponieważ zawieraliśmy współpracę z wieloma firmami od Panoramy Firm po inne portale branżowe, a na Polskich Książkach kończąc. Od pierwszej rozmowy z konsultantem jesteśmy mile zaskoczeni sposobem złożonej ofert oraz dalszych negocjacji. Do dnia dzisiejszego kontakt jest bardzo łatwy, nasz konsultant jest zawsze do naszej dyspozycji. Sama usługa pozycjonowania przynosi nam efekty jakie chcieliśmy. Większość fraz jakie wybraliśmy kieruje do nas z poziomu TOP3, a pozostałe są na pierwszej stronie w TOP10. Współpracę możemy polecić każdej rzetelnej firmie, która chce zainwestować w Google.

Pomocna?
Tak10Nie
pepe
 Opinia
@Zakład Ślusarski Mularczyk 10.09.2018 10:48

Niewiarygodnie prawdziwie brzmiąca opinia ;)

Pomocna?
TakNie
Zakład Ślusarski Mularczyk
 Opinia
@pepe 02.11.2018 13:32

Pani/e pep. Jak chce Pan/i "uwiarygodnić" moją opinię to proszę do mnie zadzwonić. Mój numer na pewno da radę Pan/i odnaleźć w Google. :) Pozdrawiam, Paweł Mularczyk

Pomocna?
Tak25Nie
Skuteczne Odchudzani
 Opinia

Firma rzetelna i spełniająca "obietnice" dotyczące pozycjonowania. Polecam! Skuteczne Odchudzanie Radom

Pomocna?
Tak6Nie
Proviva Wrocław
 Opinia

Polecamy współpracę na najwyższym poziomie. Firma Seomotive pozycjonuje nas od kilku miesięcy z bardzo dobrymi rezultatami.

Pomocna?
Tak2Nie
Andrzej
 Opinia

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach? Jakieś info dla kandydata przed rozmową?

Pomocna?
Tak2Nie
Igor
 Opinia

Seomotive to super pracodawca. Podpowiedzci czy są jakieś rekrutacje aktualnie?

Pomocna?
Tak2Nie
Lustra na wymiar Kraków
 Opinia

Jestem Klientem tej Firmy i bardzo POLECAM każdemu, kto w Google chce zwyczajnie zaistnieć przed konkurencją. Jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o pozycjonowanie, liczy się dla mnie prosty fakt - wpisuje w google LUSTRA KRAKÓW - jestem. Mega polecam, mega dobra robota.

Pomocna?
Tak1Nie
Maja
 Opinia

Obecnie na stronie internetowej firmy, można znaleźć rekrutacje na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży reklamy Google. W warunkach pracy firma deklaruje stałą pensję + system prowizyjny. Jak dokładniej wygląda system prowizyjny na tym właśnie stanowisku? Czy może ktoś brał udział w podobnej rekrutacji i może opowiedzieć, jak przebiegała?

Pomocna?
TakNie
Andrzej
 Opinia
@Maja 13.07.2018 12:59

Droga Maju, a może być w końcu zaaplikowała ?

Pomocna?
TakNie
Adwokat Anna Górniak
 Opinia

Obsługuje nas bardzo kompetentny Pan Filip Szaumkesel, który zawsze doradza nam w sposób bardzo fachowy, profesjonalny i cierpliwy. Pozycjonowanie w Google w jego wykonaniu - super. Polecam Gorąco Adwokat Anna Górniak

Pomocna?
Tak2Nie
Maja
 Opinia

@Pracownik, jaki typ umowy seomotive zaoferowało Tobie? Czy firma zapewnia swoim pracownikom kursy podnoszące kwalifikacje? Zachęcam również inne osoby zatrudnione w seomotive do aktywności na forum. Każda wypowiedź oparta o doświadczenia pracowników jest cenną wskazówką dla osób zastanawiających się nad złożeniem CV w firmie.

Pomocna?
Tak2Nie
Marek
 Opinia

Bardzo polecamy współprace z tą firmą. Firma wywiązuje się założeń umowy, działa sprawnie i jest łatyu kontakt.

Pomocna?
Tak3Nie
Maja
 Opinia

Forum Gowork.pl dotyczy opinii na temat tego, jakim pracodawcą jest dana firma. W takim razie, jak oceniacie seomotive z perspektywy pracownika? Jaka atmosfera panuje w pracy? Czy praca zespołowa jest udana? Każda wypowiedź oparta o doświadczenia pracowników tej firmy, będzie cenną wskazówką dla osób poszukujących pracy w marketingu.

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Maja 21.06.2018 14:53

Pracuję w Agencji Seomotive od 3 lat, więc mogę śmiało się wypowiedzieć na ten temat. Mogę również polecić tę pracę ponieważ: - Pewne zatrudnienie, bardzo mała rotacja - Dobre zarobki na start, a bardzo dobre po wykazaniu się - Za szkolenia odpowiadają osoby, które pracują na tych samych stanowiskach - Bardzo przyjazna atmosfera, ekipa młoda, chętnie pomaga Dodatkowo, pakiet medyczny, premie uznaniowe, liczne konkursy itp. itd.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Seomotive - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seomotive