CCIG Group

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o CCIG Group Sp. z o.o.

Opinie o CCIG Group Kielce

WebsiteIconCCIG Group Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o CCIG Group Sp. z o.o.!

Jajaminaklate

16.01.2019 00:53

Pracowałam na biznesie i nie wspominam przyjaźnie tego stanowiska. Ciągłe cięcie godzin, "zachęcanie kijem", premie to był śmiech na sali bo nawet za godziny się jej nie dało wyrobić przez cięcie, a managerowie niektórzy to porażka i nie wiem czemu się znaleźli na swoim stanowisku. Chociażby Woch, nie nadaje się do żadnej pracy w kontakcie z kimkolwiek, Karolina jest w porządku kobietą, zawsze dało radę się z nią jakoś dogadać i była dosyć wyrozumiała w większości sytuacji. Woło to już w ogóle super człowiek, świetnie prowadził team moim zdaniem. Tak czy siak, nie polecam.
    Były konsultant

15.01.2019 00:08

Praca sama w sobie nie jest zła, aczkolwiek bardzo duże znaczenie ma to, do jakiego menagera pójdziesz... i tutaj, bardzo odradzam panią menadżer K.P z TS31.. atmosfera w teamie jest bardzo niemiła, menagerka daje do zrozumienia, ze pracujecie na nią, nie na siebie, rzucając głupimi tekstami „podpisałeś simke? Co ja z tego będę miała?”, a jeżeli chcecie dłuższe wolne, bo macie urwanie głowy na uczelni, jest to dla niej równoznaczne z wypowiedzeniem. Przelewa sprawy osobiste na prace, jak ma zły humor, to wyżywa się na konsultantach.. i można by tak wymienić i wymieniać.. Fakt, ze nowi konsultanci odchodza od niej po kilku dniach, max po miesiącu, rzadko zdarza się, ze ktoś zostanie na dłużej, tez o czymś świadczy.. ogólnie bardzo zle wspominam współpracę z nią, nie raz wychodziłam z pracy z placzem, co odbiło się na moim zdrowiu psychicznym. Naprawdę drogie CCIG przyjrzyjcie się składowi menagerskiemu, bo przez takie osoby jak K.P robicie sobie zła renomę.. Gdyby nie te okoliczności, zapewne zostałabym w pracy, bo fajne pieniądze się dało zarobic, ale zdrowie jest wazniejsze, a przez menagerke straciłam bardzo dużo nerwów.
    XYZ

15.01.2019 23:13

Potwierdzam, pracowałem jakis czas temu z Kinga P. również nie polecam. Jej podejście, a raczej jego brak do konsultanta to istna żenada. Ten człowiek nie ma pojecia o pracy menadżera. Wspołpraca z nią to był istny horror. Traci pracowników, ponieważ ma taki dobry wpływ że sie odechciewa tam pracować.

03.01.2019 19:47

03.01.2019 23:44

Ciekawa jestem, kto ma tak nawalone do gara. Albo kto raczej przychodzi na godzinowke robiąc za marne tło. Jeśli twoja argumentacja ogranicza się do wyglądu co jest po prostu poniżej krytyki i swoje żale wolisz wylać na forum niż powiedzieć(usunięte przez administratora) prosto w twarz co Ci się nie podoba, jesteś zwyczajnie smutnym człowiekiem. Życzę powodzenia w życiu z takim podejściem obrażonego bachora. A propos gdybyś musiał tyrac tyle ile (usunięte przez administratora)to byś zrezygnował po tygodniu, więc oszczędź sobie pisania, oszczędź innym czytania i siedź sobie w ciemnym pokoiku otulony zimnym światłem monitorka.
    Nowy

07.11.2018 21:26

Jak w tej firmie wygląda wypłata pieniędzy za pracę? Musiałem założyć konto w banku aby była ona terminowo 7dnia a tu ani widu a dzień się kończy. Menagerowie bez wiedzy również
    Nowy

07.12.2018 22:07

Kolejny raz to samo. Kiedy można liczyć na wypłatę? W ogóle można?
    Jowicia

23.12.2018 07:55

Od kiedy BZWBK zmienił się na Santander to dzieją się właśnie takie cuda parę h opóźnienia jest. O kasę się nie martw zawsze wypłacają pracuje rok i nie było nigdy problemu z hajsem
    Logiczny

13.12.2018 00:10

Firma lepiej sobie radzi niz z wcześniejszymi menagerami typu Patrycja. R która myślała ze jest pępkiem tego całego CCIG i myślała że jak odejdzie to całe CCIG bedzie za nią płakało ojej nie udało sie? oj jaka szkoda . CCIG jest teraz silniejszą firmą bez niej oj jaka szkoda. Pozdro dla kumatych :)
    faaantka

14.11.2018 21:21

Ja polecam ogólnie firmę, jak na realia w tej branży nie jest najgorzej. Na pewno uczy cierpliwości, to chyba najbardziej można wynieść. Według mnie warunki pracy nie są złe, socjal mają dobry.
    Sasanka

19.11.2018 13:14

Jaki socjal? Hahahaha
    Tomek

07.09.2018 11:22

Czy w CCIG jest też infolinia (tzn. opcja pracy na linii przychodzącej)?
    Sasasa

07.09.2018 14:14

Nie
    konsultanto

21.10.2018 00:10

Trzeba umieć łapać połączenia jak ktoś próbuje oddzwaniac na infolinie. Pozdro 600!
    Wierna fanka

15.09.2018 14:14

(usunięte przez administratora) Forma to najlepszy manager na świecie!
    Tez mogę

11.09.2018 16:22

Czereśnia to ch*j

11.09.2018 22:50

Nie jest jedyny w tej firmie
    Patryk G.

13.09.2018 20:44

Ale największy
    P

12.09.2018 09:36

CCIG to firma która pokazuje jak z dobrego pracodawcy stać się słabym gniotem. Żałosny jest sposób zarządzania firma. Szkoda mi patrzeć na tych wszystkich managerów, którzy mają problem z obsługą komputera. No ale czego się można nauczyć od osoby która nie radziła sobie na słuchawce. Premie w firmie na chwilę obecną to jakis żart. I baza to niestety nie jest stan umyslu jak twierdza niektorzy. Przykro mi ze przez złe zarządzanie firma zeszła na dno i wątpię że kiedyś się od niego odbije.
    P

12.09.2018 09:36

prawiebezglowynick

24.04.2018 09:30

dalej ktoś trzepie hajs ze zmuszania pracowników do zakładania konta w określonym banku? Ciekawe ile od sztuki. Pracowałem chwilę, ale był tam pewien wielki jak dąb "treser" który się dziwnie zwracał do podwładnych jak do śmieci. MCZ. Generalnie w ciągu 2 tygodni zdążył sobie mnie upatrzeć i rzucać różne głupie teksty. Potem za kare zrzucili cały team z 2 piętra na pierwsze gdzie pracowała jako szift taka dziwna kobieta wyglądająca jak elf z zakolami, bałem się jej i stamtąd już całkiem uciekłem. Ale na wycieczkę wystarczyło. to było nie pamietam chyba w 2013 albo 2014 hehe. Firma spoko ale niektórzy ludzie to by mogli zamiast kopać dołki i obrabiać innym d za plecami zająć się swoją pracą i sobą. To generalnie przywara całego świętokrzyskiego, bez znajomości z ulicy możesz pracować tylko w takim (usunięte przez administratora) jak różne call centry.
    Stulejman wspanialy

30.05.2018 09:04

I co dalej tam pracuje ten dwumetrowy treser brodacz Miłosz Cz.? Skąd oni takich biorą
    Amigo96

02.09.2018 19:35

Miłosz Cz. to razem z Pawłem K. dwóch najlepszych trenerów, Miłosz awansował
    Młodzian

06.08.2018 11:51

Polecam Kamila z B2C menadżer naprawdę dobry , stara się zawsze pomóc . Praca przy jego boku to przyjemność
    Stara

17.08.2018 22:57

Może i dobry ale bezczelny i ma wy...ne na ludzi i pracę
    Komsultant

29.08.2018 15:43

Kamilu z B2C trochę pokory
    Zniesmaczony

25.08.2018 17:22

W niektórych zespołach zaczyna się robić coraz gorzej. konsultanci nigdy nie trzymali sztywnych relacji szef-pracownik, ale dzisiaj dziś jeden z nich przeszedł samego siebie. Jak można być tak bezczelnym? Nie dosc ze notorycznie pan X spóźnia się do pracy to na dodatek zamiast zapytać czy będzie mógł wyjść wcześniej z pracy - uświadamia o tym arogancko menadżera a po odmowie i wytknięciu mu spoznien i nieodpowniego zachowania wpada w szał jak gówniarz, poczuwa się bezkarnie sugerując ze nikt nie będzie miał odwagi go zwolnić. Gratulacje dla menadżera za zachowanie zimnej krwi i nie wdawanie się w bezsensowna dyskusje. Ja osobiście gnoja wystrzelałbym już dawno po ryju, dlatego wielki podziw za cierpliwość i bardzo dojrzałe zachowanie.
    Zły konsultant

25.08.2018 23:28

Jestem zaskoczony tym,ze któryś z moich kolegów z zespołu jest zdolny do tego aby pisać cos na temat jego kolegów z zespołu. Mam nadzieję,ze będziesz mial cywilna odwagę przyznać sie kim jesteś skoro miałeś odwagę to napisać.
    Szef wszystkich szefów

25.08.2018 23:45

Co tu się (usunięte przez administratora) dzieje, kto tak może na mojego kumpla mówić !!!!??? Mam nadzieje ze się przyznasz bo i inaczej będzie piekło
    Wiktor Jaskóła

11.08.2018 00:11

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wynikiem w teamie utcc nr 4 dzisiaj zrobili świetna robotę, najlepszy wynik na lokalizacji .
    Iiii

17.08.2018 22:55

Zmuszanie ludzi do pisania dobrych komentarzy bo inaczej zwolnia to żenada ...
    Illllll

22.08.2018 19:27

Żenadą jest brak wyczucia sarkazmu w powyższych. Jeśli pojęcie sarkazmu bądz ironii jest Ci obce zalecam powrót do szkoły.
    Prawdaoccig

10.08.2018 11:15

Chciałbym zahejtować ponad połowę menagerów, którzy płaczą, że wynik na ich tablicy jest słaby, a u Wołowca ciągle podpisują. Dla jasności, nie jesteście Wołem, bo on chociaż on potrafi odpowiedni przygotować swoich konsultantów. Chcecie być jak on. Jak do tego dążycie? "U Woła jest teraz 500 zł! A u nas co!?" - Tak wygląda wasza motywacja. Zero informacji treściwych jak to robić, jak do tego dążyć. Chcecie być jak Woło, ale dążycie do tego krzykiem i pretensjami. Jesteście żenującymi osobami. Porównujecie się do kogoś kim naprawdę nie jesteście, i nigdy nie będziecie. Osoba po kończąca szkolenie zna ofertę, ale słabo z technikami sprzedaży. Niebawem będziecie prowadzić nową osobę do Woła, pokazywać tej osobie jego tablicę i mówić "patrz, tak się podpisuje, ale ja niestety nie wiem jak oni to robią, ale ty masz tak robić" tak to widzę. I nie jeden menager, ani nie dwóch tak się do niego porównuje. Dlatego uważam, że to jest rzeczą żenującą. Wy jesteście. I jeszcze ta wspaniała baza. Nie wiem od czego to zależy, ale wgl. dodzwonić się jest coraz gorzej, a wy w coraz większym szoku, co my opowiadamy. Bo chyba nigdy nie dzwoniliście i nie wiecie. Tak samo jak się wchodzi na lokalizację to jest cisza w porównaniu z tym co było przed wakacjami. Gdyby to ode mnie zależało wywaliłbym każdego menagera, który mówi, że ma być wynik u Woła. Zainteresujcie się trochę i przygotujcie odpowiednio konsultanta zamiast kłapać szczęką. Tyle potraficie. O!
    Pek$on

08.08.2018 18:39

Byłem... widziałem... i nie dla mnie ta robota, sporo nauki a warunki do tego niezachęcaną Prysnąłem ze szkolenia szukam łatwiejszej roboty
    Siatka

03.08.2018 21:52

Totalna kpina co się dzieje u Emilki i Mateusza - 1P. Pracuje już dłuższy czas więc mogę się wypowiedzieć. Zaczynając od początku. Przychodzi nowa osoba? Spoko, oni mają na to wywalone, chodzą ciągle po lokalizacji, na przerwy, a nowa osoba musi sobie sama radzić lub ktoś z zespołu jej może pomoże. Mi nikt nie pomagał przy pierwszej realizacji, bo oczywiście menagera albo nie ma, albo zajęty pogaduchami z innymi - nie, napewno nie chodzą tyle na zebrania menagerów, bo wystarczy przejść po lokalizacji, żeby ich gdzieś znaleźć. Alerty? Co z tego, że są check listy, jak te dwa cymbały nie potrafią tego weryfikować. Ich odpowiedzią na alerty są wymagane akcesoria. Jasne jest, że propozycja musi być. Ale właśnie sobie wymyślili, że jak ktoś nie wyślę to ma - 50% przerwy. Jak ja będę mieć uciętą przerwę to zgłoszę to w odpowiednie miejsce. Konsultanci też w wała lecą. Menagerów nie ma, oni wgl nie dzwonią, przez co obrywa się wszystkim. Odpowiedzialność zbiorowa? Doprawdy? Więc może zbiorowo zwolnijmy wszystkich menagerów, którzy nie wykonują swoich obowiązków. Wystarczy spojrzeć na kamery = nie ma menagera, konsultant nie ma słuchawek. A później płacz, bo oni nie mają premii. Jeszcze raz niech coś odwalą to będę zgłaszać to w odpowiednie miejsca, bo obiecywane były elastyczne godziny pracy i konkretne pieniądze, a przy ich "grafiku" nie da się ani jednego zrobić ani drugiego.

04.08.2018 08:35

Niech się tylko dowiem kto to napisał, a gwarantuje, że wyleci
    Heheszek

07.08.2018 08:26

Anonimowo to każdy potrafi kozaczyć . Jak masz jaja albo jajniki to podejdź i powiedz to osobiście . Pozdrawiam
    Bokser

16.07.2018 13:03

Ilono z b2c przestać wyżywać się na swoich konsultantach. Obserwuje to z boku i się nie da wytrzymać. Jak jeszcze raz zaczniesz się drzeć to zgłszę to gdzie trzeba. A jak jestes niezaspokojona to na Alledrogro jest dużo zabawek ;)
    Szalony nick

27.07.2018 19:11

Kto to jest ku*wa Ilona :D
    B2B

27.07.2018 23:16

Ilona po prostu się marnuje w ut1 :) Tam nie ma nikogo godnego zaufania.
    Onanietanczydlamnie

18.07.2018 14:06

Tak naprawdę warto iść do zespołu na 1 piętro biznes ????do Kamila W. & Piotera i zobaczyć jak można pracować bez stresu i trzepać dobry hajsik ! Nowym polecam do nich . Pozdro
    Mała

20.07.2018 10:37

Nie polecam pracy na biznesie u Karoliny bo oprócz darcia się, straszenia brakiem grafiku to nie robi nic. Zero coachingu, wsparcia i motywacji. Ktoś się pomylił wybierając ją.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CCIG Group?

Kontakt - CCIG Group Sp. z o.o.

Kielce

CCIG Group Sp. z o.o.
    Typek000000

16.07.2018 12:04

Nie da się normalnie zarobić pieniędzy bo obcinaja grafik. Polityka firmy jest naprawdę beznadziejna i jakiś kompletny idiota to wymyśla. Bo najpierw trzeba zatrudnić milion osób a potem stały pracownik na tym traci bo MUSI mieć obciety grafik więc robiąc po 4 godziny dzienne (usunięte przez administratora) idzie zarobić więc nie polecam pracy dla kogoś kto chce zarobić pieniądze czy musi opłacić mieszkanie.
    Weź się leszczu do roboty

16.07.2018 16:05

weź się do pracy a nie płakaj że nie pozwalają Ci siedzieć i palić Jana Hahhahahha

16.07.2018 14:08

Potwierdzam słowa poprzednika. Jestem w szoku jak ktoś taki jak Ilona z Utrzymania może być menagerem. Do zadań menagera nie należy krzyczenie na pracowników i demotywowanie ich tym. Menager powinien udzielać pomocy i dobrych rad a nie drzeć ciągle mordę...

08.07.2018 14:48

@pieron, bardzo ważne, że menadżer motywuje Cię do działania w taki sposób, że bez sytuacji stresujących jesteś w stanie wypracować premie w Call Center Inter Galactica. Rozumiem, że ta premia jest przyznawana bezpośrednio za wyniki. Czy możesz liczyć jeszcze na inne jej rodzaje? Bardzo Cię proszę o wypowiedź na ten istotny dla innych użytkowników temat.
    pieronek

09.07.2018 18:06

Ala ale po co motywować ? Skoro to wyzysk w biały dzień ? Jeden miesiąc się starasz a w drugim dostajesz cel taki że musisz zrobić min tyle co w tamtym poprzednim Praca dobra dla ludzi którzy chcą podstawę na godzinę - bo więcej się nie opłaca. A jak się postarasz to Twój zespół potem dostaje taki cel że ledwo go zrobisz. Dlatego macie problem bo WYZYSKUJECIE LUDZI ! Walnijcie się w czoło bo chyba nikt z Was nie wie co to motywacja. A tą Atmosferę wsadzicie sobie w (usunięte przez administratora) wole iść gdzieś gdzie potraktują mnie jako człowieka a nie jako cytryne do wyciśnięcia. Podpowiem - dlatego ludzie odchodzą .... a jak człowiek ma motywację to cuda potrafi i nie trzeba pisać co tydzień nowych skryptów...haha taka podpowiedź : im cel bardziej osiągalny(i realny) tym więcej ludzi będzie do niego dążyć, a im więcej ludzi będzie do niego dążyć tym wiecej $ zarobicie

27.06.2018 11:39

@prawda, czy nie zgadzasz się z dotychczasowymi opiniami o firmie Call Center Inter Galactica? Jak długo już pracujesz w tej firmie, czy możesz napisać, że każdy z pracowników wykonuje rzetelnie swoje obowiązki? Czy pracownicy stosują się do czasu przerw? Dobra współpraca istnieje wtedy, kiedy jedna i druga strona stosuje się do ustalonych zasad.
    prawda

27.06.2018 13:29

Pracuję ponad 3 lata. Ci, którzy wywiązują się ze swoich obowiązków, tj. DZWONIĄ (co chyba nie jest zaskoczeniem skoro pracują w CC), wywiązują się ze złożonego SAMODZIELNIE grafiku, nie przekraczają przerwy (której i tak jest dużo w ramach czasu pracy!!! ) nie mają problemu z niczym. Z TM, z urlopem etc. Zarabiają dobre pieniądze, stali konsultanci wracają do firmy - to o czymś świadczy. Niestety, niektórzy zapominają, że to jest PRACA a nie plac zabaw i nikt nikogo nie będzie głaskał po głowie za to, że nic nie robi. A zakładam, że zwrócenie komuś uwagi właśnie skutkuje takimi dziecinnymi komentarzami.
    pieron

28.06.2018 18:18

Pracuje od 2 tygodni u menadżerki . jest podobno nowa, jest chyba najstarszym menadżerem na 2 piętrze - wiekowo , równa babka . Bałem się ,że będzie sztywna i nie do dogadania !!!!! jest oki wymaga, ciśnie bardzo przede wszystkim w ostatnich dniach , ale dzięki niej wezmę premie. Pracowałem kiedyś na 2 piętrze to wyrabiałem tylko godzinówki , nigdy premii jeszcze nikt mnie tak pozytywnie nie napędzał na pewno nie mój poprzedni menadżer który wymagał darciem ,chorymi pomysłami jak nie było lawa to przyblokował mnie na tydzień ale nie nauczył jak sprzedawać !!!!!!!!!!!!!!!! wymagać ale (usunięte przez administratora) dawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu jest inaczej , fakt tylko przyszedłem na wakacje ale kto wie......... może dłużej a i ładna jest jedna koleżanka z zespołu justynka...... dla Ciebie też warto zostać
    Michael

27.06.2018 10:26

TM teoretycznie nie powinien ucinac godzin bo nie ma do tego prawa. Ale rzeczywistość jest całkiem inna. Szczególnie na drugim piętrze na B2C
    Mlodaa

26.06.2018 17:25

Hej szukam pracy ! Trafiłam na ogłoszenie CCIG czy warto tam złożyć cv ? Jakie są przeciętne zarobki ? I na jaki dział najlepiej złożyć przedluzanie umow czy typowa sprzedazowka ?
    Jestem m

27.06.2018 06:33

Przeciętne zarobki to minimalna stawka z umowy zlecenie x liczba Twoich godzin -minus to co utnie Ci manager. W CCIG już nie zarobisz, szczególnie na Utrzymaniu Indywidualnym za rządów obecnego Shifta
    prawda

27.06.2018 09:27

Co Wy dzieci wypisujecie....TM niczego nie ucina, nie ma takiej możliwości. Może to system Wam poucinał godziny za przekroczone trzykrotnie przerwy ? Oczywiście można normalnie i nieźle zarobić jeśli się przychodzi pracować a nie tylko po to, żeby się spotkać ze znajomymi i poudawać że się dzwoni. Zarobisz za tyle godzin ile przepracowałaś zgodnie ze stawką 13,70 brutto a do tego są prowizje za sprzedaż. Skoro CCIG jest największym CC w Kielcach to nie sądzę, żeby te wybiórcze komentarze przepełnione jadem miały odzwierciedlenie w rzeczywistości.
    Monika

25.06.2018 11:50

@Alicja Tobie naprawdę ktoś płaci za pisanie takich oderwanych od rzeczywistości pierdół? Łatwo jest pisać nudne frazesy o pracy w firmie z którą się nie miało styczności
    Prawda

25.06.2018 14:34

Monika, Alicja jest z działu HR firmy CCIG, więc trafiłaś w sedno ze swoją uwaga :) Pozdrawiam

20.06.2018 09:52

@Duża G, Transparentność i zaufanie to stanowią o jakości współczesnych firm na rynku. Pracownicy z doświadczeniem powinni wspierać nowych pracowników, szkolić ich oraz wspierać w pierwszych dniach pracy. Dlaczego według Ciebie starsi pracownicy nie chcą dzielić się swoją wiedzą? Czy widzisz jakieś szanse na poprawę atmosfery w Call Center Inter Galactica?
    Prawda

20.06.2018 19:58

Alicja, niestety cele, które otrzymują managerowie z miesiaca na miesiąc są zmienne i uzależnione od wyników z poprzednich miesięcy. Jeżeli starzy managerowie pomagają nowym, poprawiają wyniki słabszych zespołów rośnie poziom realizacji całego projektu. Wraz ze wzrostem poziomu realizacji celów za miesiąc X, wzrasta cel na miesiąc Y. Czyli manager, który pomoże innemu liderowi będzie miał wyższy celnna następny miesiąc... Przykre, ale prawdziwe- to jest właśnie powód takich sytuacji.
    W

21.06.2018 14:35

menagerom powinien pomagać shift i dyrektor....
    Duża G

18.06.2018 22:21

Przykre, że starzy menadżerzy nie są pomocą dla nowych, że nie ma do kogo iść po pomoc bo trzymają swoją wiedzę jakby to było złoto. Żaden stary menedżer nie pomoże osobom z innego zespołu. Przykro patrzeć jak liczy się tylko kasa bo w CCIG zapomniano że liczy się jeszcze kultura, atmosfera i szacunek do innych. Wiadomo, że da się zarobić przy większym wysiłku ale szkoda że nie ma takich ludzi, którym zależy na pracownikach a nie na pieniądzach.

14.06.2018 16:12

@K *, rozumiem, że Twoje zastrzeżenia budzi system wynagradzania pracowników w firmie Call Center Inter Galactica. Czy próbowałaś na ten temat porozmawiać z przełożonymi i zaproponować jakieś rozwiązania? Pracownicy obecnie doceniają także inne aspekty pracy, na przykład atmosferę. Może nie warto rezygnować z pracy wyłącznie na podstawie jednego czynnika? Co o tym myślisz?
    Fajf

14.06.2018 17:50

O jakiej atmosferze tu mowa? - atmosfery dawno nie ma. Jedyne co możesz usłyszeć gdy próbujesz z kims porozmawiać ze system premiowy się nie sprawdza to to ze nikt Ci tu na sile nie trzyma.
    Uoe

14.06.2018 23:29

No tak Alicja nie warto rezygnowac z pracy wyłącznie na podstawie jednego czynnika bo my przecież tam idziemy codziennie na 8 żeby sobie porozmawiac i świetnie sie bawić po co nam te pieniądze... Bez żartów ale pieniądze to praktycznie główny powód dlaczego ludzie zmieniają prace na calym świecie więc niedługo moze dostaniemy wypłatę z bonusem +50pkt do atmosfery. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
    K *

08.06.2018 21:56

Co do zarobków jestem również zdania że są coraz gorzej. Teraz niby na wakacje robią jakieś dopałki, bilety do kina, akcja grafikowa, coś tam, coś tam. I co z tego?? To że premie są jakie są to jedno. Uważam że każdy zasługuje na premie, nie tylko Ci co zrobią cel i godziny. Są osoby które nie są w stanie zrobić 80 godzin w miesiącu i taka osoba jaką ma miec motywację do pracy?! Albo osoba ktora w połowie miesiąca wie że już celu nie zrobi to siedzi po prostu i robi puste godziny i czy to jest opłacalne dla firmy? Albo wylicza ktoś sobie żeby mu cel siadł, stara się, ucina grafik a o jedną głupia umowę czy zwrot nie dostanie ani grosza premi, no ludzie. Nic dziwnego że jak się przychodzi do pracy to pusto. Niestety najwyższy czas znalesc lepsza pracę.
    Lucjan26

06.06.2018 10:53

Jest H...wo na projekcie przedłużeń indywidualnych. Chodzi przede wszystkim o bazę , której po prostu nie ma.Oszukiwanie ludzi na szkoleniu i w ogłoszeniach odnośnie pracy o tym że są dwie wypłaty w miesiącu , żenada !.Kolejna sprawa to puste miejsca na popołudnie na drugim piętrze , trzy lata temu o godzinie 16 ciężko było o miejsca nie wspominając co było na poranną zmianę .Doszlo do tego że nawet dzieci ( bo inaczej ich nazwać nie mogę ) do 18 roku życia nie chcą pracować w ccig, wolą telebridge , bo są lepsze pieniądze.Jescze trzyma się zespół Ilony H. , w którym z tego co wiem jest najlepsza atmosfera,a wiem to , bo siedzę niedaleko to widzę . Miłej pracy ( nie to nie był sarkazm)
    Szczepan Szczebrzeszyn

07.06.2018 22:24

Jest lipa to fakt i zarabia się dużo mniej to fakt, ale dla mnie Ci co nie robią premi to bezmuzgie yeti
    Klk

07.06.2018 22:58

Dziwice się, że ludzie nie chcą pracować, nie ma co dzwonić to i ludzi nie ma, a zespół I.H polecam, bo jako jedyna menagerka pomoże, mimo że nie jestem z jej zespołu jak tylko mam pytanie to zawsze odpowie nie z wielką łaską ale normalnie jak człowiek i jak widzę że jak inni konsultanci czegoś nie wiedzą to tez pomaga

03.06.2018 14:15

@XXX, Twoja opinia może być bardzo pomocna dla potencjalnych kandydatów do firmy Call Center Inter Galactica. Jaka jest według Ciebie główna przyczyna pogarszającej się sytuacji? Czy próbowałeś w jakiś pozytywny sposób wpłynąć na atmosferę w firmie? Rozumiem, że krytycznie oceniasz poziom organizacyjny firmy. Może warto wstrzymać się jeszcze z ostateczną opinią, czasami firmy potrafią się zmienić z miesiąca na miesiąc.

04.06.2018 23:36

Główna przyczyna są oczywiście zmiany. Kiedyś było lepiej nie bylo rodo co najważniejsze. Managerowie to też gorsza zmiana nowi to istne piranie jak to nawet już jedno powiedziało z nim nie będzie łatwo i już możecie się przyszykowac na ciężką pracę w przyszłym miesiącu bo " ja nie ma zamiaru zarabiać groszy". No spoko spoko. Co do drugiego pytania ja mam dbać o atmosferę w firmie? Haha. Wydaje mi się że powinni zadbać o to managerowie żeby atmosfera była przyjazna. A nie jak w wojsku. A z opinią się nie wstrzymam nawet nie ma zamiaru. Już poinformowałam swoją menagerke że odchodzą. Dała mi łaskawie okres wypowiedzenia x tygodni. Z tego co wiem nasza umowa nie zawiera czegoś takiego jak okres wypowiedzenia.
    Kaśka

06.06.2018 22:04

Alicja, masz racje ta firma zmienia się z miesiąca na miesiąc. Tyle ze na gorsze

31.05.2018 23:07

To prawda firma ta z chodzi na psy. Gdyby porównać to co dzieje się teraz a co działo się wcześniej widzimy przepaść. Z roku na rok coraz gorzej. Dlatego z tą firmą w najbliższych dniach kończę współpracę. Kiedyś lubił*m tu pracować teraz to meczarnia. Ta atmosfera która ostatnio nastała w ccig jest straszna. Nowi jak i starzy managerowie którzy niewiadomo czego wymagaja od swoich pracowników. Niby mają motywować nas do pracy a jedyne co robią to demotywyja. Tu już nawet nie da się dobrze zarobić ciągle cięcie godzin. Nowe zasady. RODO nw po co to komu ale ok. Szkolenia które managerowie każą odbebnic byle jak najszybciej tylko żeby nie tracić czasu. No i co że nic się z tego nie bedzie wiedziec ważne żeby nie tracić czasu. Może zauważyliście ile wolnych miejsc jest na sali? Widzieliście coś takiego kiedyś w ccig? Bo ja nie. Tym bardziej przed wakacjami. Wcześniej o tej porze nie bylo wolnych miejsc A teraz. PUSTKI. A co do płac w tej firmie. Napewno gorzej niż wcześniej. W tamtym roku otrzymywalismy zawsze wypłatę za godzinowki czyli 11.20 (jak sie nie myle)i prowizje za podpisane umowy. Teraz niby podwyżli godzinowke no bo jest 11.70, ale za to swoją prowizje otrzymasz jeśli wyrobisz swój cel. A cele są czasem takie że powodzenia w wyrobieniu????. A jeszcze zapomniałabym o menagerach. Duzo odeszlo i duzo przyszlo nowych(niektorzy nawet nie ogarniaja systemu no nw czy tak powinno byc w koncu menagerem zostaje sie po jakims czasie przepracowanym w firmie i ma uczyć nowe osoby a nie prosić o pomoc stare ). No to tyle z mojej strony o tej firmie.
    B2B NIE CZYTA KSIĄŻEK

29.05.2018 20:19

EJ TEŻ JESTEŚCIE TAKIMI KOZAKAMI ŻE NA ULICY PODCHODZICIE DO DRESIKA I GO SIĘ PYTACIE CZY CHCE MIEĆ WYPIERWIASTKOWANE ZĘBY A W NECIE BOICIE SIĘ COKOLWIEK NAPISAĆ POZDRAWIAM BEKĘ CZAS ZACZĄĆ
    Pppppppppppp

28.05.2018 15:24

Nie pozdrawiam justynki :)
    Ss.

24.05.2018 13:34

Każdy wiesza psy na managerke Justynę, a ja powiem coś w drugą stronę. Jako jedyna jest ludzka, rozumie, że jesteśmy ludźmi, nie robotami i NIGDY nie ma z nią żadnych problemów, dopóki ktoś nie zajdzie jej za skórę. Nie robi celu? A to wina jej, czy konsultantów, którzy zamiast rozmawiać klikają "pocztę głosową"? Zastanówcie się nad sobą, bo skoro macie taki problem to wystarczyło nie robić jej w ch*ja, nie zostalibyscie zwolnieni :) nikt nie będzie poblazal ludziom milion razy. W żadnej pracy nie znajdziecie szefa, który będzie wykazywał się taka cierpliwością, jaką ma Justyna. A ma ona ogromną cierpliwośc i dziwie się, że tak długo z wami wytrzymała. N

28.05.2018 13:06

Jaka wiktoria bo nie w temacie
    Śmieszny typo

28.05.2018 14:14

Jeżeli ktoś pełnoletni jest dla ciebie dzieciakiem to nieźle ale to ty wylewasz żale przez neta czy tak naprawdę ciśniesz sam siebie a jak ci coś nie pasuje to możemy przed ccig się spotkać chętnie bym z tobą porozmawiał na temat na który tak płaczesz i wylewasz żale.
    Rozczarowany

26.05.2018 13:56

Hej cześć i czołem. Pracuje już dość długo w Ccig. I co do pracy i zarobków niestety bardzo dużo się zmieniło, niestety na minus. Moim zdaniem jedynym dobrym Menagerem jest Wojtek, ma on najdłuższy staż i robi dobre wyniki, wiec jeśli ktoś chce tu do pracy to polecam zespół 3 . Co do osoby menagerki Justyny nie wiem jak jest dokładnie, bo nie jestem na szczęście od niej. Ale osoby które u niej pracują widać że za nią nie przepadają, dawna 7, nie wiem jak te wszystkie dzieciaki które sobie wziela które ponoć też nie robią najlepszego wyniku. Dziwi mnie tylko to że zespół 7 który zawsze robił cel i był jednym z najlepszych zespołów na całej lokalizacji nagle nie jest w stanie zrobić celu który jest śmiesznie niski. Moim zdaniem to brak kompetencji menagera i po części to że dużo dobrych osób odeszło. A myślałaś czemu odeszli?? Pewnie dlatego że nie chcą z Tobą współpracować. Bo dziwne że akurat wszyscy odeszli po odejściu Pauliny, która miała super nastawienie do swoich ludzi i ich motywowala i traktowała jak ludzi a nie tylko robotów do zarabiania kasy i podpisywaniem umów . Zostawienie 22 było potwierdzeniem że nie nadajesz się do tego, byłem zdziwiony że Menager może zostawić swój zespół dla innego. Bo jak dostalas zespół to chyba miałaś świadomość że jest on na drugą zmienię i zawsze mogłaś odmówić. I pozdro dla W. S która swoimi opiniami chce wejść w (usunięte przez administratora) Justynce. Jesteście obie siebie warte.
    Ut 7

26.05.2018 23:02

Prawda jest taka ze 7 rękami i nogami była za Pauliną, czasem było nerwowo bo były zakazy itd ale był respekt i szacunek z obu stron, byl czas na rozmowy o życiu prywatnym i o pracy, wszystko w jednym, ciężko taka relacje odbudować i czy by to była Justyna czy jakaś inna to nie wiem czy by dała rada z taka postacią jaka była Paulina. Nic dziwnego ze konsultanci odeszli i odchodzić będą bo ciężko odtworzyć jest relacje i to jak było za czasów dawnej 7, było dużo luzu i brak spiny, ale jak trzeba było to nie było zmiłuj i swoje trzeba było zrobic. W tych czasach brakuje ludzi z charyzma i takim podejsciem

28.05.2018 13:05

Jaka wiktoria bo nie w temacie

28.05.2018 10:09

@Ut 7, chciałam przypomnieć, że podawanie danych osobowych na forum GoWork.pl jest niezgodne z regulaminem. Proszę zapoznaj się z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin Wiele miejsce poświęciłaś na opisanie sytuacji pomiędzy pracownikami. Potencjalnych kandydatów interesują jednak konkretne informacje o warunkach zatrudnienia. Czy firma Call Center Inter Galactica oferuje umowę o pracę? Czy zdarzają się w tej pracy nocki lub nadgodziny?
    PRACA

28.05.2018 11:14

Firma oferuje tylko umowę zlecenie, osoby powyżej 26 roku życia również mają umowę zlecenie ale mają odprowadzane składki i możliwość L4. Możliwość pracy jest, jeżeli ktoś potrzebuje to może nawet od poniedziałku do piątku od 8-21 a w soboty 9-18. Niedziela niepracujaca. Nie ma w pracy nocek, a nadgodziny... Umowa zlecenie każdy pracuje ile chce. Niektórzy menagerowie wymagają określonej liczby godzin tygodniowo, ale niektórzy robią np 80h i nie ma problemu. Ale można nawet robić 300h i nie ma z tym problemu.
    Słabiutko

17.05.2018 00:08

No niestety prawda jest prawdą. Dla mnie jeśli meneger zostawia swój zespół i idzie do innego bo myśli że to świetny zespół i nic nie trzeba robić a pieniążki będa wpadać, nie powinien być menegerem. Meneger jest z ludzmi na dobre i na złe. Przynajamniej tak powinno być. Prawda jest taka że po odejściu Pauli, ten zespół to nie jest już zespół, ludzie odchodzą i będą odchodzić. Najlepszy zespoł potrzebuje najlepszego menegera, którego już nie ma ! I te wszystkie kartki karteczki z propozycją aktywacji nic nie dadzą Pani Justyno, bo na autorytet trzeba sobie zapracować.
    Psy

25.05.2018 12:07

Skoro wam tak zle bylo to po co wylewacie żale po tym jak wylecieliscie, robiliscie ja w konia to sie dziwicie ze was zwolnila, pracownik jest po to zeby pracowac a nie robic przekręty z przerwa i nie dzwonic, sa osobh ktorych nie da sie zmotywowac i beda sie zachowywac jak dzieci a teraz płaczą w Internecie, cos wam nie pasuje to podejdzie i porozmawiajcie o tym w twarz a nie jak gimnazjaliści chowaja sie za intenetem. Co do Justyny jest naprawde dobra menadzerka umie zmotywowac, mozna sie dogadac w każdej kwestii inaprawde da sie z nia porozmawiać . Powodzenia w szukaniu pracy dalej z takim podejściem i gadajcie więcej bzdur nie majac pojecia o niczym, Justyna nie zostawila starego teamu bo byl gorszy, po prostu chyba kazdy woli pracowac na poranna zmiane niz popołudniowa, chyba ze ktos nie ma zycia prywatnego jak niektórzy z ludzi tutaj. Powodzenia w szukaniu pracy z takim podejściem.
    X

26.05.2018 20:24

A kto powiedział że wypowiadają się osoby które wyleciały. Ja osobiście dalej prarcuje. Żeby nie było że kłamie to w piątek Justyny nie było w pracy więc pracuje.

Zostaw merytoryczną opinię o CCIG Group Sp. z o.o.