Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

3. Opinie o pracodawcach Germany
  5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Germany

WebsiteIconPromedica24

Nie przegap nowości o Promedica24!

26.09.2022 09:52

jestem zadowolony zarówno z warunków pracy jak i wynagrodzenia.
    Joanna

25.09.2022 19:03

byłam już z kilkoma agencjami, ale tylko z promedica odbyło się bez większych wpadek, dlatego zostałam z nimi. Nie jest idealnie, ale nie narzekam.
    imię

25.09.2022 12:12

jest dobrze
    xxx

24.09.2022 10:36

Praca legalna, dobre płatna i bezpieczna. Firma na 100% wypłacalna.
    MIMI

23.09.2022 09:27

Jeżdze z nimi raz na jakiś czas, dotychczas współpraca przebiega bezproblemowo
    Fasti

23.01.2022 21:37

Warunki pracy na miejscu są zgodne z tym co jest w ofercie. Pieniądze są na czas a umowa jest korzystna i zrozumiała. Firma nie zataja informacji i jest rzetelna.
    kari

19.08.2022 16:21

Zgadzam się% w 100
    Bobo

22.09.2022 12:26

Umowa zlecenie Firmy z opiekunką nie na darmo zawiera tak wiele stron. Lepiej przeczytać 2x. Bo potem nic nie zrobisz.
    Ona40

26.03.2022 20:30

Witam, czy to prawda, albo może ktoś wyjaśni, czy Promedica zabuera z naszych pieniędzy za jedzenie I spanie, jeśli tak to na jakiej zasadzie się to odbywa? Dziękuję za odp. Pozdrawiam
    jaga

21.09.2022 15:16

Jezdze na kontrakty od 5 lat nie zdazylo mi sie zebym nie miala odzielnego pokoju
    Bobo

22.09.2022 11:45

Mieć osobny można zawsze, ale dopisywanie jako luksus do zapłaty to manipulowanie twoim wynagrodzeniem ,za który firma przecież nie płaci .
    monika

22.09.2022 09:02

Ja jestem zadowolona. Lubię pracę opiekunki, a lepiej wykonywać ją dostając wypłatę w euro, nie w złotówkach, które są warte coraz mniej
    Krystyna

21.09.2022 14:29

Nie mogłam lepiej trafić, moje seniorki siostry są wspaniałe, zawsze chętnie do nich wracam
    Urszula

20.09.2022 10:33

kasa się zgadza :D
    Luna

19.09.2022 14:09

Praca odpowiedzialna i ciężka ale nie czuję się wykorzystana, mam dobre warunki bo mój język jest z wyjazdu na wyjazd coraz lepszy
    62miko

26.12.2021 20:04

Byłam już na 4 wyjazdach z Promedica. Praca mi odpowiada. Ostatnio opiekowałam się starszą Panią, która nie wymagała szzególnej opieki. Musiałam pilnowac leków i dotrzymywac jej towarzystwa. bardzo miła osoba :) Promedica dobrze płaci, zapewnia kurs językowy, szkolenia itd.
    miśka

19.08.2022 16:30

Och, żeby tak dostać taką miłą Panią, chętnie bym ją poznała
    Barb

15.09.2022 14:47

Też miałam miłą i wyrozumiałą panią. Kochała kwiaty, powiedziała, że gdyby mogła, nikomu nie pozwoliłaby ich nawet dotknąć, a kwiaty na mój widok usychały lub gniły, z gotowaniem też miałam problemy. Takie oferty są, nie można się zgadzać na pierwszą, jaką zaproponują.
    Ania

23.01.2022 12:11

Czytając ostatnie pozywtywne wpisy czuję w nich sztuczność , jakby ktoś na siłę próbował zdobyć zaufanie czytających. Nigdzie , w żadnej firmie nie jest tak cukierkowo . A kiedy czyta sie takie opisy , nie metroryczne a wręcz ukrowate to zapala sie lampka dlaczego ?
    kari

19.08.2022 16:23

mam dokładnie takie samo wrażenie, pisane od sztampy
    Opiekunka

11.05.2022 09:04

Odradzam. Na koordynatora nie ma co liczyc w ciezkich sytuacjach, z problemem zostaje sie samemu. Nie sprawdzaja miejsc gdzie wysylaja opiekunki, warunki sa straszne. Jedyny plus to wyplaty na czas. Jedyny
    Zina

25.05.2022 20:09

Dokładnie tak
    nana

19.08.2022 16:05

zgadza się
    Nina

19.08.2022 15:47

Dostał ktoś z Was bonus wakacyjny? Bo zachęcają, że 250 EUR a potem się okazuje, że to za 8 tygodni a jak jesteś mniej, to najwyżej 100. Poza tym nie wiesz nigdy jaka jest kwota bazowa, więc nie wiesz, czy dostajesz bonus. Czy świąteczne wyglądają podobnie? Umowa ma 40 stron i dostajesz ją jak jesteś u podopiecznego i weź tu przeczytaj, przemyśl, jak co 3 dni ponaglają, żeby podpisać. Wszystko jest po coś.
    Witek

12.08.2022 10:14

POLECAM na 100%
    Baśka

11.08.2022 08:39

Kochani, jedziecie do pracy a nie na urlop. Robić trzeba, ale uwierzcie że tych obowiązków nie ma ponad siły. Wszystko jest rozsądnie zaplanowane.
    Gabrielle

10.08.2022 09:07

Stabilne zatrudnienie, kontrakt za kontraktem, jeśli dobrze się pracuje to jest kontynuacja w tym samym miejscu . Jak to w pracy z ludźmi, bywa różnie, wiele zależy od naszego humoru!! :)
    kandydatka skierniewice

09.08.2022 09:29

polecam wszystko w porządku szybki kontakt z propozycją pracy
    Regina

07.08.2022 08:24

Atmosfera w pracy zależy od nas. Robimy tylko to co w kontrakcie i nic więcej. I za to mamy dobrze płacone. Pozdrawiam inne opiekunki

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Germany

Promedica24
    gogo

06.08.2022 13:22

rzetelna firma
    szwagierka

04.08.2022 18:09

Nie narzekam na warunki płacowe, mam opiekę medyczną w Niemczech,opłacane w Polsce składki, zwrot za koszty podróży, kontakt z opiekunem kontraktu kiedy jest potrzeba (im więcej wyjazdów tym mniejsza potrzeba)
    revolucja

03.08.2022 09:58

legalna praca przy opiece nad osobami starszymi
    Ona

03.08.2022 12:42

To wszystkie pozytywne wnioski? Revolucja na pół Europy z takim podsumowaniem w jednym zdaniu. Proszę się nie ośmieszać!
    Danka

02.08.2022 12:36

Zarobki super, mi się udaje odkładać oszczędności a jak zarabiałam w złotówkach w polsce to nie miałam oszczędności a długi.
    Jolanta

01.08.2022 21:27

Jest coraz lepiej, bo jak zdobywa się doświadczenie to zarobki idą w górę. Bonusy są.
    Nysa

02.08.2022 09:16

A jakie bonusy ? Chyba wybranym tylko. Wzeszłym roku miałam otrzymać bonus za weekend majowy bo w Polsce było wolne to nawet nie otrzymałam 1 e.
    Magda

30.06.2022 10:21

Dobre warunki pracy i zarobki lepsze niż w Polsce, więc OK

04.07.2022 11:42

To ile można zarobić?
    Ana

04.07.2022 20:18

To zależy od tego co się umie
    Andrzej

04.07.2022 14:09

Opinia pozytywną 6 lat współpracy dlaczego ludzie zadają bardzo nierozsądne pytania pierwsze znajomość języka drugie kwalifikacje trzecie pytanie o kasę .
    Xyz

04.07.2022 15:27

Ta twoja wypowiedź to do czego ma służyć? Napisałeś sobie coś i odhaczyles? Kwalifikacje i znajomość języka to nierozsądne pytania? Coś ci chyba nie zaskoczyło dobrze i tak piszesz.
    Regina

29.06.2022 10:50

w Polsce na tym samym stanowisku nie zarobisz połowy tego co w Niemczech. Do tego za granicą robisz tylko to co masz w kontrakcie.

04.07.2022 11:44

Ile można zarobić?
    Madlen

03.07.2022 10:42

Czy przelewy są zawsze na 10 czy wcześniej jak to wygląda?:) Pozdrawia
    Joasia

29.06.2022 14:04

Opieka nad seniorami nie jest łatwa, ale opłacalna. Ze znajomością podstaw języka jest o wiele łatwiej i przyjemniej
    matylda

28.06.2022 12:06

Pomoc koordynatora na miejscu nieoceniona, szczególnie kiedy się zaczyna z wyjazdami za granicę. Na początku naprawdę warto skorzystać oferty agencji, potem jak kto tam już chce.
    sybilla

27.06.2022 13:13

Różne są opinie o tej firmie, nie wiem skąd. Ja mam same pozytywne doświadczenia.
    In Cognito

26.06.2022 12:10

Jeśli jechać za granicę to tylko legalnie, z załatwioną już pracą, ubezpieczeniem i wszystkimi formalnościami. Nigdy w ciemno
    pracownica

24.06.2022 17:10

Na miejscu moja praca była szanowana przez rodzinę podopiecznego. Szkolenia w porządku. W razie czego można zadzwonić i skorzystać w pomocy koordynatora w każdej chwili, nawet w nocy. Ogólnie na plus.

24.06.2022 07:42

wszystko bdb.
    Danuta

23.06.2022 18:40

Dobrze płatna praca. Możliwość negocjacji zarobków z kontraktu na kontrakt.
    Moro

23.05.2022 09:45

duża ilość ofert do wyboru- super!
    Zofia

28.05.2022 19:37

Czy oferty są dobrze płatne?
    Dorota

24.05.2022 10:29

Witam byłam na rozmowie,przyjęła mnie bardzo miła osoba,konkretna,spotkanie na luzie i przyjemnie,dowiedziałam się wszystkiego o co zapytałam,w moim przypadku bardzo profesjonalnie,jestem zadowolona.

22.05.2022 14:18

Witam Wyjeżdżając z Promedica ile można zarobić?
    Nysa

23.05.2022 09:11

Ostatnio mi zaproponowali 1100 euro za 6 tygodni. Więc podziękowałam.
    Kluseczka

22.05.2022 18:08

Witam. Parę dni temu przyjechałam z Polski na sztele. Bałam się jechać ale po kursie niemieckiego troszkę zmieniałam zdanie. Natomiast na miejscu będąc to mnie przerosło... Mało tego że nic kompletnie nie rozumiem i jest mi przykro ponieważ wiem że rozmowa to też ważna część pracy (przerósł mnie dialekt) To jeszcze na dodatek czuję się troszkę (usunięte przez administratora) jeśli chodzi o samą sztele, warunki pracy itp Mam już nawet myśli żeby zrezygnować, z obawy przed tym że zrobię komuś krzywdę jak czegoś nie zrozumiem ale też przez to że nie czuje się tutaj dobrze. Z czym wiąże się wypowiedzenie? Jakieś kary? Jak to wtedy wygląda z wyjazdem skąd do domu? Czy jeśli zrezygnuje to muszę sama szukać transportu?

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24