Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie

Nowa Dęba

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 21 ocen.

Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie
2 21 6 1

Opinie o Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie

A.

Mimo, że pracy w Polpharmie w Nowej Dębie nie dostałam to jestem bardzo zadowolona z przebiegu rekrutacji. Rozmowa kwalifikacyjna była prowadzona przez Panią z HR oraz dwójkę Kierowników. Rozmowa przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Miałam możliwość opowiedzenia o swojej wiedzy, umiejętnościach, oczekiwaniach wobec pracodawcy itd. Po upływie 2 tygodni otrzymałam informację, z jakiego powodu nie dostałam tej pracy. Niestety w moim przypadku zdyskwalifikowało mnie małe doświadczenie. Podsumowując, najbardziej profesjonalna rekrutacja, w jakiej do tej pory brałam udział.

Przemysław

@Acdc Rozumiem, że możesz być rozżalony z powodu tego, co Cię spotkało w firmie Polpharma, ale to nie daje Ci sposobności do pisania o innych w tak obraźliwy sposób. Proponuję, żebyś powiedział nam, co konkretnie masz do zarzucenia temu pracodawcy. Jak długo i na jakim stanowisku byłeś tam zatrudniony?

Przemysław

@Mcdc Dziękujemy za przytoczenie tego motta/cytatu. Jednak uważam, że nie wnosi on za dużo do dyskusji o firmie Polpharma. Jeśli w związku z tym posiadasz aktualną oraz sprawdzoną wiedzę dotyczącą tego pracodawcy, to proszę, podziel się nią z nami. Czy warunki przedstawiają się na tyle korzystnie, iż warto jest tam spróbować swoich sił? Na jaką umowę można liczyć?

Mcdc

Do tej firmy pasuje motto: "Ludzie ludziom zgotowali ten los"

Przemysław

@Thor 88 A co masz konkretnie przez to na myśli? Twoja wypowiedź jest bardzo lakoniczna, bardzo Cię w związku z tym proszę, żebyś ją uzupełnił o jakieś konkretne informacje. Jesteś czy byłeś zatrudniony w Polpharma? Jak na chwilę obecną wyglądają warunki pracy w tym przedsiębiorstwie - są na tyle atrakcyjne, iż warto tam aplikować?

Thor 88

Tragedi ni ma ale bedzie

Przemysław

@Acdc @aga W pełni rozumiem to, iż nie wspominacie dobrze pracy w Polpharma, ale to nie oznacza, że możecie używać na forum niestosownego słownictwa. Co, Waszym zdaniem, mogłoby wpłynąć na realną poprawę sytuacji pracy w tym przedsiębiorstwie? @Mdm Mobbing to już poważny zarzut. Jeśli jesteś przekonany, że ma on tam miejsce, to należałoby coś z tym zrobić. Próbowałeś?

Acdc
@Przemysław 16.09.2018 12:04

Jedyna rzecz jaką należy zrobić w tej firmie to pozwalniać pracujące tam chore na głowę bydło i zastąpić normalnymi ludźmi.

Ania--

Nie polecam. Zero odzewu. Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną po której nie dostałam żadnej informacji zwrotnej, na dodatek facet z recepcji to totalny bucol, podczas zapisywania mojego przyjścia usłyszałam że mam dziwaczne nazwisko i kilka epitetów w stronę mojej osoby. TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU!!!! NIE POLECAM

asm
@Ania-- 29.08.2018 21:49

Droga Aniu, pracuję tam ok. 13 lat (nie wiem jak mi się to udało) i powiem Ci, że ten zakład to najgorsze dno w naszym województwie, coraz więcej ludzi stąd odchodzi, mam nadzieję że mnie też się poszczęści

Kami.....
@Ania-- 29.08.2018 21:49

Ajjj tozto nie kto inny jak dobrodolski bucol mówisz? To jeszcze nie czułaś delikatnej woni zgniłego sera od tego pana, pamiętam jak jeszcze tam pracowałam 7.00 wejście na zakład i smród jakby siedział tam kilka dni a gęba jakby to robił za karę nie przejmuj się cieciem :)

aga

Porażka, dno, (usunięte przez administratora) to najłagodniejsze określenie tej kupy gnoju, jaką jest Polpharma w Nowej Dębie, powinien ktoś to zaorać i posiać na tym terenie zboża lub jakieś inne rośliny byłby lepszy pożytek z tego

Zainteresowany

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. podpowiedzcie czy potrzebują ludzi?

Acdc
@Zainteresowany 09.02.2018 19:15

Ta firma miała dobrą opinię ale przed prywatyzacją, niestety debile ze Starogardu zrobili z tej firmy kupę śmierdzącego gnoju

Mdm

Atmosfera w tym zakładzie to totalna porażka, ludzie wzajemnie na siebie donoszą, nienawiść widać na każdym kroku, awans i podwyżkę dostają tylko ci, którzy chodzą z kierownikiem na wódkę. Organizacja pracy to już naprawdę porażka, nie ma tam żadnej kompetentnej osoby, która mogłaby to ogarnąć. Wyzysk i mobing to chleb powszedni. Jakość używanych tam maszyn woła o pomstę do nieba. Prośba do osób szukających pracy: nie bierzcie tej firmy w ogóle pod uwagę bo będziecie bardzo tego żałować. Wiele nowych osób szybko stąd uciekła

Acdc

To jest totalny (usunięte przez administratora) i dno, pracuję tam dosyć długo i zamierzam znaleźć inną pracę. Na oddziale formulacji liderzy utworzyli sobie grupkę osób, które pracują od niedawna i ciągle dostają podwyżki i awanse a osoby z poza tej grupy pracujące po kilkanaście lat są cały czas pomijane pod każdym względem. Dlatego bardzo nie polecam tej firmy

Przemysław

@Malinka, mobbing to poważny zarzut. Ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy takie sytuacje mają rzeczywiście miejsce w Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie? Pamiętajmy, że wypowiadamy się na forum publicznym i informacje na nim zamieszczone powinny być zgodne z rzeczywistością.

Malinka

Nie polecam pracy na pakowni ! Wyzysk przez agencje, małe zarobki, ludzie dla siebie są wredni. Mobbing na każdym kroku. Jeśli nie masz odpowiednich znajomości omijaj ten zakład pracy szerokim łukiem.

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Byłem tam

Pracowałem w róznych firmach, ale ta bije wszystko na łeb na każdej płaszczyznie.(rodzinne układy, znajomości, rażąca niekompetencja,musisz byc człowiekiem orkiestrą razy 3, atmosfera i tak bez końca... NIE POLECAM !!. Ps -jedyny plus to jedzenie w pracy

Operator

Witam jak tam się pracuje na stanowisku operatora technicznego?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Administrator

Opinie poruszające kwestie związane z pracą w Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Kandydat

Jest oferta pracy u Was na Operatora. Co powiecie o obowiązkach, godzinach pracy i wogóle proszę o szczegóły... Opinie wyżej są dość niepochlebne...

Operator#
@Kandydat 16.06.2017 20:44

Bo tak jest naprawdę. Na operatora czy docelowo na technicznego? Jak na tech to bedziesz mial trenera i bedziesz szkolony do naprawiania maszyn i usuwania usterek oraz ich obsługi.

Kandydat
@Operator# 18.06.2017 10:55

Oferta na operatora była docelowo na technicznego, ale pojawiła się też na operatora obsługi magazynu. Jeśli porównać te dwa stanowiska to gdzie lepiej i mniejszy stres? Jaka różnica w płacy?

Operator#
@Kandydat 18.06.2017 19:05

Odnośnie obsługi magazynu to nie wiem za dużo, ale tam jest bezstresowo. Na oper techn oferowali 2800 brutto.

Operator#
@Kandydat 16.06.2017 20:44

I jak zatrudniłeś się?

Kandydat
@Operator# 25.06.2017 15:19

Na tym etapie nie kandydowałem.

Adrian

Jest mozliwosc posilków za nikłą dopłatą. Firma ogólnie taka średnia, ale nie ludzie tam pracujący. Nie mozna miec przy sobie tel co jest niezrozumiale. Atmosfera jest irytująca przez ludzi tam pracujacych. Pluja sie ze nowi kase lepsza zarabiaja. Kapusie i wazeliniarze...

Pracownik

I znowu zwalniaja. Co za firma. Nie polecam pracy.

Dawid
@Pracownik 27.04.2017 09:16

Nowo przyjęty narybek czy pracowników wieloletnich? Na tabletkarni czy tam na blistrzarce pp3, 4, 5?

Operator

Na pp3 pp4 i pp5 też nie ma rewelacji. To samo na bliszczarce. A ulman stoi nie używany. Powinni kupic nowe maszyny bo wstyd. Tu też rzadko kto widzi premie na swoim koncie. Atmosfera też nie ciekawa.

Pakowacz

Nie polecam omijajcie ten zakład z daleka chyba, że kierownika na pakowni zmienią. Niekompetentny a mobbing na co dzień, zastraszają i nagany wpisują za byle co nawet jak to maszyna jest zepsuta i coś się zwali to już jest na Ciebie i nagana , nie patrzą na jakość tylko na ilość jak coś się trafi że nie tak to nie dostaje ten co gonił i kazał robić pomijając procedury tylko szarak na dole - dosłownie jest gnojony i to tak że w piety idzie, słownictwo przełożonych jest na poziomie kapo z obozu. Jak chcesz pracować w stresie i niemiłej atmosferze to polecam chyba, że jesteś kolesiem kogoś zaczynając od lidera. Jak zgłosisz, że jest mobbing to wylatujesz i taka to praca. Zmuszają do pracy po godzinach nie płacą za to jak nie przyjdziesz to jesteś skreślony. Opłacają chyba PIP bo normalnie powinni zamknąć ten zakład.

Janusz

A jakie zarobki ?

Ewa
@Janusz 24.02.2017 11:09

2800 brutto

Anja

Atmosfera jest "dziwna" i to nie umila pracy. Nie z każdym idzie się dogadać. Sporo jest niedociągnięć i te ciągłe awarie maszyn. Trzeba tez uwazac co się do i na kogo mówi bo sporo osób lubi plotkować. Ogólnie to wyzysk przez agencje jak nie wiem...

Malina

Witam. Jaka panuje tam atmosfera?

Mirek

Witam. Mam zamiar podjac zatrudnienie jako pracownik produkcyjny. Czy faktycznie lepiej omijac ten zaklad szerokim łukiem? Jaka atmosfera tam panuje?

dardevil

Ludzie wypowiedzcie się więcej, aż tak jest źle?

Masa

Brak kompetencji mało powiedziane banda debili, którzy za nic mają pracownika. Gdzie dyrekcja ma oczy, zatrudniają znajomych, bez kwalifikacji na których pracownik wykwalifikowany musi zapier...... Ciągle zabierają premie, a nażryjcie się tymi naszymi premiami niech wam się to odbije na zdrowiu jak nam. Ludzie omijacie ten kołchoz z daleka.

Zostaw opinię o Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie - Nowa Dęba

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polpharma oddział produkcyjny w Nowej Dębie