Zepter International

Adres: Domaniewska 37, 02-672 Warszawa

NIP: 5260200187 KRS: 0000107635

Zepter International
3 58 35 5 1

Opinie o Zepter International

Filtruj opinie po kryteriach:

Danuta
 Opinia

Czy na forum w dalszym ciągu są osoby zainteresowane pracą na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jeżeli tak, odwiedźcie oficjalną stronę Zepter International. W zakładce Praca możecie poznać szczegółowe warunki zatrudnienia na tym stanowisku. Dla przyszłego pracownika firma oferuje pakiet szkoleń, wszystkie niezbędne narzędzia pracy oraz wynagrodzenie prowizyjne lub zadaniowe. http://www.zepter.pl/Landing-pages/pl-pl/join-us/Praca/Przedstawiciel-Handlowy.aspx Co sądzicie o takim stanowisku?

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak5Nie2
Stella
 Opinia

Czy przedstawiciel handlowy otrzymuje do pracy telefon, komputer i samochód?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
chcę aplikowac
 Opinia

Na jaki samochód mogą liczyć przedstawiciele handlowi?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@chcę aplikowac 09.08.2018 23:01

Dzień dobry! Dziękujemy za zainteresowanie Zepter International Poland i warunkami pracy w firmie.:) W naszej firmie Przedstawiciel Handlowy otrzymuje m.in. materiały marketingowe, produkty i inne narzędzia do pracy – wszystkie szczegóły dotyczące warunków zatrudnienia przekazywane są podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Oprócz tego, oferujemy bogaty pakiet nowoczesnych szkoleń dla każdego Przedstawiciela Handlowego. Współpracujemy na podstawie umowy cywilno-prawnej lub kontraktu w przypadku posiadania przez pracownika założonej działalności gospodarczej. Zapraszamy do zapoznania się z ofertami pracy i aplikowania: http://www.zepter.pl/Landing-pages/pl-pl/join-us/Praca/Przedstawiciel-Handlowy.aspx. Pozdrawiamy, Zespół Zepter International Poland.

Pomocna?
TakNie2
Administrator
 Opinia

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Zepter International? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

Jakie wyposażenie dostaje przedstawiciel? Na jaką umowę można liczyć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Olek 25.04.2018 09:08

Panie Olku, dziękujemy za zainteresowanie firmą Zepter International Poland i ofertą pracy na stanowisku Przedstawiciela Handlowego. W naszej firmie Przedstawiciel Handlowy otrzymuje m.in. materiały marketingowe, produkty i inne narzędzia do pracy. Oprócz tego, oferujemy bogaty pakiet nowoczesnych szkoleń dla każdego Przedstawiciela Handlowego. Współpracujemy na podstawie umowy cywilno-prawnej lub kontraktu w przypadku posiadania przez pracownika założonej działalności gospodarczej. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami oferty: http://www.zepter.pl/Landing-pages/pl-pl/join-us/Praca/Przedstawiciel-Handlowy.aspx i do złożenia aplikacji:) Pozdrawiamy, Zespół Zepter International Poland.

Pomocna?
TakNie
Tomasz
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Warto starać się?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Tomasz 24.03.2018 20:29

Dzień dobry! Panie Tomaszu, bardzo dziękujemy za zainteresowanie pracą w firmie Zepter. Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami oferty: http://www.zepter.pl/Landing-pages/pl-pl/join-us/Praca/Przedstawiciel-Handlowy.aspx i do złożenia aplikacji:) Pozdrawiamy, Zespół Zepter International Poland.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Ja jestem bardzo zadowolona. Fajni ludzie, dobre jakościowo produkty. Nie ma siedzenia bezsensownego za biurkiem. Codziennie coś się sprzeda (asortyment szeroki) i wychodzi na czysto solidna kwota. Do tego darmowe szkolenia i wyjazdy, imprezy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia

Czy firma normalnie funkcjonuje? Dlaczego taka cisza?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Stefan 31.01.2018 09:23

Dzień dobry! Panie Stefanie, dziękujemy za zainteresowanie firmą Zepter International Poland. Stale się rozwijamy i poszukujemy kandydatów do pracy. Aktualnie na terenie całego kraju prowadzimy procesy rekrutacyjne. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia strony http://www.zepter.pl i zapoznania się z naszymi aktualnymi ogłoszeniami dostepnymi m.in. w serwisie GoWork. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Zepter International Poland.

Pomocna?
TakNie
yellow
 Opinia

Ja to się zastanawiam czy jest szansa na to, żeby teraz znaleźć u nich zatrudnienie, wiecie może? Zarobki na przedstawiciela handlowego są wyżej niż przeciętna krajowa, a jeszcze dorzucają do tego odpowiednie szkolenia, więc wcale nie jest tak źle, bo i atmosfera dopisuje.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik firmy "ZEPTER" '97/'99
 Opinia

Wyciskacz do soków? Wyciskacz wyciska coś z czegoś, prawda? Droga Pani może poprawniejsze będzie "wyciskacz soków z warzyw/owoców". Nie krzyczymy (duże litery? Może Caps Lock włączył się przypadkowo); tak na marginesie "nie" piszemy razem z przymiotnikami (z wyjątkami)... i wiele innych błędów w wypowiedzi Pani być. Czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Pozdrawiam. P.S. No comment. :-|)

Pomocna?
TakNie1
ewatob1
 Opinia

Dopełniłam,dopełniłam ,a ocenić firmę mogę tylko przez jego przedstawiciela bo innego kontaktu z FIRMA niestety nie mam,a właśnie o to prosiłam.Jeśli się jest firmą porządną i uczciwą to się nie boi udostępniać swoich danych !!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mycha
 Opinia
@ewatob1 06.04.2016 07:12

Biuro jest w Gliwicach,ul.Szobiszowicka1(boczna ul.Toszeckiej,szary budynek) Za Selgrosem.Prosze najlepiej tam pojechac w poniedzialek,srode,piatek 16-18 wtedy ktos jest obecny w biurze.Powodzenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Luin
 Opinia

Zepter to producent który produkuje, sprzedaje ekskluzywne, najwyższej jakości produkty, które dystrybuuje na całym świecie i w Polsce oczywiście. Co prawda przeciętnego Polaka raczej nie stać na ich wyroby, albo może sobie sporadycznie na nie pozwolić, ale trzeba powiedzieć, że jakość jest naprawdę powalająca. Ciekawe czy pracownicy mają jakieś zniżki na to.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jjcool
 Opinia
@Luin 22.02.2015 04:44

Jeżeli ją płacę za produkt 1200 zł to wymagam by ten produkt pracował jak produkt za 1200 zł a nie jak (usunięte przez administratora) za 95 zł. Tak pracuje blender mixy ... Zapłaciłem 1200 zł za produkt pracujący krócej i mniej od chińskiego blendera. Zepsuty wirnik !!!!!!!! Panowie elektryk siedzi w kącie i się śmieje ... I to jest ta światowa i najwyższą klasą ? Czy mam wspomnieć o 20 letnim polskim mikserze ??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jarys
 Opinia

Właśnie zauważyłem że firma zepter wrzuciła do sieci nową ofertę pracy. Zobaczcie proszę i skomentujcie bo się zastanawiam czy warto skorzystać. Poszukuję osób na stanowisko Doradcy Zdrowego Stylu Życia z terenu Sosnowca, Dąbrowy Górniczej, Czeladz... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5703344?keywords=&region=

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
paniAnia
 Opinia

A dostalas ta kare od komornika bo ta walizke wzielas ? a to jednak kazali ci ja splacic wychodzi na to

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
la
 Opinia

Piszesz bzdury.Jakbyś oddała walizkę, to nikt by od Ciebie nie zarządał pieniędzy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Optymistyczna
 Opinia

"nowik" obecnie do firmy Zepter jest rekrutacja na stanowisko- Doradca ds. zdrowego żywienia, szczegóły mogę udzielić (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anja
 Opinia

Gdyby te produkty umiały mówić sprzedawałyby się same, a że nie potrafią to właśnie do tej pracy firma potrzebuje profesjonalnie przygotowanych doradców. Zadanie doradcy jest prezentować asortyment firmy potencjalnym zainteresowanym profilaktyką zdrowego odżywiania!! Firma nie inwestuje w reklamy w telewizji dlatego do pracy poszukuje zaangażowanych, mądrych, odważnych i pracowitych ludzi. Jeśli jesteś taką osobą i poszukujesz pracy zapraszamy do współpracy. Żadna firma nie płaci za narzekanie i zerową sprzedaż.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AM
 Opinia

Jak wygląda praca na stanowisku Account Manager ? Jakie narzędzia ? Jaka podstawa ? itp;

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wirkus
 Opinia

Wy byscie chcieli zarabiac mnóstwo kasy,ale nic od siebie najlepiej wam szofera jeszcze załatwić.Jestescie strasznymi desperatami.Powiedzcie po prostu,ze wam sie robic nie chcialo,a nie glupoty wygadujecie!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mała
 Opinia

anomimesz - 2010-01-25 21:05:15 ja tez pracowałam przez chwilke kolezanka zaproponiwała mi te prace jak sie okazało obiecywano mi złote góry a jak sie okazało praca była zero opłacalna stracilam tylko czas i pieniadze wydane na benzyne zarobiłam 120 zł na miesiac i wpadłam w rozpacz niewiedzialam co robic zastanówcie sie 5 razy zanim pójdziecie tam do pracy ludzie fałszywi tylko czekaja jak naciagnac jakś staruszke nieważne ze maja 800 zł emerytury nie twierdze ze wszyscy tak robia ale jest kilka osób które tylko czekaja i sa zachłanne nawet kosztem biednych ludzi .fakt to sa bobre produkty ale nie mozna robic nic na siłę i żerowac na ludzkiej naiwnosci na litosc jestesmyludmi anie wampirami niepolecam tef firmy nikomu niedługo zostana tam 4 osoby na krzyż i ciekawe co wtedy bedzie hehheeo czym ty piszesz ,nikt nie zeruje na ludzkiej naiwności ,każdy moze kupować co chce , a (usunięte przez administratora) ludzi stari markety i hipermarkety pseudo promocjami gdzie czasami nieźle trzeba sie na główkować jaka jest cena danego produktu .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mała
 Opinia

Fenomenalne produkty które po czesci zostały przedstawione juz przy rozmowie kwalifikującej,prowizja hoho wysoka w porównaniu z firmami które oferuja taki rodzaj pracy .Czytałam wypowiedzi ponizej i jestem zaskoczona tymi bzdurami.To jest praca dla przedstawicieli handlowych a nie sprzedawców za ladą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madeo
 Opinia

Dzisiaj odszedłem. Produkty mają dobre ale sprzedaż jest niewielka. Codziennie dzwoniłem po ludziach po 4 godziny, do tego różne spotkania, prezentacje.(usunięte przez administratora)Idę pracować do biedronki tam wychodzi lepiej na godzinę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Traktuję pracę w zepter dodatkowo i osiągam wynagrodzenie około 1000zł/mc . Akwizycję macie w biedronce w zepterze prawdziwą sprzedaż nie oszukujmy się zatrudniali was nie kompetentni menadżerowie ! Jest wiele technik sprzedaży jedne mniej inne bardziej skuteczne. Sama sprzedaż to ciężka sztuka której trzeba się uczyć. Chcesz zarobić nie leń się i co najważniejsze NIE BÓJ sprzedawać. Proponuję dobrą lekturę, filmy, szkolenia ... sprzedaż przyda się nie tylko w zepterze czy innych firmach ale i w życiu. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Pracownik 31.05.2012 22:19

tyle sie czasem otrzymuje... prowizja to kilka procent tego za ile sprzedaz produkt...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Max
 Opinia

Pracowałem w tej firmie ponad pół roku i przyznam ze to jest jedna wielka porażka. Człowiek musi sam wydawac pieniądze na paliwo aby dojechac do klienta własnym autem oczywiście i na dodatek za własne pieniądze kupowac jakieś prezenty. Zarobki są beznadziejne 200 czasem 300 zł miesięcznie. Czasem pracownicy zostawali przyjmowani aby wcisnąc coś własnej rodzinie i wypad - dalej radź sobie sam. Ostrzegam wszystkich - lepiej znajdzie sobie prace chocby za tysiąc zł w sklepie bo tam macie pewne pieniądze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
?
 Opinia

o co wam wszystkim chodzi malkontenci,czy sprzedaż bezpośrednia zawsze musi być (usunięte przez administratora).To że c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y pracuja w większosci takich firm wcale nie swiadczy że wszyscy tacy są

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lexmark
 Opinia

w 100% popieram...dodam tylko ze firma obiecuje cuda nie z tej ziemi a jak przychodzi co do czego to jest caly czas ALE i ALE. Ale jak usłyszełem ze mam zrobic 14 spotkac to myslalem ze padne....ODRADZAM !!! szkoda Państwa cennego czasu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...................
 Opinia

masakryczna firma masakryczna kadra wysoko stajaca heheh jedna wielka porażka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krasnal
 Opinia

pracowałem przez chwile, sama firma ok, ale kadra szkolaca to katastrofa,posadzili przy telefonie i martw sie człowieku, nie zarobilem, obiecuja zlote gory-ale tylko obiecuja

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Zepter International - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej