Zepter International

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o Zepter International

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zepter International

kosmos

NIEWIARYGODNI KUPIŁAM WYCISKACZ DO SOKÓW W STYCZNIU PRZYSZEDŁ W MARCU USZKODZONY MIAŁ BYĆ WYMIENIONY NA NOWY ALE PRZEZ NIE KOMPETENCJE PRACOWNIKA KTÓRY POSŁAŁ WYCISKACZ DO NAPRAWY I PRZYSŁANO GO Z POWROTEM PO NAPRAWIE PODOBNO I DO DZIŚ NIE MOGĘ KORZYSTAĆ PONIEWAŻ PRACOWNIK NIE MA CZASU A MUSI BYĆ PRZY URUCHOMIENIU A JEST MAJ .W RAMACH REKOMPENSATY PROPONUJĄ KOSMETYKI KTÓRE IM NIE ZCHODZĄ A JA MAM UCZULENIE WIELKA PORASZKA Z BIELSKA NIE POLECAM LEPIEJ KUPIĆ NA ALLEGRO NIŻ U PRZEDSTAWICIELA

były pracownik firmy "ZEPTER" '97/'99
@kosmos 06.05.2016 16:53
NIEWIARYGODNI KUPIŁAM WYCISKACZ DO SOKÓW W STYCZNIU PRZYSZEDŁ W MARCU USZKODZONY MIAŁ BYĆ WYMIENIONY NA NOWY ALE PRZEZ NIE KOMP...

Wyciskacz do soków? Wyciskacz wyciska coś z czegoś, prawda? Droga Pani może poprawniejsze będzie "wyciskacz soków z warzyw/owoców". Nie krzyczymy (duże litery? Może Caps Lock włączył się przypadkowo); tak na marginesie "nie" piszemy razem z przymiotnikami (z wyjątkami)... i wiele innych błędów w wypowiedzi Pani być. Czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Pozdrawiam. P.S. No comment. :-|)

ewatob1

Dopełniłam,dopełniłam ,a ocenić firmę mogę tylko przez jego przedstawiciela bo innego kontaktu z FIRMA niestety nie mam,a właśnie o to prosiłam.Jeśli się jest firmą porządną i uczciwą to się nie boi udostępniać swoich danych !!!

mycha
@ewatob1 06.04.2016 07:12
Dopełniłam,dopełniłam ,a ocenić firmę mogę tylko przez jego przedstawiciela bo innego kontaktu z FIRMA niestety nie mam,a właśn...

Biuro jest w Gliwicach,ul.Szobiszowicka1(boczna ul.Toszeckiej,szary budynek) Za Selgrosem.Prosze najlepiej tam pojechac w poniedzialek,srode,piatek 16-18 wtedy ktos jest obecny w biurze.Powodzenia.

ewatob1

Ja jestem niestety klientem tej cholernie tajemniczej firmy od dwóch miesięcy czekam na zapłacony towar .Nigdzie nie mogę znależć telefonu do jakichkolwiek ZWIERZCHNIKÓW mojego sprzedawcy .gdzie mogę dochodzic swoich PRAW jestem z Pyskowic.może mi ktoś podpowie.

Luin

Zepter to producent który produkuje, sprzedaje ekskluzywne, najwyższej jakości produkty, które dystrybuuje na całym świecie i w Polsce oczywiście. Co prawda przeciętnego Polaka raczej nie stać na ich wyroby, albo może sobie sporadycznie na nie pozwolić, ale trzeba powiedzieć, że jakość jest naprawdę powalająca. Ciekawe czy pracownicy mają jakieś zniżki na to.

Jjcool
@Luin 22.02.2015 04:44
Zepter to producent który produkuje, sprzedaje ekskluzywne, najwyższej jakości produkty, które dystrybuuje na całym świecie i w...

Jeżeli ją płacę za produkt 1200 zł to wymagam by ten produkt pracował jak produkt za 1200 zł a nie jak chińskie badziewie za 95 zł. Tak pracuje blender mixy ... Zapłaciłem 1200 zł za produkt pracujący krócej i mniej od chińskiego blendera. Zepsuty wirnik !!!!!!!! Panowie elektryk siedzi w kącie i się śmieje ... I to jest ta światowa i najwyższą klasą ? Czy mam wspomnieć o 20 letnim polskim mikserze ??

jarys

Właśnie zauważyłem że firma zepter wrzuciła do sieci nową ofertę pracy. Zobaczcie proszę i skomentujcie bo się zastanawiam czy warto skorzystać. Poszukuję osób na stanowisko Doradcy Zdrowego Stylu Życia z terenu Sosnowca, Dąbrowy Górniczej, Czeladz... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5703344?keywords=&region=

Magda

Pracowalam tam przez dwa miesiace i nikomu nie polecam nawet wrogowi!!! Zostalam z dlugiem ktory splacam przez nich... Otrzymalam od nich walizke pokazowa ktora oddalam miesiac po rozwiazaniu umowy(wyniknely sprawy rodzinne i dlatego tak pozno) a po roku nagle dowiedzialam sie ze mam komornika sadowego. Zalozyli mi sprawe o odsetki o ktorych mnie nikt nie poinformowal do tego koszta sadowe koszta komornicze i wten wlasnie o to sposob mam do zaplacenia prawie 3000zl!!!! UWAZAJCIE!!!

paniAnia
@Magda 01.12.2014 23:46
Pracowalam tam przez dwa miesiace i nikomu nie polecam nawet wrogowi!!! Zostalam z dlugiem ktory splacam przez nich... Otrzy...

A dostalas ta kare od komornika bo ta walizke wzielas ? a to jednak kazali ci ja splacic wychodzi na to

la
@Magda 01.12.2014 23:46
Pracowalam tam przez dwa miesiace i nikomu nie polecam nawet wrogowi!!! Zostalam z dlugiem ktory splacam przez nich... Otrzy...

Piszesz bzdury.Jakbyś oddała walizkę, to nikt by od Ciebie nie zarządał pieniędzy.

Optymistyczna

"nowik" obecnie do firmy Zepter jest rekrutacja na stanowisko- Doradca ds. zdrowego żywienia, szczegóły mogę udzielić (usunięte przez administratora)

Anja

Gdyby te produkty umiały mówić sprzedawałyby się same, a że nie potrafią to właśnie do tej pracy firma potrzebuje profesjonalnie przygotowanych doradców. Zadanie doradcy jest prezentować asortyment firmy potencjalnym zainteresowanym profilaktyką zdrowego odżywiania!! Firma nie inwestuje w reklamy w telewizji dlatego do pracy poszukuje zaangażowanych, mądrych, odważnych i pracowitych ludzi. Jeśli jesteś taką osobą i poszukujesz pracy zapraszamy do współpracy. Żadna firma nie płaci za narzekanie i zerową sprzedaż.

AM

Jak wygląda praca na stanowisku Account Manager ? Jakie narzędzia ? Jaka podstawa ? itp;

wirkus

Wy byscie chcieli zarabiac mnóstwo kasy,ale nic od siebie najlepiej wam szofera jeszcze załatwić.Jestescie strasznymi desperatami.Powiedzcie po prostu,ze wam sie robic nie chcialo,a nie glupoty wygadujecie!!!!!

mała

anomimesz - 2010-01-25 21:05:15 ja tez pracowałam przez chwilke kolezanka zaproponiwała mi te prace jak sie okazało obiecywano mi złote góry a jak sie okazało praca była zero opłacalna stracilam tylko czas i pieniadze wydane na benzyne zarobiłam 120 zł na miesiac i wpadłam w rozpacz niewiedzialam co robic zastanówcie sie 5 razy zanim pójdziecie tam do pracy ludzie fałszywi tylko czekaja jak naciagnac jakś staruszke nieważne ze maja 800 zł emerytury nie twierdze ze wszyscy tak robia ale jest kilka osób które tylko czekaja i sa zachłanne nawet kosztem biednych ludzi .fakt to sa bobre produkty ale nie mozna robic nic na siłę i żerowac na ludzkiej naiwnosci na litosc jestesmyludmi anie wampirami niepolecam tef firmy nikomu niedługo zostana tam 4 osoby na krzyż i ciekawe co wtedy bedzie hehheeo czym ty piszesz ,nikt nie zeruje na ludzkiej naiwności ,każdy moze kupować co chce , a (usunięte przez administratora) ludzi stari markety i hipermarkety pseudo promocjami gdzie czasami nieźle trzeba sie na główkować jaka jest cena danego produktu .

mała

Fenomenalne produkty które po czesci zostały przedstawione juz przy rozmowie kwalifikującej,prowizja hoho wysoka w porównaniu z firmami które oferuja taki rodzaj pracy .Czytałam wypowiedzi ponizej i jestem zaskoczona tymi bzdurami.To jest praca dla przedstawicieli handlowych a nie sprzedawców za ladą.

Madeo

Dzisiaj odszedłem. Produkty mają dobre ale sprzedaż jest niewielka. Codziennie dzwoniłem po ludziach po 4 godziny, do tego różne spotkania, prezentacje. Mam dość 3 miesiące mydlili mi oczy. Teraz mam same długi. 500 zł przy maksymalnych staraniach można wyciągnąć na miesiąc. Idę pracować do biedronki tam wychodzi lepiej na godzinę

bodzia
@Madeo 05.03.2013 23:51
Dzisiaj odszedłem. Produkty mają dobre ale sprzedaż jest niewielka. Codziennie dzwoniłem po ludziach po 4 godziny, do tego ró...

Wiesz dałam się namówić na lampy i usłyszałam, że jestem słabym klientem. Zakup za gotówkę na ok. 9000 zł. to nic w porównaniu, ze ona każdego dnia podpisuje większe umowy nawet na 30000zł.Pozostało mi przeprosić, ilekroć spojrzę na lampę odbija mi się czkawką. Ostrzegam są jak piranie.

Pracownik

Traktuję pracę w zepter dodatkowo i osiągam wynagrodzenie około 1000zł/mc . Akwizycję macie w biedronce w zepterze prawdziwą sprzedaż nie oszukujmy się zatrudniali was nie kompetentni menadżerowie ! Jest wiele technik sprzedaży jedne mniej inne bardziej skuteczne. Sama sprzedaż to ciężka sztuka której trzeba się uczyć. Chcesz zarobić nie leń się i co najważniejsze NIE BÓJ sprzedawać. Proponuję dobrą lekturę, filmy, szkolenia ... sprzedaż przyda się nie tylko w zepterze czy innych firmach ale i w życiu. Pozdrawiam

pracownik
@Pracownik 31.05.2012 22:19
Traktuję pracę w zepter dodatkowo i osiągam wynagrodzenie około 1000zł/mc . Akwizycję macie w biedronce w zepterze prawdziwą sp...

tyle sie czasem otrzymuje... prowizja to kilka procent tego za ile sprzedaz produkt...

kk

Max - 2012-03-18 10:48:24 Pracowałem w tej firmie ponad pół roku i przyznam ze to jest jedna wielka porażka. Człowiek musi sam wydawac pieniądze na paliwo aby dojechac do klienta własnym autem oczywiście i na dodatek za własne pieniądze kupowac jakieś prezenty. Zarobki są beznadziejne 200 czasem 300 zł miesięcznie. Czasem pracownicy zostawali przyjmowani aby wcisnąc coś własnej rodzinie i wypad - dalej radź sobie sam. Ostrzegam wszystkich - lepiej znajdzie sobie prace chocby za tysiąc zł w sklepie bo tam macie pewne pieniądze. pracowałeś za 200zł/m-c przez pół roku, coś nie bardzo ci wierzę, ja bym nie dał rady utrzymać się za 200zł/mc

Max

Pracowałem w tej firmie ponad pół roku i przyznam ze to jest jedna wielka porażka. Człowiek musi sam wydawac pieniądze na paliwo aby dojechac do klienta własnym autem oczywiście i na dodatek za własne pieniądze kupowac jakieś prezenty. Zarobki są beznadziejne 200 czasem 300 zł miesięcznie. Czasem pracownicy zostawali przyjmowani aby wcisnąc coś własnej rodzinie i wypad - dalej radź sobie sam. Ostrzegam wszystkich - lepiej znajdzie sobie prace chocby za tysiąc zł w sklepie bo tam macie pewne pieniądze.

?

o co wam wszystkim chodzi malkontenci,czy sprzedaż bezpośrednia zawsze musi być (usunięte przez administratora).To że c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y pracuja w większosci takich firm wcale nie swiadczy że wszyscy tacy są

lexmark

w 100% popieram...dodam tylko ze firma obiecuje cuda nie z tej ziemi a jak przychodzi co do czego to jest caly czas ALE i ALE. Ale jak usłyszełem ze mam zrobic 14 spotkac to myslalem ze padne....ODRADZAM !!! szkoda Państwa cennego czasu

Strata czasu

Elo elo cytuje ogloszenie o prace : "Oferujemy: * Stabilne zatrudnienie i wysokie prowizje od sprzedaży" Liczysz na prace w Zepter ?? Zapomnij !!! Szukają (usunięte przez administratora) na umowę zlecenie/dzieło!!! To nie praca to AKWIZYCJA - jak sprzedasz to zarobisz. Gdybym wiedział że to umowa agencyjna a nie umowa o pracę zaoszczędziłbym czas i nerwy stracone w korkach na dojazd :P Ich oferta pod tytułem STABILNE ZATRUDNIENIE nadaje się na zal.pl heheh

wielka kuupa

beznadzieja

klient

byłem klientem zeptera od wielu lat i juz nigdy niechce miec nic wspólnego z osobami pracujacymi w gliwicach zapraszaja człowieka a pózniej dusza naciskaja na zakup to tak jakby ktos połozył mi nóz na gardle to straszne co stało sie z ta firma

...................

masakryczna firma masakryczna kadra wysoko stajaca heheh jedna wielka porażka

anomimesz

ja tez pracowałam przez chwilke kolezanka zaproponiwała mi te prace jak sie okazało obiecywano mi złote góry a jak sie okazało praca była zero opłacalna stracilam tylko czas i pieniadze wydane na benzyne zarobiłam 120 zł na miesiac i wpadłam w rozpacz niewiedzialam co robic zastanówcie sie 5 razy zanim pójdziecie tam do pracy ludzie fałszywi tylko czekaja jak naciagnac jakś staruszke nieważne ze maja 800 zł emerytury nie twierdze ze wszyscy tak robia ale jest kilka osób które tylko czekaja i sa zachłanne nawet kosztem biednych ludzi .fakt to sa bobre produkty ale nie mozna robic nic na siłę i żerowac na ludzkiej naiwnosci na litosc jestesmyludmi anie wampirami niepolecam tef firmy nikomu niedługo zostana tam 4 osoby na krzyż i ciekawe co wtedy bedzie hehhee

krasnal

pracowałem przez chwile, sama firma ok, ale kadra szkolaca to katastrofa,posadzili przy telefonie i martw sie człowieku, nie zarobilem, obiecuja zlote gory-ale tylko obiecuja

xxxxxxxxxxxx

w stu porcentach zgadzam sie z opinia anonima osoby prowadzace prezetacje powinny nauczyc sie jezyka polskiego bo to wstyd czego sie słucha.juz wiecej tam nie pójde i ostrzegam wszytkich nie dajcie sie tam zwerbowac

anonim

Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):brudno i zimno Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .:....-7 na 10 Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .jak sie o cos grzecznie prosi to sie otrzymuje chamskie odpowiedzi Od jakiej stawki można negocjować pensję?pensja narzucona a za okres probny dostaje sie 0zl,po okresie probny nie wiadomo czy sie dostanie prace,ogolnie wychodzi sie na minusie Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... .;nic Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ... .telefony z poczatku XIX wieku

Zostaw opinię o Zepter International - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zepter International