VIRTUS Personal GmbH

Dingolfing

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 75 ocen.

VIRTUS Personal GmbH
5 75 6 1

Opinie o VIRTUS Personal GmbH

Michi

Siemano, wielkie dzięki firmie virtus a znalezienie mojej drogi w karierze zawodowej. Praca spoko i kasa tez się zgadza choć mam nadzieje, ze zaczna placic trochę więcej za dobrego pracownika. Polecam

Mirek

A mi praca odpowiadała, serio dzieki. zarobki ok i na czas.. to ja nie wiem z kad takie skrajności

wb

oszusci i (usunięte przez administratora) omijajcie ta firme z daleka

sa

ludzie ostrzegam omijajcie ta firme z daleka tak jak ktos tam napisał dostaniecie 300-400 euro za miesiac proponuje zebrac siły i przejechac sie do siedziby firmy i wyjasnic co nieco co wy na to

marek

piszecie ze chcecie dilogu z moją karą 360 euro za porzucenie pracy sie zgadzam ale dlaczego za mieszkanie obiliscie mi 1000 euro jak zapłaciliscie 590 mam potwierdzenie od włascicielki piszecie ze jestescie uczciwi przepracowałem 17 dni po 50 euro to jest 850 a na cetlu pisze 625 . za 133.5 godziny i 17 dni roboczych dostałem 363euro na konto to jest ok ,? moja sprawa była reklamowana ale ta reklamacja to chyba sciema ,napisze jeszcze raz z karą 360 euro za porzucenie pracy sie zgadzam zapłacie reszte

Jacek
@marek 28.08.2018 18:23

witam, jestem w takiej samej sytuacji jak Pan. Obecnie sprawa jest u prawnika. Może byśmy połączyli siły. Prosze o kontakt.

Jacek
@marek 28.08.2018 18:23

Proszę o kontakt mailowy. Nie możemy pozwolić na tak jawne i bezprawne działanie ze strony agencji. karol.wroblewski88(małpa)gmail.com

VIRTUS Personal GmbH
pracodawca

Szanowni Państwo, niezmiernie nam przykro czytać tego typu komentarze, gdyż zabiegi przez Państwa opisane są absolutnie niezgodne z polityką naszej firmy. Oczywiście dołożymy wszelkich starań aby rozwiązać każdy problem, niestety przypuszczać możemy kto jest autorem tych jakże krzywdzących komentarzy. Panie @wojtek Panu została wstrzymana a nie zabrana wypłata z wiadomych Panu, nam i włodarzom firmy, w której Pan pracuje, przyczyny. Pieniądze miały być wypłacone w dniu powrotu do pracy – choć to kolejna samowolka była. A gwoli ścisłości, to osoba (Niemiec), od której pożyczył Pan pieniądze poprosił nas o takie zabezpieczenie jego pieniędzy i bardzo nie fair jest Pana podejście, bo jesteśmy na każde Pana kiwnięcie palcem, dajemy Panu szanse mimo częstych kłamstw. Panie @staszek nie jesteśmy cyganami. Nie można nigdzie porzucać pracy z dnia na dzień, ostrzegaliśmy Pana przed konsekwencjami, prosiliśmy aby Pan przemyślał sprawę, bo grozi Panu kara wynikająca z podpisanej umowy. Nie posłuchał Pan, powołał się Pan na to, że nie znaleźliśmy Panu innej pracy, choć Pan chęć zmiany zgłaszał. Ale nie było to ostateczne, powiedział Pan, że na razie mamy się wstrzymać, że jeszcze chce Pan popracować w tej firmie. @oszukany @ra prosimy o kontakt z nami, chcemy rozmowy, dialogu a nie oczerniania, to niczego nie rozwiąże. Jeśli coś wciąż jest niejasne, ponownie prosimy o kontakt z biurem na info@virtus-personal.de lub telefon +4987319389502, będziemy starali się wszystko wyjaśnić, konstruktywna krytyka zawsze jest potrzebna i chcemy dążyć do rozwiązywania problemów a nie ich generowania.

wojtek

nie da się dodać opinii, dziś niby były wypłaty, pewnie mnóstwo osób napisało by co myśli i nie było by to nic miłego, ja nie dostałem wypłaty i idę do sądu. nie dajcie się oszukać tymi niby pozytywnymi opiniami, firma nie płaci i na potęgę oszukuje ludzi.

ra

witam pracowałem z ta firmą moja sprawa juz jest u adwokata mam dobrego poszukuje ludzi których ta firma oszukała aby załozyc sprawe zbiorową adwokat mówi jak nas bedzie wiecej to lepiej ?

oszukany
@ra 14.08.2018 19:01

jak można się z tobą skontaktować? mój g.mg@wp.pl mnie też oszukali i wybieram się do sądu

oszukany
@ra 14.08.2018 19:01

ja też kieruję sprawę do sądu pracy, mój @ g.mg@wp.pl chcę przyłączyć się do twojego pozwu.

oszukany
@ra 14.08.2018 19:01

kilka razy usunęli mi wpis, chcę się dołączyć do twojego pozwu mój adres g.mg małpa wp.pl

staszek

jeszcze raz bo mysle ze usuneli moją opinie kolego co masz adwokata daj namiar na siebie mnie oszukali to sa (usunięte przez administratora) i oszusci

staszek

witam kolego który masz adwokata daj namiar na siebie ja zostałem oszukany firma katastrofa nie wypłacają za 140 godzin i 18 dni roboczych przelali 380 euro cygany (usunięte przez administratora) omijajcie ich szerokim łukiem obecnie sa na urlopie brak kontaktu (usunięte przez administratora)

Stach

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?

Aleksandra

@Mistrz kierownicy, czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Co dokładnie chciałeś nam przez to powiedzieć? @NINA, oskarżenie o oszustwo to poważny zarzut. Jak rozumiem podjęto rozmowy z kierownictwem w celu wyjaśnienia sytuacji? @KAROL, niewątpliwie sytuacje o których mówisz nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Jednak zawsze przypominam, jak zarzut oszustwa w Internecie może mieć realne konsekwencje w świecie realnym. Rozumiem, że zdajesz sobie z tego sprawę jednak są osoby, które mogą o tym nie wiedzieć a także czytają to forum.

Mistrz kierownicy

Stanowczo odradzam współpracę z tą firmą.

NINA

Odradzam ta firmę kolegę oszukano

Aleksandra

@Temida, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Obecny wątek dotyczy firmy VIRTUS Personal GmbH. @Pawel, pracujesz obecnie dla VIRTUS Personal GmbH? @TaktoJa, @Karol, sytuacje o których mówicie nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Jednak forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem do zgłaszania tego typu rzeczy. Pamiętajcie także, że każdy zarzut napisany w Internecie może mieć konsekwencje w świecie realnym. Zachęcam do ponownego zapoznania się z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin Czy któryś z Was próbował podejmować rozmowy z osobami odpowiedzialnymi w celu wyjaśnienia sprawy?

KAROL
@Aleksandra 13.06.2018 20:42

Oczywiście, sprawę próbowałem w pierwszej kolejności wyjaśnić polubownie z firmą jednak bez rezultatów. Wszystko co tutaj napisałem jest poparte faktami. Forum gowork jest odpowiednim miejscem, wyraziłem swoją opinie o tej firmie którą uargumentowałem faktami w celu ostrzeżenia innych ludzi o działalności tej firmy. To co napisałem jest i tak namiastką oszustwa. Na ten moment straty z mojej strony wzrosły do ponad tysiąca euro.... @aleksandra to nie są oszczerstwa tylko prawda, moja opinia o oszustwie ze strony tej firmy nie jest pierwszą tego typu opinią w internecie. Proszę nie pouczać mnie o odpowiedzialności ponieważ doskonale wiem iż internet stanowi miejsce publiczne w rozumieniu postanowienia SN.

Jacek

Szczerze nie polecam. Zawsze problem z wypłatą a na koniec po zakończeniu wspópracy nie wypłacają wszystkich pieniędzy . Kontakt masakra. Nie polecam

Temida
@Jacek 25.04.2018 20:05

Firma Polux działa na terenie Holandii też nie polecam

TaktoJa

Brak kontaktu z firmą, oszustwo finansowe a także zero szacunku do pracownika, generalnie nic pozytywnego na temat tej firmy, nie polecam współpracy.

Pawel
@TaktoJa 12.06.2018 10:17

Wszystko w porządku z firmą! nie rozumiem cię... Pawel

Olek

Ciężko wyrobić sobie zdanie jak piszecie tak skrajnie rożne opinie.

Karol

Null Respekt von der Agentur. Ich wurde finanziell betrogen. Ich kann es ehrlich nicht empfehlen. PL: Serdecznie odradzam współpracę z tą agencją. Brak szacunku ze strony pracodawcy. W przypadku jakiegokolwiek problemu zero odpowiedzi na maile. Zostałem oszukany finansowo. Firma nie dotrzymuje postanowień umownych. Obciążono mnie za mieszkanie podwójną wartością kwoty która została ustalona przy podjęciu pracy. Brak merytorycznego wyjaśnienia problemu. Mimo podjęcia z mojej strony próby rozwiązania sprawy polubownie, spotkałem się z reakcją "bardzo nam przykro". Jeżeli ktoś lubi prawo I sądy to bardzo polecam tą agencje, na nieszczęście tych Państwa ja lubię :) pozdrawiam

Aleksandra

Jestem zainteresowana obecna sytuacją jaka panuje w tej firmie. Jak wyglądają opłaty za nocleg? W jakim standardzie są oferowane kwatery? Również chciałabym zapytać czy praca jest daleko od zamieszkania, dowożą busami, czy komunikacja odbywa się w inny sposób? Dajcie znać, każda Wasza rada będzie na pewno dla starających się o pracę bardzo cenna. @Leon, napiszesz coś więcej?

Leon

Firma godna Polecenia ! bez żadnych zarzutów, wszytsko wporządku . Nie bać sie- Polecam

Aleksandra

@Jacek, jaka jest atmosfera wśród pracowników? @Olek, zdecydowałeś się aplikować? Czy ktoś z Was aktualnie zatrudnionych w VIRTUS mógłby przedstawić konkretnie warunki zatrudnienia jakie mogą zostać zaproponowane nowemu pracownikowi?

Olek

Widziałem ofertę pracy dla krawca. Podpowiedzcie jak się z nimi pracuje?

KRZYSZTOF

WITAM MAM PYTANIE CZY TA FIRMA WOGULE ISTNIEJE? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ.

krzysztof

czy pracuje tam osoba która mówi po polsku

piotr_t4

Polecam tą firmę. żadnych problemów, wypłaty na czas. Kontakt z szefem lub z panią z biura (oczywiście w godzinach pracy) pez ŻADNEGO PROBLEMU. polecam.

Mariusz

Napewno każdy ma swoje zdanie ale ja pracowałem w tej firmie przez rok, po czym przeszdłem do firmy i nie miałem problemu. Kontakt był zawsze, teraz muszę zrobić więcej godzin na taką samą wypłate. Jeśli chce się pracować, to reszta pójdzie dobrze.

Zgadnij kto to

Nie polecam, po podpisaniu umowy całkowity brak kontaktu! Odradzam kontakt z tą firmą!

Poll

Porazka.Kravczenko to nazwisko szefa tej firmy.to raczej ruska firma,ktora oszukuje Rodakow

papi

( usunięte przez administratora ).oszukuje,przechodziłem to,ogólnie porażka.

Zostaw opinię o VIRTUS Personal GmbH - Dingolfing

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIRTUS Personal GmbH