VIRTUS Personal GmbH
4 82 55 5 1

Opinie o VIRTUS Personal GmbH

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracownik
 Opinia

Firma nie rzetelna w wypłatach wynagrodzeń , nie polecam .

Pomocna?
TakNie
Anna
 Opinia
@Pracownik 30.05.2019 23:13

Dobrze, że podzieliłeś się z nami swoim spostrzeżeniem dotyczącym tego pracodawcy. Mógłbyś jednak napisać o nim nieco więcej, bowiem na to forum wchodzą osoby, które są także realnie zainteresowane podjęciem pracy w VIRTUS Personal GmbH. Byłoby zatem świetnie, jakby dostały od Ciebie nieco więcej informacji odnośnie panujących warunków zatrudnienia w tej firmie. Według Ciebie, jest ona nierzetelna, jeśli chodzi o wypłaty. Proszę, rozwiń trochę tę myśl. Na czym właściwie polega Twój problem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
S
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

(usunięte przez administratora)Wystarczy posłuchać jak rozmowa przebiega to słychać, że tylko prostotą umią zabłysnąć. Omijać te puste (usunięte przez administratora), a nie będziecie żałować.

Pomocna?
Tak3Nie1
Alicja
 Opinia
@S 24.03.2019 09:02

Treść Twojej wypowiedzi pozostaje trochę niejasna. Proponuję zatem, abyś zechciał nam jeszcze raz, na spokojnie, wyjaśnić kwestie, które poprzednio poruszałeś. VIRTUS Personal GmbH to firma z bogatym już doświadczeniem, a więc można o niej sporo powiedzieć w kontekście tego, jakim jest pracodawcą. Czytałam w ich ogłoszeniach, iż od potencjalnych kandydatów raczej wymagają znajomości języka niemieckiego. Powiedz, czy jest to faktycznie wymóg, który koniecznie trzeba spełniać, czy można podszkolić się na miejscu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Współpracowałem krótko z nimi
 Opinia

Współpracowałem krótko z nimi i nie polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lakiernik
 Opinia

Bardzo bardzo zła Współpraca z tą firmą. Nie polecam nie polecam

Pomocna?
TakNie
Mechanik
 Opinia

Przenioslem sie z innej firmy do Virtusa, konkretna firma,dobra kasa,kwatera ok. Moje sugestie dla VIRTUS Personal GmbH: Polecam ta firme

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aleksandra
 Opinia
@Mechanik 31.01.2019 10:57

W takim razie niezmiernie się cieszymy, że firma VIRTUS Personal GmbH jako pracodawca spełnia wszystkie stawiane przez Ciebie oczekiwania. Jest to bowiem przedsiębiorstwo z doświadczeniem, które pertraktuje korzystne warunki pracy i płacy w trosce o swoich pracowników. Od jak dawna tam pracujesz? Czy zapewniono Ci tam dostęp do bezpłatnej opieki medycznej? Napisz proszę, jak konkretnie wygląda ta kwestia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
 Opinia

praca w normalnych warunkach,kwatera tez ok, odprowadzane wszystkie skladki niemieckie, polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol z Torunia
 Opinia

podpisanie umowy odbylo sie szybko i sprawnie,w ciagu 2 dni zorganizowana kwatera ,praca na warsztacie w duzej firmie a nie w jakims garazu w zapizdziejewie .Wyplata w pore. kontakt przez WhatssApp ,mailowy i telefoniczy.Wszystko idzie obgadac w razie nieporozumien. Moje sugestie dla VIRTUS Personal GmbH: polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

Firma dziala jak wiekszosc tego typu firm na rynku. Nie rozumiem negatywnych opinii opisywanych tu przez co niektorych ,wyplata jest na koncie na czas a to chyba najwazniejsze. Sam mialem sytuacje ,ze trafilem na zaklad gdzie mi sie nie spodobalo ale wszystko idzie zalatwic rozmowa jak sie chce. Znalezli mi inny zaklad w ktorym pracuje do dzis dnia.Polecam ta firme. Moje sugestie dla VIRTUS Personal GmbH: polecam

Pomocna?
TakNie
Aleksandra
 Opinia
@Tomasz 23.01.2019 14:25

VIRTUS Personal GmbH jako firma z doświadczeniem na rynku negocjuje warunki zatrudnienia z ewentualnym pracodawcą, biorąc pod uwagę oczekiwania kandydata. Rozumiem, że zgadzasz się z tym stwierdzeniem? Na ten moment przez firmę poszukiwana jest osoba na stanowisko: mechanika zakładowego do pracy w Dingolfing. Jeżeli ktoś jest zainteresowany jej pośrednictwem to więcej informacji znajdziecie tutaj: https://www.gowork.pl/oferta/mechanik-zakladowy,17AyPVJQ95B5rqTMwD3Hh2,dingolfing

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Slawomir
 Opinia

Polecam firme Virtus, co prawda wszystko zalatwiane telefonicznie lub droga mailowa, ale nie zdarzylo mi sie jeszcze ,zebym zostal olany,pracuje przez ta firme od 8miesiecy i wszystko da sie z nimi zalatwic Lubię atmosferę w VIRTUS Personal GmbH za: wyplata o czasie , dobra kontakt z Paniami w biurze, szanuja czlowieka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

Witam serdecznie pozdrawiam firme Vertus i zycze Wszystkiego Dobrego z okazij swiat i by nasza współpraca układała sie dobrze jak do tej pory Dziekuje za prace w firmie Mercedes Evo Bus .Pieniazki na czas mieszkanko ok wiec zetelnosc i sumiennosc sie opłaca. Lubię atmosferę w VIRTUS Personal GmbH za: super kontakt

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Tomasz 20.12.2018 16:41

Thank you Tomasz :)

Pomocna?
Tak1Nie
Artur
 Opinia

Poczatki moze nie byly latwe, ale ale firma stanela na wysokosci zadania. Polecam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia

Ja nie zgadzam sie z tymi zlymi opiniamii. Pracuje dla Virtus od pol roku i jestem zadowolony :) Moje sugestie dla VIRTUS Personal GmbH: Super firma!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michi
 Opinia

Siemano, wielkie dzięki firmie virtus a znalezienie mojej drogi w karierze zawodowej. Praca spoko i kasa tez się zgadza choć mam nadzieje, ze zaczna placic trochę więcej za dobrego pracownika. Polecam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mirek
 Opinia

A mi praca odpowiadała, serio dzieki. zarobki ok i na czas.. to ja nie wiem z kad takie skrajności

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wb
 Opinia

oszusci i (usunięte przez administratora) omijajcie ta firme z daleka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sa
 Opinia

ludzie ostrzegam omijajcie ta firme z daleka tak jak ktos tam napisał dostaniecie 300-400 euro za miesiac proponuje zebrac siły i przejechac sie do siedziby firmy i wyjasnic co nieco co wy na to

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marek
 Opinia

piszecie ze chcecie dilogu z moją karą 360 euro za porzucenie pracy sie zgadzam ale dlaczego za mieszkanie obiliscie mi 1000 euro jak zapłaciliscie 590 mam potwierdzenie od włascicielki piszecie ze jestescie uczciwi przepracowałem 17 dni po 50 euro to jest 850 a na cetlu pisze 625 . za 133.5 godziny i 17 dni roboczych dostałem 363euro na konto to jest ok ,? moja sprawa była reklamowana ale ta reklamacja to chyba sciema ,napisze jeszcze raz z karą 360 euro za porzucenie pracy sie zgadzam zapłacie reszte

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
 Opinia
@marek 28.08.2018 18:23

witam, jestem w takiej samej sytuacji jak Pan. Obecnie sprawa jest u prawnika. Może byśmy połączyli siły. Prosze o kontakt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
 Opinia
@marek 28.08.2018 18:23

Proszę o kontakt mailowy. Nie możemy pozwolić na tak jawne i bezprawne działanie ze strony agencji. karol.wroblewski88(małpa)gmail.com

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia

Szanowni Państwo, niezmiernie nam przykro czytać tego typu komentarze, gdyż zabiegi przez Państwa opisane są absolutnie niezgodne z polityką naszej firmy. Oczywiście dołożymy wszelkich starań aby rozwiązać każdy problem, niestety przypuszczać możemy kto jest autorem tych jakże krzywdzących komentarzy. Panie @wojtek Panu została wstrzymana a nie zabrana wypłata z wiadomych Panu, nam i włodarzom firmy, w której Pan pracuje, przyczyny. Pieniądze miały być wypłacone w dniu powrotu do pracy – choć to kolejna samowolka była. A gwoli ścisłości, to osoba (Niemiec), od której pożyczył Pan pieniądze poprosił nas o takie zabezpieczenie jego pieniędzy i bardzo nie fair jest Pana podejście, bo jesteśmy na każde Pana kiwnięcie palcem, dajemy Panu szanse mimo częstych kłamstw. Panie @staszek nie jesteśmy cyganami. Nie można nigdzie porzucać pracy z dnia na dzień, ostrzegaliśmy Pana przed konsekwencjami, prosiliśmy aby Pan przemyślał sprawę, bo grozi Panu kara wynikająca z podpisanej umowy. Nie posłuchał Pan, powołał się Pan na to, że nie znaleźliśmy Panu innej pracy, choć Pan chęć zmiany zgłaszał. Ale nie było to ostateczne, powiedział Pan, że na razie mamy się wstrzymać, że jeszcze chce Pan popracować w tej firmie. @oszukany @ra prosimy o kontakt z nami, chcemy rozmowy, dialogu a nie oczerniania, to niczego nie rozwiąże. Jeśli coś wciąż jest niejasne, ponownie prosimy o kontakt z biurem na info@virtus-personal.de lub telefon +4987319389502, będziemy starali się wszystko wyjaśnić, konstruktywna krytyka zawsze jest potrzebna i chcemy dążyć do rozwiązywania problemów a nie ich generowania.

Pomocna?
TakNie
wojtek
 Opinia

nie da się dodać opinii, dziś niby były wypłaty, pewnie mnóstwo osób napisało by co myśli i nie było by to nic miłego, ja nie dostałem wypłaty i idę do sądu. nie dajcie się oszukać tymi niby pozytywnymi opiniami, firma nie płaci i na potęgę oszukuje ludzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ra
 Opinia

witam pracowałem z ta firmą moja sprawa juz jest u adwokata mam dobrego poszukuje ludzi których ta firma oszukała aby załozyc sprawe zbiorową adwokat mówi jak nas bedzie wiecej to lepiej ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukany
 Opinia
@ra 14.08.2018 19:01

jak można się z tobą skontaktować? mój g.mg@wp.pl mnie też oszukali i wybieram się do sądu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukany
 Opinia
@ra 14.08.2018 19:01

ja też kieruję sprawę do sądu pracy, mój @ g.mg@wp.pl chcę przyłączyć się do twojego pozwu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukany
 Opinia
@ra 14.08.2018 19:01

kilka razy usunęli mi wpis, chcę się dołączyć do twojego pozwu mój adres g.mg małpa wp.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
staszek
 Opinia

jeszcze raz bo mysle ze usuneli moją opinie kolego co masz adwokata daj namiar na siebie mnie oszukali to sa (usunięte przez administratora) i oszusci

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
staszek
 Opinia

witam kolego który masz adwokata daj namiar na siebie ja zostałem oszukany firma katastrofa nie wypłacają za 140 godzin i 18 dni roboczych przelali 380 euro cygany (usunięte przez administratora) omijajcie ich szerokim łukiem obecnie sa na urlopie brak kontaktu (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stach
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aleksandra
 Opinia

@Mistrz kierownicy, czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Co dokładnie chciałeś nam przez to powiedzieć? @NINA, oskarżenie o oszustwo to poważny zarzut. Jak rozumiem podjęto rozmowy z kierownictwem w celu wyjaśnienia sytuacji? @KAROL, niewątpliwie sytuacje o których mówisz nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Jednak zawsze przypominam, jak zarzut oszustwa w Internecie może mieć realne konsekwencje w świecie realnym. Rozumiem, że zdajesz sobie z tego sprawę jednak są osoby, które mogą o tym nie wiedzieć a także czytają to forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mistrz kierownicy
 Opinia

Stanowczo odradzam współpracę z tą firmą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NINA
 Opinia

Odradzam ta firmę kolegę oszukano

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aleksandra
 Opinia

@Temida, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Obecny wątek dotyczy firmy VIRTUS Personal GmbH. @Pawel, pracujesz obecnie dla VIRTUS Personal GmbH? @TaktoJa, @Karol, sytuacje o których mówicie nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Jednak forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem do zgłaszania tego typu rzeczy. Pamiętajcie także, że każdy zarzut napisany w Internecie może mieć konsekwencje w świecie realnym. Zachęcam do ponownego zapoznania się z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin Czy któryś z Was próbował podejmować rozmowy z osobami odpowiedzialnymi w celu wyjaśnienia sprawy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KAROL
 Opinia
@Aleksandra 13.06.2018 20:42

Oczywiście, sprawę próbowałem w pierwszej kolejności wyjaśnić polubownie z firmą jednak bez rezultatów. Wszystko co tutaj napisałem jest poparte faktami. Forum gowork jest odpowiednim miejscem, wyraziłem swoją opinie o tej firmie którą uargumentowałem faktami w celu ostrzeżenia innych ludzi o działalności tej firmy. To co napisałem jest i tak namiastką oszustwa. Na ten moment straty z mojej strony wzrosły do ponad tysiąca euro.... @aleksandra to nie są oszczerstwa tylko prawda, moja opinia o oszustwie ze strony tej firmy nie jest pierwszą tego typu opinią w internecie. Proszę nie pouczać mnie o odpowiedzialności ponieważ doskonale wiem iż internet stanowi miejsce publiczne w rozumieniu postanowienia SN.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
 Opinia

Szczerze nie polecam. Zawsze problem z wypłatą a na koniec po zakończeniu wspópracy nie wypłacają wszystkich pieniędzy . Kontakt masakra. Nie polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Temida
 Opinia
@Jacek 25.04.2018 20:05

Firma Polux działa na terenie Holandii też nie polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
TaktoJa
 Opinia

Brak kontaktu z firmą, oszustwo finansowe a także zero szacunku do pracownika, generalnie nic pozytywnego na temat tej firmy, nie polecam współpracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pawel
 Opinia
@TaktoJa 12.06.2018 10:17

Wszystko w porządku z firmą! nie rozumiem cię... Pawel

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olek
 Opinia

Ciężko wyrobić sobie zdanie jak piszecie tak skrajnie rożne opinie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o VIRTUS Personal GmbH - Dingolfing

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej