Inalfa Bialezyce
2 259 6 1

Opinie o Inalfa Bialezyce

Filtruj opinie po kryteriach:

Eksi
 Opinia

Dobry czas na sprzatanie czyli pozbycie się ściemniaczy i pociotkow. Na pierwszy ogień proponuje największego lesera w firmie Stiwena, wielkiego metrologa z wykształceniem hmmm brak.

Pomocna?
Tak19Nie9
Steven
 Opinia
@Eksi 18.03.2019 21:57

A ty (usunięte przez administratora) przedstawic się nie potrafisz jak o mnie piszesz? ???? po pierwsze... nie metrolog tylko zwykły szary operator CMM2 ???? Po drugie... nie bez wykształcenia tylko z wykształceniem zawodowym (usunięte przez administratora)???? A po trzecie... nawet METROLOG BEZ WYKSZTAŁCENIA WIE JAK SIĘ PISZE STEVEN NA PEWNO NIE PRZEZ W ty (usunięte przez administratora) ????

Pomocna?
Tak3Nie
Steven
 Opinia
@Eksi 18.03.2019 21:57

Wybacz zapomniałem zapytać a gdzie ty (usunięte przez administratora)byles jak leser steven po 80godz w tyg robił, czasami z przerwami miedzy zmiana a zmiana po 3,4 godz zamiast 11? No gdzie ??? Masz racje leser typowo do zwolnienia a ty pajac do odstrzału haha ????

Pomocna?
Tak3Nie
Kaśka.
 Opinia
@Steven 12.04.2019 20:57

Brawo !! Pierwszy który nie ukrywa się pod pseudonimem.

Pomocna?
Tak1Nie
Klimas
 Opinia

Też pracuje z lewym i nie podoba mi się co ktoś o nim pisze, jest czasem wybuchowy ale robi swoje (usunięte przez administratora) na glasach i szybko i skutecznie

Pomocna?
Tak4Nie4
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Klimas 23.03.2019 18:57

Co do tej pani, to jak tak miedzy ludzmi sie gada, to rzeczywiscie cos w tym jest co piszesz. U lc ma jakies chody, bo wystarczy zobaczyc, jak sobie czesto gawedza i nawet jak cos spieprzy to nie ponosi konsekwencji ;) zreszta slyszalem, ze na kase tez jest łasa :D ciekawe ile za loda bierze? :D hahha

Pomocna?
TakNie6
Vaginiarz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekawski 11.04.2019 10:10

Ciekawie na tym volvo :) haha jedna lubi lody, druga plenerowe zabawy :) ale nikt w koncu nie napisal stawki za loda u wielbicielki kasy i baraszkowania w aucie??

Pomocna?
TakNie
Dymkowski
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Polecam odcinek 53 Łowca Pedofilów. W roli głównej nasz RAF.. z utrzymania ruchu.

Pomocna?
Tak42Nie1
Ciekswy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dymkowski 07.04.2019 22:55

A ta z Volvo też w nim gra?

Pomocna?
Tak3Nie1
Kaznodzieja
 Opinia
@Ciekswy 08.04.2019 18:11

Czarna Andzel z Volvo w filmie nie gra. Ale za to grała już z kolegą Gordonem i to jak!. teraz gra z Raf.....

Pomocna?
Tak14Nie
Lepek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dymkowski 07.04.2019 22:55

Hej, wie ktoś może jak nazywa się ta piosenka co leciała pod koniec, jak zawijali tego zwyrodnialca ? Bardzo fajna :) dała trochę emocji w tym odcinku:)

Pomocna?
TakNie
Dymkowski
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Lepek 13.04.2019 13:05

Nie wiem ale nam nadzieję, że ten śmieć zostanie zwolniony. Taki skurw.... powinien zgnić w więzieniu

Pomocna?
Tak4Nie
Nick
 Opinia
@Dymkowski 13.04.2019 21:36

Jakoś robi

Pomocna?
Tak2Nie1
Toto
 Opinia

Ale gościu się podnieciles pisaniem 9 malolatach i pedofilach fiu fiu pełny wzwod

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Na nas oszczędzają na każdym kroku a nie potrafią zainteresować się tym ile pieniędzy tracą przez delegacje do audi i wałki które tam się przewijają

Pomocna?
Tak5Nie
Sombrero
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czyzby linia a8 chciala jakoscia "dorownac" a5? Najpierw ktos zapomina kleic uszczelki teraz sie okazuje ze cala sobote ladowali do audi drive cable od porsche.. ale humor im dopisywal bo mechanika cala sobote znow sie wydurniala. Brygadzisty nie bylo to mogli pokazac swoja prawdziwa nature noszac sie na barana bo odkurzacz do jezdzenia im zabrali...

Pomocna?
Tak5Nie4
BGC
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Sombrero 15.04.2019 20:11

Oj widzę boli (usunięte przez administratora)tylko jestem ciekaw hmm... Właściwie dlaczego? Jak masz jakieś problemy lub zażalenia to zapraszamy, wyjaśnimy sobie. Nie wiem skąd ta zawiść?

Pomocna?
Tak3Nie
Juzio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zwolnień ciąg dalszy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Juzio 12.04.2019 10:48

Kto poleciał?

Pomocna?
TakNie
Rena
 Opinia
@Nick 12.04.2019 14:37

QAM z Volvo

Pomocna?
Tak2Nie
Tomek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie mam tego adresu mailowego do kontaktu z HR a sprawa jest dosc pilna i wazna moze jeszcze tu zagladaja... czy ktos bada stan trzezwosci tych pracownikow z firm zewnetrznych? Dzis na nocnej zmianie robia cos na podnosniku przy wejsciu do nowej stolowki, kiedy wychodzilismy ze stolowki przechodzilem obok jednego z pracownikow, koles z trzech metrow tak smierdzial wódka jakby caly wieczor chlal... prosze o szybka interwencje w tym temacie bo wejdzie taki naje..ny na drabine spadnie na kogos i dopiero bedzie tragedia... skoro trwa jeszcze budowa to chyba kierownik budowy powinien zadbac o takie rzeczy i trzeba podjac stanowcze kroki by takim sytuacjom przeciwdzialac. Moze w dzien jakies kontrole sa prowadzone ale na nockach nikt ich nie pilnuje to obywatele UA maja raj i moga pic ile wlezie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Tomek 11.04.2019 03:10

Oni potrafili ze szafek sobie kurtki pozabierać i kikrać u siebie do wyniesienia to o czym my mówimy...

Pomocna?
Tak2Nie
Robol
 Opinia

Ta firma to największa porażka w okolicy zarobki są marne, traktowanie pracownika jest straszne maja ludzi za nic no chyba że największych nieudaczników których wzięli na nową linkę jedyne co potrafią to sciemniac i unikać pracy premie to już nie wiadomo co to jest nadgodziny są dziwnie podzielone z wyplacaniem żebyś jak najwięcej stracił nie dziwię się że ludzie stąd uciekają w skrócie to kolchoz w którym nic nie osiagniesz

Pomocna?
Tak18Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Amica
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ile dodatku do pensji ma linefider na ihr

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Amica 08.04.2019 11:27

line feeder piszemy tak

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fider kastro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Amica 08.04.2019 11:27

0 zl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaznodzieja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy ktoś już był podpisać w Otto aneks do umowy na przejście na operatora? Jaką dawaja stawkę?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ministrant
 Opinia
@Kaznodzieja 04.04.2019 14:38

Tak ja podpisałem dawają 25,50 za godzinę, super

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Ministrant 05.04.2019 20:40

Co Ty za bzdury opowiadasz. To do ręki byś wychodził 3042 zł, a operator zatrudniony przez Inalfę z premią produkcyjną bez nadgodzin max wychodzi 2800 zł...

Pomocna?
Tak3Nie
Bur..
 Opinia
@Nick 06.04.2019 23:01

Dokladnie tak jest jak piszesz. Smiechu warte

Pomocna?
Tak1Nie
Ciekswy
 Opinia

Oj dzieje się w inalfie dzieje.... ???? I to ile....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mistrz
 Opinia
@Ciekswy 06.04.2019 00:08

A co konkretnie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekswy 06.04.2019 00:08

A co się dzieje konkrety podaj

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Sprzedam pralkę Frania full manual, info w HR

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracuje na Volvo jakas Majorek, bo ponoć zagląda w życie prywatne kolegów i koleżanek gada nie stworzone rzeczy już poszedł list o tym co opowiada o tej młodej i o tym co poniedziałki ma wolne nie wspominając o (usunięte przez administratora)jakie ma zdanie o nim że daje mu wolne poniedziałki, a i ta co z nią chodzi wyglądają jak mama z córką.

Zibi
 Opinia

Dokladnie (usunięte przez administratora)to najwieksze plotkary z volvo . Interesuja sie kims innym a nie patrzą same na siebie co sie u nich dzieje .

Majka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam tej firmy! Nie robią sobie kompletnie NIC z pracownika. Staż pracy się nie liczy. Zwalniają ludzi doświadczonych. A tylko tych co wchodzą w "..." zostawiają. Brak słów. Niby taka dobra firma się zapowiadała. Września taka była zadowolona jak powstawała ta firma. A teraz wstyd że takie rzeczy dzieją się na terenie Wrześni (okolic). Z tej firmy zrobiła się jedna wielka familia. Pracują tam tylko : Matki, żony, kochanki itp. przeciętny pracownik jest dla nich Nikim! Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie!

Pomocna?
Tak54Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia

Ponoc A5 znowu na 3 zmiany wróciła. I co zabrała osoby które oddała na gd3 czy pozatrudniali nowe szczury? Haha

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Patryk 24.03.2019 22:15

Zabrała

Pomocna?
Tak2Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dr dree
 Opinia

Jak widzę te wszystkie wypowiedzi to breche mam, ludzie weźcie się za robotę bo jeszcze trochę to nie będzie można pierdnac bo też będzie przeszkadzać!!!!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak masz coś do lewego to powiedz to prosto w oczy

Pomocna?
Tak4Nie
4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sędzia Dredd
 Opinia
@Bolo 23.03.2019 21:52

Przestańcie spamować niedouczone gamonie. To nie miejsce na takie z (usunięte przez administratora)orzkie żale.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Akurat nie pije wcale heh

Pomocna?
TakNie4
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie1
4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frezji
 Opinia

O nerwy! Golni sobie to ci przejdzie....

Pomocna?
Tak3Nie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ciec jest z Ciebie

Pomocna?
Tak2Nie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
 Opinia

Piszesz o kimś a sam się nie ujawniasz palancie

Pomocna?
Tak1Nie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frezji
 Opinia
@Bolo 23.03.2019 20:55

To tak jak ty..... palancie

Pomocna?
Tak3Nie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Heh no pewnie dawaj ją. Jeśli nie zmieni się nic trzeba do HR iść i za (usunięte przez administratora) brygadziste wziąć.

Pomocna?
Tak1Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frezji
 Opinia
@Bolo 23.03.2019 20:47

Szerokiej drogi..cieciu! Czyżby pani Komisarek odrzuciła twoje zaloty że tak na niej się mścisz?

Pomocna?
Tak4Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ta Komisarek jak ma coś do powiedzenia to niech powie prosto w oczy a nie lata jak (usunięte przez administratora) za Samcem

Pomocna?
Tak6Nie6
5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Limo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bolo 23.03.2019 20:07

Bolo a Ty potrafisz powiedzieć prosto w oczy czy tylko od innych wymagasz? Powiedziałeś jej bezpośrednio co myślisz czy tylko tutaj anonimowo masz "odwagę"?

Pomocna?
Tak6Nie1
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frezji
 Opinia
@Bolo 23.03.2019 20:07

A czemu ty cwaniaku ukrywasz się za psełdonimem Bolo. Taki cwany a boisz się ujawnić!! Boisz się że Komisarek ci tyłek skopie.. No kogo nastepnego bierzesz na warsztat.

Pomocna?
Tak5Nie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klimas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Lewandowski jest spoko tylko te kobiety co tam z nim pracują zamęt sieją tak jak ze mną było i Lc im wierzy, ciekawe co za to mają.

Pomocna?
Tak6Nie3
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frezji
 Opinia
@Klimas 23.03.2019 18:33

Zamęt chłopcze to ty siejesz!

Pomocna?
Tak1Nie1
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kazik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Mam pytanie do dyrekcji. Czy można wrócić do przerw według starego porządku skoro jest już nowa,duża i ładna stołówka?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klimas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ta Komisarek też mi (usunięte przez administratora) obrobila poszła do Lc poplakala się że niby coś na nią nagadalem heh awans za kapowanie

Pomocna?
Tak6Nie5
5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie7
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Graba
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Tak pracuje pseudonim Grzyb

Pomocna?
TakNie3
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Z tego co słyszałem to zwraca uwagę na to że ma pracować jak inni ludzie

Pomocna?
Tak4Nie1
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Misio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Firma daje nam darmową wodę, niestety nikt nie czyści tych urządzeń. Może ktoś się tym zainteresuje .

Pomocna?
Tak27Nie
5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Milfhunter
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dobrze się dzieje na enkapsulacji Nowe maszyny pościągali A tu kilka osób się zwalnia z Daimlera i bemki mieli dość tego że pozbawiono ich premii za luty oraz że po raz kolejny przesuwają termin przejścia i awansów teraz podobno na kwiecień bo nie było pieniędzy w budżecie na ten kwartał...brawo!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
scrap
 Opinia
@Milfhunter 14.03.2019 19:20

na rollo powinni zatrudnić jeszcze z 10 inżynierów może wtedy ogarneli by produkcje bo w tej chwili produkcja scrapów z każdego projektu i same reklamacje .Boże daj nam siłe bo na dziekance w gnieżnie wylądujemy..psycha siada .

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Muflon
 Opinia

Ja z innej beczki. Mam prośbę do dyrekcji by zajęła stanowisko w tej sprawie bo jakby nie patrzeć wydają na to formowe pieniążki. Chodzi mi o firmę wydającą nam obiady. Niby są zapisy,na poszczególne dania, niby wiadomo ile i jakich porcji być powinno a bardzo często brakuje. A to nie ma ziemniaków, a to mięsa a to calego dania. Jak to jest możliwe? Rozumiem jakby to było raz czy dwa. Może się zdarzyć ale to się powtarza bardzo często. Pracując na popołudniowej zmianie cudem jest gdy niczego nie brakuje. Tylko w ostatnim tygodniu dwa posiłki z pięciu były pełne. Kilka razy dostało się np tylko ziemniaki z sosem bo nie było nic innego. W piątek zabrakło całego drugiego dania. Nie wiem ilu go nie dostało ale dwie ostatnie zmiany nie miały. Nie ukrywam,że jest to irytujące. Tak się dzieje już od dawna

Pomocna?
Tak12Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Muflon 10.03.2019 18:53

A to nic nowego poprostu sporo robotników z budowy przychodzi i kupuje sobie obiady i temu brakuje dla Ciebie np...

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Muflon 10.03.2019 18:53

Zapytaj ilu jest takich delikwentow co zapisuja sie caly tydzien na 1 pozycje a jak ida zajrzec w gary co maja to jednak mowia " dwojke prosze"... kultura i niewychowanie wychodzi... ta samo tyczy sie zostawiania po sobie syfu w lazienkach osmarowanych kalem kibli czy niespuszczonych pisuarow... kultura wyniesiona z domu a raczej jej brak...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Tomek 11.03.2019 13:08

Kible to porażka w tej firmie. Swoją drogą w kiblu za A 8 nie ma światła już 2 tydzień... Tak ciężko jest zamontować nową żarówkę...

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Elektryk
 Opinia
@Nick 12.03.2019 08:16

Firma biedna to i na żarówkę nie ma

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Nick 12.03.2019 08:16

Zarowki nie ma 2 tydzien pisuar zatkany 3 miesiac a wody cieplej w kranie nie ma od kiedy tu pracuje czyli 3 i pol roku... mamy XXI wiek a nie ma cieplej bierzacej wody... zglaszane bylo to nie raz byly pisane w tej sprawie maile jeszcze jak Witek byl BHPowcem ale nikt sie tym nie zajmuje bo dozorca nie ma czasu bo musi mamuski pilnowac...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tomek 12.03.2019 12:21

I tak was zwolnią, na(usunięte przez administratora) ten stres i uruchamianie się. Elo pozdro, ja już po przygodzie na I***** ????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dobra rada
 Opinia
@Robert 12.03.2019 22:23

Pytanie tylko dlaczego nie ma osób zwolnionych na zmianie tej sandry musi mieć pojemne usta i nie tylko ze walczy o swoje nie nazwie ich brzydko bo one są o stopień wyżej tam chorobowe są normalka i to częste i długie nawet zdarzają się wakacje i wyjazdy na zwolnieniach coś nie chalo tu może czas się zabrać za to a nie za inne dzialy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Inalfa Bialezyce - Września

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inalfa Bialezyce

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.