Inalfa Bialezyce

Września

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 195 ocen.

Inalfa Bialezyce
3 195

Opinie o Inalfa Bialezyce

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inalfa Bialezyce

Teresa

Czy już wiadomo jakie premie będą od czerwca?? Bo mieli podac ale tak ludzi zwodzą,że śmiech na sali.

   
Teresa
@Zbyszek 20.06.2018 20:35

Premia ma być od czerwca i w sierpniu wypłacona. Ale tak jak mówisz w lipcu powiedzą dlaczego nam jej nie dadzą.

   
Robol ml. Op.

Ojoj jak już taK wysoko postawieni odchodzą, to musi być coś nie tak

   
Tiruriru
@Nick 20.06.2018 00:00

A ktory inzynierek odchodzi?

   
Rolloniepierdollo

A ten głupek spalony przez solarke na vag 2 to co za pajac??? Krok w krok za linecoordynatorami,, a wymuszony śmiech...idź pan w ch...

   
Zgredjużniemakolegów
@Nick 16.06.2018 10:23

Ciezko ma chlopaczyna... jak ostatnio bylem u nich na nadgodzinach to zauwazylem ze na lince wszyscy zajmuja sie soba a zgredzik sam w telefonie grzebie... wszystkich widocznie znudzily bajeczki i dwulicowosc tego lalusia...

   
SEXI BLONDI

NA ROLETKACH PANI SANDRA I MAGDA SPODNIE ROBOCZE ZOSTAWIŁ W DOMU I ODPUERDALAJA POKAZ MODY!!! I CO MOŻNA!!!! A DO INNYCH TO PRETENSJE!!!!

   
Zenobiusz albinoski
@Perfect ass 18.06.2018 11:07

O kolego to masz slaby gust... ma (usunięte przez administratora) jak przejechany karton a ty sie na to grzejesz... to juz lepszy tyl ma werka

   
Kaplica

Jeszcze trochę to to będzie firma jednoosobowa inalfa ziomek system

   
Rzal
@Kaplica 18.06.2018 18:29

Zeby sie nie obudzili z ręką w nocniku. Tyle osob dalo wypowiedzenie i to nie z tych młodych wilków tylko starych pracownikow ktorzy mieli jakiekolwiek pojecie o robocie. Nie mozna powiedziec ze sie wypalili poniewaz ta firma ma dopiero kilka lat. Poprostu ta firma nie pozwala sie rozwijac tylko zatrzymuje sie na pewnym etapie i koniec. Nie ma szans na podwyzki tylko jakies premie ktorych i tak w 100% sie nie dostanie.

   
Ciekawy

Ile jest brutto na stanowisku brygadzisty? A jaki jest dodatek za liderowanie? Jeśli to nie tajemnica.

   
Sakso
@Suck my D 01.03.2018 22:09

Ciekawe kiedy jak ciągle potrocaja za byle co.Firma szuka oszczędności

   
Karolina

Jak to jest z premiami za maj za wakacyjne i produkcyjne?

   
Były
@Zocha 08.06.2018 11:06

I tu się zdziwisz bo są premie akurat ja miałem 1000 zł a tu co mam ze tak powiem g.. no obiecanki takie jak się przyjmowałem a teraz grosze lepiej miałem u prywaciarza ta firma to totalna porażka jestem szczęśliwy że ucieklem z tamtąd i wiem że ludzie się pozwalniaja i wtedy ślepia się otworzą tym darmozjada

   
Mała

Co to za firma że co drugi pracownik chodzi naje###ny po hali!!!!

   
Duża
@Mała 11.06.2018 00:26

Konkretniej?

   
Hmmmhamm

Wiecie moze po co bedą budować nastepna hale? Praciez juz teraz sa braki w ludziach. Zmniejszaja ludzi na lini, normy podnoszą wzgledem ilosci osob... hmmm czy oni mysla ze tak wszyscy i caly czas beda szarpac na tylu stacjach? W gorączke? Chca podniesc premie produkcyjna? Tym chca zachecic? Przeciez tych pieniedzy tak naprawde nie ma bo jedno przewinienie lub nie wyrobienie normy i po ptokach. Powinni podstawe podniesc a nie premie bo dzisiaj ja masz jutro juz nie. Zobaczycie co bedzie w sierpniu badz wrzesniu ile osob odejdzie do VW. Ciekawe ile osob bedzie pracowac wtedy na lini. Nie mowie ze tam jest lepiej ale ludzie maja dosc pracy za marne grosze....

   
Hmmmmahmmm
@Hmmmmahmmm 08.06.2018 17:36

Nie ma czegos takiego jak najlepszy zakład... jednemu odpowiada mikroma, drugiemu vw a trzeciemu gestamp albo krispol. Jednemu przypasi robota u prywaciarza bo nie ma zmian, drugi woli sobie pracowac jako kierowca itd. Wszystko zalezy na jakim stanowisku pracujesz w firmie. Jeden dostanie lepsza funkcje drugi gorsza. Z VW uciekają, z Inalfy uciekają, z gestampu z gonavarri uciekaja. Jak komus cos nie pasuje to ucieka i szuka czegos pod siebie zeby pasowało.... pomijajac to zobaczysz ile ludzi pojdzie do VW chociazby zobaczyc jak tam jest czy faktycznie warto czy nie warto a moze sie spodoba a moze sie uda. Tego nikt nie wie jak sie nie sprobuje. Zlych pieniedzy nie placa a co najwazniejsze sa podwyzki. A tu masz tylko st operatora i koniec podwyzek.

   
Travoltta

Orientuje się ktoś ile jest stopni na hali?bo będzie trzeba przynieść wiatrak ze sobą ,tak jak już niektórzy

   
Lol
@Serdel 07.06.2018 08:56

Kultura osobista tej poważnej persony została na poziomie kostki brukowej

   
Frykas

Enkapsulacja to darmowa sauna

   
Maszyna
@Frykas 05.06.2018 15:34

Sauna i podwyższanie normy.

   
Kocurr

Jakie śmieszne sa te wypłaty.na te czasy płacić za cały miesiąc 2100 lub 2200 robicie sobie żarty

   
Xd

Jak tam gajory? Nadal za żelki napierdalacie?

   
Robolek
@Xd 04.06.2018 01:19

Coś Ty.taka normę sobie podkreśliłem że nie mam czasu kiedy zjesc

   
jacol

Witam ile płaca na poczatek w Inalfie .

   
Sprawny
@jacol 01.06.2018 10:14

17.10zl brutto za godzine... jak bedziesz mial szczescie trafisz na dzial gdzie jest sporo nadgodzin to sobie niezle podbijesz wyplate ale weekendy w pracy... zalezy kto ma jakie priorytety jak myslisz o baletach na caly weekend to polecam volvo spa jezeli chcesz zarobic jak najwiecej i nie potrzebujesz duzo wolnego to enkapsulacja lub roletki.

   
Rollo

Podobno papmers zmusza enkapsulacje do nadgodzin??ktoś coś?

   
Inalfistowski robol
@Rollo 14.04.2018 19:18

Zmusza. Nie chcesz przyjść jak i większość? Przyjdzie ci kieras i mówi że musisz i tyle w temacie. Jak ktoś się wyłamie to ma rozmowę na osobności. Od pół roku chodzę na każde nadgodziny i jeszcze mu w (usunięte przez administratora) źle że nie chcesz przyjść na popołudnie w sobotę. Zenada. Przychodząc na IHE musisz wiedzieć że WYNIK jest najważniejszy. Nie rodzina :)

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Element
@Jola 29.05.2018 23:03

Tak ostatnio polewali se w pracy i popijali praimerem bo nie mieli czym... a zaś jeszcze smażyli kiełbaski na maszynie bo zgłodnieli... Hahaha! A i podobno żelki tez nasączone alkoholem były...

   
Ziomek

Oj śmieszku śmieszku jak ty zazdrościsz temu brygadziscie na tej enkapsulacji pewnie masz problemy z pierwszym stosunkiem co bo odwagi to zero i pewnie syndrom małej paly

   
Smieszek

Na enkapsulcji już pod burkiem brygaddzisty laseczka caly czas siedzi może żelki zajadaja

   
Ziomek
@Smieszek 30.05.2018 20:37

Oj śmieszku śmieszku jak ty zazdrościsz temu brygadziscie na tej enkapsulacji pewnie masz problemy z pierwszym stosunkiem co? Odwagi to zero i pewnie syndrom małej paly

   
Świnka Pepe

Te spotkania na stołówce to po co? Wie ktoś może?

   
Daimler

Pozdrawiamy gajora co za paczkę żelek podkręca normę na enkapsulacjii.wiedz że Niemcy się z cb śmieją

   
Asior
@XD 25.05.2018 20:02

I teraz jeleniu zamiast żelek będziesz żarł suchy chleb..i tak Niemcy się CB śmieją

   
Gibson

Teraz juz wiem dlaczego jest duzo scrapow ,jak.nadal bedziecie tak placic to bedziecie mieli co.macie,niepozdrawiam

   
Roletkins

100 zł na wakacje przez Otto.kasa bardzo dobra.polecam aplikować do inalfy

   
Zip.
@Nick 24.05.2018 11:22

Tak jasne .. A na roletki przychodzą ludzie z urzędu pracy ..

   
nowy

mam być przyjęty na bmw co możecie mi napisać o ekipie tam, jakie są dziewczyny i czy brygadziści w porządku?

   
Vag
@nowy 17.05.2018 10:50

(usunięte przez administratora) się śpi tam polecam ????

   
Inalfator

Zapowiada się tragiczna wypłata w czerwcu.jak życ

   
Tiruriru
@ciekawy 21.05.2018 11:25

Wakacyjne dostaniesz bo to nie ma nic do chorobowego... za to o 13 mozesz zapomniec bo mozna miec max 3 dni zeby cokolwiek dostac.

   
Były robol mordoru

Zapomniałem dodać awanse takie coś tu nie istnieje

   
Były robol mordoru

Ta firma jest totalna porażką nie polecam jej nikomu bo zatrudniając się będziecie żałować zero perspektyw na przyszłość podwyżki to mity premie to kłamstwo biurowych nie ma tu takiego czegoś a zaprzeczają temu tylko ci co nic nie robią i mają plecy u kierowników brygadzistow i pseudo inżynierów nie będę tu mówił kto bo znani są wszystkim

   
Bezstronna

Ludzie,czy aż tak macie swoje nudne życie by interesować się cudzym?? Gdzie się człowiek nie odwróci to ciągle obgadywanie jeden na drugiego, przekręcanie faktów,rozsiewanie plotek,wyśmiewanie się z innych.... odnosi się wrażenie,że jest się w gimnazjum co najmniej,a nie w firmie w której pracują ludzie wydawałoby się-dorośli. Czy aż tak macie niską samoocenę,że musicie niszczyć drugich??? Żyjcie i dajcie żyć innym.

   
pracowity
@Bezstronna 11.05.2018 18:25

Masz takie nudne życie że wchodzisz na forum i czytasz opinie?czy tylko mi się tak wydaje !!!

   
Pytam z ciekawosci

A czy jest w ogole jakas linia/dzial w ktorym brygadzista nie romansuje z panienkami? Bo z tego co tu piszecie to istny (usunięte przez administratora)

   
nowicjusz
@Zainteresowana 15.05.2018 09:36

zapewne chodziło o gościa z brodą

   
Nowy

Witam. Jaka jest stawka za obiad ?

   
Tiruriru
@Nowy 15.05.2018 22:39

Foodie kasuje 9.5 od Inalfy a z pracownika sciagaja okolo 2zl jakiegos tam podatku...

   
Mała1

na jaki adres email moge wysłac Cv?

   
Nick
@Mała1 14.05.2018 12:33

Lepiej osobiście

   

Zostaw opinię o Inalfa Bialezyce - Września

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inalfa Bialezyce