EuroAct
3 38 6 1

Opinie o EuroAct

Jestemnanie

Czekam na wypłatę 2tygodnie, nie zgadzają się godziny - pracy było więcej, w papierach jest mniej. Oczywiście koordynatorzy zero reakcji i zero kontaktu.! Agencja dno

Joanna
@Jestemnanie 07.09.2018 14:24

Czy próbowałaś skontaktować się w tej sprawie z firmą? Jeśli kontakt z koordynatorem jest utrudniony, to warto rozważyć opcję udania się do agencji osobiście lub skontaktowanie się za pomocą poczty elektronicznej?. Może niezgodność ze stanem faktycznym jest zwykłym nieporumienieniem i należy to wyjaśnić?

Kinga

Jestem od m-ca i zarobiłam na czysto 2000 euro, pokoje małe ale da się żyć w Polsce też nie mam korytarzy :) kuchnia ogólna i pralnia też ale daje radę , dzielimy się nie ma tłoku. jestem zadowolona,też bałam się jechać ale opinie nie sa adekwatne przekonałam się. Za tydzień przyjeżdza moja siostra .Polecam

kamcia
@Kinga 17.04.2018 11:38

Hej. a mogłabyś napisać przy czym pracujesz, że zarabiasz takie fajne pieniądze?? jakbyś mogła podeślij mi na maila info :) kamcia6_16@o2.pl

Kada
@Kinga 17.04.2018 11:38

Przyczym pracujesz?

Jestemnanie

To jest po prostu ŻART! W Holandii firma nazywa się " Pro.Konak " to jedna z wielu nazw od kilku lat, chyba nie bez przyczyny. W Polsce mówią co innego, na miejscu jest co innego. Trafiasz do hotelu, w którym nawet nie można się wykąpać. Grzyb WSZĘDZIE, smród i brud,a tygodniowo płaci sie prawie 100€. Jak nie trafi się do pokoju z obcokrajowcem to można całować po stopach kochanych koordynatorów. W całym hotelu dwie kuchnie na 3 piętra, łóżka piętrowe bez drabinek, wciskanie do klitki po 3/4 osoby. Na cały hotel działa JEDEN AUTOMAT - Z PIWEM :). Co weekend pod hotelem grupy ludzi z przeróżnych zakątków świata popijając piwka krzyczą, śpiewają, biją się, kłócą NIE MA MOWY O ODPOCZYNKU .... Koordynatorzy udają, że nie znają polskiego a kobieta, która jest Polką nie potrafi odpowiedzieć na proste pytania, nie można nic załatwić, nic się dowiedzieć. Umowę podpisuje się w ciemno, elektronicznie po jakimś czasie można dostać umowę jak koordynator nie zapomnie o niej, co zresztą jest śmieszne bo umowy nie zgadzają się z tym co mówią w " biurze " ( hotelowa kantyna ). Pierwszy tydzień pracy godzin multum, później a to dzień wolnego, a to dwa dni wolnego. Podatki sciągane i płacenie ubezpieczenia, mimo że numer wyrobią po tygodniu, może dwóch.... Co do pracy, żadnych polskich koordynatorów, albo pracownik tłumaczy co robić albo migowo ew. Język angielski. Wypłaty na czas, ale ledwo po odliczeniu mieszkania i ubezpieczenia zostaje na przeżycie :). Osobiście? Nie polecam!! Kłamliwe gadki zaczynają się już w Polsce, a w Holandii dostaje się szoku. Jeżeli ktoś chce wiedzieć więcej to zachęcam do podania maila :) !

rozważny

Uwaga (usunięte przez administratora) bez wynagrodzenia.Praca po 12/14 godzin a opłaty za zakwaterowanie i jedzenie pochłaniają wszystko. Oszustwo na grubszą skalę,byłem widziałem i przestrzegam wszystkich a zwłaszcza kobiety które chcą same jechać.Nic nie zarobicie tylko w długach utoniecie!

wk11

Witam wraz z chłopakiem mamy jechać w sobote 04.08 do pracy na pomidory jak wygląda praca mieszkanie i warunki z góry dzięki

krystyna

jestem od 2 tygodni, mieszkam na hotelu w pokoju z dwiema dziewczynami. Wypłatę dostałam na czas,godzin dużo, a hotel jak hotel, ja tu przyjechałam zarabiać a nie siedzieć w pokoju. Ja polecam

Iwon
@krystyna 25.07.2018 15:18

WITAM mam pytanie czy tylko są pomidory i czy teraz w okresie jesiennym jest praca i jak z godzinami dzięki

Illlla

Czy samemu jechać to strach ? Jak wygląda praca oraz mieszkania? Planuje wyjazd sama i chciałabym się rozeznać czy warto .

Loolaaa

Witam, wraz z koleżanką mamy jechać do pracy na pomidory. Czy warunki są znośne?

Joanna

Oszustwo, ostrzegam!!! Wraz z koleżankami wysłałyśmy umowy po czym kontakt z "super" agencją się urwał, brak odpowiedzi na wysyłane przez nas emaile, po próbie połączenia się z numerami telefonu podanymi przez agencję (które wcześniej były normalnie aktywne) włącza się poczta głosowa.

Anula

Chcę wyjechać z chłopakiem do pracy z tej Agencji czy warto im zaufać i jechać. PROSZĘ O ODP SZCZERĄ NA makanadzic@poczta.fm

Karolina

Witam, czy ktoś w czwartek lub piątek wyjeżdża do Wateringen?

Nanana
@Karolina 04.06.2018 00:16

Daj mi twój email to coś ci powiem

Karolina
@Nanana 05.06.2018 12:14

mail: karolina1062@gmail.com

Patka
@Karolina 05.06.2018 18:27

Ja wyjeżdżam jutro :)

Joanna

Czy któryś z użytkowników pracuje aktualnie w firmie EuroAct? @Inna, czy mogłabyś doprecyzować swój komentarz? Co dokładnie chciałaś nam przekazać? Jesteś pracownikiem firmy EuroAct? Każda merytoryczna opinia jest ważna dla użytkowników forum.

Inna

Jeśli chcecie przygód i wrażeń zapraszam ;]

Joanna

@kamcia Czy jesteś zainteresowana pracą w firmie EuroAct? Z tego co widzę EuroAct oferuje teraz pracę przy pomidorach. Czy ktoś z Was pracuje na tym kierunku i może podzielić się wrażeniami z pracy? W jakim standardzie są mieszkania pracownicze, czy dobrze współpracuje się z resztą zespołu?

Inaaa
@Joanna 09.05.2018 19:51

Hej ja z chłopakiem mamy zamiar jechać w weekend 19 więc podbijam.

dusia
@Inaaa 10.05.2018 06:34

Ja mam zamiar jechać pod koniec tego miesiąca może jakiś kontakt dxxduskaxdd@gmail.com

goha

wyjechałam z chłopakiem i pracujemy razem na pakowni pomidorów, mieszkamy koło firmy w doku 4 osoby. wczesniej byłam w hotelu i też było ok. Dużo godzin bo min 60 na tdzien plus soboty, jesteśmy zadowolenbi, teraz sezo to godziny się jeszcze rozkręcą na co liczę. Polecam

Dusia
@goha 10.05.2018 12:14

Hej a można było by do was jakiś kontakt, tez mam zamiar jechać ale fajnie było by mieć kogoś znajomego :) dxxduskaxdd@gmail.com

Pw

Ktoś chetny do wspolnego wyjazdu? Chce jechac z dziewczyną na poczatku czerwca. Jedziemy z innego biura... Domki sa kilku osobowe wiec zawsze lepiej byc w zgranej grupie.. Jak cos info pracaholandia00@gmail.com

Joanna

@Agn Czy jesteś już na miejscu i może opisać swoje wrażenia z pracy dla firmy EuroAct? Czy możesz potwierdzić warunki pracy i koszty opisane przez innych użytkowników? Jaka atmosfera panuje w pracy? Każda z Waszych opinii może przekonać niezdecydowane osoby.

mysiunia

jestem od tygodnia i ok, mieszkanie 108 euro płacę na tydzień, trochę dużo ale też mam dużo godzin więc jest spory zarobek. Pokoje małe ale jak ktoś jedzie zarobić to w pokoju nie siedzi.Nie narzekam i polecam.

Agn
@mysiunia 26.02.2018 14:15

Witam ja tez sie wybieram do pracy ale nie wiem czego sie spodziewać tyle tegatywnych opini ze az sie boje

JONSON

WALIĆ TURASÓW I ICH POMIDORKI

Oszukany

NIE POLECAM CÓRKA POJECHAŁA PARĘ DNI TEMU CO INNEGO W UMOWIE CO INNEGO NA MIEJSCU ZA POKÓJ 3 Osobowy 180 euro tygodniowo jak bym wstawił film to byście zobaczyli masakra zarobki też czyli praca za mieszkanie i na jedzenie nie polecam firmy

Marzena

jestem tu od 2 tygodni i sobie chwalę, pracuję po 10 godzin dziennie prócz niedzieli i nie narzekam.

anonymous

Witam wyjeżdżam w lutym na pomidory z euro act czy może mi ktoś napisać kto już tam jest jaki jest hotel i jak Turki traktują kobiety ludzi.. pozdrawiam

Michał w-wa
@anonymous 04.02.2018 09:24

cześć ja wlaśnie zastanawiam się czy wyjechać , czy mozesz mi przedstawic co zaoferowała agencja ? chodzi mi o lokum ile kosztuje i po ile godzin tygodniowo ?

edy

witam was,zostalam skontaktowana do zbioru pomidorow,troche sie boję jechać bo to 1 raz,proszę poeiedzcie mi czy można zaufać tej firmie?

Marzena
@edy 24.01.2018 09:18

@edy Ja także dostałam propozycję ale kiepsko mi to wygląda

Remek

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego? Czasami są kłopoty ale może to tylko przejściowe?

dominika
@Remek 03.01.2018 11:38

Odpowiadam po pół roku kiedy zostawiłam tu ostatnia opinie. Jak Pani niżej wspomniała ze jeśli ktoś nastawia się na imprezy itp to ma sobie dać spokój. My byłyśmy nastawione tylko na prace i ewentualne dni wolne w tygodniu. Nie bałyśmy się wrócić o 5 nad ranem po 12 godzinach, byłyśmy na to przygotowane. Jednakże nie moja wina ze po dniu w szklarni wyglądałam jakby pociął mnie ktoś nożem i miałam wysypana twarz, chyba nikt nie chciałby wrócić do takiej pracy i narażac swoje zdrowie, tymbardziej ze nastawiłyśmy się na pakowanie pomidorów, a nie prace w szklarni. Jeśli ktoś chce zapier... i nie obchodzi go, ze jeśli coś się stanie, złamie nogę w pracy lub coś zwichnie to będzie musiał modlić się o pomoc od koordynatorów. Chyba ze ktoś umie się dobrze ustawić i rzeczywiście uda mu się złapać coś na stałe. My tak myślałyśmy, niestety po tygodniu jedna praca się skończyła. Nasza wina? No chyba nie.

Kasia
@Remek 03.01.2018 11:38

Pojechałam z mężem tydzien temu i pracowałam cały tydzien po 11 godzin, prócz niedzieli, ale to dobrze bo zakupy też trzeba kiedyś zrobić. Jesteśmy zadowoleni, jak kktoś chce pracować a nie tylko imprezy mu w chłowie to niech przyjeżdza pracy jest sporo.

Judyta

witam poszukuje pracy po naszemu mam nóż na gardle znalazłam oferte pracy EuroAct pakowanie pomidorów czytajac opinie nie za ciekawie sie wydaje czy moze ktos mi wysłac sprawdzona oferte pracy tz czy ktos jest aktualnie zza granica i dobrze mu sie wiedzie i moze mi polecic swoja firme bardzo prosze o pomoc sesesa@interia.pl

Klaudia
@Judyta 07.12.2017 08:00

Nie jedź do tych oszustów, poszukaj w Wesflexie. Znalam kilka osób, które pracowały przez to biuro i nie narzekały

izaaaa
@Judyta 07.12.2017 08:00

Witam szczerze nie polecam wyjazdu z tej firmy, firma w której człowiek londuje w nl PRO konak to (usunięte przez administratora) Brat przez miesiąc był bez jakich kolwiek pieniędzy gdzie pracował po 12-14h dziennie na kwiatach, a potem na pomidorach. o umowie mógł pomarzyć dostał pseudo umowe po bardzo długim czasie a kasy z prace na kwiatach pół roku i dalej niema. i na dodatek turasy mu się odgrażały że może jedynie dostać ale w zęby....

Klaudia

Którą powinien się zająć tymi turasami w biurze:/ jeden wielki (usunięte przez administratora) a nie poważna firma. ODRADZAM!!!!

Klaudia
@Klaudia 25.11.2017 08:53

Ktoś*

nick

Witam. Mam pytanie czy jest ktoś z was teraz na pakowaniu pomidorów? Czy praca jest od zaraz, jest w ogóle co tam robić w okresie zimowym? Jak to wszystko wygląda na prawdę? Mam zamiar tam wyjechać, warto?

Klaudia
@nick 20.11.2017 13:01

Ja wróciłam tydzień temu, nie polecam!!!! Miało być pracy po 10h dziennie, a ledwo było 7. Zabierają 110€ tygodniowo za łóżko w 4 osobowym pokoju bez kuchni. Da się tam żyć i pracować, ale nie nastawiaj się na kokosy. Umowy nie zobaczysz przez miesiąc od podpisania, nie mówiąc o egzemplarzu dla siebie.. wypowiedzenia mi nie podpisali, turasy w biurze stwierdzili że mogę sobie wyjechać w każdej chwili ale zawsze jest się tydzień w plecy. Firma do d*py!!!!

Joanna

@dominika - dziękuję za informację. Wspominasz, że w każdym momencie zatrudnienia można zerwać umowę z pracodawcą bez dodatkowych opłat/kar -to bardzo istotna informacja. A czy oprócz zakwaterowania, EuroAct organizuje również transport do miejsca pracy?

Xyz...
@Joanna 25.09.2017 15:43

EuroAct jedynie wysyla ludzi do pracy i oddaje ich w ręce Pro Konak . Wszystko załatwia się z Pro Konak a euro act nie ma już nic do powiedzenia. Jeżeli jedziesz zarobić i pracować cały czas to Polecam jeżeli w głowie ci imprezy ,choroby to daj sobie spokój było tu takich wielu i później dziwią się że nie ma dla nich kolejnej pracy.

Joanna

@Dominika - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w EuroAct? Z Twojego wpisu wynika, że firma zapewnia zakwaterowanie swoim pracownikom - zgadza się? Czy aby otrzymać pracę w Holandii, wymagana jest znajomość języka obcego? Na jaki okres podpisuje się umowę z Agencją? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

dominika
@Joanna 22.08.2017 10:47

Firma zapewnia zakwaterowanie w hotelu, gdzie mieszka 200 innych osob, warunki pokojowe są, ze tak powiem, do prywatnego ogarnięcia, trzeba posprzątać, wymyć wszystko, żeby nie mieszkać w siedlisku zarazków i gum poprzyklejanych pod łóżkami. Język obcy nie jest wymagany, na miejscu jednak koordynatorzy mówią średnio w języku polskim i lepiej dogadać się po angielsku. My umowę podpisałyśmy na 2 miesiące, jednak wyjechalysmy po 3 tygodniach i nie poniosłyśmy za to żadnej kary. Pieniądze wypłacili w całości

Dominika

Witam Wyjeżdżamy z koleżanka na pomidory do Wateringen 1 lipca Jedzie ktoś ? Albo ktoś już był i może mniej więcej wystawić opinie czy warunki okej? Nie oczekujemy cudów ale nie chcemy żeby nas wykorzystali całkowicie

Kasia
@Dominika 26.06.2017 15:47

Hej. Ja jadę również dzisiaj z Katowic a Wy?

Dominika
@Kasia 01.07.2017 08:41

My też z Katowic jedziemy, może się gdzieś spotkamy :)

Mala
@Dominika 01.07.2017 14:58

Witam . Pani Dominiko i jak Pani ocenia pracę przy pomidorach i warunki mieszkaniowe.? Mam wyjeżdzać na dniach ale się wacham. Proszę o odpowiedź.

Dominika
@Mala 03.08.2017 10:17

Byłyśmy tam trzy tygodnie i zamiast na pomidory wrzucili nas na pomarańcze, popracowalysmy tydzień po czym nie było godzin i siedziałyśmy w następnym tygodniu w domu, w trzecim wrzucili nas na szklarnie po czym nas wysypało na twarzy, koordynatorzy nie chcieli wezwać lekarza i kazali nam wracać do domu lub nadal pracować na szklarni. Wyjechalysmy gdzieś indziej do Holandii, wypłacili nam pieniądze po czterech tygodniach, firma Euroact nic nie ma do ludzi już w Holandii tylko zarządza nami Pro Konak, same turki, angielski średnio, po polsku mówić nie umieli w ogóle. Szczerze nie polecam, chyba ze trafi się na godziny i dobra prace.

Zostaw opinię o EuroAct - Zdzieszowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroAct