EuroAct

Zdzieszowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

EuroAct
3 38

Opinie o EuroAct

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroAct

Anula

Chcę wyjechać z chłopakiem do pracy z tej Agencji czy warto im zaufać i jechać. PROSZĘ O ODP SZCZERĄ NA [email protected]

   
Karolina

Witam, czy ktoś w czwartek lub piątek wyjeżdża do Wateringen?

   
Patka
@Karolina 05.06.2018 18:27

Ja wyjeżdżam jutro :)

   
Joanna

Czy któryś z użytkowników pracuje aktualnie w firmie EuroAct? @Inna, czy mogłabyś doprecyzować swój komentarz? Co dokładnie chciałaś nam przekazać? Jesteś pracownikiem firmy EuroAct? Każda merytoryczna opinia jest ważna dla użytkowników forum.

   
Inna

Jeśli chcecie przygód i wrażeń zapraszam ;]

   
Joanna

@kamcia Czy jesteś zainteresowana pracą w firmie EuroAct? Z tego co widzę EuroAct oferuje teraz pracę przy pomidorach. Czy ktoś z Was pracuje na tym kierunku i może podzielić się wrażeniami z pracy? W jakim standardzie są mieszkania pracownicze, czy dobrze współpracuje się z resztą zespołu?

   
dusia
@Inaaa 10.05.2018 06:34

Ja mam zamiar jechać pod koniec tego miesiąca może jakiś kontakt [email protected]

   
goha

wyjechałam z chłopakiem i pracujemy razem na pakowni pomidorów, mieszkamy koło firmy w doku 4 osoby. wczesniej byłam w hotelu i też było ok. Dużo godzin bo min 60 na tdzien plus soboty, jesteśmy zadowolenbi, teraz sezo to godziny się jeszcze rozkręcą na co liczę. Polecam

   
Dusia
@goha 10.05.2018 12:14

Hej a można było by do was jakiś kontakt, tez mam zamiar jechać ale fajnie było by mieć kogoś znajomego :) [email protected]

   
Kinga

Jestem od m-ca i zarobiłam na czysto 2000 euro, pokoje małe ale da się żyć w Polsce też nie mam korytarzy :) kuchnia ogólna i pralnia też ale daje radę , dzielimy się nie ma tłoku. jestem zadowolona,też bałam się jechać ale opinie nie sa adekwatne przekonałam się. Za tydzień przyjeżdza moja siostra .Polecam

   
kamcia
@Kinga 17.04.2018 11:38

Hej. a mogłabyś napisać przy czym pracujesz, że zarabiasz takie fajne pieniądze?? jakbyś mogła podeślij mi na maila info :) [email protected]

   
Pw

Ktoś chetny do wspolnego wyjazdu? Chce jechac z dziewczyną na poczatku czerwca. Jedziemy z innego biura... Domki sa kilku osobowe wiec zawsze lepiej byc w zgranej grupie.. Jak cos info [email protected]

   
Joanna

@Agn Czy jesteś już na miejscu i może opisać swoje wrażenia z pracy dla firmy EuroAct? Czy możesz potwierdzić warunki pracy i koszty opisane przez innych użytkowników? Jaka atmosfera panuje w pracy? Każda z Waszych opinii może przekonać niezdecydowane osoby.

   
mysiunia

jestem od tygodnia i ok, mieszkanie 108 euro płacę na tydzień, trochę dużo ale też mam dużo godzin więc jest spory zarobek. Pokoje małe ale jak ktoś jedzie zarobić to w pokoju nie siedzi.Nie narzekam i polecam.

   
Agn
@mysiunia 26.02.2018 14:15

Witam ja tez sie wybieram do pracy ale nie wiem czego sie spodziewać tyle tegatywnych opini ze az sie boje

   
JONSON

WALIĆ TURASÓW I ICH POMIDORKI

   
Oszukany

NIE POLECAM CÓRKA POJECHAŁA PARĘ DNI TEMU CO INNEGO W UMOWIE CO INNEGO NA MIEJSCU ZA POKÓJ 3 Osobowy 180 euro tygodniowo jak bym wstawił film to byście zobaczyli masakra zarobki też czyli praca za mieszkanie i na jedzenie nie polecam firmy

   
Marzena

jestem tu od 2 tygodni i sobie chwalę, pracuję po 10 godzin dziennie prócz niedzieli i nie narzekam.

   
anonymous

Witam wyjeżdżam w lutym na pomidory z euro act czy może mi ktoś napisać kto już tam jest jaki jest hotel i jak Turki traktują kobiety ludzi.. pozdrawiam

   
Michał w-wa
@anonymous 04.02.2018 09:24

cześć ja wlaśnie zastanawiam się czy wyjechać , czy mozesz mi przedstawic co zaoferowała agencja ? chodzi mi o lokum ile kosztuje i po ile godzin tygodniowo ?

   
edy

witam was,zostalam skontaktowana do zbioru pomidorow,troche sie boję jechać bo to 1 raz,proszę poeiedzcie mi czy można zaufać tej firmie?

   
Marzena
@edy 24.01.2018 09:18

@edy Ja także dostałam propozycję ale kiepsko mi to wygląda

   
Remek

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego? Czasami są kłopoty ale może to tylko przejściowe?

   
Kasia
@Remek 03.01.2018 11:38

Pojechałam z mężem tydzien temu i pracowałam cały tydzien po 11 godzin, prócz niedzieli, ale to dobrze bo zakupy też trzeba kiedyś zrobić. Jesteśmy zadowoleni, jak kktoś chce pracować a nie tylko imprezy mu w chłowie to niech przyjeżdza pracy jest sporo.

   
Judyta

witam poszukuje pracy po naszemu mam nóż na gardle znalazłam oferte pracy EuroAct pakowanie pomidorów czytajac opinie nie za ciekawie sie wydaje czy moze ktos mi wysłac sprawdzona oferte pracy tz czy ktos jest aktualnie zza granica i dobrze mu sie wiedzie i moze mi polecic swoja firme bardzo prosze o pomoc [email protected]

   
izaaaa
@Judyta 07.12.2017 08:00

Witam szczerze nie polecam wyjazdu z tej firmy, firma w której człowiek londuje w nl PRO konak to (usunięte przez administratora) Brat przez miesiąc był bez jakich kolwiek pieniędzy gdzie pracował po 12-14h dziennie na kwiatach, a potem na pomidorach. o umowie mógł pomarzyć dostał pseudo umowe po bardzo długim czasie a kasy z prace na kwiatach pół roku i dalej niema. i na dodatek turasy mu się odgrażały że może jedynie dostać ale w zęby....

   
Klaudia

Którą powinien się zająć tymi turasami w biurze:/ jeden wielki (usunięte przez administratora) a nie poważna firma. ODRADZAM!!!!

   
Klaudia
@Klaudia 25.11.2017 08:53

Ktoś*

   
nick

Witam. Mam pytanie czy jest ktoś z was teraz na pakowaniu pomidorów? Czy praca jest od zaraz, jest w ogóle co tam robić w okresie zimowym? Jak to wszystko wygląda na prawdę? Mam zamiar tam wyjechać, warto?

   
Klaudia
@nick 20.11.2017 13:01

Ja wróciłam tydzień temu, nie polecam!!!! Miało być pracy po 10h dziennie, a ledwo było 7. Zabierają 110€ tygodniowo za łóżko w 4 osobowym pokoju bez kuchni. Da się tam żyć i pracować, ale nie nastawiaj się na kokosy. Umowy nie zobaczysz przez miesiąc od podpisania, nie mówiąc o egzemplarzu dla siebie.. wypowiedzenia mi nie podpisali, turasy w biurze stwierdzili że mogę sobie wyjechać w każdej chwili ale zawsze jest się tydzień w plecy. Firma do d*py!!!!

   
Joanna

@dominika - dziękuję za informację. Wspominasz, że w każdym momencie zatrudnienia można zerwać umowę z pracodawcą bez dodatkowych opłat/kar -to bardzo istotna informacja. A czy oprócz zakwaterowania, EuroAct organizuje również transport do miejsca pracy?

   
Xyz...
@Joanna 25.09.2017 15:43

EuroAct jedynie wysyla ludzi do pracy i oddaje ich w ręce Pro Konak . Wszystko załatwia się z Pro Konak a euro act nie ma już nic do powiedzenia. Jeżeli jedziesz zarobić i pracować cały czas to Polecam jeżeli w głowie ci imprezy ,choroby to daj sobie spokój było tu takich wielu i później dziwią się że nie ma dla nich kolejnej pracy.

   
Joanna

@Dominika - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w EuroAct? Z Twojego wpisu wynika, że firma zapewnia zakwaterowanie swoim pracownikom - zgadza się? Czy aby otrzymać pracę w Holandii, wymagana jest znajomość języka obcego? Na jaki okres podpisuje się umowę z Agencją? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

   
dominika
@Joanna 22.08.2017 10:47

Firma zapewnia zakwaterowanie w hotelu, gdzie mieszka 200 innych osob, warunki pokojowe są, ze tak powiem, do prywatnego ogarnięcia, trzeba posprzątać, wymyć wszystko, żeby nie mieszkać w siedlisku zarazków i gum poprzyklejanych pod łóżkami. Język obcy nie jest wymagany, na miejscu jednak koordynatorzy mówią średnio w języku polskim i lepiej dogadać się po angielsku. My umowę podpisałyśmy na 2 miesiące, jednak wyjechalysmy po 3 tygodniach i nie poniosłyśmy za to żadnej kary. Pieniądze wypłacili w całości

   
Dominika

Witam Wyjeżdżamy z koleżanka na pomidory do Wateringen 1 lipca Jedzie ktoś ? Albo ktoś już był i może mniej więcej wystawić opinie czy warunki okej? Nie oczekujemy cudów ale nie chcemy żeby nas wykorzystali całkowicie

   
Dominika
@Mala 03.08.2017 10:17

Byłyśmy tam trzy tygodnie i zamiast na pomidory wrzucili nas na pomarańcze, popracowalysmy tydzień po czym nie było godzin i siedziałyśmy w następnym tygodniu w domu, w trzecim wrzucili nas na szklarnie po czym nas wysypało na twarzy, koordynatorzy nie chcieli wezwać lekarza i kazali nam wracać do domu lub nadal pracować na szklarni. Wyjechalysmy gdzieś indziej do Holandii, wypłacili nam pieniądze po czterech tygodniach, firma Euroact nic nie ma do ludzi już w Holandii tylko zarządza nami Pro Konak, same turki, angielski średnio, po polsku mówić nie umieli w ogóle. Szczerze nie polecam, chyba ze trafi się na godziny i dobra prace.

   
krycha

Byłam przez 3 m-ce i zarobiłam więc jestem zadowolona. Dużo godzin czasem miałam już dość no ale po to tam jechałam. Hotel jak każdy, najwazmniejsze że praca i wypłaty na czas.

   
Gosc

Wiec ludzie sory ale sie strzescie mówię to po swoim przykładzie i tylko znajomi nas uratowali bo tak niewiem co by bylo

   
Joanna

@Goscco takiego wydarzyło się, że w ciągu 5 godzin wyrobiłeś sobie takie zdanie na temat firmy? Wspominasz, jeśli dobrze rozumiem, że to co zaproponowała firma nie było zgodne z tym co zastałeś po przyjeździe na miejsce pracy. Mógłbyś powiedzieć co takiego się nie zgadzało?

   
Gość
@Joanna 14.06.2017 09:59

Warunki nie zgadzaja sie wogole z umowa wyslana co chwile ludzie przychodza sie upominaja o swoje pieniądze. A o to piekny ten hotel ktory opisuje https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1367914573291950&id=1348961368520604

   
Gosc

Cześć wszystkim tym cochca wiedziec o tej firmie bylem tam 5gdz jakas jedna wielka plotanina ludzi co pisza ze zapewniaja nic sie nie zgadza wogole to podwykonawca axidusa pozdrawiam Euroact za to co przezylismy i nikomu nie życzę

   
Eryk95
@Gosc 08.06.2017 16:49

Witam wszystkim, zaywazylem oferte tej agencji, Zbior i pakowanie pomidorow Wateringen, moglby sie wypowiedziec ktos kto juz tam jest i rowniez pracuje na pomidorach? jak warunki mieszkaniowe i po ile g dziennie pracujecie? czy zgadza sie to co w ofercie?

   
stabilo

Ja dostałam właśnie w piatek wypłatę, pracuję od dwóch tygodni i jestem zadowolona, Dużo godzin i dobre zarobki. Ja Polecam

   
adam22

Czy jedzie ktoś na pomidory??,piszą że dużo godzin i kasa fajna

   
Dred

Cześć jakie tam sa warunki?bo widzeze dobrze ta agencje to opisuje tylko pani z biura pod roznymi nikami,i jak z kasa!?

   
Kasztanek

Witam, czy mozna tu przyjechac np. Na 2 tyg, duzo godzin? Robota łatwa/ciezka - pomidory i kwiaty?Jak warunki?

   

Zostaw opinię o EuroAct - Zdzieszowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroAct