Apcoa Polska

• Zostań naszym partnerem biznesowym

Historia

Zostań naszym partnerem biznesowym

• Skierniewice

5. Opinie o Apcoa Polska Sp. z o.o.

Opinie o Apcoa Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Apcoa Polska Sp. z o.o.!

21.03.2021 21:30

Ta firma to jeden wielki cyrk pod każdym możliwym względem.
    Apcoa.i.

27.03.2021 16:54

Małpą, jak większość. Tylko nie liczni w tej firmie coś znaczą.
    Rick

27.03.2021 21:05

Kamil jest pewnie jednym z tych służbistów, którzy (usunięte przez administratora) jak im pseudo kierownik zagra. Ale spokojnie, chłopak się wkrótce obudzi jak dostanie po mordzie od jakiegoś klienta. :)
    Rick

27.03.2021 21:01

Wkrótce ten cały (usunięte przez administratora) który stosuje firma wśród pracowników i klientów wyjdzie na jaw. Już nie długo...
    Apcoa.i.

27.03.2021 16:53

Jedno wielkie (usunięte przez administratora) dla klientów i pracowników. Nie zatrudniajcie się tutaj, chory zarząd firmy was z czasem wykończy. Szkoda na te firme czasu. Niech nikt tej firmy nie wynajmuje, bo tylko stracicie przez to klientów - jeden wielki shit!
    ALDI

24.03.2021 19:32

Jest to nie firma a grupa o nie ustalonej tożsamości ? Można bardzo się zastanowić co do legalności jej funkcjonowania? wystawiane niby wezwania na światłoczułym papierze nie posiadają żadnego zwrotnego kontaktu lub możliwości reklamacji. Brak informacji o możliwości potwierdzenia podstawy prawnej do wystawiania wezwania do oplaty a samo konto bankowe też nie wiadomo kto jest jego właścicielem . Od dzisiaj wszystkich znajomych informuje gdzie w jakich sklepach nie należy robić zakupów to znaczy tych co ich markety obsługuje APCOA Parking !

24.03.2021 21:50

Jak nie maja adresu i kontaktu reklamacyjnego dobrze czytałeś ?Czy iq ameby?
    Adrian19

17.03.2021 20:45

Zwolniłem się w zeszłym roku (2020). Osobiście nie żałuję. Pracowałem jako "Kontroler biletów parkingowych", czyli tzw. Parkingowy. W tej firmie robiło się coraz gorzej od połowy 2019 roku. Umowa zlecenie, tzw. śmieciówka, która niczego tak na prawdę nie obejmuje. Mimo wszystko pracowników zaczęto traktować jak maszynki do zarabiania pieniędzy. Skończyły się elastyczne grafiki, bez przerwy telefony z pretensjami, że mało wezwań do zapłaty itd. Brak zwrotów za dojazd (mimo, że sam Pracodawca obiecał zwracać przynajmniej część kosztów). Brak premii, które również były obiecane. Kierownicy Kontrolerów czy Serwis praktycznie zajmowali się niczym. Ich obowiązkami zajmował się pracownik (Kontroler). Mimo starań stracili dobrego pracownika, jak i innych pracowników, którzy odeszli w 2019 i 2020 roku (najwięcej zwolnień). Firma miała potencjał, były możliwości, mniej obowiązków, zgrany zespół, procedur z wystawianiem wezwań, porządek i wiele, wiele więcej. Z tego co wiem (rozmowa z pracownikiem) dzisiaj pracuje jedynie stara gwardia, która jest na wykończeniu i świeżaki, którzy trzymają się góra trzy miesiące. Za to przybyło ludzi na stanowiska kierownicze. Kiedyś jeden Kierownik był na kilka województw, a dzisiaj jest 3-5 na jedno województwo (oddział firmy). Już w zeszłym roku było źle, ale dzisiaj to porażka.

21.03.2021 21:33

Sami zrobili ten cyrk, a teraz wielkie zdziwienie, że brakuje pracowników.
    arek

19.03.2021 20:05

mój tata dostał mandat za brak biletu postojowego w choszcznie ul wolnośći 23
    Lolo

20.03.2021 20:58

To straszne ... Od miejskiej czy Policji ? Trzymaj się

21.03.2021 21:32

To niech złoży reklamacje jak ma paragon ze sklepu do którego należy parking.
    C19

05.03.2021 10:13

Parkometry są nie dezynfekowane. Nie ma rękawiczek ani płynu a o ile wiem Resort Zdrowia nakazuje handlowcom udostępniać. Jeśli biorą pieniądze za usługę gdzie wymogiem jest wklepanie numeru rej. na panelu gdzie kilka osób wcześniej go macała to jasne jest że narażają nas na kontakt z C19 ! Argumentacja że w windzie też jest bezzasadna gdyż winda nie jest usługą płatną dla nas ! Koszyk w sklepie także ponieważ jest darmowy ale i w każdym sklepie jest płyn i rękawiczki. Zatem dopóki nie spełnią warunków sanitarnych należy uznać iż celowo narażają was na uszczerbek na zdrowiu a ponadto jest to wymuszenie.

05.03.2021 13:49

Wchodzisz do sklepu dezynfekujesz rece po wykupieniu biletu lub zakladasz rekawice i wychodzisz po bilet proste.
    Mentos

17.03.2021 20:25

Parkometry są dezynfekowane. Siedzisz cały dzień na parkingu i obserwujesz? Jak się boisz to jeszcze w sklepie jest płyn do dezynfekcji.

08.03.2021 19:58

Ta firma to (usunięte przez administratora) dla klientów jak i pracowników. Omijać.
    Pracownik21

02.03.2021 20:34

Wyjaśnię kilka wątpliwości ludziom, bo to co piszą to nie da się tego czytać. 1. - Szlabany - wysoki koszt (pracownik do obsługi / serwis / zakup), spowodują korki na ulicach, a i tak dalej będą parkować na czas darmowego parkowania, mimo iż nie są klientami danej placówki, gdzie klient nie będzie miał wolnego miejsca parkingowego. 2. - Czytniki tablic rejestracyjnych na wjeździe - jeszcze większy koszt niż szlabany. W większości lokalizacji w ogóle się nie opłaca tego zrobić, ze względu na małą liczbę miejsc parkingowych. Dodatkowo do tego potrzebna jest osoba do obsługi 24h oraz serwisu. 3. - Kontrolerzy (na miejscu) - to Ci którzy podchodzą bezpośrednio do przyjeżdżających pojazdów i pytają, czy dane osoby z pojazdu są klientami, bądź nie. Według taryfy biorą opłatę z góry lub wystawiają darmowy bilet (dla klientów). Ten system również się nie sprawdza ze względu na to, że i tak będą pozostawione pojazdy na cały dzień, a klienci nie będą mieli nadal miejsca, aby zaparkować (pkt. 1 i 2). Po za tym do obsługi parkingów należy zatrudnić co najmniej 2-3 osoby, a i tak kilku przegapią. - Także system jaki stosuje APCOA Parking jest najlepszy jaki kiedykolwiek powstał. Klienci, którzy otrzymali wezwanie mogą składać reklamację, które są w 99% rozpatrywane pozytywnie. Niektórym ciężko przeczytać co jest na wezwaniu lub bezpośrednio zapytać. A jeżeli komuś nie podoba się dany parking to NIE PARKOWAĆ! I tyle. Nikogo nie to nie obchodzi, że komuś się to nie podoba.

08.03.2021 20:01

Sklep splajtuje na własne życzenie. Sami wynajmują daną firmę (i jej podobne). Parkingi powstają tam, gdzie klienci skarżą się na brak miejsc parkingowych to teraz mają.
    Mentos

17.03.2021 20:24

Jak ktoś wie o co chodzi to zrobi co trzeba. I tak nic z tego nie masz to co Cię tam obchodzi czy ktoś sobie paragon załatwi... Swoje robisz, a wiadomo, każdy kombinuje jak może.
    Karolina88

10.02.2021 19:46

Co za (usunięte przez administratora) żeby za 5 minut parkowania płacić 95 złotych. Byłam tylko po chleb w sklepie i mój błąd że nie wzięłam biletu. Pokazałam kontrolerowi paragon ale on nie ma możliwości anulowania tego. Rozumiem że to jego praca jak każda inna i nie mam do niego pretensji, tak samo co do płatnego parkowania, bo z tego co wiem na parkingu parkowali ludzie którzy nie byli klientami i zajmowali miejsca parkingowe na cały dzień, ale ludzie, dlaczego nie można załatwić tego na miejscu? Dodatkowo wykupiłam bilet za 10 złotych i będę składać reklamacje gdzie nie wiadomo czy mi ją uwzględnią...

03.03.2021 15:57

Tylko oni na zdjęciach widzą że tego biletu nie było ale i tak Ci uznają reklamację.Widać po tym poście jaka k..... Ciebie zwalając winę za Swój błąd na inną osobę.
    T

03.03.2021 18:42

Magister... To jest do czasu, poczekaj aż pracownik to zgłosi i zapłacisz. :)
    Mikołaj

24.02.2021 21:43

Dlaczego nie montują kamer i nie zczytują tablic rejestracyjnych przy wjeździe i wyjeździe? Takie rozwiązana są bardzo popularne w Anglii. Wjeżdzasz, robi fotę, pokazuje że masz parking na 2h a potem jak nie wyjedziesz do tego czasu to przychodzi na dniach mandat z fotą. Proste. Ja przestałem chodzić do niektórych sklepów, bo nie chce mi się jak (usunięte przez administratora) chodzić do parkomatu...

27.02.2021 23:04

To nie Anglia, tylko Polska. Tutaj kroi się obywateli. Na nic nie ma pieniędzy, każdy patrzy na swoją kieszeń. Jedyne co to z ludzi wyciągają kase.

02.03.2021 20:24

Wiesz ile takie coś kosztuje? Po za tym w takim przypadku i tak ludzie zostawiali by samochody na ten darmowy czas i szli na miasto, a nie do danej placówki. Klienci dalej nie mieli by miejsca żeby zaparkować. Zastanówcie się dwa razy zanim coś napiszecie, bo myślenie ludzi dzisiaj powala na kolana.

27.02.2021 23:10

Na miejscu ludzi, gdzie są takie parkingi przy marketach w ogóle bym nie przyjeżdżał. Albo lepiej zebrać grupę osób i napisać do danej placówki, że klienci nie życzą sobie takiego parkingu. "W kupie siła".
    T4

28.02.2021 17:48

Zawsze mogą nie parkować na takich parkingach

02.03.2021 20:22

Myślisz, że to coś da? To nie jest zależne od ludzi, ale od umów pomiędzy firmami. Skargi może sobie złożyć nawet 1000 osób, a to i tak nic nie zmieni. Jak coś się nie podoba, nie parkować i tyle, po ch*j drążyć temat.
    Apcoa

27.02.2021 23:00

Płacą grosze, obcinają wypłaty, godziny, umowa zlecenie, dyspozycyjność nawet w dzień wolny, którym jest niedziela niehandlowa. Brakuje pracowników, przez co jeden robi za trzech. Wielce się srają i wymagają pajace, grożą zwolnieniem to niech zwolnią, a (usunięte przez administratora) Wielkie zdziwienie, że nikt nie chce tutaj pracować. Zatrudnili chłopców na stanowiska kierownicze i wielce pany rozpieprzają firmę z każdym miesiącem. Dobiją (starych) pracowników i nikt nie będzie tutaj robił. Niech firma przypomni sobie co było w zeszłym roku latem z pracownikami, bo będzie z tego powtórka tylko, że jeszcze raz taka.

02.03.2021 20:20

Złóż wypowiedzenie i nie pisz swoich wypocin, nikogo to nie obchodzi.

02.03.2021 20:21

Załatw sobie inną robotę i składaj wypowiedzenie. Teraz roboty wszędzie pełno, a wypowiedzenie masz na 2 czy 3 dni.
    Byłu Pracownik

19.02.2021 09:30

Witam pracownikow i byłuch pracownikow którzy maja nad sobą przełożonego Krzysztofa K. Składam skargę do głównej firmy na tego przełożonego proszę chętnych o napisanie do mnie na e-mail [email protected] bo zbieram ludzi na zbiorową skargę. Pozdrawiam
    T4

28.02.2021 17:51

Ta skarga i tak nic nie zmieni, nie zwolnią tego Krzysztofa, pewnie jak większość trafił po znajomości

02.03.2021 20:20

Co z nim jest nie tak? O co dokładnie chodzi?

02.03.2021 20:18

Co za głupoty w tych opiniach. Jak coś się nie podoba to wypowiedzenie i do widzenia. To chyba jedna osoba dodaje te opinie i komentarze. Przez pisanie takich bzdur nic się w firmie nie zmieni. Jeżeli ktoś ma jakiś problem niech załatwi to ze swoim przełożonym i tyle. Wszystko da się w tej firmie załatwić, wystarczy chcieć i rozmawiać, a nie siedzieć i czekać na gotowe.
    Meister

24.02.2021 19:41

Wola cały dzień pustaki taczko wozić niż u wos robić (usunięte przez administratora)

27.02.2021 23:08

Każda praca jest lepsza od tej w APCOA, nie ważne na jakim stanowisku. No może w zarządzie jest w miarę, bo tylko piją kawę i odpisują na reklamacje.

24.02.2021 19:48

Nie uwierzcie kogo nagie fotki z pracy znalazłem na tym portalu (usunięte przez administratora) Hahaha ha Miłego oglądania Trzeba się zarejestrować i wpisać nasze miasto
    Bührer

17.02.2021 20:39

Praca w "APCOA Parking Sp. z o.o", z roku na rok wygląda coraz gorzej.
    Bührer

18.02.2021 18:12

Biorą coraz więcej parkingów, a nie ma ludzi do pracy. Wtedy jeden pracownik musi latać od rana do nocy.
    Partner

18.02.2021 19:15

Zgadzam sie wspólniku

17.02.2021 19:29

10 parkingów (usunięte przez administratora) na jednego pracownika, oby tak dalej!
    Czarny

17.02.2021 16:03

Pracowałem w innym mieście jako parkingowy ponad rok. Jeśli ktoś chce zarobić podstawowe pieniądze, jednocześnie nie chcąc się zbytnio przemęczyć, może składać CV. W moim mieście była praca od pon do pt, od 9:00 do 17:00, wszystkie weekendu i święta wolne. To jest jednak też praca na świeżym powietrzu, więc trzeba się liczyć z deszczem, śniegiem lub grzejącym słońcem. Czasem i ludzie nerwowo reagują na wezwania, a wiadomo, że nie można wdawać się w pyskówki, bo jeszcze skargę złoży i to pracownik będzie musiał się tłumaczyć, bo przecież na szkoleniach jak mantrę powtarzają, żeby nie wdawać się w dyskusje. Przede wszystkim spokojnie tłumaczyć.

17.02.2021 19:06

To i tak dobrze. Miałeś jeden parking czy więcej?

17.02.2021 19:21

Szkoda, że niektórym nie da się spokojnie wytłumaczyć. ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apcoa Polska?

Kontakt - Apcoa Polska Sp. z o.o.

Rondo Onz 1 00-124 Warszawa

Branże: Sprzedaż detaliczna
    Ola Apcoa

24.01.2021 23:09

Napiszcie proszę po ile godzin maxymalnie możecie pracować?

16.02.2021 20:30

Nie za dużo, nie za mało. Jak za dużo to skracają, jak za mało to dzwonią czemu nie mogę wziąć się za robotę?! I tak koło się zamyka.

17.02.2021 09:48

@Ola Apcoa poprosze o kontat do kierownika z kuj-pom mail/tel obojetnie moj mail: [email protected]

15.02.2021 20:49

Potrzebuje kontakt do jakiegos kierownika co ms pod soba kuj-pom
    Nick8

15.02.2021 21:27

Odpuść sobie tej roboty. Zrobisz inaczej to będziesz żałować.

17.02.2021 09:43

@Nick8 nie prosze o twoje zdanie na temat tylko o kontakt umiesz czytac ze zrozumieniem ?
    Pracujący

11.02.2021 18:13

Witam was! Jak długo pracujecie jako kontrolerzy parkingów w firmie APCOA?
    Parkingowa hala

12.02.2021 22:02

Pracuję czwarty rok . W dobie korona wirusa zmniejszono mi bardzo godziny do 60 godzin miesięcznie i wiadomo zarobki spadły , spadła też ilość wezwań bardzo mały ruch na parkingach no i mało godzin.

16.02.2021 20:23

Kilkanaście lat, ale ten rok chyba będzie ostatni. Nie da się już w tej firmie normalnie pracować. Nie mówię o wszystkich oddziałach, ale o jednym konkretnym.
    ...

15.02.2021 13:13

(usunięte przez administratora) i nic więcej kontroler 204 pajac jak mnie zobaczyl to omało nóg sobie nie połamał...

16.02.2021 20:23

Aż taki brzydki jesteś?
    #FCKAPCOA

09.02.2021 20:25

Jedyne czego można sie tutaj dorobić to wrogów i nerwicy. (usunięte przez administratora)
    Janek

15.02.2021 18:47

Nie ma co obrażać pracowników firmy czy innych ludzi. Jeżdżę po całej Polsce, jestem przedstawicielem handlowym i wszędzie jest inaczej. Niektórzy pracownicy parkingów są w porządku, a niektórzy niestety nie (i nie tylko danej firmy, ale i innych). Czychają tylko, żeby wystawić mandat. Przyznam, że mój znajomy pracował w tej firmie przez prawie pół roku, zwolnił się, bo szefowie potrafią wejść tam za skórę. Nie wystawisz tylu mandatów co chcą to zarobisz o połowę mniej, chociaż wyniki (ponoć) nie mają tam znaczenia. Firma robi tak specjalnie, żeby mieć jak najmniejsze koszty i jak największe zyski i wykorzystują swoich ludzi. Dlatego wiele osób się przewija, jednego zwolnią to przyjdzie następny, będzie jeszcze gorszy i tak bez końca. Osobiście mam pretensje do (samej) firmy, że każe stosować takie praktyki pracownikom oraz do placówek które wynajmują takie firmy. Ale nic nie jest bez powodu. Klienci sami skarżą się w sklepach, że brakuje miejsc parkingowych, ponieważ wielu zostawia samochody na cały dzień nie będąc klientami. Zdarza się, że klient dostanie mandat, ale wystarczy wysłać paragon i to wszystko. Jest XXI w. i to chyba nie problem zrobić to przez internet, a nawet wysłać list z paragonem. Na następny raz wiadome będzie, żeby wziąć ten bilet. Ludzie zrobili się tak leniwi, że nie raz słyszałem, że nie chce mi się wracać z biletem na drugi koniec parkingu. To dlaczego nie zaparkują bliżej parkomatu?

16.02.2021 20:22

Były pracownik i tak się bulwersuje? Ta firma to szajs. Jedynie nie liczna grupa osób w niej pracująca jest jeszcze normalna, ale coraz więcej z nich się zwalnia.

16.02.2021 20:13

Bez kitu, chora firma dla pracowników i klientów.
    Daras102

16.02.2021 07:28

Potrzebuje jakis kontakt do kierownika czy kogos z kuj-pom
    Stefan

08.02.2021 21:33

Nie mogę się doczekać, aby złożyć wypowiedzenie.
    Justi

12.02.2021 09:16

Ja też będę składać wypowiedzenie dość wykorzystywania i oskarżeń o byle (usunięte przez administratora).
    Pracownik.

07.02.2021 17:04

APCOA 2021. - Umowa zlecenie. - Najniższa stawka godzinowa. - Brak zwrotów za dojazd. - Brak premii. - Brak wolnych weekendów (przynajmniej co drugiej soboty). - Odebranie elastycznego grafiku. Tylko od czasu do czasu pracownik może ustalić swoje godziny pracy. - Skrócanie godzin pracy zgodnie z opłacalnością parkingu (wynikami pracownika). Jeżeli wystawiasz mało wezwań do zapłaty firma skróci godziny pracy, często o połowę (np. ze 160 na 80 godzin miesięcznie). - Brak dyspozycyjności firmy, Przełożonych czy Kierowników Kontrolerów. - Kierownicy Kontrolerów nie potrafią załatwić najprostszych rzeczy. O wszystko musi się starać pracownik. - Presja Kierowników na pracowników, aby wystawiali jak najwięcej wezwań (nie ważne jak), w innym razie firma wyciąga konsekwencje lub grozi zwolnieniem. - Dokładanie pracy i obowiązków, gdzie jeden pracownik pracuje za trzech. Firma zepsuła się na przestrzeni 2019/2020 roku. W dużym stopniu wpływ na to mają osoby, które zostały zatrudnione na stanowiska Kierownicze, które sobie po prostu nie radzą, a Kontrolerzy wiele razy muszą załatwiać sprawy za nich, chociaż nie jest to w ich obowiązku. Coraz więcej osób się zwalnia, są braki w pracownikach i tak wielu (nie wszyscy), pracuje za co najmniej trzy osoby. Firma która ma na swojej stronie napisane o rozwoju osobistym, awansach itd. to wszystko jest dzisiaj fikcją.

09.02.2021 20:13

Otóż to. Niech pracownicy przygotują się najgorsze, bo "firma ma wielkie plany" jak to mówi jeden z kierowników. Wykończą swoich ludzi i będziemy pracować na 10 parkingach na raz. Z resztą niektórzy już tak pracują.
    Antek

12.02.2021 09:14

To akurat prawda presję wywierają ogromną a kierownicy nic nie potrafią załatwić zero warunków a wymagaja niewiem czego ,żałosne ,mają wolne soboty a inni muszą zasuwać ponadto kierownicy mają umowy o pracę a każdy inny zlecenie co to ma być ?niech rząd zrobi z tym porządek w końcu bo inaczej oni sami nie dadzą umów o pracę najbardziej wkurzający są młodzi kierownicy mleko mają pod nos i Panów zgrywają
    #FCKAPCOA

09.02.2021 20:41

Mam w (usunięte przez administratora) wasze słabe wyniki, jak wam śmierdzi 2000 złotych dziennie to sami (usunięte przez administratora) na te parkingi wy ofermy.

06.02.2021 20:43

Witam. Mamy pytanie do Kontrolerów. Ile godzin pracujecie dziennie i czy pracujecie również w weekendy?

09.02.2021 20:11

W soboty muszę jeździć i w niedziele handlowe. Nie dadzą człowiekowi odpocząć psychicznie od tego (usunięte przez administratora).

09.02.2021 20:02

Jako pracownik, który pracuje kilkanaście lat w firmie APCOA stanowczo odradzam tutaj zatrudnienia. Jeżeli ktokolwiek zrobi inaczej, prędzej czy później będzie żałować swojej decyzji. Osobiście składam wypowiedzenie jeszcze w bieżącym roku.
    Nikodem

07.02.2021 22:15

Ciekawi mnie jak wyglada praca w Alupol Oswiecim na stanowisku operatora i jakie sa zarobki bo widzę że są oferty pracy, dzięki za jakiekolwiek informacje.

08.02.2021 09:07

Nikodemie/Izabelo (jedna osobo) idź lepiej do tego Alupolu
    LECH

28.01.2021 21:18

Zaangażowanie w tej firmie takie jak moje, gdzie postawiłem wszystko. Pracowałem w swoim mieście, wystawiałem wezwania swoim sąsiadom, znajomym czy rodzinie, nie wiedząc, że to ich samochody, a firma miała to gdzieś. Nie raczyli nawet cofnąć wezwania moim krewnym podając ich numery rejestracyjne, przez co w relacjach i na mieście zrobiło się nie ciekawie. Wystawiałem te 10 wezwań, ale dla firmy to się nie liczyło. APCOA wyrucha pracowników tak, jak żadna firma ich nie wyruchała, aż was kukle będą swędziały - z bólu. To jest dramat, że w tej anty-ludzkiej firmie w której Kierownik nie potrafi załatwić prostych rzeczy, nie mówiąc o tym, że moje mienie zostało uszkodzone, a moja osoba została wielokrotnie znieważona publicznie przez ich chory system. Człowiek ma przez to tylko do dzisiaj problemy. Te firmowe (usunięte przez administratora) które wystawiają stówy komu popadnie, nie zważając na swoją moralność - na nic. Ci którzy poganiają normalnych ludzi - pracowników, aby wystawiali wezwania komu popadnie, ponieważ w przeciwnym razie obetną im pensję to i tak ich będzie APCOA ruchać w (usunięte przez administratora) Ta firma też was zniszczy. APCOA, EuroPark czy TDSystem będą odbierały smak życia ludziom i pracownikom. Ja mam to w (usunięte przez administratora) bo mnie stać na wszystko, nie muszę tutaj pracować. Już wypowiedzenie złożone, (usunięte przez administratora) jeszcze dziś. CV złożone. A najbardziej winni są ci, co takie parkingi wybrali: Lidle, NETTO, Polo, czy inne Aldi. Nie wybrali normalnego systemu parkingowego, gdzie nie ma mandatów, a jak już to są to sprawy groszowe. Potem dziwią się, że tracą klientów. Przez ten zarząd w firmie nic się nie zmieni. Mimo apelacji pracowników, którzy chcieli uporządkować cały ten (usunięte przez administratora) W zamian za to ich zwolniono, a garstka z nich dzisiaj się nie odzywa. Te firmę powinno się (usunięte przez administratora) ruchać i na niej zarabiać, bo jest (usunięte przez administratora) warta. Rozumiecie to? A Wam kochani pracownicy, którzy myślą tak jak ja lub podobnie życzę wszystkiego dobrego. I nie martwcie się tym co ci pseudo-kierownicy mówią, róbcie swoje, a jak nie to składamy wypowiedzenia. Walczcie o swoje, mam nadzieję, że to się w końcu zmieni.

06.02.2021 20:38

I tak za wszystko obrywa pracownik, ponieważ według ludzi on jest wszystkiemu winny. Nie biorą pod uwagę tego, że pracownik jest obserwowany albo jest w pewnym sensie skazany na tą pracę przez swoją sytuację życiową i dlatego musi robić to co robi.

06.02.2021 20:42

Niech lepiej idą do tych co te firmę wynajęli.
    ?

23.01.2021 19:16

Jeżeli firma dalej brnąć będzie w tym kierunku, spotka ją kolejny kryzys z brakiem pracowników i nie tylko.
    Philips

23.01.2021 20:00

Kogo to obchodzi? Zbankrutuje i tyle.

06.02.2021 20:40

Kryzys jest co roku, zazwyczaj latem, bo osoby które pracują dorywczo na wakacje wyjeżdżają, część się zwalnia bo nie wytrzymuje warunków firmy itd. Potem jedna osoba musi ogarnąć 10 parkingów.
    NickM

29.01.2021 20:10

Mam dosyć tej pracy i widze że nie jestem z tym sam. Dosyć wystawiania 95 zł ludziom którzy na chwile przyjechali na parking

29.01.2021 22:09

A jak Panowie się przyjmowali do tej pracy to wiedzieli na czym praca polega nie wiem czemu nagle zrobiliście się samozwańczymi obrońcami ludzi niczym Robin Hood... różnica jednak nie tkwi w tym że macie z tego powodu wyrzuty sumienia a w tym że oczekujecie więcej kasy i gdyby tylko firma Wam takowom obiecała wyrzuty sumienia poszłyby w kąt razem z ludzką krzywdą a Wy pisalibyscie ochoczo wezwania i nieważne czy na 100 czy więcej zł więc skończcie wypłakiwać się w Internecie bo to śmieszne jest nie chcesz odchodzisz i tyle zmieniasz pracę poprostu(usunięte przez administratora)

06.02.2021 20:35

Nie do końca. W moim przypadku dowiedziałem się dopiero na drugi dzień od podpisania umowy, że będę wystawiał jakieś kwitki na 95 złotych, ale zatrudniłem się w tej firmie jak jeszcze było w niej 'normalnie'. Nawet jak ktoś dostał ten kwit za kilka minut parkowania to mu anulowano bez zbędnego gadania. Od jakiegoś czasu zatrudnili nowych do rządzenia i wszystko się pieprzy.
    obrotowy janek

27.01.2021 09:44

Ile czasu ma Apcoa na rozpatrzenie reklamacj?
    zdzichu

04.02.2021 20:54

@ola Apcoa to napisz mailem : [email protected]

06.02.2021 20:33

Do 30 dni, jeżeli nie przyjdzie do Pana odpowiedź w tym czasie to proszę nie płacić.
    Pracownikkk

05.02.2021 21:52

Ta firma to porażka pod każdym względem. Wkrótce składam wypowiedzenie.
    Tomasz

05.02.2021 22:00

Dzisiaj to ani praca stała ani dorywcza, jeden wielki bałagan nie wiem co o tym sądzić Czekam aż sytuacja sie rozwinie

06.02.2021 20:29

Czas szukać normalnej roboty.
    Jaanek

06.02.2021 10:12

Ta firma to (usunięte przez administratora)

06.02.2021 18:19

Dlaczego?
    Zdzichuuu

29.01.2021 11:57

Potrzebuje kontakt jakis mail czy cos do kierownika z kujawsko pomorskieg
    Ola Apcoa

29.01.2021 19:04

Jestem z Kuj pom. Mam kontakt z kierownikiem.
    Zdzichuuu

31.01.2021 06:27

@ola apcoa. Poprosze jakis mail czy cos

Zostaw merytoryczną opinię o Apcoa Polska Sp. z o.o.