Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

• FAQ
  • Praca
  • Zwrot podatku
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Artykuły

FAQ

Praca

Zwrot podatku

Dlaczego warto z nami pracować?

Artykuły

• Gnojnica
  • Boreczek

3. Opinie o pracodawcach Sędziszów Małopolski
  5. Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Sędziszów Małopolski

Nie przegap nowości o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego!

Damian

09.05.2016 20:03

Kto w tym tygodniu jedzie do Holandi na zbiór pomidorów?
    imek

06.05.2016 20:25

oo, skoro biuro działa normalnie, to na pewno jest z nimi stały kontakt. Widziałem, że szukają teraz pracowników, najbardziej biorę pod uwagę wyjazd do Holandii, na spawacza. Zastanawiam się tylko jak to zakwaterowanie wygląda.
    ola

28.04.2016 10:56

Cześć, czy ktoś mogłby mi powiedzieć w jakich godzianch czynne jest biuro?
    Mariusz

28.04.2016 21:18

od 8 do chyba 15stej
    Agata

27.04.2016 20:20

Chciałabym się podzielić wrażeniami z wyjazdu do pracy w Holandi przez ta agencje. Podczas rekrutacji Panie sa bardzo pomocne i najwazniejsze że nie robią problemów, wszystko wytłumaczą. Na miejscu w Holandi rozmawia sie z polską koordynatorką. Transport do pracy był busem ale dużo ludzi jeździ rowerem jak mają bliżej. Praca ok. Jak jest jakiś problem zawsze pomogą.
    Marzena

27.04.2016 12:00

Ta agencja pracy jest sprawdzona. Jeśli chodzi o formalności to nie ma z nimi problemów, jak za granice jedziesz to załatwiają wszytsko i sa bardzo pomocne faktycznie.
    Andrzej

26.04.2016 17:12

Witam, wybiera sie moze ktos w czwartek do holandii przez ta agencje??
    karolina

26.04.2016 11:50

Mógłby mi ktoś napisać jak wygląda praca pakowanie owoców i warzyw przez tą agencję? Bo widzę, że jest tu dużo dobrych opinii na ich temat a chciałabym wreszcie odłożyć trochę pieniędzy. Mój e-mail [email protected].
    roman

15.04.2016 16:44

Pracuję jako elektromonter w Holandi. Stawka ok, mieszkanie jest w pensjonacie - jak większość Polaków tutaj. Ja mogę polecić kontakt z tą agencją. Pozdrawiam Panią M.
    Ania

12.04.2016 08:53

Pracowałam w Holandi przy kwiatach w pięknej miejscowości nad morzem. Dziękuję za ostatni wyjazd i polecam tą agencję. A
    magda

11.04.2016 11:45

Na co sie zdecydowac zeby bylo teraz duzo godzin? Nie boje sie ciezkiej pracy Moge pracowac i na nocki i po 12h tylko na co pojechac truskawki, pomidory czy pakowanie warzyw i owocow? Czy jeszcze na cos innego Chodzimi o ofertynz tego biura
    Mariola

08.04.2016 18:52

Pracowałam tam rok temu, wtedy byłam b.zadowolona. Chętnie bym pojechała, ale mam wnuczka i muszę zostać w domu.
    Gosiek

08.04.2016 18:45

Pracuje od nich już od kilku m-cy.Czy ciężko?? Idzie się przyzwyczaić, ja tam nie narzekam.Są tacy,co rezygnują po kilku dniach.Ważne,że są godziny zapewnione i dużo nocek, a co się z tym wiąże, większa kasa!!!Bo po to chyba się tu przyjechało.
    Majka

07.04.2016 09:27

Pracowałam przez Agencje Pani Marty ponad trzy miesiące i polecam każdemu.Jestem zadowolona, miałam fajną prace przy cebulach kwiatowych itp. Myślę, że wszystko zależy od nas samych, jeśli się sprawdzisz i pokażesz że zależy ci na pracy to "szef" to doceni.Pozdrawiam
    Malinowski

06.04.2016 15:12

Mogę śmiało polecić to biuro. Faktem jest, że na miejscu w Holandii niektórzy dostają rezerwy lub trzeba chodzić do różnych firm w różne dni, ale faktem też jest, że wszystko tam zależy od nas samych. Po prostu jak się jedzie do pracy to się jedzie do pracy, a nie na imprezy. Jak ktoś chce pracować to będzie,a jak tylko odbębnić parę tygodni, to pracodawcy też to widzą i wolą zostawiać sobie tych pierwszych pracowników na dłużej i na stałe. Proste. Po za tym, zależy też dużo od tego na jaki sezon w danej firmie się trafi. A samo biuro jest również pomocne w różnych sprawach i zawsze można się dogadać co i jak.
    zdzisek

06.04.2016 09:29

Witek przy czym pracujecie? To biuro nie odbiera tel
    Witek

06.04.2016 00:31

Ja na nocnej zmianie mam tygodniowkę na czysto 380 / 400 euro. Na miesiac odkładam 1500 euro i dziewczyna tyle samo. Może to nie są dla kogoś duże pieniądze ale my juz pracujemy tu 2 lata i sporo odłożyliśmy. Kto sie sprawdza to pracuje. Jak ktoś imprezuje to jak bedzie wyspanym do pracy na nocną zmianę.
    Młody

04.04.2016 16:06

Mam 19 lat i na szklarni mam na miesiąc na czysto 800 Euro.To gdzie ja taką kasą zarobię, Powiedz @zdziwiona to jadę dzisiaj.
    zdziwiona

03.04.2016 19:15

Wezcie mi wytlumaczcie jak zarabiacie np w Holandi jak musicie za mieszkanie zaplacic 87E transport 19E ubezpieczenie 36E to sa oplaty tygodniowe Jeszcze trzeba cos do jedzenia kupic i przy tygodniowych godzinach np 40tu liczac np 7E to wy praktycznie nic nie odlozycie No nie licze tego ze moga byc nadgodziny bo to jest troche jak lotto
    pracownik90

31.03.2016 16:12

Ostrzegam przed tą agencją, byłem we wrześniu 2015roku. Miałem pojechać na sadzonki lub cebulki, bo tak obiecywała w biurze Pani. Przy przyjezdzie do Holandi, raz idziesz do pracy raz nie, wiekszosc rezerwy z czego nie masz nic płacone, a jak chodzisz do pracy to codziennie gdzies indziej. Wykorzystują stasznie! Miałem nie pracować na chłodni, a miesiac ponad pracowałem w Menkenie, normalnie patologia jakas. Jak ktoś nie jest nauczony ciężkiej pracy tak jak moi koledzy, to zjechali po kilku dniach. Ja wymeczylem do 3 miesiecy, ale nigdy wiecej przez biuro nie pojade, a napewno juz przez to.... Zastanowcie sie 10 razy zanim podpiszecie z nia umowe i pojedziecie , bo tam bedziecie zdani TYLKO NA SIEBIE!
    Jola

30.03.2016 21:28

Byłam dzisiaj u nich w biurze i działaja, nie pytałam o stronę internetowa ale babki w biurze pracuja.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego?

Kontakt - Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Fabryczna 6a/4 39-120 Sędziszów Małopolski

REGON:181020798

Branża główna: Rekrutacja i HR

Mariusz

30.03.2016 17:34

Firma istnieje, tylko właśnie im strona internetowa padła. Oferty powoli zaczynają się pojawiać i zaczynają kontaktować się z zainteresowanymi.
    metodego

29.03.2016 09:14

Witam czy istnieje jeszcze ta firma bo szukam ich strony i nie ma
    Mama i córka

28.03.2016 20:54

Siedzimy w domu na Świeta i wspominamy jak wygladały nasze poprzednie święta rok temu bez pracy. A teraz pracowałyśmy od Pani Marty i jesteśmy wdzęczne. Nasza opinia jest jak najbarzdziej dobra, też mamy ustalone i w kwietniu wracamy od pracy w Holandi.
    Jak

18.03.2016 14:58

No to jak tak mówisz, to ja w to wchodzę, dawno nie miałem już możliwości podjęcia pracy, ciągle zdrowie mi się psuło, ale teraz to na spokojnie wszystko

18.03.2016 09:02

Co tu dożo mówić. Super fima w naszym rejonie gdzie można dostać pracę na długi czy krótki okres czasu, jak komu pasuje. Wypłacaja na czas lepiej nie można.
    Tomasz

17.03.2016 18:45

Wróciłem z wyjazdu dziękuje wszystko wporządku. Polecam tą firmę. Na moje miejsce udało sie wkręcić brata. Do pracy dowozili nas busem. Praca dobrze zorganizowana do wszystkiego maja maszyny. Ludzie OK.
    Piotr

17.03.2016 17:04

Pracuje w Holandi przez ta agencję i jest ok. Mieszkanie z młodymi ludzmi, wypłaty zawsze na czas ... a praca sama w sobie nie jest cieżka. Mam kilku znajomych ktorzy tu też pracuja i każdy się trzyma roboty.
    sylwinciaa

16.03.2016 22:30

witam wyjeżdża może ktoś w najbliższą niedziele właśnie z tej agencji do Holandii na sadzenie?
    hhhhha

16.03.2016 19:34

Najwiekszemu wrogowi nie polecam tej agencji (usunięte przez administratora)
    Zno

16.03.2016 11:41

To akurat prawda @Dorota bardzo dobra firma pod wieloma względami, panie w Ropczycach są naprawdę pomocne, kilka razy z nimi rozmawiałem, wesołe, fajne, świetne
    Dorota

14.03.2016 17:11

Dobra firma, miłe i pomocne Panie w biurze w Ropczycach. Dzieki nim nie siedzę na bazrobociu tylko w końcu zaczełam pracować i odkładać. Dowiedziałam sie o nich z polecenia znajomych i polecam każdemu.
    2016.03.10

10.03.2016 14:22

Witam wszystkich! Pracuje w tej firmie dopiero kilka miesiecy i generalnie nie narzekam. Trzeba kilka dni na ogarnięcie pracy i zasad na domku. Jak wszedzie patrzą jak pracujesz i czy nie robisz problemów. Z tego co widzę to picia nie ma jak komuś zależy żeby dalej tu pracowac. Transport do pracy zapewnia firma holenderska. Wypłata co tydzień. Wiadomo że tak jak każda firma ma swoje zalety i wady ale można liczyc na pomoc z biura i na życzliwość. Pozdrawiam i życze powodzenia.
    Tomek

07.03.2016 15:08

Ja pracuję w Holandi już ponad rok. U mnie na wiosce pracy nie było a tu mam dobre pieniadze i nadgodziny. Teraz z wiosny znów sie ruszyło tak że chciałbym tu posiedzieć dokąd będzie praca. Polecam tą agencję.

06.03.2016 18:56

Kto pracował przez to biuro pracy?

06.03.2016 18:56

Kto pracował przez to biuro pracy?
    goja

04.03.2016 08:43

Da sie przeżyć

03.03.2016 14:41

witam czy ktoś pracował przez tą agencję?proszę o opinie na jej temat
    A i H

12.02.2016 22:07

Wyjechaliśmy jako para do pracy przy stroikach z kwiatów. Fajna praca, możliwość nadgodzin. Szef Holender był bardzo pomocny i traktował wszystkich pracowników jak należy. Na święta dostaliśmy premię :) Warunki mieszkaniowe bardzo dobre, w pełni wyposażone domki. Wypłaty co tydzień na konto. Na miejscu trafia się pod skrzydła większej agencji i wszelkie sprawy/problemy rozwiązuje się kontaktując z tamtejszym biurem. My trafiliśmy bardzo dobrze, na miejscu spotkaliśmy trójkę znajomych z naszej miejscowości którzy wyjechali wcześniej z polecenia Pani Marty i każdy był zadowolony.
    kuba

12.02.2016 09:38

Wyjechałem do naprawy tabletow. Można się czegoś nauczyć. Są nadgodziny, jak na razie.
    Lola

12.02.2016 08:43

Byłam u nich w biurze z bo chciałam wyjechac jako studentka do szklarni. Jak jesteś studentem, świetna opcja, jest spoko. Z tego co wiem od znajomej to hajs wypłacają.

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego