Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

• FAQ
  • Praca
  • Zwrot podatku
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Artykuły

FAQ

Praca

Zwrot podatku

Dlaczego warto z nami pracować?

Artykuły

• Krzywa
  • Olchowa

3. Opinie o pracodawcach Sędziszów Małopolski
  5. Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Sędziszów Małopolski

Nie przegap nowości o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego!

Głos

17.10.2016 20:48

W tym momencie Euro Personnel Agencja Pracy Marta Rymut (EPMR) ma sporo ofert na swojej stronie internetowej, uważam, że zdecydowanie warto się z tym zapoznać, bo jest to dobrze rozplanowane i sensownie wypisane

17.10.2016 11:11

Dostałam kase i to nawet szybciej niż myślalam, bo od razu po 1 tygodniu, także nie ma źle:) i kasy też dostałam tyle ile powinnam
góral

16.10.2016 21:36

ogolnie ok
góral

16.10.2016 21:36

ogolnie ok
J

14.10.2016 18:29

Co do pracy przy kwiatach się nie wypowiem (a takich prac chyba maja najwięcej) po prostu nie posiadam wiedzy na ten temat. Pracuje w menkenie na produkcji. Pewnie nie w każdej firmie jest idealnie zawsze są jakieś plusy i minusy ale jeśli przykładasz sie do pracy, nie masz na co narzekać. Ja osobiście pracuje tu od około roku i mogę polecić firmę.Zarobki jak dla mnie są ok. Mieszkanie oczywiście nie samemu, chociaż firma akceptuje i mozesz sobie sam wynająć. A rotacje w firmach zawsze były są i będą. Tak ludzie sami znajdują inną prace i rezygnują normalna kolej rzeczy nawet jak zarabialibyśmy 1500euro zawsze będzie nam mało i szukamy czegoś innego.
//janek

13.10.2016 16:25

Pracowałem w wielu agencjach dlatego uczciwie moge polecić firmę euro personnel
M

12.10.2016 11:42

Sprawdzone oferty maja i dobrą opinie w rejonie. Zakwaterowanie to był bardzo duzy stary dom, przerobiony na oddzielne pokoje. W sumie nie spodziewałem się jakiegoś luksusu. Za takie pieniądze sam bym lepszego na pewno nie znalazł. Plusem na pewno było że w miare jak to na farmie było cicho nie tak jak wcześniej mieszkałem gdzieś przy autostaradzie. Pracy na farmie chyba nie musze opisywać. Wypłata co tydzień wpływa na konto, tak że nie ma bólu glowy czy wypłacą jak by była wypłata miesięczna. Jest możliwość nadgodzin. Jeżdze regularnie od nich.
workers

12.10.2016 11:15

Wróciliśmy właśnie z kontraktu przez to biuro. Pracowaliśmy w Holandii. Dobre pieniążki :-) , obsługa miła. Tyle tylko ze wymagana jest jednak minimalna znajomoc jezyka angielskiego czy holenderskiego wiec jak ktoś zna to może poróbowac. Wiadomo, ze okres zimowy nie sprzyja znalezieniu tak szybko pracy jak się jedzie na własną rekę. Dla nas lepiej było przez agencję. Tak czy tak zarobki jednak w euro nie złotówkach więc to duży plus. Robota ok.
karola

12.10.2016 08:49

Mam do Was pytanie: czy przypominanie się ma sens, bo czekam na wyjazd od poniedziałku i na razie nie dzwonią.
Sebastian

12.10.2016 08:45

Generalnie jestem pod dużym wrażeniem jak ta agencja działa. Rozmowa przez telefon, pytaja i wpisują dane do systemu i sprawdzaja angielski jak ktos zna. Dokumenty babka musiała przetłumaczyc do południa bo zaraz miałem oferte. Firma do której sie dostałem w holandi juz na pierwszy rzut oka ok - porządek, czystość, kultura. Dojeżdzam z kolegą samochodem z firmy i tankowanie na ich karte, Placą tygodniówki i jak narazie naprawdę wszystko wygląda elegancko.
Romek

10.10.2016 12:34

Jak to mówią jak ktoś naprawde jest fachowcem w tym co robi to sobie poradzi. Ja pracuje jako spawacz mam za soba lilka lat doswiadczenia. Kontrakt wyrobiłem i raczej byli zadowoleni. Agencję też polecam bo przyłożyli się do tłumaczenia dokumentów, wmiarę szybko znalazłem pracę i na dobrych warunkach. Babki sa miłe i konkretne. Polecam ich.
a20

10.10.2016 08:58

Wyjechałam w marcu do kwiatów. potem jak kwiaty się skończyły to znaleźli nam pracę w magazynie. Najbardziej sobie cenię że wreszcie sie usamodzielniłam, pieniądze wpłacaja na konto co tydzień. Pojechałam za namową koleżanki i jestem zadowolona; Polecam bez dwóch zdań!
er

09.10.2016 21:28

Ja to się zastanawiam jakich średnich zarobków można się spodziewać jako operator maszyn, wiecie może? Podobno można się spodziewać jakiś premii do podstawy, co znacznie urozmaica pracę, a wypłata i tak jest adekwatna do powierzanych zadań. Dzięki za odpowiedź
Józek

07.10.2016 22:53

Przede wszystkim jestem zatrudniany na holenderskich warunkach pracy. W branży budowlanej to podstawa bo wiadomo ile jest firm co tego nie robią a na budowie wypadek może sie zdarzyć. Współpracuja z konkretna firma tak że jest auto na dojazdy i narzędzia. Tu albo mówi sie po angielsku albo holendersku. Ale po angielsku to wszędzie się dogadasz. Nadgodziny są i pieniądze co tydzień na konto. Widać, że dbają o swoich pracowników.
Kamil

28.09.2016 10:18

żetelna firma, brachol dostal robote przez nich, pracuje w holandi, wyjechał z kuzynem
Długi

27.09.2016 22:04

mile wspominam moj pobyt w holandi z tą firmą i polecam
Wiesiek

27.09.2016 21:07

Pozytyw. Wracam z urlopu, dzwoniłem do firmy, wszystko uzgodnione praca jest tak że super.

16.09.2016 11:14

Płacą na czas
Elka P

15.09.2016 22:40

Profesjonalna agencja pracy, b.szybko udało mi się wyjechać. Wszystko ok. Polecam,aha zapomniałam, to już drugi raz korzystam z ich pośrednictwa.
Dawid

14.09.2016 15:49

Witam,mam pytanie:czy ktos z Was pracujacuje w hurtowni w Holandi? Jakie warunki pracy, czy cieżko, jak płacą, czy są nadgodziny.......Szukam pracy proszę o konkretne informacje. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego?

Kontakt - Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Fabryczna 6a/4 39-120 Sędziszów Małopolski

REGON:181020798

Branża główna: Rekrutacja i HR

Rafał

07.09.2016 16:24

Pracowalem 2 lata dobra praca, poznałem dużo ludzi. Na miejscu albo się dogadujesz albo giniesz (zjeżdzasz do Polski) Co mi się podobało to po 6 mies dostałem podwyżkę a sie nie spodziewałem. Przed wyjazdem myślisz że wymiatasz po angielsku ale na miejscu trzeba sie doszlifować. Ale i tak większość przyjeżdza bez jezyka a to po jakimś czasie też zaczyna mówić . Ogolnie oceniam ich na 4+ , dobra organizacja, dobra ciągłośc współpracy z nimi jest.
Anka

06.09.2016 20:38

Bardzo dziekuję za pracę i pomoc w ostatnim tygodniu. Anka
Ines

02.09.2016 20:00

Witam , wyjeżdża ktoś na zbiór jabłek i gruszek miedzy 6 a 10 września ?
Gocha

30.08.2016 16:17

Dobra i sprawdzona agencja. To samo mówiły mi koleżanki. Kontakt najpierw telefoniczny ale konkretny. Załatwiają pracę i wszysto mówią jakie dokumenty trzeba przynieść. Polecam
ert

15.08.2016 16:06

mysle ze zawsze warto sporbowac czegos można się nauczyc
inger

01.08.2016 13:06

Witam Może ktoś napisać jak wygląda praca zagranicą przez tą agencję czy warto wyjechać?
Jaro

27.07.2016 21:30

Agencja sprawdzona przezemnie i kolegów. Pracujemy już pół roku, koledzy dojeżdzali w następnych miesiącach. Mieszkamy dużym domu. Dojazd do pracy autem firmy. Za auto jest sie odpowiedzialny i ma GPS tak, że można jeździc tylko do pracy. Kasę płacą w tygodniówkach. Biuro jest konkretne , wszystko się można dowiedzieć i ustalić I też nie długo się czeka na wyjazd. J
gość

15.07.2016 01:09

Polecam ta agencje,pierwszy raz wyjechałam we wrześniu 2015, po zarejstrowaniu dlugo nie czekalam na telefon z potwierdzeniem wyjazdu, agencja załatwia transport wiec nie ma co się martwic.Pani Marta jest miłą osoba, ktora zawsze pomoze jesli ma sie jakis problem lub pytania.
i&a

13.07.2016 12:47

Polecam tą Agencję wszystkim, którzy szukają dobrej pracy za granicą. Pani Marta bardzo miła osoba, idzie wszystko z nią załatwić jeśli się ma jakiś problem lub pytania, zawsze chętna do pomocy :) A co do pracy w Holandii nigdy nie było problemów, praca zawsze jest jeśli tylko chce się pracować. W biurze w Ropczycach zapisałyśmy się na cebulki kwiatowe i tak jak nam Pani Marta obiecała po 2 tyg pracy w innej firmie trafiłyśmy do firmy do, której chciałyśmy,więc nie rozumiem osób które piszą, że Pani Marta obiecuję co innego a na miejscu w Holandii jest inaczej, to nie prawda(może to kwestia nieprawidłowego dogadania się w biurze) My z siostrą jesteśmy bardzo zadowolone. Jeśli się chce pracować, jest się ogarniętą i samodzielną osobą to i idzie zarobić i się ma pracę. A jeśli ktoś jedzie i myśli, że wyjeżdża na wakacje i jest leniem (imprezowiczem) no to niestety pieniądze same z nieba nie spadną a później wielkie narzekania i żale na agencję bo nie zarobił lub pracy nie miał. Radzę się wcześniej zastanowić, niż później narzekać każdy wie na co się decyduje wyjeżdżając do pracy za granicę. Pozdrawiam :)
Ola

07.07.2016 08:39

Ja byłam przez tą agencje w Holandi, praca jak to na produkcji przy taśmie, pakowanie, ale fajny klimat. Pieniądze wypłacają co tydzień, mieszkania całkiej spoko. Polecam było ok.
blazej

24.06.2016 08:48

@Aniu w każdym ogłoszeniu jest napisane, że opiekuje się Tobą polski koordynator wątpię żeby osoby, które szukają pracy pomogły ci w takiej kwestii a taka osoba na pewno jest bardziej kompetentna
Ania

24.06.2016 08:32

W jakim banku otworzyć konto bankowe w euro? Gdzie dają karte w miarę bezpłatnie i od ręki? przoszę o pomoc.
erfg

23.06.2016 19:02

@weixjas jest i takie stanowisko i takie na oba nadal jest prowadzona rekrutacja..wiem ze w Holandii mile widziana jest znajomość języka angielskiego/holenderskiego mile widziana - odpowiednie certyfikaty
weixjas

23.06.2016 17:31

ale mówisz kolego o stanowisku spawacza czy w szklarni?
Arr29

23.06.2016 18:45

Fabryka w Veghel biuro w Waalwijk zakwaterowanie pewnie też tam będzie...
Arr29

23.06.2016 15:18

Może ktoś podzieli się jakimiś wskazowkami co ze sobą zabrać ?
sdxc

20.06.2016 12:32

@slawek masz racje rekrutuja teraz do pracy w Holandii caly czas oferuja stawki od 8.80 Euro brutto/godzinę (stawki zależne od wieku) praca na pełny etat (możliwość nadgodzin) praca na umowę o pracę na czas określony
mat91

20.06.2016 12:18

Kto jedzie z Dębicy 23.06
sławek

20.06.2016 09:22

no niby faktycznie trzeba mieć ten numer, ale widze, że i rekrutują ludzido pracy w szklarni przy produkcji kwiatów oraz warzyw.
Gul

20.06.2016 09:17

Bez nr konta nikt was nie zatrudni, musisz mieć założone w Polsce. Zarobek całkiem konkretny oferują. Można jechać na jeden sezon ;)
Gul

20.06.2016 09:16

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego