Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

• FAQ
  • Praca
  • Zwrot podatku
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Artykuły

FAQ

Praca

Zwrot podatku

Dlaczego warto z nami pracować?

Artykuły

• Gnojnica
  • Boreczek

3. Opinie o pracodawcach Sędziszów Małopolski
  5. Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Sędziszów Małopolski

Nie przegap nowości o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego!

Ab

11.03.2017 12:53

Witam! Czy wybiera się ktoś na pakowanie pomidorów, lub czy ktoś był już w takiej pracy i może więcej powiedzieć na dany temat, bardzo proszę o info. Pozdrawiam
    Jacek

11.03.2017 09:29

Jechał ktoś może w parach i wie jak to wygląda praca razem ? Mieszkanie ? Jakie sa warunki tam mieszkaniowe ?
    Bajlando

08.03.2017 12:32

Witam wszystkich Czy ktoś jeszcze wyjeżdża 11-12.03.2017 do Holandii jako spawacz? Podobno zakwaterowanie i transport do pracy zapewniony. Jak to z ty jest
    qwerty12

07.03.2017 06:57

przy przepracowanych 40 godzinach tygodniowo ile macie kasy netto dla siebie ?

09.03.2017 22:15

Witam , jaką kwotę trzeba nie było na start by wyjechać ?
    ggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

10.03.2017 15:01

Witam , ja byłam przez biuro holenderskie, miałam około 700 eu (gotówka + konto) w pieniądzach, jedzeniu i kosmetykach (aby odrazu wszystkiego tam nie kupować) i dobrze że tyle miałam bo pierwsza wypłata miała być po 3 tygodniach (zaliczki to były tylko obiecanki) a była po 4 tygodniach pracy ze względu na zgubienie moich dokumentów z BSN przez naszego rodaka !!!!!!! bo tak to bym nawet na jedzenie nie miała..
    ja

06.03.2017 22:14

jezeli jest wyjazd chlopak z dziewczyna (para) to pokoj maja wspolny czy osobny ?
    Nowa

06.03.2017 22:05

Moze ktos opowiedziec o warunkach mieszkalnych jakie tam sa ? ile mniej wiecej sie zarabia ? jaka jest szansa ze mieszka sie z druga osoba z ktora sie pojedzie ?
    hania

26.02.2017 11:49

Czy jedzie ktos na cebulki kwiatowe w nastepnym tyg ?
    Qwert123qwe

24.02.2017 08:14

Wyjazd prawdopodobnie w poniedziałek, czekałem niecały miesiąc. Daj mi swój adres e-mail.

24.02.2017 09:14

Witam, no ta ja sie nie załapie teraz ale napisz prosze jak będziesz cos wiedział więcej na [email protected] pozdrawiam
    qwert123qwe

23.02.2017 12:58

Witam, dostałem ofertę pracy przy mięsie i chciałbym zapytać na czym dokładnie polega ta praca?

23.02.2017 19:45

witam moge zapytac jak dlugo czekales na oferte i kiedy wyjezdzasz pozdrawiam
    Kornelia

20.02.2017 20:15

Byłam na szklarni na kwiatach z tej agencji. Bylam pierwszy raz i pewnie gdybym kiedyś jeszcze potrzebowała pojadę raz jeszcze. Polecieć polecam, bo można zarobić ale czasem można trafić w nie fajne miejsce i do takiego pracodawcy który nie będzie Was potrzebował codziennie więc zarobki mogą być różne. Możecie mieć też taka umowę od nich że będziecie tam należec do różnych pracodawcow więc będziecie przerzucani od jednej pracy do innej i też nie zawsze ona będzie. To trochę zależy od szczęścia. Mi się trafiło, że miałam stała pracę 6/7 dni w tygodniu, 10 godizn dziennie w tym 1 H przerwy. Także bardzo dobrze. Szefowie mili i pomocni. Jeden mówił po angielsku więc dało się dogadać. Ale ogólnie dobra praca, bez stresu. Cielam sobie kwiatki, nie byłam tam zameczana fizycznie czy psychicznie. Mieszkałam 1km od pracy, w spokojnej okolicy z samymi babami więc no.. Były spiny. Ale 3nmsc da się przeżyć. Także, mi się akurat trafiła dobra praca, dobry szef, całkiem dobre mieszkanie bo nie było tam żadnej pleśni, nic nie przeciekalo a i takie przypadki mieszkań są. Serio. Jeśli będę jechała kolejny raz to z pewnością będę pytać o to jaka będę mieć pracę dokładnie gdzie będę mieszkać, czy będzie to praca codziennie czy będę przerzucana z pracy do pracy. Mam już doświadczenie w tym, dobre wspomnienia. Także ogólnie polecam, ale też od razu mówię że wiele zależy od szczęścia, czy to z pracą czy z mieszkaniem
    goreldpog

18.02.2017 07:57

Witam, czy można prosić o kontakt osoby, które były w pracy za granicą w niedawnym czasie przez tą firmę ? Wyjeżdżam pierwszy raz i niestety trochę się obawiam, pomimo wielu pozytywnych opinii znajdują się też tutaj te niezbyt pochlebne. Mam kilka pytań, mój mail: [email protected] . Jeśli ktoś zadeklarował wyjazd na marzec również proszę się odezwać, dziękuje z góry i pozdrawiam :)

14.02.2017 12:06

Ostrzegam przed łatwowiernością i nadzianiem się na wyzysk bądź kary jakie agencja 'oferuje' Nie pracowałem za pośrednictwem tej agencji ale po kontakcie wydaje mi się ona podejrzana... Radzę Uważać! *Po pierwsze nic nie podpisujcie w ciemno! -W umowie zawarte są kary za jej zerwanie czy nie stawienie się i nie podpisanie umowy z pracodawca oraz zgoda na zwrot rzekomo poniesionych przez agencje kosztów.. *Nie wysyłajcie im danych i dokumentów bez sprawdzenia Warunków Umowy/Pracy/Kosztów: -Zanim cokolwiek wyślecie bądź podpiszecie zwróćcie uwagę na szczegóły umowy i wypytajcie o jak najwięcej szczegółów dotyczących pracy, pracodawcy, kosztów zakwaterowania i innych oraz warunków mieszkalnych itd.. -Proście o zdjęcia pokoi, nazwę pracodawcy, miejscowości itp. *Nie dajcie się sprowokować: Nie reagujcie pochopnie i nie róbcie nic bez pewności i wiedzy o skutkach. Oni mogą dzwonić nawet 5 razy na godzinę i namawiać do podpisania czegoś ale to od Was zależy czy coś podpiszecie i czy dacie Im możliwość tego wykorzystania w dobraj lub złej woli. *Dokładnie czytajcie warunki umów które podpisujecie: -W przykładowej umowie od nich(na 6mcy) było napisane, że pracodawca nie zapewnia godzin pracy na 100%, co oznacza, że można zarobić ale można też stracić bo, np może nie być pracy przez pewien okres a zakwaterowanie, ubezpieczenie itd i tak trzeba przecież zapłacić zgodnie z umową oraz za coś oczywiście jeść przez ten czas.. *Sprawdźcie Wysokość wszystkich Kosztów i Zarobków: Obliczcie wszystkie koszta oraz przychody z odliczeniem podatku! Sprawdźcie czy praca jest w ogóle opłacalna i ile zostanie wam na przeżycie i odłożenie :) Ja nic nie odradzam tylko ostrzegam. Jeżeli warunki Ci odpowiadają i wszystko wydaje się być w porządku to nie ma obaw :) Powodzenia!
    Stojak12345

29.04.2017 09:41

Proszę uważać,w Polsce biuro mówi tak a na miejscu może być inaczej.
    Robert

14.02.2017 10:08

Cześć wyjechał ktoś ostatnio przez ta agencje do pracy .? Jakie warunki sa godziny .
    Krystyna

06.02.2017 13:20

Mój syn wyjechał przez agencje pośrednictwa pracy Europersonnel. Na początku byłam sceptyczna. Chciałam by wyjechał nie sam a chociaż ze znajomymi. Pojechali w trójke zaraz po sesji. Wrócili dopiero w październiku bardzo zadowoleni.
    AiS

06.02.2017 10:01

Pracujemy z dziewczyna w menkenie. Mamy wspólne zmany. Razem też nas puszczają na urlopy do Polski. Możemy ich polecić. Oby tak dalej
    gggggggggggggggggggggggggggggggg

06.02.2017 11:22

Mogę uzyskać informację w jakim holenderskim biurze pracujecie ??? Pozdrawiam i powodzenia
    DjjJ

04.02.2017 19:12

Cześć, wybieracie się może do pracy przez to biuro na dniach? Dzwoniłam i w sumie nic za bardzo mi nie zaproponowano. Wspomniano o pracy przy papryce i pomidorach. Szukam osoby chętnej na wspólny wyjazd. Nie mam za bardzo z kim jechać, jechać samej to różnie może być.

22.02.2017 20:19

Witam, również jestem zainteresowana wyjazdem i szukam osoby chętnej. Prosze o kontakt na meila [email protected]
    Mdemha

06.03.2017 18:54

DjjJ odezwij się na e-mail [email protected]
    Stachu

02.02.2017 11:29

Witam. W ubiegłym roku wyjechałem z tej agencji do holandii na 12-tygodni . Wszystko zostało przedstawione w jasny sposób. Dojazd był busem a praca na magazynie. Godzin mieliśmy różnie, zależnie ile firma miała zamówień. Pod koniec tygodnia zawsze było wiecej pracy. Kasę płaca w tygodniówkach i to jest reguła. Robota dobra, dobre tez były warunki mieszkaniowe. Teraz robie kursy spawalnicze bo na domku byli spawacze i wiem ze można na tym lepiej zarobić. Dobra agencja, duzo ludzi to potwierdza.
    Damiano

31.01.2017 16:10

i jak dlugo sie czeka na wyjazd?
    Damiano

31.01.2017 16:06

Wie moze ktos na co najlepiej pojechac zeby zarobic?
    Mateusz

31.01.2017 12:14

Pracuje zarabiam, wszystko git, polecam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego?

Kontakt - Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Fabryczna 6a/4 39-120 Sędziszów Małopolski

REGON:181020798

Branża główna: Rekrutacja i HR

Bartek

31.01.2017 08:51

Co dobre w Nl to wypłaty co tydzień. Pracuje przy cebulkach. Jest sporo stałych powracających pracowników reszta to nowi. Na cebulki do NL jezdzę juz czwarty sezon i wiem co i jak. Życie w holandi troche inne niz w Polsce. Jezdze regularnie i pasuje mi to.
    mateusz

25.01.2017 16:46

Witam , Chciałem zapytać o prace jako spawacz ma ktoś jakieś doświadczenia z epmr ? Co się spawa są godziny proszę o odpowiedź bardzo mi zależy .
    @t45

23.01.2017 17:38

okey, dzięki
    rth

21.01.2017 17:15

Witam. Mam pytanko, ile się płaci za transport do Holandii ? Czy ktoś może wie??
    t45

23.01.2017 08:46

to jest 320 zl w zaleznosci z jakiego miejsca w Polsce się jedzie.
    n

12.01.2017 15:07

witam ile sie pracuje godzin tygodniowo czy soboty mozna tez pracowac
    Ciekawa

28.12.2016 16:49

Wszystko pięknie ładnie tylko nikt nie pisze do jakiego holenderskiego pośrednika kierują? Często są o firmie ładne opinie a jak się sprawdzi firmę "docelowa" wszystko diametralnie się zmienia... Kilka razy nieźle bym się nadziala... Widzę że firma udziela się na forum więc może zdradzi ta tajemnice?

12.01.2017 13:56

Z tego co wiem to kierują do (usunięte przez administratora) Może są tez inne agencje z którymi współpracują. Ja wiem o tych.
    Wiech

03.01.2017 13:43

Znalazłem prace dwa tygodnie po wakacjach przez Euro Personnel. Pracuje jako spawacz w Holandi. Teraz po nowym roku dostałem propozycję kontraktu bezpośrednio. Dzięki
    Marcin

03.01.2017 20:03

Możesz opsiać czego wymagają na w/w stanowisku? Jaką metodą spawacie, jakie pozycje najczęściej itd.? Jak z warunkami zakwaterowania oferowanymi przez agencje?
    Kkk

30.12.2016 17:58

Czy może jedze teraz ktoś z okolic Kolbuszowej?
    aga12

30.12.2016 15:57

a jak to wygląda nastawce wiekowej 22 lata ile się wyciągnie przy 40 godzinach

12.01.2017 13:59

Z tego co wiem to Od stycznia 2017 stawki wiekowej w Holandii nie ma.
    Dorota

20.12.2016 13:53

Na temat współpracy z tą agencja zdecydowałam sie napisać po tym jak uzyskałam ich pomoc i nową pracę. Na skutek czyjegoś zaniedbania znalazłam sie w Holandi bez pracy. Znajomi polecili mi to biuro i zadzwoniłam do nich. Panie od razu powiedziały że pomogą i pomogły znaleść pracę. Przejechałam do nowej pracy i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście od pierwszej do ostatniej rozmowy, właściwa pomoc przy rozwiązaniu problemu, zaufanie i dobre podejście do mnie. Jest to firma godna polecenia.
    Mila

15.12.2016 15:38

Dostałam pracę przez Europersonnel na zastępstwo dziewczyny która poszła na macierzyński. Na miejscu praca jak ta pani z biura opisywała, kontakt z nimi jest rzetelny. Jestem zadowolona.
    pablos

29.11.2016 19:25

mam pytanie czy jedzie ktoś z teraz w grudniu z tej agencji do pracy do holandi i, z jakich ofert warto skorzystać z tej agencji które ma w ofertach
    S. M

22.11.2016 10:49

Pracuję w Holandii od 4 miesięcy, od niedawna prace zaczęła również moja koleżanka. Od samego początku współpracy wszystko jest dobrze. Pieniądze wpływają na moje konto i zawsze się zgadzają. Po przesłaniu przeze mnie CV też dzwoniłam i mieli ofertę pracy. Sprawdzali mocno moją znajomość angielskiego a tu pracuje dużo polaków i rozmawiam po polsku. Co jeszcze, pracy teraz jest bo listopad grudzień to mamy nawet nadgodziny. Ja z koleżanką jesteśmy zadowolone.
    sylvia

17.11.2016 22:55

Interesuje mnie wyjazd do Holandii na kwiaty do szklarni, ale chciałabym się dowiedzieć ile mniej więcej można zarobić tam za miesiąc i ile godzin wychodzi Mc ? ? Proszę o info
    ula

10.11.2016 09:59

Ja też jestem zadowolona z ich pośrednictwa, mam za sobą 7 miesięcy pracy Holandii.
    Cebu

01.11.2016 21:59

Mieszkam w Holanii 3 lata i przyjechalem tu przez tą agencje pracy. Przed wyjazdem zapożyczyłem sie na wyjazd bo nie miałem pracy w Polsce. W sumie to miałem do nich kontakt z polecenia i ta agencja wszystko załatwiała. Na miejscu maja polskie koordynatorki tak że się można dogadać. Zakwaterowanie ok, nadgodziny różnie, zależne od sezonu. Firma wypłacalna, w miarę możliwości pomaga jak się do nich zwracełem.
    kocikociłapci

31.10.2016 19:15

W czasie rozmowy rekrutacyjnej zostałam zapytana o wzrost i wagę, czy to standard ? Nie wiem jak to działa więc chciałam się upewnić bo niepokojąco to zabrzmiało :) Powie ktoś coś więcej o standardzie zakwaterowania oferowanego przez firmę ? Czy z reguły jest czysto, bez grzybów na ścianach i innych historii ?Wybieram się od nich do Holandii po nowym roku i mam trochę pietra.

22.11.2016 17:21

Tak to standard i nr buta też bo musisz mieć dobrany strój roboczy i obuwie.
    gul

21.10.2016 09:11

maja prace przy serach i kwiatach, wim bo znajomi jechali. Ja jestem drugi miesiac na budowlance z drugim kolega. Robota jest, dojazdy do 30km ale dali auto, pieniadze tak samo płacą.
    Głos

17.10.2016 20:48

W tym momencie Euro Personnel Agencja Pracy Marta Rymut (EPMR) ma sporo ofert na swojej stronie internetowej, uważam, że zdecydowanie warto się z tym zapoznać, bo jest to dobrze rozplanowane i sensownie wypisane

17.10.2016 11:11

Dostałam kase i to nawet szybciej niż myślalam, bo od razu po 1 tygodniu, także nie ma źle:) i kasy też dostałam tyle ile powinnam

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego