Schindler Polska

2.4/5

• Jak się u nas pracuje?
  • Co jest dla nas ważne?
  • Co nas wyróżnia?
  • Proces rekrutacyjny

Jak się u nas pracuje?

Co jest dla nas ważne?

Co nas wyróżnia?

Proces rekrutacyjny

• Skierniewice
Łódź - Schindler Polska Sp. z o.o.

5. Opinie o Schindler Polska Sp. z o.o.

Opinie o Schindler Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Schindler Polska Sp. z o.o.!

Schindler Polska Sp. z o.o.

02.02.2026 11:38

Witaj na profilu firmy Schindler!
    Dziękujemy za Twoje zainteresowanie naszą organizacją oraz za każdą opinię, którą zdecydujesz się tutaj zostawić.
    Każdy głos jest dla nas istotny - zarówno pozytywne komentarze, jak i konstruktywne uwagi pomagają nam lepiej rozumieć potrzeby naszych pracowników, partnerów oraz kandydatów. Cenimy szczere spostrzeżenia osób, które współpracują z nami obecnie, jak również tych, którzy są częścią historii Schindler.
    Schindler to przede wszystkim ludzie -  to dzięki Wam rozwijamy się i nieustannie podnosimy jakość naszych działań.
    Zachęcamy do zapoznania się z pełnym profilem firmy Schindler na GoWork.
    Czekamy na Twoją opinię i zapraszamy do dialogu!
    srol

12.05.2026 17:08

Jeżeli są konkretne dowody — od tego są kadry, od wczoraj pracujesz, że tego nie wiesz i szukasz rady na gowork? A jeśli nie, to wygląda to bardziej na żale w internecie, żeby komuś zaszkodzić i „ból po zmianach”, niż problem (bo kierownik jest raczej od wydawania poleceń), no chyba, że komuś wydawało się, że jest najważniejszy 😅

Kondi

21.06.2026 08:06

Ja tu pracowałem 4 lata gdzie po roku zrobiłem uprawnienia.Co roku miałem obiecywane podwyżki i że zrobią mnie diagnostą.Fakt dostaeałem te podwyżki ale bez szału bo składając wypowiedzenie z Schindler mialem 7000 brutto.Poszedłem do konkurencji i na start dostalem ponad 10000 brutto na umowie wstępnej,wièc o czym mu tu w ogóle mówimy.Nie dzieią mnie te wpisy że ktoś tm ma 8000 z dyżurem do ręki czy 10 tyś za z dwoma dyżurami za 400 godzin pracy bo faktucznie tsk jest.Jak idziesz do kierownika to jest ta sama gadka albo nie ma pieniędzy albo będą za rok albo i to nsjczęściej słyszałem weź sobie jeszcze jeden dyżur i najlepiej zajedź się już całkiem.

Otis

21.06.2026 14:47

To normalnie wszędzie i na każdym stanowisku w każdej branży. Pracownik z ulicy jak ma dobrą opinię na mieście to dostaje więcej niż stały pracownik. Podkreślam że tak samo mają konserwatorzy jak i kierownicy.

Juras

20.06.2026 14:32

Czytam te komentarze,opinie i powiem szczerze daliście się wszyscy zmanipulować.Ja tu dobrze zarabiam, nie biore żadnych dyżuròw i jak słysze że ktoś bierze 2 dyżury i wyciąga za 400 godzin 10 tys to sory chłopie ale tyle to ja mam bez żadnego dyżuru.(usunięte przez administratora)

19.06.2026 16:49

20.06.2026 09:34

W sumie pytanie nachodzi jedno po tych Twoich wszystkich wpisach, mianowicie wytłumaczyłeś czemu wg Ciebie mu tu pracujemy, czyli masa która dała się wrobić i przekonać że jest fajnie i zarabiamy pieniądze, ale czemu Ty tu pracujesz w takim razie ? 😁 jak to się dzieje że jest wg Ciebie tak źle i tragicznie, a nadal pracujesz w tej samej firmie z nami? Czyżbyś był tak wybitnie uzdolniony, że żadna inna firma, po jednej tylko rozmowie nie chce Cię przyjąć? Czy chcesz nas upewnić w tym, że Schindler popełnił błąd i jako jedyny zaufał i dał Ci szansę i możliwości ? Co tu robisz chłopie? Wszyscy trzymamy kciuki, żeby jednak znalazł się ktoś kto Cię od nas zabierze 💪

19.06.2026 21:21

#SpecjalistaDsWsparciaSprzedazy
    Żenada

20.06.2026 08:31

Wydawało się, że największa żenada tego odbiegającego od tematu forum już za nami i pokazy problemów psychicznych i % słabości osiągnęły szczyt już wcześniej. Ale to co zostało zaprezentowane teraz to dopiero wstyd i żenada. Więcej merytoryki, zdecydowanie więcej dojrzałości i choć odrobinę rozumu. Ubliżacie wszystkim dookola, obrażacie co chwilę kolejną osobę, personalnie krzywdzicie ludzi siejąc nieprawdę i wypisując różnorakie oszczerstwa, może to zaskoczy, ale takie rzeczy bezkarne nawet w interecie nie są. Obrzydliwe zachowania bardzo małych ludzi. Dlaczego jeden z drugim nie zmieni po prostu pracy? Po co siedzicie w takim okropnym z tego co wypisujecie miejscu, a jedyne co robicie to obrażacie swoich własnych kolegów i koleżanki, które żadnej krzywdy nikomu nie wyrządziły. Szczyt bezczelności i pokazu zwykłej niedojrzałości. Wszystkich kolegów i koleżanki ogromnie proszę do wstrzymania jakiegokolwiek odpowiadania tym dwóm panom, którzy przekroczyli wszelkie granice, nie zniżajmy się do ich poziomu.

18.06.2026 09:29

Ogarnij się

18.06.2026 21:15

Jak na razie to kłócisz się sam ze sobą, nikt nawet w te Twoje durne dyskusje nie chce wchodzić, bo nikt się pod tym nie podpisuje. Jeśli jeszcze pracujesz w tej firmie, chociaż brzmisz jak rozgoryczony były pracownik, to zamiast tak strugać pawiana w internecie, poszukaj sobie nowej roboty i nie spamuj tutaj jakimiś wyssanymi z palca wypocinami. Kasa dobra, dodatkowo zarobić jak ktoś chce też się da, nikt nikogo do niczego nie zmusza, to że czasem pracy jest więcej to naturalna sprawa, tak jak i to że czasem jest jej mniej. Potencjalnych przyszłych pracownikow, jako aktualnie pracujący w WAR konserwator ostrzegam przed takimi gamoniami, co to odwagi nie mają żeby zmienić pracę, a do wylewania osobistych żali za Nieudane życie w necie są pierwsi…
    Żenuaaaa

18.06.2026 07:57

Kasa ok nikt raczej nie narzeka ale jest pare osób co mąci wode.O czym my tu mówimy skoro pisze się donosy na własnego kierownika ze śródmieścia z którym pracuje się 20 lat to chyba o czymś to świadczy jska w tej firmie jest atmosferaTego nie było dopòki nie przyszedł jeden z pod upadłej firmy.Do pisania donosów to pierwsi ale do roboty nie bardzo co widać jak się pojedzie na adres ów super diagnosty śmiechu wartego.
    #DoradcaTechnicznoHandlowy
    Byle nie z Warszawy

17.06.2026 22:43

Zgrana ekipa, siano na czas, możliwość rozwoju, wyjazdy integracyjne... Niestety trzeba pracować 😁 od 10 lat polecam.
    Yarek

15.06.2026 18:10

Bardzo dobra atmosfera, fajni ludzie, dobrze się tu pracuje, przyzwoite zarobki, bezproblemowo. Ja polecam :):):)

13.06.2026 14:15

Paweł

14.06.2026 19:36

Zaraz, ale sam chcesz i bierzesz dwa dyżury żeby zarobić więcej pieniędzy, a za chwilę twierdzisz że to nadużycia pracodawcy i wykorzystywanie? Masz jak w banku, że po tych twoich wypocinach internetowych będziesz mógł zapomnieć o jakimkolwiek dodatkowym zarobku, który do tej pory mogłeś przytulić JEŚLI CHCIAŁEŚ!!!… jakieś ułomy wypisują tego typu komentarze, jako konserwator z Warszawy nie podpisuje się pod tym frustratem (niestety raczej większość domyśla się kim) i jego 5 takimi samymi durnymi komentarzami, wypisanymi pod różnymi nickami. Zmień robotę i nie psuj nam konserwatorom dobrego imienia…
    Tomi

14.06.2026 09:15

Nie dziwią mnie te wpisy, bo ostatnich podwyżkach dużo się nasłuchałem,jakie to słabe były podwyżki i że ktoś tam ma dużo dźwigów a został przy aneksach pominięty.Jest spora grupa ludzi narzekających zwłaszcza kilka osób konkretnie.Dziwi mnie to źe tu siedzą i ciągle narzekają,zamiast zmienić firmę.Z drugiej strony pracowałem kiedyś w korporacji nie związanej z naszą branżą gdzie anonimowo zostało zgłoszone naruszenie praw pracowniczych do obmusmana i pipu.Nie ma tu żartów,2 kierowników poleciało i brandmenager.(usunięte przez administratora)
    #SpecjalistaDsTechnicznych
    Tak Tak

13.06.2026 16:40

Super firma taktak wspaniała żeby normalnie zarobić 2 dyżury trzeba braç miesięcznie.Zgadzam się całkowicie wspaniała firma 10 tyś za 400 godzin pracy.Tak jest ja też jestem ciekaw co na pip i sąd pracy.
    marik1234

13.06.2026 22:46

Chłopie, weź ty się zgłoś do specjalisty. I nie mówię tu o specjaliście dźwigowym.
    Prawda

13.06.2026 21:10

Zarbki jak na Warszawe słabe ale dźwigów coraz więcej po 180 nawet niektòrzy mają a nawet pare miesięcy ciągną po 2 i 3 rejony za co za to że Ci kierownik da 500 brutto podwyżki.Jak prosisx o podwyżkę to cały xzas że nie mogą dać bo góra blokuje i te głupie teksty no ale możesz sobie dorobić dyżurami.Ale mi nagroda 400 godzin pracy w miesiącu za 3 tys brutto do pensji.(usunięte przez administratora)
    Sandał

12.06.2026 21:08

To co mogè powiedzieć to zarobki dla tych co pare lat robią są ok gorzej z młodymi bo faktycznie szału nie ma, tak jest zresztą wszędzie(usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora)
    Szok

13.06.2026 08:48

Dziękujemy za ocenę gości pracujących w firmie, kompletnie nie jest nam przydatna. Nie przychodzimy tu szukać partnerów, więc wygląd, hobby i styl bycia nie maja żadnego znaczenia. Jako potencjalny kandydat jestem zażenowany komentarzami teoretycznych pracowników, świadczą o waszym marnym poziomie i kulturze osobistej, a pora ich publikowania jak już ktoś wcześniej napisał świadczy bardziej o wylewaniu osobistych żali po spożyciu %.

11.06.2026 21:38

Gawędziarz

12.06.2026 17:23

Dobry przyklad na to, ze jak sie spożywa wieczorkiem %, to lepiej nie szukać później wrażeń w necie 😉 wstydu się tylko można najeść, a i poważnie nikt nie potraktuje. Koleżko, zmień robotę, nie męcz siebie i innych, tylko CV nie pisz wieczorkiem po %, bo na rozmowę mogą później nie zaprosić 😊
    Dobra firma

11.06.2026 22:14

Pracuje tu ładnych pare lat i wszystko jest ok.Co wam się nie pidoba kierownicy to powiedzcie to w oczy a nie klepicie głupoty na warsztacie czy pid nagzynem.Robotą się zajmiij mitomanie z TKElewator.

03.06.2026 21:46

Jacek

04.06.2026 10:01

Potwierdzam też to słyszałem od tego gościa w sumie to od niego wychodzą bardzo często niestworzone historie i właśnie wiedząc kto to mówi, nigdy nie przekazałbym tego dalej, jeszcze twierdzac, że to prawda 😃 jeśli ktoś z Was wierzy naszemu firmowemu mitomanowi, który już niejednokrotnie za swoje bajki przepraszał, chłopy świat się kończy! Niepozdrawiam mitomanów
    Dariusz?

04.06.2026 16:39

Również potwierdzam, te opowieści łykają chyba tylko młodzi i nowi, może imponują im takie histoŁyjki 😊 osobiście firmę polecam, płacą, dają możliwości rozwoju, dają bonusy, oczywiście że trzeba pracować, czasem roboty jest więcej czasem mniej, ale jako pracodawca od 11lat w serwisie nigdy mnie nie zawiódł.
    O co tu chodzi

03.06.2026 17:52

Na tym forum jak sama nazwa mówi,wypowiadamy opinie a nie kto na kpgo donosi i jakie to są słabe spotkania integracyjne.Ja też to słyszałem bo ten gościu sam siě tym przechwsla że wozi prezesa ale czy to jest temat o zarobkach o szkoleniach itp.Inna sprawa że źle to świadczy o nim że na coś takiego przystał a jak już wozi prezesa to niech stuli język bo jedno i drugie zachowanie jest słabe.Fakt że ten prezes nawet do pięt nie dorasta poprzedniemu.
    Kolega

04.06.2026 08:06

Tak dobrze zacząłeś… już myślałem, że w końcu nie będę musiał się wstydzić czytając komentarz - przypuszczam własnych kolegów - a jednak znowu wstyd. Ta sama powtarzana przekręcona i podkoloryzowana na potrzeby kliknięć plotka, ta sama nic nie wnosząca osobista opinia na temat prezesa nie podparta żadnym argumentem. Ludzie, to tylko Wy i Wasze płytkie komentarze pokazują minusy tej firmy - wszystko co opisujecie to nic, w porównaniu z tym jak bardzo nie chciałbym z tego typu osobami pracować gdybym był z zewnątrz i opierał się na Waszych komentarzach a nie znał całej organizacji. Wstyd.
    Antoni

03.06.2026 20:04

Firma daje benefity samochód a wymaga tylko ciężkiej pracy a o tym że ten gościu eozi prezesa trąbi cała firma ale trzeba nie mieć klasy żeby wogóle dać się tak qkręcić i jeszcze potem rozgadywać na praeo i lewo jakie to ma się na górze plecy.Inna sprawa że ja się staram o diagnoste na schody od 3 lat i co i nic.
    #PracownikProdukcji

04.06.2026 07:52

Klasy to nie mają Ci, co powtarzają wymyślone przechwałki jakiegoś gościa. Może podrzućcie na jakim stanowisku i rejonie pracuje, osobiście chętnie bym te jego opowieści dziwnej treści skonfrontował w rzeczywistości 😊 zacznijcie wypowiadać się merytorycznie od tego jest to forum. Firma wymaga tylko ciężkiej pracy, a w zamian daje benefity i samochód - a czego chcieć więcej w pracy? jak nie wynagradzania, benefitów i samochodów za jej ciężkie wykonanie ?
    Miki

03.06.2026 18:14

Zarobki nawet niezłe ale roboty po kokardkę.Tak ja też to słyszałem jak ten gość się przechwalał że wozi prezesa i powonien zamknąć buzie a nie trąbić wokoło jakie to on ma plecy.Słabe jest to że uległ czemuś takiemu nie potrafiąc odmówić a jeszcze gorsze że klepie to pox magazynem.
    Ciekawe

04.06.2026 07:38

Pracuję w tej firmie bardzo długo, pod magazynem jestem codziennie i widuje się z całą masą pracowników i takich głupot, które raczycie powtarzać jeden po drugim od nikogo nie słyszałem. Lepiej dobrze słuchajcie kto co opowiada, dodam tylko, że wożenie szefa, a wożenie prezesa dotyczy dwóch różnych osób - nie przekręcajcie faktów żeby podkręcać aferkę - a na koniec tak jak inni już wspomnieli, nie wnosi to zupełnie niczego do oceny firmy i pracodawcy, świadczy tylko o Was, trolach którzy inkognito szerzą nieprawdę - życzę odwagi do konfrontacji wewnątrz firmy.
    Prawda

03.06.2026 15:08

Zarobki są podbne do innych firm sle atmosfera no trzeba uwarzać z kim i o czym się rozmawia.Zgadzam się ze zdażają się kablowania i prawdą jest że są ankiety typu czy rozmawiałeś z konkurencją w ostatnim czasie.Widziałem też na własne oczy jak jeden z brygadzistów strzelał z ucha a faktycznie tak jest że Ci niby diagności czy brygadziści to mie są żadni tam specjaliści i daleko im do naszych rozruchowców.Tak jto jest prawda że zatyka się usta corocznymi premiami to źe niektórzy mają po 150 i więcej dźwigów.Na integracjach ciągle i te same twarze i rozmowy dużo marnych zachowań i schlebiania przełożonym.Te same kobiety już w dojrzałym wieku i ani to specjalnie mądre sni pinkne.A prezesa też słyszałem że chłopak z Woli wozi po dziwnych imprezach.

03.06.2026 16:10

Człowiek tak czytając opinie typu „ trzeba uwazac z kim i o czym się rozmawia” zaczyna się zastanawiać, ludzie to co Wy takiego wygadujecie, ze aż trzeba to zgłaszać dalej ? Może jeden z drugim zamiast tak chodzić i klapać zupełnie niepotrzebnie ozorem, zwyczajnie skupiłby się na pracy i takim sposobem życie stałoby się dla Was ciut bardziej łaskawe? Dodatkowo raz rzucacie ze podwyżek nie ma, a za chwilę ze podwyżkami i premiami się zatyka usta i to co roku 😉 sytuacja zaczyna być kuriozalna i grupa malkontentów zaczyna sobie sama zaprzeczać. Na integracjach ciągle te same twarze ? W takim razie chyba tej rotacji, o której jeden z wiecznie niezadowolonych raczył wypisywać jednak nie ma? I ludzie pracują w firmie po kilka albo i kilkanaście lat? Na koniec jeśli chodzi o kobiety młody człowieku, to ewidentnie pomyliłeś fora internetowe, bo ich wygląd nie ma żadnego znaczenia w ocenie firmy jako pracodawcy. A ten wymyślony wątek z prezesem to już zwyczajne (usunięte przez administratora) którego normalny człowiek nawet wstydziłby się powtarzać, dodam że również nie wnosi niczego do oceny firmy jako pracodawcy.
    Moro

03.06.2026 21:49

Marne zachowanie to ty reprezentujesz. To co tutaj wypisałeś pokazało na jakim poziome się znajdujesz. Bardzo niskim. Weź idź być debilem gdzie indziej. Wyjdź na rynek pracy i zdobywaj te szczyty poza Schindlerem XD krzyżyk na drogę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Schindler Polska?

Kontakt - Schindler Polska Sp. z o.o.

POSTĘPU 12A 02-676 Warszawa

NIP:7810002069

Branża główna: Instalacje budowlane

LinkedinIcon
    Podwyżka

02.06.2026 21:58

Zarobki dobre ale atmosfera szkoda gadać a jak piszesz co jest prawdą o marnych zachowaniach donosicielstwie i konformiźmie dzięki którym dostaje się stanowisko brygadzisty czy diagnosty to usuwają post.Nawet ankiety prowadzą które nakłaniają do zgłaszania donosów.
    Hahaha

03.06.2026 13:19

(usunięte przez administratora) człowieku 4 lata od pomocnika tu zasuwałem zero podwyżki a u konkurencji odrazu 3 tys więcej o czym ty mówisz?
    Frontmen

03.06.2026 15:56

Widocznie nie zasługiwałeś na podwyżkę, może byłeś słaby. A na serio to bzdury piszesz. Każdy coś dostaje, nawet marne grosze ale zawsze coś.
    KUPIEC

19.02.2026 21:09

Z (usunięte przez administratora) nie bedzie pracownika. Szkoda gadać o tej firmie dobrze to juz bylo tylko coraz gorzej.
    Michu1

03.02.2026 08:34

Jak dla mnie jest ok. Kasa na czas, parking pod magazynem, więc odbiór części bez problemu i fochów. Jak robisz porządnie nikt się nie czepia. A że fuszery są zgłaszane, to nawet lepiej bo takich akcji nam nie trzeba
    Stefan

02.02.2026 19:13

Bardzo duża rotacja a zwłaszcza ostatnie lata.Kilkanaście osób I to dobrych konserwatorów pracujących w w Warszawie zmieniło barwy.Ogólnie trzeba uwarzać co się mówi I z kim się rozmawia bo wszystko ląduje u kierownika.Rzadko spotykane takie zachowania w innych firmach. Ja osobiście z czymś takim się jeszcze na taką skale nie spotkałem,także zadługo tu pewnie nie porobie.
    Yaro

30.01.2026 13:57

fajna atmosfera, ludzie znają się na swojej pracy, wszystko na czas, nagrody za wyniki

23.01.2026 08:11

A czy w firmie sa zwiazki zawodowe? Taka duza firma to moze jest ktos kto dba o interesy pracownikow
    Schindler Polska Sp. z o.o.

29.01.2026 08:39

Dzień dobry, W firmie, aktywnie działa Rada Pracownicza, dbająca o interesy pracowników. Oferujemy również szeroki wachlarz benefitów: kursy i szkolenia, opieka medyczna, dofinansowania do sportu i wypoczynku, program wsparcia pracownika - to niektóre z nich.
    Lucek

21.01.2026 22:47

Firma robi dużo szkoleń,daje samochód firmiwy niestety 2 osobowy dla zwykłego konserwatora.Wynagrodzrnie średnia krajowa dlatego duźa część ludzi bierze dodatkowe dyżury.Od 2,3 lat wymyślają jakieś Gpsy czy tă żałosną Grywaizacje.Atmosfera typowe korpo.
    Oj tam

15.01.2026 11:45

No z tymi GPS to przekaz jest prosty "wy ufajcie nam ale my wam nie" , jak zawsze wszystko działa w jedna strone, szkoda ze zawsze w ta druga😅
    Lolek

19.01.2026 17:49

Z tymi GPSami to oni sami nie wiedzą o co im chodzi!Poczytajcie co GPSy raportują to zobaczycie że jedno zaprzecza drugiemu!Tak źle w tej Firmie jeszcze nie było!😢
    Paweł

19.01.2026 11:19

Jaka teraz jest flota dla kierowników w biurze? Pojawiła się oferta kierownika zespołu obsługi zgłoszeń i jako benefit jest auto służbowe Jak wygląda również praca hybrydowa? Ile dni w biurze a ile w domu?
    Ważniak

14.01.2026 19:12

Nagrody za montera roku przyznawane nie za wyniki lub jakość pracy tylko osobą tzw. (usunięte przez administratora)- nie pojęte gość który nie zmontował żadnego urządzenia dostaje taką nagrodę. Co rok zmiana systemu wynagradzania oczywiście na nie korzyść pracownika ,dodatkowo zmniejszanie godzin montażowych zostanie im nie długo tylko ukraińskie paproki pseudo fachowcy
    #Montazysta
    Konserwa

05.01.2026 23:49

Ja mam 150 dźwigów I szczerze nic już nie robię,przychodze do pracy odpocząć odkąd zaczeli mi dorzucać urządzeń.Ważniejsza dla mnie robota jest po 15 I śmiech mnie bierze że ktoś jeszcze chce pracować za te pieniădze dyżurujăc przez cały tydzień.W jeden wekend zarabiam 3 razy więcej niż tu przez cały tydzień I Nighy nie WebMD w schindlerze dyżuru niech sobie szukajã jeleni.

27.12.2025 21:18

Test

02.01.2026 13:39

Płaci tak małe stawki że nie opłaca się dłużej pracować jak 4godziny dziennie
    Schindler

05.01.2026 12:04

Ciekawe czy pracownicy w biurach tak rzetelnie i uczciwie 8 godzin pracuja, a tez pracodawca im placi za 8.
    John

28.10.2025 13:59

Słyszeliście że sprawdzają czas pracy konserwatorów.Podobno wykorzystujemy 60 % tylko patrzeć jak dowalą nam po 150 dźwigów.Śmieszni są ciekawe jak to liczyli skoro ja może robie 1 godzine dziennie I to tylko wpisy bo za te pieniądze co oni tu dają nie chce mi się nawet podszybi sprzątać nie mówiąc już o prawdziwej konserwacji.
    Zebra

28.10.2025 17:26

Mają GPS więc wiedzą gdzie kto był i ile czasu. Również widać czy konserwator był na obiekcie czy tylko rozpisał przegląd.
    Serwisant

29.10.2025 08:08

150? to po ile wy macie? u nas w oddziale 150 to norma
    ReviewModeratorIcon
    Sara

12.08.2025 22:46

Skoro szukają na konserwatora i biorą ludzi z różnym doświadczeniem, to pewnie i stawki są różne. Pewnie kwestia do dogadania, dlatego w ogłoszeniu cisza na ten temat. Ktoś potwierdzi ?
    ReviewModeratorIcon
    Sara

09.10.2025 04:30

A jak to konkretnie liczą? Bo te widełki od dyżurów brzmią jak loteria, no i dobrze byłoby wiedzieć o jakich kwotach mówimy.
    Jasiuhdhd

10.10.2025 20:50

Chyba tam jest ze jakoś do 120 urządzeń 500 zł za dyżur czy cos takiego a za 500 urządzeń 1500
    Nester

18.09.2025 11:20

O co tu chodzi pracownikem roku zostaje największy leser w firmie ktòry non stop chodzi na zwolnienia a jak jest w robocie to głównie na bazie przesiaduje.Wcześniej pracownikem roku zrobili pijaka I jeszcze ta śmieszna Grywalizacja dla (usunięte przez administratora) zamiast dać ludziom podwyżki to wymyślają konkurs za 300 ł brutto raz na kwartał.
    Taryf

12.08.2025 12:42

Robota dobra ale spore donosicielstwo ludzi zakompleksionych,co poza Schindlerem nic nie potrafią i jak Schindler padnie to zostanie im tylko miotĺa i cięciówa.
    Nuntius

04.07.2025 16:43

Asystent AI

Program stażowy na stanowisku Administrator baz danych. Wynagrodzenie nie zostało podane, a staż odbywa się na umowie zlecenie, pełny etat, w okresie wakacyjnym. Kluczowe oczekiwanie to dyspozycyjność od poniedziałku do piątku przez całe wakacje. Najbardziej przydatną zaletą wydaje się szansa na zdobycie doświadczenia pod okiem ekspertów w dużej firmie. Czy wymagania dla studentów nie są za wysokie i czy rzeczywiście warto aplikować na taki staż, nawet bez podanej stawki?
    #AdministratorBazDanych
    Nuntia

03.07.2025 19:10

Asystent AI

Może ktoś podpowiedzieć, jak wygląda praca jako Pomocnik konserwatora urządzeń transportu bliskiego? Chodzi tu głównie o wymagania techniczne – czy to nie za dużo jak na pomocnika i czy zarobki są warte tego wysiłku? Najmocniej akcentowany wymóg to wykształcenie techniczne (elektryczne, mechaniczne czy dźwigowe) oraz chęć rozwoju w branży wind i schodów ruchomych. Z benefitów bardzo na plus wypada bogaty pakiet szkoleń technicznych przygotowujących do zawodu konserwatora.
    #TechnikUtrzymaniaRuchu
    Veritas

02.06.2025 12:45

Asystent AI

Szukany jest Konserwator urządzeń transportu bliskiego (windy, schody ruchome). Brak informacji o zarobkach, praca na etacie i mobilnie. Najważniejsze wymaganie to uprawnienia do konserwacji dźwigów – to warunek konieczny. Z benefitów wyróżnia się finansowanie egzaminów UDT i SEP. Czy nie wydaje się, że tych wymagań jest bardzo dużo? Jak w praktyce wygląda kwestia zarobków i pakietu benefitów?
    Aplikujący

10.04.2025 16:55

Panowie konserwatorzy, być może przyszli koledzy. czy 13.500 brutto + premia to dobra podstawa, czy można wywalczyć więcej? 2.5 roku doświadczenia w branży dźwigowej. Uprawnienia od roku.

Zostaw merytoryczną opinię o Schindler Polska Sp. z o.o.