EF EDUCATION FIRST

EF Impact

Wydarzenia

5. Opinie o EF EDUCATION FIRST

Opinie o EF EDUCATION FIRST Warszawa

Nie przegap nowości o EF EDUCATION FIRST!

Wiki

03.02.2026 11:35

Niedawno wróciłam ze swojego 2 tygodniowego wyjazdu do Cambridge. Z całą pewnością mogę powiedzieć że były to najlepsze 2 tygodnie mojego życia, poznałam wiele wspaniałych osób, przez tak krótki czas poprawiłam bardzo swój poziom angielskiego dzięki wspaniałym nauczycielom, bardzo tęsknię za tym miejscem i mam nadzieję że jeszcze tam wrócę
Wiktoria

31.01.2026 18:43

Będę leciała na swój pierwszy kurs do Miami beach, kontakt I osoby zajmujące się rezerwacją kursów są przemiłe, cały proces rezerwacji poszedł bardzo sprawnie i wszystkim bardzo polecam kursy z EF.
Martyna

30.01.2026 14:09

Od A do Z można czuć się w 100% zaopiekowanym. Można zadawać miliony pytań na które zawsze znajdą odpowiedź. Kontakt świetny w każdym momencie. Nie ma „naciągania” tylko realne porady i zapewnienia pokrywające się z rzeczywistością Szczerze polecam😁

29.01.2026 21:38

Mój 3-tygodniowy wyjazd do Londynu w sierpniu był jedną z najlepszych decyzji, jakie podjęłam. Jeśli ktoś zastanawia się, czy warto – zdecydowanie tak. Zajęcia były czystą przyjemnością. To zupełnie inny styl nauki niż w szkole – zero stresu, za to mnóstwo interakcji. Nauczyciele byli niesamowicie mili i pomocni, zawsze dbali o to, by nikt nie czuł się pominięty. Dzięki temu mój poziom angielskiego poszedł mocno w górę w bardzo krótkim czasie. Poznałam mnóstwo osób z różnych zakątków świata. To niesamowite, jak szybko można się zaprzyjaźnić, będąc w nowym miejscu. Przez cały wyjazd czułam się bardzo komfortowo i bezpiecznie, co pozwoliło mi w pełni cieszyć się wyjazdem.
Hania

22.01.2026 15:15

Właśnie czekam na mój kurs do tokyo z EF! Czuję się bardzo dobrze zaopiekowana, biuro odpowiada na wszystkie moje pytania i rozwiewa wszystkie wątpliwości. Pomagają z organizacją na odległość oraz na miejscu 😊 nie mogłam sobie wymarzyć lepszej wycieczki do wymarzonej Japonii!
#Artysta
Patrycja

20.01.2026 13:29

Mój kurs był niesamowitym doświadczeniem. Mój język znacznie się poprawił. Poznałam wiele niesamowitych ludzi i zwiedziłam wiele cudownych miejsc.

14.01.2026 22:05

Mimo że jestem dopiero przed wyjazdem, już mogę polecić EF – organizacja na najwyższym poziomie. Dzięki różnorodności programów mogłam wybrać idealny do swoich potrzeb, dzięki czemu już teraz wiem, że to nie będzie zwykły, a idealny wyjazd.
Michał

12.01.2026 17:54

Kursy EF były dla mnie bardzo wartościowym doświadczeniem. Zajęcia były prowadzone w angażujący sposób, a lektorzy potrafili stworzyć swobodną atmosferę, dzięki czemu mówienie w języku obcym przychodziło dużo łatwiej. Program był dobrze dopasowany do poziomu uczestników i pozwalał realnie rozwinąć umiejętności komunikacyjne, szczególnie w mówieniu i rozumieniu ze słuchu. Dodatkowym plusem była możliwość poznania osób z różnych krajów i kultur, co jeszcze bardziej motywowało do nauki. Zdecydowanie polecam EF każdemu, kto chce połączyć naukę języka z praktycznym doświadczeniem.

12.01.2026 13:49

W zeszłym roku byłam z EF na Malcie. Niezapomniany wyjazd, super wspomnienia, świetna okazja do poznania nowych ludzi. Jestem także bardzo zadowolona z jego organizacji, wszystkie informacje w aplikacji, bezproblemowy transfer z lotniska. Pozytywna atmosfera, kadra nastawiona na rozwiązywanie wszystkich możliwych problemów. Do wyboru jest wiele różnych lokalizacji i języków. Polecam 😊
Zuzanna Z

07.01.2026 21:23

Praca w EF to super opcja dla osób, które lubią międzynarodowy klimat i tematy związane z podróżami. Największy plus to to, że ma się realny wpływ na coś fajnego — pomaga się ludziom ogarnąć wyjazdy językowe, spełnić marzenia o nauce za granicą i przełamać barierę przed wyjazdem. Fajnie widzieć, że to nie jest tylko „sprzedaż”, tylko coś, co naprawdę zmienia ludziom życie. W firmie jest dużo energii i dzieje się sporo, więc pracy nie brakuje, ale atmosfera jest bardzo na plus — ludzie są otwarci, pomocni i widać, że wielu osobom też zależy na tym, co robią. Dużo można się nauczyć, szczególnie jeśli chodzi o kontakt z klientem i organizację wyjazdów. Jeśli ktoś jara się podróżami i chce pracować w miejscu, które ma globalny vibe, to EF jest naprawdę dobrym wyborem.
kalina

04.01.2026 10:03

Byłam na jednym wyjeździe z EF - i na pewno nie ostatnim! To świetna szkoła, doskonałe warunki i, co najważniejsze, wspaniali ludzie. Nawiązałam znajomości na lata. Nauka w innym kraju otwiera nowe możliwości i poszerza horyzonty. Z całego serca polecam szkołę EF!
M

26.12.2025 13:33

Mogę bez wyrzutów polecić EF każdemu znajomemu! Super atmosfera, szybki kontakt oraz jakościowe wyjazdy
Patrycja

17.12.2025 21:25

Polecam EF z całego serducha! Przyznam, że nie mogłam trafić lepiej. Kontakt, zaangażowanie, pozytywna atmosfera i wszystko na jak najwyższym poziomie. Ta szkoła uczy i spełnia największe marzenia!
Martyna

15.12.2025 18:23

EF daje nam dużo możliwości jeśli chodzi o wybór kursu. Mamy opcje wybrać intensywność kurs, czas trwania, rodzaj zakwaterowania, preferowany język- czyli wszystko czego nam potrzeba do udanego wyjazdu. Organizacja jest na bardzo dobrym poziomie od momentu rezerwacji kursu.
Olaf

14.12.2025 14:38

Zdecydowanie POLECAM zagraniczne kursy językowe z EF!!! Tylko tak w sposób naturalny nauczysz się języka! Codzienny kontakt z językiem i ludzie z całego świata sprawiają, że zaczynasz mówić swobodnie i bez stresu. Do tego niesamowite doświadczenie i wspomnienia na całe życie.
hela

11.12.2025 22:43

Wyjazdy EF są świetnie zorganizowane. Można wybrać intensywność kursu oraz rodzaj zakwaterowania, więc wszystko można podpasować pod siebie. Na miejscu jest wiele wycieczek i aktywności. Moja przygoda z EF była niesamowita. Polecam!
Oskar Wojtaszewski

11.12.2025 19:35

Wyjazd do Los Angeles z Education First był świetny. Poznałem wielu ludzi np. mojego przyjaciela Olka z którym mam kontakt do teraz i wyraźnie rozwinąłem swoje umiejętności językowe zdobywając certyfikat C2. Program zapewnił dobre warunki do nauki oraz cenne doświadczenia kulturowe jak relaksowanie się na Venice Beach. Szczerze Polecam każdemu!😝
Maria Pacek

07.12.2025 21:04

Super zorganizowane kursy i wyjazdy! Przecudownie się bawiłam a mój angielski nigdy nie był taki dobry! Bardzo polecam wszystkim, nie ma się nad czym zastanawiać😍😻🥰
Wiktor

06.12.2025 15:26

Serdecznie polecam EF „Education First” dzięki nim wszystko jest możliwe , a marzenia zamieniają się w rzeczywistość najlepszą firma polecam!
Helena

04.12.2025 22:15

Zawsze marzylam oby poleciec do nowego jorku ogladalam wszystkie filmy od najstarszych do najnowszych dzieki ef bedzie to mozliwe🗽

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EF EDUCATION FIRST?

Kontakt - EF EDUCATION FIRST

POZNAŃSKA 37 00-689 Warszawa

04.12.2025 13:17

Niedawno zarezerwowałam kurs językowy z EF do Nowego Jorku i jak narazie wszystko idzie sprawnie. Bardzo mili pracownicy, zawsze gdy tylko potrzebuję pomocy to ją dostaję. Nie mogę się już doczekać kursu bo napewno spędzę te dwa tygodnie najlepiej w te wakacje!!
Alicja

03.12.2025 23:17

Moja historia z EF dopiero się zaczyna, ale już w tej chwili mogę stwierdzić, że jest to niebywały program oraz spełnienie moich najgłębszych marzeń. Organizacja, kontakt z pracownikami oraz proces rezerwacji - wszystko idealnie.
Julia

02.12.2025 09:02

Chociaż mój kurs mam przed sobą, bardzo polecam EF, organizację, świetny i szybki kontakt, o nic nie trzeba się martwić, na stronie i aplikacji wszystko jest przejrzyste i klarowne. Dodatkowo na instagramie organizowane są super akcje i konkursy.
Hela

01.12.2025 22:43

Słyszałam tyleee super opini o ef!!❤️ aż zarezerwowawałam swój kurs. Daje już super opinię, bo mogłam liczyć na osoby pracujące w ef, które pomogły mi od początku, do procesu końca rezerwacji i wiem, że teraz też mogę ! Zawsze odbierają i odpowiadają na wszelkie pytania. Dziękuję !
ZuziaGoryl

01.12.2025 21:49

Super zorganizowane wyjazdy. Bardzo mili ludzie i super atmosfera. Nigdy nie myślałam że mój angielski będzie na tak wysokim poziomie jak po kursie z EF!
nawrotjulka

30.11.2025 22:04

Bardzo polecam. Super zorganizowane wyjazdy, przyjaźni ludzie, pomocna kadra, super czas by nauczyć się języka, poznać nowych ludzi i kulturę.
Justyna

26.11.2025 10:37

Bardzo polecam. To, jak szybko rozwija się nasz język rozmawiając z innymi jest niezastąpione. Zawarłam też dużo przyjaźni na całe życie z osobami z całego świata. Niezapomniane przeżycie!
ola1

26.11.2025 08:19

ef pozwala na rozwijanie umiejetnosci jezykowych i poznanie ludzi z calego swiata, nie martwiac sie o nocleg i wyzywienie, a pozwalajac na calkowite skupienie sie na podrozy ❤️
Efmadzia

25.11.2025 19:30

Byłam przez dwa tygodnie na Malcie, do końca życia nie zapomnę tego wyjazdu i ludzi których poznałam. Minęło już trochę czasu a wciąż mam kontakt ze znajomymi których tam poznałam. Jeśli będę miała jeszcze kiedyś okazję to napewno się wybiorę tylko tym razem do Stanów 💕
Nina_ef

25.11.2025 16:31

Mój pobyt w EF San Diego był naprawdę świetnym doświadczeniem. Poznałam tam mnóstwo fantastycznych ludzi z różnych krajów i bardzo szybko się zaklimatyzowałam. Zajęcia były prowadzone w przyjaznej atmosferze, dzięki czemu mój angielski naprawdę się poprawił i zaczęłam mówić o wiele pewniej i swobodniej. To był wyjazd, który dał mi dużo więcej niż tylko naukę języka. Polecam z całego serca! Na 1000% pojadę jeszcze kilka razy. 🥰
#DoradcaKlienta
Florentyna

24.11.2025 23:30

Kurs językowy z EF to jedna z najlepszych decyzji jaką podjęłam, pojechałam na 3 tygodnie do Nowego Yorku gdzie poznałam ludzi z całego świata, dzięki zajęciom z niesamowitymi nauczycielami polepszyłam swoje umiejętności językowe oraz zwiedziłam Nowy York.
Gajda

24.11.2025 11:39

Zdecydowanie polecam! We wrześniu 2024 spędziłam dwa tygodnie na słonecznej Malcie. Właśnie ten wyjazd pozwolił mi w pełni wykorzystać i rozwinąć moje umiejętności. Spotykałam tam również Polaków, ale wszyscy trzymaliśmy się zasady, że mówimy tylko po angielsku, żeby jak najlepiej skorzystać z pobytu. Już planuję kolejny wyjazd, tym razem do innego miejsca- Hawaje!!!!! To doświadczenie na pewno długo pozostanie w mojej pamięci, nigdy tego wydarzenia
#Lingwista
Madzia

24.11.2025 11:35

Oto parafraza tej opinii, zachowująca sens, ale napisana innymi słowami: Polecam z całego serca! We wrześniu 2024 spędziłam dwa tygodnie na Malcie. Uczę się angielskiego od dziecka, ale dopiero ten wyjazd pozwolił mi naprawdę wykorzystać wszystkie moje umiejętności językowe. Poznałam tam również osoby z Polski, jednak wszyscy byliśmy świadomi, że przyjechaliśmy się uczyć, więc nieustannie rozmawialiśmy po angielsku. Już odkładam na kolejną taką podróż, tym razem w zupełnie nowe miejsce. To doświadczenie na długo zostanie w mojej pamięci. Serdecznie pozdrawiam Panią Karolinę,
#MontazystaVideo
Anna

22.11.2025 11:33

Wyjazd z EF to była najlepsza decyzja mojego życia !!! Od dawna szukałam kursu językowego za granicą a wyjazd do Oxfordu z EF był strzałem w dziesiątkę. Bardzo rozwinęłam moje umiejętności językowe i otworzyłam się na mówienie po angielsku. Wyjazd był świetnie zoorganizowany, a drobne problemy szybko rozwiązywane. W Oxfordzie poznałam bardzo dużo fajnych ludzi, a z częścią z nich utrzymuje kontakt do dziś. W weekendy były dostępne super wycieczki więc miałam szanse zobaczyć inne miasta w Anglii nie tylko Oxford. Polecam każdemu i już planuje kolejną podróż z EF !!!
Kacia

21.11.2025 23:17

Na kursie ef spędziłam najlepsze 2 tygodnie. Byłam na hawajach, które były piękne. Atmosfera w szkole i campusie jest fantastyczna.
Maciej

21.11.2025 00:08

Wyjazd do EF New York był dla mnie czymś totalnie wyjątkowym. Na początku trochę się stresowałem, bo to duże miasto i pierwszy taki wyjazd, ale od razu okazało się, że wszystko jest świetnie ogarnięte. Staff EF pomaga na każdym kroku, więc naprawdę nie ma się czego bać. Szkoła super, zajęcia prowadzone ciekawie i w taki sposób, że aż chciało się przychodzić. Najlepsze jednak było to, że poznałem ludzi z całego świata serio, atmosfera była tak dobra, że każdego dnia chciało się robić coś nowego.
Wiki

20.11.2025 09:39

Wyjazd z EF Polska to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam. Wszystko było świetnie zorganizowane – od pierwszego kontaktu, przez formalności, aż po sam pobyt. Opiekunowie naprawdę pomagają na każdym kroku, więc nie ma stresu, nawet jeśli to pierwszy wyjazd. Szkoła, zajęcia i atmosfera na miejscu były super, poznałam mnóstwo ludzi z różnych krajów i naprawdę podszlifowałam język. Czułam się zaopiekowana i bezpieczna przez cały czas. Polecam każdemu, kto chce połączyć naukę, podróże i nowe doświadczenia!
Julia

14.11.2025 18:32

Ef to super organizacja. Bardzo się cieszę, że odważyłam się na wyjazd i otworzyłam się na rozmowę po angielsku. Zawarłam wiele międzynarodowych znajomości. Gdy miałam jakiś problem zawsze mogłam liczyć na pomoc Ef stafu. Polecam każdemu i to nie był napewno mój ostatni wyjazd! :)
maja

14.11.2025 11:56

Ef to cos niezapomnianego, mozliwosc poznania ludzie z kazdej czesci swiata. To inny rozdzial w zyciu gdy jest sie na wyjezdzie i gdy mozna spelniac marzenia w takich miejscach.
Pola

13.11.2025 23:29

EF to świetna organizacja — profesjonalna, dobrze zorganizowana i bardzo wspierająca na każdym etapie wyjazdu. Daje ogromne możliwości rozwoju językowego i poznania ludzi z całego świata. Atmosfera jest bezpieczna, a programy stoją na wysokim poziomie. Idealny wybór, jeśli ktoś chce przeżyć coś wartościowego i naprawdę podszlifować język.

Zostaw merytoryczną opinię o EF EDUCATION FIRST