4.9/5

EF Impact

Wydarzenia

5. Opinie o EF EDUCATION FIRST

Opinie o EF EDUCATION FIRST Warszawa

Nie przegap nowości o EF EDUCATION FIRST!

Wera

26.07.2024 18:36

Bardzo pozytywnie zaskoczylam sie biurem EF, lekcje prowadzone są na bardzo dobrym poziomie dzięki czemu można się czegoś nauczyć i utrwalić słówka w których wcześniej się nie czuło pewnie. Atmosfera jest otwarta i sympatyczna, wnętrza budynku czyste schludne i nowoczesne.
Mateusz

26.07.2024 17:35

Moja przygoda z EF była wyjątkowym doświadczeniem. Kursy językowe były doskonale zaplanowane i prowadzone przez doświadczonych nauczycieli, którzy potrafili przekazywać wiedzę w sposób angażujący i inspirujący. Materiały dydaktyczne były nowoczesne i dobrze dostosowane do poziomu uczniów, co pozwoliło mi szybko poprawić swoje umiejętności językowe. Jednak to, co naprawdę wyróżnia EF w Miami, to atmosfera międzynarodowej społeczności. Poznałem ludzi z całego świata, z którymi mogłem dzielić się swoimi doświadczeniami i uczyć się od siebie nawzajem. Szkoła organizowała liczne wycieczki i wydarzenia integracyjne, które pozwoliły mi na lepsze poznanie kultury amerykańskiej i miasta Miami. Gorąco polecam to miejsce każdemu, kto chce nie tylko poprawić swoje umiejętności językowe, ale również doświadczyć niezapomnianej przygody w jednym z najpiękniejszych miejsc na świecie.
Nata

25.07.2024 18:33

Niesamowite doświadczenie!! Świetni ludzie oraz kadra. Na pewno wybiorę się jeszcze raz!!!
Hania

25.07.2024 16:39

Zostały mi 2 dni na turnusie EF. Spędziłam świetny czas, poznałam mnóstwo nowych przyjaciół, nie tylko z polski. Był to wspaniały czas podczas których podrasowałam swój angielski i spędziłam cudowny czas podczas aktywności. Nie mogę się doczekać aby wrócić tu za rok.
Eliza

24.07.2024 21:44

Właśnie mija mi ostatni tydzień na ef. Najlepsze wakacje w życiu i świetna, niezapomniana przygoda. Jestem w Nowym Jorku i mieszkam na kampusie, poznałam wspaniałych ludzi, z którymi spędziłam miło czas. Za rok na pewno znów wybiorę przygodę z ef i myślę nad wyjazdem do Honolulu. Polecam każdemu, który zastanawia się nad wyjazdem zaryzykować, ponieważ jest to świetna przygoda.
Madzia

24.07.2024 18:55

Kilka dni temu wróciłam z EF Malta. Naprawdę cudowne miejsce, wiele urokliwych miejsc do zwiedzenia. Razem z EF bawiłam się świetnie. Super aktywności do miło spędzonego czasu. Mieszkałam u miłej rodziny niedaleko szkoły, lekcje były ciekawe i przez te dwa tygodnie wiele się nauczyłam. EF staff bardzo pomocny i miły. Poznałam też mnóstwo wspaniałych ludzi. Polecam z całego serca!
Pola

24.07.2024 18:23

Właśnie wróciłam z moich pierwszych wakacji z EF i było świetnie! Byłam w Anglii i było to cudowne doświadczenie, poznałam wielu nowych i ciekawych ludzi z którymi mam nadzieję że utrzymam kontakt. Było tyle aktywności że nie było mowy o nudzie, codziennie jakieś zadania czy wycieczki do sąsiednich miast. Nauczyciele prowadzą lekcje w ciekawy sposób i ogólnie obsługa jest przemiła. Nie żałuję ani chwili tego wyjazdu i uważam że każdy powinien doświadczyć czegoś takiego!
Maciek

24.07.2024 16:45

Pojechałem na 2 tygodnie do Rzymu z EF. Był to mój pierwszy wyjazd z EF i bardzo mi się podobało bo poznałem fajne osoby z różnych krajów, zwiedziłem Wieczne Miasto oraz skosztowałem włoską kuchnię. Nauczyciele i staff byli zawsze uśmiechnięci i pomocni. Tutaj bym chciał pozdrowić panią Ylenie która prowadziła ciekawsze lekcje niż znam z polskich szkół( nie tylko gramatyka i robienie nudnych zadań z ćwiczeń ale też speaking i zadania w grupach). Oprócz lekcji EF oferował także fajne aktywności jak robienie makaronu, tiramisu czy wycieczka do miasteczka Bracciano które każdemu serdecznie polecam. Ja byłem zakwaterowany u host rodziny. Standardy mieszkania i jedzenie nie było jakoś super ale mogę przymknąć na to oko bo Pani była bardzo miła. Jeśli ktoś dopiero zaczął naukę z włoskim to spokojnie się dogada z host rodzinką po angielsku. Tutaj też chciałem powiedzieć o sytuacji która mi się zdarzyła a mianowicie jestem uczulony na koty i miałem to wpisane w formularzu ale i tak dostałem rodzinkę z kotami. Poinformowałem o tym staff i razem doszliśmy do wniosku że jak będę miał jakieś reakcje alergiczne to że zmienią mi mieszkanie. Dlatego proponuję przed wyjazdem zapytać się rodzinki czy mają jakieś zwierzęta w domu. Polecam pojechać na dłużej to znaczy minimum 3 tygodnie żeby nauczyć się tego języka. Ja żałuję że nie pojechałem na dłużej bo na pewno bym lepiej umiał włoski. Moja ocena ogólna wyjazdu to 8/10.

24.07.2024 16:13

Wrocilam wlasnie z 3 tygodniowego kursu z Nowego Jorku i moge powiedziec ze byly to jedne z najlepszych wspomnien jakie napewno zachowam. Kampus w Thornwood byl ogromny i dobrze sie spedzalo w nim czas. Ludzie tam byly bardzo mili i pomocni jezeli sie mialo jakis problem. Mimo ze bylam na wyjezdzie grupowym, to mielismy mega duzo czasu na miescie sami, na wlasne zwiedzanie, zakupy i chodzenie. Lekcje nie byly sztywno prowadzone a piatkowe spiny byly rownie ciekawie. Ogolem bardzo mi sie podobalo i raczej za rok pojade jeszcze raz.
julia

24.07.2024 12:11

wyjazd do nyc zawsze byl moim marzeniem ktore w koncu udalo mi sie spelnic!! zwiedzilam duzo miejsc, moj angielski zdecydowanie sie poprawil i otrzymalam certyfikat c1. liderzy i nauczyciele byli cudowni i bardzo przyjazni, polecam kazdemu!
Wika

23.07.2024 14:54

Hej, właśnie wróciłam z moich drugich wakacji z EF z Miami. Rok temu byłam w Santa barbara i muszę przyznać że lokalizacje w których EF oferuje spędzenie wakacji są idealne. W EF wszystko jest przemyślane zawsze czujesz się bezpiecznie ale nie ma ogromnego rygoru i jak najbardziej możesz zwiedzać na własną rękę i spełniać swoje marzenia. W obu miejscach byłam po 3 tygodnie i to jest minimum jeżeli chcecie skorzystać z czasu który tam macie!
Nadia

23.07.2024 04:13

Wyjazd był super , wiele ciekawych osób, świetni nauczyciele którzy prowadzą lekcje w przyjemny a nie nudny sposób

22.07.2024 13:34

W Warszawa EF EDUCATION FIRST poszukuje pracownika na stanowisko Asystent/-ka. Brałeś udział w rekrutacji? Napisz, jak Twoim zdaniem wyglądał ten proces. Twoja opinia może okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w przedsiębiorstwie.
z

21.07.2024 00:30

Jestem bardzo mile zaskoczona jak EF wszystko przygotował podczas mojego wyjazdu jak i przed . Bardzo dobrze wspominam ten czas i napewno jeszcze polecę z EF na kurs !
Maria k.

20.07.2024 14:30

Najlepszy wyjazd na jakim byłam!❤️ Poznałam dużo nowych ludzi i narodowości. Przed wyjazdem mój język hiszpański był na bardzo niskim poziomie, a teraz potrafię się na spokojnie dogadać. Tyle wspomnień zostanie mi po EF????????❤️????
Lena

18.07.2024 19:18

Bardzo przyjemna atmosfera, Poznalam duzo nowych znajomych, Dzieki lekcjom poprawiłam swój angielski zwiedziałam duzo przeróżnych miejsc i jestem bardzo zadowolona z wyjazdu polecam każdemu
Anton Dubrovin

17.07.2024 21:34

Bardzo przyjemna atmosfera, dużo zajęć, przyjemne lekcje, super ludzie, jeśli chodzi o umiejętności, poprawiłem swój angielski, a nawet przełamałem barierę między polskim, rosyjskim i angielskim, Nauczycielu Santiago, dziękuję! Aktywności są na najwyższym poziomie, ponieważ odwiedziłem Vallettę, zrobiłem wiele pięknych zdjęć, a także nagrałem wiele filmów na mojego bloga! Planuję kontynuować podróże z EF!
Dominika

15.07.2024 19:50

Bardzo polecam. Dobry i sprawny kontakt. Zawsze pozytywna atmosfera i szybka pomoc.
Natalia

13.07.2024 13:31

Rezerwacja wyjazdu przebiegła szybko i bezproblemowo, a sam wyjazd był niesamowitym i z pewnością niezapomnianym doświadczeniem. Polecam każdemu ❤️
Lena22

11.07.2024 19:14

Bardzo fajny wyjazd dobra organizacja jak i zajęcia. Dużo zajęć dodatkowych do wyboru. Bardzo miła kadra i zawsze gotowa do pomocy. Jak najbardziej polecam każdemu i prawdopodobnie pojadę ponownie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EF EDUCATION FIRST?

Kontakt - EF EDUCATION FIRST

POZNAŃSKA 37 00-689 Warszawa

Wera

11.07.2024 19:11

Pozytywne doswiadczenie, bardzo polecam, wszystko zorganizowane bez poslizgu
donia

11.07.2024 11:37

jestem właśnie w Londynie i jest to dla mnie niezapomniane przeżycie. poznałam masę cudownych ludzi z całego świata, uczę się nie tylko angielskiego ale także poruszania się w mieście i innych kultur. bardzo polecam wyjazdy z ef!
Fiona

11.07.2024 08:37

I’m in London with Ef. this is one of the best holidays. You can speak in English every day from morning to evening or even night. People are really friendly, and cheerful. I recommend it to everyone!!
Lena

11.07.2024 02:28

Bardzo przyjemna atmosfera, dużo zajęć, przyjemne lekcje, super ludzie, świetni course liderzy, dobre jedzenie, jakoś adekwatna do ceny, częste wycieczki do nowego jorku, cały kampus zadbany wszystko czyste.
Natasza Baranowska

10.07.2024 18:01

Jestem aktualnie z ef w New York i spędzę tu łącznie 3 tygodnie. Cały czas się coś dzieje i jest tutaj masa wspaniałych ludzi :) Bardzo się cieszę że mogę przeżyć coś takiego i polecam to każdemu
Marianna

10.07.2024 16:17

Byłam na wyjeździe z tą organizacją. Wróciłam w sobotę i już tęsknię to naprawdę niesamowita przygoda.
iwo

09.07.2024 17:24

w tym roku byłem w oxfordzie i świetnie się bawiłem. cudowni ludzie z całego świata, mili i merytoryczni nauczyciele, ciekawe lekcje, super zakwaterowanie i przy okazji duża troska o ucznia. warto pojechać.
iwo

09.07.2024 17:22

w te wakacje byłem w oxfordzie i dawno tak dobrze się nie bawiłem. zajęcia merytoryczne i prowadzone niebanalnie, mnóstwo dobrze nastawionych osób z całego świata, dobre zakwaterowanie, a poza tym świetna zabawa.
Paulina

17.10.2023 18:25

chciałabym podzielic sie swoja opinia na temat wyjazdu na kurs mojej corki do Cambridge w Wielkiej Brytanii. Sama organizacja przebiegla dosc sprawnie z "malym wyjatkiem" gdzie na krotki okres czasu przed wylotem pani prowadzaca poinformowala corke, ze niestety w hotelu , w ktorym pierwotnie miala mieszkac nie ma miejsc, i sugeruje inny hotel ( o lepszym standardzie) za niewielka doplata ( dla tej pani niewielka doplata to bylu 3000 pln). Zgodzilismy sie na ta propozycje liczac faktycznie na lepszy standard za tak duza kwote. Corka poleciala na 3 tygodniowy kurs i tu sie zaczelo. Pierwszego dnia po zameldowaniu zauwazyla, ze okna sie nie zamykaja gdyz klamki w oknach byly wylamane ( coz zdarza sie) . Corka dostala drugi pokoj po interwencji na recepcji. Tej nocy obudzila sie czujac , ze cos po niej chodzi, w lozku byly pluskwy, znow pilna interwencja na recepcji i znow nowy pokoj. Probowala zasnac tej nocy juz przy wlaczonych swiatlach bojac sie pluskiew, rano kolejnego dnia chciala poprawic posciel i odkryla , ze pod poszewka posciel byla zakrwawiona, i nie byly to pojedyncze krople tylko wielkie plamy krwii. Znow interwencja na recepcji ale chyba osoby tam pracujace niewiele sobie robily z tych zdarzen. Cala sytuacja byla na biezaco opisywana przez nas droga mailowa , zalaczylismy zdjecia jakie dostalismy od corki. Ze strony EF w Warszawie zero zwrotnej odpowiedzi, pisalismy smsy, prosilismy o kontakt, nic...!!! (Po kilku probach i kolejnym mailu byl juz wlaczony autoresponder) przenieslismy corke w trybie natychmiastowym do innego hotelu na wlasny koszt, gdzie mogla w spokoju wyspac sie , przygotowac do zajec, Jest nam bardzo przykro. ze zostalismy tak potraktowani, zostalismy zmuszeni niestety podjac inne kroki w tej sprawie. Jedynym plusem w tej calej sytuacji jest to, ze corka wrocila bardzo zadowolona z kursu, poznala nowych przyjaciol i podszkolila jezyk. Na pewno nie raz jeszcze wyjedzie na taki kurs ale niestety juz nigdy z ta firma.
Niezdecydowany

08.07.2024 10:46

Szczerze jestem w szoku jak to czytam! Pluskwy???? Dopłata 3k zł??? Czytam tu negatywne opinie i ze strony EF widzę tylko formułki grzecznościowe i marne wyjaśnienia o tym że kurs odbył się lata temu. Może EF postarałoby się tutaj napisać co wynikło z analizy konkretnej negatywnej opinii. W szczególności odnośnie tej od pani Pauliny. Czy odszukaliście Państwo panią Paulinę pośród swoich klientów i zbadaliście sprawę dokładniej? Czy zdarza się, że na miejscu zmienia się nieoczekiwanie zakwaterowanie?

09.07.2024 15:41

Dzień dobry, każdej opinii przyglądamy się z uwagą, a także kontaktujemy się z każdym Klientem, którego dotyczy sprawa i dokładamy wszelkich starań, aby doświadczenia naszych kursantów były jak najlepsze. Portal GoWork jest przestrzenią na swobodną wymianę opinii, natomiast chroniąc dane naszych Klientów, szczegółowe ustalenia dotyczące poszczególnych przypadków udostępniamy osobom, których one dotyczą. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z biurem: [email protected] lub pod numerem: 22 825 01 31.

06.07.2024 23:12

W tym roku byłam pierwszy raz z ef w Nowym Jorku i muszę szczerze powiedzieć, że było naprawdę super. Już pierwszego dnia znalazłam znajomych, ludzie tam są bardzo otwarci i właśnie łatwo nawiązać znajomości. Na kursie którym byłam ja (klasycznym) lekcje mieliśmy w blokach raz porannych a raz popołudniowych i weekendy wolne, ale zawsze można było pojechać do Nowego Jorku. Poprzez komunikowanie się głównie angielskim mój poziom się polepszył a dodatkowo stałam się bardziej pewna siebie. Bardzo ale to bardzo polecam wyjazd z ef.
Marcelina

02.07.2024 17:19

Hej! Na 1 wakacje z EF wybrałam się rok temu, z polecenia mojej siostry, która była na Malcie 6 tyg. Za to ja poleciałam na 3 tyg. do Bournemouth. Było świetnie! Spotkałam wielu nowych przyjaciół z każdego kraju! Zyskałam dużo wiedzy a przede wszystkim DUŻO SIĘ NAUCZYŁAM, odblokowałam się językowo! Zaczęłam rozmawiać i nie czując stresu i presji! Dlatego w tym roku decydowałam się wylecieć razem z EF na miesiąc do Miami! Już po tygodniu zmieniałam klasę na level wyżej! To była najlepsza decyzja w moim życiu, żeby wybrać się na wakacje, które są policzone z nauką i relaksem i to właśnie za sprawą EF!!
Julia P

02.07.2024 01:57

Chociaż mój kurs nie trwał długo to zdecydowanie mogę polecić EF. Była to najlepsza podróż w moim życiu. Pracownicy EF w rezydencji to istne anioły, które zawsze pomogły. Kurs był super, każde zajęcia prowadzone w języku którego się uczysz. Dużo praktyki. Poznałam tam również mnóstwo osób z wielu stron świata, za które jestem wdzięczna. Ledwo się rozstaliśmy a już planujemy spotkania w swoich krajach. Całe to przeżycie było dla mnie naprawdę niesamowite i z pewnością na pewno jeszcze raz się wybiorę.
Hania

01.07.2024 23:59

Wyjazd z ef był idealny nie tylko pod względem językowym ale też pozwolił na zapoznanie się z osobami z całego świata!! Można było nawiązywać kontakty i spędzać razem czas. Była to jedna z najlepszych przygód w moim życiu i wiele mnie nauczyła! Serdecznie polecam
hannasmerek

30.06.2024 15:44

Mój kurs językowy ze szkołą EF to była jedna z najcudowniejszych przygód mojego życia. EF nie tylko pomaga przekraczać bariery językowe, ale i stwarzaidealne dla młodych ludzi środowisko do rozwoju i zawierania wartościowych znajomości.

30.06.2024 10:57

Jestem obecnie na mojej drugiej wyprawie z EF i znowu mam bardzo pozytywne doświadczenia. Szczerze polecam ten kurs dla wszystkich tych którzy w aktywny sposób chcą pogłębić swoje umiejętności związane z poznawaniem języka. Jest to dobra okazja by zapoznać się z innymi kulturami oraz nawiązać międzynarodowe znajomości :)
Jan

29.06.2024 14:54

Firma EF to doskonały wybór dla każdego, kto pragnie efektywnie nauczyć się nowego języka w autentycznym środowisku. Od momentu zgłoszenia się na kurs, cały proces był niezwykle profesjonalny i dobrze zorganizowany. Bogaty program zajęć dodatkowych i wycieczek umożliwia pełne zanurzenie się w kulturze kraju, co znacznie przyspieszyło proces nauki. Gorąco polecam EF każdemu, kto chce połączyć naukę języka z niezapomnianą przygodą!
julka

27.06.2024 00:16

niesamowite przygody, bylo swietnie, najlepsza przygoda zycia, polecam kazdemu leciec do nowego yorku
Gabi

20.06.2024 11:35

W zeszłe lato pojechałam na cały miesiąc do Oxfordu. Była to najlepsza podróż mojego życia!! Poznałam niesamowite osoby, podszkoliłam swój angielski i zwiedziłam kilka zakątków Anglii. W te wakacje jadę zwiedzić nieziemskie Los Angeles oraz Toronto!! Już nie mogę się doczekać ????????????

26.06.2024 15:27

Cieszymy się i czekamy! :)
Nicole

22.06.2024 17:19

W niedalekiej przyszłości zamierzam udać się na kurs językowy Ef do Oxfordu. Uważam, że jest to świetna inicjatywa, by poznać nowych ludzi i doświadczyć wiele niezapomnianych przygód.Takie kursy są niezwykle ważne dla mnie i wielu moich rówieśników.Jest to dla nas możliwość usamodzielnienia i rozwijania swoich skrzydeł!
Lidia

17.06.2024 02:19

Właśnie zakończyłam swój kurs na Hawajach! EF jesteście super! Nie sądziłam, że kiedykolwiek będę miała okazję szkolić swoje umiejętności językowe w tak pięknym miejscu, a jednak z wami było to możliwe???? Marzenie odhaczone! Zakwaterowanie, kontakt, pomoc - wszystko było jak najbardziej sprawne! Poznałam wspaniałych ludzi i przywożę ze sobą cudowne wspomnienia! Dzięki!

Zostaw merytoryczną opinię o EF EDUCATION FIRST