VPU Polska Sp. z o.o.

Kędzierzyn-Koźle

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 87 ocen.

Opinie o VPU Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VPU Polska Sp. z o.o.

Stivi11

Witam.czy ktos teraz obecnie pracuje na szklarniach?chcialbym Sie dowiedziec jak to wyglada przez ta pod firme.z gory dzięki!

Gkl123

Witam, mam pytanie, czy ktos obecnie tam pracuje i mógłby powiedziec coś na temat warunków pracy jak i samej firmy? Z góry dziekuje za odpowiedź, gdyż sam wybieram sie do pracy za tydzień i chciałbym zasięgnąć opinii.

Karolina

Praca szybko załatwiona porażka na miejscu całkiem co innego ludzi z dnia na dzień wyzucaja bez słowa i nie prawda że wypłacają normalnie pieniądze biorą nasze urlopowe które wgl nie są wypłacone pani Kordynator Katarzyna masakra oddaje się pewnie trasa okrada nas i jeszcze nic załatwić nie można wiele ludzi zostało bez niczego z tamtą po 2 dniach ludzie maja dość jej

hanna

Udzielam pożyczek prywatnych i bankowych na indywidualnych warunkach dostosowanych do sytuacji klienta. Pożyczki zarówno na osoby fizyczne, jak i na firmy. Kredyty konsolidacyjne i na spłatę przeterminowań w bazach. kontaktu: ben_geovanni@yahoo.com

Asiuta

Witam chcę wraz z koleżanką wyjechać w następny weekend do den haag do pracy przez tą firmę. Jest to mój pierwszy wyjazd do holandi i mam obawy czytając opinie o tej firmie. Czy może ktoś mi opisać jak jest naprawdę teraz w tej firmie?

Slonko

Byłam przez tą agencje 3 miesiące . Fakt mieszkałam na campingu ale dało się przeżyć. Pracowałam na Tromaasie, Medeer i Redstar nie miałam żadnych problemów godzinami czy kasa była na czas .

Agata

@Nik - dziękuję za Twoją odpowiedź. A czy firma zapewnia zakwaterowanie? I czy jest wymagana znajomość języka obcego? Czy możesz opisać swoje wrażenia na temat pierwszych dni pracy? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

spotkajmy się w sądzie

Witam, ta firma to jedno wielkie oszustwo, zupełnie inaczej przedstawiane są warunki w Polsce, sprzedają ludzi do pracy i mają ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proponuję zbiorowy pozew o odszkodowania osób poszkodowanych przez tą firmę a konkretnie pociągniecie do odpowiedzialności właściciela agencji VPU za niedotrzymywanie warunków umowy którą podpisujemy w Polsce, świadome wprowadzanie ludzi w błąd , czerpanie korzyści materialnych z oszustwa . Proszę osoby zainteresowane pociągnięciem właściciela do odpowiedzialności karnej o kontakt renia.k1@op.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

Nik

Kontakt z firmą w porządku, raczej Wszystko załatwiane na bieżąco. Ja szykowałem się na wyjazd naprawde długo i dużo pytań im zadawałem, porównywałem dużo firm. Warunki wg umowy ok, stawka wiekowa, buty robocze zabierać bo tam trzeba zapłacić jeśli nie posiadacie, wg tabel na umówie pracuje się 45h tygodniowo, pierwsza wypłata na 3 tydzień pracy ale oczywiście nie przepada nic. Formalności jak załatwiasz drogą elektroniczną to można załatwić w jeden dzień, góra dwa. Oczywiście konto walutowe założyć trzeba. Opisuję nie pracę bo jeszcze nie pracuje a warunki na umowie i kontakt z firmą. Osoby przez telefon życzliwe ale trzeba samemu o wszystko pytać bo nikt niczego ze tak powiem nie podpowiada jak się zorganizować, co zabrać itp

anonim

(usunięte przez administratora)

małopolska

hej :) Własnie się zastanawiam :(( po przeczytaniu tyle negatywów aż strach !!!! wysłali mi maila i nie wiem co mam robić!!!! Jestem z malopolski a ty???? jedziesz jednak??? sorki że tak pytam?:)zostawiam maila jak bedziesz miał ochote to napisz :)pozdrawiam:) stella56.1976@o2.pl

Chester

Niech ta wypowiedź będzie przestrogą dla innych ! Zachecil mnie do wyjazdu bardzo szybki termin wiec wraz z chłopakiem zdecydowałam się pojechać. Owszem czytałam tutaj opinie na temat firmy , lecz nie chciałam wierzyć. I przekonałam się na swojej skórze. Już w pierwszy dzień czekaliśmy z grupa ludzi pod ich biurem 5 godzin... Głodni i zmęczeni. Naszych znajomych w ogóle odseparowali od nas o jakieś 50 km. Warunki mieszkaniowe oplakans mimo tak wysokiej ceny (117€).. Wspolokatorzy coś z przedziału obcokrajowców.. Praca fatalna, w strasznych warunkach .. Na prawdę przez ten czas stracilam tyle nerwów , ze coś. Dużo osób zjechalo i zjeżdża bo to co się wyprawia w tej firmie to koszmar , zero organizacji i kontaktu... Jeśli nie pójdziesz to pracy to może po paru dniach sobie o tobie przypomna bądź tez nie i będziesz dopraszał się o kontakt. Najgorsza firma jaka widziałam.

spotkajmy się w sądzie
@Chester 14.07.2017 23:43
Niech ta wypowiedź będzie przestrogą dla innych ! Zachecil mnie do wyjazdu bardzo szybki termin wiec wraz z chłopakiem zdecydow...

Witam, ta firma to jedno wielkie oszustwo, zupełnie inaczej przedstawiane są warunki w Polsce, sprzedają ludzi do pracy i mają ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proponuję zbiorowy pozew o odszkodowania osób poszkodowanych przez tą firmę a konkretnie pociągniecie do odpowiedzialności właściciela agencji VPU za niedotrzymywanie warunków umowy którą podpisujemy w Polsce, świadome wprowadzanie ludzi w błąd , czerpanie korzyści materialnych z oszustwa . Proszę osoby zainteresowane pociągnięciem właściciela do odpowiedzialności karnej o kontakt renia.k1@op.pl

PrawdaBoli

Witam. Zdecydowanie nie polecam tego biura. Czynsz jak na warunki (które bywają kiepskie) za wysoki, organizacja fatalna, warunki w pracy (w której ja byłem) również fatalne. Brak jakiejkolwiek komunikacji, prosić się trzeba o byle co, zero odpowiedzialności i obowiązku za pracowników. Po prostu syf, kiła i mogiła. Tragedia, i piszę to szczerze, bez mydlenia oczu, ale odważni niech próbują. Dobrze zaopatrzeć się w cierpliwość i spokój. VPU - oszuści.

albandy2000
@PrawdaBoli 14.07.2017 23:17
Witam. Zdecydowanie nie polecam tego biura. Czynsz jak na warunki (które bywają kiepskie) za wysoki, organizacja fatalna, warun...

to dlaczego nie zgłaszacie tego do odpowiedniego organu nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie takimi ...

lopqw

Hej. Wyjeżdżam 23 lipca na prace przy kwiatach. Jeśli jeszcze ktoś jedzie proszę o kontakt, razem zawsze raźniej: didipionier692@gmail.com

Smiesznie i przykro

Firma tragedia. I tyle w temacie.

Lubuskie 29

Wyjeżdżam 21-23 lipca z Lubuskiego za pośrednictwem tej firmy. Ktoś chętny? Warunek, umowa, Wszystko przedstawili i czytelne. Po przeanalizowaniu ok 10 firm to oferta ich najbezpieczniejsza pod względem zarobków i reszty. Jak ktoś zainteresowany, niech pozostawi e-mail to prześlę do siebie Numer telefonu. Im więcej osób pojedzie tym będzie nam łatwiej i bezpieczniej. Pokoje obecnie dwuosobowe itp

PrawdaBoli
@Lubuskie 29 10.07.2017 18:16
Wyjeżdżam 21-23 lipca z Lubuskiego za pośrednictwem tej firmy. Ktoś chętny? Warunek, umowa, Wszystko przedstawili i czytelne. P...

Witam. Radzę zmienić firmę, gdyż ta nie jest właściwa dla osoby, która chce uczciwie zarobić. My też daliśmy się zrobić. Wyjazd załatwili w kilka dni - już wtedy było to dziwne. Po 20 godzinach podróży busem z Polski musieliśmy czekać pod ich biurem (po podpisaniu umowy) kilka godzin, głodni i dosłownie na walizkach wraz z innymi osobami. Na szczęście szybko stamtąd zawinęliśmy - i to nie tylko my, a ludzi sprowadzają co tydzień. Rano czeka się na busa długo, po pracy też może tak wyjść. Lepiej tydzień dłużej zostać i szukać innego, niż pojechać przez to i stracić. Decyzja jednak należy do każdego :)

Xxx
@Lubuskie 29 10.07.2017 18:16
Wyjeżdżam 21-23 lipca z Lubuskiego za pośrednictwem tej firmy. Ktoś chętny? Warunek, umowa, Wszystko przedstawili i czytelne. P...

Witam my z chłopakiem i kolegom zamierzamy wyjechać . wy juz jesteście ? Jak tam jest.?. Proszę o kontakt ada-lowczak23@wp.pl

lllllll

Czy ktoś jedzie 9 lipca z Zielonej Góry?

Madziula_xd

Witam, czy ktos z was poleca wyjazd z tej firmy? Wraz ze znajomymi mamy propozycje pracy ale nikt tu nie zamiescil konkretnej opini. Nie wiemy czy ryzykować czy nie. Praca ma byc w okolicach hagi, przy kwiatach i warzywach.

Madziula_xd
@matii 05.07.2017 21:04
wyjeżdżamy 9 lipca w 4 osoby

A to pierwszy raz czy kolejny?

matii
@Madziula_xd 06.07.2017 07:29
A to pierwszy raz czy kolejny?

Pierwszy

Ogrodniczka

Hej ja jadę wraz z moim chłopakiem z tym ze oddaliśmy propozycje na początek lipca Kto jedzie w tym terminie proszę o odzew :)

Kuki-87@tlen.pl

Jak są chętni to jadę pod koniec lipca. Miałem jechać sam ale udało mi się znaleźć jeszcze jedną osobę chętną z neta. Im więcej osób tym razniej i pewniej. Wyjazd 21-23 lipca woj Lubuskie Zawsze można się dogadać Pisać na email Kuki-87@tlen.pl

tyfon

Witam wszystkich Ja mam zamiar wyjechać do Holandii, ale czytając te wpisy mam co raz więcej wątpliwości. Pozdrawiam

Ja990
@jolka5566 29.06.2017 13:20
Pracuję poprzez tą agencję 2 lata, jestem bardzo zadowolona. Firma jest oczywiście wypłacalna i uczciwa, da się z nimi dogadać....

Kara jest praca w Waszej chorej firmie !! Jakie kary? Przecież to jest nie zgodne z prawem ! Dostawałam 10€ na tydzień podobno nie było pracy. Za co miałam żyć? Raz poszłam po zaliczkę bo nie miałam na chleb to dostałam 20€ !! Śmiech. Nigdy więcej. Nigdy.

bezkresy
@jolka5566 29.06.2017 13:20
Pracuję poprzez tą agencję 2 lata, jestem bardzo zadowolona. Firma jest oczywiście wypłacalna i uczciwa, da się z nimi dogadać....

To wcale nie prawda, że w każdej agencji dostaje się wypłatę po trzech tygodniach. Są agencje, które płacą już po pierwszym przepracowanym tygodniu - oczywiście pod warunkiem posiadania sofi numer. Termin pierwszej wypłaty zależy również od tego jak szybko pracodawca prześle agencji przepracowane godziny. Pozdrawiam

kassa

zero organizacji, zero kontaktu z pania koordynator. nie polecam!!

dav25

czy wyjeżdza ktos dzis do pracy do holandi w okolice hagi na warzywa i kwiaty

M

Witam, Rozważam wyjazd za granicę za pośrednictwem tej agencji. Proszę o osoby,które były w 2017 roku(lub są) w pracy w Holandii. E-mail: zielonaznatury@gmail.com Pozdrawiam serdecznie

beba

JEDNYM SŁOWEM AGENCJA KOGUCIK ZDOOOOPIŁ I UCIYK HAHAH. KTO CHCE NIECH JEDZIE I SIĘ PRZEKONA. TYLKO TROCHĘ ZA DALEKO JECHAĆ ŻEBY POTEM GOŁY WRACAĆ. 3MAJCIE SIĘ WSZYSCY

Ania W.

Prawda wygląda tak, że zarobki są marne, często wystarczają na pokrycie mieszkania, ubezpieczenia i dojazdów. Zdarza się dużo dni wolnych a jeśli ktoś trafi do pracy gdzie ma dużo godzin to i tak agencja wypłaci mu tylko za 45 godzin. Reszta jest odkładana na nadgodziny, które znikają. Przy 45 godzinach, razem z wakacyjnym można zarobić ok 200 - 250 euro przy stałej, codziennej pracy. Rewelacji nie ma. Pierwszy przelew po 3 tyg a jak jedziesz na 3 tyg urlopu to i tak płacisz za mieszkanie a po powrocie kolejne 3 czekasz na pierwszy przelew. Urlopowe, które jest potrącane z każdej przepracowanej godziny jest tylko teoretyczne. Znajomi czekają na nie już od 9 m-cy i nie zanosi się żeby dostali. Ja czekam 7 mcy i też nic.

spotkajmy się w sądzie
@Ania W. 17.03.2017 14:21
Prawda wygląda tak, że zarobki są marne, często wystarczają na pokrycie mieszkania, ubezpieczenia i dojazdów. Zdarza się dużo...

Witam, ta firma to jedno wielkie oszustwo, zupełnie inaczej przedstawiane są warunki w Polsce, sprzedają ludzi do pracy i mają ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proponuję zbiorowy pozew o odszkodowania osób poszkodowanych przez tą firmę a konkretnie pociągniecie do odpowiedzialności właściciela agencji VPU za niedotrzymywanie warunków umowy którą podpisujemy w Polsce, świadome wprowadzanie ludzi w błąd , czerpanie korzyści materialnych z oszustwa . Proszę osoby zainteresowane pociągnięciem właściciela do odpowiedzialności karnej o kontakt renia.k1@op.pl

dorka1

hej wszystkim mam zamiar wyjechac na dniach moze ktos mi powiedziec jaka jest ta agencja naprawde to moj e mail dorota.drazek@onet.pl

kamila560

hej, czy wybiera się ktoś może teraz na dniach do Holandi do tej firmy ?

ddd
@kamila560 08.03.2017 16:41
hej, czy wybiera się ktoś może teraz na dniach do Holandi do tej firmy ?

hej ja tez chce cos wiedziec ludzie napiszcie cos w co tu wiezyc

anonim

Ktoś jedzie może 10-12.03 do den haag? jak to na prawdę wygląda w tym biurze? Czy zefzywiscie jest tak jak piszą?

kamila560
@anonim 07.03.2017 22:20
Ktoś jedzie może 10-12.03 do den haag? jak to na prawdę wygląda w tym biurze? Czy zefzywiscie jest tak jak piszą?...

właśnie ja mam jechac i tez jestem ciekawa jak to teraz tam wygląda

heniu

Hej, mogę prosić o opinie osób, które już były lub są z VPU w Holandii? Mój leb2013@wp.pl

ania

HEj mam zamiar z chlopakiem wybrac sie do tej agecji jak jest obecnie w niej czy cos sie pozmienialo w 2017 roku?

tsetse

Hej, mogę prosić o opinie osób, które już były lub są z VPU w Holandii? Mój email tsetse123@o2.pl

brr

Nie polecam kroją Cię na każdym kroku za mieszkanie 117Euro przy małej ilości godzin możesz być nawet na minusie jadąc na urlop golą z ciebie za trzy tygodnie z góry i znów możesz być na minusie jak nie masz godzin. Tutaj jest loteria jak zapier... to trafisz na stała pracę ale i tak Cię przekręcą na czymś np na Wakacyjnym na które ludzie czekają po dwa lata.

nie zadowolony

Odradzam wszystkie dobre opinie są pisane przez pracowników biura wyjedziecie za posrednictwem tego biura do voorneputten a tam to już tragedia zarabiasz tylko na ich mieszkania które kosztują 117 euro Tyg. jak zostanie wam 100 euro tyg. to będzie sukces. praca zależy gdzie traficie są gorsze i lepsze ale co z tego jak pracujesz na Turków bo to jest turecka agencja pracy przepraszam nie pracy tylko OSZSTÓW, mają polskich sługusów którzy traktuja Cie jak psa. Ludzie już dwa lata walczą o Wakacyjne które im się należy!!!

spotkajmy się w sądzie
@nie zadowolony 14.01.2017 12:13
Odradzam wszystkie dobre opinie są pisane przez pracowników biura wyjedziecie za posrednictwem tego biura do voorneputten a tam...

Witam, ta firma to jedno wielkie oszustwo, zupełnie inaczej przedstawiane są warunki w Polsce, sprzedają ludzi do pracy i mają ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proponuję zbiorowy pozew o odszkodowania osób poszkodowanych przez tą firmę a konkretnie pociągniecie do odpowiedzialności właściciela agencji VPU za niedotrzymywanie warunków umowy którą podpisujemy w Polsce, świadome wprowadzanie ludzi w błąd , czerpanie korzyści materialnych z oszustwa . Proszę osoby zainteresowane pociągnięciem właściciela do odpowiedzialności karnej o kontakt renia.k1@op.pl

Chetny.

Zamierzam wyjechac .Powie ktos wiecej o tej firmie???

Laluuu
@Chetny. 11.01.2017 13:18
Zamierzam wyjechac .Powie ktos wiecej o tej firmie???

Nie warto! Siedzę na domku 4 tyg bez pracy.! Jadę do innej agencji na dniach

Rrrrrrr

Witam wszystkich nie czytajcie tych pozytywnych komentarzy bo Pani Katarzyna siedzi w biurze nic nie robi tylko dodaje pozytywne komentarze aby ściągać naiwnych ludzi ,byłem tam 3miesiace do dzisiaj czekam na pieniądze za nadgodziny za Internet którego nie było mimo że pobierali co tydzień z wynagrodzenia które z resztą było śmieszne i zastanawiałem się czy kupić jedzenie czy fajki bo czasem nawet z 20 e na tydzień ci wypłacił przy czym tłumaczyli że bd korekta ktoej nie ma do nią dzisiejszego co do warunków były koszmarne ale wiadomo nie ma co liczyć na luksusy w końcu jedziecie do pracy a nie na wakacje a co do pracy to 2 dni w tygodniu napewno bd pracować aby zarobić na mieszkanie a resztę dni możecie mieć mowie a jak się o coś upomnicie to już napewno macie wolne :) opłaty za mieszkanie jest bardzo wysokie bo na tym zarabiają na was płacicie jak za apartament a mieszkanie w barakach lub w domku gdzie jest totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo by opisywać chcecie przeżyć koszmar to jedźcie:)

Rrrrrrr

Witam wszystkich nie czytajcie tych pozytywnych komentarzy bo Pani Katarzyna siedzi w biurze nic nie robi tylko dodaje pozytywne komentarze aby ściągać naiwnych ludzi ,byłem tam 3miesiace do dzisiaj czekam na pieniądze za nadgodziny za Internet którego nie było mimo że pobierali co tydzień z wynagrodzenia które z resztą było śmieszne i zastanawiałem się czy kupić jedzenie czy fajki bo czasem nawet z 20 e na tydzień ci wypłacił przy czym tłumaczyli że bd korekta ktoej nie ma do nią dzisiejszego co do warunków były koszmarne ale wiadomo nie ma co liczyć na luksusy w końcu jedziecie do pracy a nie na wakacje a co do pracy to 2 dni w tygodniu napewno bd pracować aby zarobić na mieszkanie a resztę dni możecie mieć mowie a jak się o coś upomnicie to już napewno macie wolne :) opłaty za mieszkanie jest bardzo wysokie bo na tym zarabiają na was płacicie jak za apartament a mieszkanie w barakach lub w domku gdzie jest totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo by opisywać chcecie przeżyć koszmar to jedźcie:)

Rrrrrrr

Witam wszystkich nie czytajcie tych pozytywnych komentarzy bo Pani Katarzyna siedzi w biurze nic nie robi tylko dodaje pozytywne komentarze aby ściągać naiwnych ludzi ,byłem tam 3miesiace do dzisiaj czekam na pieniądze za nadgodziny za Internet którego nie było mimo że pobierali co tydzień z wynagrodzenia które z resztą było śmieszne i zastanawiałem się czy kupić jedzenie czy fajki bo czasem nawet z 20 e na tydzień ci wypłacił przy czym tłumaczyli że bd korekta ktoej nie ma do nią dzisiejszego co do warunków były koszmarne ale wiadomo nie ma co liczyć na luksusy w końcu jedziecie do pracy a nie na wakacje a co do pracy to 2 dni w tygodniu napewno bd pracować aby zarobić na mieszkanie a resztę dni możecie mieć mowie a jak się o coś upomnicie to już napewno macie wolne :) opłaty za mieszkanie jest bardzo wysokie bo na tym zarabiają na was płacicie jak za apartament a mieszkanie w barakach lub w domku gdzie jest totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo by opisywać chcecie przeżyć koszmar to jedźcie:)

spotkajmy się w sądzie
@Rrrrrrr 07.01.2017 13:33
Witam wszystkich nie czytajcie tych pozytywnych komentarzy bo Pani Katarzyna siedzi w biurze nic nie robi tylko dodaje pozytywn...

Witam, ta firma to jedno wielkie oszustwo, zupełnie inaczej przedstawiane są warunki w Polsce, sprzedają ludzi do pracy i mają ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proponuję zbiorowy pozew o odszkodowania osób poszkodowanych przez tą firmę a konkretnie pociągniecie do odpowiedzialności właściciela agencji VPU za niedotrzymywanie warunków umowy którą podpisujemy w Polsce, świadome wprowadzanie ludzi w błąd , czerpanie korzyści materialnych z oszustwa . Proszę osoby zainteresowane pociągnięciem właściciela do odpowiedzialności karnej o kontakt renia.k1@op.pl

elka

kto i skąd jedzie 06 11 2016 do szklarni bo ja jade z białegostoku ?

haczyk

pks juś się świeżutkie ogłoszenie o prace z października pojawiły, oczywiście na pakowaczy do HaGI jak widze

Martyna

Jedzie może ktoś 20.10 do Hagi ze Zgierza? Jeśli tak proszę o kontakt na maila juchniewiczmartyna@gmail.com :3

anonim

(usunięte przez administratora)

kama

A skan dowodu tez wysylaliscie?

kama

Powiedzcie mi jak to jest teraz z praca u nich? Sa godziny? Moja znajoma w Hadze siedzi w domu, pracy brak. Troszke mnie to przeraza bo nawet ja nie mam z czego dokladac jesli wyszlaby taka sytuacja... planowany wyjazd mam 7.10 pazdziernik. Pozdrawiam

adamos

czy ktos moze mi napisac opinie o VPU.POLSKA czy ktos pracowal przez ta Agencje

Natka19
@1254ks 20.09.2016 00:40
jesli ktos chce opinie o agencji, prosze skomentowac a sie odezwe :)

Proszę o opinię na temat tej agencji... zastanawiam się nad wyjazdem właśnie z partnerem

Asia
@1254ks 20.09.2016 00:40
jesli ktos chce opinie o agencji, prosze skomentowac a sie odezwe :)

Prosze o opinie na temat tej agencji mój mail szostak-jonna@wp.pl

Bili

Witam mam z chlopakiem wyjechac 09.09.2016 oferuja nam tygodniowki 280 na reke po odciagnieciach czy to prawda ze sa tam take warunik jedno wiem ze musimy zesoba wzias garnki widelce talerze ni i posciel cala mieszkac bedzemy w mieszkaniu czy to prawda

bili
@Bili 17.08.2016 11:52
Witam mam z chlopakiem wyjechac 09.09.2016 oferuja nam tygodniowki 280 na reke po odciagnieciach czy to prawda ze sa tam take...

i to jest wyjatd z bytomia prosze o opinie

ami

Praca jest ok warunki mieszkaniowe też...my z koleżanką pojechałyśmy 4 tyg temu i jesteśmy zadowolone. Wypłaty mamy już teraz mieć co tydzień. Polecamy!

anonim

(usunięte przez administratora)

madma

strata czasu nie warto..

asik

jak mam pytanie, jak wygląda proces rekrutacji? jestem z wielkopolski, czy mogę uderzać do tego pośrednika (kawał drogi) czy lepiej szukać w okolicy?

Amandzia...;*

Hej jest ktoś w chwili obecnej z tej firmy W Holandii chodzi mi dokładniej o pary,razem z narzeczonym mamy jechać 5.08 ale trochę się obawiamy... Pomóżcie bo już raz wpakowalismy się w kłopoty i nie było za co wrócić .Pozdrawiam Amanda ;)

Klaudia8

Hejka jedzie ktos może teraz w piątek do Hagi z firmy vpu bo ja się wybieram z narzeczonym i fajnie by było poznać kogoś jak coś piszcie na emaila agunia.71@o2.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

iwona

Wiem ,że komentarze..komentarzami,ale nie chciałabym wtopić 3ci raz,dlatego tak pytam :) a widzę,że większość pozytywnych opinii,więc może nie będzie źle :) Tylko zastanawia mnie dlaczego Pani z biura.. nie wie do jakiej pracy :) jeżeli mówię o danym stanowisku ,bo mam troszkę doświadczenia-powiedziała,że nie wie gdzie mnie dadzą heh a wolałabym robić,to co już umiem i mam jakieś doświadczenie,dziwne :) :)

Zostaw opinię o VPU Polska Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VPU Polska Sp. z o.o.