Zadbano SA

4.3 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Zadbano SA

Tomek Wrocław

Przyszedłem do magazynu we Wrocławiu na początku wakacji. Od początku przy wdrożeniu widziałem chęć pomocy. Jestem człowiekiem który jak coś nie wie to woli zapytać – tutaj nie było problemów, żeby ktoś mnie wdrożył. Atmosfera z tego co już zauważyłem przyjemna, bez konfliktowa. Do pracy nie mam zastrzeżeń.

@Tomek Wrocław

Dzień dobry, Panie Tomku niezmiernie miło słyszeć takie słowa, cieszymy się iż w uzyskał Pan odpowiedzi na nurtujące Pana pytania. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy powodzenia.

Mateusz Olszak

Pracowałem swego czasu na magazynie w Sękocinie i stwierdzam iż z perspektywy czasu dobrze mi się tam pracowało. Kierownik ogarnięty, Kierownik Magazynu także. Każdy wiedział co ma robić. Jedynym minusem dla mnie był dojazd, gdyż bez samochodu nie jest tak łatwo się dostać.

nick-a
@Mateusz Olszak

Dokładnie. Ja akurat pracuje na Sękocinie od paru miesięcy dopiero, ale fajna ekipa tam jest - w pierwszych dniach bardzo pomogli się odnaleźć… i tak to teraz leci ????

Stefko

Pracowałem u nich na magazynie w Lublinie i pewnie dalej bym pracował gdyby nie konieczna przeprowadzka żony. Naprawdę spoko ekipa którą mile wspominam. Do pracodawcy nie mam uwag – dbali o swoich pracowników, nie było problemów z urlopem i jakimiś nagłymi sytuacjami.

@Stefko

Dzień dobry, dziękujemy za przesłaną opinię. Niezmiernie miło nam słyszeć takie słowa, którymi pozwolimy się podzielić z Kierownikiem z Lublina. Pozdrawiamy serdecznie. :)

Piotr

Byłem świadkiem jak na ulicy Zawiszy Czarnego w Koszalinie przewróciła się staruszka. Auto DTS zatrzymało się jako jedyne i 2 pracowników prawdopodobnie z Ukrainy pomogło Pani wstać i odprowadziło do drzwi mieszkania. Brawo! Oby jak najwięcej takich pracowników!

@Piotr

Dzień dobry, Panie Piotrze dziękujemy za przesłaną opinie. Jest nam niezmiernie miło iż zechciał się Pan z nami nią podzielić. Czujemy dumę iż w swoich szeregach mamy takich pracowników. Pozdrawiamy serdecznie.

Rafik Nowy wpis

jestem u nich już 3 miesiac i na razie jest ok praca umożliwia mi zdobycie doświadczenia kto wie co bedzie dalej

Renata Nowy wpis
Klient

Wspaniali panowie od nich. Przywieźli zamówione meble i ustawili je tam gdzie chciałam. Polecam tą opcję!

Czy szukają jakiś kierowców albo coś?

@Marek

Zależy czy z doświadczeniem. Wyślij do nich wiadomość to się dowiesz

@Pracownik

No właśnie piszę tutaj bo może ktoś mi odpowie od nich

Janusz Nowy wpis
@Marek

Wymagająca robota + odpowiedzialności za przewożone towary. Warto się zastanowić

Sonik

Po sobie samym mogę napisać, że praca na magazynie wymaga wysokiej wydajności i szybkości w działaniu. Może być trudne dla niektórych osób, szczególnie jeśli nie mają doświadczenia w pracy na magazynie. Warto się zastanowić.

Justyna Nowy wpis
@Sonik

Ta wysoka wydajność i szybkość w działaniu jest u was jakoś doceniana przez pracodawcę? Zdarzają się premie albo jakieś podwyżki pensji jeśli ktoś dobrze pracuje? W ogóle jak ktoś doświadczenie ma, to na ile mógłby liczyć tu na start?

Ostry
Użytkownicy czekają na odpowiedź 11 dni.

Witam. Jak z benefitami? Czy jest karta lunchowa? Przy tak ciężkiej pracy firma powinna poczuwac sie do wspolfinansowania posiłku regeneracyjnego. Ja u siebie w pracy mam. Poza tym chciałbym zapytać o dodatkowa wypłatę wakacyjna bądź swiateczna, zwroty za bilet i jakieś ciekawe szkolenia wspierające rozwój pracownika.

Witam, szukam ludzi którzy tak jak ja zostali (usunięte przez administratora) przez pseudo gangstera z fejsbuka Łukaszka. Kto pracował rozwożąc agata meble okęcie i nie dostał pieniędzy bo jednak nie pisał się na tyranie po 12 godzin od poniedziałku do piątku to zapraszam do kontaktu. Ja tam go wyjaśnie.

Gumo-Trans
@anonim

Patryku czy szukasz świadków na to jak wydmuchałeś w Pracy 1.75 promila jeśli tak to nie musisz Gdyż tak jak mówiłem W aucie jest monitoring który jest w stanie dużo więcej ukazać twoich przewinień także tych niedozwolonych Prawnie.Więc wyjaśniać to możesz Swoje uzależnienia Nie Pozdrawiam.

@Gumo-Trans

A poinformowałem w momencie zatrudnienia że w aucie jest monitoring? Pracownik ma prawo wiedzieć od poczatku o każdej kamerze jaka go w pracy nagrywa, inaczej jest to przewinienie z tytułu złamania RODO

Wiktor

Poszukują na stronie przedstawiciela handlowego – jak to jest z warunkami u nich?

Zorro
@Wiktor

Dziwię się, że tutaj piszesz. Jak jesteś ciekawy to wyślij swoje cv

tobi

pracowałem tutaj na transporcie i nie jest to praca ktora sie jakos bardzo lubi i przychodzi z uśmiechem na twarzy . dzwigaj sobie kanapy na pietra . fizycznie wracałem do domu zmeczony swoje jednak człowiek zarobil

Alicja
@tobi

Z tym dźwiganiem to samemu trzeba? Czy jeździ się w parze z jakimś drugim pracownikiem? Stawki są godzinowe czy za zlecenie? Daj znać, syn nadawałby się do takiej pracy fizycznej jak noszenie mebli

Piotr
Klient

Katastrofa nie polecam pan do mnie zadzwonil ze wieje wiatr i nie przyjedzie z dostawa musialem jechac 30 km zeby samemu odebrac paczki od kierowcy. Najgorsza firma kurierska z jaka w zyciu sie spotkalem Jak zlozylem skarge powiedzieli zebym soboe sklafal do castoramy . Po prostu dno

Martyna
Klient

Spisali się z dostawą - wszystko na czas, wnieśli i ustawili. Polecam tą opcję w sklepie.

Dawid
@Martyna

Najlepsza opcja! Nie musi człowiek organizować pomocy we wniesieniu. Ja teraz tylko szukam sklepów gdzie jest opcja z wniesieniem. Wygodne i przede wszystkim człowiek oszędzi na zdrowiu i nerwach.

Hubert

Dużo pracy, spora rotacja ludzi, wynagrodzenie takie se. Plus za to, że można się dogadać z grafikiem oraz to, że wypłada zawsze na czas. Magazyn o dość nowoczesnym standardzie.

Błażej

w temacie magazynów to nie ma co liczyć na kokosy dodatkowo pracuje się fizycznie jedynie plus ze jako tako grafik da sie ustawic pod siebie

Krzychu
@Błażej

Bez słodzenia czy krytykowania - chyba najlepsza opinia prezentująca jak to wygląda u nich. Ja się pod tym podpisuję.

Mati
Klient

Opóźniony transport co mi się bardzo nie podoba. W drugim umówionym terminie już się pojawili, wnieśli wszystko więc tutaj nie mam uwag.

Szarak

Czasami jest ciężko i męcząco, ale myślę, że to dość normalne w pracy fizycznej. Ogólnie jestem zadowolony z zatrudnienia tutaj.

@Szarak

to ladny z ciepie optymista - nic latwego i prostego a ty jeszcze piszesz ze super ci sie pracuje podziwiam

Szarak
@pracownik

Nie o to chodzi, że jest super czy coś bo sam pewnie wiesz jak jest. Ja się jednak pracy fizycznej nie boję i taka praca mi po prostu odpowiada - o to mi najbardziej chodzi.

Waldek

Sosnowiec - magazyn ktoś coś więcej opowie?

Waldek

Coś o zarobkach? Atmosferze?

Sosnowiec Były pracownik
@Waldek

Co chcesz wiedzieć bo dość tego sporo?

@@@@@@@@@
@Waldek

Waldek krótko mówiąc nie opłaca się tam pracować. ludzie ktorzy tam pracują maja zawsze sie wypowiadac dobrze na temat firmy nie polecam pracy w zimę od 6rano do 10rano az wszyscy sie załadują jest najgorzej teoretycznie na magazynie powinno byc 14stopni ale niestety tego nigdy nie było gdy pracownicy poruszali ten temat to usłyszelismy ze firma woli zapłacic kare niz grzać magazyn krótko mówiąc szukają (usunięte przez administratora) którzy zawsze będą im przytakiwać ze wszystko jest okej. Jesli bedziesz chciał sie jeszcze czegos dowiedziec to pytaj.

@@@@@@@@@@@@@

Nie ma co kometowac panowie tak? moze powiecie ze firma wam zabrania mówieniu o zarobkach @Waldek niczego się od ludzi którzy tutaj pracują nie dowiesz zawsze bede sie wypowiadac dobrze na temat tej firmy całkowicie jest inaczej gdy juz tam zaczniesz pracować ludzie zaczynaja narzekać a gdy się ich zapytasz dlaczego nie walczą o swoje to powiedzą ci ze nie ma to sensu ponieważ boja sie zeby ich nie zwolnili. krótko mówiąć chłopaki chyba wam płacą za to żebyście się zle nie wypowiadali na temat tej firmy

Przemek
@Waldek

Musisz nastawić się na niełatwą pracę. Czasami bywa ciężko no i trzeba mieć jakąs praktykę bo inaczej zaczynasz się meczyć w takiej robocie.

Siwy
@Waldek

Pracowalem u nich kilka miesiecy i dlatego moja rada: nie spodziewaj się ze bedzie lajtowo i latwo

Alicja
@Siwy

A czy ty możesz napisać coś o zarobkach? Jakaś zmowa milczenia tutaj chyba zapanowała. Jeśli nie możesz napisać kwoty to daj tylko znać czy warto się starać o pracę tutaj pod tym względem?

Jarek
Klient

Szanuję za możliwość dostawy bo wnosić 70kg na 4 piętro to wolę dopłacić. Współczuję Panom którzy to muszą robić ale pełne uznanie bo poszło im bardzo sprawnie i bez żadnych uszkodzeń. Doświadczenie robi swoje :)

Mariusz
@Jarek

Siłacze muszą być. Kiedyś się szarpnąłem na wniesienie z kumplem lodówki i tylko szkód narobiliśmy. Dzisiaj tylko patrzę w sklepie, żeby była opcja wniesienia.

Norbert
@Jarek

Plecki trzeba oszczędzać bo się ma tylko jedne. Też wolę zapłacić i żeby mi wnieśli

Patryk
@Jarek

Też zamówiłem sobie z wniesieniem i to jest świetna opcja. Panowie mają do tego sprzęt a ja bym się pewnie umordować z sądiadem albo kolegą, żeby wstawić meble do mieszkania na piętrze. Polecam

Daniel

O pracy ani pozytywnie ani negatywnie nie mam zamiaru się wypowiadać. Do łatwych i przyjemnych praca magazyniera nie należy – zawsze jest coś do zrobienia, przetransportowania itd. Trzeba umieć się organizować bo inaczej człowiek nie daje rady. To tyle jeżeli chodzi o moją skromną opinię.

Maciek

Po krótce praca magazyniera u nich na pewno nie dla każdego. Przez pierwsze dni było dość ciężko ale teraz po 3 miesiącach jakoś już to wygląda i ogarniam sobie większość rzeczy. Zobaczymy jak pójdzie dalej.

Wojtas
@Maciek

trafil się jeden z niewielu ktory do roboty podchodzi rzetelnie to szanuje bo tutaj nie ma miejsca na sciemnianie

Zofia
@Wojtas

oni wyniki ludzi tu jakieś badają? pytam, bo ciekawa jestem czy by dostał podwyżkę za dobrą pracę?

@Zofia

Smieszne są te rozmowy tutaj. Jeden postanowił się podzielić doświadczeniami ze swojej perspektywy to drugi musi o coś się dowalić.

Agata
@Maciek

Dlaczego piszesz, że nie dla każdego? Co takiego szczególnego jest na tym stanowisku, że nie wszyscy sobie poradzą?

Zofia
@Adam

tzn., no bardziej te rozbieżności mnie zastanawiają, bo przecież po co ktokolwiek miałby nieprawdę pisać. pytanie z czego to wynika, że ludzie warunki tu inne mają? a Ty widzę, że pracujesz to jak to widzisz?

Waldi
@Maciek

ciezko w cholere to trzeba jasno napisac bo ktos kto nie ma rak do pracy to przynajmniej tu nie przyjdzie

Lidka
Klient

Dostawa mimo, że opóźniona o kilka dni to jednak wywiązali się ze wszystkiego. Wniesiony sprzęt na 4 piętro, podłączyli, sprawdzili.

Użytkownicy czekają na odpowiedź 56 dni.

Czy braliście udział w rekrutacji na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta w Zadbano SA? Jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem firmy?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Zadbano SA - Warszawa

• Jak się pracuje w Zadbano SA?

Zobacz opinie na temat firmy Zadbano SA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 263.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Zadbano SA?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 185, z czego 141 to opinie pozytywne, 20 to opinie negatywne, a 24 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Zadbano SA?

Kandydaci do pracy w Zadbano SA napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Zadbano SA
Przejdź do nowych opinii