Laboratorium Pani Domu

Opinie o produktach

Nasze produkty

Sklep stacjonarny

• Skierniewice

5. Opinie o Laboratorium Pani Domu sp. z o.o.

Opinie o Laboratorium Pani Domu Warszawa

Nie przegap nowości o Laboratorium Pani Domu sp. z o.o.!

30.03.2021 11:13

Już od jakiegoś czasu używam produktów z laboratorium pani domu i powiem ,że są rewelacyjne ,polecam w 100%
    Zadowolona

27.03.2021 08:10

Płyn do mycia luster rewelacja, płyn na przypalenia - rewelacja POLECAM Zamówiłam w niedzielę ,a w czwartek już sprzątałam. ????
    Ania

23.03.2021 16:40

Ja niestety otrzymałam plyn wylany po calej paczce zgłosiłam to do firmy ale niestety zadnego kontaktu

24.03.2021 10:42

Dzień dobry. Pani Anno czy skontaktowała się z Panią nasza konsultantka? Jeśli jeszcze nie to prosimy o wiadomość na adres [email protected]. Wyjaśnimy Pani zgłoszenie. Pozdrawiamy, Zespół Laboratorium Pani Domu.
    [email protected]

21.03.2021 22:14

Witam.Kupiłam zestaw z D luz przypalenia właściwie tylko o ten produkt mi chodziło .Bardzo trudne przypalenia np. z patelni musiałam powtarzać kilka razy a i tak coś zostało z garnków ze stali zeszło jak i z emali.Ogólnie pozytywnie ale musiałabym się naszorować i produktu mi brakło mało!!!
    Marzena

20.03.2021 17:19

Bardzo bym chciała wypróbować Państwa produkty, bo czytam o nich wiele pozytywnych opinii, ale niestety nie mogę, bo zamówienie , które złożyłam 25 lutego jeszcze do mnie nie dotarło. Czy ktoś mi pomoże?

21.03.2021 12:47

Dzień dobry. Prosimy o wiadomość na [email protected]. Sprawdzimy co się stało z przesyłką. Być może została uszkodzona przez kuriera w transporcie i wróciła do nadawcy bez informacji o ponownej wysyłce. Pozdrawiamy, Laboratorium Pani Domu.
    margaret

18.03.2021 14:44

wysłałam pieniądze na konto a towaru nie ma dzień wcześniej pani mi powiedziała ze została wysłana na impost a w inpost jestem zalogowana i paczka widnieje w trakcie realizacji już tak 6 dni jak dzwonie to odrzuca mnie

21.03.2021 12:45

Dzień dobry. Prosimy o wiadomość na [email protected]. Sprawdzimy co się stało z przesyłką i dlaczego wciąż ma taki status. Pozdrawiamy, Laboratorium Pani Domu.
    Zofia

11.03.2021 20:46

Absolutnie najlepsza chemia na rynku.
    Iwona

11.03.2021 11:54

Super produkty ale niestety paczka przyszła uszkodzona ,płyny rozlane. Szybka reklamacja i ponowna paczka super..

09.03.2021 14:29

Mam kilka produktów od Laboratorium Pani Domu i jestem baaaaaaardzo zadowolona z tego co mam. Ten do pleśni jest bardzo dobry, zmywa pleśń jednak u mnie niestety cały czas wychodzi od nowa, muszę systematycznie czyścić ale płyn jest naprawdę super

10.03.2021 09:48

Darek

05.03.2021 17:42

Najlepszy płyn do czyszczenia piekarnika jaki używałem, po 7 latach piekarnik wygląda jak ze sklepu.

09.03.2021 14:23

Marek W.

03.03.2021 10:47

Pracownikiem nie byłem ale produkty super :)

Karolina

04.03.2021 07:29

Najlepsze produkty. Zamawiam już dłuższy czas z Laboratorium Pani Domu. Głównie zamawiam płyn do czyszczenia fug i ten rózowy płyn do czyszczenia kamienia oraz mam żółty odtłuszczacz. Zdarzyła się reklamacja. Pełen profesjonalizm i szybki kontakt. Zostałam potraktowana super. Jak najbardziej polecam✋

Olga M.

04.03.2021 11:41

Najlepsza chemia jaką używałam, polecam w szczególności produkty marki dlux!

Jolka

04.03.2021 16:38

Otrzymałam paczkę z uszkodzonym płynem i jestem miło zaskoczona ponieważ wysyłka nowego płynu odbyła się błyskawicznie i bezproblemowo !Szczerze polecam :)

05.03.2021 09:45

Elżbieta

04.03.2021 17:19

Marka D-lux to super produkty. Używałam już chyba wszystkie. Czekam na więcej :) :) :) Resztę produktów też polecam ostatnio mile mnie zaskoczył Astonish 235 ml do płyt indukcyjnych, jest świetny. Ostatnią paczkę w Laboratorium Pani Domu zamawiałam w niedzielę, produkty dojechały we wtorek kurierem. Jeszcze raz dziękuje :) :) :)

05.03.2021 09:45

W.

02.03.2021 21:12

Śmiech na sali. Po 2 tygodniach czekania na paczę dowiedziałam się ze nie została wysłana bo czekają na jakiś produkt. To chyba z inicjatywy firmy powinna wyjść taka informacja do klienta w odpowiednim czasie?!?! a nie ja sama muszę się upominać o jakieś wieści w sprawie opłaconej paczki po 2 tygodniach! Przecież to się nadaje do rzecznika!!!!!!!!

03.03.2021 08:28

Dzień dobry. Prosimy o wiadomość na skrzynkę [email protected]. Nie podpisała się Pani pod komentarzem, więc ciężko nam zweryfikować o jakie zamówienie chodzi. Prawdopodobnie paczka została już do Pani wysłana, ale utknęła w firmie kurierskiej. Pozdrawiamy, Zespół Laboratorium Pani Domu
    Edyta

25.02.2021 16:20

Szanowni Państwo, od 7/02 nie mam swojego opłaconego zamówienia, najpierw dostałam niewłaściwe, zgodnie z informacją od osoby z infolinii odesłałam na własny koszt z zapewnieniem ze zostanie on mi zwrócony a teraz od 8 dni od odebrania przez Was zwróconej przesyłki, nadal czekam na zwoje zamówienie. Codzienne telefony nie dają efektów, otrzymuje info ze przesyłka zostanie właśnie nadana albo ze ktoś za chwile do mnie oddzwoni! Proszę o natychmiastową interwencje! Oszukujecie swoich klientów. Proszę o pilna odpowiedz co z moim zamówieniem lub o natychmiastowy zwrot moich pieniędzy razem z kosztami odesłane paczki!
    Edyta

01.03.2021 22:47

Tak, sporawa została rozwiązana w dniu 1/03

02.03.2021 10:34

Dziękuję za informację

Kontakt - Laboratorium Pani Domu sp. z o.o.

Aleja Jana Pawła II 27 00-867 Warszawa

Branża główna: E-commerce i sprzedaż online

Dominika z Pszczyny

01.03.2021 09:52

Bardzo dobra chemia, szybka wysyłka. Polecam.
    Dorota

05.02.2021 13:17

18 grudnia 2020r. złożyłam zamówienie i niestety w tym samym dniu opłaciłam. Do dzisiaj nie otrzymałam zamawianych produktów oraz żadnej informacji w tym zakresie. Na wysłaną wiadomość zero odpowiedzi, a telefon jest cały czas zajęty.

07.02.2021 17:54

Prosimy o wiadomość mail na [email protected]

01.03.2021 09:20

Dzień dobry od kilku tygodni nie dostaliśmy od Pani odpowiedzi. Prosimy o potwierdzenie, czy problem opisany przez Panią został rozwiązany. Brak kontaktu pozbawia nas możliwości zajęcia stanowiska, odniesienia się do zarzutów. Nie chcielibyśmy traktować Pani opinii jako inspirowanej przez naszą konkurencję lub pochodzącej od osoby działającej w złej wierze.
    Maria

26.02.2021 11:26

Mile zaskoczył mnie telefon od pani z Laboratorium Pani Domu, ramach rekompensaty otrzymam 1 produkt gratis. Dziękuję. jesteście profesjonalni w tym co robicie . Co do produktów to rewelka!

01.03.2021 09:18

Dziękuję za pozytywną opinię, która daje poczucie satysfakcji z tego co robimy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Laboratorium Pani Domu?

Tomasz Jaworski

26.02.2021 13:32

Polecam, błyskawiczna dostawa, a płyn kamień i rdza SZTOS!

01.03.2021 09:18

Dziękuję za pozytywną opinię, która daje poczucie satysfakcji z tego co robimy ????

09.02.2021 14:58

Zamówiłam produkty, niestety jak otrzymałam przesyłkę okazało się że został zapakowany inny produkt. Po kontakcie telefonicznym dostałam informację aby odesłać produkt na własny koszt( pieniądze za kuriera będą zwrócone, a prawidłowy produkt przesłany). W dniu 18.01.2021 odeslalam produkt. 19.01.2021 r. dostałam potwierdzenie z firmy kurierskiej że firma otrzymała przesyłkę. W regulaminie na stronie jest czas rozpatrzenia reklamacji 7 dni. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Dzwonię praktycznie codziennie i Panie informują że zwrot zostanie dokonany ( taką informację słyszę od 02.02.2021). Nikt się nie interesuje żeby wyjaśnić sprawę.

01.03.2021 09:17

Dzień dobry od trzech tygodni nie dostaliśmy od Pani odpowiedzi. Prosimy o potwierdzenie, czy problem opisany przez Panią został rozwiązany. Brak kontaktu pozbawia nas możliwości zajęcia stanowiska, odniesienia się do zarzutów. Nie chcielibyśmy traktować Pani opinii jako inspirowanej przez naszą konkurencję lub pochodzącej od osoby działającej w złej wierze.

18.02.2021 14:37

24.02.2021 16:54

Dzień dobry. Prosimy o wiadomość na skrzynkę [email protected]. Skontaktujemy się z Panią w dniu jutrzejszym. Nie podpisała się Pani pod komentarzem, więc ciężko nam zweryfikować o jakie zamówienie chodzi. Pozdrawiamy, Zespół Laboratorium Pani Domu

01.03.2021 09:16

Dzień dobry. Od kilku dni nie dostaliśmy od Pani odpowiedzi. Prosimy o potwierdzenie, czy problem opisany przez Panią został rozwiązany. Brak kontaktu pozbawia nas możliwości zajęcia stanowiska, odniesienia się do zarzutów. Nie chcielibyśmy traktować Pani opinii jako inspirowanej przez naszą konkurencję lub pochodzącej od osoby działającej w złej wierze.
    Kasia

26.02.2021 08:36

Jestem mile zaskoczona błyskawiczną reakcję na moje zgłoszenie. Życzę każdemu klientowi takiego kontaktu ze sprzedawcą i czekam na swoją ponowną wysyłkę.

Magda

26.02.2021 08:55

Polecam mam wiele produktów z laboratorium Pani Domu i są skuteczne.

K.

24.02.2021 10:06

Widzę ze nie tylko ja zostałm oszukana przez (usunięte przez administratora) Zapłaciłam za towar którego nie było w paczce. Brak odpowiedzi na kilka maili które wysłałam. Dzwoniłam kilka dni nikt nie odebrał. SERDECZNIE ODRADZAM

01.03.2021 09:13

Dzień dobry. Prosimy o wiadomość na skrzynkę [email protected] z informacją, czy problem opisany przez Panią został rozwiązany. Pozdrawiamy, Zespół Laboratorium Pani Domu

01.03.2021 09:15

Dzień dobry od kilku dni nie dostaliśmy od Pani odpowiedzi. Prosimy o potwierdzenie, czy problem opisany przez Panią został rozwiązany. Brak kontaktu pozbawia nas możliwości zajęcia stanowiska, odniesienia się do zarzutów. Nie chcielibyśmy traktować Pani opinii jako inspirowanej przez naszą konkurencję lub pochodzącej od osoby działającej w złej wierze.

06.02.2021 09:21

Posiadam środek do fug. Jest ok, ale uwaga na ręce. Nie ubralam rękawiczek i popaliło mi rękę. Masakra. Płyn do kabin bez szału. Dziwne, że na Facebooku nie ma negatywnych opinii... Co do paczki, która otrzymałam jeden płyn się wylał, był nie dokręcony.

12.02.2021 09:19

Pani Emilio, używając płynu do fug należy mieć rękawiczki ochronne. Jest o tym informacja na etykiecie, wkładce dołączonej do paczki oraz na stronie internetowej sklepu. Na przyszłość prosimy czytać etykiety produktów, żeby uniknąć podobnych problemów. Pozdrawiamy, Zespół Laboratorium Pani Domu

09.02.2021 15:15

Złożyłam reklamację i czekam już 3 tygodnie na zwrot pieniędzy! Proszę o informację kiedy zamierzają Państwo wykonać przelew. Dzwoniłam już kilkakrotnie, pisałam e- mail. Od dnia 02.02.2021 mam informację że robią Państwo przelew. Mamy 09.02 i dalej przelewu nie otrzymałam!

12.02.2021 09:13

Pani Beato czy problem został rozwiązana? Jeśli nie prosimy o wiadomość e-mail na adres: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Laboratorium Pani Domu
    She

18.10.2020 20:22

Witam. Tydzień temu złożyłam zamówienie w tymże sklepie internetowym. Od razu opłaciłam zamówienie i pieniądze dotarły tego samego dnia, jednak nie otrzymałam nawet jednego maila odnośnie tego co dzieje z moim zamówieniem! Totalna porażka. Nie odpisują na maile. 0 kontaktu. Szczerze nie polecam. To był mój pierwszy i ostatni zakup.
    Magdaa

14.12.2020 16:47

witam również złożyłam zamówienie opłaciłam i cisza żadnego e-mail potwiedzającego czy coś w tym rodzaju dopiero po 3 dniach sms że paczka do odbioru w paczkomacie. słaby kontakt z tym sklepem . Jedyny plus że zamówione środki działają super!
    krystyna

22.12.2020 11:14

Dzisiaj (22.12.) otrzymałam przesyłkę zamówioną 11 grudnia. Po czym dostałam wiadomość, że podałam zły nr telefonu potrzebny do paczkomatu - zamówiłam dostarczenie przez kuriera. Odpisałam 14.12, podałam dobry nr telefonu (moja wina, chyba komputer zjadł cyferki), zero odzewu. Ponownie zapytałam co z przesyłką 19.12, jeszcze raz podałam właściwy nr telefonu i w odpowiedzi dostała.. że mój nr telefonu jest niewłaściwy. Dzisiaj rano otworzyłam pocztę i okazało się, że przesyłka została nadana 17.12. Zastanawiam się, czy w tej firmie na pewno wiedzą, co robią. Paczka dotarła dzisiaj. i po otwarciu diabli mnie wzięli. towar niezgodny z zamówieniem. Zamówiłam bowiem papier toaletowy czerwony i żółty (bo talki pasuje do moich łazienek), dostałam mocno pomarańczowy (ten od biedy będzie pasował) i blado różowy. Wiem, to tylko papier (usunięte przez administratora)., ale wypadało chociaż zapytać, czy chcę taki, bo inny np. się skończył. Sklep, jak ktoś napisał, dla cierpliwych, właściwie brak kontaktu, zero szacunku dla klienta. Nie polecam.
    Margo

10.12.2020 17:01

Czy da sie zalozyc konto na ich stronie? Zakladajac nie ustala sie zadnego hasla a co za tym idzie, nie ma mozliwosci pozniejszego zalogowania sie.
    niezadowolona

04.11.2020 17:01

brak jednego produktu w paczce mimo pobrania opłaty,od miesiąca czekam....
    Grażyna

26.10.2020 15:58

Prawie 2 tygodnie od zamówienia do dostawy. Kontakt nieciekawy. Sklep dla cierpliwych.

15.10.2020 00:57

Zakupiłam produkt i niestety nie działał jak na filmikach.Wszystko zależy od powierzchni.Kontakt kiepski i nie potrafią doradzi. Odradzam zakup

17.12.2019 23:01

Mariusz

25.01.2020 12:42

Myślę że uprawia Pani niedozwoloną krytykę. Osobiście zakupiłem tydzień temu płyn do czyszczenia fug i naprawdę działa, wcześniej próbowałem różnych środków, aby pozbyć się zabrudzeń po remoncie. Płyn działa tak jak tych filmach z facebooka. Lepszego nigdzie się nie znajdzie.
    Karol

01.07.2020 20:54

Rekomenduję i podpisuję się dwoma rekami.(usunięte przez administratora)Usunął zacieki w toalecie powstałe w wyniku cieknącej spłuczki. żadne inne nie dały rady. Jestem więcej niż zachwycony!

Zostaw merytoryczną opinię o Laboratorium Pani Domu sp. z o.o.