Kam-Tech

Toruń

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 24 ocen.

Kam-Tech
4 24 6 1

Opinie o Kam-Tech

OnCT

Witam. Czy może ktoś coś napisać na temat pracy na stanowisku inżyniera budowy? jakie warunki itd.?

koles 2
@OnCT 15.11.2018 12:21

szkoda Twojego czasu u nerwow

monter

Wypłaty na czas przez ostatnie kilka miesięcy. To tyle

koles 2
@monter 02.01.2018 13:32

A za nadgodziny w delegacji!? urlop?! padnie to oj padnie ta pseudo firma!! jedna wielka kupa sie robi!

on88
@monter 02.01.2018 13:32

Po co ta sciema!!?? w ciagu dwoch lat kiedy tam pracowalem to wyplata byla na czas czyli do 10 kazdego miesiaca moze ze 4 razy!!najczesciej kasa wplywala 20 dnia miesiaca.Tomus zajmij sie spawaczami i gazami ,a nie podpuszczaniem ludzi na forum.wszyscy wiedza kto sie kryje pod tym nickiem.A i powiedz P.Hani , ze tez nie robi na nas wrazenia te pozytywne wpisy. Smiechu warte te wasze proby wybielania szefa i firmy. Normalny czlowiek po przeczytaniu wypowiedzi zda sobie sprawe co jest za brama kamtechu granei nie przekroczy jej!!

Gosc55
@monter 02.01.2018 13:32

Co kontrakt w Szwecji też poszedł kolo nosa tak jak ten w Belgii 2,5 roku wstecz ?!o jak mi przykro ,że wcale !najpierw tzeba wypelniac standartyi normy polskie,a potem mozna myśleć o kontraktach w krajach UE.czyli nigdy!!

Spawacz

Oczywiście to prawda zdarzają się opóźnienia w wypłatach, ale nie jest to nagminne a opóźnienia nie są duże. Ja pracuję w firmie od 7 lat i naprawdę nie mogę narzekać. Prezes.... jak to Prezes czasem ma lepszy dzień czasem gorszy. Ale ogólnie mogę polecić.

gosc88
@Spawacz 15.09.2017 12:35

Szymon daj sobie spokoj z tymi pozytywnymi opiniami

Po co to?
@Spawacz 15.09.2017 12:35

Nie jest to nagminne??!!!miesiac w miesiac spoznienia w wyplatach tydzien dwa.i ty mowisz ze nie jest to nagminne tylko sporadyczne ciekawe stwierdzenie.

Gosc34

Nie polecam!jedna wielka pomylka i żenada!

Spawacz 00
@Gosc34 28.09.2017 12:40

Potwierdzam w stu procentach zgadza sie !Juz nawet polacy nie chca byc tam kierownikami i brygadzistami.Na tych stanowiskach posadzil ukraincow!!

No problem
@Gosc34 28.09.2017 12:40

Idzie zima i mrozy! na hali bedzie znowu pare stopni wiecej niz na zewnątrz .Wyrazy wspolczucia ! przydaly by sie posilki regeneracyjne .wszystko zgodnie z prawem szanowny panie K.

agdrtv
@No problem 25.11.2017 01:43

Prawo w tym kraju jest dla wybranych, jeden s drugim do selmu albo na prezydenta, najpierw odpękajcie roczną prywatkę na pełnym zusie i z pełnymi kosztami potem oceniajcie prezesa

Urwał

Może chcesz zasilić pion techniczny swojjjom wiedzom.Bendziesz korezpondował z klijjjjjentami

koles 2
@Urwał 13.07.2018 18:31

dobre dobre ,ale chłopina na pewno dziękuje najwyższemu , że nie jest spokrewniony i ja też .Pozdro dla Mateusza -jedynego wartościowego człowieka w tym balaganie!

Ork
@koles 2 13.07.2018 22:22

Po co narzekasz, wykorzystaj swoj potencjał w innej firmie i rozwijaj kariere zamiast pisać smuty...chyba że, masz obawy, że z twoimi umiejętnościami gdzie indziej będzie to samo mistrzu bo wszyscy się na ciebie uwzięli

koles 2
@Ork 13.07.2018 23:12

Ja już swoje dawno znalazłem po odejściu z tego i nie narzekam.Tak samo jak i wielu innych zwalniających się.Pozostali własnie tylko ci z klapkami na oczach obawiający się zmian i ci którzy boja się weryfikacji swoich umiejętności w innych firmach i oczywiście ci których trzymają tam koniugacje rodzinne i ciepłe stołki

Prywata78
@Urwał 13.07.2018 18:31

O jak miło!widze ,że trwa medialna nagonka na moją "ukochana firme ,, Widze ,że wypowiadaja sie tutaj podstawieni przez pana K ludzie .Wstyd i hańba panowie jeszcze raz wstyd!!Moze wam (usunięte przez administratora) żyjesie tam swietnie w porównaniu do szeregowych pracowników , ale to nic nie zmieni ta firma to dno totalne i nie ma prawa istniec na rynku!!To tyle w temacie bo szkoda mojego czasu i nerwów.

Gosc88
@Prywata78 14.07.2018 13:22

Cos w tym jest .ludzie odchodza z firmy.operator wypalarki to kolejna osoba ktora odeszla.pytanie ,dla czego ?

Tomasz

@Ork, a jak Ty postrzegasz pracę w Kam-Tech? Na jakich warunkach zatrudnienia pracujesz w firmie? Czy są dla Ciebie satysfakcjonujące? Czy czujesz się doceniany przez firmę poprzez pozapłacowe benefity lub premie? Jaka atmosfera panuje w Kam-Tech?

Po co to?
@Tomasz 20.07.2018 00:36

Wszystkie osoby piszace pozytywnie o Kamtechu , to osoby podstawione tylko po to , zeby wybielic wizerunek firmy.Wiekszosc to osoby z tzw.biura.

Tomasz

Czy ktoś z obecnych na forum posiada informacje o nowych rekrutacjach do Kam-Tech? Na jakie stanowiska poszukiwani są pracownicy? Nie natrafiłem na ogłoszenia więc może powiecie jakie trzeba spełniać wymagania? Jakie warunki zatrudnienia oferowane są na początek?

Tomasz

Kto jeszcze wypowie się co aktualnie dzieje się Kam-Tech? Nie widziałem na stronie informacji odnośnie rekrutacji, ale może koś z Was słyszał o obecnych wolnych stanowiskach? Jak wygląda sama rekrutacja? Podzielcie się proszę opinią.

łysy
@Tomasz 10.05.2018 09:54

Witam.Ktoś napisał Zeby nie przesadzac bo firma jest jak kazda inna.Nie zgodze sie z ta opinia bo mam na to dowody i wyrobione swoje zdanie na temat tej firmy i jej wlasciciela.Nic a nic sie nie zmienilo a wiecpo kolei wymienie liste grzechow: glowny i podstawowy to ciagle spoznienia w wyplatach pensji (tydzien to norma ekstrema to 2 tygodnie) nadgodziny jesli sa to platne pod stolem i tu tez tzeba pilnowac bo jakims cudem moga ci zginac godziny i latasz za swoimi pieniedzmi i wyjasniasz.Jesli obiecuja ci podwyżkie to zapomnj o niej juz na starcie(ewentualnie na umowie dostaniesz do 20 procent premi ale i tak jej nie zobaczysz no moze raz lub 2 w roku. o pracownika sie nie dba odierz robocza najgorszego gatunku ktora zniszczy sie po miesiacu noszenia .pojedziesz w delegacje pdobno na tydzien a siedzisz 2 miesiace djety i dodatki mozesz zapomniec ewentualnie z laski objad i przenosiny z hotelu do hotelu bo racunek poprzedni nie oplacony zreszta lokal tez sie zmieni bo faktora niezaplcona.Gdyby w firmie bylo super to nieuciekali by z niej pracownicy.w zeszlym roku ucieklo okolo 10 osob wlacznie z kierownikiem warsztatu i kierownikami budów o szeregowych pracownikach niewspomne stawki glodowe a wymagania duze. park maszynowy prawie zerowy wszystko jak za krola cwieczka. na budowach czesto i gesto pożycza sie sprzet od innych ekip normalnie wstyd obdartusy w polatanych ciuchach.Zdania nie zmieniam a innym polecam omijac ta firme wielkim łukiem .

Gosc6977
@Tomasz 10.05.2018 09:54

No i kolejna duszyczka miala dosc tego syfu i marnych pieniedzyi uciekla z firmy.Ciekawe jak wielki biznesmen pan K czuje sie z tym faktem ze ludzie maja juz dosyc i uciekaja.

Tomasz

@Gość123, a jaka panuje atmosfera wśród pracowników? Co powiecie o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Kam-Tech? Po jakim czasie pracy w firmie można liczyć na podwyżkę? Czy są jakieś szkolenia wewnętrzne i jak często? Podzielcie się proszę opinią.

gosc123
@Tomasz 17.04.2018 10:29

Atmosfera miedzy chłopakami jest nawet znośna,w końcu wszyscy jada na tym samym wózku.Co do podwyżki , to zapomnij .z jaką stawka zostaniesz przyjęty z taka zostaniesz na bardzo długo.Możesz nie wiem jak się starać pokazywac , że dużo umiesz to i tak prezes tego nie doceni.Prezes trzęsie się nad każda złotówka !!Szkolenia tak,raz na rok ewentualnie dla spawaczy ,moze dziwnym trafem dla wybranych na peratora dzwigu i to wszystko.Jak jest w firmie pokazal zeszly rok.Od czerwca do konca roku zwolnilo sie prawie 10 osob, w tym kierownik warsztatu!

Tomasz

Hej, powiedzcie, czy sam nadgodziny w Firmie i jak wygląda ich rozliczenie, czy mogę liczyć na jakąś dodatkową gotówkę, czy po prostu je odebrać? Jeszce jedno pytanie nasuwa mi się, czy są zmiany nocne?

gosc123
@Tomasz 26.03.2018 16:39

Wyplata za nadgodziny do reki bez pokwitowania nie opodatkowane itd .A jak kasy nie ma to za wolne i tyle. Nocnej zmiany nie ma, chyba ,ze jest potrzeba to jako osoba towarzyszaca dla pracownika pracujacego na wypalarce.Dwa razy zastanow sie zanim tam pojdziesz!!

Administrator

Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak duże znaczenie pracowników mogą mieć benefity pozapłacowe. Czy Kam-Tech jest takim przedsiębiorstwem?

gosc123
@Administrator 15.03.2018 08:34

Słowo premia świąteczna, ba nawet zwykła premia jest tam słowem nie znanym ,a co dopiero benefity pozapłacowe (jestem pewien ,ze właściciel takiego słowa w ogóle nie zna ).W ramach bemefitu ,możesz jechać na parę miesięcy nad morze,ale w DELEGACJE !!!A za nadgodziny dostaniesz urlop do wybrania kiedy pracodawcy oczywiście będzie na rękie !

Mira

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie. Zawsze można zmienić firmę i pewnie będzie już dobrze.

Tam Bylem

Widze cenzura tu tez obowiazuje!! usuwa sie niewygodne dla pracodawcy opinie!

JA

Trochę przesadzacie, firma jak każda inna, jak podłapią dużą konstrukcję to pracy jest więcej i nadgodziny można piękne wyrobić, jak nie ma dużego zlecenia to czasem tylko jedna zmiana, ale jak pracujesz uczciwie to kasa się zgadza, czasem wyjazd, większość na miejscu w hali, ludzie różni ale normalni, zdarzało mi się pracować z gorszymi agentami. Nikt mnie się tam nie czepiał bez powodu, jak coś się czasem spier*** to był opierdziel, ale bez przesady.

Tam Bylem
@JA 24.09.2017 22:06

co do jednego masz racje w Kamtechu jedynie ludzie sa na plus!

spawacz79

Witam! Kamtech poszukuje pracowników-spawaczy ,monterów itd.Już miałem wysyłać CV ,ale trafiłem na tę stronę i ze zgrozą czytam te opinie.Włos się jeży na głowie!! Czy to wszystko prawda co tu napisano?Jeżeli tak ,to raczej poszukam innego ,bardziej wiarygodnego pracodawcy!Jestem spawaczem z takimi upr.111 131 114 121 135 136 137 141 15 ktoś coś?

Korcz
@spawacz79 19.09.2017 18:53

Zgłoś się do sąsiedniej firmy zza płotu-nazywa sie podobnie-KMTech, bo oni maja lepsze warunki i takie fachowcy jak ty, zwłaszcza spawacze -zawsze u nich mile widziani. Byłem kiedys na próbkach, ale potem znalazłem prace w innej firmie bliżej domu

Spawacz79
@Korcz 23.09.2017 00:30

Daj spokoj !!maja nie lepsza opinie niz ta firma,ale wysle CV i umowie sie .zobaczymy.WKamtechu zmienilo sie cos?

anonim

(usunięte przez administratora)

Szukam zajęcia

Też szukam pracy. Jak się Was czyta można by pomyśleć że jesteście tam za karę. Po co tam pracujecie tak na marginesie ?

On88
@Szukam zajęcia 20.09.2017 09:30

Juz nie dlugo

Monter

Pracowałem w kilku firmach jako monter. Teraz pracuje w Kamtechu. Rzeczywiście zdarzają się opóźnienia w wypłatach. Ale sporadycznie. A winnych firmach nie ma opóźnień? Nie wiem czemu nie masz nadgodzin. Kto chce ten ma. Może jesteś małoobrotny? Prezes Kamiński jest jaki jest, ale na pewno nie oszukuje na kasie. Ile masz tyle dostaniesz i tyle. Może czas zmienić robotę?...I nie zwalniają tylko cały czas potrzebują do roboty.

Monter 123
@Monter 09.08.2017 11:13

Pani Anno ile szef pani płaci za pozytywne wpisy?

tot
@Monter 09.08.2017 11:13

glupich za wszawe pieniadze !

wiite

super, teraz właśnie podobno naparwde warto inwestowac w Belgię własnie i w wyjazdy za granicę na pewno.

wyjazd

Organizują wlasnie wyjazd do belgi

monter

Generalnie jest dobrze. Co prawda zdarzały się lekkie opóźnienia za wypłatę nadgodzin ale teraz wszystko jest wypłacane na bieżąco. Pojawiają się nawet możliwości wyjazdu na kontrakty zagraniczne. Firma jak firma w tej branży. Ogólne nie jest źle. I cały czas potrzebują ludzi do pracy.

Zainteresowany

witam, czy ktoś może napisać jakąś wiarygodną opinie o tej firmie i pracodawcy? Mają ogłoszenia o pracę

ona44

jest ok

Zostaw opinię o Kam-Tech - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kam-Tech