Kam-Tech

Toruń

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 22 ocen.

Kam-Tech
422

Opinie o Kam-Tech

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kam-Tech

Tomasz

Kto jeszcze wypowie się co aktualnie dzieje się Kam-Tech? Nie widziałem na stronie informacji odnośnie rekrutacji, ale może koś z Was słyszał o obecnych wolnych stanowiskach? Jak wygląda sama rekrutacja? Podzielcie się proszę opinią.

łysy
@Tomasz 10.05.2018 09:54

Witam.Ktoś napisał Zeby nie przesadzac bo firma jest jak kazda inna.Nie zgodze sie z ta opinia bo mam na to dowody i wyrobione swoje zdanie na temat tej firmy i jej wlasciciela.Nic a nic sie nie zmienilo a wiecpo kolei wymienie liste grzechow: glowny i podstawowy to ciagle spoznienia w wyplatach pensji (tydzien to norma ekstrema to 2 tygodnie) nadgodziny jesli sa to platne pod stolem i tu tez tzeba pilnowac bo jakims cudem moga ci zginac godziny i latasz za swoimi pieniedzmi i wyjasniasz.Jesli obiecuja ci podwyżkie to zapomnj o niej juz na starcie(ewentualnie na umowie dostaniesz do 20 procent premi ale i tak jej nie zobaczysz no moze raz lub 2 w roku. o pracownika sie nie dba odierz robocza najgorszego gatunku ktora zniszczy sie po miesiacu noszenia .pojedziesz w delegacje pdobno na tydzien a siedzisz 2 miesiace djety i dodatki mozesz zapomniec ewentualnie z laski objad i przenosiny z hotelu do hotelu bo racunek poprzedni nie oplacony zreszta lokal tez sie zmieni bo faktora niezaplcona.Gdyby w firmie bylo super to nieuciekali by z niej pracownicy.w zeszlym roku ucieklo okolo 10 osob wlacznie z kierownikiem warsztatu i kierownikami budów o szeregowych pracownikach niewspomne stawki glodowe a wymagania duze. park maszynowy prawie zerowy wszystko jak za krola cwieczka. na budowach czesto i gesto pożycza sie sprzet od innych ekip normalnie wstyd obdartusy w polatanych ciuchach.Zdania nie zmieniam a innym polecam omijac ta firme wielkim łukiem .

Tomasz

@Gość123, a jaka panuje atmosfera wśród pracowników? Co powiecie o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Kam-Tech? Po jakim czasie pracy w firmie można liczyć na podwyżkę? Czy są jakieś szkolenia wewnętrzne i jak często? Podzielcie się proszę opinią.

gosc123
@Tomasz 17.04.2018 10:29

Atmosfera miedzy chłopakami jest nawet znośna,w końcu wszyscy jada na tym samym wózku.Co do podwyżki , to zapomnij .z jaką stawka zostaniesz przyjęty z taka zostaniesz na bardzo długo.Możesz nie wiem jak się starać pokazywac , że dużo umiesz to i tak prezes tego nie doceni.Prezes trzęsie się nad każda złotówka !!Szkolenia tak,raz na rok ewentualnie dla spawaczy ,moze dziwnym trafem dla wybranych na peratora dzwigu i to wszystko.Jak jest w firmie pokazal zeszly rok.Od czerwca do konca roku zwolnilo sie prawie 10 osob, w tym kierownik warsztatu!

Tomasz

Hej, powiedzcie, czy sam nadgodziny w Firmie i jak wygląda ich rozliczenie, czy mogę liczyć na jakąś dodatkową gotówkę, czy po prostu je odebrać? Jeszce jedno pytanie nasuwa mi się, czy są zmiany nocne?

gosc123
@Tomasz 26.03.2018 16:39

Wyplata za nadgodziny do reki bez pokwitowania nie opodatkowane itd .A jak kasy nie ma to za wolne i tyle. Nocnej zmiany nie ma, chyba ,ze jest potrzeba to jako osoba towarzyszaca dla pracownika pracujacego na wypalarce.Dwa razy zastanow sie zanim tam pojdziesz!!

Administrator

Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak duże znaczenie pracowników mogą mieć benefity pozapłacowe. Czy Kam-Tech jest takim przedsiębiorstwem?

gosc123
@Administrator 15.03.2018 08:34

Słowo premia świąteczna, ba nawet zwykła premia jest tam słowem nie znanym ,a co dopiero benefity pozapłacowe (jestem pewien ,ze właściciel takiego słowa w ogóle nie zna ).W ramach bemefitu ,możesz jechać na parę miesięcy nad morze,ale w DELEGACJE !!!A za nadgodziny dostaniesz urlop do wybrania kiedy pracodawcy oczywiście będzie na rękie !

Mira

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie. Zawsze można zmienić firmę i pewnie będzie już dobrze.

monter

Wypłaty na czas przez ostatnie kilka miesięcy. To tyle

koles 2
@monter 02.01.2018 13:32

A za nadgodziny w delegacji!? urlop?! padnie to oj padnie ta pseudo firma!! jedna wielka kupa sie robi!

Gosc34

Nie polecam!jedna wielka pomylka i żenada!

No problem
@Gosc34 28.09.2017 12:40

Idzie zima i mrozy! na hali bedzie znowu pare stopni wiecej niz na zewnątrz .Wyrazy wspolczucia ! przydaly by sie posilki regeneracyjne .wszystko zgodnie z prawem szanowny panie K.

Tam Bylem

Widze cenzura tu tez obowiazuje!! usuwa sie niewygodne dla pracodawcy opinie!

JA

Trochę przesadzacie, firma jak każda inna, jak podłapią dużą konstrukcję to pracy jest więcej i nadgodziny można piękne wyrobić, jak nie ma dużego zlecenia to czasem tylko jedna zmiana, ale jak pracujesz uczciwie to kasa się zgadza, czasem wyjazd, większość na miejscu w hali, ludzie różni ale normalni, zdarzało mi się pracować z gorszymi agentami. Nikt mnie się tam nie czepiał bez powodu, jak coś się czasem spier*** to był opierdziel, ale bez przesady.

Tam Bylem
@JA 24.09.2017 22:06

co do jednego masz racje w Kamtechu jedynie ludzie sa na plus!

spawacz79

Witam! Kamtech poszukuje pracowników-spawaczy ,monterów itd.Już miałem wysyłać CV ,ale trafiłem na tę stronę i ze zgrozą czytam te opinie.Włos się jeży na głowie!! Czy to wszystko prawda co tu napisano?Jeżeli tak ,to raczej poszukam innego ,bardziej wiarygodnego pracodawcy!Jestem spawaczem z takimi upr.111 131 114 121 135 136 137 141 15 ktoś coś?

Spawacz79
@Korcz 23.09.2017 00:30

Daj spokoj !!maja nie lepsza opinie niz ta firma,ale wysle CV i umowie sie .zobaczymy.WKamtechu zmienilo sie cos?

anonim

(usunięte przez administratora)

Spawacz

Oczywiście to prawda zdarzają się opóźnienia w wypłatach, ale nie jest to nagminne a opóźnienia nie są duże. Ja pracuję w firmie od 7 lat i naprawdę nie mogę narzekać. Prezes.... jak to Prezes czasem ma lepszy dzień czasem gorszy. Ale ogólnie mogę polecić.

gosc88
@Spawacz 15.09.2017 12:35

Szymon daj sobie spokoj z tymi pozytywnymi opiniami

Monter

Pracowałem w kilku firmach jako monter. Teraz pracuje w Kamtechu. Rzeczywiście zdarzają się opóźnienia w wypłatach. Ale sporadycznie. A winnych firmach nie ma opóźnień? Nie wiem czemu nie masz nadgodzin. Kto chce ten ma. Może jesteś małoobrotny? Prezes Kamiński jest jaki jest, ale na pewno nie oszukuje na kasie. Ile masz tyle dostaniesz i tyle. Może czas zmienić robotę?...I nie zwalniają tylko cały czas potrzebują do roboty.

tot
@Monter 09.08.2017 11:13

glupich za wszawe pieniadze !

wiite

super, teraz właśnie podobno naparwde warto inwestowac w Belgię własnie i w wyjazdy za granicę na pewno.

wyjazd

Organizują wlasnie wyjazd do belgi

monter

Generalnie jest dobrze. Co prawda zdarzały się lekkie opóźnienia za wypłatę nadgodzin ale teraz wszystko jest wypłacane na bieżąco. Pojawiają się nawet możliwości wyjazdu na kontrakty zagraniczne. Firma jak firma w tej branży. Ogólne nie jest źle. I cały czas potrzebują ludzi do pracy.

Zainteresowany

witam, czy ktoś może napisać jakąś wiarygodną opinie o tej firmie i pracodawcy? Mają ogłoszenia o pracę

ona44

jest ok

Zostaw opinię o Kam-Tech - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kam-Tech