Droma s.c.

Zabrze - DROMA

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Droma s.c.

Opinie o Droma s.c. Gliwice

Nie przegap nowości o Droma s.c.!

sjdjejld

03.10.2014 15:28

Hahahah ludzie nie mają pojęcia o pracy? To dlaczego odchodzą dobrowolnie? To szefostwo nie ma pojącia o niczym, zaczynając od głupiej przerwy śniadaniowej na ogólnych warunkach pracy i bhp kończąc. Do tego ten brud w biurze okropny, ludzie ściśnięci na kupie w małych, zagraconych pomieszczeniach, w których na każdym kroku można zginąć, wystarczy się potknąć, lub stanąć na niezabezpieczonym kablu. Do tego wcale tam nie jest tak gorąco w lato, przecież zawsze można przyjść w japonkach i krótkich spodenkach do pracy i chłodzić się przy wentylatorze. Tragedia. No ale nie zapominajmy, że 'nie mam pojęcia o pracy'. Pozdrawiam
    tem

07.10.2014 17:27

Edyta nie powinnaś takich wymysłów pisać , sama wiesz w jaki sposób pracowałaś
    tem

01.10.2014 14:17

witam , pracuję w firmie już kilka lat , widzę te dziwne wpisy i wcale się z tym nie zgadzam , czasami zatrudniane są u nas osoby które nie mają pojęcia o pracy i stąd te śmieszne opinie , ale i tak wszystkich pozdrawiam :-)
    aaaaaaaa

17.09.2014 15:25

nie poleciłbym tej firmy nawet najwiekszemu wrogowi!!!! tragedia co się tam dzieje roboty masa ludzi brak a wszystko ma byc zrobione na wczoraj!!!! smieszne spotkania z szefostwem czyli monolog szefa ktory wie wszystko najlepiej a wcale tak nie jest. zalosne. omijajcie ta firme z daleka i szerokim łukiem!!!!!
    JSDL;DJW;O

04.09.2014 10:24

Biuro to jeden wielki syf. Trzeba być naprawdę desperatem finansowym, żeby pozwolić sobie na takie warunki pracy.
    też mnie dziwi

22.05.2014 21:56

No jak też zerkam na oferty pracy biurowej i tam jest bardzo często ogłoszenie. (usunięte przez administratora)
    Bida z nędzą

13.04.2014 14:15

@dziwne: Jeżeli poza sezonem siedzisz non stop 9h dziennie (bez ustawowej przerwy!) przy kompie pod ciągłą presją i stresem to sobie wyobraź jak będzie w sezonie! Stawka 2000 zł brutto(usunięte przez administratora) Oczywiście, że można tak robić, szczególnie jak ktoś potrzebuje kasy, ale generalnie nie polecam. (usunięte przez administratora)
    dziwne

11.04.2014 13:37

Szukam teraz pracy i dziwi mnie fakt, że w tej firmie na stanowisko biurowe jest ogłoszenie bardzo często. czyżby tak szybko zwalniali się ludzie? Powinni to sprawdzić urzędnicy jak jest taki przesiew.
    Niezależny

06.04.2014 14:26

Pracuję w Dromie kilka lat i nie ma tak źle,niektórzy ludzie w porządku,kierownik jest ok ,nie donosi;(usunięte przez administratora)
    ktoś

09.03.2014 12:24

to się zwolnij, sama polecasz pracując tak długo tutaj :-)
    Włosek-pokłosek

03.03.2014 21:05

Kierowca 2000 zł brutto - um. zlecenie Inne stanowiska w biurze 2000 zł brutto na um. o pracę Kilka dni temu doszła do nas informacja, że szefostwo chce wprowadzić czytniki linii papilarnych jako wejściówki! Na nasze uwago dotyczące bezpieczeństwa tak wrażliwych danych i propozycji użycia np. kart magnetycznych usłyszałyśmy, że wszyscy okradamy firme i albo się zgadzamy, albo możemy iść do domu! Generalnie nie polecam!
    JarekŚ

23.02.2014 20:30

Ja tam pracowałem i w sumie to źle nie było. Wiadomo - jak w każdym zakładzie coś komuś nie pasuje. Ja robiłem swoje, kasa się zgadzała więc git.
    Tomek

28.01.2014 15:53

Może ktoś opisać system pracy kierowców w tej firmie ?
    Łukasz

02.01.2014 20:26

Ktoś coś może powiedzieć ile w tej chwile kierowca może zarobić bo mam rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem czy się w ogóle wybrać???
    ktosia

03.09.2013 12:44

Napiszę tylko tyle, że naprawdę współczuję ludziom, którzy muszą tam pracować. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam.
    lg

28.05.2013 16:11

chcialem tylko powiedziec ze to najgorsza firma w jakiej pracuje mam nadzieje ze zaniedlugo sie zwolnie
    jas

18.04.2013 23:29

500zł i jakieś euro od wyjazdu. Za taki (usunięte przez administratora) gra nie warta świeczki. Szkoda zdrowia i ta atmosfera chowa w biurze.... nie za te pieniadze
    Nowy

12.04.2013 15:41

Pojawiła się nowa oferta pracy jako kierowcy. Może ktoś zdradzi, ile może zarobić kierowca???
    żałosne..

18.03.2013 09:46

ale Wy wszyscy jesteście żałośni.. począwszy od osób pracujących tam kończywszy na byłych pracownikach ;) po cholerę firmie psujecie opinie? Macie satysfakcję, że swoje mądrości tutaj wypisujecie :/ Niech każdy idzie swoją drogą :/ Ludzie inteligentni pozostawiają opinie samemu sobie ;) głupcy tylko umieszczają chore wypowiedzi najeżdżając jeden na drugiego :/ Nie potraficie przyznać się do swoich błedów? Nie ma w tej firmie żadnej wszechwiedzącej osoby nawet kierowców z długimi stażami pracy ;) Nikt nie jest idealny w tym co robi.. każdy uczy się czegoś nowego .. Sorry myślałam, że tam pracowały osoby dorosłe, a zachowujecie się jak dzieci .. :/ Wszyscy po kolei ;) Żal.. ;)
    driver

06.03.2013 19:02

aaa.. i jeszcze jedno, wolalismy na Ciebie - Pe Ka eS :p
    driver

06.03.2013 18:57

Kolego (usunięte przez administratora)- chyba Ci sie w (usunięte przez administratora) poprzewracalo !!! Nie mniej jednak troche prawdy w tym, co piszesz jest, ale tez sporo podkoloryzowales. Owsze auta w sezonie pakuje sie dlugo, ale nigdy do 24! Do tego wyjazdy nigdy nie przedluzaja sie o dwa albo trzy dni. Owszem zdarza sie, ze dochodza jakies punkty ale to jeden, gora dwa. Co do dyspozycyjnosci to mi na rozmowie o prace powiedziano, ze w obowiazakach kierowcy jest jezdzenie na serwisy itp nawet w dni, w ktore nie ma sie wyjazdow, wiec Tobie tez to na pewno mowiono, a Ty sie zgodziles, bo chciales dostac robote. (usunięte przez administratora) to mega buc, ale od dawa juz nie ma az tyle do powiedzenia i na pewno nie kaze przemycac 30 litrow wodki (usunięte przez administratora) - uwierz ze sa o wiele gorsi kierownicy, a jej wyglad to nie twoja sprawa (z tego, co mi wiadomo to ty uroda nie grzeszysz - niski, lysiejacy z brzuszkiem i koszmarnie ubrany). Co do (usunięte przez administratora), to jako pracownik nizszego szczebla masz miec kontakt z bezposrednim przelozonym, czyli w Twoim przypadku (kierowcy) z logistykiem a pozniej z kierownikiem i na pewno taki kontakt miales bez zadnego problemu. Skoro tak pozjadales wszystkie rozumy i chcesz wyciagac konsekwecje prawne, to powinienes wiedziec, ze w zadnej normalnej firmie szeregowy pracownik nie moze ot tak pojsc sobie do Szefa i musi sie umawiac na jak to ujales "audiencje". Od kontaktow z Szefem w sprawach ktorych nie mozna wyjasnic bez niego sa wlasnie Twoi bezposredni przelozeni. Od siebie dodam tylko ze w dromie nie jest cudownie ale jest wiele osob, dzieki ktorym dobrze sie tam pracuje (jak Szef akurat nie ma humorow) zarowno w biurze, na produkcji jak i wsrod kierowcow. No i co w dzisiejszych czasach wcale nie jest takie normalne wyplata zawsze jest na czas!!! P.S. (usunięte przez administratora) powiem Ci tylko tyle ze ani na produkcji, ani wsrod kierowcow, ani

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Droma s.c.?

Kontakt - Droma s.c.

Horsta Bienka 8B 44-100 Gliwice

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    ola

06.03.2013 18:23

hahaha, jak czytam te wasze opinie to śmiać mi się chce, a najbardziej bawi mnie marcin. Wy chyba zupełnie nie znacie rzeczywistości skoro uważacie, że w dromie jest aż tak strasznie. może nie jest kolorowo, ale gdzie jest?

02.03.2013 14:21

Szczerze odradzam pracę w tej firmie. na początku może i będzie fajnie, potem sami zorientujecie się jakie to bagno. UWAGA!!! POSZUKUJĘ BYŁYCH PRACOWNIKÓW (KIEROWCÓW) ZATRUDNIONYCH W DROMIE W OKRESIE OD MAJA DO WRZEŚNIA 2012 ROKU!!! JEST SZANSA NA POCIĄGNIĘCIE DROMY DO ODPOWIEDZIALNOŚCI PRAWNEJ!!! Marcin Wójcik mail: d(usunięte przez administratora)l
    były

18.02.2013 16:14

pracowałem w tej firmie kilka lat i było w porządku przykre że tylu nieudaczników którzy tu się wymądrzają w opiniach ma pretensje do firmy która płaciła im na utrzymanie .....
    była pracownica

01.02.2013 15:58

Nie ukrywam, że uciekłam z Dromy po dwóch miesiącach, praca w biurze z osobami które myślą, że pozjadały wszystkie rozumy i wszystko im wolno(usunięte przez administratora)Chłopaki z produkcji bardzo w porządku pomagali ile mogli , kierowcy - no cóż żadnego nie poznałam bo zdążyło się kilku przewinąć przez te dwa miechy. Także z czystym sumieniem nie polecam no chyba że ktoś jest masochistą!
    Były pracownik....

06.12.2012 17:21

W firmie faktycznie panuje ogromny haos, samemu trzeba dochodzić do tego co, jak i z czym.Nie polecam!!! Samo wejście do firmy robi już złe wrażenie, ale nie ocenia się po opakowaniu więc osoba, która się szybko nie poddaje spróbuje ale nie warto chyba, że leje się na wieczne mądrości szefostwa i dalej robi się swoje. Za mojej kadencji przewinęło się jakieś 6 osób, które rezygnowały w mgnieniu oka.
    makabra..

29.11.2012 21:44

aj ludzie nie pracujecie tam juz to co ciagniecie dalej temat zle Wam? Zal Wam? Ja mimo to nie narzekam .. wina lezy po obu stronach pamietajcie o tym ;) a ludzie tam naprawde sa tolerancyjni i daja szanse poprawy i naprawy swoich bledow ;) a ze jest stres nerwy itd.. w kazdej pracy tak jest ;) nawet jak zalozycie cos wlasnego ;) Jesli chce sie miec wiecej a nie mniej to za jakas okreslona cene... ;) wyplaty byly na czas.. organizacja troszke moze nawalala brak systemu.. ale tak poza tym... ;) milo sie wspomina, gdyby nie czesto wlasne bledy ;)
    byly kierowca

29.11.2012 14:25

Te kierowca długi staż kto ty ?
    kiierowca długi staż

20.11.2012 14:06

piszecie takie bzdury , a nie potraficie iść do szefa i mu w oczy powiedzieć co myślicie fajnie się na kogoś pisze :-) niby jesteście dorośli a się za plecami internetu chowacie , szczurki
    maks

15.11.2012 14:51

Jak widać wyżej ktoś idealnie określił tą firmę praca tam to wyzwanie a (usunięte przez administratora) z wypłaty pracowałem tam w zeszłym roku przez kilka miesięcy. Dobrze że teraz pracuje w normalnej firmie
    menisk wklęsły i wypukły

12.11.2012 18:07

hej kolego ....\'\' Cyrk, paranoja \'\' tylko nie wiem czy masz na imię Cyrk czy Paranoja Paranoja to pewnie imię a Cyrk to nazwisko z dziada pradziada mało ważne pewnie nie radzisz sobie w życiu i masz z tym problem skoro tyle myślisz o innych ludziach ha ha jak widzisz każdy o każdym łatwo może wyrobić sobie opinię , mądralo

08.11.2012 21:06

wow kiedy tam pracowales?:P niezla opinia... mowi w sumie wszystko ... czyli nic dodac.. nic ujac... ;) no, to w sumie niech sobie pracuja, a ja znalazlam prace w dhl poki co jest spoko :D
    Driver

07.11.2012 11:14

Pracowałem tam jako kierowca nie polecam chaos totalny,opierniczają cie za byle co nakładaja kary finansowe,i przaktycznie jest oskarżaja cie o wszystko,a najwiecej mają do powiedzenia mają baby ktore siedzą w biurze,nie polecam omijajcie Drome z daleka.Tylko ludzie pracujący na magazynie są spoko oni tez wiedzą co jest na rzeczy i tez ciekawy mają pogląd na ludzi pracujących w biurze krótką nie polecam.

28.10.2012 10:44

aha dziekuje za odpowiedz ;) niby liczy sie kasa po to sie idzie do pracy, ale no kazdy chce miec normalne warunki swojej pracy.. i sie nie meczyc.. a z tego wynika jakis brak organizacji... ale chyba kazdy ma swoj zakres obowiazkow i dziala nie.. a nie chyta sie wszystkiego po troche bezsens ;/ dobrze ze sa fora :D

15.10.2012 10:41

Witam obecnie Droma umiescila ogloszenia o prace.. co o tym myslicie? jest tu ktos kto pracowal badz pracuje? nie znam zupelnie firmy interesuje mnie dzial logistyki czy jest jakas organiacja? Jakies programy systemy?
    mag

26.09.2012 16:21

pracowałem pół roku i było normalnie wiadomo że szef czasem się czepia , kierownik też ale tylko tych którzy się opie... szef wiadomo ponury chodzi ale co to za szef który zawsze szczęśliwy
    sąsiad

26.09.2012 16:16

a może mąż zamiast do pracy chodził gdzieś indziej .....?
    crazy

13.08.2012 20:07

pracowalem tam dosc krotko i podzielam zdanie wyzej niewarto.. tam chyba juz sie nic nie zmieni
    aga

20.07.2012 22:29

czyli nic się nie zmieniło
    Żona

30.05.2012 16:58

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie. Szef mysli tylko o tym jak wiecej do kieszeni kasy sobie napchac. Nie przestrzega zadnych przepisów odnosnie pracowników. Kto słyszal o tym ze w dromie można wziac tylko tydzien urlopu?! W biurze panuje jeden wielki (usunięte przez administratora) i nie znaja sie kompletnie na swojej pracy. Firma jest beznadziejna i nie polecam nikomu. jedyne co jest prawda to to, ze ludzie (magazyn, produkcja, kierowcy) sa bardzo sympatyczni.

16.02.2011 09:43

a co miesięczne straty to premia uznaniowa?

Zostaw merytoryczną opinię o Droma s.c.