Opinie o Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.

Oświecony

Żeby udowodnić mobbing trzeba mieć bardzo mocne dowody, więc napiszę "tylko", że w Mavicie bardzo źle traktuje się pracowników. Czy szpiegowanie, podsłuchiwanie, permanentne w każdej sytuacji obserwowanie za pomocą monitoringu, krzyczenie na podwładnych, odnoszenie się do nich bez szacunku jest mobbingiem oceńcie sami. Wszystkie wymienione sytuacje są w Mavicie na porządku dziennym. Ponadto wydawanie niejasnych, pokrętnych poleceń, a następnie wypieranie się i robienie z pracownika głupiego. Natomiast dobrze widziane i promowane jest lizusostwo i donoszenie. Już to, że w tej firmie trwa nieustająca rekrutacja powinno dawać do myślenia. Odradzam.

Mała mi

Praca w Mavicie jak każda inna. Raz lepiej,raz gorzej. Ogólnie praca z ludźmi tu...z pacjentami łatwa nie jest. Ale na szczęście są osoby wśród recepcji z którymi dobrze się pracuje.(usunięte przez administratora) Wiec jeśli chcesz bo to w sumie kwestia chęci, ogarniesz. Ja nie narzekam. Fajnie jest tylko tam gdzie nas nie ma:)

Kandydatka

Piszę ponownie, ponieważ część mojej opinii, która ani nie była obraźliwa ani nie naruszała niczyjej godności została usunięta. Skasowane fragmenty były merytoryczne i mogły być pomocne potencjalnym pracownikom. Więc jeszcze raz : Osoby przeprowadzające rekrutację nie są do tego przygotowane i nie potrafią tego robić. Rekrutacja na stanowisko kierownicze to pogawędka. Kandydat nie miał zbyt wiele do powiedzenia bo go nie pytano. Część pytań zawarta w ankiecie jest niezgodna z przepisami. W dobrym tonie jest i dobrze świadczy o firmie jeśli odpowiada się wszystkim kandydatom, również nieprzyjętym. Zwłaszcza jeśli się to obiecuje. Nie polecam. Szkoda czasu. Żałosne i żenujące jest to, że Państwo zamiast wyciągnąć wnioski i zająć się naprawą stosunków w swojej firmie, a także zadbać o profesjonalizm osób odpowiedzialnych za kontakty z potencjalnymi pracownikami zajmujecie się tropie iem i usuwaniem merytorycznych opinii.

Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.
pracodawca
@Kandydatka 27.09.2017 10:02
Piszę ponownie, ponieważ część mojej opinii, która ani nie była obraźliwa ani nie naruszała niczyjej godności została usunięta....

Szanowna Pani, Bardzo nam przykro, że wyniosła Pani z rekrutacji w naszej firmie tak niekorzystne wrażenie. Proszę nam wierzyć, że robimy wszystko, żeby dbać dobre stosunki wśród członków naszego zespołu i dlatego staramy się dobierać do zespołu osoby, które do niego przystają (zarówno merytorycznie, jak i charakterologicznie/osobowościowo). W każdej naszej ofercie zastrzegamy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami, ale jeśli już jakaś osoba została zaproszona do kolejnego etapu rekrutacji, to pozostajemy z nią w kontakcie aż do jego zakończenia, nawet jeśli ostatecznie ta osoba nie zostanie wybrana do zatrudnienia. Zatem jeśli nie skontaktowaliśmy się z Panią po zakończonej rekrutacji to musiało to być wyłącznie przeoczenie i jeśli tak było to za to przepraszamy.

mavit

Firma, która stosuje mobbing. Tyle i aż tyle. Odradzam

Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.
pracodawca
@mavit 02.11.2017 08:13
Firma, która stosuje mobbing. Tyle i aż tyle. Odradzam

Witaj, niestety nic nam o tym nie wiadomo. Jeśli rzeczywiście takie przypadki mają miejsce chcielibyśmy im zapobiegać. Powiesz nam, proszę, na czym ten mobbing polegał? Najlepiej proszę o kontakt na priv (np. na e-mail: cv@mavit.pl), wtedy może będziemy mogli wyjaśnić co takiego zaszło i wdrożyć działania korygujące.

Hanna

Piszecie o niskim poziomie procesów rekrutacyjnych, które jak wiadomo są Waszym pierwszym zetknięciem z danym pracodawcą. A co możecie powiedzieć pozytywnego o Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o? Czy firma dba o rozwój pracowników poprzez różnego rodzaju szkolenia?

Pracujaca

A może tak trzeba spojrzeć na siebie z większą dozą krytycyzmu? Osoby, które nie pracują w Mavit-ie piszą o firmie opinię. Na jakiej podstawie oskarżają firmę? Może ktoś inspiruje do pisania takich bzdur?

benio 68
@Pracujaca 04.10.2017 20:13
A może tak trzeba spojrzeć na siebie z większą dozą krytycyzmu? Osoby, które nie pracują w Mavit-ie piszą o firmie opinię. Na j...

(usunięte przez administratora)potwierdzam (usunięte przez administratora)niepochlebne opinie o tej placówce (usunięte przez administratora)

Kandydatka

Byłam również kandydatką do pracy w tej firmie. Na stanowisko kierownicze. Rekrutacja stała na bardzo niskim poziomie. (usunięte przez administratora) A, ponieważ ja mam i sama zajmuję się m.in. zatrudnianiem pracowników było to żenujące doświadczenie. Zwłaszcza, że w Mavicie również m.in to miało należeć do moich obowiązków. (usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora) No cóż cieszę się, że nie zostałam pracownikiem :)

Kandydatka

Byłam również kandydatką do pracy w tej firmie. Na stanowisko kierownicze. Rekrutacja stała na bardzo niskim poziomie. (usunięte przez administratora) A, ponieważ ja mam i sama zajmuję się m.in. zatrudnianiem pracowników było to żenujące doświadczenie. Zwłaszcza, że w Mavicie również m.in to miało należeć do moich obowiązków. (usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora) No cóż cieszę się, że nie zostałam pracownikiem :)

Muminek

Czy ktoś mówił , że Centrum Medyczne MAVIT jest idealną firmą? Błędy mogą popełniać wszyscy, którzy pracują. Dziwię się, że osoba znająca zarys pracy działu HR szuka tu pracy. W firmie tak złej, nie rozumiem tego!

Murzynek bambo

Centrum Medyczne MAVIT było wielokrotnie nagradzane. Dowodem na to są prestiżowe nagrody i wyróżnienia, które otrzymała Spółka. Są to m.in.Gazele Biznesu w 2011, 2012, 2014 i w 2015 roku oraz Diamenty Forbesa w 2012 roku. Może ktoś odniesie się do tego?

Mea
@Murzynek bambo 08.09.2017 22:18
Centrum Medyczne MAVIT było wielokrotnie nagradzane. Dowodem na to są prestiżowe nagrody i wyróżnienia, które otrzymała Spółka....

Dawno i nie prawda... Gdyby usunąć z tej firmy dwie panie (usunięte przez administratora) to byłoby świetne miejsce do pracy. (usunięte przez administratora) Myślę, że nikt kto pracował w Mavicie nie zaprzeczy. Pozdrawiam dziewczyny z recepcji, nie dajcie się.

Kandydatka
@Murzynek bambo 08.09.2017 22:18
Centrum Medyczne MAVIT było wielokrotnie nagradzane. Dowodem na to są prestiżowe nagrody i wyróżnienia, które otrzymała Spółka....

Ja się odniosłam i skasowaliście ???? Ale proszę jeszcze raz : te nagrody się kupuje i w jaki sposób mają świadczyć o firmie jako pracodawcy? Tu nie chodzi o ocenę jakości usług. Być może te są w porządku.

Kandydat

Ocena rekrutacji: 1/6. Sugeruję popracować nad procesami panującymi w dziale personalnym. Po wysłaniu aplikacji przez portal pracuj.pl, wysyłają do wypełnienia kwestionariusz. Kwestionariusz wpada do spamu...wątpie, żeby weryfikowali czy każdy z ich kandydatów go otrzymał. Powinno najpierw dzwonić i informować o zakwalifikowaniu się do kolejnego etapu. Kwestionariusz osobowy zamiast rozmowy telefonicznej (bardzo słabo jak na 2017 rok). W dodatku wskazuje to, że nie potrafią korzystać z narzedzi jakie oferuje pracuj.pl, bo tego typu pytania można już na etapie aplikacji zawrzeć. Pytania są tendencyjne. A już w ogóle wstyd to druga część kwestionariusza (dobrowolna), która posiada pytania jakich zadawać nie wolno, np.: stan cywilny, liczba dzieci. To ma jak rozumiem służyć do odsiewu kandydatów wg ich klucza. Wysyłając kwestionariusz podpisują się jako dział a nie z imienia i nazwiska. Słabe. Tak samo nikt nie potwierdza, że otrzymał wypełniony kwestionariusz. Brak informacji o dalszych etapach rekrutacji oraz czasie oczekiwania na informację zwrotną. Macie Państwo jeszcze dużo do nauczenia się w kwestii employer brandingu. P.s. Ponad miesiąc od otrzymania kwestionariusza, informacji wciąż brak.

NIEDOSZŁY KANDYDAT
@Kandydat 07.09.2017 12:51
Ocena rekrutacji: 1/6. Sugeruję popracować nad procesami panującymi w dziale personalnym. Po wysłaniu aplikacji przez portal pr...

Przeczytałam post Kandydata i zgadzam się w 100 %. Nie dziwią mnie powyższe komentarze skoro sama rekrutacja jest na bardzo niskim i jak widać przyszli kandydaci i ewentualni pracownicy są traktowani lekceważąco.

Billi
@Kandydat 07.09.2017 12:51
Ocena rekrutacji: 1/6. Sugeruję popracować nad procesami panującymi w dziale personalnym. Po wysłaniu aplikacji przez portal pr...

Potwierdzam, kompetencje pracowników działu HR bardzo niskie. Właściwie to są dwie Panie- koleżanki, które nie znają się na procesach rekrutacji. Kryteria chyba są takie, że albo się spodobasz Pani, albo nie. Z profesjonalną rekrutacją nie miało to nic wspólnego. Luźne pogawędki i opowiadanie o pracy w Mavicie. Jak u Cioci na imieninach, z tym, że u Cioci zazwyczaj jest przyjemnie. Ocenę obniża również brak odpowiedzi po spotkaniu, mimo obietnicy.

Kandydat

Ocena rekrutacji: 1/6. Sugeruję popracować nad procesami panującymi w dziale personalnym. Po wysłaniu aplikacji przez portal pracuj.pl, wysyłają do wypełnienia kwestionariusz. Kwestionariusz wpada do spamu...wątpie, żeby weryfikowali czy każdy z ich kandydatów go otrzymał. Powinno najpierw dzwonić i informować o zakwalifikowaniu się do kolejnego etapu. Kwestionariusz osobowy zamiast rozmowy telefonicznej (bardzo słabo jak na 2017 rok). W dodatku wskazuje to, że nie potrafią korzystać z narzedzi jakie oferuje pracuj.pl, bo tego typu pytania można już na etapie aplikacji zawrzeć. Pytania są tendencyjne. A już w ogóle wstyd to druga część kwestionariusza (dobrowolna), która posiada pytania jakich zadawać nie wolno, np.: stan cywilny, liczba dzieci. To ma jak rozumiem służyć do odsiewu kandydatów wg ich klucza. Wysyłając kwestionariusz podpisują się jako dział a nie z imienia i nazwiska. Słabe. Tak samo nikt nie potwierdza, że otrzymał wypełniony kwestionariusz. Brak informacji o dalszych etapach rekrutacji oraz czasie oczekiwania na informację zwrotną. Macie Państwo jeszcze dużo do nauczenia się w kwestii employer brandingu. P.s. Ponad miesiąc od otrzymania kwestionariusza, informacji wciąż brak.

Obrończyni

Myślę, że powyższe opinie są bardzo niesprawiedliwe wobec firmy. Wiele osób wie jak wyglądają gabinety, czy oddział szpitalny ! Zgadzam się , że czasami może coś nie jest zrobione tak jak być powinno ale tam pracują tylko ludzie. Praca do lekkich nie należy.

...

Dobra rada , omijajcie tę placówkę z daleka ,to co dzieje się na d]oddziale szpitalnym wśród pielęgniarek to jeden wielki bajzel , jako pacjentka miałam okazje się o tym przekonać, ważniejsze plotki obgadywanie niż pacjent ....

Monia

Centrum Medyczne MAVIT jest spoko, dla chcących pracować.

wiosna

Potwierdzam wcześniejsze opinie - tak dwulicowych i gadających za plecami współpracowników nie widziałam nigdzie indziej. Myślałam, że takie zachowania kończą się na etapie gimnazjum, a nie występują u ludzi grubo po 30stce. Jeśli dla kogoś 2000 zł to fortuna to gratuluję, ale akurat wysokość pensji nie jest tym czym Mavit może sie pochwalić jako pracodawca. Dyrektor finansowa to kobieta bez kultury, której krzyki można usłyszeć na korytarzu, wpada do sali i się drze, ani dzień dobry ani s... ;) ręce opadają.

Hanna

Wiedzieliście, że Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o. posiada wiele nagród oraz wyróżnień? Możecie je znaleźć na głównej domenie firmy - http://www.mavit.pl/o-nas/nagrody-i-certyfikaty/

Gazela
@Hanna 28.02.2017 13:42
Wiedzieliście, że Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o. posiada wiele nagród oraz wyróżnień? Możecie je znaleźć na głównej domenie...

A ja to się ma do opinii o firmie jako pracodawcy ? Przecież w tych rankingach brane są pod uwagę wyniki finansowe, a te w Mavicie nie muszą być złe.

Filipka

W takim miejscu jak MAVIT to zawsze są nerwy bo to praca z ludźmi i problemami. Jak ktoś nie wytrzymuje napięcia to nie będzie zadowolony, a przecież to jest dobra firma. Nieźle płacą i tylko trzeba się wykazywać.

luśka

Pracuję w CM MAVIT i nie jest tak źle jak niektórzy piszą. Owszem są osoby, które potrafią podnieść ciśnienie ale generalnie firma jest ok. NIeźle płacą, warunki są bardzo dobre, jak pracujesz dobrze to jest ok. Pracowałam wcześniej w Medicoverze więc wiem, że z pacjentem wszędzie jest cięzko ale sama firma jak dla mnie jest dobra.

luśka

Pracuję w CM MAVIT i nie jest tak źle jak niektórzy piszą. Owszem są osoby, które potrafią podnieść ciśnienie ale generalnie firma jest ok. NIeźle płacą, warunki są bardzo dobre, jak pracujesz dobrze to jest ok. Pracowałam wcześniej w Medicoverze więc wiem, że z pacjentem wszędzie jest cięzko ale sama firma jak dla mnie jest dobra.

Alma

Przepracowałam w Tej firmie kilka lat i faktycznie niektórzy chwalą a inni tylko narzekają. Moje spostrzeżenia są takie: wymagają dużo, warunki pracy dają ponad przeciętną, wynagrodzenie przeciętne, ale niestety osoby którym nie chce się pracować miejsca w tej firmie nie zagrzeją. Ja żałuję, że musiałam odejść - sprawy rodzinne, bo uważam, że można tu przepracować do samej emerytury...

anonim

(usunięte przez administratora)

Muminek
@Luna 25.12.2016 14:32
Dokładnie taki biznes kręcą pracowników mają za nic ,potrafią tylko zgnoić i wiecznie poniżać,ludzie ciężko pracują za marne pi...

Jedni sobie chwalą tą firmę a inni tylko narzekają. Szkoda słów.

Kasiula
@Muminek 03.01.2017 22:39
Jedni sobie chwalą tą firmę a inni tylko narzekają. Szkoda słów.

Ja tez uważam że maruderzy powinni szukać pracy w innych firmach. Nikt nie będzie tolerował oskarżania bez żadnych podstaw.

izunia

czy nadal w Warszawie jest wam potrzebny nowy pracownik na stanowisko Konsultant ds. Telefonicznej Obsługi Pacjenta?

kandydatka

Rozmowa kwalifikacyjna w Mavit Katowice koniec sierpnia 2016 do dnia dzisiejszego zero odpowiedzi mimo zapewnień o odpowiedzi bez względu na wynik rekrutacji... nie polecam.

M.

Niesamowite!!!! Ludzie ogarnijcie sie!!!

ania

To proszę się zastanowić dlaczego ciągle szukają osób do pracy , nie trzeba mieć skończone studia żeby na to wpaść . Odradzam

iki

to prawda, że są, ale tutaj dobrze się pracuje więc nie rozumiem skąd te narzekania ;) a szukają stażysty ds. elektronicznej dokumentacji medycznej w wawie teraz

iza

@gwizd bardzo dobrze ujęte,relacje trzeba pielegnować, niestety pracodawca nie jest w stanie przejrzec osobowosci kandydata,pozniej to wychodzi,wiec nie ma co narzekac na prace bo w branzy medycznej świadcza usługi na profesjonalnym poziomie i maja kompleksowa pomoc specjalistó.

lila

zgadzam się z opinią Ani w dobrym miejscu pracy pracownicy doczekaja emerytury w zakladzie gdzie knują i nie szanują swoich pracowników ludzie znajdują pracę gdzie indziej , są firmy na większą skalę niż Mavit proszę mi wierzyć .

gwizd

Nie ma firmy na taką skale jak Mavit, gdzie personel by nie rotowal. Ludzie zmieniają prace i zmieniac bedą z roznych przyczyn.W mavicie sa to przypadki incydentalne. Bardzo duża czesc pracownikow, pracuje w firmie od poczatku dzialalnosci, wiekszosc pracownikow ma umowy na czas nieokreslony. Praca w zespole to prawdziwe wyzwanie, relacje miedzyludzkie samemu trzeba kształtować i pielegnować. Uczciwie trzeba przyznać że strategia zarządu i warunki pracy są dobre, szczególnie w porównaniu do państwowych szpitali.

myłek

Hej Wam. Kilku moich znajomych pracowało tutaj i do tej pory wspominają firmę dobrze. Niestety nie ukrywają , że niektórzy ludzie nie nadają się do pracy tutaj, a dalej jakoś tutaj ciągną...

iza

Skoro duża część was wie jakie są to osoby to dlaczego z tym nic nie zrobicie, nie powinno być tak, że panuje ciagłe donosicielstwo, lepiej porozmawiać i zyć ze soba w zgodzie

prawda
@iza 04.01.2016 19:54
Skoro duża część was wie jakie są to osoby to dlaczego z tym nic nie zrobicie, nie powinno być tak, że panuje ciagłe donosiciel...

Droga Pani ,zostało zrobione wszystko żeby przeciwdziałać takiej polityce w tym szpitalu ale niestety są osoby które żywią się plotkami i niestety nic nie da się zrobić , jest to walka z wiatrakami.Tak naprawdę to nie osoba która donosi jest złem ale ta która słucha i wykorzystuje przeciwko drugiemu, tylko żeby to zrozumieć trzeba być człowiekiem i w drugim widzieć człowieka .Przykład niestety idzie zawsze z góry.

prawda

Pani Małgorzato, Pani Katarzyno ,Pani Agnieszko z taką łatwością potraficie krzywdzić ludzi, ale proszę pamiętać że w życiu nic nie dostajemy na zawsze.

anonim

(usunięte przez administratora)

prawda

Proszę się dobrze zastanowić nad podjęciem pracy w tym szpitalu ,dobry , porządny i uczciwy człowiek nie ma szans na solidną i spokojną pracę.

prawda

Najgorszy pracodawca z jakim miałam doczynienia, w tej placówce nigdy nie będa doceniać ludzi uczciwie i ciężko pracujących, tutaj się liczy donosicielstwo , cwaniactwo i podlizywanie się przełożonemu-o to tak wtedy będziesz pracownikiem na medal .Mam nadzieję żę Pan Prezes w końcu się obudzi i zastanowi się dlaczego z tak jak to wielokrotnie słyszałam szpitala z klasą tyle osób odchodzi . Poniżanie pracowników jest tu na porządku dziennym a cynizm kierujących przebija wszystko.Omijajcie tego pracodawcę z daleka jeżeli dla was liczy sie zdrowie , spokój i zdrowa atmosfera w pracy.

:)
@prawda 02.01.2016 13:01
Najgorszy pracodawca z jakim miałam doczynienia, w tej placówce nigdy nie będa doceniać ludzi uczciwie i ciężko pracujących, tu...

W 100% zgadzam się z tą opinią , w Mavicie najlepiej mają się te osoby które wszystko o wszystkich donoszą,dobrych pracowników nie doceniają , a najlepsze w tym wszystkim jest to że nikt z kierownictwa nie ma szans się o tym dowiedzieć gdyż wszystko jest zatajane przez co poniektóre osoby które za wszelką cenę postanowiły osiągnąć sukces tzw " po trupach ' niszcząc i poniżając tych którzy pracują ciężko i solidnie wykonują swoją prace !!!!

Karo

Prawda jest taka że w Mavicie coraz więcej osób rządzących i poniżających innych a do pracy garstka ludzi, dopóki pracują tam co poniektóre osoby to radzę omijać ich z daleka , oby jak najszybciej warszawka zorientowała się co tam się dzieje i oby zrobiła porządki z niektórymi osobami które sieja zamęt w Mavicie .

antyga

kurcze to szkoda, że warunki pracownicze kiepskie są, ja nigdy nie pracowałam więc od strony pracowniczej nie wiem jak to wygląda, ale obsługa była dla mnie zawsze miła, a wiadomo jak to jest, zwłaszcza jak jest sezon przeziębień i chorowań, że tyle ludzi się przez przechodnie i centra medyczne przewija

Gunia

Ja byłam pracownikiem Centrum Mavit na stanowisku specjalista ds.pacjęta. Wynagrodzenie nie przekraczalo 2000zł Ale jak to młówia pieniadze to nie wszystko! Ale stosunki pracownicze - DRAMAT. każda na każda gada, ale oczywiscie po cichu usmiechajac sie falszywie :D Kierowniczki Pani B. i Pani A. też jakies nieporozumienie - sztywne jakby kij połkneły i do tego bezczelne! Ale najgorsze jest to ze Pielegniarki jak i rejestratorki maja bardzo zly stosunek do pacjetów np: "smierdzi ten dziadek jakby sie zeszczał w gacie" Jednym slowem odradzam prace w Mavicie!!

Monika

Panie Niko jak to mówią jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Ja też miałam przyjemność być pacjentką tego szpitala i mam całkiem odmienne zdanie.Już sam szpital z wyglądu jest fantastyczny, a panie pielęgniarki przemiłe i kompetentne. Widziałam również pacjentów, którzy byli nie do wytrzymania i ja na ich miejscu to bym ich udusiła, ale panie pielęgniarki muszą to znosić. Więc jak to mówią kij ma dwa końce. Pozdrawiam.

kaja

może po prostu źle trafiłeś @Niko i tyle.. wiem, że jeśli chodzi o prace u nich to jest całkiem nieźle, bo mają ciekawe oferty, obencie jako Konsultant Telefoniczny i jako Specjalista ds. Obsługi Pacjenta.. wydaje mi się, że ta obsługa pacjenta jest teraz wprowadzona, bo właśnie nie byli zadowoleni z jakości poprzednich pracowników

Niko

Niestety ostatnio miałem przyjemność być na oddziale w Mavicie, szpital robi miłe wrażenie ładne zadbane wnętrze, telewizor bez opłat ładna czysta łazienka w sali ale ...ale nic poza tym miałem okazje leżeć kilka dni w tym szpitalu i zdażyło mi się parę razy być nie miło potraktowanym przez panie pielęgniarki -z łaską wszystko , posiłki w różnych godzinach jak im się przypomni , a w nocy jeśli coś potrzebowałem to bez kija nie podchodz bo obudziłeś panią która tak słodko sobie spała !

anonim

Tak nadal niestety jest tam wyzysk pracownika i marne pensje

sandi

Czy nadal jest tam tak zle?? widziałam oferty pracy na rejestracje, czy moze mi ktos powiedziec, czy one tez sa traktowane jak śmieci przez pracodawce???

Aga

Zarobki zarobkami .... jeden zarabia mniej, drugi więcej .... szczęście, doświadczenie, znajomości. Jednak nie da się ukryć, że komfort pracy jest najważniejszy. Córka prezesa całymi dniami przesiaduje na monitoringu i obserwuje, jak się jej coś nie podoba to dzwoni i mówi "to nie Pani rejon co tam Pani robi?"

ALA

Aldona nie wiem jakie zarobki miałaś w Mvicie ale tam to tylko pielęgniarki które pracują długo od 10 lat mają dobre pensje reszta pielęgniarek bez rewelacji.Takie same pieniądze dostaniesz w państwowym szpitalu pracując w dyżurach.Placówki tego typu co Mavit płacą o wiele lepiej a wiem bo pracowałam i w Mavicie i w innych prywatnych klinikach okulistycznych. Zarobki tam to żadna rewelacja,brak szacunku przełożonych do personelu,relacje z lekarzami też wyglądają nieciekawie.Grupa pielęgniarska podzielona,duża rotacja,ciągle przychodzi ktoś nowy i odchodzi jak widzi co się wyrabia.Tylko stary personel się trzyma bo ma dobre pensje i pozwala się pomiatać.Relacje koleżeńskie też nie należą do najlepszych w takiej sytuacji.Absolutnie nie polecam tego miejsca pracy

aldona

Moja opinia o stosunkach panujących w Mavicie jest taka:omijajcie tą placówkę z daleka zero szacunku dla pracowników, manipulacje brak kompetencji tzw kadry zarządzającej. Wspomniana dyrektor finansowa to nawet nie człowiek i z pewnością nie specjalista podobno nawet nie ma uprawnień do tego co udaje że robi. Rodzinny interes to tylko obstawianie wszystkich stanowisk swoją rodziną żeby zgarnąć jak najwięcej kasy. Córka w roli kierownika to osoba młoda z wielkim ego, pomiata i manipuluje wiecznie niezadowolona. Unikajcie tego miejsca jeśli chcecie pracować spokojnie

Gabi
@aldona 22.01.2015 10:43
Moja opinia o stosunkach panujących w Mavicie jest taka:omijajcie tą placówkę z daleka zero szacunku dla pracowników, manipula...

Ja również pracowałam w MAVICIE, i bardzo żałuję, że musiałam odejść. Fakt, wymagania są duże, ale płacą również nieźle, a mam porównanie .... Uważam, że jeśli ktoś chce pracować i uczyć się czegoś nowego, to tutaj dostaje takie możliwości, a, że nie zawsze jest łatwo...

Agnieszka

Praca w MAVICIE to przede wszystkim bardzo duże wyzwanie zawodowe dla młodych ludzi. Jeśli pracował ktoś w firmie rodzinnej to już wie czym jest to „wyzwanie”. Prezes zarządu to ojciec, kierownik do spraw organizacyjnych - matka, dyrektor generalny – syn, kierownik do spraw jakości –córka. Chciało by się powiedzieć cud, miód i maliny. Do tego pojedyncze jednostki z katowickiej i warszawskiej administracji, przykładowo dyrektor finansowa Magdalena K. Krótka charakterystyka Pan Prezes – jedyna osoba w firmie, która wie jak to wszystko ma działać, natomiast jeśli rezygnujesz z pracy to nie oczekuj miłego pożegnania. Córka to oczko w głowie. Jak to mówią Pani Prezes – potrafi doprowadzić do białej gorączki i najczęściej zajmuje się tym czym nie powinna, tak do końca to nie wiadomo za co jest odpowiedzialna. Najlepiej wychodzi jej ganianie ludzi i pokazywanie wiecznego niezadowolenia. Dyrektor generalny – nie ma dużego doświadczenia, więc nie dzieli się nim tak samo jak swoją wiedzą. Ma wieczne pretensje o wszystko. Łatwo go zmanipulować. Córka – kierownik do spraw jakości, w firmie robi wszystko, bo jest najlepsza, zna się na wszystkim, zero szacunku dla współpracowników , nie przyjmuje krytyki, więc bądź „kiwaczem”. Dyrektor finansowa P.(usunięte przez administratora)bardziej bezczelnej i aroganckiej osoby w życiu nie było mi spotkać. Jeśli nie ma się wystarczającej wiedzy to trzeba nadrabiać pewnością siebie, a w tym jest profesjonalistką. Wiecznie wszystko gubi i wmawia, że „przecież mówiłam już tyle razy”. P. Magdaleno proszę pamiętać, aby nie krzyczeć na pracowników w obecności pacjentów.

KAMA
@Agnieszka 06.01.2015 13:44
Praca w MAVICIE to przede wszystkim bardzo duże wyzwanie zawodowe dla młodych ludzi. Jeśli pracował ktoś w firmie rodzinnej to...

ŚWIĘTA RACJA

:)
@KAMA 12.01.2015 17:40
ŚWIĘTA RACJA

Opinia jak najbardziej prawdziwa :) Jeśli cenicie sobie swoje zdrowie i spokój psychiczny, to tego miejsca nie polecam!!!! Negatywne opinie są jak najbardziej prawdziwe i nie przesadzone. Lepiej poszukać innego pracodawcy!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

niki

Niestety ale takie są realia pracy w tej placówce , najniżej stanowiskiem czyli zero poszanowania pracowałam tam 1,5 roku i dużo się naoglądałam . Najlepiej ustawieni są Ci którzy mają wyższe stanowiska (' TO TE INNE DZIEWCZYNY KTÓRE PRACUJĄ W MAVICIE')bo te normalne już dawno przejrzały na oczy!!!!!

szuka pracy

Witam czy ktos z Was składał teraz swoje CV ?

Ala

Omijajcie szerokim łukiem tego pracodawce.

Gusia

Ciekawe co by powiedziała Warszawka gdyby wiedziała, że "najciekawsze" opinie to czołowe pracownice Katowic :-)(usunięte przez administratora)NIE POLECAM !!!

Zostaw opinię o Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.