3.4/5

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Centrum Medyczne MAVIT Sp z o.o.

Opinie o Centrum Medyczne MAVIT Sp z o.o. Katowice

WebsiteIconCentrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Centrum Medyczne MAVIT Sp z o.o.!

profesor prawa

24.01.2023 15:52

Odbyłam dziś jedną - z wielu wizyt - u pani dr. Snarskiej. Pragnę wyrazić wysoką ocenę tak kompetencji, jak i kultury osobistej. Jestem osobą wiekową i z tej przyczyny korzystam z pomocy wielu lekarzy, ponadto zawodowo zajmuję się prawem medycznym, toteż moja ocena wynika nie tylko z osobistej perspektywy, ale także wiedzy prawniczej. Bardzo chciałabym spotykać na swojej drodze tylko takich lekarzy. prof. dr hab. nauk prawnych Teresa Dukiet-Nagórska

Pielęgniarka

23.11.2024 17:49

Zrezygnowałam z poprzedniej pracy bo tu zaproponowano mi 7500 złotych brutto. Dałam w poprzedniej firmie wypowiedzenie. Niestety pani dyrektor na dzień przed podpisaniem umowy oznajmiła, że jednak dostanę mniej 6750 zł. Odwrotu nie miałam. Podpisałam. Koleżanki zaprosiły mnie na kurs okulistyczny. Poszłam. Koszt 600 złotych plus dojazdy i mój czas wolny poświęcony na doskonalenie zawodowe. Zaświadczenia o niekaralności. Kolejne koszty. Złotówki nie otrzymałam z powrotem. Umowa była, że będę pracować na popołudniówki od 12.25 do 20.00. Ale co się okazało ? Rejestratorki bez wykształcenia medycznego zaczęły mnie wyśmiewać i pytać co ja tu po południu robię. Pomimo, że same siedziały po cztery osoby w rejestracji do godziny 20.30 a pacjentów było jak na lekarstwo. Powodem braku zajęcia dla mnie było dalsze zatrudnianie pielęgniarek na zlecenie po południu. Dla przykładu. Siostra oddziałowej ( sama zresztą zatrudniona jako oddziałowa w innym szpitalu ) była codziennie od godziny 15.30 do 20.00 jako pielęgniarka na zlecenie. Takich osób było więcej. Czyli pani dyrektor zatrudniła mnie bezcelowo. Upokarzające przychodzenie do pracy. Moja skarga na w/w sytuację spowodowała, że wszystkie pielęgniarki, którym niejako stanęłam na drodze zaczęły mnie (usunięte przez administratora) Ignorować, donosić, przekazywać błędne informacje, oczerniać przed lekarzami. I to wszystko ze słowami Zapraszam I jadowitym uśmiechem Koszmarna praca w warszawskiej korporacji. Leczą ludzi za ciężkie pieniądze anie doprowadzili do choroby i też stracę ciężkie pieniądze. Tylko nie dam zarobić Warszawie

Ewcia

28.05.2022 21:25

Jak to możliwe ,że lekarz operujący pacjenta widzi go po raz pierwszy na sali operacyjnej i nie wie co ma wycinać ??? Mnie to spotkało ,lekarka wycieła cos czego nie było , bo nie wiedziała co ma wycinać ,paranoja. Dwie operacje tego samego dnia ,buzia pocieta jak baleron. Nie polecam. Sprawa przekazana do NFZ.

08.04.2022 13:31

Czy pracodawca Centrum Medyczne MAVIT Sp z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?

Ewcia

28.05.2022 21:20

NIE
    Martyna

30.09.2019 07:56

Jaka umowę oferuje pracodawca na start ?

01.10.2019 15:29

Dzień dobry, oferowana na początek forma zatrudnienia jest zależna od stanowiska. Standardowo jest to umowa o pracę, jednak w niektórych przypadkach trzymiesięczny okres próbny jest realizowany w ramach umowy cywilno-prawnej (umowy zlecenia). Zasadniczo jednak docelowa forma zatrudnienia to umowa o pracę. Na początek proponowana jest umowa na okres próbny, później na czas określony, a następnie na czas nieokreślony. Centrum Medyczne MAVIT, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Pracowników, stara się być także otwarte na inne, elastyczne formy zatrudnienia – zależne od preferencji kandydata ubiegającego się o pracę. Przede wszystkim ważne jest komunikowanie swoich potrzeb już na etapie rozmów kwalifikacyjnych. Pozdrawiamy i zachęcamy do aplikowania :-)
    hm

17.03.2022 21:41

Pierwsze zdanie jakie usłyszałem na rozmowie o pracę: "na etat nie zatrudniamy"
    Ilona

02.02.2022 21:24

Byłam wczoraj. Od początku bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa! Personel wysoko wykwalifikowany, pracowników cechuje też wysoka kultura osobista. Dawno nie czułam się tak dobrze zaopiekowana, obsłużona i potraktowana! Polecam.

Kontakt - Centrum Medyczne MAVIT Sp z o.o.

Katowice

Centrum Medyczne MAVIT Sp. z o.o.

07.10.2019 13:12

Jakie są warunki zatrudnienia w Centrum Medyczne MAVIT Sp z o.o.?
    Aldona

26.11.2019 17:28

Ogólnie rzecz biorąc wszystkie opinie złe to prawda, są kiepskie zarobki. Nie ma co liczyć na podwyżki A przede wszystkim na Social... nie ma gruszy, 13, nie ma nic na dzieciaki, A przede wszystkim nie dostajemy premii bonów na święta. Kadra co roku po cichu liczy że może jakiś bon, pieniążek i rozczarowanie. W tych czasach to żenada, gola pensja i cześć. O Mavicie można książkę napisać. Nie ma szans na awans. Dobra praca na przeczekanie nic więcej....

28.11.2019 14:55

Warunki pracy negocjowane są indywidualnie z poszczególnymi Pracownikami – w zależności od ich doświadczenia i zajmowanego stanowiska. Każdy pracodawca decyduje się na inne benefity pozapłacowe dla Pracowników. CM MAVIT oferuje m.in.: dofinansowanie do karty FitSport, grupowe ubezpieczenie na życie, darmowe bilety na wydarzenia kulturalne i rozrywkowe, spotkania integracyjne. Nasi Pracownicy mogą liczyć na bezpłatną diagnostykę w naszych ośrodkach oraz preferencyjne warunki leczenia operacyjnego. Specjalna oferta cenowa na usługi realizowane w CM MAVIT obejmuje także rodziny naszych Pracowników.
    majusia

28.11.2018 11:33

2000 zł obiecują dopiero po roku pracy, wcześniej można tylko pomarzyć o tak "wysokiej pensji", najniższą krajowa, a nauczyć się trzeba tyle co przez 4 lata na studiach dziennych przy tych przestarzałych programach komputerowych... oprócz tego, że na wstępie dostajemy umowę o pracę nie ma żadnych pozytywów tej pracy.

14.12.2018 14:17

Dzień dobry, wynagrodzenie jest znane i uzgadniane z każdym Pracownikiem przed podjęciem pracy. W naszych ośrodkach korzystamy z programu, który od początku istnienia jest rozwijany zgodnie z naszymi potrzebami. Interfejs jest dość surowy, a co za tym idzie - często dla młodszego pokolenia nie jest na początku intuicyjny. Jednak przełożeni zawsze pomagają i odpowiadają na pytania związane także z działaniem tego programu, a adaptacja przebiega szybciej ze względu na życzliwą i wspierającą atmosferę w zespołach.
    Darek

17.11.2018 21:39

Zapisałem się do programu leczenie chrapania wypisałem na stronie ankietę i odesłałem zgodnie z instrukcją do Firmy Mavit. Po kilku minutach dostałem odpowiedź że dostałem się do programu leczenia chrapania nawet po pięciu minutach zadzwonił telefon z potwierdzeniem zgłoszenia po czym Pani poprosiła o weryfikację wysłanych danych wyznaczyła dzień i godzinę spotkania. W wyznaczonym dniu przyjechałem do placówki od miejsca zamieszkania mam ok 50km i okazało się że dzień wcześniej do mnie dzwonili a ja nie odbierałem telefonu więc skreślono mnie z listy pytam Panią na jaki nr dzwoniła bo nie mam potwierdzenia nieodebranych połączeń i odpowiedź taka pomylono nr telefonu niż był podany w zgłoszeniu. Panie w rejestracji bez żadnej skruchy powiedziały że mnie nie przyjmą na badania bo lista zamknięta. Więc stanowczo dziękuję takiej Firmie jak Mavit a tym panią w rejestracji życzę powodzenia. Myślałem że w tych czasach w firmach prywatnych takiego bałaganu nie będzie a jednak wynika że mało wiem. Moja ocena jest taka że Firmę Mavit będę omijał szerokim łukiem i nie będę tej placówki polecał nikomu z moich znajomych. Wielki MINUS!!!
    panna

09.08.2017 15:10

potwierdzam nie polecam tej firmy zarobki w granicach 2 tys zl netto paranoja prywatna placowka a zarzad jak za komuny tylko wyzysk (usunięte przez administratora)
    zxcv

09.08.2013 19:53

Pracuję w placówce katowickiej od początku czyli od 2010 roku i dziwią mnie te opinie. Wydawane są przez osoby nie mające chyba z firmą za wiele wspólnego. Centrum funkcjonuje bardzo stabilnie, jest dobrze zarządzane. Pracownicy dostają umowy o pracę, a nie jak w wielu innych placówkach tego typu umowy śmieciowe, dodatkowo są premiowani. Dwa razy w roku zarząd zaprasza WSZYSTKICH pracowników na spotkanie przedświąteczne. W zeszłym roku każdy pracownik dostał bon o wartości 300 zł. Nie wspomnę już o upominkach na dzień kobiet i innych tego typu gestach ze strony zarządu. A że trzeba pracować solidnie to fakt, nie każdego na to stać, stąd jak sądzę te opinie.
    K.

26.12.2016 15:50

"Centrum funkcjonuje bardzo stabilnie"rozwija się a pracowników ma gdzieś ,zero podwyżek obiecanych premii brak socjalu,nie wspomnę już o zarobkach które też nie wzrosły od paru lat(a często pracownikom wypłacany jest źle obliczony zarobek dużo zaniżony-tak "dobrze jest zarządzane") na Święta także pracownicy nic nie dostali-Żenada!! :
    misia

27.04.2013 08:23

Stanowczo nie polecam tego pracodawcy. opinie na GOWORK to tylko wierzchołek góry lodowej. Centrala jest w Warszawie, Katowice traktują jak zaścianek i oferują marne pensje. Idealny pracownik w MAVICIE to taki który pracuje od świtu do zmierzchu!!!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Medyczne MAVIT Sp z o.o.