Łakoć Sp. z o.o.

Skoczów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 40 ocen.

Opinie o Łakoć Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Łakoć Sp. z o.o.

Wkurzony

Jedyne co można powiedzieć o tej firmie to że wykorzystują pracowników.Magazyn dżungla.PIP sie powinien zainteresować.Łamane przepisy Bhp.Odradzam zdecydowanie...To co oferują w ogłoszeniu o prace to kłamstwo,pracowałem tam chwile i zarobiłem ledwo 2 tys.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Łakoć Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Bogaty
@Administrator 03.03.2018 08:36

Jak radzi sobie kierownik Czopek

Zainteresowany

Tak dawno nikt nie pisał. Jest jakiś powód takiej sytuacji?

Zorro
@Zainteresowany 08.01.2018 10:22

Co tu pisać, kółko wzajemnej adoracji, uwielbienia uwiło sobie ciepłe gniazdko TO JEST SPOKÓJ tylko cyfry nie bardzo się zgadzają ale to drobnostka.

Paulina

@Obiektywny a Ty jesteś pracownikiem Łakoć? Możesz napisać, jak Ty oceniasz zatrudnienie w tym miejscu? @Pikoli ale możesz napisać dokładniej, co masz na myśli? Głównie chodzi mi o to, że osoby, które nie pracują w tym miejscu, nie za bardzo wiedzą co masz na myśli zarówno Ty, jak i @Rozbawiona.

ok
@Paulina 01.10.2017 14:03

to usunąć wpis i sprawa załatwiona-przepraszam zamieciona dla mnie jest super, wycieczki , premie, niższe plany OBY TAK DALEJ

Obiektywny

W czasach 2 proc. bezrobocia wylewający żółć na forum ale "trwający na stanowisku" nie ocenia już pracodawcy lecz siebie.

Paulina

@SPRAGNIONY LOVELAS :), tak jak poprzednio proszę o dodawanie komentarzy na temat Łakoć Sp. z o.o. to forum obejmuje jej wątek, inne prywatne sprawy powinny być załatwiane poza tym miejscem.

SPRAGNIONY LOVELAS
@Paulina 03.09.2017 13:55

Ok Paula ;)

SPRAGNIONY LOWELAS :)

Dziewczynki wyczuwam imprezkę :) Będzie się działo :)

Paulina

Brakuje tutaj komentarzy, z których inni naprawdę mogliby dowiedzieć się jak wygląda sytuacja w firmie Łakoć Sp. z o.o. @rozbawiona, rozumiem, że każdy ma swoje zdanie na temat firmy, czasem przedstawiane ironicznie, ale to w żaden sposób nie pomaga innym poszukującym pracy. Jeśli możesz odnieść się poważnie do sytuacji w firmie, inni będą Ci za to wdzięczni.

Rozbawiona

Ciemność, widzę ciemność...Jak tam dyrektorze?!

Pikolo
@Rozbawiona 24.08.2017 22:32

Ciemność to już zapadła ale pamiętaj wszyscy są winni tylko jedna osoba nie. Nikt ci tyle nie da co on obieca. Szkoda tej firmy aż dziw bierze że p.Prezes na to pozwala. Juz się wszyscy śmieją wokół ale pan Generalny dalej tkwi w swoim świecie oderwany od rzeczywistości. Trzeba szukac pracy bo to juz się ma ku ..... gaszeniu światła. Pani Prezes ile to ma jeszcze trwać i ile osób ma jeszcze odejść. Chyba ze to taki biznesplan. Pani daje miejsca pracy ale firmę tworzą ludzie.

Paulina

@giga, w komentarzu wspominasz o ubliżaniu pracownikom przez Łakoć Sp. z o.o. Jak to się przejawia, co masz konkretnie na myśli? Czy piszesz o jakiejś konkretnej sytuacji?

giga

Zgadzam się z org w 100%. Ubliżanie ludziom, którzy chcą się zwolnić, to wychodzi mu najlepiej. Oto cały dyrektor !

Paulina

@org, proszę o publikowanie komentarzy na temat Łakoć Sp. z o.o. Forum nie służy do obrażania innych.

Blablablababla

No to grubo.

org

Jak tam śmieszny dyrektorze, widzę że sobie nie radzisz. A nie ma na kogo zrzucać winy. Cieniasie

haha

The show must go on...

haha

The show must go on...

lala

@ doda - a co wiedzą konbnkretnie? no i kto jest zorientowany to chyba najważneijsze pytanie ? daj znac

anonim

(usunięte przez administratora)

doda

Tak cisza w eterze i sielanka niech trwa dalej. A zorientowani swoje wiedzą. Nie polecam.

Lovelas

ALE BYŁO CUDOWNIE DZIĘKIDZIEWCZYNY :)

Stela.

Szkoda tylko, że inaczej się nie da.... Taki system funkcjonuje już od dawna heloł!!!!

Stela.

To wychodzi, że 90% ph tej firmy to " chorzy" ludzie pani/panie @vik. Taka prawda....

nokik

Będzie jazda, winny już jest! Najlepiej za plecami !

vik
@fifi 23.08.2016 16:09

Na urlopie i pracuje. Tylko "chory" człowiek tak robi, ale i tak go nic nie uratuje.

viki

Kryptonim dobra zmiana wymiata ludzi i nic sobie z tego nie robi. Ciekawe kto będzie pracował ale to mało ważne. Nawet nie wie ilu ludzi szuka pracy.

wierna
@dyr b 20.08.2016 11:58

Hahahahaaahaaaahhha

anonim

(usunięte przez administratora)

frog

Chyba pracodawca ci się pomylil lub celowo to napisałeś i podales się za nokik zeby przykryć inne wpisy. Król może byc tylko jeden, władza absolutna lub wygnanie na banicje.

nick

a kto wie ile zarabiaja ph w łakociu?

jasio
@nick 13.08.2016 23:17

Bardzo duże pieniądze do oddania.

Jarząbek Stanisław

A ja kocham firmę Łakoć , bardzo ją polecam jest miła i rodzinna atmosfera , wszyscy się wzajemnie szanują. Wszyscy się Kochają (............) . Są bardzo dobre zarobki i pakiet socjalny . Są organizowane spotkania i wyjazdy INTEGRACYJNE (które bardzo polecam). To pisałem Ja (usunięte przez administratora) Pozdrawiam.

Orzeł Marian
@Jarząbek Stanisław 12.08.2016 10:02

Masz rację szczególnie się kochają w toalecie ale liczy się miłość.

anonim

(usunięte przez administratora)

fifi
@vinci 12.08.2016 13:01

a może ci się osoby pomyliły może go już nie ma

anonim

(usunięte przez administratora)

babcia dobra rada
@vin 08.08.2016 13:56

To weź sobie Lokomotiw albo krople żołądkowe lub włóż sobie dwa palce tylko się zastanawiam gdzie ?... na pewno ci pomoże bo jak nie zrobisz wpisu to masz straszne bóle głowy... :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

vin

Jak się chcesz wykończyć nerwowo, to proponuje

Vinko

Są ludzie którzy dla pieniędzy "pokochają" każdego :) a dla dużych pieniędzy , oddadzą całego siebie .:) (gdzieś to kiedyś pisało w necie i taka naszła mnie refleksja żeby z każdym się podzielić ) czy to prawda czy też nie , nie oceniać mnie ;-) Polecam firmę w 100%

Zostaw opinię o Łakoć Sp. z o.o. - Skoczów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Łakoć Sp. z o.o.