Jumi Sp. z o.o.

Pabianice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 49 ocen.

Jumi Sp. z o.o.
3 49 6 1

Opinie o Jumi Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Adam

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Czasami przychodzi gorszy moment.

każdy następny dzień jest gors
@Adam 27.07.2018 17:08

każdy następny dzień jest gorszy niż poprzedni

Michal

Dokladnie kazda ryba gnije od wody.... ale to.pwinno dac do myslenia kadrze kierowniczej,brygadzista ze wsrod ludzi panuje atmosfera dziwna I zeby przetrwac trzeba szpiclowac. Takze dostosowujac sie do tego wszystkiego bylem 3dni w pracy zobaczylem co jest grane z obietnic.ogloszeniowych 90%to jeden wielki wal. Przyszle ofiary firmy jumi uwazajcie by nie utopic waszych planow w firmie jumi zarobki dno,umowy wydziwione ,warunki straszne a wspolpracownicy bez komentarza......

Polen
@Michal 07.03.2018 12:13

Niestety mnóstwo ogłoszeń nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. - Atrakcyjne wynagrodzenie 8-10zł/h to łamanie prawa nie ma takiej stawki najniższa to 10,30zł netto -Elastyczny grafik z dzisiaj na jutro nie może być elastyczny - Godziny pracy więcej niż 8 w dodatku liczone jak zwykłe - Szefostwo fury komóry sprzęt w firmie używany bez osłon Trzeba mieć znajomości w krajowych urzędach żeby w ten sposób prowadzić działalność, ale sami jesteśmy sobie winni jaki naród taki kraj. Dobra firma po prostu nie musi się ogłaszać.

Julita

@Xy, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w Jumi. Co możesz powiedzieć na temat pracy w tym miejscu? Zachęcam Cię do dodania swojej opinii! @Pracownik, a na podstawie jakiej umowy pracuje się w Jumi? Jaka jest atmosfera w zespole? @Pxxxxxxxxxx, długo już pracujesz w Jumi?

Uuu

To fakt że może nie miejsce na takie dyskusję ale niedosyc ze baaardzo słaba placa i kolesiostwo, to dzieja się w tej firmie na tle towarzyskim cuda. Przykro patrzeć jak ludzie traktują innych, albo upokazanie albo patrzenie na mizdrzenie się ludzi do siebie ! Nie polecam

Pxxxxxxxxxx
@Uuu 05.06.2018 21:12

Tylko czemu stary pracownik dostaje ochrzan za nowego i za co nowy zarabia więcej niż stary. więc nie masz co się dziwić .

Julita

@Byly pracownik, takie komentarze nie będą tolerowane na naszym forum. Rozumiem, że można mieć negatywną opinię na temat pracy w danej firmie, ale zachęcam do wyrażania jej w rzeczowy, merytoryczny i przede wszystkim kulturalny sposób. Zachęcam do zapoznaniem się z regulaminem obowiązującym nas tutaj wszystkich: https://www.gowork.pl/regulamin

@nick

Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1952076804850064&id=851920798199009

Julita

@Uuu, co masz dokładnie na myśli? Rozumiem, że pracujesz w Jumi. Długo już jesteś związany z tym pracodawcą? @Pracownik, a czy mógłbyś powiedzieć na podstawie jakiej umowy pracuje się w Jumi? Czy praca jest ciężka i stresująca? @Konan, czy mógłbyś opisać jak wygląda Twój dzień w pracy? Jaka panuje w niej atmosfera?

Realista

Siema.... Napiszcie ludzie jakie są zarobki, jak wygląda praca i płaca w weekendy... Czy jest szansa na pracę na jedną zmianę? A nie jakieś dyrdymały o romansach itd każdy ma swoje życie a nie ingerujecie w życie innych. Do pracy idzie się pracować. Źle mówię? A no i jak wygląda sprawa dotycząca premi, dodatków itd no wiecie wczasy "pod gruszą'itp. Prosiłbym o odpowiedź kogoś z górnej półki kierownika prezesa bo odpowiedzi od osób które piszą o romansach a nie o kasie to sory ale odpowiedź nie na moim poziomie

Konan
@Realista 29.05.2018 18:35

W tej firmie pracujesz w zasadzie non stop. Nie ma znaczenia czy weekend czy święto stawka jest taka sama (marna)... premie i Social nie istnieją...

Julita

@Realista, rozumiem, że pytasz o wszystkie warunki, bo jesteś zainteresowany pracą w Jumi, tak? Jakie stanowisko Cię interesuje? Aplikowałeś już do pracy w tym miejscu? Czy ktoś z Was zechciałby podzielić się z innymi użytkownikami forum swoją opinią na temat pracy w Jumi?

Julita

@nick, rozumiem. Dziękuję za Twoją odpowiedź. Poruszyłeś w niej wiele istotnych aspektów. Prosiłabym jednak o nieużywanie wulgaryzmów w dyskusjach na forum GoWork.pl. Jak oceniacie tego pracodawcę, którym jest Jumi z Pabianic? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Julita

@Zażenowana, @Nick, to nie jest miejsce na tego typu "rewelacje" ani na plotki o kolegach z pracy. Forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych opinii na temat pracodawców. Jeśli macie do powiedzenia coś na temat pracy w tym miejscu - zachęcam. Jak oceniacie pracę w Jumi w Pabianicach? Polecilibyście aplikować do pracy w tej firmie?

@nick
@Julita 18.05.2018 22:00

Do rzeczy zatem. Zarobki - dno, warunki pracy - czasami naruszające godność i niespełniające podstawowych norm (np praca w nieprzystosowanych namiotach gdzie zimą temperatura wynosi grubo poniżej zera)... jeśli nie posiadasz "pleców" w postaci dobrych znajomych na stanowiskach od brygadzisty w górę zapomnij o szacunku i godnym traktowaniu... szyderstwa, plotki, publiczne wyśmiewanie nawet starszych wiekiem i stażem pracowników... (usunięte przez administratora) i grubianstwo na porządku dziennym... nie polecam. SZCZERZE ODRADZAM.

Zażenowana

Nie wspominając że żal patrzeć na te romanse, kobiety i faceci co poniektórych osób które w jumi pracują biedaki pewnie niczego nie świadomi. Haha firma jumi łączy ludzi w pary kochanków. Może się podzielimy którzy?

ZażenowanA
@Nick 23.04.2018 16:49

Hahaha dajesz z siebie wszystko? Tzn że zdrada dla Jumi jest ok? Mnie się słabo patrzy na to, tymabrdziej jak zna się niektóre partnerki/ partnerów tych osób. Dwa życia, trochę słabe...

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z zarobkami w Jumi Sp. z o.o.? Czy od czasu dodania ostatniej opinii pensje w przedsiębiorstwie zmieniły się?

anonymous

Ludzie jak ludzie....gdyby kierownictwo i brygadzisci byli normalni,reszta też by się ogarnęła...każda ryba gnije od głowy...

Michal

Dokladnie wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale jumi przegina pale od jakiegos czasu kierownictwo buraki I plotuchy za 2zl rowa liza. A pracownicy niestety rowniez banda.plotuchow obgaduja I tworza glupie insynuacje. Warunki pracy mega slabe stawka tak samo po miesiacu zasuwania noe starcza na nic.

CUKIER

JEDNO WIELKIE DNO! KIEROWNICY... BEZ KOMENTARZA!!!! KAŻDY O KAŻDYM GADA! NIE POLECAM NIKOMU

Patryk

Jeśli komuś nie odpowiada praca w dobrej firmie zawsze jest czas na zmianę. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!

Nick
@Patryk 31.01.2018 09:41

???????????????????????? praca w czym???? W dobrej firmie?????? ????????????????????????

Marian

Dziadostwo jakiego malo w Pabianicach I okolicy.... a propo kierownictwa to chyby z posredniaka z lapanki zero myslenia. Znajomki maja lzej zreszta ludzie szanujmy swoj czas I zdrowie czasy wyzysku czas zakonczyc . Juz.nawet przez agencje pracy PROGRES z ul.wolczanskiej ludzie pracowac nie chca. Nie polecam buractwo,cwaniactwo I chamstwo jakiego malo . Czas na kontrole bo tak dalej byc nie moze . Pozdrawiam I nie polecam

Marrek

Ta praca to naj gorsza w Pabianicach zatrudnienie jest na magazyn a praca ma mrozie przez 8 godz 2/3 pracowników to znajomi którzy nie muszą pracować albo jak muszą to jakąś lajtową robotę majom reszta ma wykonać za nich ciężką robotę naj lepiej ja wykonają jeszcze za brygadzistów i kontrole niema sensu tu przychodzić do roboty . Bałagan na magazynie a kierownictwo chyba z ulicy bo nic nie myślą do przodu . A jak chcesz zarobić to jak nie masz znajomego to marne szanse.

Nick
@Marrek 13.01.2018 12:49

Ta firma od dawna jest już skazana na porażkę....szeregowi pracownicy wgniatani są w ziemię i pozbawiani jakiejkolwiek godności....kierownictwo DO WYMIANY!!!! Jedna wielka masakra..

tomek

jumi

Julita

Na stronie firmy można znaleźć oferty pracy na stanowisko Specjalisty ds. Zakupów. Nie ma jednak daty dodania ogłoszenia. Wiecie, czy one nadal są aktualne? Widzę, że z tym stanowiskiem wiążą się wyjazdy zagraniczne. Ktoś z Was miał doświadczenie z pracy właśnie w tym charakterze? Co możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym? Czy takie wyjazdy zagraniczne są częste? Jak długo zwykle trwają?

Julita

@"pracownik magazynu"dalej pracujesz w Jumi? Możesz powiedzieć coś więcej o swojej pracy? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć obecnie? Czy w ciągu kilku miesięcy od Twojego komentarza w firmie zaszły jakieś zmiany? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w tym dziale firmy.

"pracownik magazynu"

Powiedzieć o czym Jacku?

Jacek

A co to. Na forum cisza... Naprawde nikt z magazynu nie ma odwagi o tym powiedziec??

Zauroczony

Witam Piszę trochę w innej sprawie ale nam nadzieje że ktoś mi może udzieli pomocy☺ A zatem ,spodobała mi sie pewna sympatyczna blondynka (dłuższe włosy) z uroczym usmiechem

Zauroczony
@Zauroczony 15.11.2016 00:08

I tu jest moja prośba czy ktoś mógł by mi coś o niej powiedzieć

Zauroczony

Witam Piszę trochę w innej sprawie ale nam nadzieje że ktoś mi może udzieli pomocy☺ A zatem ,spodobała mi sie pewna sympatyczna blondynka (dłuższe włosy) z uroczym usmiechem

Jam

No wydaje mi się, że atmosfera jest raczej w porządku i narzekać nie mozna za bardzo, myle się czy nie mylę? Mam nadzieję, ze ktoś mi rozjaśni w głowie

M. S

Pracowałem w Jumi jakieś 5 lat temu i bardzo lubiłem tą pracę. Naprawdę była tam miła atmosfera i fajni ludzie. Fakt pieniądze były małe. Niestety po przeszło 2 latach nie została mi przedłużona umowa a szkoda. Zawsze będę miło wspominał Jumi. P. S Ludziom którym nie chce się pracować zawsze będą narzekać że im zimno, że brygadzista zły itp. Pozdrawiam.

Nowy

Witam. Bardzo podoba mi się wypowiedź CZARNEJ i Weroniki W tej firmie jak pojawi się fajna młoda dziewczyna to za raz ma zjeba*** opinie bo młoda to od razu musi z kimś mieć romans... Albo ktoś z kimś gada to też już kochankowie ale tacy są ludzie WREDNI i zawsze dupe obrobią. Ogólnie to forum o Pracodawcy więc mhm czemu opisywanii są pracownicy? Że wam się chce takie głupoty pisać.

Pati

Popieram absolutnie cała twoja wypowiedź :) pozdrawiam :)

Zostaw opinię o Jumi Sp. z o.o. - Pabianice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jumi Sp. z o.o.