Jumi Sp. z o.o.

Pabianice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 52 ocen.

Jumi Sp. z o.o.
3 52 6 1

Opinie o Jumi Sp. z o.o.

Jerzy

Firma ma dobrą opinię więc musi trzymać wysokie standardy żeby nie stracić. Nikt nie mówił, że będzie lekko.

Julita
@Jerzy 09.10.2018 20:15

Nie da się ukryć, że wiele firm dąży do tego by utrzymać wspominane wysokie standardy. Jak rozumiem, nie popierasz niepochlebnych opinii na temat firmy? Jakie jest Twoje zdanie na temat warunków pracy w tym miejscu? Koniecznie podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.

Sprawiedliwa

Nie polecam żadnemu cywilizowanemu człowiekowi pracy w Jumi. Ta firma to dzika dżungla i nie mam tu na myśli warunkow pracy, bo warunki są całkiem nieźle tylko aby tam przetrwać trzeba być pozbawionym wyższych uczuć albo być herkulesem i człowiekiem silnym niczym i twardym niczym stał a i czasem to nie wystarcza...Pozdrawiam gorąco pracowników Jumi. Moje sugestie dla Jumi Sp. z o.o.: Każdy człowiek ma swoją osobowość i liczy się jak bardzo jest wytrwały w swoich postanowieniach. Dziękuję. Lubię atmosferę w Jumi Sp. z o.o. za: Współzawodnictwo w pracy.

Julita

@każdy następny dzień jest gors, czy aby na pewno jest aż tak źle? Może nie warto zakładać czarnego scenariusza? Nastawienie do pracy też ma wpływ na jej przebieg i warto mieć to na uwadze. @Adam, nie ma idealnych firm i niemal zawsze są plusy i minusy danej pracy. Jak jest według Ciebie w tym przypadku? Czy możesz podpowiedzieć nam jak wygląda praca w firmie? Czekamy na Twoją odpowiedź.

Szukasz pracy?

Adam

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Czasami przychodzi gorszy moment.

każdy następny dzień jest gors
@Adam 27.07.2018 17:08

każdy następny dzień jest gorszy niż poprzedni

anonim

(usunięte przez administratora)

Polen

Niestety mnóstwo ogłoszeń nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. - Atrakcyjne wynagrodzenie 8-10zł/h to łamanie prawa nie ma takiej stawki najniższa to 10,30zł netto -Elastyczny grafik z dzisiaj na jutro nie może być elastyczny - Godziny pracy więcej niż 8 w dodatku liczone jak zwykłe - Szefostwo fury komóry sprzęt w firmie używany bez osłon Trzeba mieć znajomości w krajowych urzędach żeby w ten sposób prowadzić działalność, ale sami jesteśmy sobie winni jaki naród taki kraj. Dobra firma po prostu nie musi się ogłaszać.

Julita

@Xy, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w Jumi. Co możesz powiedzieć na temat pracy w tym miejscu? Zachęcam Cię do dodania swojej opinii! @Pracownik, a na podstawie jakiej umowy pracuje się w Jumi? Jaka jest atmosfera w zespole? @Pxxxxxxxxxx, długo już pracujesz w Jumi?

Uuu

To fakt że może nie miejsce na takie dyskusję ale niedosyc ze baaardzo słaba placa i kolesiostwo, to dzieja się w tej firmie na tle towarzyskim cuda. Przykro patrzeć jak ludzie traktują innych, albo upokazanie albo patrzenie na mizdrzenie się ludzi do siebie ! Nie polecam

Pracownik
@Uuu 05.06.2018 21:12

No niby co się dzieje? Pracować trzeba jak i w innych zakładach pracy. Jestem pracownikiem Jumi i mizdrzenia nie zauważyłem, są osoby które się dogaduja i mogą razem pracować a są ludzie którzy żyją plotkami bo swojego życia nie mają to wolą innym życie zatruwać. Ale jak to mówią takie czasy. A jak ktoś chce pracować to zapraszamy a jak nie to nie. Kokosów nie dają no ale kasa na czas itd więc może być.

Xy
@Pracownik 08.06.2018 09:00

@Pracownik hmm nie widzisz bo może nie chcesz . Może sam korzystasz na znajomosciach albo kogoś na boku? Prawda jest taka że są tu równi i równiejsi....

Pracownik
@Xy 25.06.2018 13:56

Sam kilka prac przerobiłem i widzę i wiem jak jest. Jak Xy masz takie obserwacje to wal śmiało kto z kim ma układy. Może warto z nich skorzystać... Jedyne co mi nie pasuje to że starsi stażem pomiatają nowymi a sami kiedyś zaczynali

Pxxxxxxxxxx
@Uuu 05.06.2018 21:12

Tylko czemu stary pracownik dostaje ochrzan za nowego i za co nowy zarabia więcej niż stary. więc nie masz co się dziwić .

Julita

@Byly pracownik, takie komentarze nie będą tolerowane na naszym forum. Rozumiem, że można mieć negatywną opinię na temat pracy w danej firmie, ale zachęcam do wyrażania jej w rzeczowy, merytoryczny i przede wszystkim kulturalny sposób. Zachęcam do zapoznaniem się z regulaminem obowiązującym nas tutaj wszystkich: https://www.gowork.pl/regulamin

@nick

Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1952076804850064&id=851920798199009

Julita

@Uuu, co masz dokładnie na myśli? Rozumiem, że pracujesz w Jumi. Długo już jesteś związany z tym pracodawcą? @Pracownik, a czy mógłbyś powiedzieć na podstawie jakiej umowy pracuje się w Jumi? Czy praca jest ciężka i stresująca? @Konan, czy mógłbyś opisać jak wygląda Twój dzień w pracy? Jaka panuje w niej atmosfera?

Realista

Siema.... Napiszcie ludzie jakie są zarobki, jak wygląda praca i płaca w weekendy... Czy jest szansa na pracę na jedną zmianę? A nie jakieś dyrdymały o romansach itd każdy ma swoje życie a nie ingerujecie w życie innych. Do pracy idzie się pracować. Źle mówię? A no i jak wygląda sprawa dotycząca premi, dodatków itd no wiecie wczasy "pod gruszą'itp. Prosiłbym o odpowiedź kogoś z górnej półki kierownika prezesa bo odpowiedzi od osób które piszą o romansach a nie o kasie to sory ale odpowiedź nie na moim poziomie

Konan
@Realista 29.05.2018 18:35

W tej firmie pracujesz w zasadzie non stop. Nie ma znaczenia czy weekend czy święto stawka jest taka sama (marna)... premie i Social nie istnieją...

Julita

@Realista, rozumiem, że pytasz o wszystkie warunki, bo jesteś zainteresowany pracą w Jumi, tak? Jakie stanowisko Cię interesuje? Aplikowałeś już do pracy w tym miejscu? Czy ktoś z Was zechciałby podzielić się z innymi użytkownikami forum swoją opinią na temat pracy w Jumi?

Julita

@nick, rozumiem. Dziękuję za Twoją odpowiedź. Poruszyłeś w niej wiele istotnych aspektów. Prosiłabym jednak o nieużywanie wulgaryzmów w dyskusjach na forum GoWork.pl. Jak oceniacie tego pracodawcę, którym jest Jumi z Pabianic? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Julita

@Zażenowana, @Nick, to nie jest miejsce na tego typu "rewelacje" ani na plotki o kolegach z pracy. Forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych opinii na temat pracodawców. Jeśli macie do powiedzenia coś na temat pracy w tym miejscu - zachęcam. Jak oceniacie pracę w Jumi w Pabianicach? Polecilibyście aplikować do pracy w tej firmie?

@nick
@Julita 18.05.2018 22:00

Do rzeczy zatem. Zarobki - dno, warunki pracy - czasami naruszające godność i niespełniające podstawowych norm (np praca w nieprzystosowanych namiotach gdzie zimą temperatura wynosi grubo poniżej zera)... jeśli nie posiadasz "pleców" w postaci dobrych znajomych na stanowiskach od brygadzisty w górę zapomnij o szacunku i godnym traktowaniu... szyderstwa, plotki, publiczne wyśmiewanie nawet starszych wiekiem i stażem pracowników... (usunięte przez administratora) i grubianstwo na porządku dziennym... nie polecam. SZCZERZE ODRADZAM.

Zażenowana

Nie wspominając że żal patrzeć na te romanse, kobiety i faceci co poniektórych osób które w jumi pracują biedaki pewnie niczego nie świadomi. Haha firma jumi łączy ludzi w pary kochanków. Może się podzielimy którzy?

Nick
@Zażenowana 23.04.2018 05:02

Bo Jumi to jedna wielka rodzina...albo dajesz z siebie dosłownie wszystko albo robisz wypad ????????????...to nie są proste rzeczy...

ZażenowanA
@Nick 23.04.2018 16:49

Hahaha dajesz z siebie wszystko? Tzn że zdrada dla Jumi jest ok? Mnie się słabo patrzy na to, tymabrdziej jak zna się niektóre partnerki/ partnerów tych osób. Dwa życia, trochę słabe...

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z zarobkami w Jumi Sp. z o.o.? Czy od czasu dodania ostatniej opinii pensje w przedsiębiorstwie zmieniły się?

anonymous

Ludzie jak ludzie....gdyby kierownictwo i brygadzisci byli normalni,reszta też by się ogarnęła...każda ryba gnije od głowy...

Michal

Dokladnie wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale jumi przegina pale od jakiegos czasu kierownictwo buraki I plotuchy za 2zl rowa liza. A pracownicy niestety rowniez banda.plotuchow obgaduja I tworza glupie insynuacje. Warunki pracy mega slabe stawka tak samo po miesiacu zasuwania noe starcza na nic.

CUKIER

JEDNO WIELKIE DNO! KIEROWNICY... BEZ KOMENTARZA!!!! KAŻDY O KAŻDYM GADA! NIE POLECAM NIKOMU

Patryk

Jeśli komuś nie odpowiada praca w dobrej firmie zawsze jest czas na zmianę. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!

Marian
@Patryk 31.01.2018 09:41

Dobra firme to ty widziales podczas robienia kupy... jaki mozg takie pisanie byc moze ty jestes ten lizus albo pociotek na wzgedach haha. Chyba ze dolozyli ci 2.5zl do pensji za rekomendacje .Firma dno ,dno,dno skoro twierdzisz ze jest tak super czemu opini negatywnych tyle I w pracy chora atmosfera . Czlowieku nie komentuj I ludzi na mine nie wrzucaj trzymaj sie dalej znajomych I parasola ochronnego. Pozdro

Nick
@Patryk 31.01.2018 09:41

???????????????????????? praca w czym???? W dobrej firmie?????? ????????????????????????

Marian

Dziadostwo jakiego malo w Pabianicach I okolicy.... a propo kierownictwa to chyby z posredniaka z lapanki zero myslenia. Znajomki maja lzej zreszta ludzie szanujmy swoj czas I zdrowie czasy wyzysku czas zakonczyc . Juz.nawet przez agencje pracy PROGRES z ul.wolczanskiej ludzie pracowac nie chca. Nie polecam buractwo,cwaniactwo I chamstwo jakiego malo . Czas na kontrole bo tak dalej byc nie moze . Pozdrawiam I nie polecam

Marrek

Ta praca to naj gorsza w Pabianicach zatrudnienie jest na magazyn a praca ma mrozie przez 8 godz 2/3 pracowników to znajomi którzy nie muszą pracować albo jak muszą to jakąś lajtową robotę majom reszta ma wykonać za nich ciężką robotę naj lepiej ja wykonają jeszcze za brygadzistów i kontrole niema sensu tu przychodzić do roboty . Bałagan na magazynie a kierownictwo chyba z ulicy bo nic nie myślą do przodu . A jak chcesz zarobić to jak nie masz znajomego to marne szanse.

Nick
@Marrek 13.01.2018 12:49

Ta firma od dawna jest już skazana na porażkę....szeregowi pracownicy wgniatani są w ziemię i pozbawiani jakiejkolwiek godności....kierownictwo DO WYMIANY!!!! Jedna wielka masakra..

tomek

jumi

Julita

Na stronie firmy można znaleźć oferty pracy na stanowisko Specjalisty ds. Zakupów. Nie ma jednak daty dodania ogłoszenia. Wiecie, czy one nadal są aktualne? Widzę, że z tym stanowiskiem wiążą się wyjazdy zagraniczne. Ktoś z Was miał doświadczenie z pracy właśnie w tym charakterze? Co możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym? Czy takie wyjazdy zagraniczne są częste? Jak długo zwykle trwają?

Julita

@"pracownik magazynu"dalej pracujesz w Jumi? Możesz powiedzieć coś więcej o swojej pracy? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć obecnie? Czy w ciągu kilku miesięcy od Twojego komentarza w firmie zaszły jakieś zmiany? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w tym dziale firmy.

"pracownik magazynu"

Powiedzieć o czym Jacku?

Jacek

A co to. Na forum cisza... Naprawde nikt z magazynu nie ma odwagi o tym powiedziec??

Zauroczony

Witam Piszę trochę w innej sprawie ale nam nadzieje że ktoś mi może udzieli pomocy☺ A zatem ,spodobała mi sie pewna sympatyczna blondynka (dłuższe włosy) z uroczym usmiechem

Zauroczony
@Zauroczony 15.11.2016 00:08

I tu jest moja prośba czy ktoś mógł by mi coś o niej powiedzieć

Zauroczony

Witam Piszę trochę w innej sprawie ale nam nadzieje że ktoś mi może udzieli pomocy☺ A zatem ,spodobała mi sie pewna sympatyczna blondynka (dłuższe włosy) z uroczym usmiechem

Jam

No wydaje mi się, że atmosfera jest raczej w porządku i narzekać nie mozna za bardzo, myle się czy nie mylę? Mam nadzieję, ze ktoś mi rozjaśni w głowie

Zostaw opinię o Jumi Sp. z o.o. - Pabianice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jumi Sp. z o.o.