Dakri

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 278 ocen.

Dakri
2 278 6 1

Opinie o Dakri

anonim

(usunięte przez administratora)

Żyrafa

Wszystko zależy na jakie stanowisko chciałbyś się starać, firma nieustannie przyjmuje nowych ludzi, ale tylko z Ukrainy, ale zawsze CV możesz zostawić w kadrach, zwykły pracownik produkcji - pakowacz zarabia ok 1800 pln na rękę, operator w zależności od działu i od linii którą obsługuję od 2200- do 2400 pln na rękę ze wszystkimi premiami, musisz się też liczyć z tym, że w zakładzie jest system 4 brygadowy.

:)
@Żyrafa 26.09.2018 06:44

zwykły pracownik produkcji czyli niewyróżniający się niczym jak rozumiem rękoma też nie ?!

ja

Czy Pan J jest dobrym kierownikiem? Czy Pan J ma wiedzę merytoryczną,umiejętność negocjacji,umiejętność obiektywnej oceny stanu faktycznego,umiejętność słuchania innych,umiejętność konstruktywnej krytyki,opanowanie w sytuacjach stresowych,zdolność motywowania zespołu, czy pan J ma kulturę osobistą ? Moim zdaniem pan J nic z tych rzeczy nie ma...a powinien bo przykład idzie z góry :)

brygadzista
@ja 06.09.2018 19:11

pan J nigdzie by nie znalazł tak dobrej pracy jak tu ze swoimi pseudo umiejętnościami więc musi z siebie zrobić kierownika tyrana i myśli,że dzięki temu nigdy mu nie podziękują .Tyle,że pan J nie zdaje sobie sprawy z tego (bo jak może sobie zadawać jak na studiach zarządzania nie był i na żadnych innych ),że przyjdzie czas,że ktoś oceni jego pracę w sądzie,pan J jeszcze nie wie,że będzie to pozew zbiorowy za lekceważenie pracowników i wulgaryzmy wobec nich

Operator produkcji wydziału B
@ja 06.09.2018 19:11

Kierownik Jakub ma sporo wad to prawda, jest nerwowy, ale wcale mu się nie dziwie, wielu ludzi pracujących w tym zakładzie to straszne obiboki, patola oraz lenie śmierdzące, większe pretensje miałbym do 4 kierowników prod, gdzie co najmniej 2-óch nie ma zielonego pojęcia o produkcji, jak chcesz coś zgłosić, jakiś poważny problem, to właśnie tylko iść bezpośrednio do niego, bo cię wysłucha co masz do powiedzenia( problem). Idąc do innych kierowników, jedyne co usłyszysz, to magiczną fraze: JEB>E MNIE TO, Albo ewentualnie: MAM TO W (usunięte przez administratora)

:)

Jak utrzymać pracowników produkcyjnych podpowiem szefowi: dać im niedziele i święta nie na 100% dniówki,wyostrzyć normę na końcu brzytwy,pozwolić zarobić od nicnierobienia kierownikom produkcyjnym,pozwolić zarobić "Jakości" od czepiania się spraw nieistotnych.Pozwolić utrzymać z pracy na produkcji dość bujnie rozwiniętą administrację (ja rozumiem ,że to po koleżeństwu),zabrać pracownikom produkcyjnym wszystkie dodatki za 1 dzień zwolnienia, zabrać premię za urlop na żądanie,broń Boże nie dać podwyżek ,bo odejdą na pewno i na osłodę dać im trochę odpadów poprodukcyjnych :)Na pewno...to gwarantuję będzie zajefajna kadra a Dakri zrobi z niej użytek :)

Mirencjum
@:) 02.09.2018 16:20

Żeby "wyostrzyć normę " trzeba najpierw mieć sprawne maszyny panie kolego, a że w tym zakładzie nie ma profesjonalnego serwisu, lecz dorywcze naprawki na śrubokręt i drucik, dlatego ta produkcja wygląda jak wygląda, kolejny problem to technologia produkcyjna---jeden wielki dramat, i porażka, Linia BVT największa linia w zakładzie gdzie ponad połowa pieczywa jest klepana ręcznie, chłopaki mają porozwalane kręgosłupy ( a co niektórzy operatorzy podorabiali się przepuklin i podziękowali temu zakładowi), wydział B bułka facacia, gdzie 10-15 osób potrzeba aby zrobić kila wózków tej bułki, i gdzie tu zysk?. Prosta kalkulacja, młodzi ludzie( Polacy) po prostu nie chcą pracować w tym zakładzie, ( bez spiny i obrażania) i dlatego się zwalniają, do tego dochodzi system 4 brygadowy który na dłuższą metę( ten kto przepracował kilka lat fizycznie w takim systemie) wie o czym mówię, jest ciężki. pieniądze w zakłądzie nie są takie najgorsze, ale produkcyjnie z roku na rok jest coraz ciężej, Prezio zapomniał że w każdej normalnej firmie produkcyjnej, zakład zaczyna się budować od PRODUKCJI!!, a w Dakri zaczyna się od biurokracji

:)
@Mirencjum 03.09.2018 16:13

Pracujemy za najniższą krajową :"pieniądze w zakładzie nie są najgorsze" co Ty chrzanisz Panie kolego?!Reszta to dodatki.które możesz mieć albo nie mieć liczy się pensja podstawowa.System czterobrygadowy jest ciężki ale jakby go nie było zarobiłbyś jeszcze mniej.O czym tu mowa ?

Mirencjum
@:) 04.09.2018 15:35

Pieniądze są takie jak wszędzie w tego typu zakładach, pracownik produkcji nigdzie nie zarobi 3000 tys na rękę, bo na darmozjadów by nie starczyło ( jedyna szansa to godziny nad liczbowe, gdzie na rzecz Ukraińców ich nie ma)

:)
@Mirencjum 04.09.2018 19:39

Tu masz rację na darmozjadów by nie starczyło ale jest wiele zakładów pracy tego typu na jedną lub dwie zmiany tam nie ma dodatku za czterobrygadówkę a mają troszkę wiecej pieniędzy jak My w Dakri,premia to nie 100 zł brutto jak My ,Oni 400 i powyżej i co najważniejsze mogą być z rodziną :) Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Mirencjum
@:) 02.09.2018 16:20

Jakby pracownicy dostali odpady poprodukcyjne, to by nie było wcale takie złe, ( czyli pokrzywione chleby, lub z mniejszą wagą), lecz nie łudźcie się, nic nie dostaniecie, kierownictwo, ludzi produkcji ma głęboko w... poważaniu, lepiej dać świnią za darmo, od zawsze tak było i nic pod tym kątem przez ostatnie 10 lat w tej firmie się nie zmieniło, Pracownicy z wieloletnim stażem jedyne na co mogą liczyć na odchodne to " Uścisk ręki prezesa" to max. A do 2019roku w tym zakładzie nie będzie już żadnego operatora Polaka, zostaną tylko Intelygenty czerwone

potencjał
@Mirencjum 06.09.2018 19:06

Nie odpady a sam surowiec nie ma smaku nikt kto tu pracuje nie chce tego nawet za darmo ..no może Ukraińcy ,bo u nich bieda totalna to zjedzą wszystko.Kto zajmuje się technologią produktu bez smaku?Robią pizzę jak odgrzejesz w piekarniku to masz wysokie wstętne ciasto na górze to już koszmar ,cebula gorzka,sera prawie,że nic... kto to kupuje ?Chyba tylko zagranica,bo im wsio ryba :)

niezrzeszOny
@potencjał 07.09.2018 11:40

tę pizzę to zagranica oleje tak samo jak zrobia Rumunia z tymi odpadami gorących psów ,co im wysłaliśmy.Pani główna technolog nie ma pojęcia o tym co robi ale robi i kasa płynie.

anonim

(usunięte przez administratora)

50 Groszy

Wszystko zależy od punktu siedzenia, praca na produkcji w tym zakładzie to dramat, dlatego 80% ludzi w tym zakładzie to Ukraina...

50groszy
@50 Groszy 24.08.2018 15:07

A Polacy już dawno podziękowali temu zakladowi...

ja

Są dwa różne zdania na temat firmy.... Twoje jedno i Nasze, więc po co ten spam ?

Polska Partia Przyjaciłół Piwa

Nie od tego jak się pracuje, a od tego jaki się ma status koloru czepka, z wyższych stanowisk, (usunięte przez administratora) tylko brygadziści, zaś kierownicy leżą tylko z kałdunami, na fotelach obrotowych, zbierają tłuszczyk :), wystarczy spojrzeć na nich

Zuzanna

@brygadzista na czym zatem polega praca brygadzisty w firmie Dakri i dlaczego uważasz, że nie są potrzebni? Być może zakres obowiązków jaki został przypisany do tego stanowiska odbiega nieco od Tego którego się spodziewałeś. @xxxx Dlaczego uważasz, że system czterobrygadowy jest podły? Nie do końca rozumiem na czym on polega. Wyjaśnisz? Czy nie dostrzegasz żadnych plusów, mimo wymienionych minusów pracy w firmie Dakri?

kierownik_zmianowy
@Zuzanna 01.07.2018 19:42

Przecież wyraźnie było napisane,że brygadzista ma mało do powiedzenia,rządzą kierownicy zmianowi...a szkoda,bo brygadzista bardziej orientuje się w pracy.Miłego dnia Zuzanno :)

ja
@Zuzanna 01.07.2018 19:42

Czy Pani/Pan rozumie (jako przedstawiciel portalu) o czym tu się pisze? Pani/Pana pytania są bezsensowne,zamiast je zadawać proszę popracować w Dakri z pewnością będzie to dla Pani/Pana cenne doświadczenie a potem przejdziemy do meritum.Pozdrawiam :)

Dystrybutor
@Zuzanna 01.07.2018 19:42

Ja uważam A prawie jestem przekonany że gdyby w tej chwili w tym zakładzie zabrakło brygadzistów notabene najbardziej doświadczonych osób na produkcji którzy potrafią ogarnąć maszyny i jako operatorzy są samowystarczalni z małymi wyjątkami na wydziale B to produkcja mogłaby dostać "lekkiej"zadyszki.Bo np na wydziale B jest tylko jeden operator który samodzielnie daje sobie radę reszta potrzebuje mniejszej bądź większej pomocy.Brygadzista w tym zakładzie jest od wszystkiego i jeśli ktoś uważa że jakaś osoba się na tym stanowisku nie nadaje to niech sam idzie na brygadzistę popracuje sobie tylko ostrzegam trzeba mieć sporo oleju w głowie umiejętności obsługi maszyn.Pozdrawiam

:)
@Dystrybutor 11.08.2018 11:12

olej to jest potrzebny maszynom,brygadzistom jest potrzebne więcej swobody a co za tym idzie kluczowych decyzji :)

Dystrybutor
@:) 20.08.2018 11:06

Czyli uważasz że brygadzistą w tym zakładzie może zostać każdy?

:)
@:) 20.08.2018 11:06

Czy do Ciebie trzeba pisać wielkimi literami byś zrozumiał? KAŻDY MOŻE ZOSTAĆ BRYGADZISTĄ JAK MA WIEDZĘ W SPRAWIE PRODUKCJI , OBSŁUGI MASZYN I CO WAŻNE ZARZĄDZANIA A DO TEGO NIE JEST POTRZEBNY W GŁOWIE OLEJ A ROZUM.A jak widzę niektórzy brygadziści ( no powiedzmy jeden czy dwóch ) nie radzi sobie z tym ostatnim a pozostali są blokowani w samodzielności przez kierowników produkcyjnych.Pozdrawiam :)

:)
@:) 21.08.2018 11:11

to było do dystrybutora :))))

3,14 - ździcho
@Zuzanna 01.07.2018 19:42

Droga Zuziu tak cie przeedukuję ze zostaniesz dojrzałą Zuzanną. posłuchajcie...... system czterobrygadowy jest cięzki czyli podły. studiowalas w pachnącej uczelni i może slabo u ciebie z wiedzą praktyczna. już tłumacze 4-brygadowka zobowiazuje do pracy na trzy zmiany łacznie z nocą (organizm traci rytm pojawiają sie zaburzenia snu,uczucie chronicznego zmęczenia wywrocenie biologicznego zegara dogóry nogami). wyszukaj w internecie hasło ZNPZ zespół nietolerancji pracy zmianowej. praca na noce może nawet wplynac na twoj uklad pokarmowy. Taka praca na noce jest ciezka- czyli podła -i dlatego państwo z definicji wymusza na pracodawcy nakaz dodatku finansowego. kontynuujmy rozprawke. 4-brygady oznaczaja ze pracujesz takze w święta czy niedziele. Innymi słowy twoj mąż i rodzina konsumuje rodzinny świąteczny obiad przy białym obrusie a ty w tym czasie siedzisz za usmarowaną maszyną ocierając łokciem pot z czoła . A wolne masz gdzies w inne dni gdy wszyscy bliscy pracuja i ich nie zobaczysz. Praca zmianowa dezorganizuje zycie i potwierdzaja to psychologowie i psychoterapeuci. no to dziekuje za uwage całuje pozdrawiam

niezrzeszOny
@Zuzanna 01.07.2018 19:42

Lekarze od dawna podają, że kultura 24/7 może mieć niepożądany wpływ na zdrowie człowieka. W jednym z badań naukowcy udowodnili, że nocne zmiany trzykrotnie zwiększają ryzyko chorób serca, podczas gdy niska jakość snu przyczyniać się może do problemów psychologicznych, nowotworów, depresji, cukrzycy, otyłości i udarów mózgu. Współautor badania, dr Simon Archer, stwierdził, że w wyniku odstępstw od normalnej pory snu ponad 97% genów ulega desynchronizacji, co wyjaśnia, dlaczego praca zmianowa i jet lag mają tak ogromny wpływ na nasze samopoczucie

ja

Pani Zastępczyni kierowniczki Jakości następny niewypał,tam gdzie stanie czepia się o pierdoły..potem jak się ją uświadomi w czym rzecz spieprza.Poprzednia Pani kierowniczka szukała mysz w pułapkach...znowu sztuczny etat

50 Groszy
@ja 07.08.2018 13:33

Pani zastępczyni kierowniczki, cierpi na jeden bardzo poważny problem... BRAK Orgazmu

ja
@50 Groszy 18.08.2018 15:17

ja myślę,że to nie brak jakiś tam bo w sumie prywatne braki tej Pani mnie nie interesują ale uderzenia wody sodowej :)Musi mniej pić .Jak to kiedyś powiedział (niegłupi skądinąd ) Abraham Lincoln "jeśli chcesz poznać prawdziwy charakter człowieka daj mu władzę" a ja dodam od siebie im wcześniej dasz mu władzę tym szybciej spiszesz go na straty.

ja

nie wiem kto wpadł na pomysł zrobienia etatu kierownika produkcyjnego..masakra jest ich czterech ..jeden coś tam robi ,chce się starać(był kiedyś w jakości:),drugi próbuje ogarnąć bałagan mącąc,trzeci wydaje się być ułożonym ale małokreatywnym,czwarty to już totalna porażka...siedzi pół zmiany na rurze a drugie pół zmiany podrywa Ukrainki.Bardzo rzadko a nawet wcale zdarza się kierownikowi produkcyjnemu zobaczyć towar,który zakład produkuje...zwalają to na dział Jakości .I tak każdy sobie rzepkę skrobie tylko dlaczego pracownicy produkcyjni muszą finansować sztuczne etaty?Brygadzista w zakładzie nic nie może a przecież jest to bezpośredni przełożony,gdy chcesz wziąć urlop odsyła Cię do kierownika.SZef Zakładu cały w skowronkach..tu mu powiedzą jest dobrze, tam mu powiedzą wszystko gra...tylko,że nic nie gra niestety

Józek z magazynu
@ja 07.08.2018 13:02

Ale cipka to ty szanuj....

:)
@ja 07.08.2018 13:02

Gdzie konie kują, żaba nogę podstawia :)

ja
@:) 13.08.2018 10:19

Zły koń to i z góry nie pociągnie :)

ja
@Józek z magazynu 09.08.2018 11:32

wbrew pozorom nawet nie jesteś tak głupi :)))))

Dystrybutor

Zamiast wylewać gorzkie żale poszukajcie sobie pracy za lepszą kasę gdzie nikt nie będzie wam biadolił nad głową.Przecież każdy pracujący tam Polak wie że lepiej nie będzie ,Co najwyżej gorzej.Pozdrawiam

zadowolony

SZef powinien zapytać niezadowolonych pracowników dlaczego w dalszym ciągu pracują w Dakri skoro im tak źle.Jaką dostał by odpowiedź?Nieszczerą-bo jestem przywiązany do zakładu umową,szczerą-bo jestem nieudacznikiem,który nie potrafi znaleźć sobie lepszej pracy.Dla mnie jednych i drugich wywalić na zbity pysk.Pozostawić tylko Ukraińców bo oni na to pytanie by odpowiedzieli tak-pracuję po 12h w ramach rekonwalescencji ,która na Ukrainie jest bardzo droga :) Tu mam wszystko za darmo :)

xxxxxxx
@zadowolony 26.07.2018 19:42

Cieszymy się panie kierowniku że jest panu dobrze w firmie, szkoda tylko że zakład nie doba o ludzi z produkcji z Polski, a czasami mi się wydaję że właśnie w tym zakładzie o to chodzi, żeby upodlić Polaka jak najbardziej,i aby się zwolnił a w jego miejsce przysłać Ukraińca, a twoje (usunięte przez administratora) jest już dawno nie na miejscu, bo już dawno większość Polaków podziękowała temu zakładowi

xxxxxx
@xxxxxxx 27.07.2018 10:09

Nie licząc kierowników, brygadzistów, kadr, darmozjadów z jakości, zostali już tylko emeryci z Polski, na rzecz pięknej, młodej i krzepkiej młodzieży ukraińskiej

zadowolony
@xxxxxxx 27.07.2018 10:09

podziękowałeś :)

:)
@xxxxxx 27.07.2018 10:23

Skoro piękna,młoda,krzepka młodzież z Ukrainy to już niedługo zastąpi ociężałych wiekiem kierowników produkcyjnych,o brygadzistach nie wspomnę mimo,że jeszcze w sile wieku to i tak nie przebiją się urodą a krzepkością to juz na pewno nie :).Prezes niedawno powiedział,że tyra za wszystkich,jak My pracownicy idziemy do domu to on kolację w zakładzie je i dla rodziny nie ma czasu:)na prawdę potrafi rozbawić do łez :)

Nemrok
@zadowolony 26.07.2018 19:42

Widzisz panie "zadowolony" widać że jesteś małoletnim stażem, pracownikiem tej firmy, problem polega na tym że ludzie, nie wiążą dłuższej przyszłości w tym zakładzie, ale to przez to jak ludzi się traktuje w tej firmie, w tym zakładzie zostało może z 2 max 3 dobrych operatorów,i kilka osób z produkcji( reszta to specjaliści od składania kartonów ) co rusz jest selekcja nowych Ukraińców bo Ukraińcy szukają pracy za większą kasę gdzie indziej, Problem polega na tym aby zatrzymać dobrych ludzi, gdyż to później procentuje,

:)
@Nemrok 01.08.2018 13:33

i tu jest problem..nikt nikogo nie zatrzymuje a napiszę Ci dlaczego...bo gdyby zapłacić godne wynagrodzenie pracownikowi produkcji to trzeba by zmniejszyć wynagrodzenie administracji i innym darmozjadom

oby

podobno Ukraińcy chcą wyjechać do Niemiec po wyższe zarobki (jak podają ukrainskie i polskojęzyczne media).Ciekawe czy u Niemca będą zbijać bąki, dłubać w telefonach i słuchać ukraińskiego rapu . Ponadto ściemniać że nie rozumieją oraz robić totalny chlew i (usunięte przez administratora) w miejscu pracy.?

:)

Panowie kierownicy produkcyjni,przedprodukcyjni i poprodukcyjni...bo kierowników w tym zakładzie jest nadmiar nie można połapać się czym się zajmują :)Proponuję,żebyście zamiast niosąc ręce w zwiście stanęli przy maszynach na 8h i wtedy będziecie sobie badać cykl za pensję pracownika.Zaraz posypią się komentarze,że kierownicy są wykształceni jakieś studia w Waszyngtonie jeden ma .drugi w Polinezji,Trzeci gdzieś tam ogarnął zawodówkę w Polsce ale próbował studiować i to mu się chwali .Brygadzista odsyła pracownika do kierownika z Wyższym Wykształceniem,brygadzisto ucz się tak samo jak kierownicy...w tej samej szkole a będziesz wielkim małym :)

czy_ja_wiem
@:) 01.08.2018 13:16

hmm chyba w zwisie

:)
@czy_ja_wiem 01.08.2018 17:26

może być i w zwisie ,mi chodziło o słowo "Zwist" proszę poszperać w germańskim...oczywiście "w zwiście" odnoszę do spolszczonej odmiany tego słowa.

pstryk
@:) 01.08.2018 13:16

co Ty piszesz? ktoś z wyższym wykształceniem nietechnicznym nie może dotykać maszyn w ruchu ciągłym,no chyba,ze jest po Polibudzie

Natalia

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!

kalkulator
@Natalia 29.07.2018 18:36

Za dobrą pracę dobra płaca:)

Natalio_śnij
@Natalia 29.07.2018 18:36

Natalio mam nadzieję,ze twórczość literacka Cie nie czeka i na maxa mam pewnośc,ze nic nie wniesiesz do tego padołu swoją "dziwną" inteligencją

niedorozwój :)

Arhelan, Topaz, Avita, Aldik, Spar, Stokrotka....może z nimi podpisać umowę handlową?

niezrzeszOny

Mnie zastanawia Pani główna technolog tego zakładu,czy aby na pewno nie działa wbrew firmie ?

50 groszy
@niezrzeszOny 27.07.2018 15:28

Celem technolog jest tworzenie i wprowadzanie nowych produktów,( robienie prób technologicznych itp) a że jest taka a nie inna technologia, stare maszyny które się psują, nic się nie usprawnia i nie wymienia, klepać ciasto trzeba rękoma( bo rozumiem że o to ci chodzi) to nie jej wina, a poza tym aby wejść z nowym produktem na rynek, trzeba takiej Biedronce bądź Liedlowi, wpłacić kupę kasy, więc to nie takie chop siup jak się komuś zdaje...

niezrzeszOny
@50 groszy 28.07.2018 22:11

nie rozumiesz..nie chodzi mi o klepanie ciasta rękoma ani o stare maszyny ale o złą technologię,batony pękają w pół,bułki to gnioty jak wystygną,tragedia technologiczna bułek z serem,bułka"U" wysuszona...można z niej robić tylko bułkę tartą,były kiedyś w akcie prób czarne a może grafitowe batony do hot dogów...nie wspomnę z czym się kojarzyły.ciasta,makowce...przepraszam bardzo ale w internecie można znaleźć lepsze przepisy i to za darmo.Dla mnie porażka technologiczna zakładu..mam jeszcze wspomnieć o niedosolonych ciabatkach i chlebie bez smaku ?

ren
@niezrzeszOny 29.07.2018 11:02

Dlatego bo zakład oszczędza na czym się da i tyle w temacie

niezrzeszOny
@50 groszy 28.07.2018 22:11

Jak to ? Zakład wpłaca kupę kasy ,by móc sprzedać towar? to czysta korupcja

:)

poprawka "naprawdę" mój chaos pisania nie wynika z niewiedzy...bardzo szanuję język polski

niezrzeszOny

poprawka "z Ukrainy"

niezrzeszOny

Czy pracownicy Ukrainy mają przeprowadzone badania na nosicielstwo ?

:)

Na każdego z pracowników jednocześnie zatrudnionych w pomieszczeniach stałej pracy (co najmniej 4h dziennie) powinno przypadać co najmniej 13 m3 wolnej objętości pomieszczenia oraz co najmniej 2 m2 wolnej powierzchni podłogi (nie zajętej przez żadne urządzenia techniczne, sprzęt itp.) - wg rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Socjalnej w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy .Czy w Dakri to ma miejsce ? Nie ma po Pan K ma znikome pojęcie o BHP ,np na drylowni pracownik ma za sobą paletę na 30cm z rozpadającymi się kartonami z batonem .Pozdrawiam :) (Dz. U. 2003r. nr 169, poz.1650).

ja
@:) 21.07.2018 19:59

na sterylnej nie lepiej

:)

Maszyny są zajechane pracownicy są zajechani ale kierownicy jak bułki w maśle...dawać dawać ja będę miał ...ot i cała filozofia zakładu ruiny

ja
@:) 09.07.2018 14:10

czy kierownicy mają wyższą premię,gdy wykażą,że na ich zmianie dobrze się dzieje tzn produkcja podskakuje :? Jestem sceptykiem ..staję się takim po obserwacji niezrozumiałej dla mnie kadry kierowniczej:) Prezes nic nie wie to niech się dowie,że tylko dwóch kierowników z czterech nadaje się na to stanowisko..są solidni pomogą gdy trzeba pomóc przy linii produkcyjnej,dwóch pozostałych to albo siedzi albo ma ADHD :)

niezrzesz0ny
@ja 10.07.2018 15:36

jednym z piękniejszych zwrotów brygadzistów i kierowników jest "a co ja Ci na to poradzę" wymiata :))

50 Groszy
@niezrzesz0ny 11.07.2018 14:11

Tak jest i będzie ponieważ panowie kierownicy mało mogą w tym zakładzie, idziesz z problemem do swojego brygadzisty, a on odsyła cię do kierownika produkcji bo nic nie jest w stanie poradzić, później pan kierownik prod odsyła cię do PANA H, a z kolei pan H odsyła cię do Pana K, na którego szkoda nawet strzępić ryja, do tego jeszcze 3 grosze doda jakość, i tak to wygląda w tym zakładzie(błędne koło), a szkoda bo pracownicy mieli by sporo do powiedzenia, bo wiele rzeczy nie funkcjonuje w tym zakładzie jak należy.

niezrzeszOny
@50 Groszy 20.07.2018 23:33

Przykre,że Pan K nie umie się porozumieć z nikim,wielka strata dla zakładu.Tym większa,że wie mniej niż chce

ja

Nadrzędnym celem każdego przedsiębiorstwa jest zysk. Najłatwiej osiągnąć go poprzez maksymalizację wydajności oraz minimalizację kosztów.Powołując się na maksymalizację efektywności oraz minimalizację kosztów, wykorzystanie efektywnego niewolnika do wykonywania mechanicznej powtarzalnej pracy zdaje się być racjonalnym rozwiązaniem. Jednakże czy można nieustannie osiągać wysokie wyniki pracy wykorzystując wszelkie próby nacisku?"Uchodźcy ekonomiczni" szukający zarobków skłonni są do przyjęcia znacznie niższych standardów pracy, w efekcie stając się kolejnym filarem podtrzymującym system współczesnego niewolnictwa.

:)
@ja 16.07.2018 17:50

Brawo TY :)

Igor

Czyżby konkurencja tak inspirowała do tego lamentu?

:)
@Igor 15.07.2018 14:05

nie ma konkurencji Igorze :)

Zainteresowany

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy? Warto startować?

CCc
@Zainteresowany 17.06.2018 21:01

Z tego co mi wiadomo to ofert pracy nie ma, ale zawsze możesz zostawić CV w kadrach, I musisz się liczyć z tym że w Zakładzie jest system 4-brygadowy

:)
@Zainteresowany 17.06.2018 21:01

Bez znajomości niemieckiego i ukraińskiego odpadniesz w przedbiegach :)

:)
@CCc 18.06.2018 04:11

a system czterobrygadowy jest podły ? Nie strasz :)

:)
@Zainteresowany 17.06.2018 21:01

System czterobrygadowy zrekompensuje Ci brak wizyt w domu w niedziele i święta .Dadzą Ci tu dodatek taki,że będziesz miał wybór między pracą a rodziną :)

xxxx
@Zainteresowany 17.06.2018 21:01

Nie warto, benefitów zero, paczek na święta zero, podły system 4 brygadowy, psujące się maszyny, poszanowanie człowieka zero, zakład jest dobry tylko dla kadr, paniusi i kierowniczków w czerwonych czepach, jak idziesz raz w roku na urlop wakacyjny to wielką łaskę ci robią.

brygadzista
@xxxx 28.06.2018 10:41

Brygadziści w tym zakładzie robią za operatorów,nie są potrzebni,bo rządzą tylko kierownicy produkcyjni.Ci ostatni są jeszcze mniej potrzebni,bo nic nie robią.I tyle w temacie

PLATYNOWY KARZEŁ
@Zainteresowany 17.06.2018 21:01

Polak na produkcji w tym zakładzie nie ma czego już szukać, zostali tylko najwytrwalsi no i garstka operatorów, którzy też mają dosyć i myślą już tylko o tym jak stąd spierda...ć no chyba że tak jak kolega wyżej wspomniał masz biegle opanowany język ukraiński, zakład postawił na wydajność kosztem jakości, chociaż z tą wydajnością, to też tak nie do końca, rodzaj praca zależy od działu ale zakład technologicznie jest na poziomie 15 wieku...

:)
@PLATYNOWY KARZEŁ 04.07.2018 22:33

Zakład technologią przeraża ..to prawda,zakład przeraża jeszcze czymś innym...brakiem odpowiedniego doboru kadry kierowniczej.Poza tym przeraża ..płacą .

50 Groszy
@:) 07.07.2018 19:32

Zależy o czyjej płacy mowa bo panowie kierownicy i brygadziści nie mają co narzekać na wynagrodzenia, względem wykonywanej pracy, na tle innych zakładów ich płace są dobre, lecz największy problem tego zakładu to brak jakiejkolwiek rekrutacji pracownika, przyjmuje się wszystkich z Ukrainy jak leci, i tu jest problem bo solidnych ludzi z Ukrainy to max 20% reszta jest do wywalenia na zbity ryj, przychodzą sobie do pracy kiedy im się podoba, prócz tego fleje jakich mało, wejście do toalety grozi zagazowaniem, mycię rąk po wyjściu z kibla to też u nich widać jakaś nowość a dla Polaków miejsca nie ma, w większości zostali już tylko starsi pracownicy którzy chcą w spokoju dociągnąć do emerytury technologia?wszystko dzwigane i szarpane rękoma, z roku na rok coraz ciężej się pracuje zero udogodnień, maszyny zajechane do granic możliwości, ale to też wina serwisu a właściwie braku serwisu

ja
@50 Groszy 07.07.2018 21:47

Odpiszę Ci tak... to nie wina niechlujnych pracowników z Ukrainy to wina zarządcy,który nic z tym nie robi mając firmę w której powinno się szczególnie przestrzegać zasad higieny ale jak widzę ten zakład funkcjonuje na zasadzie "mam to gdzieś".Zastanawia mnie tylko PIP.Istnieje ?

ja

Firmy z Zachodu w zamian za niepłacenie podatków i transfer zysków do siebie miały zatrudniać Polaków . Rząd i samorządy wkładały duże pieniądze w infrastrukturę Po kilku , kilkunastu latach , te firmy oświadczają , że Polacy nie są im potrzebni do interesu . W takim razie , po co nam te firmy ? Może rzeczywiście powinny zwrócić pomoc rządową i przenieść się na Ukrainę . Na Ukrainie nie da się prowadzić biznesu w europejskim sensie .

Gutek

Mocno przesadzacie z tymi swoimi opiniami!!

:)
@Gutek 04.06.2018 18:53

To są nasze subiektywne opinie a ponieważ nie są obiektywne nie ma w nich ani przesady ani umiarkowania w ocenie.Miłego dnia !!! :)

:)

Ciekawe co teraz napiszecie o Dakri jak Wam będą śledzić liczbę nadawaną interfejsowi sieciowemu :) Do odważnych świat należy :)

Ranger
@:) 10.05.2018 09:33

Panie-ni inteligencie, każdy komentarz w internecie ma liczbę nadawaną interfejsowi sieciowemu (IP), kwestia jest tego co kto piszę, jeżeli ktoś obraża jakąś osobę od najgorszych (tak zwany ostry hejt) podając jej dane osobowe,(imię nazwisko) bądź wklejając zdjęcie (wizerunek), wtedy za pomocą numeru IP można wyśledzić skąd dana osoba pisze i pozwać ją do sądu,(przez Policję) zaś co innego jak ktoś napiszę że jest niezadowolony z pracy w zakładzie podają merytoryczne, sensowne fakty, przykłady,co jak i dlaczego, a niestety bardzo dużo komentarzy negatywnych, odnośnie pracy w tym zakładzie to prawda.

:)
@Ranger 04.06.2018 15:34

Potęga nauki polega na braku dogmatów – tzn są pewne paradygmaty, ale one ulegną zmianie jeśli rzeczywistość dostarczy na to dowodów. Jeżeli czegoś nie wiemy, to wtedy stosujemy brzytwę Ockhama zamiast wymyślać pokrętne wytłumaczenia, które pasują. Metoda jest dobra z pkt widzenia logiki (ale trzeba umieć ją stosować, a nie machać sobie brzytwą przy każdej okazji) i z pkt widzenia neurobiologii, ponieważ wiemy dziś, że ludzki mózg wypełnia luki w wiedzy za pomocą właśnie konfabulacji – wtedy powstaje wiara i teraz kiedy mamy coraz więcej wiedzy i zdolności do logicznego myślenia, wiara odchodzi do lamusa.Inteligencja pozostaje i ma się ze mną dobrze :)

ja

Pracodawcy w Polsce potrzebują młodych najlepiej z organizmem wyczynowca do zapie..przu za 1500zł na 3 zmiany. Nie wiedzą co to nowe technologie, inwestycja w nowe narzędzia pracy podnoszące jej wydajność, liczy się szybki zysk uzyskany przy pomocy taniej siły roboczej i 10-letnich maszyn wziętych w leasing albo kupionych na zachodzie za grosze. W związku z tym osoby 45+ nie mają najmniejszych szans na znalezienie zatrudnienia. Ponieważ jest coraz mniej chętnych do pracy wśród młodych (wolą wyjechać tam gdzie są normalne pensje), zaczęto masowo sprowadzać Ukraińców. W większości leni, nie znających podstaw j.polskiego, nie rozumiejących podstawowych poleceń. Ale to się opłaci. Spytacie DLACZEGO? Odpowiedź jest prosta WorkSerwis i inne takie. Po prostu pensje Ukraińca zatrudnionego przez pośrednika/podwykonawce można sobie wrzucić w koszty prowadzenia działalności. I tak Polak zatrudniony na etacie to koszt a U krol przez WS czysty zysk, nawet do 800zł/miesiąc przy wrzuceniu w koszta. Patologia na rynku pracy trwa w najlepsze.

:)
@ja 04.06.2018 12:07

Jak to mówią w Ameryce: jak płacisz tyle co na orzeszki, to sobie zatrudnij małpy. :)

potencjał
@:) 04.06.2018 12:27

Nie widać plajty pracodawcy, więc ma się dobrze. Może więc uczciwie zapłacić, tylko nie chce! Ot cały problem.

pstyk

Czy ktoś może się wypowiedzieć czym zajmują się studenci na praktykach? Na czym polega ich praca ? A szczególnie w dziale jakości

Wesoła Ukrainka :D
@pstyk 25.05.2018 17:47

Sprawdzają czy myszy wpadają do pułapek :P

:)
@pstyk 25.05.2018 17:47

Studenci na praktykach mają takie same zadania jak niepotrzebna grupa "jakości"i kierownicy produkcyjni.Jakością powinni zajmować się brygadziści,bo im sie bardzo nudzi w tym zakładzie.Proponuję zlikwidować pewne stanowiska szczególnie tych nadmuchanych bufonów ,co sami ze sobą nie mogą się dogadać,bo jeden chce być ważniejszy od drugiego i sobie porządzić .Są tacy kierownicy produkcyjni,że przez całą zmianę chodzą z podniesionymi kołnierzykami i ręce w kieszeniach..w nocy zdarza im się przysypiać :)Po co finansować darmozjadów? to pytanie do szefa :)Nie lepiej dać ludziom uczciwie pracującym..podwyżki ?

Zuzanna

@:), a czy Ty pracujesz w Dakri? Chciałbyś podzielić się z nami swoją opinią na temat tego pracodawcy? Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że komentarze nie mające związku z rzeczową dyskusją na temat tego pracodawcy oraz te pisane w wulgarnym czy obraźliwym tonie, nie będą tolerowane na forum GoWork.pl.

ja
@Zuzanna 15.05.2018 15:33

Tak,pracuję w Dakri.Jest dobrze,jest lepiej,jest najlepiej....najnajlepiej już być nie może :)

Dystrybutor
@Zuzanna 15.05.2018 15:33

Nie już nie pracuje ,dzięki Bogu.Wyzysk totalny.Pozdrawiam.

xcxc

(usunięte przez administratora) jakośc

Dystrybutor

Wpadłem na pomysł skoro prezes i kierownik uważają że mają taki świetny zakład może zróbcie anonimową ankietę wśród swoich polskich pracowników produkcyjnych odnośnie zadowolenia z pracy w tym waszym cudownym zakładzie.Daję sobie dwie ręce uciąć że niezadowolenie będzie ok 100%.Czerwonych nie ma co się pytać bo oni mają jak u Pana Boga za piecem.Zawsze myślałem że zadowolony pracownik to dobry pracownik ale tu to nie działa.Prezes przyjechał z Niemiec i chce żeby ludzie z łapanki pracowali na takich samych obrotach jak tam na produkcji za premię wynoszącą uwaga! 17 euro za miesiąc netto i płacę na godzinę 2,2 euro.Panie kochany tam za takie pieniądze to by nikt nogi z łóżka nie wystawił o wstawaniu nawet nie wspomnę.Skoro chce Pan mieć niemiecki zakład to na niemieckich zarobkach a tak ma Pan zakład z bardzo dalekiego wschodu.A zapomniałem ostatnio na rynku pracy w Polsce pojawili się prężnie pracujące osoby z Kolumbii może by parę takich osób zatrudnić byłoby śmiesznie choć nie wiem czy bardziej już może być.Miłego wieczoru.Pozdrawiam

ja
@Dystrybutor 19.03.2018 22:08

Spoko..Pan prezes ma ukraińską firmę , zarobki niemieckie :).Polska to kraj pośredni :) ale chcę napisać o czymś innym a mianowicie o tym jak się pracuje z Ukraińcami - OBIBOKI (były nieliczne wyjątki ale zmienili pracę) oni tu przyjeżdżają .żeby zarobić a nie pracować dla dobra firmy,-IGNORANCI nie przestrzegają żadnych przepisów ,mają bardzo swobodne podejście do czystości publicznej. Śmieci nie są dla nich problemem jak i brak poszanowania własności publicznej.(zauważyłeś,że odkąd oni z nami pracują nawet drzwi się psują ):)Wszystko co publiczne jest niczyje i można to zniszczyć czy ukraść Widać to doskonale po stanie toalet.Syf , oplute, zaszczane ,zasrane a to przecież firma produkująca żywność.-BRUDASY mycie rąk to dla nich abstrakcja aż się dziwię,że jeszcze nie ma epidemii , pororzucane zarękawniki .niebieskie "berety",rękawniczki na schodach ,w jadalni, w szatni...brak słów

Dawno temu w Dakri
@ja 20.03.2018 08:28

Niestety to prawda, toalety, krany, wyglądają jak by tornado przeszło, takiego syfu to jeszcze nigdy nie było, na miejscu kierownictwa, karałbym i zwalniał bez opamiętania, niby są kamery przy wejściach do toalet, ale ja się pytam I CO Z TEGO !

d
@Dystrybutor 19.03.2018 22:08

Obecnie zadowolony Polski pracownik w tym zakładzie to taki który czeka na świadectwo pracy

Zenon
@ja 20.03.2018 08:28

O myciu rąk po skorzystaniu z toalet już nie wspomnę.

Zostaw opinię o Dakri - Łódź

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dakri