Dakri

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 256 ocen.

Opinie o Dakri

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dakri

ja

Pan Panie Jakubie nie jest pracodawcą ale szkoda,że na zebraniu nie poruszył Pan tych obu kwestii jako Kierownik :)

ja

6 stylów zarządzania według Daniela Golemana...ale nikt z "pracohojnych: pewnie nie czytał :)

Mały condon
@ja 08.01.2018 16:27

No wiesz, różne zboczenia ludzie maja :D

Dawid

Musi nieźle was pilnować skoro tak dokuczacie kierownikowi. Dobrych pracowników nie trzeba pilnować.

ja
@Dawid 14.01.2018 17:22

Dawid Bronstein..mówi Ci to coś ? :)

Xx
@Dawid 14.01.2018 17:22

Dobrych pracowników w tym zakładzie jest już jak na lekarstwo, większość bardzo dobrych niestety już się zwolniła, Polacy w tym zakładzie są już w znacznej mniejszości, a co tydzień jest nowa fala Ukraińców którzy w pracy d...y nie urywają, wystarczy przejść się po przyjściu do męskiej szatni, same śmierdziele

ja

Panie kierowniku Przemysławie nie chce Pan rozwiązać problemu palarni,bo pracownicy w przerwach produkcyjnych znów by stali na nogach i chwała Panu za to,jak rozumiem wkrótce zgodnie z kodeksem pracy załatwi Pan to co obowiązuje..".Praca na stojąco zaliczana jest to czynników uciążliwych, które nie powinny prowadzić do stałego uszczerbku na zdrowiu. Z zaznaczeniem, że pełnienie obowiązków związanych z ośmiogodzinnym czasem pracy na stojąco w dłuższej perspektywie może być mocno kłopotliwe dla organizmu – szczególnie jeśli dodatkowo wiąże się z przenoszeniem ciężkich przedmiotów i innymi pracami stricto fizycznymi. Według przepisów Kodeksu pracy, w zakresie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, pracodawca musi zapewnić swoim pracownikom możliwość odpoczynku w bliskiej odległości od miejsca wykonywania pracy na stojąco.Co istotne, stworzenie takiego miejsca jest nie tylko obowiązkiem pracodawcy, ale także umożliwia błyskawiczny odpoczynek w przypadku, kiedy pracownik mógłby poczuć się źle. Dzięki temu minimalizuje się ryzyko, że w kryzysowej sytuacji pracobiorca musiałby oddalić się od swojego stanowiska."Pozdrawiam

ja

Panie Kierowniku Jakubie nie wątpię,że zna Pan doskonale kodeks pracy w sprawie przerw pracowniczych (Jeśli pracownik wykonuje zajęcia o charakterze monotonnym, w z góry ustalonym tempie, w warunkach uciążliwych lub szkodliwych dla zdrowia, wówczas pracodawca może skrócić podstawowy czas normy pracy – poprzez skrócenie dobowego wymiaru czasu pracy (w przypadku uciążliwości lub szkodliwości) bądź poprzez wprowadzenie dodatkowych przerw wliczanych do czasu pracy (monotonia, uciążliwość lub szkodliwość) jak również nie mam wątpliwości co do Pana wiedzy w sprawie tworzenia ZFŚS ale rozumiem,że przy takim natłoku pracy jaką Pan wykonuje ,każdemu może zdarzyć się zapomnieć jak brzmi Ustawa z dnia 4.03.1994 r. o zakładowym funduszu świadczeń socjalnych (Dz. U. z 2016 r. poz. 800 ze zm.)Pozwolę sobie Panu przypomnieć ... W 2017 roku zobowiązani do tworzenia ZFŚS są pracodawcy, którzy na dzień 1 stycznia danego roku kalendarzowego zatrudniają w swoim przedsiębiorstwie co najmniej 50 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty.Pozdrawiam

ja

Zakład postawił na Ukrainców,którym znajomość higieny,języka polskiego,zaangażowania w pracę sa obce.Zakład postawił na szybki zysk kosztem jakości produktow chodzi tylko o to ,zeby było szybko i dużo.Awaryjność maszyn,opieszałość ekipy mechaników to następny etap do "poprawy" firmy.Brak inwestycji,zrujnowany park maszynowy.Sanitariaty..no cóż..jedna kabina toaletowa w szatni na ileś tam pracowników (pozostałe zamknięte na klucz)na produkcji jedna kabina nieczynna od paru miesięcy,zainstalowano czujniki dymu ,które wyją od kilku tygodni,bo wiadomo,że nie od dymu papierosowego:)Panie Prezesie proponuję Panu się w końcu obudzić!Może dobór kadry zarządzającej tym zakładem jest wart szkolenia:)i jeszcze jedno "odpad produkcyjny"ta nazwa wskazuje na to,że zakład produkuje odpady,proponuję zgodnie z polszczyzną "odpad poprodukcyjny".Pozdrawiam

Platynowy Czepek

Po tej firmie można by jechać jak po psie, ale prawda jest taka, że za obecny stan firmy odpow. są ludzie, na najwyższych szczeblach którzy (usunięte przez administratora) się znają, i mają w (usunięte przez administratora) ludzi którzy pracują na ich majątki, w tym zakładzie wszystko wygląda ładnie pięknie, ale tylko na szkoleniach i zebraniach, jakość która nie jest bezstronna, i tylko działa na polecenie Przemusia, i działa tylko wtedy gdy trzeba (usunięte przez administratora) pracownika na siłę i zebrać trochę mamony. A stan maszyn na których się pracuje odzwierciedla niestety marną wydajność. Z miesiąca na miesiąc ubywa coraz to więcej Polaków, i nikt nawet się z nie stara aby ich zatrzymać, po prostu polityka zakładu jest taka h..j z Polakami, lepiej zatrudnić Ukraińca, w tym zakładzie Polak już nie zarobi

były pracownik

Chyba w firmie zaszło sporo zmian, ale raczej na gorsze skoro na forum juz Przemuś i jego przyboczna straż, która nigdy nie przepracowała jednego dnia w korporacyjnej renomowanej firmie teraz próbuje bronić swoich błędnych decyzji dotyczących zarządzania pracownikami, produkcją, broni się przed mobingiem, który też ma miejsce w tej firmie, a bynajmniej miał miejsce kiedyś. Błędne decyzje o obsadzaniu istotnych stanowisk ludźmi bez odpowiedniego wykształcenia i doświadczenia to już wina prezesa, ale kto z doświadczeniem pracowałby za taką kasę-tylko młodzi prosto po studiach, albo ludzie którzy siedzą tam 15 lat bo nie mają wykształcenia i nikt ich nie zatrudni na kierownicze stanowisko.Dopóki Przemek będzie zarządzał produkcją, a raczej błądził po omacku szukając złotego środka to dobrze nie będzie. Panie Jerzy proponuję zainwestować w szkolenie kadry z zarządzania zasobami ludzkimi, technikami motywacji pozapłacowej i może kurs języka rosyjskiego, bardziej się zmianowym przyda niż angielski. Mało który Ukrainiec zna angielski:-)

Hanke
@były pracownik 01.12.2017 12:12

Z tym mobbingiem to znowu tak bym nie przesadzał, Kubek z Madziunią co prawda się czepiają o bzdety, no ale tak już ich ta praca, największy problem tego zakładu to są pieniądze za pracę, oraz warunki pracy które są niestety bardzo słabe, pracownicy z kilku letnim już stażem zasuwają za 1800 pln w 4 brygadach, więc nie ma się co dziwić, że ludzie się zwalniają, zaś po nowym roku na stanowiskach operatorskich nie będzie już prawie żadnych Polaków, bo raz że z wyplatami szalu nie ma, a dwa że operatorzy którzy już trochę pracują mają po prostu serdecznie dosyć tego zakładu. W tym zakłądzie zarobić można było kiedyś, to już nie jest Polski zakład lecz UKRaiński

ja
@były pracownik 01.12.2017 12:12

LIDER LINII PAKUJACEJ Data publikacji: 2017-12-08 Miejsce: Łódź Wymagane wykształcenie min. średnie oraz doświadczenie w zarzadzaniu zespołem. Dodatkowym atutem jest doświadczenie pracy na produkcji oraz znajomość języka angielskiego/ukraińskiego. Praca pon.-pt./pt.-nd. (pełen etat)/sb.-nd. w wymiarze 8 lub 12 h. w jakim kraju My żyjemy ?

Zuzanna

@operator faktycznie wskazuje się, że dialog s pracownikami nigdy nie prowadzi do niczego złego. Pozostaje więc nadzieja, że ktoś z grona osób mających na to wpływ - zapozna się z tymi komentarzami na forum i w jakiś sposób wpłynie to pozytywnie na funkcjonowanie Dakri.

TBonne

Operatorzy i Pracownicy produkcji traktowani są w tym zakładzie jak podludzie, a zakład ( produkcja ) tylko dzięki nim jeszcze się trzyma, w tym zakładzie aby sprostać wymaganim jakościowym które próbują narzucić paniusie w czerwonych czepach to, trzeba być chyba przybocznym czarnoksięrznika, technologia produkcyjna i stan maszyn na których się pracuje to jakieś jedno wielkie nieporozumienie, do kierowników można iść po wiele żeczy, ale napewno nie po pomoc, kierownicy sobie mordy ludzmi wycierają a sami d...y dają

Zuzanna

@operator a czy próbowałeś tłumaczyć swoim przełożonym (Ty, a może koledzy?) Twoje spojrzenie na tę aspekty? Czasami faktycznie z punktu widzenia praktyka - pracownika na danym stanowisku - sytuacja wygląda inaczej.

operator
@Zuzanna 20.09.2017 07:49

Operatorzy Zuzanno nie są traktowani jako partnerzy do rozmowy. Liczą się z nami brygadziści i kierownicy zmianowi z którymi rozmawiamy. Jednak brygadziści i kierownicy zmianowi niewiele mogą. Na produkcji rządzi kierownik produkcji, który ma autokratyczny styl zarządzania. Nie jest to partner do jakiejkolwiek dyskusji. Szkoda. Moim zdaniem jest w firmie grono decyzyjne (kierownik zakładu, prezes, kierownik produkcji, kierowniczka jakości i może jeszcze parę osób). Oni podejmują decyzje i nie widzę chęci dialogu z ich strony. Miały być cykliczne zebrania. Nie ma ich. Operatorzy mają siłę tylko jako kolektyw, ale nie mamy możliwości mówić jako kolektyw. A szkoda bo mamy coś więcej do powiedzenia niż żądanie podwyżek...

operator

Witam. Polecam pracę w Dakri ludzią, którzy ukończyli Politechnikę wydziały związane z chemią spożywczą, kontrolą procesu produkcji itd. Myślę, że możecie się dużo nauczyć, ale według mnie będzie to mocne starcie z rzeczywistością ???? Zuzanno ja przede wszystkim jako główny zarzut widzę 3 rzeczy. Zarobki, wymagania, stosunek do pracownika. Mówię to jako operator. 1) ZAROBKI są kiepskie biorąc pod uwagę 4 brygady, 3 zmiany, odpowiedzialność za produkcję itd.... 2) WYMAGANIA - produkcja jest zbyt duża jak na możliwości zakładu. Jestem pracowitym, odpowiedzialnym pracownikiem a prawie codziennie mam zarzut o brak czystości. A już szlag mnie trafia jak ktoś kto nigdy nie stał przy maszynie i nie użerał się z nią mówi mi że bałagan jest moją winą. Mimo mojej naprawdę dużej pracowitości nigdy nie sprostam wymaganią Jakościowym. W tych warunkach nikt im nie sprosta. Z jednej strony kierownik chce wydajności, a z drugiej strony kierowniczka czystości. Zawsze w łeb dostanę. Jak nie z lewej to z prawej. 3) STOSUNEK DO LUDZI - przykro mi to stwierdzić, ale w Naszej firmie nie szanuje się dobrych i pracowitych operatorów. Paru już odeszło. Ja odchodzę z końcem roku..... P.S Kierownik produkcji to oddzielny temat. Człowiek z takim charakterem nigdy nie powinien zarządzać ludźmi. Musi uważać, bo jeszcze skończy w Sądzie Pracy.

Zuzanna

@xxx, a czy mógłbyś wytłumaczyć na czym to dokładnie polega? Chodzi o sposób zarządzania czy o coś innego? Jeśli możesz opisać co się naprawdę dzieje, to innym będzie łatwiej wszystko zrozumieć.

Zuzanna

@Made in Ukraine to w takim razie twoim zdaniem to wielość leniwych pracowników w firmie powoduje brak poprawy warunków zatrudnienia dla całej reszty?

xxx
@Zuzanna 22.08.2017 06:43

Przede wszystkim głupota rządzących

Zuzanna

@aen powstaje pytanie czy w 5 dni można obiektywnie ocenić firmę? Czasem zaczynając pracę wydaje nam się ona zupełnie inna, niż po przepracowaniu kilku lat. Czy wieloletni pracownicy mogliby się odnieść do tego stwierdzenia?

Zuzanna

@czapa piszesz, że w ciągu Twojej pracy w Dakri zaobserwowałeś zachodzące w firmie zmiany. Mógłbyś powiedzieć o nich coś więcej? @aen co sprawiło, że już po tak krótkim okresie pracy w firmie, tak negatywnie ją oceniasz? Mam nadzieję, że rozwiniesz swoją wypowiedź, gdyż to co Tobie w firmie nie odpowiada, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia.

aen

Omijajcie ten zakład szerokim łukiem wystarczy pięć dni by stwierdzić że praca tam to nie praca tylko wyzysk. Ale zrobicie jak będziecie chcieli.

czapa

Czytając te wszystkie wpisy jak również ze swojego doświadczenia wiem, że osoby tam pracujące pracują aby żyć a nie żyją aby pracować. Wszyscy,czy to na dużych stołkach jak i na tych małych. Każdy jest kowalem swojego losu. Odchodząc po 10 latach miałem obawy czy dobrze robię, ale opłaciło się. Nie ma co ganić innych za swoje wykształcenie, czy znajomości (wazeliniarstwo), każdy jest jaki jest. Za starego prezesa można było zarobić przy nadgodzinach, ale świat się zmienia i zwykła firma przekształciła się w korporację, gdzie już nie ma zwykłych ludzi na kierowniczych stanowiskach tylko zaprogramowane maszyny które nie będą w stanie się przeprogramować. Zasiedzieli się po prostu i trzymają się wszystkimi odnogami aby nie spaść. Nie mówcie mi tylko, że wy bylibyście inni na ich miejscu. Po prostu nie wszystkim się udaje. Pozdrawiam i szukajcie pracy, która wam będzie odpowiadać.

Żyrafa plis dont brake my hart

Nosz naprawdę :D... zakład i prezio może być dumny mając takiego obrońce, ciekawe że masz tyle czasu w pracy aby pisać te swoje kocopały , w całym tym swoim ekspoze nie wspomniałeś nic o pracownikach produkcji czy funkcyjnych, a to oni są sercem i główna siłą napędową zakładu, nie kadry czy jakość, niech trafi się dzień że nie ma operatora albo innego ważniejszego pracownika i wtedy jest problem, natomiast jak nie ma na zmianie kontrolera jakości czy czerwonego misia :D nikt z produkcji specjalnie się nawet tym nie przejmuje, a jedyne benefity jakie daje zakład to ręcznik na święta i czynny jeden kibel :D, a ten cały darmowy kurs języka angielskiego to możesz sobie wsadzić .... no wiesz gdzie :D

DelikatnyJohny

Pierwsze Primo ' Chudy nie jestem :) i nie pracuję w dziale jakości a może i pracuje - kto wie ;) ? Drugie Primo ' Jeżeli uważasz że dział jakości jest od tego żeby z pracownikami śmiać się i bawić na produkcji - zmień branże bo widzę że chyba ty nie masz pojęcia o tym jaka jest hierarchia w dużych firmach i jakie obowiązki - odpowiedzialne ciążą na tych właśnie czerwonych czerepach których tak nie lubisz . Gdybyście zachowywali wszystkie normy jakie są dopuszczalne na zakładzie produkcyjnym to by pewnie nie było tak źle ale mi się wydaje że najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy właśnie norm wskazanych nie utrzymują w ogóle. Palenie w kiblach ? spożywanie alkoholu na terenie zakładu? To nazywasz super kulturą pracy? Nie mówię teraz bezpośrednio o Tobie, nie znam Cię i nie będę oceniał . Ale sam fakt że ludzie pracy nie szanują , nie świadczy źle o samej firmie tylko o każdym z was z osobna. Trzecie Primo ' To o czym piszesz właśnie że cyt. "sprzedałyby własną starą za stołek " - to jest szacunek do pracy , ludzie poważnie podchodzą do pracy , robią to co od nich jest wymagane , mają taki nakaz z góry więc w czym rzecz? Ktoś ogranicza twoją strefę komfortu ? No właśnie - najpierw daj coś od siebie a potem wymagaj , bo niestety my Polacy mamy taką mentalność że najpierw żądamy a potem dopiero robimy :) Szkoda że tak jest bo jako naród zawsze potrafiliśmy się jednoczyć i przeciwstawiać w chwilach tragicznych - patrz historia naszego kraju. Jednak mamy takie cechy w swojej naturze że wszystkie pozytywy szybko gdzieś zanikają. Kończąc naprawdę już ten wątek chciałbym tylko odpowiedzieć do @Zuzanna na jej pytania : * Nowy Prezes inwestuję w kadry - to widać ponieważ ludzie tutaj pracujący u góry to sami młodzi ludzie którzy mu pomogli podnieść tą firmę z dna . Nawet nie wiecie ile w to pracy zostało włożone żeby 200 ludzi mogło codziennie przyjść i ponarzekać :))) Podejście do pracownika jest indywidualne , sprawdzisz się zostajesz , nie sprawdzisz się - odchodzisz. Normalne to jest przy takich dużych firmach. * Jeżeli chodzi o kursy , w tym momencie jest bezpłatny angielski dla administracji - z tego co mi wiadomo. Co do reszty nie jestem zorientowany ale gdyby była chęć i jakieś zapytanie - nie pozostało by to bez echa - trzeba próbować i walczyć o swoje . * Możliwość awansu? Na pewno nie przez lizanie komuś tyłka czy inne sztuczki , tylko przez wykazanie swojego potencjału i ciężką pracę. Tym aspektem kończę mój udział w tej dyskusji , prosząc was pracownicy i czytelnicy tego forum o postawienie się w sytuacji tej drugiej osoby którą tak akurat hejtujecie . Polak to typowy egoista ..... Ja .... Ja ... i tylko Ja. Doswidania

Zuzanna

Rozumiem, że możecie się nie zgadzać, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i nie obrażanie innych użytkowników wątku. @Ewcia z Bissa piszesz, że zakład nie dbał nigdy o dobrego pracownika. Co masz na myśli? Jak według Ciebie wyróżniający się pracownicy powinni być doceniani? @DelikatnyJohny wspominasz o możliwości rozwoju jaką mają zapewnioną pracownicy Dakri. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat? Czy jest to dostęp do szkoleń i kursów? Czy możliwość awansu? Takie informacje mogą być bardzo ważne dla osób szukających informacji na temat tego co czeka ich po dołączeniu do firmy.

DelikatnyJohny

Czytając komenatarze mam wrażenie że ludzie zatrudnieni w tej firmie to w 60% patologia która wymagania ma jakieś z kosmosu ale niestety - W każdej firmie produkcyjnej w jakiej będziesz/byłeś jeżeli nie masz ukończonych studiów wyższych , będziesz tyrał jak murzyn za psie grosze. Nawet ludzie z wyższym wykształceniem tyrają za 1500zł netto , bo w Polsce są takie warunki a nie inne. Dobrze płatną pracę dostają ludzie ze znajomościami albo ze szczęściem , nie masz jednego z tych dwóch rzeczy - idzie do roboty na produkcje , budowlanke albo otwierasz własny biznes. Trzeba było się uczyć i studia kończyć to byście nie musieli teraz w Dakri pracować za 2200 brutto tylko pewnie byście zarabiali o jedno zero więcej bez tych bzdurnych komentarzy. Polak to jest najbardziej arogancki oraz zarozumiały naród na świecie . Nie potraficie docenić małych rzeczy , każdy chciałby od razu milion dodatków do pensji , premie co tydzień za to że w ogóle do pracy przyszedł , czerwony dywan , azjatkę która będzie mu wachlować i służbowy samochód. Zakład Dakri przechodzi każdy audyt z pozytywnym wynikiem , każdy certyfikat jakości na minimum 95% , właściciele się zmienili i będą inwestowane w firmę ogromne pieniądzę na przestrzeni 5-7 lat. Jak mamy tworzyć w Dakri pozytywną atmosferę jak tyle nienawiści się wylewa z waszych "ust" , to jest serio chore . Kadry mamy młode które się uczą i dojrzewają razem z firmą , taka była Filozofia Prezesa aby nauczyć ich od początku pracy i tak się też stało . Za Szynklewskiego co mieliście? Nic , tylko dobrobyt obarczony potem bankructwem firmy. Nowy Prezes sam nie ma z czego ludziom dać , jeżeli firma nie robi oczekiwanego obrotu , to chyba jest normalne , nie będzie się zadłużał żeby spełniać zachcianki pracowników którzy tak szanują swoją pracę jak widać w załączonym obrazku ;) Nie pozdrawiam

DelikatnyJohny
@xxxx 16.05.2017 18:07

Śmiać się możesz :) Tyle Ci zostało . Wracając do Dakri , jeżeli tak bardzo znasz problemy tego zakładu , tak źle tutaj jest to czemu nadal tu jesteś? (Sądząc po twoich wpisach , pracujesz w tej firmie bo "doskonale " znasz sytuacje która tam panuje) Taki jest niestety porządek świata , że ludzie odważni prowadzą firmy a takie pisssdeczki jak ty , które jedyne co robią to hejtują i komentują zamiast brać swoje życie w swoje ręce - w nich pracują :D Dla ewentualnych młodych ludzi szukających pierwszej pracy lub praktyk - Firma Dakri daje możliwość rozwoju jeżeli się tego chce i ciężko pracuje , nic łatwo nie przychodzi w życiu , jeżeli szanujesz swoją pracę , ona szanuje Ciebie . Młodzi ludzie którzy pracują tutaj od 2011 roku zrobili niesamowity progres przy swoim nowym Prezesie co widać gołym okiem a ludzie zawsze będą narzekać i hejtować na swojego pracodawcę (nazywane jest to zjawisko potocznie - "ból dupy" ) I'm out.

Ewcia z Bissa
@DelikatnyJohny 17.05.2017 09:26

Za to ty widać nie znasz sytuacji panującej w zakładzie, jestem na 100% pewna że jesteś tym chudym palantem, albo jakąś durną babą pracującą w jakości, która 8 godzin kręci doopą na foteliku obrotowym i myśli że po 2 latach pracy i czerwonym czepie rozumy wszystkie zjadła, ewentualnie świeżo upieczony kierowniczek ... Ludzie starają się w tym zakładzie najlepiej pracować jak potrafią, są czarne owce ale niestety system pracy pozostawia też wiele do życzenia, twierdzisz że jest słaby obrót, to wytłumacz mi chłopcze jak to jest że od ponad 5 miesięcy zakład ma co półtora tygodnia (średnio) przestoje i ludzie są wywalani na urlopy , a magazyny pękają w szwach, atmosfera w pracy jest właśnie bardzo fajna, ale niestety tylko pomiędzy pracownikami produkcji i operatorami, bo na czerwonych szkoda nawet patrzyć za stołek sprzedalibyście nawet własną starą, nigdy nawet nie staniecie za pracownikiem z obawy w wlasną doope zakład podniósł się z bardzo trudnej sytuacji to jest fakt, ale i niestety ten zakład nigdy też nie dbał o dobrego pracownika

Zuzanna

A na jakie warunki zatrudnienia/benefity mogą liczyć pracownicy firmy?

Czerwone sk......y
@Robi 05.04.2017 18:50

W tyn zakładzie nie ma żadnych benefitów, o czymś takim jak paczki na świeta Bożonarodzeniowe czy Wielkanocne, wczasy pod gruszą, posiłki regeneracyjne możecie zapomnieć nie ma nic dla szarego pracownika czy pracownika funkcyjnego, jedynie dla tych czerwonych palantów, żeby nie dostać premii wystarczy że opuścisz jeden dzień w miesiącu i możesz się z nią pożegnać

robi
@Czerwone sk......y 08.04.2017 11:49

to jest prawda oni dbajom o siebie a nie o pracownika jak ci nie pasuje to wont tak wszedzie jest

xyz

Praca jak praca, zależy od stanowiska jedna cięższa druga lżejsza, pieniądze takie jak wszędzie w tego typu zakładach, z zewnątrz zakład wygląda ładnie profesjonalnie, ale niestety czar zaczyna szybko pryskać po wejściu do środka, wielki chaos, brak jasnych zasad działania, gdy przychodzą nowi pracownicy Polacy czy to Ukraińcy nie ma konkretnego pokazania, przyuczenia do stanowiska, wszystko jest na szybko, mówiąc brzydko (stój i zapier...j) lecz najgorsi w tym zakładzie są LUDZIE, im mający wyższe stanowiska tym bardziej podli, wredni, zajadli, byle tylko zjechać zgnoić i upodlić człowieka, Jakość która szuka tylko błachych nie mających większych wpływów na produkcji wpadek, kierownicy nic nie lepsi, Odnośnie pracy fizycznej( pół roku - rok) zakład nie jest taki zły, ale na dłuższą metę nie polecam.

Nickii

Witam wszystkich. Pracuje w Dariusz od niedawna. Powiem szczerze że kierownictwo, jakość, oraz ludzie odpowiedzialni za planowanie produkcji NIE MAJĄ POJĘCIA O PPROWADZENIU PRODUKCJI. to co się dzieje w tym zakładzie to masakra. Szukam innej pracy bo nie widzę przyszłości w tym zakładzie. Brut, robaki chodzące po zakładzie, jadalni, nawet w szafkach. Koszmar. Powinien zagościc Sanepid Inspekcja Pracy. Odradzam stanowczo ten zakład.

Platynowy Marian

ani innych żyrafo podobnych gadów

Platynowy Marian

Magazyn surowców przyjmie 100 Syryjskich uchodźców (oczywiście do roboty) i my ,,czarnej mamby,, się nie boimy

Bi Li Ik

- Od 1 marca 2017 roku sieć oferuje nowo zatrudnionym pracownikom od 2550 do 3300 zł brutto w zależności od lokalizacji sklepu. Po dwóch latach zarobki te jednak wzrastają. Wtedy pracownik obsługujący kasę może liczyć nawet na 3000 do 3800 zł brutto. Menadżerowie sklepów w Lidlu mogą z kolei liczyć na zarobki od 4400 zł do prawie 7000 zł brutto. - Biedronka zaoferowała nowym pracownikom 2300 zł brutto, kasjerzy pracujący co najmniej trzy lata otrzymują tam o 300 zł więcej. Wszyscy pracownicy sieci Biedronka są także objęci systemem premiowym. W ciągu ostatnich ośmiu lat dzięki regularnym podwyżkom wartość minimalnej płacy podstawowej wzrosła w sieci Biedronka o ponad 50%. Pracownicy otrzymują ponadto jeden z najbogatszych pakietów socjalnych na rynku. - Siec sklepi meblowych IKEA postanowiła sprawić swoim pracownikom miłą niespodziankę i także niedawno podniosła pensje. Stawka godzinowa z 15 zł brutto za godzinę pracy wzrosła aż o 33% do 20 zł za godzinę. Nowy pracownik sklepu IKEA może liczyć zatem na wypłatę w wysokości 3300 zł brutto. Stawki wzrastają wraz z każdym przepracowanym rokiem. - Podwyżki płac dla pracowników zapowiedział niedawno także Kaufland. Zmiany mają wejść w życie 1 marca. Nowy pracownik otrzyma na początek 2600 zł brutto, a po półrocznym stażu zarobi o 100 zł więcej. Kolejne przepracowane sześć miesięcy zapewni mu następną podwyżkę Gdy pozostanie w firmie dalsze 12 miesięcy, otrzyma kolejne 100 zł brutto więcej.

Kabaret

Ja bym dodał jeszcze, obowiązkowe comiesięczne badania psychiatryczne dla kierownika Misia Puchatka, i całego tego czerwonego zwierzyńca, tak jak napisał mój poprzednik, szkoda zdrowia na ten zakład, choć sam pracuje w tym zakładzie, ale szukam innej pracy, gdyż system 4 brygadowy w TYM zakładzie to po prostu rzeźnia i patologia, pieniądze może i nie są złe, ale nie są warte zszarganych nerwów i stresu

Było minęło
@Kabaret 25.01.2017 18:45

Przecież to dawni brygadziści, hadzaliście z nimi na browarka do Żabki, a teraz są bee? No może. Misiu szybko zapomniał jak był brygadzistą, to może i tym też władza bije do głowy, chyba że Szef Szefów robi im takie pranie mózgu. Robota ogólnie zależała, który czerwony był na zmianie. Jak się trafiło z Krzyśkiem, to aż miło się pracowało. Przywitał się, pogadał, jasno wytłumaczył co jest do zrobienia i nie wprowadzał haosu. Umiał poustawiać i zmotywować ludzi. Zresztą nikt mu nie robił koło pióra, bo był lubiany. A nygusów z agencji tylko brygadzista powiedział, że go nie chce to go zaraz zwalniał, a nie przeżucał jak inni w nieskończoność po wydziałach. Potrafił człowiekowi pomóc, czy urlop lub inne żeczy. Dbał o pracownika, to jak chciał, żeby przyjść na nadgodziny, to się nie odmawiało. Czasami pogroził palcem, ale był normalny. Tych normalnych doceniał, a cwaniaków obserwował i odsiewał. Wiem bo brygadziści go bardzo chwalili. Przynajmniej ci z mojego wydziału. Podobno też się wymiksował z tego bajzla, więc mu tym wpisem nie zaszkodzę, bo pewnie Prezio z nudów czasem zagląda. Ten zakład to banda ciemnot, które się motają i sami nie wiedzą czego od ludzi wymagać, a i z ogarnianiem zmiany czerwoni mieli problem, Kubuś to mnie kiedyś 4 razy na zmianie przeżucał między wydziałami. Nie wspominam raczej miło tam pracy.

xxxxxxxxxxxx
@Było minęło 15.02.2017 13:10

Kto chadzał w tym zakładzie z brygadzistami/ kierownikami ten chadzał, w tym zakładzie aby do czegoś dojść musisz posiadać umiejętność wchodzenia w d..pe odpowiednim osobą bez tego jesteś bez szans, najlepiej produkcja idzie jak nie ma na zmianie tych czerwonych baranów, wtedy jest święty spokój i każdy wie co ma robić, czerwoni zamiast zajmować się produkcją głównie siędzą z doopami i podpi....ją się na wzajem ( brygadzistów i jakości też to tyczy się). Pracownicy, operatorzy traktowani są jak bydło w tym zakładzie

Zyrtafy w Keni są pod ochroną, ale w Polsce już Ni

Z okazji świąt Bożego Narodzenia, pracownicy produkcji, i operatorzy funkcyjni pragną podziękować panu prezesowi za ręczniki i herbate na święta, na prawdę serdeczne Bóg zapłać.

labo

czerwoni nie można planowac nadgodzin ani przejsc miedzy zmianami krótszymi niż 11 godzin jezeli sie cos komus stanie to sąd pracy was obwini że zmuszacie pracowników do pracy ponad norme

anonim

(usunięte przez administratora)

biur
@per 20.10.2016 23:33

W biurze mamy expres do kawy

mała patologia
@biur 21.10.2016 10:27

Długie nogi i cycki na wierzchu, to też bardzo ważne

nem

Czerwoni znowu ponad prawem poraz kolejny zrobione grafiki na pazdziernik z zaplanowanymi nadgodzinami

dakriimpotencja
@Carlito 18.10.2016 14:29

i kto tam jeszcze pracuje ? jak trzeba być bezsilnym żeby pracować w tak idiotycznej firmie, z tymi głupkami czerwonymi na czele elyta baranów . kuba I love you :D

Kabuz
@dakriimpotencja 25.10.2016 10:12

Ten zakład to nie strefa ekonomiczna łodzi, a strefa starych ludzi, średnia wieku to od 45 -60 lat, nie licząc Ukraińców i Jakości, szanse rozwoju w tym zakładzie są zerowe, młodzi ludzie spiepszają z tego zakładu gdzie pieprz rośnie, a praca w tym zakładzie nie jest tyle co ciężka, a uciążliwa, cisną ludzi za psie pieniadzę wiekszość ludzi pracujących w tym zakładzie to mili fajni ludzie, ale niestety przemęczeni i sfrustrowani przez chory, karygodny system pracy (grafiki), po nowym roku zwolni się jeszcze kilku najważniejszych funkcyjnych i pracowników i wtedy zobaczymy komu będzie do śmiechu, no chyba że prezio sprowadzi więcej sobie Ukraińców ze wschodu ( już jest ich wiecej niż Polaków)

Woodyallen

Zdecydowanie polecam ta firmę, zapewnia wysokie zarobki, stabilne zatrudnienie, rozwój zawodowy, oraz bardzo miła atmosferę w pracy a też zaznaczyć tu trzeba daje możliwość pracy w międzynarodowej grupie ludzi bo jest to firma otwarta na zatrudnienie wielu fachowców za granicy od których możemy dużo się nauczyć . Polecam i w pełni popieram zdanie osób piszących o tej firmie jako opcji naprawdę dobrej bo taka jest .

Ciaran
@Woodyallen 05.09.2016 08:19

Cieszymy się panie kierowniku że jest pan zadowolony z pracy

Zabor
@Woodyallen 05.09.2016 08:19

O, dodałbym troskę i szacunek dla pracowników. Zaznałem tego.Radzę,jeśli jesteś coś wart szukaj innej pracy,masz szansę być doceniony,w tym zakładzie jest to wykluczone.Przepracowałem w Dakrii dużo lat,znam ten zakład bardzo dobrze i nie polecam nikomu.Zabor.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bialamewa

Było ogłoszenie na stronie UP jakiś tydzień temu mniej wiecej, czy nadal jest nie wiem :)

ter

NIe pokazało i nie pokaże się żadne ogłoszenie bo wolą ukraińców przyjmować

anonim

(usunięte przez administratora)

zz

Tak jeżeli jesteś podejrzany o kradzież i w obecności danego pracownika

horn

Na poniedziałek 05/09 czarna mamba zaplanowała kolejny nalot na szafki pracowników oczywiście jest to niezgodne z prawem

Sandra

Pracownicy zakładu Dakri powinny śpiewać pieśnie pochwalne o swoich wspaniałych kierownikach i kłaniać się im nisko .......

białamewa
@Burdello 19.08.2016 22:05

to ktoś tam jeszcze pracuję ? :D

Vinnsoomer
@białamewa 25.08.2016 19:38

Jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kto pracować, dobrzy ludzie się zwalniają, a zostają tylko stare zapijaczone mordy, zresztą nie ma się co dziwić, przy takim systemie pracy, młodzi mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten zakład, prezio chyba jest tylko najbardziej zadowolony mu mamona leci w dużej ilości na konto, lepiej poszukać sobie nowej pracy, mniej płatnej ale za to z wolną sobotą i niedzielą w dwóch- trzech zmianach niż je...ć jak dziki osioł i użerać się z tymi pajacami z jakości i kierowniczkami co to nie mają zielonego pojęcia o produkcji

@aaa

Jestem pracownikiem owej firmy.. czy jest tutaj ktoś, kto składał wypowiedzenie za porozumieniem stron? Da się z nimi dogadać czy jednak trzeba zachować te pier... 2 tygodnie wypowiedzenia?

bbb
@@aaa 09.08.2016 11:49

Raczej się dogadują żeby nie narobić im jakiegoś bałaganu przez te 2 tygodnie

Lou
@bbb 09.08.2016 14:01

Raczej nie będą robić problemów, gdyż są i tak już zdrowo zesrani, i sprzedali by własną starą byle by nie zlecieć ze stołka

patryk

nie oczerniajcie ludzi ,nie macie co robic

patryk
@patryk 06.08.2016 18:03

racja

mit
@patryk 06.08.2016 18:03

Nikt nikogo nieoczernia nigdy niebylo w zadnym wpisie podane nazwisko żadnej osoby a reszta to wszystko prawda

pat

to co piszecie to totalne bzdury

anonim

(usunięte przez administratora)

zakręcony

Rotacja to tu jest co godzine szczególnie jak dowodzi snajper albo traktor ludzie latają ze stanowiska na stanowisko i nikt nie wie o co im chodzi

Nadgodziny

Ludzie ale piszecie bzdury!!! Jasno jest określone kiedy się płaci 50 a kiedy setki za nadgodziny. A nie tak jak pisze "REN'n" albo albo. Jeżeli nie wiesz jak rozlicza się nadgodziny to się doucz. Pod tym względem zakład jest uczciwy, nie ma płacenia pod stołem czy do ręki. Wszystko jest na pasku i od tego są odprowadzone podatki. Co do odbierania nadgodzin też się uśmiałem, w poprzednim zakładzie w którym pracowałem był system rozliczania nadgodzin kwartalny i pod koniec trzeciego miesiąca jak się ich miało za dużo to dostawało się tydzień wolnego (i po nadgodzinach), to było dopiero dymanie pracownika (oczywiście wszystko zgodnie z polskim prawem :) Tutaj na szczęście tego nie ma i za nadgodziny płacą :)

iiiiiiii
@Nadgodziny 03.08.2016 15:32

(u, zakład jest uczciwy ale na swój wygodny sposób, zakład nieustannie rozporządza się twoim urlopem w przypadku wolnego nie pytając cię nawet o twoje zdanie, grafiki robione tak że,albo przekraczają dopuszczalne normy godzinowe,albo teraz jest tak to kombinowane że każą ci przychodzić i pracować po 12 godzin przy czym nie masz ŻADNYCH NADGODZIN !

Maniek

Witam. Jestem pracownikiem firmy już pare ładnych lat . Czytając wasze opinie jestem w szoku. Faktycznie z niektórymi niestety muszę się zgodzić co do czarnej mamby czasami przechodzi samą siebie no ale taka jest jej praca. Narzekacie na godziny pracy to że są zastępstwa jak ktoś jest na urlopie no cóż chcesz przychodzisz nie chcesz to siedź w domu i tyle. Narzekacie a tyle jest ofert pracy na rynku nie lepiej poprostu zmienć zakład? Jeśli jesteś dobrym pracownikiem a nie lecisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to napewno zostaniesz doceniony. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

lims

Przy tak ciężkiej pracy to zarobki raczej niskie 1750 w tym wliczony dodatek 200zl za 4zmiany i premia 100zl

anonim

(usunięte przez administratora)

made i china

zwykły szary robotnik ok 1750 pln na czysto , operator produkcji w zalezności od stanowiska 1900- 2200 pln ( oczywiście za normowany czas pracy)

horn

Uwaga pilne na jutro czarna mamba zaplanowała nalot na szafki pracowników

lims
@horn 21.07.2016 17:50

Żyrafa tez ma być swoim fachowym okiem zerknie na wyższe półki. Tak właśnie działa jakość w tym zakładzie zajmowanie się pierdołami żeby kogoś pozbawić premii.Nie widzą problemów na produkcji dopiero jak przychodzi jakaś wizytacja to dostają obłędu.

kukuryku
@lims 21.07.2016 19:03

Cała ta j.b..na jakość w tym zakladzie ma IQ na poziomie kaczki

anonim

(usunięte przez administratora)

REN'n

Już wyjaśniam wszystko, W całym zakładzie jest system 4 brygadowy, i planowane grafiki które przekraczają wiele razy o 1-2 dni ustawowe dni pracy, i ludzie o to się wku...ą, zwłaszcza młodzi pracownicy, bo nieraz nie ma w miesiącu wolnej ani jednej soboty czy niedzieli.choc z tym też różnie to bywa. Obecnie trwa sezon wakacyjny (urlopowy) i bardzo dużo ludzi chodzi na urlopy, przy czym inni muszą pracować za tych co poszli na urlop albo po 8 lub 12 godzin dziennie, za nadgodziny płacone są 100-tki ,albo 50-tki, tylko nie raz jest tak że zarząd kierownictwo leci sobie w hoja i jak trafi się wole to z tych nadgodzin ci zabierają

luki
@REN'n 21.07.2016 18:22

Tylko że pracodawca nie może stale zlecać pracownikom pracy w godzinach nadliczbowych. Stanowi to naruszenie przepisów o czasie pracy, naraża go na odpowiedzialność za wykroczenie i karę grzywny od 1 tys. do 30 tys. zł.

anonim

(usunięte przez administratora)

sss

wszystko zależy od działu

need

Tak jest niestety też mam grafik z przekroczonymi godzinami i nikt z czerwonych nie bierze pod uwagę czy mi to odpowiada

anonim

(usunięte przez administratora)

ren'n

W tej chwili jest to tak zrobione aby nie było żadnych nadgodzin, zazwyczaj dni do odbioru, a jak już to 50 albo setki w zależności od ich widzimisia

Zostaw opinię o Dakri - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dakri