Dakri

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 268 ocen.

Dakri
2268

Opinie o Dakri

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dakri

Dystrybutor

Wpadłem na pomysł skoro prezes i kierownik uważają że mają taki świetny zakład może zróbcie anonimową ankietę wśród swoich polskich pracowników produkcyjnych odnośnie zadowolenia z pracy w tym waszym cudownym zakładzie.Daję sobie dwie ręce uciąć że niezadowolenie będzie ok 100%.Czerwonych nie ma co się pytać bo oni mają jak u Pana Boga za piecem.Zawsze myślałem że zadowolony pracownik to dobry pracownik ale tu to nie działa.Prezes przyjechał z Niemiec i chce żeby ludzie z łapanki pracowali na takich samych obrotach jak tam na produkcji za premię wynoszącą uwaga! 17 euro za miesiąc netto i płacę na godzinę 2,2 euro.Panie kochany tam za takie pieniądze to by nikt nogi z łóżka nie wystawił o wstawaniu nawet nie wspomnę.Skoro chce Pan mieć niemiecki zakład to na niemieckich zarobkach a tak ma Pan zakład z bardzo dalekiego wschodu.A zapomniałem ostatnio na rynku pracy w Polsce pojawili się prężnie pracujące osoby z Kolumbii może by parę takich osób zatrudnić byłoby śmiesznie choć nie wiem czy bardziej już może być.Miłego wieczoru.Pozdrawiam

Zenon
@ja 20.03.2018 08:28

O myciu rąk po skorzystaniu z toalet już nie wspomnę.

Jacek

Może firma nie jest idealna ale chyba nie jest tak źle jak to niektórzy opisują!!!

MADE IN UKRAINE

Rozwój w tym zakładzie leży i sra pod siebie, Zakład jedna wielka porażka, w następnym miesiącu daje wypowiedzenie i niech się dzieje wola nieba, i wszystkim POLAKOM operatorom i pracownikom produkcji radze zrobić to samo, w ŁODZI wszędzie jest praca tylko trzeba trochę samozaparcia i chęci, to że znalazł się tam niby Niemiecki inwestor, podwykonawca dr ETKER( czy jakoś tak sory jeśli źle sformułowałem to zdanie) nic nie da, wszystkie zarobione pieniądze dla zakładu zarobione przez produkcje i operatorów idą w rozbudowę zakładu ale, POLSCY PRACOWNICY NIE ZOBACZYCIE Z TEGO ANI GROSZA, będziecie tyrać w tych 4 brygadach za psie grosze, zwiększy się tylko ilość tych tłustych kierowniczków i kontrolerów jakości, pracownicy ze stażami 10 -15 lat dostają jakiegoś gównianego bona od 100-200pln toż to (usunięte przez administratora) śmieszne jest, A K.BUŚ chodzi i (usunięte przez administratora) trzy po trzy i jakoś się kręci ...

ja
@ja 19.04.2018 08:56

Od kilku miesiecy chcę Wam to przekazać w sposób dyplomatyczny ale Wy jak wyrobnicy boicie się stracić 100 zł brutto premii i takimi jak Wy będą poniewierać a Ty pokazżtwarz i złóż wymówienie :)

ja

Choćbyśmy zęby na tym forum zjedli nic nie trafi do rządzących w tej firmie czy to do prezesa czy do kierownika czy kierowników produkcyjych.Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi... o kasę.To MY pracownicy produkcyjni na nich pracujemy więc zaorzą Nas dla swojego dobra a jak widać dajemy na to przyzwolenie.Przykre ale prawdziwe :(

J.J 100%
@ja 17.04.2018 12:08

DLATEGO NALEŻY PRACOWAĆ TAK JAK PŁACĄ I TRAKTUJĄ, ALE NIESTETY W TYM ZAKŁADZIE NIE BRAKUJE POJEBOW, KTÓRZY PODKRĘCAJĄ WSZYSTKO DO GRANIC MOŻLIWOŚCI, PO PRACY NA STERYLCE CZLOWIEK JEST ZJEBANY JAK KOŃ PO WESTERNIE

ja

Art. 6. 1. W rozumieniu ustawy za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. 2. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności przez powołanie się na numer identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe,EKONOMICZNE, kulturowe lub społeczne. Nie życzę sobie kamerki w jadalni

Tbonne
@ja 16.04.2018 16:24

Przerwa w pracy to moja sprawa jak ją spędzam na socjalnym, i nie mam obowiązku jeść (usunięte przez administratora)

ja

Nie wolno planować nadgodzin>Czy Prezes o tym wie ?

Tbonne
@ja 11.04.2018 15:29

PREZES MA TO W (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Dystrybutor

Hmm a czego się spodziewałeś?Jakoś nie kojarzę a parę Wielkanocy przeżyłem żebym cokolwiek w tym zakładzie dostał co najwyżej nocną zmianę w poniedziałek:))).Od dawna wiadomo że ta firma nie dba o pracowników.Tym bardziej teraz jak mają zaciąg ze wschodu.

Dystrybutor

Co tam w Dakri?Prezesem jest już Ukrainiec????????????????????

ja

Jeżeli ktoś mówi, że nie dojdzie do katastrofy z udziałem Ukrainy, to kłamie. Rządzący bezrozumnie zarządzają państwem, krótkowzrocznie a pracodawcy wzrok kierują na swoja kieszeń,która z czasem się przedziurawi :) Ale dobre prognozy są takie,że wkrótce Strefy Ekonomiczne będą pod szczególnym nadzorem PIP

Zuzanna

@Dawno temu w Dakri, @ja, może warto zgłaszać po prostu takie rzeczy odpowiednim osobom, aby zwróciły uwagę na tego typu incydenty i upominały osoby dopuszczające się zaniedbań? @TBonne, co Twój komentarz ma wspólnego z konkretną, rzetelną opinią na temat pracy w Dakri? Takie są tu mile widziane. @Dystrybutor, a czy Ty pracujesz jeszcze lub pracowałeś w Dakri? Jak oceniasz funkcjonowanie firmy?

ja
@Zuzanna 20.03.2018 21:54

Zuzia lalka nieduża płaszczyk za krótki Zbyt duże butki Fartuch biały z kieszonką w kieszonce słonko A w główce marzeń sto :)

TBonne

Ja również mam pomysł-petycje jak poprawić czystość toalet w zakładzie, i rozwiązać problem z osobami palącymi, z racji tego że jest nadmiar kierowników i kontrolerów, proponuje postawić przed każdym kiblem budkę ze szlabanem, a w środku jakaś osoba z czerwonym czepkiem i cennik Duża Kupa : 2 Pln Mała kupa 1,50 Pln Siku: 50 groszy Oczywiście wszystko po uprzednim wydaleniu powinno być odp zmierzone i zważone Kto jest za ?

Ten piszczący czujnik w kiblu

Dystrybutor---> problem, przede wszystkim w tym zakładzie polega na tym, że w zakładzie są słabe warunki pracy, wyjątkowo męczący system 4 brygadowy technologia rodem z średniowiecza, oraz brak przyuczenia do czegokolwiek, zero benefitów, (150 pln za 250 dni pracy na koniec roku, oraz jakiś gówniany kurs Angielskiego to jakaś kpina) dlatego Polacy nie są zainteresowani pracą w tym zakładzie, bądź po kilku miesiącach odpuszczają sobie prace (produkcja) zaś dla Ukrainy ta praca to spełnienie marzeń, bo w porównaniu z tym co mają na Ukrainie zarabiają 5 razy tyle, większość ludzi pracujących w tym zakładzie to mili fajni ludzie, ale niestety przemęczeni, sfrustrowani, i niedoceniani. Zakład idealny na pierwszą pracę dla nowo uczących się kontroli jakości itp, ale też nie jest tak różowo, bo można mieć przykre spotkanie z rzeczywistością produkcyjną

zzz
@ja 19.03.2018 08:46

gdyby byli doceniani to by Polacy się nie zwalniani, ten zakład to zwykła bangsterka, celowo Polakom nie zapewnia się odp wynagrodzeń na rzecz ukraińców

Dystrybutor

Witam.Ja się tak od dłuższego czasu zastanawiam do czego potrzebni są kierownicy zmianowi w tym zakładzie???Może ktoś ma jakiś pomysł?Pozdrawiam

Dystrybutor
@ja 16.03.2018 12:50

Chodzi mi o to że produkcyjnie ogarnia.Wyobraź sobie gdyby jeden z kierowników zmianowych został kierownikiem produkcji co by to było może oprócz jednej osoby Ł.M.Ja uważam że co by nie mówić o Jakubie to jest to osoba ogarnięta.Przynajmniej się zna na procesie produkcyjnym.

Dystrybutor

Z tego co mi wiadomo pracodawca może zatrudniać jednego tego samego cudzoziemca 18 m-cy w ciągu 3 lat.Zsstanawiam co się stanie gdy wszystkim tym pseudo operatorom i ciastowym skończy się ten okres.No tak kolejnych ktoś tam wyszkoli ......Tylko przyjdzie taki czas że już nie będzie miał kto.Pozdrawiam

ja

Tak bardzo się Panowie kierownicy chwycili swoich stanowisk,że zaczęli myśleć irracjonalnie o firmie a racjonalnie o sobie.Pozdrawiam z lekką nutką dekadencji :)

Dystrybutor
@ja 12.02.2018 14:20

No nawet jeden chciał odejść.....lecz przemyślał że gdzie on dostanie taką kasę za nic nie robienie i siedzenie z nóżkami na biurku.Pozdrawiam

ja

Bardzo zimno jest w zakładzie,pracodawca nie oszczędza prądu..wszędzie włączone "dmuchawy" zupełnie bez potrzeby a ludzie chorują.Czy na prawdę bardziej opłaca się opłacić chorobowe pracownika niż zmniejszyć koszty ?

ja

Ale,żeby nie było...firma nie jest zła :) Każdy stara się na swoją kieszeń i to wielki pozytyw :)

ja

Pozwolę sobie przytoczyć z Wikipedii "Zainteresowanie rozwijaniem naturalnych możliwości konia sięga starożytności. W XVI wieku powstała klasyczna szkoła jazdy, w której najpierw szkolono konia "z ziemi" przy pomocy długich wodzy. W XIX wieku popularność zyskało ujeżdżenie, na którego kształtowanie wpływ mieli jeźdźcy z Hiszpańskiej Szkoły Jazdy w Wiedniu oraz Cadre Noir we Francji" dlaczego mi się to kojarzy z Dakri ? :)

ja

a może to czego się nie nie umie to się nie lubi :)))

ja

Pan Panie Jakubie nie jest pracodawcą ale szkoda,że na zebraniu nie poruszył Pan tych obu kwestii jako Kierownik :)

ja
@Sergiej 24.01.2018 17:57

wiem o co Ci chodziło:).notabene to bardzo przykre,ze Pan kierownik Przemysław nie lubi rozmawiać a lubi wydawać :) dyrektywy

Dawid

Musi nieźle was pilnować skoro tak dokuczacie kierownikowi. Dobrych pracowników nie trzeba pilnować.

Xx
@Dawid 14.01.2018 17:22

Dobrych pracowników w tym zakładzie jest już jak na lekarstwo, większość bardzo dobrych niestety już się zwolniła, Polacy w tym zakładzie są już w znacznej mniejszości, a co tydzień jest nowa fala Ukraińców którzy w pracy d...y nie urywają, wystarczy przejść się po przyjściu do męskiej szatni, same śmierdziele

ja

Panie kierowniku Przemysławie nie chce Pan rozwiązać problemu palarni,bo pracownicy w przerwach produkcyjnych znów by stali na nogach i chwała Panu za to,jak rozumiem wkrótce zgodnie z kodeksem pracy załatwi Pan to co obowiązuje..".Praca na stojąco zaliczana jest to czynników uciążliwych, które nie powinny prowadzić do stałego uszczerbku na zdrowiu. Z zaznaczeniem, że pełnienie obowiązków związanych z ośmiogodzinnym czasem pracy na stojąco w dłuższej perspektywie może być mocno kłopotliwe dla organizmu – szczególnie jeśli dodatkowo wiąże się z przenoszeniem ciężkich przedmiotów i innymi pracami stricto fizycznymi. Według przepisów Kodeksu pracy, w zakresie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, pracodawca musi zapewnić swoim pracownikom możliwość odpoczynku w bliskiej odległości od miejsca wykonywania pracy na stojąco.Co istotne, stworzenie takiego miejsca jest nie tylko obowiązkiem pracodawcy, ale także umożliwia błyskawiczny odpoczynek w przypadku, kiedy pracownik mógłby poczuć się źle. Dzięki temu minimalizuje się ryzyko, że w kryzysowej sytuacji pracobiorca musiałby oddalić się od swojego stanowiska."Pozdrawiam

ja

Panie Kierowniku Jakubie nie wątpię,że zna Pan doskonale kodeks pracy w sprawie przerw pracowniczych (Jeśli pracownik wykonuje zajęcia o charakterze monotonnym, w z góry ustalonym tempie, w warunkach uciążliwych lub szkodliwych dla zdrowia, wówczas pracodawca może skrócić podstawowy czas normy pracy – poprzez skrócenie dobowego wymiaru czasu pracy (w przypadku uciążliwości lub szkodliwości) bądź poprzez wprowadzenie dodatkowych przerw wliczanych do czasu pracy (monotonia, uciążliwość lub szkodliwość) jak również nie mam wątpliwości co do Pana wiedzy w sprawie tworzenia ZFŚS ale rozumiem,że przy takim natłoku pracy jaką Pan wykonuje ,każdemu może zdarzyć się zapomnieć jak brzmi Ustawa z dnia 4.03.1994 r. o zakładowym funduszu świadczeń socjalnych (Dz. U. z 2016 r. poz. 800 ze zm.)Pozwolę sobie Panu przypomnieć ... W 2017 roku zobowiązani do tworzenia ZFŚS są pracodawcy, którzy na dzień 1 stycznia danego roku kalendarzowego zatrudniają w swoim przedsiębiorstwie co najmniej 50 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty.Pozdrawiam

ja

Zakład postawił na Ukrainców,którym znajomość higieny,języka polskiego,zaangażowania w pracę sa obce.Zakład postawił na szybki zysk kosztem jakości produktow chodzi tylko o to ,zeby było szybko i dużo.Awaryjność maszyn,opieszałość ekipy mechaników to następny etap do "poprawy" firmy.Brak inwestycji,zrujnowany park maszynowy.Sanitariaty..no cóż..jedna kabina toaletowa w szatni na ileś tam pracowników (pozostałe zamknięte na klucz)na produkcji jedna kabina nieczynna od paru miesięcy,zainstalowano czujniki dymu ,które wyją od kilku tygodni,bo wiadomo,że nie od dymu papierosowego:)Panie Prezesie proponuję Panu się w końcu obudzić!Może dobór kadry zarządzającej tym zakładem jest wart szkolenia:)i jeszcze jedno "odpad produkcyjny"ta nazwa wskazuje na to,że zakład produkuje odpady,proponuję zgodnie z polszczyzną "odpad poprodukcyjny".Pozdrawiam

Platynowy Czepek

Po tej firmie można by jechać jak po psie, ale prawda jest taka, że za obecny stan firmy odpow. są ludzie, na najwyższych szczeblach którzy (usunięte przez administratora) się znają, i mają w (usunięte przez administratora) ludzi którzy pracują na ich majątki, w tym zakładzie wszystko wygląda ładnie pięknie, ale tylko na szkoleniach i zebraniach, jakość która nie jest bezstronna, i tylko działa na polecenie Przemusia, i działa tylko wtedy gdy trzeba (usunięte przez administratora) pracownika na siłę i zebrać trochę mamony. A stan maszyn na których się pracuje odzwierciedla niestety marną wydajność. Z miesiąca na miesiąc ubywa coraz to więcej Polaków, i nikt nawet się z nie stara aby ich zatrzymać, po prostu polityka zakładu jest taka h..j z Polakami, lepiej zatrudnić Ukraińca, w tym zakładzie Polak już nie zarobi

były pracownik

Chyba w firmie zaszło sporo zmian, ale raczej na gorsze skoro na forum juz Przemuś i jego przyboczna straż, która nigdy nie przepracowała jednego dnia w korporacyjnej renomowanej firmie teraz próbuje bronić swoich błędnych decyzji dotyczących zarządzania pracownikami, produkcją, broni się przed mobingiem, który też ma miejsce w tej firmie, a bynajmniej miał miejsce kiedyś. Błędne decyzje o obsadzaniu istotnych stanowisk ludźmi bez odpowiedniego wykształcenia i doświadczenia to już wina prezesa, ale kto z doświadczeniem pracowałby za taką kasę-tylko młodzi prosto po studiach, albo ludzie którzy siedzą tam 15 lat bo nie mają wykształcenia i nikt ich nie zatrudni na kierownicze stanowisko.Dopóki Przemek będzie zarządzał produkcją, a raczej błądził po omacku szukając złotego środka to dobrze nie będzie. Panie Jerzy proponuję zainwestować w szkolenie kadry z zarządzania zasobami ludzkimi, technikami motywacji pozapłacowej i może kurs języka rosyjskiego, bardziej się zmianowym przyda niż angielski. Mało który Ukrainiec zna angielski:-)

ja
@były pracownik 01.12.2017 12:12

LIDER LINII PAKUJACEJ Data publikacji: 2017-12-08 Miejsce: Łódź Wymagane wykształcenie min. średnie oraz doświadczenie w zarzadzaniu zespołem. Dodatkowym atutem jest doświadczenie pracy na produkcji oraz znajomość języka angielskiego/ukraińskiego. Praca pon.-pt./pt.-nd. (pełen etat)/sb.-nd. w wymiarze 8 lub 12 h. w jakim kraju My żyjemy ?

Zuzanna

@operator faktycznie wskazuje się, że dialog s pracownikami nigdy nie prowadzi do niczego złego. Pozostaje więc nadzieja, że ktoś z grona osób mających na to wpływ - zapozna się z tymi komentarzami na forum i w jakiś sposób wpłynie to pozytywnie na funkcjonowanie Dakri.

TBonne

Operatorzy i Pracownicy produkcji traktowani są w tym zakładzie jak podludzie, a zakład ( produkcja ) tylko dzięki nim jeszcze się trzyma, w tym zakładzie aby sprostać wymaganim jakościowym które próbują narzucić paniusie w czerwonych czepach to, trzeba być chyba przybocznym czarnoksięrznika, technologia produkcyjna i stan maszyn na których się pracuje to jakieś jedno wielkie nieporozumienie, do kierowników można iść po wiele żeczy, ale napewno nie po pomoc, kierownicy sobie mordy ludzmi wycierają a sami d...y dają

Zuzanna

@operator a czy próbowałeś tłumaczyć swoim przełożonym (Ty, a może koledzy?) Twoje spojrzenie na tę aspekty? Czasami faktycznie z punktu widzenia praktyka - pracownika na danym stanowisku - sytuacja wygląda inaczej.

operator
@Zuzanna 20.09.2017 07:49

Operatorzy Zuzanno nie są traktowani jako partnerzy do rozmowy. Liczą się z nami brygadziści i kierownicy zmianowi z którymi rozmawiamy. Jednak brygadziści i kierownicy zmianowi niewiele mogą. Na produkcji rządzi kierownik produkcji, który ma autokratyczny styl zarządzania. Nie jest to partner do jakiejkolwiek dyskusji. Szkoda. Moim zdaniem jest w firmie grono decyzyjne (kierownik zakładu, prezes, kierownik produkcji, kierowniczka jakości i może jeszcze parę osób). Oni podejmują decyzje i nie widzę chęci dialogu z ich strony. Miały być cykliczne zebrania. Nie ma ich. Operatorzy mają siłę tylko jako kolektyw, ale nie mamy możliwości mówić jako kolektyw. A szkoda bo mamy coś więcej do powiedzenia niż żądanie podwyżek...

operator

Witam. Polecam pracę w Dakri ludzią, którzy ukończyli Politechnikę wydziały związane z chemią spożywczą, kontrolą procesu produkcji itd. Myślę, że możecie się dużo nauczyć, ale według mnie będzie to mocne starcie z rzeczywistością ???? Zuzanno ja przede wszystkim jako główny zarzut widzę 3 rzeczy. Zarobki, wymagania, stosunek do pracownika. Mówię to jako operator. 1) ZAROBKI są kiepskie biorąc pod uwagę 4 brygady, 3 zmiany, odpowiedzialność za produkcję itd.... 2) WYMAGANIA - produkcja jest zbyt duża jak na możliwości zakładu. Jestem pracowitym, odpowiedzialnym pracownikiem a prawie codziennie mam zarzut o brak czystości. A już szlag mnie trafia jak ktoś kto nigdy nie stał przy maszynie i nie użerał się z nią mówi mi że bałagan jest moją winą. Mimo mojej naprawdę dużej pracowitości nigdy nie sprostam wymaganią Jakościowym. W tych warunkach nikt im nie sprosta. Z jednej strony kierownik chce wydajności, a z drugiej strony kierowniczka czystości. Zawsze w łeb dostanę. Jak nie z lewej to z prawej. 3) STOSUNEK DO LUDZI - przykro mi to stwierdzić, ale w Naszej firmie nie szanuje się dobrych i pracowitych operatorów. Paru już odeszło. Ja odchodzę z końcem roku..... P.S Kierownik produkcji to oddzielny temat. Człowiek z takim charakterem nigdy nie powinien zarządzać ludźmi. Musi uważać, bo jeszcze skończy w Sądzie Pracy.

Zostaw opinię o Dakri - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dakri