jeszcze coś co do materiałów używanych przez firmę Drogopol , zamiast podsypek piaskowych do różnych celów , wykorzystują tzw utex , odpad z elektrowni ( CZARNY PYŁEK ) wciskają ludziom kit że to zastępuje piasek itp. byłem świadkiem jak może 2 inspektorów kazali to usunąć z placu budowy a reszta musiała chyba dostać niezła kopertę aby przymknąć oko na to co się wyrabia na terenie budowy.... mam dużo zdjęć , filmików z takimi przypałami budowlanymi w wykonaniu tej firmy że już dawno właściciele (prezes Waszkiewicz ) a szczególnie kierownicy jego jełopy , zero pojęcia o robocie tylko metry i masa się liczy dla nich a nie efekt wykonania !!! wszystko zaczło sie psuć około 3 lat temu , wygrywają wszystkie przetargi bo obniżają tak ceny że normalnie musieli by dokładać do tego interesu ale wyrówna to na odebraniu ludziom murzynom jak sie ich zwie wszystkich dodatków , pracuja po 12 i wiecej godzin na paskach nie wiadomo ile dostali za nadgodziny a ile nagrody , żal mi tych co tam zostali za 10 zł za godzine ......(usunięte przez administratora)