European Active Projects Ltd. Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 29 ocen.

Opinie o European Active Projects Ltd. Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie European Active Projects Ltd. Sp. z o.o. Oddział w Polsce

Teresa

Podpowiecie coś o pracy dla ogrodnika w miejscowości Koksijde? Jakie zakwaterowanie i pozostałe sprawy organizacyjne? To byłby mój pierwszy raz!

Andrzejek

Bardzo nie polecam tego pośrednika pracy poniewaź kasa o ponad połowę nisza jak na papierku ,zakwaterowanie w biednej i islamskiej Belgii jak w Czarnobylu na Ukrainie a robota jak auswitz-Birkenau ale hasło takie samo "praca czyni wolnym :-)" Wiesniakom i Ukraińców bez znajomości języków obcych moźe i się podobać bo oni nie mają wyboru poza tym wcześniej całe źycie mieszkali w stodole lub w wypadku Ukraińców w pobliźu zepsutego reaktora .ale jak dla mnie to mniej nisz zero

EAPL
@Andrzejek 10.11.2017 14:12
Bardzo nie polecam tego pośrednika pracy poniewaź kasa o ponad połowę nisza jak na papierku ,zakwaterowanie w biednej i islams...

Panie Krzysztofie (bo domniemam, ze tak ma Pan na imię) jak na osobę, która nie sprawdziła się w pracy po jednym dniu, a teraz daje upust swojej frustracji, widzę, ze nie przebiera Pan w środkach. Każda z wyjeżdżających osób ma wglad według życzenia, w zdjęcia zakwaterowania, niestety, my rzadko mamy wgląd w jakość pracy a przede wszystkim kultury osobistej kandydata. Cóż, nauczka, należy dokładniej sprawdzać referencje. pozdrawiam EAPL

No Mercy.

Wstyd dla naszej branży _agencji proponuje 7,5 funta dla montera konstrukcji do Anglii _Ludzie w Anglii na zmywaku mają tyle samo _to chyba najniższa w Anglia?.Totalny Wstyd i brak poszykanowania idący z brakiem zrozumienia dla tej profesi ..

Biloxi
@No Mercy. 10.11.2017 11:50
Wstyd dla naszej branży _agencji proponuje 7,5 funta dla montera konstrukcji do Anglii _Ludzie w Anglii na zmywaku mają tyle sa...

9.50 to najniższa wiec łamią przepisy zgłosić ich

Wqurwiony

Bardzo nie polecam tego pośrednika pracy poniewaź kasa o ponad połowę nisza jak na papierku ,zakwaterowanie w biednej i islamskiej belgij jak w Czarnobylu na Ukrainie a robota jak auswitz-Birkenau ale hasło takie samo "praca czyni wolnym :-)" Wiesniakom i Ukraińców bez znajomości języków obcych moźe i się podobać bo oni nie mają wyboru poza tym wcześniej całe źycie mieszkali w stodole lub w wypadku Ukraińców w pobliźu zepsutego reaktora .ale jak dla mnie to mniej nisz zero

Andrzejek sz.

Bardzo nie polecam tego pośrednika pracy poniewaź kasa o ponad połowę nisza jak na papierku ,zakwaterowanie w biednej i islamskiej Francji jak w Czarnobylu na Ukrainie a robota jak auswitz-Birkenau ale hasło takie samo "praca czyni wolnym :-)" Wiesniakom i Ukraińców bez znajomości języków obcych moźe i się podobać bo oni nie mają wyboru poza tym wcześniej całe źycie mieszkali w stodole lub w wypadku Ukraińców w pobliźu zepsutego reaktora .ale jak dla mnie to mniej nisz zero

Driver

Witam. Moze wypowiedziec sie tutaj jakis kierowca? Nie chciał bym zrobić sobie wycieczki. A w/w agencja ogłasza się z propozycją pracy na adr. na takich warunkach: belgijska umowa o pracę. - zarobki na poziomie 3000 euro netto miesięcznie - bezpłatne zakwaterowanie - polskojęzyczna opieka administracyjna zapewniona przez klienta - wypłaty tygodniowe Nie interesuje mnie czy ktoś mowiacy po polsku będzie mnie tam "prowadzał za rękę" tylko czy z umowa i z kasą jest tak jak piszą. Przejechałem się już na dwóch agencjach.Ale mam też dobre doświadczenia.Ten pozytyw wynika z tego,że agencja robiła jedynie za "hedhantera".I tu teoretycznie zapowiada się podobnie..

Agnieszka EAPL
@Driver 14.10.2017 23:53
Witam. Moze wypowiedziec sie tutaj jakis kierowca? Nie chciał bym zrobić sobie wycieczki. A w/w agencja ogłasza się z propozycj...

Witam Pana Zgadza się, nasza firma rekrutuje dla firmy belgijskiej, co w praktyce oznacza, ze z nami podpisuje się umowę o skierowanie do pracy, na której są wyszczególnione wszystkie warunki. Dysponujemy różnymi ofertami pracy dla kierowców ciężarówek i każda z nich jest związana z innymi zarobkami, co łączy się rzecz jasna z umiejętnościami, doświadczeniem, ale i specyfiką samej pracy (odległości, czas spędzony w ciężarówce, etc.) W przypadku tej oferty zgadza się stawka jest taka, jak podana. pozdrawiam Agnieszka EAPL

Patrycja

Takie zainteresowanie ze strony agencji @łukasz elektryk, jest bardzo ważne przy pierwszym wyjeździe. Mógłbyś napisać jeszcze jak ze znajomością języka i dojazdami do pracy? To dość istotne kwestie, które dla wyjeżdżających zawsze są ważnym problemem.

Łukasz Elektryk

Witam. Ocenie TYLKO I WYŁĄCZNIE tą firme. Napiszę jak to było w moim przypadku. Obecnie pracuję jako Elektryk w Belgii. Co do EAP-Ltd moja ocena jest jak najbardziej POZYTYWNA. Poszukiwałem zatrudnienia za granicą, trafiłem na ogłoszenie na OLx-ie,że poszukiwani są elektrycy do Belgii. Wszystko na co mogłem liczyć było wyraźnie opisane w ogłoszeniu, stawka 8E/h netto, darmowe mieszkanie. Wymagania to upr. do 1kV ,wykształcenie i jezyk angielski. Wysłałem CV ,dodatkowo zadzwoniłem i trafiłem na Panią Natalię. Miło i sympatycznie odnalazła moje CV, przeprowadziła weryfikacje,rozmowe po angielsku,skany SEP i świadectw i w ciągu 3 dni juz mogłem pakować się na belgie. Ponieważ potrzebowałem jeszcze dodatkowego tygodnia nikt nie robił problemow, nie musialem tez jechac do gdanska by podpisac umowe, Pani Natalia sama zaproponowala skan podpisanej umowy oraz dowodu osobistego, poniewaz mam 130km do ich siedziby. Pełne zainteresowanie moją kandydaturą,codzienne telefony w ramach pomocy organizacji wyjazdu i potwierdzenia. To był mój pierwszy wyjazd zagraniczny,który przebiegł naprawde dobrze. W belgii podpisywalem juz identyczną umowe z Axintorem,wiec reszte opisze pod firma Axintor. EAP za pomoc przy znajezieniu pracy oceniam bardzo dobrze. Dziwią mnie niektóre wpisy, ponieważ najczęściej już za granicą podpisuje się umowe z docelową agencja zatrudnienia. Gdyby cos sie nie zgadzalo z umową w praktyce, zjezdzalbym i stracil tylko na bilecie, a tak to kazdy marudzi,ale dalej siedzi i pracuje. Pozatym Belgia dla Elektryków jest za prosta, w Polsce się lepiej buduje ;)) Pozdrawiam

Patrycja

@Anna czyli po przeprowadzeniu telefonicznej weryfikacji znajomości języka, na kolejnych etapach rekrutacji nie jest ona jż potem dodatkowo weryfikowana?

EAPL
@Patrycja 14.08.2017 13:39
@Anna czyli po przeprowadzeniu telefonicznej weryfikacji znajomości języka, na kolejnych etapach rekrutacji nie jest ona jż pot...

Patrycjo w zależności od docelowego pracodawcy znajomość języka weryfikujemy telefonicznie, następnie to samo robi strona belgijska. Jeśli sa takie wymagania, to przeprowadzamy odpowiednie testy. pozdrawiam EAPL

Anna

Witam, Jeśli chodzi o weryfikację znajomości języka angielskiego - to dotyczy ona wybranych stanowisk pracy. Kiedy jednym z wymogów jest komunikatywna lub dobra znajomość języka angielskiego (lub innego) - jest ona sprawdzana w trakcie rozmowy telefonicznej najpierw z osobą z naszej agencji rekrutacji. Jeśli kandydat pozytywnie przejdzie taką rozmowę w naszej agencji w większości przypadków przechodzi pozytywnie również telefoniczną rozmowę z rekruterem z zagranicznej agencji rekrutacji. Każdego kandydata informujemy o ostatecznych wynikach takiej rozmowy. Pozdrawiam serdecznie, Anna J. European Active Projects Ltd.

Patrycja

Potencjalni pracownicy @zadowolony na pewno byliby też zainteresowani informacjami na temat znajomości języka. Czy obowiązują jakieś testy przed wyjazdem, ewentualnie rozmowa w danym języku?

zadowolony

Odnosnie pracy przez EAPL ani jednego zlego slowa nie powiedzialbym . Pracuje od 2016 r jako piekarz w belgii i nie dosc ze mi placa jak obiecane to mam nadgodziny wyplacane do raczki . mieszkanie spoko , klimat ok . Tu w Belgii w biurze pracuje osoby mowiace w jezyku polskim wiec jest lepiej bo moj angielski jest sredni. robie na nocki i dodatek mam, transport dali i nie marudze zona tez przyjezdza z dzieckiem bo obiecany kontrakt wiec ja tam nie marudze . kontakt z biurem jest ok

Anna

Witam, Z firmą Optima w Czechach nie współpracujemy już od kliku miesięcy. Nie spełniła ona naszych oczekiwań. Współpracujemy z firmami godnymi zaufania - gdzie kandydaci pracują od dłuższego czasu na różnych stanowiskach. Oferujemy również pracę sezonową za granicą - do której - sprawdzeni pracownicy - zazwyczaj wracają po roku. Pozdrawiam serdecznie, Anna J. European Active Projects Ltd.

Kuba

Witam. Mi się wydaję że większość opinii pisała jedna osoba. Wystarczy spojrzeć jak są napisane zdania, podobne błędy w pisowni i wgl.. Nie pracuje w eap i nie pracowałem chciałem poczytać opinie bo jestem zainteresowany współpracą jako spawacz do anglii ale tymi wpisami nie będę się sugerować. Pewnie pisze to osobą chlejąca wóde albo co sobie nie poradził bo myślał że się uda. Jak pojadę do pracy to dam znać

Spawacz

Pracowal ktos jako spawacz w Belgii ,,moze cos ktos napisze jak placa czy terminowo ,jakie lokum itd za odp,dziekuje i pozdrawiam

Marek

Poszukuje kontaktu z osobami,które pracują w Belgii jako elektryk

Ola

ktos pojechal na kwiatki do Belgii?

Magda

Firma żałosna! Najpierw dostaje kase za wyslanych pracowników a później tłumaczy sie, ze to nie ich wina ze jest inaczej niz opisywali. Z daleka od tej firmy!!!

Agnieszka
@Magda 02.04.2017 21:10
Firma żałosna! Najpierw dostaje kase za wyslanych pracowników a później tłumaczy sie, ze to nie ich wina ze jest inaczej niz op...

Pani Magdo, jest to oszczerstwo. Informuję, że ani nasza firma, ani też większość innych agencji zatrudnienia nie pobiera opłat z góry za rekrutację. Proponuję doczytać i zgłębić temat zanim napisze Pani o kimś nastepną nieprawdę

Łysy

UWAGA NA TO OGŁOSZENIE Z POLONIUSZA! I innych portali. Zaufany Partner Nazwa: European Active projects Ltd sp z o.o. oddział w Polsce ✓ zweryfikowano Adres: ul. Waryńskiego 13/2, Gdańsk ✓ zweryfikowano Telefon: +48 058 342 27 03 ✓ zweryfikowano E-mail: agnes@eap-ltd.pl ✓ zweryfikowano WWW: www.eap-ltd.pl ✓ zweryfikowano Certyfikat KRAZ: 2701 ✓ zweryfikowano O naszej firmie European Active Projects Ltd. (KRAZ 2701) poszukuje dla klienta z Czech osób chcących podjąć pracę na terenie Czech na stanowisku Pracownika produkcji. Opis stanowiska Miejsce pracy: Czechy, Lanškroun (na północ od miasta Brno) Opis obowiązków: Praca w firmie czeskiej polegająca na kompletowaniu i składaniu elektrycznych komponentów. Wymagania - Mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji - Dyspozycyjności do wyjazdu - Praca samodzielna - Kultura osobista i brak nałogów Nasza oferta - Roczny kontrakt na warunkach czeskich - Wynagrodzenie 80 CZK/ 1h netto (bonus od firmy 26 CZK/1h pracy) - Tygodniowe zaliczki - Min.35 h pracy tygodniowo (praca również w soboty i niedziele) - Możliwość pracy w nadgodzinach - Zapewnione zakwaterowanie - płatne 27 CZK/noc (4,41 PLN) przez pierwsze 3 miesiące, następnie bezpłatne - Płatny urlop – 20 dni - Dodatkowe bonusy (lunch- 0,50 euro) W TYM OGLOSZENIU NIE MA ZIARNA PRAWDY!!! no oprócz tego: - Min.35 h pracy tygodniowo (praca również w soboty i niedziele) Reszta to kłamstwo!!!

Łysy

Jak usłyszycie, że bedziecie zatrudnienie w Czechach przez firmę OPTIMA - to uciekajcie! Kantują maksymalnie. Niczego się nie dowiesz. A jak coś chcesz wyjaśnić to każą Ci przyjść z adwokatem. Z daleka od EAPL z Gdańska i od Optimy - agencji zatrudnienia z Pragi.

Karlos

Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy ....

Wqurwiony

Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzo silnie nie polecam tych oszustów , Firma dla najgorszych co niepotrafią liczyc i nieznają angielskiego jenzyka i mają klapy na oczach bo tylko takie matoły wtym bagnie długo pracują i dają sie oszukiwac przez .e.a.p.,niepolecam tych oszustów &bumelantów anty polskich z polskich wsi na wschodzie !!!! pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując u jednego wiesniaka .w belgii.. ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną prace ponad 1.ooo €uro

Franek

Absolutnie firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzo silnie nie polecam tych oszustów pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując u jednego wiesniaka belgijskiego ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną prace ponad 1.ooo €uro

Źyczliwy piekarz

Ohydna firma bardzo niepolecam

Monter

Witam, Czy w stoczni w Anglii ktoś byl z tej firmy? Mam propozycje jako monter na podstawy do wiatraków. Prosze o szczerą odpowiedz czy warto. Pozdrawiam

Diana

Czy ktoś pracuje w Belgii jako szwaczka w tapicerni? Proszę o opinię na temat tej pracy!

Źyczliwy piekarz

Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda ,jaknajdalej odtych złodzieji ,pracowałem w belgii w piekarni i asz zabardz tego naganiacza poznałem

Ann

Witam, jeśli chodzi o prace w Czechach to jest to praca bezpośrednio w firmie Optima Recruit, czeskiego pracodawcy. Agencja rekrutacji EAP Ltd. jest podmiotem rekrutującym osobę do pracy za granicę. Za zakwaterowanie na terenie Czech bezpośrednio odpowiada pracodawca- firma Optima Recruit. Niestety warunki zapewnione pracownikom nie są zgodne z wytycznymi jakie były ustalane z naszą firmą. Anna EAP Ltd.

Pan P.
@Ann 25.01.2017 14:50
Witam, jeśli chodzi o prace w Czechach to jest to praca bezpośrednio w firmie Optima Recruit, czeskiego pracodawcy. Agencja re...

Od 2 miesiecy nie moge doprosic sie o swiadectwo pracy i tzw. paska z rozliczeniem wynagrodzenia. Jesli ktos jest desperatem i chce jechac do Lanskroun w czechach do pracyz nimi to oznajmiam, ze zarobilem za 55 godzin pracy przy piecach przemysłowych 1700 koron. czyli pracujac caly miesiac zarobilbym 5100 koron. (793 zł.) minimalne wynagrodzenie w czechach to 11 tys. koron. naprawde odradzam. ja się zwolniłem tak jak i 80% innych osób, które dały się nabrać. spora czesc wyjechala juz po tym jak zobaczyla hotel pracowniczy... a raczej norę. o premii (dodatku 26 koron na godzine zapomnijcie - jeszcze nikt nie dostal) a 80 koron za godzine to jest brutto...

Tomek
@Ann 25.01.2017 14:50
Witam, jeśli chodzi o prace w Czechach to jest to praca bezpośrednio w firmie Optima Recruit, czeskiego pracodawcy. Agencja re...

Firmą Optima zajęła się już czeska Inspekcja pracy. jak ktoś ma problemy z EAPL z Gdańska i czeską agencją OPTIMA proszę o kontakt: tomasz.tynski@onet.pl

Mart

Potwierdzam. Jak nie chcecie zostać oszukani to z dala od tej firmy.

aNKA

Pracownik produkcji, Czechy, Lanskorun Opis obowiązków: Praca w firmie czeskiej polegająca na kompletowaniu i składaniu elektrycznych komponentów. PRACA W CZECHACH PRZY ELEKTRONICE ZA 101 KORON TO KLAMSTWO. JEST 80 KORON. I NIE PRZY ELETRONICE A PO PROSTU NA PRODUKCJI - PIECE PRZEMYSLOWE. NAWET USIASC NIE MOZNA. NORMALNIE PRACA JAK W HUCIE. ZAPIEPRZ I SYF. UMOWA JEST NA 3 MIESIACE. NIESTETY PODPISALAM I MUSZE SIEDZIEC BO SA KARY. W UBYTOWNI BRAK CIEPLEJ WODY, PRALKI (ZA PRANIE OPLATA 100 KORON), ZA OTWARCIE OKNA KARA 500 KORON. SYF, GRZYB I SMROD. Z LODOWEK W KUCHNI KRADNA UKRAINCY. JEDZENIE TRZEBA TRZYMAC W POKOJU. OD WSPOLNEJ KUCHNI LEPIEJ TRZYMAC SIE Z DALEKA. WYNAJECIE MALEJ LODOWKI DO POKOJU NA MIESIAC KOSZTUJE 500 KORON. POKOJE 4-6 OSOBOWE. TYLKO STARE TAPCZANY I STÓL. INNE ZDJECIA WYSYLAJA A INNA JEST RZECZYWISTOSC. OBIECUJA LEPSZA UBYTOWNIE ALE ZA 2 TYSIACE KORON ZA MIESIAC. LUDZIE Z DALEKA OD TEJ FIRMY.

Robert

3000euro to bez mala 2 miesiace pracy u was? Hahaha padlem...

Robert

Rekrutujecie na różne firmy. Sami nie wiecie gdzie... Żałosne

mayones

to i tak znacznie więcej niż mógłbyś dostać na polskim rynku pracy więc nie rozumiem dlaczego narzekasz. powiedz też może dokładniej na jakie stanowisko za tyle chcesz jechac do tej Ho,andii, ja chętnie pojadę

Zainteresowany

No jaja jakieś za 10 Euro z biegłym angielskim do Holandii...Po ..j...

anonim

(usunięte przez administratora)

marcin

mialem jechac do piekarni przez nich po tym co tu przeczytalem niepojade

anonim

(usunięte przez administratora)

Alex

Kordynatorzy i pracownicy tego burdelu europen active projects niemogą sie wypowiadac !!!!! Wiec zamilczcie i zacznijcie naprawde zgodnie z umową płacic (usunięte przez administatora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Frank

Kardynatorzy i pracownicy tego parszywego naganiacza niemogą sie tutaj wypowiadac.wiec raus

Frank

Bardzo kiepska firma ,oszusci na kazdym kroku ,bardzo odradzam prace dla nich bo zarobicie mniej nisz w Polsce do tego na koniec ostatniej sypłaty wam niedadzą jak jusz was na hotelu niebedzie,smiecie ta firma i zlodzieje.

ostry

Włąśnie ponowili ogłoszenie do piekarni,chyba to samo miejsce co kolega wyżej był.Pracuję w piekarni po sąsiedzku w St.Omer we Francji czyli jakieś 50 km od tej w Belgii( tylko bez pośredników).Zszokowała mnie stawka jaką proponują niecałe 8 euro netto hahahah za 1 h w Belgii-masakra .Nie dajcie się okradać i szanujcie się,dla porównania praca przy pakowaniu wafli ryżowych też praca w nocy 14,50 euro brutto 1 h. okolice Brukselii firma Adecco.Powiem tyle ,zę za tą robotę powinni Wam płacić 11-12 euro netto 1 h !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

chudy

witam mozesz puscic sygnał do mnie to zadz podaje numer (usunięte przez administratora)

Bad ex worker

Ta firma ma wiele spraw w sondzie od byłych pracowników jestem jedną z nich i widzę na wokandziE ze nie tylko ja walczę o pieniodze ,mam nadzieje ze zamkną te firmę bo inaczej ten horror się nieskonczy

anonim

(usunięte przez administratora)

Leszek kaluźny

A mi ostatnio proponowali pracę w Belgi a ja się wacham ale teras wiem ze niepojade ,oby wiencej takich prawdziwych forów od oszukanych .

Tomas

Niejedzcie do belgi do źekomo filetowania ryb bo to żadne filetowanie koleś kupuje gotowe filety i kaźe szorowac od rana do wieczora ściany,podłogi w sklepie i nawet chodnik pszed sklepem do tego stoi nonstom i za każdym razem jest coś Nie tak do tego 2 razy dziennie potrzeba od 6am do 1pm i od 5:45 do 8pm tylko szorowanie i dźwignie skrzyń ,szef ma ostro nagrane a firma dalej nacioga ze to filetowanie ryb, oszuści w 2 tygodnie z 3 osób zrezygnował ,a firma kaźe się wyprowadzić i do tego na zakwaterowaniu Toekomstlaan 3, 8670 Koksijde, Belgia, właścicielka to bardzo nawiedzona i głupia baba bardzo Nie POLECAM ,wmawia dzwoniąc do firmy ze ukradziony jej portwel żeby się pozbyć poźodnego lokatora i wszyscy jej wierzą ,nienawidzę belgów

anonim

(usunięte przez administratora)

Agnieszka

Witam Państwa, Tak się składa, że wszystkie opinie dotyczące pracy w Belgii nie dotyczą bezpośrednio naszej firmy. Jako agencja zatrudnienia rekrutujemy dla różnych firm na terenie Europy, w tym włąśnie do opisywanej firmy belgijskiej. Faktem pozostaje, iż współpracujemy razem już od 3 lat, a ilość wysłanych i pracujących tam osób wciąż rośnie. Stawki za godzinę są zawsze określone w ogłoszeniu, stąd , jeśli wydają się niesatysfakcjonujące, proszę po prostu nie aplikować. Zakwaterowanie jest zapewnione i najczęściej jesteśmy w stanie przedstawić zdjęcia. I teraz gwoli ścislości: 1. Nie mamy własnego koordynatora w Belgii, Holandii czy też Norwegii 2. Jeśli chodzi o osoby, które "zostały nagle wyrzucone z zakwaterowania", to owszem, z mojej wiedzy wynika, że było może 2-3 pracowników, którzy po prostu nie stawiali sie w pracy, a ich stan nie wskazywał bynajmniej na chorobę, bądź też inny rzetelny powód absencji. Żadna firma, polska, belgijska, czy też islandzka, nie będzie "gościć" w swoich kwaterach osób nadużywających alkohol, co miało miejsce w przypadku panów: cukiernika, lakiernika i operatora wózków widlowych. 3. Umowy z agencją interim w Belgii są standardowo odnawiane raz w tygodniu do czasu przejścia na kontrakt stały z bezpośrednim pracodawcą, co rzecz jasna "nie należy" się z urzędu, a dotyczy tylko tych pracowników, którzy się sprawdzą i będą należycie wykonywać swoje obowiązki. 4. Ubolewam nad polskimi przepisami, które zakazują podawania danych nierzetelnych pracowników, ponieważ uważam, że powinna istnieć ogólnodostępna lista, dzięki której pracodawcy mogliby uniknąć problemów z nierzetelnymi osobami na niewłaściwym miejscu 5. Zawsze może się zdarzyć, że z przyczyn jakiegoś ludzkiego czynnika, nie wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik, nie mniej jednak zawsze można pewne sprawy wyjaśnić, pod warunkiem, że samemu wypełnilo sie swoje obowiązki. 6. Nie słyszałam o pracowniku, któremu firma zalegalaby 3 tysiące Euro, swoją drogą ciekawe, że ktoś mógłby być tak cierpliwy i bez mała 2 miesiące pracować bez wynagrodzenia, biorąc pod uwagę fakt, iż wypłaty w Belgii są tygodniowe. pozdrawiam Agnieszka Kierownik Oddziału European Actuive Projects w Gdańsku, nie w Belgii

Marian

generalnie wygląda to tak, ze firma rekrutuje też i do holandii, gdzie jest juz umowa o pracę ,a warunki o niebo lepsze. Byliśmy na rafinerii z kolegami, super praca, dobre pieniadze, szkoda że jest przestój....

spawacz

byłem w New Castle jako spawacz i słabo było, stawka jak na branże niska 8 funtów płacą w złotówkach i kroją na kursie i z 8 robi się 7 funtów (teraz w ogłoszeniach nawet stawki nie podają :)). Domki z grzybem, byliśmy zimą a na gaz i prąd są jakieś limity i dopłacaliśmy do gazu spoooro (stawka znowu maleje) latem pewnie starcza. W sumie wychodzi się minimalnie lepiej od pracy w trójmiejskiej stoczni. W pracy nie cisnęli ale warunki bardzo kiepskie tylko zimna woda z kranu brak podstawowych narzędzi półałtomaty beznadziejne a robota była offshore i miało być ładnie i dobrze. Generalnie tylko na przetrwanie

anonim

Joanno, przepraszam ale czy oni mają jakieś stanowiska dla filozofów ?. Ja właśnie jestem po filozofii i szukam pracy polegającej na myśleniu. Ty napisałaś o nich 3 zdania i w każdym piszesz że myślisz, więc może oferują taką pracę której ja szukam ?

Anty wiesniak
@Tomasz Zieliński spawacz 27.05.2016 12:24
Co wy tu wypisujecie byłem z tej firmy w Anglii w styczniu i było wszystko ok.zaliczki co tydzień wypłatę dostałem na czas i be...

Kardynatorzy i pracownicy nie mogą się na tym forum wypowiadać ,raus

Harry
@Tomasz Zieliński spawacz 27.05.2016 12:24
Co wy tu wypisujecie byłem z tej firmy w Anglii w styczniu i było wszystko ok.zaliczki co tydzień wypłatę dostałem na czas i be...

Kordynatorze ,pracowniku tego obozu wes idz do kabiny lub wes kredyt w frankach i bedziesz miał gdzie pisac i do kogo bo niewolno tobie tusie rospisysywac,nikt uwas mondry niechce robic dzienki tym komentarzom i bardzo dobrze bo zacznijcie szanowac ludzi ,płacic im na czas to nikt niebedzie sie wypowiadał owas zle i ludzie bendą pracowac lata anie dni .dzikusy i antypolscy

Zostaw opinię o European Active Projects Ltd. Sp. z o.o. Oddział w Polsce - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie European Active Projects Ltd. Sp. z o.o. Oddział w Polsce