Agencja Ochrony Osób i Mienia Askar

Sopot

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 123 ocen.

Opinie o Agencja Ochrony Osób i Mienia Askar

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia Askar

Weronika

@były pracownik piszesz, że pracownicy nie dostali wynagrodzenia za wykonaną pracę. Jak potoczyła się dalej ta sytuacja? Jak prezentuje się firma Agencja Ochrony Osób i Mienia Askar obecnie? O czym warto powiadomić przyszłych kandydatów?

laurk

filip, akurat oferty kiedyś były, ale oni rzadko szukają ludzi do firmy - to prawda. Wszystko jest związane z tym, że nie mają zbyt wielu zleceń a mają sporo pracowników

alex37

WITAM NIE POLECAM TEJ FIRMY PARTNER I ASKAR TO OSZUŚCI PRACOWAŁEM W KOŁOBRZEGU JAKO PRACOWNIK OCHRONY BUDOWY FIRMIE SKANSKA I NASZ OSZUKANO NA OSTATNIE WYPŁATY ZA 4 MIESIACE FIRMA SKANSKA JEST FIRMA W PORZĄDKU KTÓRĄ PILNOWALIŚMY NAJLEPSI KIEROWNICY PAN KRZYSIU KAJETAN RADEK POZDRAWIAM

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

do tej pory ludzie niedostali wynagrodzenia za ubiegły rok pracując w firmie Partner zgłosili wniosek o upadłość lecz sąd ta upadłość odrzucił państwo M to oszuści i beszczelni ludzie niech sami idą do pracy na obiekty

Oboże

A teraz wszystkich zwalniają z pracy, ciekawe czy zapłacą kasę za marzec i łaskę robią jeżeli chodzi o urlop należny. Żenada. Tą firmą powinni zająć się odpowiednie służby!!! Kasę płacą z poślizgiem, i bez należnych odsetek.

dawid

jezeli macie dosc itd , proponuje spróbowac w Security ul.Litewska , moge troche pomóc

Nezapłacony

Czy wiecie, gdzie ten drań Mikulski mieszka? Podajcie chociarz dzielnice.

obserwator

Protect Service -dalej oszukują ludzi ani za styczeń ani za luty nie zapłacili pensji a powinna byc zgodnie z umową do 10-tego na koncie. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Drzwi pozamykane, nie odbierają telefonów. Prawdopodobnie firma upadła tak jak Askar i Partner.Nie zatrudniajcie się w tej firmie bo są niewypłacalni

MALBORK

A było tak- Firma ADAR zmieniła się w ASKAR-ASKAR SERVICE-PARTNER-PROTECT SERVICE Panowie Mikulscy zakładaja kolejne spółki po około 2 latach likwidują przenosząc majątek do nowej ! Nigdy nie płaca sumienie ! Przekręt za Przekrętem! Zawyrzaja ilość osób pracujących w danej firmie celem wyłudzenia dofinansowania z pefron!BRAK KONTAKTU Z FIRMĄ NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW !! NIE WYPŁACALNI WTYM NOWA SPÓŁKA PROTECT SERVICE Wniosek CHCESZ PRACOWAĆ CHARYTATYWNIE ??! ZTRUDNIJ SIĘ WŁAŚNIE W TEJ FIRMIE!!!!!

obserwator

Gdzie jest PIP!!

Oszukany

Firma zmieniła nazwę na Protect Service i dalej oszukują ludzi. część pracowników w ogóle nie ma umów. część ma , ale i tak nie dostaje pieniędzy, część dostaje do podpisania jakieś świstki nie zgodne z prawem, zaniżone kwoty- naiwni podpisują w ciemno- to bez różnicy. Państwo M i tak nie płacą. Kontrolni też się zwalniają, to nie prawdą, że dostają pieniądze, kadrowej nie ma od grudnia! To że w tym kraju takie osoby nie mają zakazu prowadzenia działalności to skandal!!!Kiedy prokurator się weźmie za tych oszustów? Ostrzegam przed Protect Service.

mix

wszystkie osoby poszkodowane niech zgłaszają sprawę policji, PIP w Gdańsku, do Sądu Pracy - z tego co wiem postępowanie wobec firmy prowadzi prokuratura w Gdansku Oliwie piszcie tam doniesienia o popełnieniu przestępstwa przez prezesów spólek PARTNER, ASKAR zarządzanych przez Mikulskich itd.

mix

wszystkie osoby poszkodowane niech zgłaszają sprawę policji, PIP w Gdańsku, do Sądu Pracy - z tego co wiem postępowanie wobec firmy prowadzi prokuratura w Gdansku Oliwie piszcie tam doniesienia o popełnieniu przestępstwa przez prezesów spólek PARTNER, ASKAR zarządzanych przez Mikulskich itd.

były pracownik

Zgłaszajcie okradanie pracownika za brak pensji w firmie Askar i Partner do PIP w Gdyni i Gdańsku oraz do prokuratury w Gdańsku Może te instytucje ruszą się i coś zrobią a ludzie którzy tam pracują bez umow nie wiem na co liczą że "prezesi"założyli nowe firmy i się zmienią? niestety nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE PRACUJCIE W TYCH FIRMACH bo Was orżną jak nic.

Mon;)

Zapomniałam dodać iż miedzy czasie kontaktowałam się z pefronem czy na II grupie z zusu też dofinansowanie firma dostaje Pani z którą rozmawiałam mówiła że tak tylko kwota dofinansowania jest mniejsza po rozmowie z pefronem skontaktowałam się z inspekcją pracy tam też Pan zasugerował mi jeżeli były by jakiekolwiek problemy z pracodawca gdyby twierdził że dany pracownik nie pracował dla nich sprawa może być skierowana do prokuratury a na ich prośbę operator sieci komórkowych musi wydać bilingi rozmów a to może być podstawą dla sądu jak na razie w taty sprawie cisza

Pik
@Mon;) 17.12.2014 21:36
Zapomniałam dodać iż miedzy czasie kontaktowałam się z pefronem czy na II grupie z zusu też dofinansowanie firma dostaje Pani z...

Firma przeobraża się w kolejne spółki:Askar-Service,Protect-Service i nadal jest niewypłacalna dla pracowników za wyjątkiem administracji oraz dyżurnych i kontrolnych,którzy wysyłają uspokajające komunikaty do zrozpaczonych pracowników.Gdańską firmą rządzi rodzina M.,która czyta na pewno te komentarze ale co ją obchodzą zwykli ludzie dla nich przecież pieniędzy nie zabraknie.

Mon;)

Witam wszystkich którzy chcą zatrudnić się w firmie ASKAR (PARTNER) szczerze odradzam pracodawca się w 100% wypina na pracowników opisze przypadek mojego taty (pracował tam 9 lat do września wypłaty były 10 a nawet i wcześniej w październiku wypłata kilka dni spóźniona w listopadzie to samo a gdy się dzwoniło do nich to tylko słyszeliśmy pefron nam wstrzymał pieniądze, kontrahenci nie płacą lub stara księgowa narobiła bałaganu a nowa nie daje rady tego sprostować, mamy grudzień 2 dni nikt nie odbierał telefonów zadzwoniłam w taty imieniu do dyżurnego na pytanie kiedy tata otrzyma wynagrodzenie dostałam odpowiedź : wypłata może być dzisiaj, może jutro lub w piątek albo przed świętami a jak nie będzie do świąt to można się wypłaty spodziewać po świętach albo w styczniu ) miał I grupę ze starostwa powiatowego do 31 października 2014 roku do tej daty był zatrudniony na umowę o prace od 1 listopada nię miał żadnej umowy natomiast cały czas chodził do pracy 27.11.2014 w czasie godzin pracy stał się wypadek w skutek czego doszło do złamania dwukostkowego dzwoniąc do pracodawcy co mam dalej zrobić bo lekarz chce nip zakładu pracy dostałam pierwszą odpowiedź ale Pani tata nie miał umowy z nami podpisanej po chwili jak usłyszał że w dokumentacji z soru jest zaznaczone miejsce zdarzenia w pracy stwierdził żebym wzięła zwolnie i do nich dostarczyła po wyjściu ze szpitala tata dostał zwolnienie na prawie 6 tyg i szpital te zwolnienie wysłał do zusu powiadomiłam pracodawce iż zwolnienie zostało wysłane przez szpital do zusu kierownik stwierdził że coś musi pomyśleć i się dowiedzieć po 5 dniach przyjechał z drugim kierownikiem żeby podpisać dokumenty bhp żeby tata mógł się ubiegać o odszkodowanie przy czym nawet nie pofatygowali się do mieszkania tylko czekali przed domem po kilku dniach po ich odwiedzinach przyjechał bhpowiec aby tata mógł złożyć zeznanie ze względu na wypadek w pracy przy czym Pan z bhp pytał się taty dlaczego nie miał kamizelki odblaskowej na terenie budowy no niestety tak pracodawca troszczy się o bezpieczeństwo pracowników zero latarek kamizelek odblaskowych tylko jakaś bluza, kurtka zimowa,bezrekawnik para spodni w ciągu 9lat pracy nie polecam tam nikomu pracy olewają ludzi

Milimetr

W czerwcu pisałem na tym portalu, że Askar {Partner) jest s stosunku do mnie ok. Płaci terminowo. Obecnie sytuacja diametralnie obróciła się. Firma zalega mi z wynagrodzeniem za miesiąc wrzesień i październik, a dalszych perspektyw na odzyskanie wynagrodzenia brak. Oczywiście, tak jak piszą inni, nikt w firmie nie odbiera telefonów. Tylko jeszcze mnie jedna sprawa dziwi. Nie odbierają telefonów, a tym samym nie wzywają mnie po urlopie do pracy. Będę musiał osobiście pofatygować się do biura. Osobiście odradzam zatrudnienie się w tej firmie, chyba, że ktoś chce pracować za DARMO.

Pan Gaspar

Ze smutkiem i odrobiną wściekłości muszę tutaj napisać i przestrzec wszystkich że "firma" ta jest kompletną porażką, oszustwa, krętactwo i brak profesjonalizmu. Są nie wypłacalni, umowę dostaje się po miesiącu od czasu zatrudnienia. Na wynagrodzenie za miesiąc Wrzesień czekam do dziś przypominam jest listopad! To jest jeden wielki cyrk odradzam pracy w tym miejscu.

Pan Gaspar
@Pan Gaspar 19.11.2014 11:41
Ze smutkiem i odrobiną wściekłości muszę tutaj napisać i przestrzec wszystkich że "firma" ta jest kompletną porażką,...

Zapomniałem napomknąć o tym że nie da się z nimi skontaktować inaczej niż wizytą w ich siedzibie :) Nikt nie odbiera telefonów anie księgowa ani kierownik :) Żenada po prostu!

lila

proszę mnie nie obrazac swoje obowiązki do ostatniego dnia wykonywałam sumiennie a dopominałam się o swoją wypłatę czy to zbrodnia niebyło na mnie skarg a firma Askar ma fatalna opinie i nie jest to tylko moje zdanie

lila

gdy się zwolniłam z firmy Partner oczywiście za porozumieniem stron za kare nie dostałam wynagrodzenia chociaż byłam zatrudniona na umowę o prace kategoryczni nie polecam tej firmy

kruk
@lila 27.10.2014 19:02
gdy się zwolniłam z firmy Partner oczywiście za porozumieniem stron za kare nie dostałam wynagrodzenia chociaż byłam zatrudnion...

A za co mieli zapłacić jak się nawet podstawowych obowiązków nie wykonywało? Za opychanie się wafelkami?Firma częściowo została postawiona w stan upadłości i stąd te perturbacje.Można zmienić firmę ale firmy ochroniarskie o ochronie nie mają zielonego pojęcia. Chodzi firmie tylko o to żeby wygrać przetarg,posadzić 70-letniego dziadka po dwóch zawałach i ciągnąć kasę z PEFRONU.

TOM

LUDZIE.OMIJAJCIE TA FIRMĘ Z DALEKA!!!!!!!!! PREZES NIE DOSC ZE NIEUDACZNIK TO JESZCZE KRĘTACZ, KASA PLACONA Z DUZYMI OPOZNIENIAMI JAK Z ŁASKI !!!

terek

( usunięte przez administratora ).... ktora wysyla pisma o zaleglych pieniadzach bardzo niekompetentna i do tego robi śmietnik z własnych słów!!!!

Ochrona

W Perfumeri Douglas w Koszalinie Ochrona regularnie wymieniana jest z czestotliwością jednego miesiąca włącznie z kordynatorem. Zapraszamy do wspólpracy w miłej i serdecznej atmosferze.

ochrona

w tym przypadku nie chodzi wymiane na inny obiekt tylko co miesiąc zwalniani sa i przyjmowani następni ,dopuki niedopasuja się do wymóg kierownictwa.a wymóg jest jeden masz być lojalny iposłuszny bez swojego zdania.

Jerzy

JA PRACUJE DWA LATA I NIE WIDZĘ ŻADNYCH PROBLEMÓW.JAK POTRZEBUJE WOLNE DNI DO LEKARZA TO OTRZYMUJE,A PIENIĄŻKI MAM NA CZAS,Z KIEROWNIKIEM DOBRA WSPÓŁPRACA TAK SAMO Z PANIAMI Z DZIAŁU RACHUNKOWEGO.POZDRAWIAM.P

ochroniarz

Po przepracowaniu prawie 2-miesiecy było ok! Sielanka się skonczyła jak wygarnołem prawde o mobingu w Daglasie w stosunku do ochrony,przedzwoniłem do centrali do Warszawy po moim telefonie szef ochrony wyrzucił mię z pracy argumentując tym ,że nie nadaje się i za karę dostałem wyplatę policzoną po 4 zł na godz. podobno zabrano mi tzw premie w aneksie dodatkowe 3,5o zł za godz.

cres

Pracowałem w Askarze /Pomorze/ tragedia. Tak dziadowskiej firmy jeszcze nie widziałem ani umowy ani umundurowania ani nie wiadomo co masz robić na obiekcie. Do tego ja akurat z licencją płatność do 20 następnego m-ca okazało się, że coś tam coś tam-głupie tłumaczenie i pieniądze miałem dopiero kilka dni po 20 czyli dwa miesiące dybiesz a za jeden m-c dostajesz. Po trzech miechach powiedziałem dość. Potem walka o pozostałe pieniądze.Wszystkim którzy chcą podjąć tam pracę ja osobiście odradzam lub przynajmniej radzę dobrze przemyśleć.

Milimetr

Pracuję w firmie Askar od ponad poł roku. Wynagrodzenie dostaje w terminie, 10-tego, tylko raz spóźnili się o cztery dni, czym nie zmartwiłem się. Fakt, że pracuje jako osoba niepełnosprawna w stopniu znacznym na umowę o pracę, na co firma ma duże dofinansowanie z PFRON i może z tego faktu wynika terminowość wypłat. Wiem, że osoby pracujące na umowę-zlecenie lub umowę o dzieło czasami maja poślizg w terminowości wypłat.

jonasz

o ubranie robocze trzeba się prosić, po kilku miesiącach próśb może dostanie wybrani stroje z przerobionych butelek plastykowych.... po których dostaje się wysypki :) w końcu i tak lepiej swoje nosić. Na lato nie ma żadnej koszuli z krótkim rękawem - 30 stopni ciepła i każdy musi sobie radzić bo firmę to nie interesuję :) coś okropnego

ZORRO

To się ciesz z pierwszej wypłaty bo w następnym miesiącu możesz nie dostać wynagrodzenia z tego co tu poczytałem.

ochroniarz

Pracuje miesiąc w tej firmie i dostałem na czas pełne wynagrodzenie.

ochroniarz

Mam pytanie !czy to prawda,że nie można blokowac drzwi po godzinach otwarcia,aż wyjdą wszyscy klijenci( nie wolno niewpuszczać w tym czasie osób wchodzących) aż się wyludni

ochroniarz
@ochroniarz 07.07.2014 12:38
Mam pytanie !czy to prawda,że nie można blokowac drzwi po godzinach otwarcia,aż wyjdą wszyscy klijenci( nie wolno niewpuszcz...

Sorry! chodzi o godziny zamkniecia sklepu Douglas

wisznu

Ja podjąłem ostatnio pracę w ochronie w douglasie, mam dostać pieniądze po 15 dniach, zobaczymy. jak na razie żadnej umowy nie podpisywałem a już pracuje 10 dni.

tusk

Zdecydowanie odradzam , a najgorsze są te panny gwiazdy w douglasie

czaber
@tusk 27.06.2014 00:31
Zdecydowanie odradzam , a najgorsze są te panny gwiazdy w douglasie

smieszna firma prowadzona przez dyrektora ktory nie ma nawet wpisu kwalfikowanego pracownika ochrony firma nie na niego tylko na zone bo on stracil prawa do prowadzenia firmy,dzis nie dostalem jeszcze wyplaty za wrzesien na telefony,pisma i pozew do sadu nie reaguja

kruk
@czaber 01.12.2014 13:16
smieszna firma prowadzona przez dyrektora ktory nie ma nawet wpisu kwalfikowanego pracownika ochrony firma nie na niego tylko n...

Partner już nie istnieje i ciężko będzie odzyskać kasę.

Tomek

(usunięte przez administratora)Przykre bo nie mogę ostrzec i informować wspaniałych kolegów z ochrony pracujący i mających zamiar podjąć współprace przed tą firmą, a Prezes firmy do Sądu Pracy na kolejną rozprawę się stawi? bo od 6 miesięcy nie może dojechać zwolnienia lekarza Sądowego - A może brak odwagi stanąć z byłym pracownikiem twarzą w twarz.

Tomek

WITAM! szanowni czytelnicy firma ta pobiera ad osóbuczących się składki ZUS wystawia dokumentacje a w ZUSie brak wpływu ponieważ uczniomnie pobiera się składek.Sprawa w toku.

timol

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic wiecej!!!!

ochroniarz

Polecam zastanowić się dwa razy wchodząc we współpracę z tą firmą. Brak kompetencji wychodzi na każdym kroku, tak samo, jak brak organizacji i profesjonalizmu. Panowie przywieźli mnie na obiekt, który miałem "ochraniać", po czym powiedzieli, że "to jest tu. Pan zapozna się ze sklepem". Zero jakichkolwiek wskazówek, czy instrukcji. Pomijając jednak ten fakt, na koniec (nie)miły "szef szefów", uciął mi pensję za nieprzyjście do pracy (uprzedziłem o tym), nawet jeśli było to 2 chyba, czy 3 dni po okresie wypowiedzenia, kiedy już nic mnie tam nie zobowiązywało. To tylko kilkaset złotych, bez których sobie poradzę, ale im będzie ciężko odbudować renomę, jeśli kiedykolwiek ją mieli. Ja tylko ostrzegam :)

Gość

Polecam zastanowić się dwa razy wchodząc we współpracę z tą firmą. Brak kompetencji wychodzi na każdym kroku, tak samo, jak brak organizacji i profesjonalizmu. Panowie przywieźli mnie na obiekt, który miałem "ochraniać", po czym powiedzieli, że "to jest tu. Pan zapozna się ze sklepem". Zero jakichkolwiek wskazówek, czy instrukcji. Pomijając jednak ten fakt, na koniec (nie)miły "szef szefów", uciął mi pensję za nieprzyjście do pracy (uprzedziłem o tym), nawet jeśli było to 2 chyba, czy 3 dni po okresie wypowiedzenia, kiedy już nic mnie tam nie zobowiązywało. To tylko kilkaset złotych, bez których sobie poradzę, ale im będzie ciężko odbudować renomę, jeśli kiedykolwiek ją mieli. Ja tylko ostrzegam :)

ochroniarz

POZDROWIENA DLA SZEFOSTWA POZDRAWIA KOLOBRZEG

Michal

Witam pracowalem w Warszawie dla Agencji Askar w perfumeri Douglas na zlotych tarasach od dnia otwarcia przez rok,bylem zatrudniony na umowe zlecenie ale problemow z kasa nie bylo zawsze przelew byl na czas(usunięte przez administratora)

Tomek
@Michal 10.04.2014 12:31
Witam pracowalem w Warszawie dla Agencji Askar w perfumeri Douglas na zlotych tarasach od dnia otwarcia przez rok,bylem zatrudn...

Witam kolego czyli w naszej stolicy pracownicy dostawali wynagrodzenie zgodnie z przepisami 10 dnia każdego miesiąca i przez rok wpływy za wykonaną prace były na czas tylko POZAZDROŚCIĆ pozdrawiam.

Michal

Witam pracowalem w Warszawie dla Agencji Askar w perfumeri Douglas na zlotych tarasach od dnia otwarcia przez rok,bylem zatrudniony na umowe zlecenie ale problemow z kasa nie bylo zawsze przelew byl na czas a co do przekretow z testerami i giftami to sa straszne,jeszcze istnieje cos takiego jak przeniesienie towaru na inny sklep bo akurat go tam nie ma i wtedy wlasnie czesto ten towar znikal,z sejfu sklepowego ktoregos dnia zniklo 40 tysiecy,sledztwo umorzono z braku dowodow.

Tomek

WITAM ! Zainteresowanych tak jak wcześniej pisałem sprawa jest w sądzie pracy od 24.12.2013 r celem zmiany umowy o dzieło na umowę o pracę,sprawy się nie odbywają bo pan prezes Askara przedstawia sądowi zaświadczenia o chorobie wydane przez lekarza medycyny sądowej - pewnie strach w oczy mu zajrzał i nie ma odwagi stawiać się na rozprawy /ALE PRACY TEZ NIE MOŻE WYKONYWAĆ ZUS JEST CZUJNY /ale wiecznie chory nie będzie a odsetki lecą.Co do firmy oczywiście odradzam zatrudnienia bo nie płaca pensji zatrudniają ludzi a sami kasy nie mają może również na bilet PKP aby dotrzeć na rozprawę do sądy o paliwie czy zatrudnienie mecenasa reprezentującego firmę Askar nie wspomnę. Pozdrawiam Tomek

anonim61

WITAM.PROSZĘ O POMOC.DOSTAŁEM PROPOZYCJE PRACY W GDAŃSKIM ASKARZE JAKO OCHRONA Z ORZECZENIEM ,ALE PO PRZECZYTANIU WPISÓW BOJE SIĘ ZACZYNAĆ PRACE.CO MAM ROBIĆ ???

Pracownik

Witam, Przez ponad pół roku pracowałem jako ochroniarz w Intermarche w Gdańsku, dzięki Bogu udało mi się dostać wszystkie należne pieniądze, mimo comiesięcznych opóźnień i problemów. Przez 8 miesięcy kierownik zmieniał się 4 razy, jednak nie mogę powiedzieć że każdy z nich miał totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo niektórzy faktycznie się starali i nie dziwie się im że rezygnowali. Podejrzewam że sam nie wytrzymał bym takiej presji ze strony pracowników, którzy nie otrzymali wypłaty na czas co było oczywiści jak najbardziej słuszne bo sam byłem w trudnej sytuacji i doskonale to rozumiem. Co miesiąc pojawiały się inne wymówki: -kontrahenci nie płacą -księgowa się pomyliła -bo zablokowali nam kasę z PEFRON-u Oczywiści obietnice comiesięcznej poprawy okazywały się być bez pokrycia. Kiedy mówiłem że od jutra nie przychodzę na obiekt pieniądze pojawiały się w magiczny niczym królik z cylindra czarodzieja. Panie pracujące w księgowości bywały wręcz obrażone po pytaniu na temat wypłaty. Moje przesłanie do pracowników (zwykłych ochroniarzy). UCIEKAJCIE!!! Z tego co tutaj czytam jest tam coraz gorzej. Zastanawiam się jeszcze kiedy dostanę PIT-11.

ZACHĘTA

W WYSZUKIWARCE PROSZĘ POSZUKAĆ : Umowa o dzieło nie dla pracownika ochrony BĘDZIE W prawo egospodarka . NIESTETY LINKU NIEMOGŁEM WKLEIĆ.WARTO PRZECZYTAĆ

leon

Nie polecam ochrony Askar.pl w Gdansku ten co się zatrudni przejedzie się niezle na tej ochronie pracodawcy sa w obec pracowników okrutni traktują ich jak zabawki za grosze ,a co więcej kilku letnich pracowników traktują jak smieci najpierw awansują ,a potem bez powodu degradują .Uwaga wśród zwykłych ochraniarzy może się znalesc zawsze jakiś donosiciel niby dobry kolega z jednego obiektu UWAGA!!!!

ALEX

witam pracuje w firmie ASKAR w Kolobrzegu dobra firma nie narzekamy pozdrawiam szefostwo ASKAR z Gdańska

jerzy

Ochrona na sklepie w Douglas w Toruniu (firma Askar) - totalna porażka. Pieniądze wypłacane nie na czas, w dodatku za mało. Kierownik ochrony opierdziela na każdym kroku pracowników, czepia się wszystkiego, uważa że to sklep luksusowy i że wszystko musi być idealnie - a samemu, gdy się chce czegoś dowiedzieć, postępuje zupełnie nierzetelnie. Nie można otrzymać żadnych pewnych informacji, wszystko jest na "proszę zrobić i się nie pytać, bo ja to tam za bardzo nie wiem", ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!!

chudy

W Zamościu kasy też nie było na czas, zawsze koło 20 a na święta dostałem wynagrodzenie w wysokości 3zł za godzinę śmieszne pieniądze, "szef" ochrony mimo ,że się za takiego nie uważał, nie starał się ruszyć palcem w tej sprawie, osoba która dostaje więcej kasy bo przygotowuje grafik i odpowiada przed kierownikiem regionalnym to dla mnie "szef" osoba kompletnie nie nadająca się na to stanowisko, jak miałem jakieś zastrzeżenie do tego ,że źle wykonuje swoje obowiązki, dostałem odpowiedz zwrotną, cytuje: "ja mam (usunięte przez administratora)na to co tu się dzieje, rób swoje, reszta się nie przejmuj"

tomek
@chudy 08.01.2014 22:27
W Zamościu kasy też nie było na czas, zawsze koło 20 a na święta dostałem wynagrodzenie w wysokości 3zł za godzinę śmieszne pie...

WITAM ! Zainteresowanym złożeniem pozwu w Sądzie Pracy,który jest darmowy służę pomocą mój email tomekpl@poczta.onet.eu.Pozdrawiam

mateusz

firma krzak jakich wiele ale askar to porażka już od samego zarządu niedostałem wypłaty za listopad w całosci bo firma sie podzieliła i nie che nam wypłacic tak jak było na umowie przez miesiąć pracy zapłacili nam 330zł parodia tak jak kolega wyżej już wspomniał chce sie podpisać pod tym pozwem zbiorowym

Zostaw opinię o Agencja Ochrony Osób i Mienia Askar - Sopot

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia Askar