Lodom Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Lodom Sp. z o.o.
2 11 223 5 1

Opinie o Lodom Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

magazynier
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

ta firma jeszcze istnieje?? ile tam osób pracuje 5-6 ? czy już na wypowiedzeniach wszyscy czy L4 ?

Pomocna?
TakNie
Piotr
 Opinia
@magazynier 18.04.2019 13:43

Nikt nie odpowiedział na Twoje pytanie oraz od tego czasu nie pojawiła się żadna nowa opinia związana z pracą w firmie Lodom. Jestem ciekawy dlaczego? Wszedłem na oficjalną stronę internetową i przeczytałem, że firma istnieje od roku 1993, więc jest to firma, która długo już jest na rynku. Ktoś wie, czy firma poszukuje może nowych pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Driver
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Macie jakieś lody z blu seven bo często tam ziziego widze na kawce w godzinach pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

A macie jakieś fajne zamrazarki na sprzedaż? Bo bym kupiła. Bo jak mie macie to moze przybysz ma

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazynier
 Opinia

Co to jest ? Jak ktoś jest na zwolnieniu i do pracy przychodzi to chyba lewe L4

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazynier
 Opinia

Niech (usunięte przez administratora)się trzyma rękoma i nogami tej portierni bo na magazyn się nie nadaje. On nigdzie pracy nie znajdzie z tym charakterem i podejsciem do życia. No i w nowej pracy trzeba będzie pracować a nie siedzieć o samochodu służbowego nie dostanie. Na myjke go do CASTORAMY bluze już ma tak więc chyba już pracował tam .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

(usunięte przez administratora) a kiedyś się nabijał z (usunięte przez administratora)a teraz to o miejsce portiera się bije żeby siedzieć i nic nie robić.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia

@M, @Lubię rybkę z Lodomu, @Pan RYBKA, @Berlin i jakbyś się tam nie nazwał... Dobry wizerunek firma buduje latami, a pojedynczy negatywny wpis, opinia, czy komentarz, może ją zniszczyć zaledwie w kilka sekund. Każdy kto chce zaszkodzić reputacji danej firmy, podejmując minimalny wysiłek, może po wielokroć dodawać negatywne treści na forum internetowym czy też portalu z opiniami, i niestety w zdecydowanej większości przypadków nikt tych negatywnych opinii w żaden sposób nie weryfikuje pod kątem faktów. Dlatego niejednokrotnie zdarza się, że publikowane w internecie informacje, przedstawiają całkiem dobre firmy, wyłącznie w negatywnym świetle, drobne wpadki pracodawców lub obsługi klienta są znacznie wyolbrzymione, a przypisywane firmie zarzuty są stronnicze lub nawet zwyczajnie wymyślone. Kodeks karny wskazuje, iż osoba pomawiająca inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Jest to przestępstwo pomówienia w typie podstawowym. Jeżeli dopuszczamy się takiego czynu za pomocą środków masowego przekazu (do których należy Internet), narażamy się na surowszą odpowiedzialność. Kodeks karny przewiduje w tej sytuacji obok kary grzywny czy ograniczenia wolności, także karę pozbawienia wolności do 1 roku. to tak tylko dla informacji :) bo patrząc na pisownię zbyt rozgarnięty nie jesteś :)

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kierownik
 Opinia
@wiarus lodomowy 09.01.2019 17:42

Dziękuję Wiarusie za informację. Przeczytałem... a może pozew zbiorowy? Was też "M" znieważył.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia
@kierownik 09.01.2019 22:14

Właśnie przeglądałem instytucje społeczne, na które można by przekazać ewentualną grzywnę. Potrzebujących nie brakuje. Proponuję którąś z fundacji leczenia dzieci chorych na raka lub dom dziecka.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kierownik
 Opinia
@wiarus lodomowy 09.01.2019 22:51

Zgoda. Zostało ustalenie tożsamości. Policja jest w tym coraz sprawniejsza, ja nie odpuszczę. Mam swoje typy, a Ty?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia
@kierownik 09.01.2019 23:14

ja mogę iść o zakład :) ale życie potrafi zaskoczyć :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wro
 Opinia
@kierownik 09.01.2019 22:14

A może za robote byś się wzioł a nie straszenie i zastraszanie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia
@Wro 11.01.2019 08:22

po bykach mnie poznacie :D

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia
@Wro 11.01.2019 08:22

Policji nie trzeba :) wystarczy dyktando zrobić :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alfred
 Opinia

Co ey tam teraz robicie cały dzień

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
M
 Opinia

Lodom - banda nieudaczników i krętaczy To wasza wina ze potraciliście klijentów , jak byście szanowali kontrachentów i dbali o wysoką jakość wykonywanej usługi to z waszym potencjałem byście byli numerem 1 na rynku składowania Kierownik - (usunięte przez administratora) + (usunięte przez administratora) = (usunięte przez administratora)a I nie zganiajcie wszystkiego na (usunięte przez administratora) Bo to wasza wina nie roby jedne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
M
 Opinia
@M 08.01.2019 14:14

Kierownik - pupa+ przypupasy= kupa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kierownik
 Opinia
@M 08.01.2019 15:38

Tak się zastanawiam... czy to jest pomówienie, czy znieważenie, czy może naruszenie dobra osobistego... ale prawnik pewnie mi to powie...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazynier
 Opinia

A co po swiętach będziemy robić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adaś
 Opinia
@Magazynier 20.12.2018 00:08

Pranie , sprzątanie i grzałeczka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lubię rybkę z lodomu
 Opinia
@Magazynier 20.12.2018 00:08

Rybkę gonić

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pan RYBKA
 Opinia

Na Agryfie rybka handlują z lodomu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lubię rybkę z lodomu
 Opinia
@Pan RYBKA 07.01.2019 18:45

Z dostawą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Berlin
 Opinia

Ja sie ludziom(usunięte przez administratora) to na lewo walą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Logista
 Opinia

Tam wszyscy kopa dostaną . Nie ma sprzedazy nie ma kierowców a zusy trzeba placić w terminie jak się z pensji odprowadza. Zaraz statek się skończy to na papier do drukarki nie będzie. Ale parking pełen samochodów stoji czyli się kręci i się tak wykręci że na prąd nie będzie. A zezol co robi jak NETTO już niema chodzi i klepie japą brudną po firmie że ma 100 dni urlopu. Przepadło i już nie wróci.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia
@Logista 07.12.2018 10:26

Nie masz pojęcia o czym piszesz :) chyba, że o Lodimexie… Nie znasz możliwości Lodomu, nie wiesz, bo skąd masz wiedzieć, że w Lodomie pracuje kilku byłych rybaków dalekomorskich, jak będzie trzeba, pospawamy łajbę z materiału którego nie brakuje i sami tych ryb nałapiemy :D

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Berlin
 Opinia
@wiarus lodomowy 07.12.2018 17:37

Z Berlinem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia

Czy są jakieś przyjęcia na magazyn w Lodomie ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazynier
 Opinia

Podobno sekratarka odchodzi z firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
 Opinia

A rychu z transportu na l4 już siedzi a samochód zostawił czy sobie wziął żeby na działke jezdzić . Jeszcze faktury za paliwo po zwolnieniu przyniesie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jack
 Opinia

Zostawi z 2-3 osoby reszta kop bo już yeraz nie ma co robić.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

No to się zacznie pod koniec mc

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia
@Iwona 25.12.2018 16:31

Ciekawe komu babcia laczka zapali Stawiam ze z Lx polecą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia

No i co... nie mówiłem, że nawet kompocik będzie :) a wcześniej nie było :D Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla tych wierzących jak i dla niedowiarków :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia
@wiarus lodomowy 22.12.2018 20:34

a ptasie mleczko, to już w nowym roku ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia

myślę, że wujek wchodził ci do wanny jak byłeś dzieckiem, dlatego masz takie skojarzenia i kompleksy...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia

A ruda logistka pracuje czy l4 jeszcze od psychiatry?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dario
 Opinia

Poleciał rybiarz poleciał przybysz to teraz czas na ZIZIEGO. My biegamy na lodomie po magazynie a zezol w handlowym dzisiaj znowu segregatory układał i na dodatek samochód słuzbowy ma. Ale zaraz paliwo mu się skończy . Ta osoba już jest wcale nam nie potrzebna niech sobie idzie do mikusia poskladać towar tak jak to w każdą niedziele robi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazyk
 Opinia

Roman ten leser portier tam jeszcze jest czy juz odszedł na emeryture

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
enzo
 Opinia

Są jakieś fajne samochody na sprzedaż?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mag
 Opinia

Jak nie macie ryby na święta to dzwońcie po SKOCZKA on ma wędki i złowi wam trochę bo trenował kilka lat u siebie w biurze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia

@olo i @bynio Na wyspach Bergamutach Podobno jest kot w butach, Widziano także osła, Którego mrówka niosła, Jest kura smograjka Znosząca złote jajka, Na dębach rosną jabłka W gronostajowych czapkach, Jest i wieloryb stary, Co nosi okulary, ↓ Uczone są łososie W pomidorowym sosie I tresowane szczury Na szczycie szklanej góry, Jest słoń z trąbami dwiema I tylko… wysp tych nie ma. :DDDDDDD

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Romo
 Opinia
@wiarus lodomowy 13.12.2018 21:42

Wiarus Zapodaj jakiś wierszyk świąteczny bo to co piszesz to dla dzieci na dobranoc Czyzby nie bylo w kanciapie lodomowej nastroju nadchodzących świat ?? Trzymajcie się ciepło na grzałkę ????????????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wiarus lodomowy
 Opinia
@Romo 14.12.2018 14:08

Prawie wszyscy tu bajki opowiadają, to i ja sobie pozwoliłem :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
enty
 Opinia

on nie ma co robic na magazynie to trzeba się z donosicielem ( zezolem ) rozstać . On jest juz nie potrzebny wogóle

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazyk
 Opinia

A zezol co znowu dzisiaj będzie robił ? Segregatory z nudów układał ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary Pracownik
 Opinia

OLEK, OLO, BYNIO, (słabe nicki sobie wybierasz ) co ty pieprzysz w kółko to samo i straszysz ludzi. O co ci chodzi? Przecież nie jesteś pracownikiem tej firmy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia
@Stary Pracownik 13.12.2018 21:17

jeszcze pracuje na 100%

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olo
 Opinia

Przyjdzie nowy właściciel to zrobi czystke z niepotrzebnymi pracownikami i to szybko. Tak więc szykujcie się

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Lodom Sp. z o.o. - Szczecin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny