Metkom Sp. z o.o.

Pustynia, 31A

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 17 ocen.

Metkom Sp. z o.o.
2 17 6 1

Opinie o Metkom Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agnieszka

Nepotyzm

Magazynier

Super firma pracuje na magazynie i jestem bardzo zadowolony , polecam !

Agata

@mam dość ... Pamiętajmy, że w przypadkach, gdy obrażamy innych, administrator może usunąć wpis. Mógłbyś podzielić się swoją opinią w merytoryczny sposób, z poszanowaniem kultury osobistej członków tego forum oraz pracowników Metkom?

...

Witam serdecznie, chciałbym się dowiedzieć, jakie są zarobki na stanowisku Spawacz?

kosmonauta
@... 06.05.2018 11:15

(usunięte przez administratora) w kosmos.

Doktor

Najlepsza faza jest w Miłocinie. Robi tam niejaki Marek L. Nazwisko od lampy której jeszcze chyba nie dostał a powinien. Koleś jak się zdenerwuje bo czegoś nie zrozumie (a nie jest szczególnie lotny) albo coś pojedzie nie po jego myśli wyzywa wszystkich na około. Jęzor nie wyparzony. Każdy wie ze ma zawirowania do tego manipulant ale jest nie do ruszenia bo to szwagier najwyższego. Dobrali się idealnie. Nie ma przypadków na tym świecie.

Twoja racja
@Doktor 07.03.2018 22:54

Taki chłopiec na posyłki i nawet o tym nie wie.

smakosz
@Twoja racja 07.05.2018 23:29

Marek dobrze ciągnie po godzinach. Wystarczy jedno skinienie. Dobry chłop i przydatny.

mam dość dziadostwa
@Doktor 07.03.2018 22:54

(usunięte przez administratora) wampir energetyczny. Takiego tylko za nogi i wiadomo co dalej.

Agata

Czy ktoś z obecnych pracowników firmy Metkom posiada informacje odnośnie nowych rekrutacji? Jeśli są prowadzone, to na jakie stanowiska? Jakie są wymagania? Czy warunki zatrudnienia są satysfakcjonujące? Odpowiedzi na te pytania będą cenną wskazówką dla osób poszukujących pracy.

dobrze poinformowany
@Agata 06.06.2018 15:17

Wszyscy się zwolnili. Wszystkie stanowiska są wole. Aplikuj śmiało. Oni na ciebie czekają.

Opinia

Gdyby mial wyrazic konkretne decyzje ,prace, metody, to by bylo wiadome kim Jest ten pracownik, dlatego pewnie jest ogolnikowo, ale potwierdzam co jest napisanie, najwyzszy przeklamuje robi sobie prywate i nieszanuje pracownikow. Oddzial se....

Agata

@Nowy, Twoja wypowiedź nie zawiera żadnych konkretów, może chciałbyś bardziej rozwinąć ten temat? Jaka Twoim zdaniem panuje atmosfera w pracy? Jak oceniasz warunki zatrudnienia? Jaki typ umowy jest zagwarantowany? Czy pracownik oprócz stałej pensji może liczyć na jakieś profity? Każda wyczerpująca i prawdziwa wypowiedź pomaga osobom w podjęciu decyzji o złożeniu CV w firmie.

Nowy

Sędziszów mln. Obiecanki- inne realia pracy,syf,kłamstwa najwyższego, zero szacunku dla pracownika,nie polecam

Agata

@niezainteresowany, co masz na myśli mówiąc, że nie da się długo pracować? Czy taka opinia jest oparta o Twoje własne doświadczenie z firmą Metkom? Może podzielisz się nim? Jaka atmosfera panuje w pracy? Myślę, że odpowiedzi na te pytania będą cenną wskazówką dla przyszłych kandydatów o pracę.

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

niezainteresowany
@Zainteresowany 20.05.2018 21:59

Idź się firmy zapytaj a nie nas. Prezio się nam nie zwierza. Zresztą przepuszczam ze mało kto z tych co tu piszesz jeszcze tam pracuje, bo tam się nie da długo pracować.

Agata

@driver nie wybielam firmy Metkom. Chcę tylko by na forum były podawane merytoryczne i prawdziwe informacje. @Mariolka to nie miejsce na takie zdania. Zachowaj je dla siebie. Odsyłam Cie do regulaminu forum: https://www.gowork.pl/regulamin

Administrator

Znaczenie atmosfery w miejscu pracy jest coraz większe. Czy tak samo jest w Metkom Sp. z o.o.? Napisz, co o tym sądzisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej pracy w firmie.

Agata

@Doktor forum jest po to, żeby opisywać pracę w firmie Metkom. Nie służy ono dzielenia się swoją opinią o pracownikach. Zabrania tego regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin a każdy z nas musi go przestrzegać, bo inaczej wpisy są usuwane przez admina.

driver
@Agata 08.03.2018 09:28

jezeli dana osoba jest decyzyjna na poziomie prezesa to raczej ma wpływ na opinie o pracodawcy .agata jaki masz interes w wybielaniu tej firmy.

Agata

@Szyderca a czemu po pytaniu o podwyżkę ktoś miałby grozić? Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że pracownik firmy Metkom rezygnuje z pracy po negatywnej wiadomości na temat podwyżki, ale nie rozumiem czemu uważasz, że ktoś miałby zmuszać do zwolnienia? Skąd takie przypuszczenia?

Szyderca

Szymek poszedłeś o podwyżkę i musiałeś odejść grozili ci zastraszali cię czy zwolniłeś się bo jej nie dostałeś hahaha

Obserwator.

Kokosy maja w Mielcu pan Ł i A.

DJ daroo
@Obserwator. 31.01.2018 19:03

Obserwator ty też tam pracowałeś że tak mówisz

Agata

@anonymous według Ciebie, dlaczego pracownik sam mógłby się zwolnić lub nie wytrzymać w firmie Metkom? @Robota dla syfiarzy. jesteś lub byłeś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach?

Zaintere

Ludziska podobno w Metkom Mielec szukaja pracownikow . Jak tam jest mozna popracowac?

anonymous
@Zaintere 02.02.2018 06:56

Można ale krótko bo albo sam się zwolnisz bo nie wytrzymasz albo cie sami wyrzuca.

Szymek

Witam. Odnosnie oracy w Metkom Mielec wiem duzovi jeszcze wiecej. Roboty duzo stawki nawet ok tyle ze brak zaplecza socjalnego.Teraz remont tam podobno robia . ja juz tam nie robie bo sie upomnialem o podwyzke to musialem odejsc. To ze oanowie Ł i A maja kokosy to wszyscy widza i wiedza. Szefostwo chyba nie wie ile materialu zxduzej mieleckiej firmy jedzie na lewo. Jest tam podobno jeszcze jakis gosc ktory im to wywozi. Ja bylem nawet zadowolony. Mozna orobowac teraz chyba szujaja pracownikow.

Robota dla syfiarzy.
@Szymek 02.02.2018 08:42

Drogi Szymonie. Zacznij od nauki poprawnego pisania bo ciężko cie zrozumieć a potem upominaj się o podwyżkę. Chociaż myślę ze nawet na tym poziomie prezentujesz dla nich zbyt wysoki poziom

Agata

@Nick czyli nigdy w firmie Metkom nie było żadnych dodatków z okazji świąt i pracodawca nie złożył Wam życzeń również z tej okazji? @Szymek musiałeś odejść sam z siebie, bo podwyżki nie dostałeś, czy ze względu na to pytanie zostałeś zwolniony?

Sasiad

Ja tez o Mielcu slyszalem ze ci panowie to niezle zarabiaja na lewo handlujac czym sie da.

Nick

W sedzisziwie mln. kierownikowi woda sodowa bije do głowy, tak to jest władza zmienia człowieka. Zero szacunku dla pracy ludzi- tylko pytanie czy ludzie dalej będą chcieć pracować dla tej firmy. Jedna podpowiedź ludzie są najwaźniejsi bo oni pracują dla firmy, nie zadumy gość któremu się poprzewracało w głowie. A do firmy chocisz jakieś źyczenia dla pracowników przydałyby się na święta, jeźdeli social pracowniczy nie pozwala na to.

Agata

@Grzegorz nie jestem adminem, a moderatorem forum Gowork.pl. Może jednak spróbujesz jedno i drugie opisać na forum? Myślę, że może to zaciekawić osoby zainteresowane pracą w firmie Metkom.

Agata

@Grzegorz słowo (usunięte przez administratora) nie mówi zbyt wiele o firmie Metkom. Czy możesz podać szczegóły, które świadczą o tym właśnie? Jesteś pracownikiem firmy? Co Ci w niej konkretnie nie odpowiada?

Grzegorz
@Agata 11.01.2018 10:27

Drogi adminie. Co mi się tam nie podoba to długo by wymieniać. Trudniej znaleźć coś co może się tam podobać.

Anoim

cos strasznego , w sedziszowie porazka, kierownik szuka ludzi aby mogli za niego wszystko zrobic a samemu nic mu sie nie chce, dobrze ze juz tam nie pracuje ,wszystko co nizej napisane to prawda, widze ogloszenie na magazyniera do safran czyzby nie mogli zlapac ludzi na nazwe magazynier metkom i uciekaja sie do zapozyczenia nazwy dobrej renomowanej firmy, niezly chwyt niepolecam

Anonim 2
@Anoim 18.12.2017 19:39

Drogi Anonimie, a może masz problem sam ze sobą? Masz raczej błędne pojęcie bycia pracownikiem. Nikt nikogo nie łapie na nazwę. Nie pracujesz już w Metkomie jedynie z własnej winy. Zobaczymy, czy inni pracodawcy dadzą się tak długo oszukiwać. Nie jesteś już takim anonimem Panie J., bo jesteś pierwszą osobą, która została zwolniona przez tegoż "nic nierobiącego kierownika"... Odpocznij i przemyśl swoje durnowate wpisy, bo takie rzeczy kończą się prawnikiem w sprawie o nieważenie...

Animek
@Anonim 2 19.12.2017 16:54

A moze to właśnie ty masz problemy sam ze sobie bo ubzdurałeś sobie ze wiesz z kim piszesz. A jeśli się mylisz ? Czy wiesz ze publiczne pomówienia są karalne ?

Agata

Osoby zainteresowane pracą mimo tych wszystkich komentarzy, które chcą na własnym doświadczeniu zobaczyć jak pracuje się w firmie Metkom gdzie mogą szukać ogłoszeń o pracę? Bo na stronie firmy nie ma zakładki kariera/praca.

Metkom
@Agata 22.12.2017 10:43

https://www.olx.pl/oferta/praca-magazynier-safran-sedziszow-CID4-IDp1Wll.html#9f86a24373

Grzegorz
@Metkom 31.12.2017 23:24

Syf. Nie warto. Szukają naiwnych do skutku.

Sędziszów Młp

Metkom Sędziszów Młp magazynier warto składać CV jaka atmosfera i ogólnie wie ktoś jak tam jest ?

prezes
@Sędziszów Młp 31.10.2017 21:43

Kupa. Jak to w metkomie.

Sędziszów Młp
@prezes 11.11.2017 01:45

Możesz napisać coś więcej

prezes
@Sędziszów Młp 12.11.2017 09:21

Pensja - poniżej krytyki. Coś koło najniższej i to nie tylko na początku. Robota ciężka i odpowiedzialna. Ludzie tacy sobie.

anonim
@Sędziszów Młp 31.10.2017 21:43

Tylko dla idiotów porazka ludzie nie polecam w sedziszowie sa 2 odzialy safran i plac (skup zlomu) na safranie nie wiem nie bylem podobno ludzie oki ale na placu tragedia nie ma sie gdzie umyc a je sie na makulaturze cos strasznego i jeszcze kierownictwo placowe

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

porazka ludzie nie polecam w sedziszowie sa 2 odzialy safran i plac (skup zlomu) na safranie nie wiem nie bylem podobno ludzie oki ale na placu tragedia nie ma sie gdzie umyc a je sie na makulaturze cos strasznego i jeszcze kierownictwo placowe

Agata

@doswiadczony muszę dopytywać, bo Wasze wypowiedzi nie są pełne i mają mało szczegółów. Oczywiście, że ktoś może zapytać, ale chyba lepiej jak już wejdzie na forum i będzie miał wszystkie informacje o firmie Metkom. @Marek a co oznacza dla Ciebie mobbing? Zazwyczaj skutkuje on poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy to miałeś na myśli? Ważne, by uzasadniać takie poważne zarzuty, by było wiadomo czy są prawdziwe.

Marek
@Agata 30.11.2017 11:42

Tak. To nie są poważne zarzuty bo to jest norma w Polskich firmach. Do krajów cywilizowanych nam jeszcze sporo brakuje.

Zostaw opinię o Metkom Sp. z o.o. - Pustynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metkom Sp. z o.o.