Metkom Sp. z o.o.

Pustynia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 15 ocen.

Opinie o Metkom Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metkom Sp. z o.o.

Agata

@Szyderca a czemu po pytaniu o podwyżkę ktoś miałby grozić? Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że pracownik firmy Metkom rezygnuje z pracy po negatywnej wiadomości na temat podwyżki, ale nie rozumiem czemu uważasz, że ktoś miałby zmuszać do zwolnienia? Skąd takie przypuszczenia?

Szyderca

Szymek poszedłeś o podwyżkę i musiałeś odejść grozili ci zastraszali cię czy zwolniłeś się bo jej nie dostałeś hahaha

Obserwator.

Kokosy maja w Mielcu pan Ł i A.

DJ daroo
@Obserwator. 31.01.2018 19:03

Obserwator ty też tam pracowałeś że tak mówisz

Agata

@anonymous według Ciebie, dlaczego pracownik sam mógłby się zwolnić lub nie wytrzymać w firmie Metkom? @Robota dla syfiarzy. jesteś lub byłeś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach?

Zaintere

Ludziska podobno w Metkom Mielec szukaja pracownikow . Jak tam jest mozna popracowac?

anonymous
@Zaintere 02.02.2018 06:56

Można ale krótko bo albo sam się zwolnisz bo nie wytrzymasz albo cie sami wyrzuca.

Szymek

Witam. Odnosnie oracy w Metkom Mielec wiem duzovi jeszcze wiecej. Roboty duzo stawki nawet ok tyle ze brak zaplecza socjalnego.Teraz remont tam podobno robia . ja juz tam nie robie bo sie upomnialem o podwyzke to musialem odejsc. To ze oanowie Ł i A maja kokosy to wszyscy widza i wiedza. Szefostwo chyba nie wie ile materialu zxduzej mieleckiej firmy jedzie na lewo. Jest tam podobno jeszcze jakis gosc ktory im to wywozi. Ja bylem nawet zadowolony. Mozna orobowac teraz chyba szujaja pracownikow.

Robota dla syfiarzy.
@Szymek 02.02.2018 08:42

Drogi Szymonie. Zacznij od nauki poprawnego pisania bo ciężko cie zrozumieć a potem upominaj się o podwyżkę. Chociaż myślę ze nawet na tym poziomie prezentujesz dla nich zbyt wysoki poziom

Agata

@Nick czyli nigdy w firmie Metkom nie było żadnych dodatków z okazji świąt i pracodawca nie złożył Wam życzeń również z tej okazji? @Szymek musiałeś odejść sam z siebie, bo podwyżki nie dostałeś, czy ze względu na to pytanie zostałeś zwolniony?

Sasiad

Ja tez o Mielcu slyszalem ze ci panowie to niezle zarabiaja na lewo handlujac czym sie da.

Nick

W sedzisziwie mln. kierownikowi woda sodowa bije do głowy, tak to jest władza zmienia człowieka. Zero szacunku dla pracy ludzi- tylko pytanie czy ludzie dalej będą chcieć pracować dla tej firmy. Jedna podpowiedź ludzie są najwaźniejsi bo oni pracują dla firmy, nie zadumy gość któremu się poprzewracało w głowie. A do firmy chocisz jakieś źyczenia dla pracowników przydałyby się na święta, jeźdeli social pracowniczy nie pozwala na to.

Agata

@Grzegorz nie jestem adminem, a moderatorem forum Gowork.pl. Może jednak spróbujesz jedno i drugie opisać na forum? Myślę, że może to zaciekawić osoby zainteresowane pracą w firmie Metkom.

Agata

@Grzegorz słowo (usunięte przez administratora) nie mówi zbyt wiele o firmie Metkom. Czy możesz podać szczegóły, które świadczą o tym właśnie? Jesteś pracownikiem firmy? Co Ci w niej konkretnie nie odpowiada?

Grzegorz
@Agata 11.01.2018 10:27

Drogi adminie. Co mi się tam nie podoba to długo by wymieniać. Trudniej znaleźć coś co może się tam podobać.

Anoim

cos strasznego , w sedziszowie porazka, kierownik szuka ludzi aby mogli za niego wszystko zrobic a samemu nic mu sie nie chce, dobrze ze juz tam nie pracuje ,wszystko co nizej napisane to prawda, widze ogloszenie na magazyniera do safran czyzby nie mogli zlapac ludzi na nazwe magazynier metkom i uciekaja sie do zapozyczenia nazwy dobrej renomowanej firmy, niezly chwyt niepolecam

Anonim 2
@Anoim 18.12.2017 19:39

Drogi Anonimie, a może masz problem sam ze sobą? Masz raczej błędne pojęcie bycia pracownikiem. Nikt nikogo nie łapie na nazwę. Nie pracujesz już w Metkomie jedynie z własnej winy. Zobaczymy, czy inni pracodawcy dadzą się tak długo oszukiwać. Nie jesteś już takim anonimem Panie J., bo jesteś pierwszą osobą, która została zwolniona przez tegoż "nic nierobiącego kierownika"... Odpocznij i przemyśl swoje durnowate wpisy, bo takie rzeczy kończą się prawnikiem w sprawie o nieważenie...

Animek
@Anonim 2 19.12.2017 16:54

A moze to właśnie ty masz problemy sam ze sobie bo ubzdurałeś sobie ze wiesz z kim piszesz. A jeśli się mylisz ? Czy wiesz ze publiczne pomówienia są karalne ?

Agata

Osoby zainteresowane pracą mimo tych wszystkich komentarzy, które chcą na własnym doświadczeniu zobaczyć jak pracuje się w firmie Metkom gdzie mogą szukać ogłoszeń o pracę? Bo na stronie firmy nie ma zakładki kariera/praca.

Metkom
@Agata 22.12.2017 10:43

https://www.olx.pl/oferta/praca-magazynier-safran-sedziszow-CID4-IDp1Wll.html#9f86a24373

Grzegorz
@Metkom 31.12.2017 23:24

Syf. Nie warto. Szukają naiwnych do skutku.

Sędziszów Młp

Metkom Sędziszów Młp magazynier warto składać CV jaka atmosfera i ogólnie wie ktoś jak tam jest ?

prezes
@Sędziszów Młp 12.11.2017 09:21

Pensja - poniżej krytyki. Coś koło najniższej i to nie tylko na początku. Robota ciężka i odpowiedzialna. Ludzie tacy sobie.

anonim
@Sędziszów Młp 31.10.2017 21:43

Tylko dla idiotów porazka ludzie nie polecam w sedziszowie sa 2 odzialy safran i plac (skup zlomu) na safranie nie wiem nie bylem podobno ludzie oki ale na placu tragedia nie ma sie gdzie umyc a je sie na makulaturze cos strasznego i jeszcze kierownictwo placowe

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

porazka ludzie nie polecam w sedziszowie sa 2 odzialy safran i plac (skup zlomu) na safranie nie wiem nie bylem podobno ludzie oki ale na placu tragedia nie ma sie gdzie umyc a je sie na makulaturze cos strasznego i jeszcze kierownictwo placowe

Agata

@doswiadczony muszę dopytywać, bo Wasze wypowiedzi nie są pełne i mają mało szczegółów. Oczywiście, że ktoś może zapytać, ale chyba lepiej jak już wejdzie na forum i będzie miał wszystkie informacje o firmie Metkom. @Marek a co oznacza dla Ciebie mobbing? Zazwyczaj skutkuje on poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy to miałeś na myśli? Ważne, by uzasadniać takie poważne zarzuty, by było wiadomo czy są prawdziwe.

Marek
@Agata 30.11.2017 11:42

Tak. To nie są poważne zarzuty bo to jest norma w Polskich firmach. Do krajów cywilizowanych nam jeszcze sporo brakuje.

pracownik

Myslalem_am. ze firma w pożądku wszystko co tu napisane poniżej jest prawdą, zero poszanowania dla pracownika, jestes zwyklym robolem. Kierownictwo kazdą wine zwala na drugiego,a najlepiej na pracownika o czym nie ma zielonego pojecia. Brak zorganizowania, praca za najniższa krajową obiecuja gruszki na wieżbie a nic za tym nie idzie. Wielkie szambo. Niepolecam ciągla rotacja

Agnieszka

W oddziale pogwizdów pracuje psychiczny. Wszyscy się go unikają bo wariat i kabel. Ma wtyki u szefostwa.

Marek

Mobbing. Niskie płace.

Agata

@doswiadczony jestem moderatorem forum gowork.pl i oprócz uzyskiwania informacji dla pozostałych użytkowników zadając pytania, mam za zadanie pilnować przestrzegania regulaminu. @Marek a czy o nadgodzinach było wspomniane coś w umowie, którą podpisywałeś z Metkom?

doswiadczony
@Agata 04.10.2017 10:45

Skoro jesteś moderatorem to po co się wtrącasz w dyskusje ? Nie na tym polega moderowanie. Jeśli ktoś będzie coś chciał wiedzieć to sam zapyta.

Marek

Firma nie przestrzega przepisów BHP. Nie płaci za nadgodziny.

Agata

@doswiadczony rozumiem. Masz prawo być zdenerwowany po takich warunkach pracy, ale nie możesz nikogo obrażać na forum publicznym, bo ono ma swój regulamin, który powinieneś przeczytać przed napisaniem komentarza: http://www.gowork.pl/regulamin

doswiadczony
@Agata 25.09.2017 15:45

Może zamiast przytaczać suche regulaminy powiedz mi wprost i po ludzku kogo i w jaki sposób uraziłem/obraziłem ? Czy nie prościej ? Czyżby cenzura wróciła prawda jest nie przyjęcia ? Jaki w ogolę masz interes aby mi sugerować czytanie regulaminu ? Jesteś administratorem tego portalu ? Teraz już mam wątpliwości.

Agata

@doswiadczony czy to metafora? Nie rozumiem. Czy możemy na forum pisać konkretnie, żeby każdy wchodzący na forum mógł zrozumieć? Powiedz czemu nie polecasz pracy w Metkom?

anonim

(usunięte przez administratora)

doswiadczony

Praca dla szambonurków. Co to znaczy ? Przecież wiesz. Idz lepiej do dyskontu, wiecej zarobisz i mniej nerwów stracisz.

bw

w Rzeszowie też zmiany

bee
@bw 14.05.2017 14:04

Jakie zmiany ?

żorzanin

nowy dyrektor zarobki podskoczyły z żałosnych na niskie (czyli krok do przodu) choć nie w każdym przypadku nadgodziny tak jak było goła stawka w formie premii nakupowali masę sprzętu i tyle reszta po staremu BHP leży szlifiernia to jeden wielki syf omijany szerokim łukiem. Jaśnie wielmożny król stawia nowe hale kupuje samochody dla handlowców zamiast doceniać pracowników. jak potraficie i lubicie włazić w dupe kierownictwu to polecam

bee
@żorzanin 10.05.2017 17:46

który to odział ?

powiem co myślę.

Reasumując. Zasadniczo firmy dzielą się na te lepsze i te gorsze ta należy bez wątpienia do tych gorszych. Co się na to składa ? Na pewno lekceważące podejście do pracownika,zaniżona płaca nieadekwatna do obowiązków oraz powszechny nepotyzm. Z tego co mi wiadomo tak jest na wszystkich oddziałach.

anonim

(usunięte przez administratora)

doswiadczony
@turbo 13.11.2016 19:48

Szukają głupich ? Na to wygląda.

Rob
@bee 13.11.2016 21:19

W Pustyni na sortowanie złomu haha

anonim

(usunięte przez administratora)

go work

No w sumie racja. Desperatów na około nie brakuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

go work

To po co się pytasz o zarobki skoro i tak się nie dostaniesz ?

anonim

(usunięte przez administratora)

go work

Jak dobra podstawa to idź i pracuj. Po co się pytasz ?

anonim

(usunięte przez administratora)

mateusz

O czym ty gadasz ? Co z tego ze dostała nagrodę ? Jakie to ma znaczenie dla pracowników ? Bredzisz jak potłuczony.

Minister

Witam. Jeśli chodzi o moje wspomnienia z firmą, to chyba tylko negatywne. Firma wykorzystuje swoją wyższość nad pracownikiem. Nie stosuje się do Kodeksu Pracy. Dużo obiecują ale nie spełniają obietnic. Nadgodziny płacą również wbrew Kodeksowi(50 i 100% - nie w tej firmie), mimo że szef twierdzi inaczej. Wielokrotne przedłużanie umowy na czas za każdym razem określony. Najgorzej w firmie mają chłopaki na szlifierni, uciążliwe warunki oraz zagrożenie życia w zamian za 1600zł. Maski i gogle nie byly zapewnianie do czasu interewncji pracowników! Nowa kadrowa nie ma pojęcia o swoich obowiązkach, a szef zbywa pracowników tłumacząc się że nie ma czasu. A najlepsze jest to, że conajmniej 3 lata temu sytuacja w firmie była o niebo lepsza. Pozdrawiam lecz nie polecam, chyba że chcesz sie codziennie wk****ać....

anonim

(usunięte przez administratora)

zdrowia zycze

Chcesz iść tam na staż ? Ty chyba jesteś chory na umyśle. No chyba ze chcesz się stażować przebierając odpady a tym się tam ludzie zajmują. A może tylko do tego się nadajesz ? Czytając to co wypisujesz trochę ku temu skłaniam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Andrzej

Człowieku. Najpierw przeczytaj to co zostało do tej pory napisane a potem się pytaj bo powtarzanie tego samego nie ma sensu.

anonim

(usunięte przez administratora)

zielona wyspa

Bo to nie jest raczej kwestia pieniędzy tylko mentalności. Zresztą tak chyba jest u większości. Polskiego "pracodawcy" nie nasycisz. Nie istotne ile zarobi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Andrzej

Czy ty w ogolę umiesz korzystać z doświadczeń innych ludzi ? Czy wiesz do czego służy to forum ? Przeczytaj uważnie wcześniejsze komentarze. Wyciągnij wnioski a potem napisz swoje. Czy to jest trudne ? Normalnie ręce opadają.

anonim

(usunięte przez administratora)

Andrzej

No, no właśnie widzę że nie wiesz bo gdybyś przeczytał wcześniejsze wpisy to byś wiedział. No,no

anonim

(usunięte przez administratora)

Andrzej

Nie ma nowych ofert pracy bo i tak nikt tam nie przyjdzie wiec szkoda dawać.

robek
@Andrzej 18.08.2016 15:42

Nawet pieniędzy ci nie zapłacą za dzień pracy skandal!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

nn

To chyba ciebie coś boli bo wszystko zostało napisane wczesnej. Wystarczy tylko zadać sobie trud sięgnięcia do wcześniejszych postów. Da się zrobić ?

anonim

(usunięte przez administratora)

nina

Do jakiego centrum ? To nie jest w centrum.

rob
@nina 20.07.2016 22:54

Czemu nie wyplacaja jak się przyjdzie na 1 dzień do pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

nina

Ponieważ to jest oddział Rzeszów ale konkretnie firma znajduje się pod Rzeszowem czyli w Pogwizdowie. Widzę że krótko tam ludzie pracują i wcale się im nie dziwie.

anonim

(usunięte przez administratora)

nina

Nie ma oddziału w Rzeszowie. Jest w Pogwizdowie. Nie pisz bzdur

anonim

(usunięte przez administratora)

kuba

Chyba nie w Rzeszowie tylko w Miłocinie/ Pogwizdowie. Prawdopodobnie najgorszy oddział.

anonim

(usunięte przez administratora)

kuba

Najniższa. Za ta kwotę masz być do wszystkiego i wiedzieć wszystko.

anonim

(usunięte przez administratora)

proszę o szczegóły

Na którym to oddziale ta oferta ? W Pogwizdowie z tego co wiem był/jest pseudo specjalista psycho Mareczek ale on należy do rodzinki wiec wątpliwe aby go wyrzucili. Chyba ze prezes w końcu stracił do niego cierpliwość bo pracownicy od dawna mieli go dość. Z tym kolesiem nie dało się pracować.

penis

Odeszli bo straszne wymagania i mała pensja bez sensu się w to pchac ale jak chcesz to spróbuj może akurat będzie tobie odpowiadało

anonim

(usunięte przez administratora)

zatroskany

Czemu mi zadajesz takie dziwne wręcz absurdalne pytania ? Skoro chcesz tam pracować to złóż CV lub zadzwoń i zapytaj. A nuż ci się trafi praca marzeń.

penis
@zatroskany 27.06.2016 22:40

Niedawno odeszło dwóch idź Szymon i spróbuj swoich sił :D

anonim

(usunięte przez administratora)

zatroskany

A skąd ty koleżko wiesz ze ja tam jeszcze pracuje ? Skąd ci to przyszło do głowy ? Dlaczego zakładasz ze jestem takim frustratem jak ty ? Nikogo ani niczego nie oczerniam a jedynie przedstawiam fakty. Naucz się odróżniać jedno od drugiego. Jaki ty masz z kolei interes aby bronic "metkomu" ? Ktoś ci za to płaci ?

burok

ONA jest oferta do sortowania złomu idź i spróbuj ale szczerze nie polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

zatroskany

Skoro nie potrafisz odczytać protego i jednoznacznego przekazu to już twój problem. Forum służy do wyrażania opinii. Jakie są opinie każdy widzi. Sama bolesna prawda odnośnie firmy "metkom" bez żadnej przesady. Zresztą co tam. Nich każdy przekona się na własnej skórze.

Zostaw opinię o Metkom Sp. z o.o. - Pustynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metkom Sp. z o.o.