Fructoplant Sp. z o.o.

Gąbin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 138 ocen.

Opinie o Fructoplant Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fructoplant Sp. z o.o.

Bartosz12K

Były pracownik to chyba pracowałeś w tej firmie rok temu trochę się zmieniło w stosunku pieniędzy ale atmosfera nie za specjalna i bardzo ciężko jest praca ostro fizyczna

Były pracownik

Pracowałem w tej firmie jakiś czas, praca przeważnie od poniedziałku do piątku, umowa o dzieło, 9 zł na godzinę, 9 godzin pracy dziennie, czasami 10 godzin, sobota bardzo rzadko, 2 przerwy po 25 minut, atmosfera bardzo dobra. Pracowałem w okresie zimowym przy balotowaniu drzewek i krzewów, praca przy taśmie, monotonna, bolą nogi i kręgosłup po 4 godzinach stania w miejscu. Miłe brygadzistki i pani kierownik produkcji, pracownicy również, głównie osoby z pobliskich miejscowości oraz Ukraińcy.

Zainteresowany

Czy cos dzieje się w firmie? Tak dawno nikt nie pisał!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Baloto

Wy tak serio?

Agata

@JedynySprawiedliwy pytam, ponieważ chce zasięgnąć informacji na temat pracy w firmie Fructoplant Sp. z o.o. To pomocne informacje dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy właśnie w tej firmie i jeszcze nie podjęły decyzji. Czy ktoś opowie o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Fructoplant Sp. z o.o.?

Agata

@Granatowy czy rozmawiałeś z pracodawcą o zmianie umowy? @Kazik8756myślę, że warto spróbować aplikować i przekonać się samemu jak jest. @JedynySprawiedliwyna jakim stanowisku pracujesz w firmie Fructoplant Sp. z o.o. i jak długo?

JedynySprawiedliwy
@Agata 03.10.2017 17:48

czemu pytasz? Napewno nie na wysokim.

JedynySprawiedliwy

Praca na umowe o dzielo lub praca na umowe zlecenie.Czas pracy normowany ,zazwyczaj jest to od 8 do 10 godzin.(niestety nadgodziny nie sa dodatkowo platne-spotyka sie to z niezadowoleniem ze strony pracownikow ale mimo to kazdy chetnie zostaje :) ) Kontrolerki jaksci pospolicie zwane brygadzistkami sa mile uprzejme i czesto sluza pomoca. Kazdy chodzi usmiechniety przez co amosfera w pracy jest przyjazna. Jezeli chodzi o sama prace to nie nalezy ona do lekkich ale tez nie do ciezkich. Stanowisk jest wiele i napewno kazdy znajdzie cos dla siebie....

Kazik8756

Agata tak zastanawiam się nad pracą ale możne ktoś napisze coś więcej o pracy

Agata

@Kazik8756czy zastanawiasz się może nad aplikowaniem do firmy Fructoplant Sp. z o.o.? @Wpl z czego jesteś najbardziej niezadowolony pracując w firmie? Jakie masz złe doświadczenia związane z pracą tutaj? Pamiętajmy, że każde stanowisko pracy jest inne, dlatego też warto podkreślić jakie się obejmuje.

Kazik8756

Wpl dlaczego darować sobie ??? Powiesz coś więcej

Kazik

Wpływ dlaczego mam sobie darować ????

Kazik8765

Hej mozna cos powiedziec na temat pracy i płacy oraz warunkow bo jest duzo ogłoszen i jestem zajnteresowany ale chce cos wiedziec jak to wyglada dziekuje za wszystkie informacje

Wpl
@Kazik8765 21.09.2017 18:16

Daruj sobie

Granatowy02

Tam jest umowa zlecenie właśnie a nie o dzieło

Agata

@Granatowy o dzieło tak jest. A czy nie rozmawiałeś z pracodawcą czy jest możliwość przejścia na umowę zlecenie? @Nieśmiały co najbardziej nie podoba Ci się w pracy w firmie Fructoplant Sp. z o.o.? Nie ma żadnych premii? Jak długo pracujesz? Czy są jakieś podwyżki?

Jolo
@Agata 18.09.2017 15:15

A chcesz przyjść d prac że tak pytasz?

Ja
@Agata 18.09.2017 15:15

Są podwyrzki szczegolnie godzin pracy w zimę trzeba wiencej robic i wiosne

Nieśmiały

Fatalna to jest napewno narobić się trzeba jak za granicą a pieniądz marny

Agata

@baca zdaje się, że to nie możliwe, ponieważ teraz minimalna stawka to 13zł brutto. Czy jesteś pewien, że 9 zł za godzinę? @Bmw czemu według Ciebie jest to najlepsza firma. Opowiedz coś o warunkach pracy.

Zadzior
@Granatowy 31.07.2017 18:07

Nie mozna ale szukaja jeleni zeby zaraz ich doslownie wywalić. Praca fatalna, nie dość że płacą tyle co nic to jeszcze te wymagania. Jaka płaca taka praca proszę panstwa. Każdy kto się szanuje wyjeżdża za granicę i pracuje za ludzkie pieniądze bez obrażania i robienia z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nowe osoby sa jak smieci traktowane.

Jeleń
@Zadzior 12.09.2017 15:42

A kto potraktował cię jak śmiecia? To chyba niemożliwe.... Wszyscy są mili a atmosfera w pracy przyjazna .

Bmw

Najlepsza firma w okolicy :)

baca

9zl za godz

Hubirrr

Cześć szukają do pracy jeszcze ktoś napisze coś na temat pracy ciężko jest ile godz dziennie jestem chętny i się zastanawiam

Fikumiku
@Hubirrr 23.04.2017 21:39

Przychodzi. Super praca, duże zarobki miła atmosfera .

Bułka z żabką
@Fikumiku 25.04.2017 12:21

Hahahaha, "duże zarobki"

kasia

bardzo zła praca nie polecam cały czas w biegu (usunięte przez administratora)

pikus45

Porsche 8zl za godz

Momo

Nie polecam pracy tutaj. Fatalne zarządzanie. Darmowe nadgodziny.

gege

Sam posiadam rodzinę i ciekawi mnie jakich stawek można się spodziewać, zwłaszcza posiadając nieduże doświadczenie w branży, poradziłbyś coś? Pozdrawiam

Porsche
@gege 12.10.2016 23:07

8 do 10 zeta za h.

Aron125

nie zgodze sie ze w tej firmie zle sie pracuje. Robie tu 3 rok i nie marudze tylko robie co mam do zrobienia. Juz kiedys pracowalem w uslugach w plock i po 3 4 miesiace za kasa czekalem a mam rodzine i wiem co to znaczy. Dzis wiem co robic bo juz sie nauczylem a narzekanie to juz w polityce widac

pracownik23456

nie polecam tam pracy tragedia

anonim

(usunięte przez administratora)

Red

Z tymi terminami różnie bywa, ostatnio pracownicy nie dostali pieniędzy na Święta bo księgowa sie ociągała.

anonim

(usunięte przez administratora)

rajstopperan

Atmosfera to jakaś tragedia. Szmeranie i kolesiostwo mocno widoczne w różnych grupkach. Budzą się dopiero jak jest problem podbramkowy, najwyżej ktoś posiedzi wieczoremp albo w weekend. Razem głównie skupiają się na wciskaniu kitu ludziom do głowy i nie da się prowadzić rozmowy, która finalnie nie da im jakiejś korzyści. Egocentryzm i wybiórcze racje i to zmieniane razem z wiatrem. Panowie, zdecydowanie mówię NIE!

dlaczego

witam dlaczego nikt nie pisze jak wygladala rozmowa na kontrolera czy nikt nie był ?

Karola
@dlaczego 16.09.2016 18:23

Pierwszy raz zobaczyłam jak wygląda profesjonalna rozmowa, facet który ją przeprowadzał na początku przedstawił siebie i osobe z ktora razem prowadzil rekrutacje a nastepnie opisal firmę i stanowisko którego dotyczy spotkanie . Myślę że obydwoje przeprowadzali razem już często takie rozmowy ponieważ byli bardzo zgrani a większość pytań była zorientowana na kompetencje. Całość w miłej przyjaznej atmosferze.

zenon

Przez ostatno miesiąc 3 osoby odeszły, a więc to musi być praca marzeń. Płaca kiepska. Starzy wyjadacze wykorzystują wszystko. Bardzo ciężko na początku, bo nie akceptują nowych ludzi. Jak przychodzi ktoś mądry to tym bardziej. Mocno folklorystyczna atmosfera.

anonim

(usunięte przez administratora)

zuzanna

Sukces jak są dobre relacje? Brzmi jak brednia z ust wiadomo kogo... Już zrobią tak, żebyś wiedziała kto ma mieć sukces. Aroganci, przemądrzali, egoiści. Ciągle wymagania, żadnej stabilności. Na rozmowie pytają ile chcesz zarabiać i dlaczego tak dużo, jak szybko pielisz itp.

123nowa

Jak przebiega rozmowa na mlodszego kontrolera jakosci

britnyj

kama tam najlepiej nic nie mieć, wtedy masz szansę. Cały czas odchodzą ludzie, sporo znajomych tam pracowało i niektórzy nadal są, więc wiem co mówię. Nikt nie jest w stanie zdążyć za ciągłymi ekstra pomysłami... polityki oficjalnej nie ma. Pilnowane jest, żebyś złotówki nie zmarnował, a jak się wykarzesz to za to Ci płacą tę najniższą krajową na własnej działalności do tego albo umowie o działo... szkoda słów....

bobek

Tam pracują już tylko najsłabsi, bo korpo potrzebują dobrych ludzi i mają dużo lepsze oferty. Tutaj oprócz marnej pensji można liczyć na wyjazd w weekend do hotelu albo na targi i wieczną walkę o jedyny samochód...

ciekawa

Ze pod gołym niebem to nie taki minus to porzeczka wiceprezes cie przesluchiwal na rozmowie o prace ? I jak dostałas sie czy zreygnowalas ? Ja juz zlozylam cv i czekam na tel ktos jeszcze byl na rozmowie

porzeczka
@ciekawa 25.08.2016 19:18

No w sumie masz racje, ale u nas się tak mówi, że to że tamto, trochę chyba z zazdrości, no wiesz, modelkami nie jesteśmy, umysłowym się nigdy wcześniej nie było, a teraz trzeba myśleć gdzie co postawić, jak wszystko ustawić. To nawet wiewiurka przeżywa.

porzeczka

Tak, kobiety są bardzo miłe. Niestety z ogromną większością się zgodzę, ale praca ma też plusy. A co wice tak pajacuje? Czy on nie widzi, że ludzi przygnębia czy nie ma prezesa? Zawsze jak zostaje jeden to się bardzo popisuje. Tylko, że ludzie się odwracają i tracą całą chęć do pracy. A praca często pod niebem do lekkich nie należy. :(

ciekawa

HEj byl ktos juz na rozmowie o prace na mlodszego kontrolera jak przebiega jaka kwota i jak wyglada praca

on

Jest oferta kontroler jakosci

on

Jest oferta kontroler jakosci

anonim

(usunięte przez administratora)

heniu

A wiecie o co dokładnie chodzi z tresurą?

Wiewiora
@heniu 16.08.2016 06:47

Potrzebny trener BDSM

dymka

Nie będę się wypowiadać na temat poprzednicy gdyż nawet jeśli opisuję ona szczerośc to ton wypowiedzenia jest na niepoziomie. Niefajnie jest tak pisać żle o innych. Zaropki są różne podobno co się uda ugadać. Niekturzy mieli z założycielami rozmowy, to wtedy wiadomo że najlepiej za darmo ale jak porzesz ze umiesz to nawet biora na brygadzistke. Znajoma ma kogos tam co wie zarobkach to jej powiedzieli, więc może wystarczy spytać w kadrach. W biurze handlowym to podobno duze zmiany sa, to neiwadomo ale nawet podobno dobrze jest, ze samochod majom.

Nowa

jak tam ktos składał papiery na tego kontrolera odrzywali sie ?

nowyja

jak tam ktos składał papiery na tego kontrolera odrzywali sie ? Goplana Wiewiura kto to?ale mecie ksywy

ludź tutej

On: Goplana jest fajna, atmosfera smieszna, ale czasem krzyczy i uzywa slłowa co nie wiadomo o co chodzi. Wiewiura nie jest zła tylko taka nieporadna.

on

ludź tutej a ta Goplana czemu taka straszna ? Czyli mozna składac papiery na Młodszego kontrolera. I ktos moze cos wiecej powiedziec o tej pracy?

kasja

brygadzistki miłe? nie sądzę. najbardziej żal takiego starszego dobrodusznego pana o naiwnosci dziecka, ktory jezdzi na rowerze i robi tu za chłopca do bicia na nim wyżywaja się najmocniej

modelka

A czy ktoś z Was może mi powiedzieć, dlaczego ostatnio poodchodzili ludzie z działu sprzedaży i czy planują zatrudnić na ich miejsce?

ludź tutej

Proszę się odstosunkować od wiewiórki. Goplanę poznasz to ręce rozłożysz.

nowa34

aktualne jest jeszcze asystentka ds administracyjnych ktos cos wie

pani

moja kolezanko nie jest taki lajt bo pracowac trzeba ale jest dobra komunikacja wytłumaczenie i w razie problemów pomoc

kolezanka

Maćka i Dominika juz nie ma. I bardzo dobrze bo ciagle patrzyli na ręce i się czepiali drobiazgów. Z Marleną jest lajcik a z Agnieszką to już nawet nie wspominam. Robisz co chcesz a kasa na koncie sie zgadza. Tylko trzeba sobie zapisywać godziny bo często sie nie zgadza.

Zostaw opinię o Fructoplant Sp. z o.o. - Gąbin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fructoplant Sp. z o.o.