Fructoplant Sp. z o.o.

Gąbin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 162 ocen.

Fructoplant Sp. z o.o.
4 162 6 1

Opinie o Fructoplant Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agata

@KAZIUTAA, taka odpowiedź wydaje się bardzo nieprawdopodobna, może warto w grupowo przedstawić szefowi stosowne argumenty i spokojnie porozmawiać. @Misia1969, rozumiem, że nie zgadzasz się z tym, że w firmie panują kiepskie warunki. Piszesz między innymi o wysokości wynagrodzenia, czy poza podstawą są wypłacane także premie? Jaka atmosfera panuje?

KAZIUTAA

Tak, było zgłaszane kilkakrotnie. Odpowiedź kierownika "pijcie wodę z kałuży"

KAZIUTAA
@KAZIUTAA 04.07.2018 17:36

Dokładnie, płatne za każdą godzinę. Wolę tutaj niż u konkurencji i dobrze wiesz jak jest.

Agata

@wiem, jeśli wiesz coś w temacie aktualnego rozwoju firmy Fructoplant oraz posiadasz wieści o nowych rekrutacjach do tej firmy, to zachęcam Cię do podzielenia się tymi informacjami na forum! @KAZIUTAA, piszesz o braku wody, czy zgłaszałaś do pracodawcy te sytuacje? Z miłą chęcią dowiemy się więcej informacji, zachęcam Cię do bardziej obszernego wpisu. Przypominam innym by dbali o kulturę wypowiedzi oraz przestrzegali regulamin serwisu gowork, gdyż wpisy obraźliwe są niedopuszczalne na forum!

KAZIUTAA

(usunięte przez administratora) . Ludzi mają za nic . 30 stopni a nawet nie racza wody przywieźć na pole . W kamieniolomach mieli lepsze warunki . Nie polecam i nie dajcie soba pomiatac

MisiaPysia
@KAZIUTAA 26.05.2018 19:40

A to ciekawe, bo firma nie prowadzi sama produkcji polowej. Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury.

wiem

były pracownik chyba 13.70 brutto haha nie netto

Agata

@Były_pracownik, uważasz by firma Fructoplant nie doceniała swoich pracowników? Proszę rozwiń dla nas ten wątek w dłuższych słowach, chętnie poznamy również Twoją ocenę warunków pracy w tej firmie. Wspominasz też o umowach, czy pracodawca ten oferuję tylko umowy zlecenie? Zachęcam Cię do udzielenia nam odpowiedzi, chętnie dowiemy się więcej w tym temacie!

Były_pracownik

Teraz umowa zlecenie i 13,70 neto zwalniają bez podania przyczyny zwolniena nie polecam tej firmy nikomu głupio za uroczeni taną syła ze wschodu Polacy tam traktowani jak trenować Ukraińcy za 9,50 pracują praca od poniedziałku do soboty po 10 a nieraz 12 to polski (usunięte przez administratora)

NINDZA

Pysia zgadzam się stoba pewna brygadzistka nie powinna w ogóle pracować ludzi ma zanic

Agata

@Pixy, czy niezaangażowanym pracownikom zwraca się jakoś uwagę? Przecież pracownik jest zobowiązany obowiązkami wynikającymi z umowy. W trakcie pracy, pracownik powinien przestrzegać zapisów zawartych w umowie z pracodawcą. Jak myślisz, dlaczego nowi pracownicy w firmie Fructoplant tak się zachowują, czy dotyczy to wszystkich nowych pracowników?

Agata

@Pixy Czy możesz napisać, dlaczego nowi pracownicy mają zastrzeżenia do brygadzistów? @Witek nie potwierdził, ale też nie zaprzeczył opinii @Pysia. Czy to wynika z ich mniejszego doświadczenia czy krótkiego stażu pracy? Może istnieje jakiś problem, który należałoby omówić? Czy inni pracownicy firmy Fructoplant mogą potwierdzić lub zaprzeczyć tym opiniom. Jak się Wam pracuje w tej firmie?

Pixy
@Agata 20.04.2018 12:07

Nowi przychodzą postać ,porozmawiać a nie pracować wkoncu jak to mówią " mają płatne na godzinę". A zastrzeżenia co do brygadzistow pewnie wynikają z tego że wymagają od nich wiekszego zaangażowania w pracę.

Pysia

Pracowac trzeba to normalne,ale jedna brygadzistka nie powinna tam pracowac bo jak to sie ludzi traktuje.Czy ktos sie ze mna zgodzi?

Pixy
@Pysia 02.04.2018 11:24

Przestancie oczerniac brygadzistow tylko zacznijcie rzetelnie pracowac to sie nikt was nie bedzie czepial. Sa tam ludzie ktorzy pracuja po X lat i nikt nie narzeka a przyjdzie taki nowy na trzy dni i zaraz sie rzuca nie slusznie wyrabiajac negatywna opinie firmie.

Agata

@HAHA Może warto popracować trochę dłużej, żeby mieć lepszy obraz sytuacji w firmie? W pierwszych dniach w pracy największą trudnością jest poznanie nowych pracowników. Nie warto się zrażać na samym początku drobnym nieporozumieniem. Jakie warunki współpracy proponuje firma Fructoplant? Czy jesteś zadowolony ze swojego wynagrodzenia? @Były pracownik proszę uzasadnij swoją wypowiedź, bo w tym momencie zbyt wiele ona nie mówi innym użytkownikom. Czy problem leży tylko w wynagrodzeniu czy jeszcze jakieś inne kwestie Ci przeszkadzają?

Były pracownik

Odradzam współpracę z tą firmą!!!! Wyzysk jeszcze raz wyzysk

Rollo
@Były pracownik 18.03.2018 20:46

Dlaczego?

Administrator

Czemu pracownicy firmy Fructoplant Sp. z o.o. nie chcą wypowiadać się na forum? Pamiętajcie, że Wasze odpowiedzi mogą komuś pomóc.

Lili J.
@Administrator 04.03.2018 08:37

Umowa o dzielo/umowa zlecenie 10.19zl/h Czas pracy 10h choc trzeba byc przygotowanym na nadgodziny. Jak to mowia jedyne co jest pewne to ze zaczynamy od 6.00 Praca od pon. do piatku + soboty (dla chetnych....nikt nikogo nie zmusza) Mila i przyjazna atmosfera Sympatyczni i życzliwi brygadzisci

Bartosz12K

Były pracownik to chyba pracowałeś w tej firmie rok temu trochę się zmieniło w stosunku pieniędzy ale atmosfera nie za specjalna i bardzo ciężko jest praca ostro fizyczna

Były pracownik

Pracowałem w tej firmie jakiś czas, praca przeważnie od poniedziałku do piątku, umowa o dzieło, 9 zł na godzinę, 9 godzin pracy dziennie, czasami 10 godzin, sobota bardzo rzadko, 2 przerwy po 25 minut, atmosfera bardzo dobra. Pracowałem w okresie zimowym przy balotowaniu drzewek i krzewów, praca przy taśmie, monotonna, bolą nogi i kręgosłup po 4 godzinach stania w miejscu. Miłe brygadzistki i pani kierownik produkcji, pracownicy również, głównie osoby z pobliskich miejscowości oraz Ukraińcy.

Zainteresowany

Czy cos dzieje się w firmie? Tak dawno nikt nie pisał!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Baloto

Wy tak serio?

Agata

@JedynySprawiedliwy pytam, ponieważ chce zasięgnąć informacji na temat pracy w firmie Fructoplant Sp. z o.o. To pomocne informacje dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy właśnie w tej firmie i jeszcze nie podjęły decyzji. Czy ktoś opowie o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Fructoplant Sp. z o.o.?

Agata

@Granatowy czy rozmawiałeś z pracodawcą o zmianie umowy? @Kazik8756myślę, że warto spróbować aplikować i przekonać się samemu jak jest. @JedynySprawiedliwyna jakim stanowisku pracujesz w firmie Fructoplant Sp. z o.o. i jak długo?

JedynySprawiedliwy
@Agata 03.10.2017 17:48

czemu pytasz? Napewno nie na wysokim.

JedynySprawiedliwy

Praca na umowe o dzielo lub praca na umowe zlecenie.Czas pracy normowany ,zazwyczaj jest to od 8 do 10 godzin.(niestety nadgodziny nie sa dodatkowo platne-spotyka sie to z niezadowoleniem ze strony pracownikow ale mimo to kazdy chetnie zostaje :) ) Kontrolerki jaksci pospolicie zwane brygadzistkami sa mile uprzejme i czesto sluza pomoca. Kazdy chodzi usmiechniety przez co amosfera w pracy jest przyjazna. Jezeli chodzi o sama prace to nie nalezy ona do lekkich ale tez nie do ciezkich. Stanowisk jest wiele i napewno kazdy znajdzie cos dla siebie....

HAHA
@JedynySprawiedliwy 03.10.2017 17:21

"Kontrolerki jaksci pospolicie zwane brygadzistkami sa mile uprzejme i czesto sluza pomoca."- Masz nieaktualne informacje pracuje juz 2 dni i WYZYSK JESZCZE RAZ WYZYSK nie wolno palic no dobra rozumiem .opisze ci sytuacje z dnia dzisiejszego kazali mi rozbierac puste regaly i oczyszczac z ziemi ok spoko,poprosilem wuzkowego zeby mi podwiuzl konterner na ziemie przyleciala brygadzistka "Kto to przestawil?? Ja muwie poprosilerm wuzkowego bo nie bd latal przez pol chali z Kartonem z dziura i jeszcze o wymiarach 10x10 i dodatkowo byla dziura w nim wiec otrzymalem odpowiem nastepujacej traci"ty tu nic nie mozesz nie rzadzisz tu tylko ja tu moge decydowac co gdzie stoi" wiec przepraszam to mam zapierniczac pol chali z kartonem tylko po to bo kontener stoi na 2 koncu??

Kazik8756

Agata tak zastanawiam się nad pracą ale możne ktoś napisze coś więcej o pracy

Agata

@Kazik8756czy zastanawiasz się może nad aplikowaniem do firmy Fructoplant Sp. z o.o.? @Wpl z czego jesteś najbardziej niezadowolony pracując w firmie? Jakie masz złe doświadczenia związane z pracą tutaj? Pamiętajmy, że każde stanowisko pracy jest inne, dlatego też warto podkreślić jakie się obejmuje.

Kazik8756

Wpl dlaczego darować sobie ??? Powiesz coś więcej

Kazik

Wpływ dlaczego mam sobie darować ????

Kazik8765

Hej mozna cos powiedziec na temat pracy i płacy oraz warunkow bo jest duzo ogłoszen i jestem zajnteresowany ale chce cos wiedziec jak to wyglada dziekuje za wszystkie informacje

Wpl
@Kazik8765 21.09.2017 18:16

Daruj sobie

Granatowy02

Tam jest umowa zlecenie właśnie a nie o dzieło

Agata

@Granatowy o dzieło tak jest. A czy nie rozmawiałeś z pracodawcą czy jest możliwość przejścia na umowę zlecenie? @Nieśmiały co najbardziej nie podoba Ci się w pracy w firmie Fructoplant Sp. z o.o.? Nie ma żadnych premii? Jak długo pracujesz? Czy są jakieś podwyżki?

Ja
@Agata 18.09.2017 15:15

Są podwyrzki szczegolnie godzin pracy w zimę trzeba wiencej robic i wiosne

Nieśmiały

Fatalna to jest napewno narobić się trzeba jak za granicą a pieniądz marny

Agata

@baca zdaje się, że to nie możliwe, ponieważ teraz minimalna stawka to 13zł brutto. Czy jesteś pewien, że 9 zł za godzinę? @Bmw czemu według Ciebie jest to najlepsza firma. Opowiedz coś o warunkach pracy.

Jeleń
@Zadzior 12.09.2017 15:42

A kto potraktował cię jak śmiecia? To chyba niemożliwe.... Wszyscy są mili a atmosfera w pracy przyjazna .

Zostaw opinię o Fructoplant Sp. z o.o. - Gąbin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fructoplant Sp. z o.o.