Postdata S.A. Oddział
3 11 5 1

Opinie o Postdata S.A. Oddział

Filtruj opinie po kryteriach:

anonymous
 Opinia

W Postdacie pracuję ponad 15 lat, ostatnio z wynagrodzeniem poniżej średniej krajowej. Tu nie szanuje się pracowników ze stażem.

Pomocna?
TakNie
Foka
 Opinia

Ile można tu realnie zarobić na standardowej zmianie?

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia
@Foka 08.01.2019 19:48

Postawiłaś bardzo konkretne pytanie, wyraźnie wskazujące na to, że jesteś bardzo zainteresowana pracą w Postdata. Wiele osób, które wypowiedziały się na temat tego pracodawcy, zrobiły to w sposób rzetelny i merytoryczny, a więc jestem pewna, iż niedługo ktoś opisze Ci, jak wygląda tam kwestia wynagrodzenia. A już wysłałaś do nich swoje CV?

Pomocna?
TakNie
PW
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Foka 08.01.2019 19:48

Nikt Ci nie powie o zarobkach wprost bo są TAJNE, ale cudów się nie spodziewaj. Dla nowo zatrudnianych poziom zarobków odpowiada pracy na kasie w Lidlu :) Zarządzanie w firmie odbywa się przez zastraszanie i chaos. Wielokrotnie usłyszysz, że nie ma ludzi niezastąpionych, że na Twoje miejsce jest 10 innych osób. Dużo gadania, mało konkretów i co najważniejsze ..... zero decyzyjności. Do tego brak logiki w zarządzaniu kosztami - zamiast kupić dodatek do softu za 500 USD którego używa 80% świata będzie trzeba napisać go sobie samemu nawet przez pół roku - najlepiej charytatywnie. Jak dodasz do tego, że prezesi grają nie na zysk firmy ale na przejęcie produktów przez drugiego współwłaściciela to czasowa perspektywa pracy w spółce ulega znacznemu skróceniu. Przygotuj się na nienormowany czas pracy czyli .... 10-14 godzin na dobę w zamian za obietnicę premii z którą jest jak z potworem z Loch Ness - wszyscy o nim słyszeli ale nikt go nie widział :) Podczas testów z klientem czas pracy zaczyna się od 7.00 (bo trzeba gasić pożary) a kończy z zakończeniem testów czyli nawet o 20'tej, a następnego dnia tak samo i nikt się Ciebie nie zapyta czy możesz. Nie zapominaj że dodatkowe wrzucone wymagania jak i dodatkowo wrzucone w czasie trwania projektu np. prace serwisowe nie zmieniają końcowego terminu realizacji projektu. Nie ma tu znaczenia, że zostaniesz oddelegowana na kilka dni do innego zespołu, po powrocie nadal obowiązują Cię te same terminy! Jako członek zespołu będziesz brała udział w szacowaniu pracochłonności zleconych prac, a szacowania zespołu następnie zostaną wyrzucone do kosza do przecież mały Kaziu wie lepiej ile czasu na co jest potrzebne. Jeżeli zespół wyceni prace na 20 dniówek a zostaną sprzedane za 5 dniówek to w takim czasie będziesz musiała je wykonać! No i najlepsze w tym wszystkim jest to, że terminy obowiązują Ciebie ale nie klienta. Jeżeli zostaną ustalone daty graniczne, to niedotrzymywanie terminów przez klienta nie oznacza przesunięcia terminu realizacji projektu. Jeżeli masz np. otrzymać szczegółowe wymagania dotyczące projektu do 3-tego marca a od 5-tego kwietnia mają się rozpocząć testy, to jeżeli klient przekaże Ci te wymagania 3-ciego kwietnia to testy (funkcjonalności opisanej w wymaganiach) rozpoczynają się we wcześniej zaplanowanym terminie. A teraz FOKA zastanów się czy aby na pewno potrzebujesz wrzodów?

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia

@pracownik Dziękuję Ci za te istotne informacje. Czy twoim zdaniem coś może wpłynąć na realną poprawę sytuacji w firmie Postdata? Jeśli ktoś jeszcze chciałby dodać coś od siebie o tym pracodawcy, to bardzo serdecznie do tego zachęcam. Może macie nieco inne doświadczenia niż @pracownik? Podzielcie się swoim zdaniem!

Pomocna?
Tak2Nie
WP
 Opinia
@Dorota 21.09.2018 15:16

@Dorota - całkowicie zgadzam się z tym co napisał @pracownik. Co do szkoleń to owszem były - tylko ...... co Ci np. po szkoleniu z MSSQL 2017 i szeregu jego cudownych funkcji skoro jesteś ograniczona wymogami klienta który (JUŻ!!!!!) pracuje na MSSQL 2008? Co z tego, że np. 5 lat temu były szkolenia np. C# skoro firma pracowała w 10-15'to letnim DELPHI. Zarząd (czytaj grupa przypadkowych ludzi) delikatnie mówiąc ma gdzieś pracowników. Ludzie się nie liczą, ważne żeby grupa kolesi i odpowiednio połączone pary kosiły kasę - kompetencje tych osób mają się totalnie nijak do stanowisk które zajmują ważne są .... inne aspekty. Krótko mówiąc ani zarząd ani kadra kierownicza nie mają pojęcia o .... zarządzaniu. Najważniejszą rzeczą dla prezesa (z punktu widzenia zatrudnionych ludzi) są .... firmowe kalendarze z wykonanymi przez niego zdjęciami. Główną metodą pracy w sytuacjach podbramkowych są wszystkie ręce na pokład - i nie ważne że terminy prac zespołu który się wciąga w te prace nie ulegają zmianie. Co powiesz na pracę developerów po 12-14 godzin na dobę w ramach 8'mio godzinnego dnia pracy i bez dodatkowego wynagrodzenia ....... bo tak zarząd i PM'i zakontraktowali realizację tematów? Żeby już zakończyć ten temat pamiętaj, że pomiędzy piątkiem po godzinie 18'tej a poniedziałkiem przed godziną 9'tą są dodatkowe dwa dni na developerkę i testy - NIEPŁATNE dla ludzi na etacie. Oczywiście usłyszysz, że nadgodziny są rozliczane w ramach premii (których zasady przydzielania nie są nikomu znane) ..... tylko, że primo to niezgodne z prawem, secundo jeżeli za 15 dni nadgodzin otrzymujesz np. 1000 zł brutto to jest to oszustwo. Dla zarządu nie liczą się realne możliwości ludzi, a jedynie wyimaginowane słupki określające poziom przychodu, który należy zrealizować bo tak sobie zarząd wymyślił. Jedynym klientem spółki jest ..... jej większościowy udziałowiec czyli Poczta Polska - a skoro tak to jeżeli zakontraktuje na rok np. 1000 dniówek to jest święcie przekonana, że Postdata zrealizuje je ..... 31 grudnia! Inny przykład - prace są rozplanowane z klientem na 4-ry miesiące z niezmiennym terminem realizacji, a klient łaskawie po 3 miesiącach dostarcza Ci podstawowe wymagania do tematu i pomimo tego nadal termin realizacji nie ulega zmianie. O czym więc chcesz rozmawiać z zarządem jeżeli zarząd się na to godzi? Jakiś czas temu były zwolnienia, zwolniono kilka osób i zarząd oficjalnie ogłosił koniec zwolnień, po czym po powiedzmy tygodniu wręczono wypowiedzenie kolejnej osobie która akurat w czasie zwolnień prowadziła bardzo ważne dla firmy testy i odbiory. Można to nazwać tylko jednym słowem sk..........wo. @Dorota - skoro jest tak cudownie to dlaczego CIĄGLE odchodzą ludzie? Co może zmienić firmę i jej odbiór - całkowita wymiana kadry zarządzającej - prezesów, dyrektorów, kierowników, zwolnienie PONTONÓW (czyli tych niezatapialnych) - i/lub wprowadzenie na ich miejsce zarządzania (np. zewnętrznego) przez ludzi którzy się na tym znają oraz przede wszystkim zmiana podejścia do pracowników tj. szanowanie ludzi i UCZCIWE wynagradzanie ich za wykonaną pracę.

Pomocna?
Tak9Nie
kris
 Opinia
@Dorota 21.09.2018 15:16

Dużo smutnej prawdy już padło wcześniej,patrz na wpisy pracownik,kunta,wp. Nastrój w firmie psuje się niestety od dłuższego czasu, zwłaszcza po zmianie wice i jego pierwszej nominacji. Obietnice podwyżek "do warunków rynkowych",aby zatrzymać liczne ostatnio odejścia,pozostały obietnicami. W odpowiedzi na pytania o podwyżkę zawszę słyszymy krętactwa i odwlekanie. Za nadgodziny rozliczenia miały być w premiach,ale jak premii nie było to kasy z nadgodzin też nie było. Takie osobliwe podejście pracownika. Nie ma również praktycznie jakiejkolwiek ścieżki kariery, jest coś w excelu ale bez żadnego odzwiercierdlenia do rzeczywistości. W wyniku odejść kilku kluczowych osób brakuje w firmie zarówno i rąk do pracy jak i wiedzy. W krótkim czasie odeszły osoby z dużym doświadczeniem,pracujący w firmie po 10+ czy 20+ lat. Mało nowych osób przychodzi,a jak już przyjdą,to nie są i nie będą w stanie pracować jak ci z doświadczeniem przez dłuższy czas. Wspomniane wcześniej PARY pokazują,że karierę można robić inaczej niż przez doświadczenie,wiedzę i pracę. I nawet nie widać jakiegokolwiek skrępowania na ten mówiąc oględnie nepotyzm. Co z plusow. Firma nie oszczędzała na szkoleniach,było ich sporo. Były lepsze i gorsze,w żadnej firmie tylu nie było. I to dla testerów,programistów,analityków,PM. Według potrzeb,specjalistyczne i miękkie. Przelewy są terminowe,przed świętami pewna kwota na "śledzikowe". Benefity w postaci kwartalnego doładowania na konto benefitsystem oraz Luxmed dla pracownika i przy dopłacie dla rodziny. Gdański oddział ma w miarę dobrą lokalizację wraz z niemal niewyczerpalnym parkingiem i marketem pod ręką. Firma zatrudnia również osoby,które rozpoczynają dopiero karierę w branży.

Pomocna?
Tak1Nie
Dorota
 Opinia
@kris 20.11.2018 21:55

Twój wpis jest na tyle merytoryczny oraz wyczerpujący, że na pewno przyczyni się do pomocy osobom, które poszukują tu informacji o pracy w Postdata S.A. Dobrze, iż, mimo wszystko, potrafisz dostrzec pozytywne strony wyżej wspomnianego pracodawcy. Jaki długo już jesteś tam zatrudniony?

Pomocna?
Tak1Nie
aaa
 Opinia
@Dorota 21.09.2018 15:16

Ja niedawno odeszłem z Postdaty. Nie żałuję. Mam pracę zdalną z domu(Programista delphi). Nie muszę wypruwać sobie żył po kilkanaście godzin dziennie. Pod koniec mojej pracy zarabiałem tyle co płaci biedronka. Nie polecam tej firmy jako pracodawcy

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia
@aaa 18.12.2018 13:24

Cieszę się, że udało Ci się znaleźć pracę, która sprawia Ci wiele satysfakcji. Ale chyba zbyt pochopnie oceniłeś tę w firmie Postdata S.A. Dosyć ogólnikowo wspomniałeś o kwestii tamtejszego wynagrodzenia. A czy dostawaliście tam jakieś atrakcyjne dodatki pozapłacowe, na przykład kartę sportową, itp.?

Pomocna?
TakNie
aaa
 Opinia
@Dorota 18.12.2018 16:45

Tak, jak ktoś wspomniał, to były benefity i Luxmed (także śledzik na swięta, coś około 200zł). Ale najważniejsza jest pensja. Ostatnia podwyżka jaką miałem była w roku 2008 a więc 10 lat temu. Nie jestem z tych ludzi, którzy sami walczą o podwyżkę. Pensja jak najbardziej z Biedronki. Mnóstwo pracy, nawet po godzinach (oczywiście za darmo) .Największy plus jaki stamtąd wyniosłem to doświadczenie, które myślę zaprocentuje teraz. Firma jest dobra dla stażystów, doświadczonym developerom nie polecam.

Pomocna?
TakNie
Dziękuje za obszerne info!
 Opinia
@WP 10.10.2018 19:00

No nieźle! A już chciałem wysyłać CV na Kołobrzeską w GDA...

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia
@aaa 20.12.2018 08:22

Mimo że w niezbyt dobrym tonie wypowiedziałeś się o tym pracodawcy, to Twoją wypowiedź można uznać za merytoryczną. A jak długi staż pracy miałeś w firmie Postdata? Wspominasz, iż to miejsce pracy jest najlepsze dla osób, które dopiero nabywają swoje pierwsze doświadczenia. A czy takie osoby mogą liczyć na jakieś specjalne kursy, czy szkolenia przygotowujące?

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia
@Dorota 26.12.2018 11:37

A ja spróbuję i wyślę swoje cv - może się uda ;)

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia
@Iwona 27.12.2018 18:51

To świetnie! Czasami warto jest podjąć ryzyko, bowiem możemy na nim dobrze wyjść. O jakie dokładnie stanowisko chcesz się ubiegać w firmie Postdata S.A. Oddział? Nalegam, abyś cały czas informowała Nas o podjętych przez siebie decyzjach, a także o wynikach rekrutacji. Powodzenia!

Pomocna?
TakNie
Kunta Kinte
 Opinia

W POSTACIE brak jakichkolwiek czytelnych zasad wynagradzania i podwyżek lub choćby ich waloryzacji ze względu na inflację. To moja trzecia firma w której pracuję, ale pierwsza, w której muszę skamlac o podwyżkę. Pracując tam dwukrotnie uczestniczyłem w projektach, które przyniosły istotną korzyść finansową klientowi (i jak się domyślam firmie). Za jeden z tych projektów Postdata została nagrodzona w konkursie Projekt Roku 2017 (I miejsce).W żaden sposób nie przełożyło się to na gratyfikacje dla osób bezpośrednio realizujących projekt (choć PM ochoczo nadstawiali piersi do odznaczeń i fotografowali się ze zdobytymi trofeami)

Pomocna?
Tak3Nie
Dorota
 Opinia
@Kunta Kinte 13.11.2018 04:18

Przedstawiłaś nam w sposób szczegółowy to, jak w firmie Postdata przedstawia się kwestia premii. To oczywiście bardzo dobrze, ale myślę, że byłoby jeszcze lepiej, jakbyś opisał nam i inne aspekty związane z pracą tam. Czy pracownicy mają może dostęp do jakichś dodatkowych benefitów?

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia

@WP Bardzo serdecznie Ci dziękuję za tak wyczerpującą wypowiedź dotyczącą sytuacji w firmie Postdata. Nadmieniasz o bardzo wielu rzeczach, a niektóre z nich trzeba byłoby zgłosić komuś wyżej postawionemu, bowiem nie powinny mieć one miejsca. A jesteś dalej tam pracownikiem, czy już postanowiłeś pożegnać się z tym pracodawcą?

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia

Prześledziłam stronę internetową Postdata S.A. Oddział i zauważyłam, że nie ma obecnie żadnych prowadzonych rekrutacji. Jednak osoby zainteresowane współpracą z tą firmą mogą aplikować z wolnej stopy. Ponadto trafiłam na informację dotyczącą elastycznych godzin pracy oraz np. nowoczesnych metod pracy. Czy ktoś kto w tym momencie jest zatrudniony w Postdata S.A. Oddział mógłby napisać kilka słów w kwestii tych metod pracy? Z pewnością takie informacje będą ważne dla osób, które zamierzają w przyszłości aplikować do tego pracodawcy.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Dorota 07.03.2018 11:02

Elastyczne godziny pracy - dobre :) Od pracujących w firmie dowiesz się raczej o niewolnictwie, nieopłaconych nadgodzinach (których w firmie nie ma), o konieczności pracy po 10-14 godzin dziennie, o tym że przed testami od piątku do poniedziałku masz jeszcze dwa dni pracy. Wszystko to wynika z faktu iż zarząd i kadra pseudo kierownicza przyjmuje nierealne terminy sprzedając prace grubo poniżej rzeczywistych kosztów. Chcesz być uczciwie rozliczana - zatrudnienie tylko B2B i FV za przepracowane godziny! Odpowiedzialność za porażki i problemy jest zrzucana na przypadkowe osoby które następnie są zwalniane, a w firmie pozostają niezatapialne pontony winne tych sytuacji. Osoby posiadające jako taką wiedzę szybko się zwalniają. Zdecydowane pole do POPIS'u ma PIP.

Pomocna?
TakNie
Dorota
 Opinia

@pracownik Fajnie, że zechciałeś wziąć udział w dyskusji o firmie Postdata. Sytuacja, która opisujesz rzeczywiście zdaje się być bardzo niepokojąca. Czy próbowaliście wspólnymi siłami rozmawiać z zarządem na temat bieżących problemów? Może to byłoby dobrym rozwiązaniem - nie uważasz? @Andrzej Z kolei masz zupełnie inne zdanie niż @pracownik - warto jest poznać inne punkty widzenia na tę samą sprawę. Może zatem napiszesz, czy pracodawca zapewnia Wam jakieś dodatkowe szkolenia?

Pomocna?
TakNie
noname
 Opinia

Podobno nie należy chwalić dnia przed nocą - ja jednak zaryzykuję ;) Jeśli masz wiedzę i umiejętności lub głowę na karku znajdziesz tu miejsce dla siebie, jeśli masz pasję możesz ją rozwijać, jeśli chcesz powiększyć doświadczenie - też można. Teraz trochę dziegciu - kuleje komunikacja wew. i zdarzają się kontrasty w przydziale prac, podejściu do pracy, wieku oraz stosowanych rozwiązaniach. Na koniec ostatnia kwestia - pracują tu fajni ludzie, a firma skojarzyła (szokująco) wiele par.

Pomocna?
TakNie
Ekspert
 Opinia
@noname 31.01.2017 20:54

Pary rzeczywiście się sparowały ????

Pomocna?
TakNie
Jakub
 Opinia
@Ekspert 26.11.2017 10:21

Część par to nepotyzm w najczystszej postaci a ryba psuje się od głowy.

Pomocna?
Tak1Nie
pracownik
 Opinia

Jeżeli się zatrudniasz to pamiętaj aby wszystko mieć na papierze - każdy przydział prac, każde rozliczenie z ich wykonania. W firmie oficjalnie nie ma nadgodzin - ale w/g osób z kadry zarządzającej dla normalnych pracowników sobota i niedziela to dzień pracujący za który nie należy się wynagrodzenie (szczególnie podczas testów z klientem) albo który jest rozliczany w premiach półrocznych lub rocznych lub najczęściej .... wcale. Z firmy przez ostatnie 18 miesięcy odeszło sporo ludzi i to tych najlepszych. Zarobki to fikcja - firma nie przyjmuje do wiadomości że stawki rosną i podpiera się wyimaginowanymi danymi - bez podwyżek po 5 lat albo i dłużej a każda rozmowa o podwyżce kończy się stwierdzeniem, że na Twoje miejsce mamy 10-ciu innych. Jak się trafi no normalnego zespołu to jest fajnie, jak nie to nie....

Pomocna?
Tak7Nie
Administrator
 Opinia

Jakim przedsiębiorstwo Postdata S.A. Oddział jest pracodawcą? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników firmy.

Pomocna?
Tak8Nie
anonymous
 Opinia

Jak się pojawi oferta pracy to możecie ją tu zamieścić? Ktoś będzie to śledził?

Pomocna?
TakNie
aknnor
 Opinia

njk, wszystko zależy z jakim doświadczeniem startujesz. Podobno nie ma szans na to aby na pusto do nich przyjść bez doświadczenia. Druga sprawa, że zarobki u nich to wierzchołek góry lodowej. Wiele zależy od wykształcenia

Pomocna?
TakNie
admin
 Opinia

Twoja wiedza i doświadczenie w firmie Postdata S.A. Oddział może pomóc wielu osób szukającym tam pracy. Zachęcamy do komentowania na forum.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Postdata S.A. Oddział - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Postdata S.A. Oddział