Ferrero Polska Sp.zo.o.

Belsk Duży

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 378 ocen.

Opinie o Ferrero Polska Sp.zo.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.

Lukas

Ogólnie to kierownictwo myśli że są tam chyba ,,BOGAMI'' co niektórzy chyba nawet się czują jak by ten zakład należał do nich . To jest wręcz aż śmieszne bo chyba BARANY nie zdają sobie sprawy że gdyby nie ludzie którzy ciężko harują na liniach produkcyjnych to by nie mieli swoich premii a nawet pracy . Gdyby właściciel zakładu wiedział co się tu dzieje dzieje to by chyba zawału dostał. Już i tak zakład odczuwa brak ludzi do pracy ale przecież BARANY i tak tego nie widzą i zmuszają ludzi do pracy w weekendy , kto to widział żeby praca w weekend była wręcz przymusowa a o wolne chodzić do kierownika i jeszcze się tłumaczyć . Myślę że może wreszcie się ktoś im weźmie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Piotreek

jezusie a co moze robić osoba pracująca w kontroli jakości? zbierać kaktusy? ludzie, opamiętajcie się!

Kandy
@Piotreek tydzień temu
jezusie a co moze robić osoba pracująca w kontroli jakości? zbierać kaktusy? ludzie, opamiętajcie się!...

w każdej firmie ta kontrola wygląda inaczej więc dlatego chcę się dowiedzieć

Joanna
użytkownik zarejestrowany

@Kandy ja nie jestem pracownikiem Ferrero Polska Sp.zo.o., więc niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Nie mniej - ma nadzieję, że znajdzie się osoba, która się do niego ustosunkuje. Jesteś zainteresowany pracą na tym stanowisku?

Kandy
@Joanna 17.09.2017, 14:23
@Kandy ja nie jestem pracownikiem Ferrero Polska Sp.zo.o., więc niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Nie...

Odpiszecie co się robi w tej kontroli?

Joanna
użytkownik zarejestrowany

@lklk ale te pracujące weekendy naprawdę są takie obowiązkowe dla każdego pracownika? Możesz wyjaśnić, w jaki sposób Ferrero Polska przedstawia swoim pracownikom konieczność pracy w dodatkowe dni?

Kandy
@Joanna 29.08.2017, 21:15
@lklk ale te pracujące weekendy naprawdę są takie obowiązkowe dla każdego pracownika? Możesz wyjaśnić, w jaki sposób Ferrero Po...

Co robicie w kontroli jakości?

Kasia
@Joanna 29.08.2017, 21:15
@lklk ale te pracujące weekendy naprawdę są takie obowiązkowe dla każdego pracownika? Możesz wyjaśnić, w jaki sposób Ferrero Po...

Ferrero nie obchodzi czy Ty chcesz czy możesz czy nie - TY po prostu masz przyjść jeśli nie to wysyłają Cię do kierownika a on idiota mówi że jeśli nie chcesz przyjść w weekend to możesz już wcale nie przychodzić (chodzi o firmy zewnętrzne ) Bo pracownicy którzy są przez Ferrero a nie chcą przyjść to zaraz do biura podpisać papier i uzasadnienie dlaczego nie możesz czy nie chcesz przyjść , ewentualnie Ci premie zabierze . Bo przecież nie interesuje ich że masz rodzinne czy chcesz odpocząć liczy się by PAN I WŁADCA KIEROWNIK miał na koniec roku premie za Twoją prace .

Joanna
użytkownik zarejestrowany

@Kandy, szczegółowe informacje dotyczące zakresu obowiązków na pewno uzyskasz na rozmowie rekrutacyjnej. Nie mniej jednak, na pewno przydałby się informacje ze strony aktualnych pracowników, czy ktoś może się do tego odnieść i pomóc innym w wyborze zatrudnienia?

Joanna
użytkownik zarejestrowany

Na jakie stanowiska najcześciej są poszukiwani pracownicy w tej firmie? To dla wielu osób, które myślą o zatrudnieniu u tego pracodawcy, kluczowa informacja. Czy można liczyć na umowę o prace?

Kandy
@Joanna 09.08.2017, 16:43
Na jakie stanowiska najcześciej są poszukiwani pracownicy w tej firmie? To dla wielu osób, które myślą o zatrudnieniu u tego pr...

Witam napiszcie co się robi w kontroli jakości?proszę o info

Ana

Cześć odpiszecie na powyższe pytania?

Ana

Hej napiszcie w jakim systemie pracuje kontrola jakości?co się tam robi?i ile można zarobić? z góry dziękuję.

Aksa

hej odpiszcie,jak pracuje kontrola jakości?jest taki dział pewnie?

antywirusowy
@Aksa 29.07.2017, 20:50
hej odpiszcie,jak pracuje kontrola jakości?jest taki dział pewnie?

Sprawdza się temperatury wypełnia dokumenty i sprawdza ile na godzinkę się zmieści

Aksa
@antywirusowy 30.07.2017, 16:17
Sprawdza się temperatury wypełnia dokumenty i sprawdza ile na godzinkę się zmieści

Hej napisz coś jeszcze a jak ta kontrola pracuje w jakim systemie?ile można zarobić?

Aksa

Te dwa systemy pracy od czego zależą, że raz się chodzi tygodniami a raz po 12 godzin?jak jest na kontroli jakości?

Pracownik KS

Pracuje drugi rok przyjety przez firme zewnętrzna.I tak jak jest kampania pracy jest od zaje.... ze ciezko sobie wolnego zalatwic musisz prosic sie jak nie wiem a jak kampania sie konczy to maja cie gdzies i siedzisz w domu i prosisz sie o prace a jest tylko moze za miesiac moze za miesiac.Przyjeci przez ferrero tez nie maja ciekawie bo choc maja prace caly czas to co jak jeden wybryk ktory nie spodoba sie kierownikowi bo wstanie lewa noga to odrazu po calej premii i tyle widziales jej.Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płaczą ze nie maja pracownikow a sami nie umieja o niego zadbac!

Tabaluga

Witam. Ja pracowałem tam w 2007 roku i też zarabiałem wtedy 1700 max na rękę. Już wtedy każdy facet miał każdą kobietę. Pracowałem wtedy na dziale przygotowalni lub inaczej preparacji.A poza tym miałem kierownika KORZEŃ kawał dziada. Zwolnił mnie za to że o swoje nie zapłacone nadgodziny się upomniałem. pozdrawiam tych którzy w tym roku też tam pracowali.

wujek
@Aksa 08.07.2017, 17:17
Ponawiam pytanie: jaki jest system pracy?

Są dwa systemy pracy: Pierwszy: Od poniedziałku do piątku po 8h dziennie (6-14, 14-22, 22-6). Czasem też weekendy (najczęściej zmiana 12h). Drugi: Czterobrygadówka (zmiany po 12h), np. Poniedziałek - 6-18; Wtorek 18-6; Środa, Czwartek - wolne; itd.

lklk
@wujek 13.07.2017, 14:57
Są dwa systemy pracy: Pierwszy: Od poniedziałku do piątku po 8h dziennie (6-14, 14-22, 22-6). Czasem też weekendy (najczęście...

Czasem weekendy? dobre non stop na nic czasu nie ma

Neska

Jak wygląda praca na produkcji w weekendy?

Joanna
użytkownik zarejestrowany

@Koleś dalej chcesz pracować w Ferrero Polska? Nadal aktywne są oferty pracy na stanowisko Specjalista/Specjalistka w Dziale Jakości Rynkowej oraz Asystent/-ki ds. Materiałów POS. W obu przypadkach jest to praca w Warszawie. Może ktoś z obecnych pracowników firmy może coś doradzić osobom zainteresowanym właśnie tymi stanowiskami?

anonim

(usunięte przez administratora)

Aksa

A jak pracuje dział kontroli jakości?

Aksa

Cześć jak wygląda system pracy chodzi się od poniedziałku do piątku? czy w czerobrygadówce?

D
@Aksa 29.06.2017, 21:53
hej odpiszcie proszę:)

To wszystko zależy na jakim dziale pracujesz . Zazwyczaj różnie się pracuje czyli np miesiąc po 12h a potem jakiś czas na 3 zmiany. Czterobrygadówki tez są.

aksa
@D 30.06.2017, 15:32
To wszystko zależy na jakim dziale pracujesz . Zazwyczaj różnie się pracuje czyli np miesiąc po 12h a potem jakiś czas na 3 zmi...

A dział kontroli jakości jest?jak tam się pracuje?na 3 zmiany?możesz odpisać?

Koleś
użytkownik zarejestrowany

Czy Ferrero ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałam sporo dobrego

Joanna
użytkownik zarejestrowany

@Czarny jesteś więc zadowolony z pracy w Ferrero Polska? Mógłbyś powiedzieć pracy na jakim stanowisku dotyczy Twój komentarz? Będzie to bardzo ważna informacja dla osób szukających konkretnych informacji na temat pracy w firmie. Co więcej możesz powiedzieć o pracy swojego działu?

Joanna
użytkownik zarejestrowany

@Nowachętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w Ferrero Polska. Rozumiem, że praca w firmie Ci odpowiada. Na jakim stanowisku obecnie pracujesz? Jak wyglądało wdrażanie Cię do pracy? Bardzo jednak proszę o nieużywanie forum do komentowania konkretnych osób.

Nowa

Witam. Pracuje od niedawna i ujdzie. Jak w każdej pracy trzeba się wkręcić. Mam jednak jedno ale... Nieraz mam nieszczęście usiąść za lub przed dwiema PANIAMI przez duże p chyba z Brzostowca. No błagam.. W XXI wieku nie używać jakiegoś dezodorantu czy już nawet uprac to ubranie raz na ruski rok w proszku z biedronki. Taka sytuacja...

Lola178

Jak sie pracuje na Kinder Bueno 2?? Bo mam tam iść do pracy. Jakie opinie o ludziach kierownikach i brygadzistach??? Bardzo proszę o odpowiedź

nicek

Witam, Czy ktoś wie jakie są zarobki Specjalisty w Logistyce?

Joanna
użytkownik zarejestrowany

Zamierzacie aplikować do firmy Ferrero Polska Sp.z o.o.? Jak przygotowujecie się na rozmowę o pracę?

Alko

Witam. Orientuje się ktoś może czy są przyjęcia na operatora wózka do ferrero w Belsku? I jak mniej więcej się tam pracuje?

mała

jak atmosfera na dziale rochera?

Kinia
@mała 09.02.2017, 08:53
jak atmosfera na dziale rochera?

przyjemna :)

mała
@Kinia 17.02.2017, 14:04
przyjemna :)

przyjemna bez względu na której zmianie, czy może polecisz która zmiana fajniejsza.

1$

Czy jest praca w ferrero na taśmie

miron

Dziadostwo jak wszędzie.

Łukasz

Witam. Czy są wolne miejsca na taśmie w ferrero proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Fachowiec

Jak wygląda praca elektryka w tej firmie ? Ile można zarobić ?

Piteer

Po remontach i otwarciu Nowego skrzydła, tj zalunek dla ciężarówek powinno być jakoś lepiej, tymczasem cały etap zaladunkowy trwa strasznie długo... Jestem kierowcą i pod rampa czekamy długie godziny, tak jakby było za mało pracowników!! ŻAL normalnie!

monia78
użytkownik zarejestrowany

kiss co mam rozumieć dokładnie przez to dbanie o pracowników?

pytająca

A co z ochrona w tej firmie? Przyjmuja tez kobiety?

OLO
@pytająca 25.09.2016, 14:45
A co z ochrona w tej firmie? Przyjmuja tez kobiety?

TAK

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

NIKI

Chyba się wypowiada jakiś kierownik albo lizus

S2alony

Hej wszystkim ja sie przyjalem w sierpniu tego roku do firmy.I co moge powiedziec zle nie jest ale jak jest zapierdziel to niestety glosy sa podniesione na pracownika ale jesli wszystko idzize jak nalezy to jest wesolo i smiesznie takze zle nie jest:) pracowalem w innych firmach i bylo duuuuzo gorzej

Nowy

Co z imprezą firmową w tym roku?

Nowy

Co z imprezą firmową w tym roku?

nowy

hej wszystkim, pojawiły się ogłoszenia na PH. Czy ktoś może się wypowiedzieć czy warto składać cv, jakie są warunki, czy wysokie plany (realne), kontrole itd. Byłbym bardzo wdzięczny za opinie. ozdrawiam

planetdest

czyli standard w polszczajskim kiblu, jeden śmieć parobas staje na ku_ewskim łbie, zeby tylko uprzykrzyć życie innym parobkom. Widzę, ze krwy polackie takie same wszędzie. j/bane k..rwy nieużytki. Parszywe robactwo

pytajaca

Czy ktos wie moze jak wygląda teraz sytuacja w Ferrero pod wzgledem pracy? to zn jest jakas praca czy nie , chodzi mi o firmy zewnetrzne. Która firma jest lepsza w której jest wiecej pracy w randstad czy leasing?

aga

słyszał może ktoś o nowej hali podobno mają zatrudnić całkiem noweosoby ktore nie robiły jeszcze w tej firmie

slaby

witam co do dziewczyn to sie zgodze bardzo naiwne szczegolnie te po liceum ogolnym baiwne bardzo szukaja wrazej kible czasami az chucza boze co te sciany widzialy 0) lizusy prubuja zrobic kariere walowy dla biur to na wozie by sie nie zmiescily z kazdego dnia praca ogolnie jak ktos lubi w zespole robic ok trzeba byc ugodowym czasami kasa roznie kobitki na lini od 1000 do 2000 zalezy na jakiej umowie przewaznie na telefon operator wozka 2500-3000 najlepeij mechanicy 3000 - 3+ szmatlawce tjest sporo w tej firmie czesto rozbijaja malzenstwa kilka takich znam osobiscie i nadal pracuja

gocha

Pytam dlatego bo od 9 ciu lat razem z mezem pracuje w ferrero w irl pomimo tego ze firma wie ze mamy male dzieci specjalnie daja nas na te same zmiany tlumaczac soe tym ze takie jest zapotrzebowanie firmyva wszyscy dobrze wiedza ze robia to po zlosci:( jest jeszcze jedna pl para ktora tez ma dziecibi tak samo jak my sa dawani na ta sama zmiane a irl pracuja oddzielnie:(

gocha

Witam mam takie pytanie!jak wygloda w waszej firmie praca np malzenst? Czy pracuja na tych samych zmanach czy roznych? Cxy np jesli macie dzieci czy pracodawca idzie Wam np na reke jesli nie macie niani? Np czy sa mozliwe zamiany?

Łukasz

Jakie 3tyś...chyba kierownik

Pracownik

Firma Krzak-krzak się wyrwie i po firmie. Firma cieszy się tym że można w niej sporo zarobić. Według mnie zarobki są mizerne. Co z tego że zarabiasz 2500-3000 zł w lato jeśli musisz wyrobić 240 godzin przy takich pieniądzach.Takie ilości godzin w normalnych firmach wyrabiają pracoholicy. Średnio w ciągu roku, miesięcznie zarobiłem niecałe 1700 zł. To śmiech na sali biorąc pod uwagę wielkość firmy i jej lokalizacje - PODWARSZAWSKIE. Po sezonie czyli w zimie siedzisz w domu bo nie ma dla ciebie pracy w tej firmie. Ale mimo tego wszyscy ci mówią że tu są dobre zarobki. Jeśli chodzi o samą prace to mogę powiedzieć jedno. To nie praca to "PATOLOGIA". Wszystko zależy od działu na jakim pracujesz, tam gdzie ja pracowałem to "Debil rządził debilem". NAJWAŻNIEJSZE W FIRMIE FERRERO SĄ DWIE RZECZY: 1) Bezpieczeństwo żeby nikt nie zrobił sobie krzywdy (wiadomo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze) Po 2) i najważniejsze jak najmniej ludzi na linii a jak największa produkcja. Dział na którym pracowałem właśnie tymi dwiema zasadami się cechował. O wyreżyserowanych audytach nie wspomnę. Dodam że pracowałem tam prawie 4 lata. Rok w rok ta sama sytuacja wiosna początek kampanii produkcyjnej, lato harówa, jesień harówa, a zima bida i siedzenie w domu lub szukanie pracy po innych działach. Firma Ferrero potrafi tylko oszczędzać na ludziach i traktować innych poniżej swojego rozumu, mam tu na myśli przełożonych po podstawówkach i zawodówkach. Zatrudnienie w tej firmie cechuje się niesłychanie dużym "nepotyzmem" i bałaganem organizacyjnym. Tam nikt niczego nie wie i dowiaduje się na sam koniec, a jeśli trzeba szukać w czymś winy to upatruje się ofiary w niższym stopniem pracowniku. Najczęściej najniższym. Na podsumowanie chce powiedzieć że najbardziej przykre jest to że człowiek się stara i haruje, a na koniec kampanii i tak Cie odwołują. Przez te 4,5 roku pracowałem na różnych działach,Kn(Jajko);Kb,Raf,Figura,itd. Moje słowa dotyczą tylko jednego działu, podobno jest najgorszy w opinii innych ludzi na zakładzie. Ta firma nie ma przyszłości bo nie stawia na pracownika dlatego też pracownik nie stawia na tą firmę. Poziom kadry zarządczej na produkcji pozostawia wiele do życzenia. Żal mi tylko jednego w tej firmie, ludzi. Bo pracują na premie dla kierownictwa i są poniewierani. Nie jestem z konkurencji bo mam pojęcie o czym mówię. Wizerunek tej firmy dużo stracił w moich oczach przez okres czasu jaki przepracowałem w tej firmie i długo pozostanie w mojej pamięci. Nie polecam pracy w tym zakładzie produkcyjnym ponieważ nie warto się poniżać przed ludźmi którzy dorobili się kariery na ludzkiej krzywdzie.

sam
@Aksa 24.06.2017, 18:35
hej na jakim dziale można tyle zarobić?

Hej jak wyglądają warunki pracy?pracuje sie w 4brygadówce czy tygodniami?jak to wygląda?

onyks
@Czarny 11.05.2017, 01:33
No jak robiles po 120 h to napewno wziąłeś 1600 ja wyrabiam norme +2-3 sobotu i mam na reke 3200. Stawka brutto to 16 zl. Wiec...

Cześć Czarny możesz napisać na jakim dziale można tyle zarobić?

Matero91

witam Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca mechanika w Ferrero?? Wie ktoś coś na ten temat?? Był bym wdzięczny pozdrawiam

yolo

Może ktoś poda jakieś konkrety, bo mnie nie interesuje kto z kim sypia ani prywatne rozgrywki pomiędzy pracownikami-mnie takie rzeczy nie interesują najzwyczajniej. Może ktoś poprostu napisze jak zarabia przedstawiciel handlowy w tej firmie,jak jest z formą zatrudnienia, ile godzin sie pracuje. myślę że taka informacja będzie cenniejsza dla wiekszości tu zaglądających,pozdrawiam.

leo

wszyscy sie cieszyli gdy zaproszenia były tylko dla pracowników,ale jak tam pokazać sie z żoną gdy tyle chętnych laseczek tam jest:(

Pracownik

Aż tak chcecie tej imprezy?

leo

nie imprezy pżez rzałobe?Rzal.....

Zostaw opinię o Ferrero Polska Sp.zo.o. - Belsk Duży

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero Polska Sp.zo.o.