OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

lucy

06.11.2016 20:05

otto to porządna agencja, godna polecenia zawsze wszystkie warunki w umowie są spełnione i na czas
    B.

04.01.2017 19:55

LoL
    Luki

05.11.2016 20:23

Witam. Zastanawiam się nad wyjazdem z firmą OTTO do pracy w Holandii w Docdata Waalwijk jako order picker, może ktoś z Was już tam był i może się podzielić z opinią.
    Maniek

24.11.2016 14:38

Witam Pracuje ktoś obecnie w Firmie Docdata??? Jak tam jest ???
    M.C.

27.11.2016 15:34

praca wymaga nieco odpornosci psychicznej szczegolnie order picker , jesli jedziesz nie zgadzaj sie na dojazdy po 80-100km do pracy bo to organizacyjny koszmar i brak czasu na zakupy jedzenia. Raz masz godziny pracy a drugi raz ledwo na kemping wystarcza.
    Lukasz

05.11.2016 14:35

Witam. Chce wyjechać z firmą OTTO do Holandii, dokładnie do Docdata w Waalwijk. Ktoś już tam pracował? Mogę liczyć na jakieś opinie z Waszej strony?
    Beti

04.12.2016 21:03

Mój znajomy pojechał już jutro mija tydzień a dopiero 2 dni w pracy był i dopiero pójdzie w piątek i niedziele
    uuu

28.10.2016 19:01

Jedzie ktoś może do pracy w JUMBO w ten weekend ?
    lis

07.11.2016 17:22

tez prcaowalem w jumbo....spoko bylo, otto zalatwilo spanie ubezpieczenie no i transport. mam dosiwdczenie z roznymi agencjami i tu mi najlepiej
    mikser

06.12.2016 18:50

Mega oferta OTTO Pomoc przy pakowaniu prezentów Miejsce pracy: Gdańsk Wrzeszcz, al. Grunwaldzka 141 Nr ref: SK/PPPP/SP/12/2016

24.10.2016 16:53

Czy pracował lub pracuje ktoś z Was w magazynie Tommy Hilfiger w Holandii? Jak to tam wyglada? Jakie mieszkania? I mam pytanie odnośnie zarobków w biurze powiedziano nam ze stawka za godzinę to 9,04 euro brutto po odliczeniu podatku (50e) mieszkania (87e) i ubezpieczenia (20e) to zostaje około 200 euro tygodniowo na rękę zgadza sie?
    aleksandra

01.12.2016 18:23

To z pewnością fajna praca, przynajmniej można być blisko produktów topowej marki. Tak poważnie; praca jaką oferuje OTTO jest z pewnością atrakcyjniej przeliczalna na złotówki niż jakaś dorywcza na czarno w kraju-raju.
    greg89

20.10.2016 20:54

"Flexelectronic" ktos pracuje pracował?jakie opinie
    greg89

20.10.2016 19:20

ktos pracuje w "flexeletronic"?
    gaco88

20.10.2016 19:18

Ktoś pracował przez nich w "Flextronic"? Ogolnie wyjazd dla Pary ktoś wie gdzie najlepiej wyjechac w 2 os?
    gaco

20.10.2016 19:16

Witam Was . Wiadomo firma Otto jest w róznych miejscach ... Macie jakieś info odnośnie pracy w firmie "Flextronic" ? Jesteśmy parą jak dla par jak zakwaterowanie w miare przyzwoite warunki? Służbowe drogo wychodzi w okolicy prawie 400E na mies za osobe;/

18.10.2016 21:13

21.10.2016 11:49

piszę o holandii ale warunki są podobne wszędzie. co do niemiec to słyszałam o tym pakowaniu zabawek dobre opinie, a co do kasy to odezwij się do agencji, oni Ci udzielą konkretnego info.

15.10.2016 20:56

17.10.2016 15:13

mieszkanie spoko, wiadomo,że nie ma luksusów, ale wszystkie podstawowe sprzęty są. pokoje najczęściej dwu lub trzyosobowe. kuchnia, łazienka itd, prawie jak w domu ;) co więcej chcesz wiedzieć?
    Andi

13.10.2016 11:08

do pracy w MyToys nie jest potrzebny biegly niemiecki. poziom komunikatywny w zupelnosci wystarczy. z tego co sie orientuje to mieszkanie zalatwia Otto ale jesli masz gdzie sie podziac to mysle ze nie beda robili z tego powodu problemu
    Andi

13.10.2016 11:04

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

olendi

12.10.2016 13:30

A ktoś pracował jako order picker w UPS? Jak wygląda tam z kwestia ze znajomością języka?

11.10.2016 19:20

karol

12.10.2016 18:34

nooo dokładnie, tyle że w ciemno tyczy się jedynie języka, bo resztę ogarnia agencja. my się nie musimy o nic martwić, super opcja, jak ktoś ma problem z pracą w kraju.

11.10.2016 17:19

zuzka

21.11.2016 18:20

Najkorzystniej dogadać się w dwie trzy osoby żeby w razie czego mieć wsparcie. Językowo nie powinno być problemu, taki polisz-inglisz wystarczy na poczatek
    ptasznik

30.01.2017 18:31

Słuszna decyzja, wiedza jest najdoskonalszym paszportem do sukcesu i celu. Dobrej pracy.
    Lara

11.10.2016 14:57

Czy w My Toys wystarczy angielski komunikatywny bez znajomości niemieckiego?

10.10.2016 18:14

11.10.2016 16:30

taki poziom komunikatywny starczy ;) ale szczegółów musisz się dowiedzieć w agencji. z tego co wiem tyle będzie ok. są też oferty bez języka także coś na pewno Ci znajdą.

10.10.2016 16:50

jan

02.11.2016 14:12

ja znalazłem oferte pracy na facebooku, ale pewnie na ich stornie tez znajdziesz potrzebne informacje...na ich fb duzo jest ofert pracy.
    ksymena

26.11.2016 10:09

Takie namiary jakie znajdziemy w OTTO ułatwiają kontakty w ogóle; najważniejszy pierwszy krok i odwaga zwłaszcza jk nic i nikt nie trzyma nas w polskiej sytuacji. Tęsknotę da się poskromić. Odległości europejskie i komunikacja nie są niebotyczne.
    sandra

09.10.2016 16:58

ja pracowałam w otto w tym roku i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona, zakwaterowanie było w porządku - widać że po remoncie i wypłaty też na czas więc jak dla mnie to co najważniejsze to bez problemu
    andrzej

09.10.2016 22:29

Sandra napisz gdzie bylas i przy czym pracowalas bo do 2015 roku same negatywne opinie mozna znalesc na temat otto
    Natalia

16.11.2016 14:55

Hejka większość negatywnych opinii to w Work Service a tu okazuje się że większość pozytywnych to w OTTO

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Leila

09.10.2016 07:30

Czy warto przez nich wyjechać?
    elwira

12.10.2016 20:24

moim zdaniem tak! duzo plusow, mam gwarantowana prace, mieszkanie zalatwione i dobra kase. po to sie jedzie do pracy za granice. polecam ich bardzo
    lola

08.10.2016 22:25

byłam z nimi w Holandii i jestem bardzo zadowolona. praca spoko, placa tez. nie byly to wakacje i o to wlasnie mi chodzilo
    Gocha

23.10.2016 21:17

Hej a procował ktos na produkcji na roslinkach w holandii z firmy otto ? Jakie wrazenia?
    Olka

27.10.2016 15:25

praca polega zazwyczaj na przycinaniu i pakowaniu roslin. zawsze marzyl mi sie dom z ogrodkiem, takze ten rodzaj pracy bardzo mi odpowiadal
    kuba

05.10.2016 17:15

bylem juz 2 razy z otto na wyjeździe do pracy, raz w albercie a raz w mytoys, mysle o trzecim wyjexdzie, bo placa dobrze, wszystko jest zalatwione, a ludzie z ktorymi sie pracuje tez spoko. polecam bardzo

05.10.2016 09:11

Dział HR

05.10.2016 16:35

@se poszukujemy osoby z około 3 letnim doświadczeniem w dziale należności. Zachęcam do aplikowania - jeśli tylko Twoje doświadczenie pokrywa się z poszukiwanym profilem Asia lub Agnieszka z działu HR będą się z Tobą kontaktować

02.10.2016 10:10

zbyszko

02.11.2016 17:55

Jak widać z opinii są podzielone; myslę, że dużo zależy od naszej determinacji i chęci. Niestety to polska cecha narzekanie od podstaw.Trochę "amerykańskiego" optymizmu.
    Małgosia

07.12.2016 00:30

Ja to bym raczej powiedział, że to kwestia szczęścia, gdzie trafisz. Ogólnie małe szanse, że dobrze...
    ZBIGNIEW

02.10.2016 01:01

W ILU SIE SIEDZI W POKOJACH?
    alex

28.10.2016 18:01

Zakwaterowanie w takich przypadkach bywa kwestią losową, ale mozna się przecież z kimś znajomym ustawić i będzie jak sobie zorganizujecie. To nie jest Hilton, ale coś za coś. Przelicznik euro wynagradza trudy
    marta

29.10.2016 12:15

no ale mieszkania mają fajny standard. najłatwiej jechać z kimś znajomym ale jak się nie da to nie ma tragedii. ludzie są spoko, mieszkałam przez otto w różnych miejscach i dało się ogarnąć.

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

dżasta

30.09.2016 16:40

kolejny raz w mytoys i kolejny raz pełna satysfakcja, wszystko bylo tak jak trzeba: zakwaterowanie,kasa, wspollokatorzy, polecam kazdemu
    krych

30.09.2016 16:24

jade juz kolejny rok pracowac do mytoys i polecam, zakwaretowanie ok zarobki tez zawsze na czas
    kuba

24.09.2016 21:44

ogolnie jestem zadowolony, pracowalem w myToys, kasa na czas, zakwaterowanie tez w porzadku, wszystko ok
    kinia

24.09.2016 21:38

w zeszłe wakacje pracowalam w myToys i mega polecam! super zakwaretowanie, regularne wyplaty no i mozna nauczyc sie jezyka, same plusy
    franek

22.09.2016 18:44

ja pojechalem z nimi do fabryki my toys, bylem kilka miesiecy, bylo ok, otto to spoko agencja, polecam ich
    makary

25.10.2016 19:50

Jest optymistycznie, też się wybieram pierwszy raz i takie komentarze budują. Najważniejsze mieć odwagę wyruszyć w drogę....potem będzie tylko lepiej....
    elf

28.10.2016 14:22

spokojnie, dobrze bedzie. Otto to pewniak w tej branzy takze bedzie elegancko. napewno przywieziesz niezla kaske a praca jak kazda inna
    mateo

18.09.2016 19:01

agencja która załatwia wszystko od podstaw, znając język czy nie można wyjechać, więc w sumie każdy może znaleźć przez nich robotę. nie robią problemów, na miejscu jest opieka, więc można się do nich zgłosić jak coś. mi się nie zdarzyło,żeby coś tam nie grało.
    robert

14.09.2016 17:59

mi sie to podobalo ze wsyztsko bylo zalatwione od a do z, praca, mieszkanie, nawet transport do Holandii. jak kiedyś jechalem na wlasna reke i musialem wszytsko szukac sam to byla porażka, a tu to super.
    adrian

15.11.2016 17:33

praca w my toys spoko, niemiecki musisz umiec sie dogadac...plusem jest to ze masz zakwaterowanie blisko. bylem, polecam, zarobki wg mnie w porzadku
    zygfryd

26.01.2017 18:23

Znajomośc języka przynajmniej na poziomie podstawowym zawsze pomaga to oczywiste; ale da się to ogarnąć; poza wszystki warto mieć rozpoznanie w zakresie fahowym. Opłaci się.
    Aufnwn

08.09.2016 13:12

Jedzie ktos w ta sobote do Weeze na hotel? Moze z bialegostoku?
    Ula

07.10.2016 17:32

Hej jestem zaintetesowana współpracą z tą agencją. Możesz coś o niej opowiedzieć. Jakie wrażenia. Też jestem z Białegostoku.
    n.i.n.

08.09.2016 12:13

nawet jak się nie zna języka to sobie człowiek poradzi, w holandii bez języka luz. a na miejscu i tak się podłapuje sporo. nie ma się co tym przejmować. najważniejsze że praca jest gwarantowana, i nie zostanie się bez pieniędzy i że ma się dach nad głową.
    bartosz

24.10.2016 16:11

Warto sprawdzić stronę (usunięte przez administratora) Praca w róznych branżach na terenie Niemiec i Holandii, zarobki w euro korzystne po powrocie; to epizodyczne zatrudnienie zawsze jest lepsze niż czekanie na mannę z nieba.
    dorota

25.10.2016 13:37

no żebyś wiedział. ale jak widać niektórzy wolą narzekać niż cieszyć się tym co mają. dla mnie warty jest wyjazd choćby na parę miesięcy, w sprawdzone miejsce, jak przez otto, nić nie mieć za co żyć.

06.09.2016 18:56

mikołaj

11.10.2016 17:28

Pakowanie zabawek w niemieckim - Gernsheim, mieszkanie we własnym zakresie, zarobki niezłe.
    han

05.09.2016 15:55

niemcy czy holadnia to już kwestia języka, nie ma znaczenia, ważne że nie ma samemu bo się można przejechać na takim wyjeździe. z otto wszystko jest załatwione, przejazd, nocleg itd. więc nie ma sensu samemu się ładować za granicę.
    bolko

10.10.2016 16:16

Warta uwagi oferta My Toys - otwieranie i sortowanie produktów lub zbieranie zamówień na magazynie zajmującym się wysyłką towarów. Niemcy.

03.09.2016 14:56

zawiedziony

10.10.2016 16:55

Weż pieniądze na bilet
    amor

09.11.2016 18:13

Ale bilet powrotny,czy biletdo kasy? Wiem, że Otto daje bardzo fajne namiary na mega pracę. Korzystałem więc polecam.
    się gra się ma

01.09.2016 11:13

ja tam mam dobre skojarzenia z otto. znam wiele osób, które jechały z tą agencją do holandii a teraz do niemiec i chcą z nimi dalej pracować. akurat za olewanie pracy i chlanie są kary, więc to nie jest prawda co napisał ktoś powyżej. oni potrzebują pracowników a nie leserów.
    witek

31.08.2016 16:30

nie kumam po co się męczyć i samemu szukać roboty, jak otto może wszystko załatwić. albo z językiem albo bez. i jeszcze gwarantują pracę, żeby było na rachunki i jedzenie. można? można. łatwo i przyjemnie.
    Koral

02.09.2016 07:50

Ja prace mialem u nich caly czas, jak nie bylo w jedym miejscu to przerzucali do innego, wiec caly czas pracowalem i nie bylo mowy zeby siedziec i nic nie robic. A kasa tez byla, wyplaty na czas....wiec troche mnie dziwi twoja opinia

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.