OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Robban12

26.04.2017 13:02

Pracuje ktoś w Albert Heijn w Geldermalsen? Jak wygląda tam sytuacja? Ile można na tydzień zarobić i ile trzeba dojeżdżać do pracy? I czy jest gwarantowana liczba godzin?
waca

26.04.2017 19:43

jak byłam w AH to z godzinami nie było problemu i kasa też była niezła, zarobiłam, po odjęciu mieszkania i reszty wydatków, jeszcze odkładałam (po to tam pojechałam).

25.04.2017 21:46

Cześć. Ja mam takie pytanie bo chce jechac to pracy jako order pick powiedzcie mi jak to jest z jezykiem w jakim stopniu trzeba go znac?
Bartk00

26.04.2017 15:04

W takim żebyś powiedział koordynatorowi po angielsku / holendersku że drukarka Ci nie wydrukowała etykiet, żebyś powiedział gościowi z obsługi o słabej baterii w wózku, o tym żeby Ci koordynator powiedział czy w danej lokacji na pewno jest manko i takie ogólne magazynowe pierdółki ;-)
domi

25.04.2017 16:29

Jest git, można wyrabiać nadgodziny, kasa na czas, zakwaterowanie ok.
michal2414

24.04.2017 11:51

ok dzięki za informacje :) tylko już nie rekrutują do AH bo nie ma miejsc podobno.
captcha

23.04.2017 17:13

agencja spoko, ale polecam zalatwic sobie swoj dojazd - ja do niemiec jechalem ze szczecina z firma INTERBUS, szybko i komfortowo. cena przystepna
otteusz

25.04.2017 23:30

heh a ja wlasnie wrucilem z Belgii z pracy z Otto i tez wlasnie jechalem z Interbus Szczecin :D dobrze mi sie jechalo z nimi, bezpiecznie i calkiem tanio. nie zdarli zarobionej kaski w OTTO :D :D
michal2414

20.04.2017 20:15

Pracuje ktoś w Albert Heijn w Geldermalsen? Chodzi o system głosowy. Jak wygląda praca? Cięzka? Dobre warunki mieszkaniowe? Jakby ktoś napisał więcej info na maila byłbym wdzięczny. email: [email protected] Pozdrawiam
plis

21.04.2017 12:03

praca nie jest ani ciężka, ani trudna, spokojnie sobie poradzisz. co do mieszkania, to jest tak że agencja daje przygotowane mieszkanie/pokój a jak sobie mieszkańcy rządzą to już inna sprawa-jak się trafi na fleje,która nie sprząta to jest brudno , najlepiej ustalić sprzątanie od razu, bo potem się robi syf i nikomu się nie chce sprzątać ;)
adek

23.04.2017 13:24

pracowalem nic trudnego zbierasz zamowienia. co do warunkow mieszkaniowych sa dobre. mozna spokojnie odpoczac po pracy. kasa fajna i mozna zarobic polecam
takiezycie

19.04.2017 19:39

powiem tak, mialobyc kolorowo jest raczej srednio, po 1 zostaly mi obiecane dojazdy do pracy po zakwaterowaniu okazalo sie ze trzeba sobie kupic rower za wlasne pieniadze, po 2 gosc co mnie umawial byl super mily, (usunięte przez administratora) , ale na szczescie ludzie sa bardzo ogarnieci, w biurze jest spoko nawet, siano tez nie jest zle nawet na wiekowce i pewnie wielu z was interesuje jak wyglada dom otoz wydaje mi sie ze dobrze trafilem, nie wiem jak gdzie indziej ale calkiem spoko jest, mili ludzie, pomocni jest CZYSTO ale jak na te niecale 100 euro tygodniowo to dla mnie warunki sa do zycia, bez luksosow - najlepiej zabrac ze soba jakies naczynia garnki patelnie, siano nie jest złe, warunki całkiem dobre, chociaż różnie słyszałem u nas jest czysto pomimo mieszkania 30 osob po 2-3 osobowe pokoje, mysle ze w glownej mierze to w porzadku ludzie, zalezy gdzie trafisz wiec lepiej pierw sie dowiedziec od kogos kto mieszkal i probowac dzwonic do ludzi w holandii a nie zalatwiac przez biuro w polsce bo naobiecuja bajek a potem z nic z tego nie ma :)
kosa

20.04.2017 13:33

aktualnie pracuje. dojazd mam zapewniony, praca jest. ludzie z ktorymi mieszkam ok, mieszkanie dobre, nie moge sie przyczepic, wiadomo ze to nie sa luksusy ale nie o to chodzi. kasa regularnie wplywa. dlatego polecam otto
Paulina

19.04.2017 10:45

Mam zamiar wyjechac do Holandi do pracy( głównie interesuje mnie stanowisko pakowacza) jednak chcialabym miec pewnosc dobrej pracy ( nie chce wrocic z niczym) czy ten pośrednik jest dobry? Chodzi mi o Otto work force. Czy mozna tej firmie powierzyć swój wyjazd?
lelek

20.04.2017 16:23

Nic nie bój, można jechać śmiało z nimi
zwinka

20.04.2017 16:48

ja tak zrobiłam i nie żałuje. byłam przez otto w różnych miejscach i na różny okres czasu i spoko mi się układało. kasa zawsze na plus, godziny się zgadzały, a o to mi chodziło.
Przemek

16.04.2017 07:09

Jutro wyjeżdżam z otto do nl z OTTO jako order picker. Praca w Jumbo. Den Bosch/Oss. Ktos tez? Kontakt [email protected] Mam 20l.
bartek

18.04.2017 12:52

pracowalem tam jakis czas temu. fajna praca. gdyby nie to ze musialam do Polski wrocic pewnie dalej bym tam pracowal. kasa mi odpowiadala
Bodzio

15.04.2017 18:51

OTTO Work Force Polska to świetna firma, polecam do współpracy.
wola

14.04.2017 15:10

otto spoko bo ma ofertę i bez języka i z językiem, dla różnych osób, można znaleźć pracę praktycznie w każdym wieku. a najważniejsze,że na takim wyjeździe można zarobić.
Kaśka

13.04.2017 17:50

Ktoś się orientuje czy wymagane jest zaświadczenie o niekaralności?
mada

12.04.2017 15:16

byłam przez otto parę razy, w różnych miejscach, w tym 1 raz za granicą bez języka. wszystko się udało, a ja zarobiłam tak jak chciałam.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zlecenie na magazynie bez doświadczenia - Wolne weekendy!

Warszawa

31.4 - 37.7 PLN / h

Czas na zmianę pracy - Magazyn - Stała pensja

Racibórz

5135 - 5135 PLN / m

Super stawka -Magazyn - Mile widziane UDT!

Biskupice Podgórne

32.4 - 37.5 PLN / h

Praca na produkcji - Premie, zorganizowany dojazd

Tarnobrzeg

5546 - 5887 PLN / m

bee

12.04.2017 12:50

ktoś jedzie jako Order Picker 29 kwietnia?
miso

14.04.2017 11:12

ooo tak ja wlasnie pracowalem, dobra fucha, praca w porzadku dobrze to wspominam. tez sie rozgladam teraz za praca jesli jest taka oferta to chyba sie zglosze.kasa dobra byla
Danuta

12.04.2017 09:36

Ja jestem również zadowolona z pracy dzięki nim. wszystko zorganizowane tak jak być powinno, mogę polecać.
wika

11.04.2017 21:19

otto ma dużo ofert, można sobie dobrać godziny, nie ma sytuacji, że się zostaje bez pracy. agencja bezproblemowa, wszystko załatwia.
edzio

11.04.2017 18:05

otto ma duzo dobrych ofert. ja znalazlem oferte przez fb. kasa fajna, mieszkanie tez ok, aktualnie pracuje i jest spoko.
Janek

27.04.2017 11:43

Jak wygląda sprawa z językiem ponieważ za dwa tygodnie wybieram sie do biura i wiem że wyjazd jest od razu znajomy pracuja jako picker na jakiejś hali jak to wygląda znajoma zachwalała
grabi

28.04.2017 20:19

jeśli jest wymagany język to podstawowy, tak żeby się dogadać i obsługiwać urządzenia, nic trudnego. ogólnie warto z otto wyjechać, mają też prace bez języka, więc każdy coś znajdzie.
Adiiczek

09.04.2017 21:31

Tak z innej beczki, pracował ktoś w Goslik Personal, praca w Niemczech? Prosze o maila na [email protected]
agata

08.04.2017 22:20

z otto zaczynałam wyjazdy, potem były inne agencje, ale wróciłam do otto. sprawdzona agencja, godzin nigdy nie brakuje, domki są spoko urządzone, więc nie ma co narzekać.

07.04.2017 11:08

Mam 20 lat, wiec pewnie łapie się na wiekówkę i ile moge odłożyć na miesiac? Oferty sa 1200-1800 euro brutto wiec nett wyjdzie mniej do tego opłacenie domku i dojazd. Hym. Opłaci się to?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

06.04.2017 11:07

CYli warto jechać z nimi czy nie bardzo?
Monika

08.05.2017 15:44

Zdecydowanie nie!
jakubik

09.05.2017 19:19

warto! praca załatwiona, kase wypłacają terminowo. po to jedziesz! to pewne biuro bez sciemy
Batman

05.04.2017 22:35

Nikt w tej firmie nie potrafi odebrać telefonu od paru dni żenada
Pat

05.04.2017 22:02

nie polecam konkretnie. Wlasnie siedzimy z chlopakiem na jednym z zaakwaterowan w Uddel. Praca miala byc w Hilton Meats ww Zaandam. Nie zeby nylo tam az 100km w jedna strone od miejsca zakwaterowania. (usunięte przez administratora) Niby jestesmy jutro w planingu.na 6h do pracy jako rezerwa. Oprocz Nas z 30 osob w tym Hiszpanie i Bulgarzy (usunięte przez administratora) Dobrze ze chociaz wspollokatorzy w domu sa bardzo mili ii tratrafilismy do lepszego domku gdzie o dziwo jest kabina prysznicowa drzwi i okna sie w miare domykaja i o dziwo jest wifi (usunięte przez administratora)
gorza

15.04.2017 12:53

z mieszkaniem nigdy nie miałam problemu, ale wiadomo że sporo zależy od osób na które się trafi na domku. teraz te mieszkania są dużo lepsze niż te, które były parę lat temu. z godzinami i dojazdem też nie było źle, czasem bliżej czasem dalej,ale zawsze praca była.
Marecki

25.04.2017 09:19

Byłem z nimi w Holandii i też w Uddel mieszkałem nawet ładna ta wioska choc fakt zakwaterowanie to jak trafisz sa dobre domki i są do dupy w którym domku mieszkacie?

05.04.2017 16:48

Witam. Mam 20 lat i chciałbym wybrac się z tą agencją do Holandii jako pakowacz. Czy opłaci się? Ile wyjdzie zaoszczędzić odliczając domek i ubezpieczenie? Moze ktośwybiera się tez 29kwietnia?
Karol

05.04.2017 08:29

OTTO Work Force to fajna agencja. Miałem okazje korzystać z ich pośrednictwa i byłem bardzo zadowolony.
mikołaj

04.04.2017 19:03

Z agencją pracy Otto opłaci sie wyjechać do pracy chociażby w Holandii; mają namiary adresowe i proporcjonalne warunki płacowe w porównaniu z brakiem pracy w kraju to jak znalazł.

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

zainteresowany

03.04.2017 02:00

Drodzy moi, piszę z zapytaniem. Co mozecie powiedziec o firmie posredniczej, tora zarządza domkami, mamna mysli firme Goodstay, ona działa z ramienia OTTO i dogląda "dobytku. Pozdrawiam w razie czego prosze o wiadomosc na e-mail confiable@o2,pl
Adi

02.04.2017 16:20

W.Heemskerk.BV praca na inpak pakowanie z taśmy trzeba być szybkim i spostrzegawczym ja mam wadę wzroku i nie daje rady zgłosiłem to kierownikowi to powiedział że mam robić tak abym dał radę. Obiecują w Polsce super warunki podczas rekrutacji że jak się nie sprawdzisz na jednym stanowisku to znajdą ci inne dopasowane do twoich możliwości jak narazie wszystko mija się z prawdą.
otto

03.04.2017 17:21

no ja mialem sytuacje ze w jednym miejscu bylo za malo godzin i znaleźli mi inna prace zebym spokojnie mogl sobie zarobic....takze ta gwarancja pracy na moim przypadku jest. faktycznie zarobilem spoko hajs. wiec dla mnie otto sie sprawdzilo
mela

28.03.2017 20:46

wie ktoś czy długo czeka się na odpowiedź od nich jak się wyśle aplikacje o pracę? I jak ich decyzja jest negatywna to czy informują o tym?
Natalia

28.03.2017 12:53

Czy dowiem się coś więcej na temat pracy dla referenta ds. administracyjnych w Warszawie? Gdzie dokładnie miałaby być praca? Jaka płaca? Może jeszcze coś więcej wiecie?
minia

27.03.2017 17:10

Otto to też szansa na zatrudnienie zagraniczne. Do sprawdzenia Komisjoner (Zbieracz zamówień) – Holandia Od: OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.
katarzyna

26.03.2017 17:59

chciałabym się dowiedzieć czy ktoś już się dowiadywał o pracę jako Orderpicker w Holandii?
wit

27.03.2017 16:36

tak pracuje w albercie, zbiera sie zamowienia, stawki dobre, praca nic trudnego i mi odpowiada. otto daje rade, ogarnia wszystko za ciebie , w sensie np prace i mieszkanie
katarzyna

28.03.2017 18:40

A ile się czeka na odpowiedź jak się wyśle aplikacje do nich? Informują również o nie przyjęciu do pracy?
jeżyk

24.03.2017 17:45

decyzja o wyjeździe byla bardzo dobra....za prace zarobilem uczciwa kase. dlatego wszystkim polecam warto
doświadczony

25.03.2017 10:50

pracownik biura????
kura

22.03.2017 10:58

@marol dzięki wielkie za jakąkolwiek opinie :) Właśnie zastanawiam się czy aplikować bo praca jest w Amsterdamie a akurat jestem na miejscu. Uwielbiam pracę związaną z ciuchami więc może nie będzie tak żle a myśl że to ubrania jakoś ułatwi mi pracę, bardziej obawiam się ludzi niż samej pracy :D :/
hex

23.03.2017 08:20

nie masz się czego bać ;) tam też jadą ludzie, którym zależy na pracy, bo leniwce i nieroby długo nie pracują ;) poza tym można się dogadać ;) najważniejsze, że jest praca, więc i kasa na czas.
Dominika

21.03.2017 18:48

A po ile godzin dziennie pracowaliscie i ile dni w tygodniu?
Natalia

21.03.2017 17:42

OTTO Work Force mają fajny program "Praca 55+" dla osób w takim wieku u nas jest trudno z pracą. Może ktoś zna więcej szczegółów o tej pracy. Gdzie ludzie jeżdżą, jaka to praca no i podstawowe pytanie ile można zarobić?
zbyszek

21.03.2017 15:12

wczoraj wrocilem z otto z nl, kasa zarobiona, czasem bylo ciezko duzo pracy no i z dala od domu ale bylo warto generalnie polecam
kura

18.03.2017 18:49

WITAM czy pracował ktoś na pakowaniu odzieży Tommy Hilfiger? jeśli tak bardzo proszę o jakiekolwiek opinie :)
marol

19.03.2017 13:48

taki rodzaj pracy mogę polecić, nie jest bardzo męcząco i nic skomplikowanego a zarobki na poziomie. jak nie masz nic nagranego na miejscu to polecam.
gru

15.03.2017 22:17

Witam ,może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają domki na ośrodku w Oss ?ilo pokojowe sa te bungale i czy każdy pokój jest zamykany na klucz ?
Dominika

21.03.2017 18:22

A czy w tych domkach są oddzielne pokoje? Jak wygląda umeblowanie? Jak chcemy jechać ze znajomymi grupą to nie rozdzielą nas? Będziemy mogli mieszkać razem?
viola

22.03.2017 09:55

pokoje są z reguły 2-3 osobowe,umeblowanie jest podstawowe- łóżko, szafa, krzesło itp. nie ma specjalnych wygód,ale da się spokojnie mieszkać. najważniejsze,żeby się dogadać z innymi lokatorami żeby sprzątać na bieżąco, bo się potrafi zrobić bałagan jak się tego nie pilnuje.
Fil

15.03.2017 15:44

Witam. Wybiera się ktoś z nimi do Holandi na części samochodowe na produkcję albo już był ? Mają teraz widzę ofertę.
marr

17.03.2017 17:50

jeśli pasuje Ci oferta to jedź. nie pożałujesz bo hajs można niezły zarobić. czasem lepiej się zdecydować na wyjazd niż czekać na kogoś znajomego żeby jechał z nami.
ja

06.04.2017 14:21

marr jaki to jest niezły chajś według ciebie?????!!!

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.