OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

justa

30.08.2017 18:07

widze publikujecie takie opinie jakie są dla was pozytywne ... patola
    Zmor

31.08.2017 05:30

Wyjezdzalas z nimi do pracy? Mozesz cos wiecej napisac?Czy to OTTO to kolejna agencja kto duzo mowi a ogolnie to kolejne dno?
    W ni uja

30.08.2017 07:04

Jedzie ktos do sortowni kurierskiej pod Hamburg? Sa moze jakies osoby ktore też sie wybierają?
    hcr

30.08.2017 06:29

Witam, poszukuje materiałów ( zdjęć , filmów ) ukazujących warunki zakwaterowania w ww. agencji. Interesują mnie również informacje nt. firm, zakładów z którymi współpracuje agencja Otto Work Force. Osóby mogące pomóc zapraszam do kontaktu drogą email [email protected] Z góry dziękuję
    harry

29.08.2017 21:54

fajna, lekka praca. Otto to pewniaczki. możesz smiało jechac
    Loon

29.08.2017 21:45

możesz jechac na pewniaczka. bylem z nimi kilka razy i zawsze było spoko
    Onaa

29.08.2017 21:04

Czy ktoś wyjezdza w sobote Sindbadem do pracy??Do Venlo i stamtąd bus firmowy zabiera na zakwaterowanie??praca w Flextronic-moje gg 36544541 Ania
    chanel

29.08.2017 12:47

wybieram sie z firma otto do pracy w holandi do pakowania salatek ktos byl cos moze powiedziec na ten temat
    Karollo34

29.08.2017 05:54

Witam.Czy ktos sie wybiera niedługo do sortowni kurierskiej pod Hamburg? Był ktos moze z OTTO w podobnej pracy i jakie wrażenia?
    albert

28.08.2017 22:08

tak ,mieszkaliśmy razem. na początku na lokacji otto z 2jką współlokatorów, później wyprowadziliśmy się w 6tkę i wynajęliśmy dom. dogadaliśmy się tak, że mieliśmy te same zmiany. jeśli chodzi o lokację, na którą trafiliśmy były to domki kempingowe. wokół mieskzali też Holendrzy, którzy tam przyjeżdżali na wakacje, ale wszystkie 'ottowskie' domki były obok siebie. przestrzeń była niewielka - pokój dzienny z aneksem kuchennym, 3 małe pokoje, osobno kibelek i osobno łazienka z prysznicem. standard naprawdę fajny, wszystko ładnie urządzone jak z katalogu ikei :D wszystkie podstawowe rzeczy w kuchni takie jak miski, szklanki, kubki, sztućce, garnki itd już były. do tego lodówka, mikrofala, telewizor. no i ogrzewanie :) każdy domek miał mały tarasik, obok była osobna pralnia z suszarka. w pobliżu było też jeziorko i plaża, więc latem było naprawdę klimatycznie, trochę gorzej było, gdy zrobiło się już zimno. ale wtedy akurat się przeprowadzaliśmy. do dyspozycji mieliśmy busy, którymi dojeżdżaliśmy grupowo do pracy :D hmm co tu jeszcze.. nie wiem jak jest teraz, ale ja bardzodobrze wspominam pracę w Albercie i same warunki. jeśli macie jeszcze jakieś pytania co do Alberta w Geldermalsen to chętnie odpowiem:)
    albert

27.08.2017 22:44

@Picker ja paracowałam przez Otto w Albert Hein w Geldermalsen razem z chłopakiem rok czasu :) praca na początku może się wydawać ciężka + presja czasu, norma itd, jednak później wchodzi taka automatyka, że po prostu robisz swoje na luzie. fajna atmosfera, młodzi ludzie, Holendrzy przyjaźni, koordynatorzy pomogą w razie potrzeby. Naprawdę mogę polecić Otto, niedlugo chyba znowu się wybierzemy. Pieniądze można odłożyć i to całkiem spore. Za pierwszym razem jechaliśmy przez Contrain z Poznania na szklarnię i to była masakra na każdym polu. Jadąc drugi raz do Holandii miałam mega obawy, ale w Albercie okazało się naprawdę spoko. Dodatkowo na popołudniówkach są darmowe (dobre!) obiady :D jedna z lepszych prac na jaką można trafić w Holandii bez doświadczenia. Generalnie praca polega na tym, że masz skaner i słuchawki, dostajesz zamówienie na określony czas, jeździsz (prostym w obsłudze) paleciakiem (tak to można określić:D), na którym masz kosze (kary). System mówi Ci (po polsku) w jaki regał masz wjechać, a Ty pakujesz i układasz paczki, tak żeby jak najlepiej je pomieścić i mówisz odpowiednie komendy:) no i odstawiasz każdy kar na miejsce, z którego późneij wyjeżdża. tak w skrócie mogę to opisać:D myślę, że każdy W MIARĘ a nawet średno ogarnięty człowiek sobie w tej pracy poradzi. Powodzenia :)
    Józek

25.08.2017 22:36

Słyszałem, że OTTO Work Force Polska ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca. Mają bardzo dużą ofertę pracy i jak widać na rynku jest za mało ludzi do pracy!!
    Xxx

25.08.2017 21:42

Mam pytanie czy jak ktos z was wczwaniej zerwal umowe to czy placil kare?

03.09.2017 16:37

Zrywałem 2x w otto i nigdy nie zapłaciłem kary. Tylko musisz zadzwonić i pogadać. Zależy też w jakiej firmie pracujesz bo w niektórych trzeba być przeszkolonym i trzeba wiedzieć co i jak robić, ale jak dasz znać wcześniej i znajdą kogoś na twoje miejsce to na pewno nie bdz problemu.
    Reginka

22.08.2017 21:19

Trudno jest mi się odnieść do tych wpisów. Skrajnie różne opinie świadczą, że jeśli ktoś jedzie żeby zarobić to zarabia i nie szuka dziury w całym. Natomiast niektórzy jadą rzekomo do pracy a robią wiele innych rzeczy!
    Darek

22.08.2017 00:23

Witam, wybiera się ktoś do Holandii 26.08 do pracy w "Albert Heijn" ? Jeśli tak proszę o info na [email protected]
    Lipaaaaa95

21.08.2017 10:30

witam, planuje wraz z chłopakiem wyjechać z agencja OTTO do pracy do Niemiec, a dokładnie na magazyn zabawek, trochę opinii z 2010 roku się naczytałam i się zniechęciłam, choć z 2016/17 są o wiele lepsze. I stąd moje pytanie, czy to możliwe na tak duży przeskok w przeciągu 6/7 lat? Czy warto zrezygnować z pracy w Polsce (za grosze) i wyjechać z nimi? Mam tu na myśli miasto Gernsheim. Mogłabym liczyć na jakieś opinie od osób które były/ widziały/ doświadczyły i są w stanie rzetelnie się na ten temat wypowiedzieć? Pracy się nie boję, wiec uwagi, że "za ciężko" mnie nie interesują:) wiadomo, nikt nie płaci za siedzenie, ale za ciężką pracę :) Byłabym wdzięczna :) POZDRAWIAM! :D:D:
    ula

24.08.2017 22:15

hej, no najlepiej jednak potraktować wszystko z lekkim dystansem i sobie samemu wyrobić opinię. chociaż wiem że to niełatwe. otto działa na rynku długo, jest jedną z bardziej znanych agencji, mnóstwo ludzi z nimi wyjechało i wróciło zadowolonych, ja tak samo. jeśli chodzi o samą agencję to bardzo się zmieniła na korzyść, zwłaszcza jeśli chodzi o mieszkania, jest teraz dużo lepiej niż kiedyś. o ilość godzin i pracę nie ma się co martwić, tego jest zawsze dużo ;)
    Lipa

21.08.2017 09:26

Hej, planuje wyjazd z otto do Gernsheim na magazyn zabawek, mógłby ktoś kto był/widział/doświadczył, powiedzieć kilka zdań o tym :)

20.08.2017 12:16

Hej mysle o wyjezdzie z otto jednak mam watpliwosci jakie warunki mieszkalne czy ciezka praca. Ktos kto byl i jest chetny powiedziec co nieco pisac: [email protected]
    anka

21.08.2017 12:15

praca czy ciezka...zalezy gdzie jedziesz, ale powiedzmy sobie szczerze w koncu po to sie jedzie do pracy zeby pracowac a nie lezec....tez jak jechalam troche sie balam, bo wiadomo ze roznei sie slyszy, ale u otto bylo dobrze wszystko, nie mam zastrzezen. warunki tez zalezy gdzie mieszkasz, ale generalnie dobre, ja akurat mieszkalam ze byl pokoj 2 osobowy, byla lazienka, kuchnia, okolica w porzadku, wiec wszytsko co potrzeba.

20.08.2017 12:15

19.08.2017 11:29

OTTO Work Force obroni się przed negatywnymi opiniami pisanymi na siłę.
    olx

16.08.2017 11:23

jedyne czego żałuję? że nie zdecydowałem się na dluzszy wyjazd. bo dobrze sie pracowalo, kasa byla. mysle o kolejnym wyjezdzie. zdecydowanie polecam!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

15.08.2017 21:52

Ludzie nie sugerujcie się co tu piszą "inni"... Są przecieki z bardzo dobrych źródeł że jednym z obowiązków Pan z biura jest aktywność na forum i wypisywanie dobrych opini. Jedna wielka ściema... Żal
    Kora

15.08.2017 20:15

Aż nudno zrobiło się na forum bo same opinie pochwalne wystawiamy dla agencji. Zasługują na to jak mało kto.
    Ooooola

14.08.2017 13:12

Mam pytanie jak to jest pojechać swoim samochodem ? Czy ktoś pracuje przez tą agencję i jeździł swoim samochodem a nie busem?
    Romka

12.08.2017 12:54

no, to prawda, agencja bardzo dobra. polecam znajomym i nie znam niezadowolonej osoby. ja też sobie chwalę wyjazdy z nimi.
    Pochlebca

11.08.2017 10:50

Takich fajnych agencji jak OTTO Work Force jest niewiele na rynku pracy.
    drak

10.08.2017 11:57

mi znajomy o otto powiedzial i tez z nimi zaczalem pracowac. zarabiam dobrze, powoli sobie odkladam potrzebuje na niedlugo wiekszej gotowki wiec mi na pracy zalezalo. wczesniej szukalem pracy ale stawki smiesnie male. tu jak najbardziej mi odpowiada. mozna z ludzmi z otto sie dogadac, wszystko mam na umowie czarno na bialym i jest w porzadku.

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

mema

07.08.2017 14:19

firma godna polecenia wszystko jest tak jak sie dogadywalismy na poczatku
    bet

03.08.2017 13:54

Witam! Czy pracuje ktoś w firmie Gazelle w Dieren w Holandii? Byłabym wdzięczna, jeśli dostałabym jakieś opinie na temat pracy tam i zarobków.
    P6tryk

03.08.2017 10:20

Hej wszystkim,czy ktoś z was pracuje w ah online kolo amsterdamu???dajcie znać czy warto wyjechać przez otto.
    uzur

02.08.2017 17:25

jedzie ktos do albert hein w gelermalsen w ten weekend jako order picker?
    monia21

30.07.2017 19:25

jednemu nie podpasowalo bo pewnie robic nie chcial albo myslal ze jedzie do luksusowego hotelu i teraz sieje zamet? ogarnijcie sie ludzie, firma zapewnia Wam prace, nie wykorzystuje tylko placi uczciwie za robote, warunki sie zgadzaja z tym na co sie umawialam, mieszkanie tez jest w porzadku, ale nie ma co liczyc na sprztaczke, jak sobie poscielisz tak sie wyspisz!!
    Aśka

28.07.2017 20:51

ja tam syfu nie widzę w agencji ;) raczej ciekawe oferty, możliwość pracy bez języka i z językiem, jeden kraj, drugi, różne miejsca. dobra sprawa.
    słabo

27.07.2017 18:59

Uwaga !!! Otto sami sobie pisze dobre opinie !!! Wiem to od pracownika który tam pracuje !!!! A podobno jest to największy syf wśród agencji
    dj

31.07.2017 11:26

napisze dobra opinie bo pracuje z nimi i jestem zadowolony!!! dla mnie sa nr 1 , nic innego juz nie szukam. potrzebowalem pewnej firmy i tu jest dobrze, kasa wlatuje
    blueberry21

27.07.2017 17:32

Witam, czy ktoś moze cos powiedziec na temat Orderpickera? Mam wyjazd do pracy w Rotterdamie w najbluższy wekend (29.07.2017) , jesli ktos tez jedzie, prosze daj znac ;-) [email protected]
    Hej

26.07.2017 09:43

Jedzie ktoś 31 lipca z Krakowa do pracy jako order-picker do Mijdrechtu?
    ed

27.07.2017 20:54

do pracy w albert heijn jedziesz?
    Hej

28.07.2017 12:10

Podobno do Blokker B.V. Słyszałeś coś o tym?
    omasz

25.07.2017 12:54

dobra, wyplacalna agencja. lokum blisko sklepu, spoko wspollokator, godziny na ok
    muniek

24.07.2017 14:47

OTTO mnie nie zawiodlo, podpisalem z nimi kontrakt na dana liczbe godzin i kiedy na magazynie zrobil sie jakis zastoj to szybko zalatwili mi dodatkowa fuche zebym tam te godziny wypracowal. kasa calkiem niezla, wiec oplacalo sie pojechac, dlatego za miesiac jade znowu
    pitek

24.07.2017 14:20

zakwaterowanie - ok kierwnictwo - ok kotnakt z biurem - może być kasa - bardzo spoko dojazdy do pracy - bardzo spoko ludzie na domku - super Ogólna moja ocena to spoko agencja. Można jechać
    Wera

24.07.2017 11:18

OTTO Work ma organizować dobre roboty i to robi dość dobrze. W kwestii mieszkań to aż się uśmiałam ponieważ takiego wylewania bzdur dawno nie czytałam. Jeździłam z tej agencji i miałam fajne mieszkanie.
    pozdro

23.07.2017 20:32

co do zakwaterowania to mi kiedys przydzielili mieszkanko w Uddel i jakos nie narzekalam. domki byly fajne, byly po 3 pokoje, duza kuchnia z salonem i lazienka spoko. wiadomo, ze jak sie nie dba to czysto nie jest, ale na przyjscie sprzatacze przeciez nie ma co liczyc, my sie dogadalismy i kazdy o "swoja dzialke" dbal. okolica byla spokojna, fakt troche lasow, ale idealnie by wypoczac po pracy. poza tym mielismy telewizor i nawet silownie, wiec nudy nie bylo. mam wrazenie, ze niektorzy jada do pracy i czekaja na luksusowy hotel 5 gwiazdkowy... pozdro

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m