OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Malvi

14.11.2017 18:11

Jumbo Elst magazyn. Czy ktoś pracował na magazynie jako order pickier?
    damian

16.11.2017 16:28

pracowalem i jak mozesz to polecam, praca ok i kasa ok. tylko musisz troche ang znac. kasa co tydzien, jak szukasz zakwaterowania to otto tez zapewnia
    Ulcia

15.11.2017 20:30

Ja pakowałam zioła w Gipmans. Praca nie jakaś bardzo uciążliwa, ale robic trzeba. Dla mnie wyjazd z otto był spoko i nie mam im nic do zarzucenia. Kasa, ubezpieczenie i robota więc spoko
    jasmina

13.11.2017 05:45

Trzeba kukac na firmowe ogłoszenia, jest tego sporo, zawsze jest w czym wybrać, maja dobre oferty.
    kasia

11.11.2017 09:17

Pracy jest sporo, ale zespół fajny . Praca stabilna i pewna
    iza

10.11.2017 23:22

Spoko pracodawca. Kasa taka jaka wynegocjujesz. Warunki są w porządku. Fajna ekipa na pokładzie otto co buduje atmosferę
    patryk

10.11.2017 14:37

Ile osób tyle opinii; każdy sądzi wg siebie; jak się godzimy na warunki pracy na wejściu to je realizujemy, po co tyle gadania.Wazne żeby kasa się zgadzała.
    jola lojalna

09.11.2017 19:04

Kochani mnie niepokoi to, że w umowie , którą dali do podpisu nie ma podanej stawki wynagrodzenia ani godzinowej ani dniówki ani tygodniówki... boję się, że mnie wykiwają,
    szubidubi

09.11.2017 18:17

Ktoś pracuje w Gernsheim Niemcy magazyn Olympia myTOYS jakie warunki i ludzie bo chcę wyjechać
    misza

08.11.2017 16:46

Jak dotąd kilkukrotnie korzystałem z OTTO i polecam innym;rozrzut ofert szeroki, mozna sie przysposobić do waraunków, jest szansa na zarobek.
    paweł

07.11.2017 16:35

Studenci zainteresowani pracą trochę dobrego grosza znajdziecie w ofertach na https://www.ottoworkforce.pl/
    miro

06.11.2017 20:36

robił ktoś przy sałatkach? jak tam z kasą itp?
    jUDASZ

02.11.2017 10:52

Znacie coś ciekawego co można zarobić pracujemy przez Otto na Veghel masakra 3 dni pracy reszta wolnego proszę o pomoc?
    asterix

03.11.2017 17:31

pracowalem z otto i nigdy nie mialem problemu z godzinami. praca byla i to mi sie podobalo, kasa zarobiona. generalnie z nich jestem zadowolony
    Mk

05.11.2017 19:17

Liderjob polecam
    Ewelka

02.11.2017 18:02

Witam chciałabym informacji na temat pracy na odzieży przez Otto
    karina

05.11.2017 13:20

o co dokładnie chodzi? ja z otto w Tommy Hilfiger pracowalam i to jest dobra oferta, takze mozna jechac. stawki fajne, jest mozliwosc zakwaterowania a to tez wazne

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

azan

18.09.2017 10:50

Pracowałam w AH Geldermalsen więc napiszę co nie co jak to naprawdę wygląda. Zakwaterowanie, cóż ... zależy gdzie trafisz. W Wageningen jest tzn. kurnik, jeżeli tam trafisz przygotuj się na chodzenie do baraku na zewnatrz ''hotelu'' by skorzystać z ''kuchni''. W hotelu 3 pralki na ponad 200 ludzi na skrzydle, nie musze chyba mowic jakim szczesciem jest trafienie na wolna by zrobic pranie ;). Brak internetu to norma. Musisz kupic wszystko: od talerzy po czajnik, suszarkę. Wchodzą do pokojów kiedy chcą, np. sprawdzić czy czasem nie masz odkurzacza. Do wszystkich po kolei. Nie rozumiem dlaczego za takie warunki płaci się tyle samo co na bungalach gdzie mają właśną pralkę, wyposażona kuchnie i internet. Biuro na zgłaszanie problemów milczy. Kolejna sprawa, przyjezdzasz z dziewczyna/chłopakiem, w biurze jest to odnotowane i co? Macie inne zmiany, inne dni wolne wskutek czego, nic nie zwiedzicie nic nie zobaczycie. Nie wspominam nawet o tym, że przeważnie dają wolne w niedziele, gdzie wtedy wszystko jest pozamykane. Godziny faktycznie są, robi się po 6 dni w tyg, bywa że 10-13 dni bez przerwy. Jak cyborg, nadgodzinny, przedgodzinny, gdyby jeszcze chociaz za to placili. A właściwie co wypłata-godziny ucięte a to poltorej h a to pietnascie minut. (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) br /> Biora cie na przedgodzinny, wyjazd: 4:30, pierwsza przerwa o 9. (usunięte przez administratora) ! Grafik dostajesz z dnia na dzien, wiec nic sobie wczesniej zaplanowac nie mozesz ! (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) !
    Hhh

02.11.2017 16:31

Rownież potwierdzam, ja mieszkałem w tej howie gdzie kuchnia była na zewnątrz No (usunięte przez administratora) po prostu , czasami wolałem jeść same słodycze niż iść w mróz i robić sobie tam obiad jak jeszcze było miejsce , juz nie wspomnę o praniu żeby trafić na wilna pralkę. Byłem jeszcze jak samuraj rządził
    edwin

06.11.2017 17:00

nie wiem co to za narzekania bo warunki sa ok, normalne i wogole, przeciez jedziesz do pracy a nie na wczasy i warunki sa takie zeby odpoczac normalnie po pracy. mi odpowiadalo. wazne ze praca byla bez przestojow a ludzie w porzadku.
    olek

29.10.2017 18:18

meeega ekipa na miejscu. agenacja generlanie jest na ok
    koko

30.10.2017 17:22

haha, a gdzie tyrasz? bo u nas w gelden też ekipa sztos na domku.
    SENS

30.10.2017 15:22

Jakieś opinie na temat pracy przez Otto w ELST (jumbo) magazyn ?
    daniel

26.10.2017 15:23

Venlo pracownik szklarni przez otto był ktoś? warunki?
    tymi

28.10.2017 10:27

szklarnie spoko, ale najlepiej pikercka na albercie od otto. tam najlepiej zarobisz i ludzie fajni (jak ja bylem przynajmniej)
    mat

29.10.2017 22:08

a gdzie miałeś kwatere
    igor

28.10.2017 20:30

Fajnie bo mieszkanie jest złatwione do tego odszkodowanie i praca zapewniona przez otto. Jest ok
    karol

27.10.2017 16:59

Ostatnio dużo w mediach o tym, ze spadło bezrobocie, że Polacy nie garną się do ofert PUPu i ogólnie, że efekt 500plus itd; pośrednik OTTO ma jednak pełne ręce roboty i zainteesowanie ofertami to jak to jest?
    Ant

25.10.2017 21:11

Wypadałoby chociaż zmienić styl wypowiedzi, bo te komentarze są już tak przewidywalne. Musicie zmienić osoby, bo tego już nie da się czytać. Na wysłane cv nie macie czasu odpowiadać, ale pisać identyczne komentarze to jak najbardziej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

jakub

23.10.2017 17:46

Po moim doświadczeniu kilkukrotnym z Otto polecam jak najbardziej tego pracodawcę, trzeba tylko trochę się wysilić, ale nic za darmo.
    Boniek

20.10.2017 23:49

Witam, jedzie ktos 5 listopada z rybnika do Eindhoven na Heeren Groeten & Fruit B.V.
    kamil_wilk

20.10.2017 16:08

ja nie narzekalem przeciez otto zapewnia prace i zakwaterowanie, do tego pieniadze są na czas i stawki maja dobre. niestety samemu ciezko bylo mi znalexc tak dobrze platna prace, zdecydowalem sie na wyjazd z otto i to byla dobra decyzja!!
    Kamillo

18.10.2017 18:04

Ile osób tyle zdań albo więcej. Ja nie narzekam na agencję OTTO Work Force Polska, pracowałem cały czas i mam niezłą kasę za to. Wydaje mi się, że nie wszyscy powinni wyjeżdżać ponieważ nie Adana się do pracy!!
    seba

17.10.2017 16:10

Lista propozycji jaką oferuje Otto jest na tyle długa, że jest w czym wybierać. Opłacalne wersje wyjazdowe . Odwagi i wychodzimy na swoje.
    notoelo

16.10.2017 11:31

nie można zapominać że to bardzo duza agencja -tysiace osob tu pracuje lub pracowalo. Wiadomix w każdej agencji jest podobnie - możesz lepiej lub gorzej trafić. ja przez dwa lata dobrze trafiałem, by w trzecim roku kiepsko trafić. Jednak byłem na tyle ogarnięty, że po dwóch tygodniach juz szukałem innego zajęcia i udało się zmienić na lepsze. Do odważnych świat należy! Jeżeli ktoś się waha to trzeba spróbować i dopiero potem oceniać

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

kkk

16.10.2017 00:42

i diotki z otto same sobie piszą komentarze na tym forum
    kkk

16.10.2017 00:42

idiotki z otto same sobie piszą komentarze na tym forum
    John z Koping

15.10.2017 22:08

Dno i metr mułu. Nie znam gorszej agencji pseudo pracy :/
    ila

13.10.2017 21:53

Pracowałem już drugi rok w MyToys i jest ekstra. fajna ekipa jedzie z Polski, roboty dość, ale kasa super i pewna.
    ela

13.10.2017 21:43

Ja tam jestem zadowolony, było spoko. fajna ekipa, dobre miejsce. Wakacje, nowa ekipa - głownie polacy i kasiura wpada
    hahahah

14.10.2017 09:41

Nie wiedzialem że Ela to imie mąskie :)
    rambo

13.10.2017 14:07

otto jak dla mnie firma dobra. kase zarobiłem na ok, wiec nie narzekam. bylo spoko
    dawid

11.10.2017 16:25

OTTO jasno definiuje swoje cele i warto to przesledzić, mają ciekawe oferty.Firma OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. to j lider w branży doradztwa personalnego i pośrednictwa pracy na rynku międzynarodowym. Proponuje pracę stałą oraz tymczasową, zarówno w Polsce jak i za granicą.
    Xxoo

11.10.2017 14:41

Pracował ktos w Hannover w Niemczech jako magazynier/komisjoner? Jak to wyglada?
    mariusz

11.10.2017 09:41

dla mnie dobre jest to ze masz podpisana umowe z liczba godzin, wiec jak by pracy nie bylo w jednym miejscu to szukaja dla ciebie w innym. dobre roziwazanie bo w koncu jak sie jedzie do pracy to nie po to by siedziec a zeby rpacowac. otto dla mnie ok, z pieniedzy tez jestem zadowolony
    ostap

10.10.2017 15:22

Co do warunków mieszkaniowych ,bo ten wątek się dośc często pojawia, to wiadomo ze nie są to pięciogwiazdkowe hiltony, ale zawsze mozna się z kimś ustawić na wspólny wynajem kwatery jak firma nie daje gwarancji mieszkaniowych, opłaci się wszystko przekalkulować żeby wyjść na swoje.
    stach

10.10.2017 15:10

Rozrzut opinii jak zawsze; najlepiej jakoś wypośrodkować; co do zakwaterowań to najkorzystniej Skrzyknąc się w parę osób jeśli warunki zabezpieczone przez Otto nie sa adekwatne do oczekiwań, ale trzeba to kalkulować na spokojnie żeby wyciągnąc z pracy jak najwięcej hajsu.
    lamila

09.10.2017 19:27

Jak oceniacie prace przy kwiatach w Holandii? Planujemy wyjazd z partnerem przez Otto
    Dashka

09.10.2017 17:53

Zdecydowanie nie polecam! Firma w moim przypadku nie wywiązała się z umowy. Naobiecywali, naobiecywali a na miejscu okazało się zupełnie co innego. Praca i zakwaterowanie miało być w Venlo, a niestety realia są inne. Wylądowałam w parku w Weeze gdzie nie ma kompletnie nic! Nawet internetu... Ani przeniesienie do Venlo ani zmiana pracy nie wchodzi w grę bo podobno nie ma miejsc. (usunięte przez administratora)
    ad

10.10.2017 13:51

a do jakiej pracy pojechałaś ?
    Monisia

06.10.2017 15:13

Sama pozytywne opinie bo negatywne są usuwane a pewnie było by ich tyle samo . Niestety niekopetetna załoga od trzech tygodni wyjezamy i za każdym razem gdy my "kontrolnie" dzień przed wyjazdem dzwonimy o informacje słyszymy że jednak nie jedziemy oferta anulowana nie mogą nic na to poradzić ze za tydzień jak chcemy ? What? To jest ta kompetecja a człowiek co się ma zacząć paś czy czekać aż manna z nieba spadnie .brak słów.
    mad

07.10.2017 00:41

jakie oferty wam niby odwołują ?
    artek

08.10.2017 13:28

pracy jest sporo generalnie jest cos takiego jak gwarancja pracy, jak nie ma w jednym miejscu szukaja w innym, ale jak ja pracowalem zawsze godziny byly wiec z tym nie ma co narzekac. pracy duzo i dzieki temu wiadomo idzie zarobic, wiadomo ze jak ktos wyjezdza to o to wlasnie chodzi

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.