OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Hubert

04.07.2023 18:19

Witam szukam u nich pracy ktoś coś może polecić? Znalazłem ofertę w Holandii która przykuła moją uwagę. Proszę o kontakt mailowy: [email protected]
    Ania9760

25.06.2023 02:05

Cześć szukam kogoś spokojnego na pokój. Planuje wyjazd w lipcu pisz na [email protected]
    Etunia

04.07.2023 16:47

[email protected] odezwij się również szuakm
    basia

04.07.2023 13:25

Witam szukam u nich pracy ktoś coś może polecić?jakas pracę Niemcy Holandia,możemy jechać razem bez znaczenia płeć ważny charakter.Osoby zainteresowane proszę o kontakt na meila [email protected]

04.07.2023 14:11

Napisalem do Ciebie Basia E-mail
    beny

26.06.2023 10:52

Siemka, jedziemy z dziewczyną do pracy na początku lipca, ktoś chetny z Podkarpackiego?
    RZEPATOKOCUR

30.06.2023 05:28

Heja ja też podkarpackie zaplanowany wyjazd na 8 lipca do pracy w Oss. w GXO
    Magda

03.07.2023 19:10

Ja szukam pracy z narzeczonym
    ika

03.07.2023 12:46

Hejka Jakie macie opinie na temat pracy na magazynie odzieżowym w Coesfeld ?.
    RZEPATOKOCUR

30.06.2023 05:34

Siemka wybiera się ktoś 8lipca na wyjazd do pracy w Oss na Magazyn GXO Supply ? Rozpoczęcie pracy 10 lipca.
    @ewela

26.06.2023 17:07

Hejka, jedzie ktoś początkiem lipca do pracy do drogerii Muller?
    Roman 11

27.06.2023 17:22

Jesteś chętny na wspólny wyjazd
    @Karola28

29.05.2023 13:51

Hej. Ja jadę w sobotę na Action do Holandii. Był ktoś może i wypowie się na temat? Jak z pracą i jakie mają warunki mieszkaniowe? Z góry dziękuję:*

30.05.2023 09:12

Siema Karola zależy na Jaką lokalizację trafisz gdzie wiesz gdzie będziesz mieszkała wtedy można się wypowiedzieć
    @Roman11

26.06.2023 12:46

Powiesz coś więcej o robocie w action? Jak kasa i jak w robocie dużo Polaków?
    newww

26.06.2023 11:55

jest ktoś teraz w albert heijn w bleiswijk?? skąd dojeżdżacie?
    Codi

25.06.2023 21:34

Pracował ktoś w Arvato Hannover przez otto? Jak jest? Jakie są lokacje
    Ona

12.05.2023 02:35

Ma ktoś wiedzę na temat tego jak wygląda praca w Tommy Hilfiger w Venlo i jak wyglądają lokacje do których agencja kieruje ludzi pracujących w tym magazynie? Daleko do sklepów itd?
    Xyz

15.05.2023 21:59

Jeśli chodzi o osoby mieszkające na lokacjach to nie wiem dokładnie jak to wygląda. W tym roku jakoś więcej wychodzi za mieszkania agencyjne. Ja nigdy nie mieszkałam u nich. Z tego co słyszałam wiele osób nie było zadowolonych z wypłat, bo dużo odtrącają za pokój. Słyszałam nawet o wypłatach po 350 € na lokacji, ale jest to po prostu wiadomość usłyszana od kogoś, ale musi coś w tym być, bo wiele osób zrezygnowało z wynajmu u nich i poszło na prywatne mieszkania, bo bardziej się opłacało. Tym bardziej jeśli ma się samochód(zwracaja za koszt benzyny w dwie strony) i mieszka po stronie niemieckiej.

21.06.2023 22:01

Godziny razy stawka, odlicz mieskanie, ubezpieczenie, podatek (z 500€ okolo 70€). To widzę ze godziny razy stawka muszę być okolo 600€ żeby naczysto bylo 400
    Martyna

05.04.2023 17:12

Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy przez Otto, ale kilka lat temu pracowałam już przez inną agencję i nie mam stamtąd dobrych wspomnień. Ktoś jest w stanie powiedzieć jak wygląda praca przez agencję Otto? Ile zapewniają godzin i czy faktycznie się ich trzymają? Jak z zarobkami? Jak wyglądają mieszkania czy domy w których umieszczają swoich pracowników? I najważniejsze, jak to wygląda z ludźmi? Tam gdzie pracowałam wcześniej byli praktycznie sami narkomani, alkoholicy, niechluje, zboczeńcy albo wszystko razem wzięte. Jak to wygląda w Otto?
    Beata

29.05.2023 12:21

Czy ktoś pracuję w Hannoverze? Stanowisko Magazynier w konkretnie Komisjinowanie. Jak atmosfera? Godziny pracy?

21.06.2023 21:45

Wszystko zaleze gdzie chceś pracować. W OTTO bardzo dobri lokacji w hotelach KAFRA w Waalwijk i Zaandam. Byla na domku, też bylo nie zle. Kafra pylnuje pożądek. Odrazu reaguję, jakbyś byl sygnał. Na domkach trzeba domowiać sie o pozadek. Ogulnie OTTO zaraz staje bardzo liepsza agencja niż roky temu.
    Takijaki

05.06.2023 11:34

Witam jak wygląda rekrutacja? Jakie dokumenty są potrzebne przy wyjeździe do Holandii?@Pracodawca

21.06.2023 21:29

Dowód, BSN (jak masz), prawa jazdy (jak masz), certyfikaty (jak masz), zaświadczenie o niekaralności, sertyfikat rezydenta Polski (może być potrzebnym dla zwrotu ET). Chiba to wszystki
    Nikola

21.06.2023 11:10

Mam pytanko, rozmawiałam z panią z rekrutacji 06.06 i mówiła, że będziemy się kontaktować jak znajdzie ofertę pracy dla mnie i mojego chłopaka, wysłaliśmy formularze i cisza do dziś a w statusie aplikacji pisze że jest procesowana w innej ofercie pracy. co zrobić i ile wy czkaliście na ofertę? bo chcemy wyjechać na początku lipca @Pracodawca

21.06.2023 11:56

Cześć Nicola ja 3 dni i jechalem do pracy.Szukacie kogoś by jechac razem
    gałgan

21.06.2023 17:10

Nie oglądaj się na rekruterów Otto. W mało której agencji panuje podobne lekceważenie kandydatów i pracowników. Kiedy trzeba coś załatwić to kontakt z nimi jest niemal niemożliwy. Szukajcie czegoś w agencjach które mają trochę więcej szacunku dla ludzi.
    Kuba123

20.06.2023 22:26

Cześć, szukam kogoś spokojnego na pokój , planuję wykaz w sierpniu a nie chce trafić na kogoś losowego , pisz na [email protected] :D
    Kuba123

20.06.2023 22:23

Witam , poszukuje kogoś z kujawsko pomorskiego kto w sierpniu wybiera się do Holandii, kogoś normalnego spokojnego na pokój :D nie ważne czy kobieta czy mężczyzna, po prostu musi być to ktoś spokojny i bez nałogów żeby można było sobie spokojnie mieszkać, piszcie na maila [email protected]
    Dawna pracownica

19.06.2023 22:29

Polecam Otto a szczególnie pracę na order picker w jumbo nieuwegein praca w porządku lekka na 3 zmiany idzie ładnie zarobić . Szczególnie zakwaterowanie Amsterdam bardzo dobre warunki , kordynatorzy lokacji mają podejście do człowieka i nie ma problemów, jeżeli chodzi o biuro znajduje się w Jumbo zawsze można podejść idzie wszystko na spokojnie załatwić ,pracowałam rok i żałuję że odeszłam , jedyny minus to urlop który trzeba było załatwiać z bardzo dużym wyprzedzeniem . Z godzinami nie było problem często nadgodziny były . Polecam jak ktoś jedzie pracować a nie żeby popracować trochę i siedzieć na wolnym .
    Nikola

19.06.2023 19:17

Cześć,może mi ktoś napisać jakie mniej więcej jest wynagrodzenie miesięczne w DHL Hamburg jako komisjoner i jak wyglada zakwaterowanie?
    LikeaBoss

18.06.2023 11:29

(usunięte przez administratora) Dojazd do pracy 20km zepsutym rowerem. Gdy jesteś chory/chora nie możesz wziąć sobie chorobowego nawet na dzień bo straszą cię wyrzuceniem. Totalne dno, odradzam ps. Uczcie się na błędach innych
    Koziel

14.06.2023 14:05

Mają opcje kredytowanego przejazdu? Jak tak, to może się wybiera ktoś teraz na weekendzie? :) #śląsk

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Jefferson Kanoute

14.06.2023 06:27

ktoś z Olsztyna chętny jechać teraz do Holandi/Niemiec do pracy?
    Łukasz

13.06.2023 19:17

Cześć! Miło będzie kogoś poznać i zabrać się z nim do pracy, z racji że jadę sam...Mam 19lat, nazywam się Łukasz i liczę na miłą atmosferę:) Jakieś propozycje? Chcę się zabrać jeszcze w czerwcu/pod koniec czerwca, fajnie było by się z kimś zgadać. Mail: [email protected] Tutaj też będę zaglądał, mam na oku jeszcze kilka innych agencji i ofert, może ktoś kto tutaj zawitał jest z tego samego powodu :)
    Lea

09.06.2023 12:58

Hej! Szukam osób towarzyszących do pracy za granicą od poł. czerwca / od lipca. Mam 21 lat i chcę zarobić na studia, ale stresuje mnie perspektywa samotnego wyjazdu. Znam angielski na poziomie b1, nie mam uzależnień. Najchętniej pojadę z innymi dziewczynami ;) W grupie raźniej, napisz do mnie [email protected]

12.06.2023 10:20

Hejka. Wraz z chłopakiem wyjeżdżamy 27 czerwca do Stuttgart własnym autem. Mamy 22 lata jesteśmy z Lubelskiego może się dogadamy? Jesteśmy normalni jedziemy aby zarobić a nie uprzykrzać życie innym :D

12.06.2023 15:32

hejka, ja również wyjeżdżam z chłopakiem do pracy ja mam 25 lat a chłopak 23 lata i jak zobaczyłam twój komentarz to pomyślałam ze odpisze. Pierwszy raz wyjeżdżamy przez ta agencje, dziś aplikowaliśmy do pracy i czekamy na oferty :) jedziemy swoim autem i jesteśmy z Lubelskiego to może by tak połączyć siły i może uda się trafić na jedna lokacje ;p a może i nawet prace :) jak coś podaje swój adres e-mail: [email protected]
    Karola

02.06.2023 14:57

Może ktoś powiedzieć jakie są zarobki po odciągnięciu mieszkania ? Ile miesięcznie można wyciągnąć ? Praca w Unna JD

30.05.2023 14:17

Hej, znacie lepsze oferty niż oferta z zarobkiem 300/400 Eu tygodniowo? Bez języka angielskiego.

29.05.2023 17:49

Czy można pracować na magazynie, ale tylko na pierwszą zmianę? Nie pasują mi inen

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

29.05.2023 13:46

Witam. Czy ktoś posiada informacje na temat pracy w magazynie Zara lub Zalando koło Amsterdamu? Warto czy nie warto?

28.05.2023 23:23

Czy wymagany jest meldunek? Czy umowa jest na zasadzie pracownika transgranicznego?
    30latka

25.05.2023 16:36

Może jedzie jakaś dziewczyna do Holandii w najbliższych 2 miesiącach ? Chciałabym jechać na magazyn coś typu ciuchy, akcesoria może spożywka . warzywka i mroźnie odpadają . Wymagany będzie angielski podstawy . Mam już za sobą kilka wyjazdów przez agencje pracy. Jesli nie lubisz konfliktów jesteś ugodową osobą i jedziesz zarobić ale boisz się sama to napisz izabell23lmałpainteria.pl
    K.k.gdynia

04.05.2022 18:28

Hej ludziska jadę na pakowanie kosmetyków z tej firmy pierwszy raz ...może ktoś też się wybiera ...może ktoś doradzi czy dobrze robię czy nie wyjdzie mi na to że zarobie mniej niż w Polsce bo takie rzeczy słyszalam...pozdrawiam...

25.05.2023 11:54

Hejka i jak z pracą bo zamierzam jechać
    Cevanczyk

30.07.2021 23:37

Siemka, Może głupie pytanie, ale jak wygląda kwestia pokojów, są jakieś jedynki również? Miałem sytuacje w poprzedniej agencji, że mnie wrzucili do pokoju z jakimś starym gejem po 30 i agencja poprzednia nie chciała nic z tym zrobić, bo nie miała miejsc no i równouprawnienia itp.. Sytuacja zryta na maksa, bo do gejów no nic nie mam, no ale typol się ciągle gapił na mnie albo na moje nogi, ch wie czy jakiś zdjęć nie zrobił, a nie mogłem nic zrobić. Czy tutaj w razie czego mogę prosić o zmianę pokoju czy też z tym lipa jest?
    Felipe

19.04.2023 20:23

Hardcore na pewno spory ale i tak głupie to troche nawet jak go wkurzyl ostro.

18.05.2023 11:47

W sumie to sama nie wiem czy takie głupie, może krzywdy mu nie chciał zrobić aby pracy nie stracić, a jak faktycznie nogi nie mógł uwolnić to kilka minut łaskotania to przecież nie do wytrzymania jest.
    Bordol88

15.05.2023 23:43

Siemka,wybiera się ktoś może na magazyn GXO w Lelystad? Ktoś wie jak tam z zakwaterowaniem i jak daleko do pracy?

11.05.2023 23:17

Czy muszę dokonać meldunku pracując przez OTTO? Czy jestem zatrudniona jako pracownik transgraniczny?
    Ktoś

12.05.2023 14:19

W Niemczech działa to tak, że ma się meldunek agencyjny i do 180 dni można być na takim meldunku bez konieczności zdobycia meldunku urzędowego. Oni tak kombinują że i tak pewnie cię przerzucą po lokacjach po kilka razy i tym sposobem ten termin rozciągną :) Oczywiście można się zameldować urzędowo wedle życzenia po "dogadaniu" z koordynatorami.
    Kociara

10.05.2023 19:30

Hej czy ktos wie czy moge do pracy za granica na zakwaterowanie agencji zabrac moja kotke nie chce jej nikomu oddawac a chce wyjezdzac do pracy za granice. Badz ktos zna jakas anencje ktora akceptuje kota w zakwaterowaniu
    Ktoś

12.05.2023 14:16

Wątpię, raczej zwierzęta nie są akceptowane na agencyjnych. Przynajmniej w Otto. Lepiej wynająć w takim wypadku własne mieszkanie gdzie będą bardziej szli na rękę. Myślę, że łagodniej podchodzi do tego Randstad, ponoć pozwalają na zwierzęta w lokacjach, chociaż to też zależy od kraju i lokalizacji. Ja wiem jak jest z tym w Niemczech i słyszałem o takich przypadkach, także to mogę potwierdzić :)

09.05.2023 20:50

Ktoś może jedzie do Zalthommel na DHL? Może ktoś już pracował i podzieli się informacją o lokacji i ogólnej współpracy?
    Dominika 78903

10.05.2023 14:56

Hej Pracowałam dwa lata przez otto i było ok. Stałe godziny i zakwaterowanie też blisko miejsca pracy. Chcę jechać znowu od 22 maja na magazyn odzieżowy . Jeśli jakas dziewczyna byłaby chętna dołączyć to ja bardzo chętnie :) [email protected]
    Ania

19.04.2023 21:20

Hej wybieram się z chłopakiem do pracy w najbliższym czasie czy chciałby ktoś może wybrać się z nami, w grupie raźniej

08.05.2023 14:31

Hej!! Mamy plan razem z bratem wyjechać na początku czerwca. Obije jesteśmy młodzi i chcemy zarobić dodatkowo nie bojąc się o to z kim będziemy w domu. Szukamy pracy na stanowiskach w magazynach ale coś ciężko to idzie. Możecie się do mnie odezwać [email protected]
    Kamyk

08.05.2023 20:38

Hej, chętnie się dołączę z chłopakiem. W 4 razniej
    Dzeona

08.05.2023 10:36

Dzien dobry, chciałabym sie dowiedzieć czy w umowach są jakieś kary? od osob ktore juz pracowały przez agencje.
    Ola96

07.05.2023 11:33

Hej, poszukuję koleżanki/ koleżanek z województwa śląskiego do wspólnego wyjazdu za granicę do pracy. Chętnych proszę o kontakt: [email protected] Pozdrawiam
    Wyjazd

06.05.2023 23:04

Cześć, Szukam kompanów na wyjazd do pracy w Holandii. Mam 25 lat,bez nałogów. Chętni piszcie na maila [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m