OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

TYTUS

03.03.2018 17:09

NIE POLECAM WYJAZDU Z FIRMĄ OTTO!!!!!!!!! podpisałem umowę w biurze we Wrocławiu na pl.solnym na Na wyjazd do Holandii do XPO w Tioburgu. Stawka którą mi przedstawiono w biurze w Polsce była około 11.50 brutto na godzinę. Ok wszystko było ok do kiedy nie wyjechałem do Holandii. Przyjechałem na podana lokalizację Lage Mierde warunki ok ale do czego zmierzam po zakwaterowaniu poznałem ludzi co tez mieli tak samo zacząć pracę od poniedziałku było nas w sumie 4 osoby do dwójki z nich zadzwoniła koordynatorka pani (usunięte przez administratora)do mnie i do jeszcze jednego chłopaka nikt nie zadzwonił ok myśleliśmy ze zapomnieli wiedz w poniedziałek udaliśmy się do Tilburga do firmy Xpo z osobami z naszego domku z którymi kontaktowała się pani (usunięte przez administratora)po przyjeździe do firmy wielkie zdziwienie co my tu robimy okazało się ze nie ma dla nas pracy i pani Kinga zapewniała ze znajdzie nam pracę we wtorek zadzwoniła do mnie polska koordynatorka proponując pracę za około 10 euro brutto ok zgodziłem się tylko nie zrozumiałem paru kwestii i napisałem do tej pani 2 smsy po czym pani zadzwoniła do mnie ze już nie chce mnie przyjąć serio k***** a tak szukali dla mnie pracy w środę zadzwoniła do mnie Holenderska koordynatorka która rozmawiała po angielsku a mój angielski nie jest perfekcyjny w biurze wiedzieli o tym mniej więcej zrozumiałem ze praca jest miejscowości Boxtel w firmie Vion nie do końca wiedziałem przy czym mam robić i za ile na godzinę. W czwartek zostałem przewieziony na nową lokalizację Osterwajk warunki masakra ale dało się znieść.w piątek rano rano pojechałem do pracy na miejscu się okazało że mam pracować w ubraniu prywatnym bo firma nic nie zapewnia oprócz butów których nie dostałem. praca polegał na myciu śmierdzących skrzynek po mięsie odoru nie szło porostu znieść w między czasie kilka razy byłem w toalecie wymiotować bo nie mogłem znieść tego smrodu. na przerwie dowiedziałem się ze mam płacone za tą prace nie całe 8 euro brutto na godzinę śmiech na sali. JAK WY TRAKTUJECIE LUDZI JAK ŚMIECI ZA TAKIE PIENIĄDZE WOLE BYĆ Z ZONĄ I CÓRKĄ W POLSCE. na początku dawali 11.50 euro brutto na koniec 8 euro brutto widać ja firma OTTO!!!!!!! traktuje ludzi obiecuje góry a wychodzisz ja Zabłocki na mydle. LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ NAD WYJAZDEM Z FIRMĄ OTTO ONI DUŻO GADAJĄ W BIURZE ALE G***O WIEDZĄ JESTEM STRATNY PRZEZ NICH PONAD 350 EURO NAPRAWDĘ NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU KTO CHCE WYJECHAĆ DO HOLANDII ZAROBIĆ A NIE POSIEDZIEĆ NA (usunięte przez administratora) CAŁY TYDZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    karol

02.03.2018 16:19

Kolejny raz siegam po ofertę Otto; pewne namiary;warto
    lilkala

28.02.2018 18:46

Wyjeżdża ktoś teraz na weekendzie przez Otto na magazyn jako order picker ?
    hehehe

01.03.2018 22:09

co tydzień przez cały rok wyjeżdzają na order pickera xd
    young nel

02.03.2018 14:32

opłaca sie jechać ? jak z pracą i jakie warunki mieszkaniowe ?
    K@t

02.03.2018 11:47

Pracuje ktoś w Venray na dekoderach? Chętnie sie powiem jakie sa warunki mieszkaniowe i czy sa godziny

27.02.2018 15:14

Czy te warunki mieszkaniowe serio są aż tak tragiczne jak wszyscy mówią?
    mauris

28.02.2018 20:53

moim zdaniem nie, fakt w przeszłości różnie bywało, ale ostatnio się za to wzięli i jest naprawdę nieźle
    wiedźmin

01.03.2018 16:19

moim zdaniem jest dobrze - zawsze się znajda tacy co narzekają, ale jest normalnie. bez szału i luksusu, ale chyba nie o to chodzi? jedziesz do pracy, masz gdzie mieszkać, odpocząć, o to chodzi. otto generalnie polecam i jestem na tak.
    Basa

26.02.2018 21:04

Robota jest zapewniona, nie jedziesz w ciemno, przy tym dach masz i łóżko oraz ubezpieczenie. Wszystko legalnie i zarobić można.
    aliss

28.02.2018 21:04

całe szczęście, że załatwiają dużo rzeczy za na bo sama bym tego nie ogarnęła
    irek

06.02.2018 19:25

Albert Heijn Online- Rotterdam? znalazlem taka oferte, wyglada dobrze, a zalezy mi na pracy. warto?
    SpokojnieiCicho

27.02.2018 09:00

Ja jestem w Hadze,u mnie akurat zimno 2 tydzień a temp na dworze --... godziny no słyszałem ze jest strasznie von czasami na tydzień pracujesz 2 dni ...
    alek

28.02.2018 20:59

moim zdaniem warto próbować

28.02.2018 20:25

To biuro pracy na nie. Więc jakie biura polecacie na wyjazd najlepiej praca dla par
    Czarek

27.02.2018 15:29

Witam Chcę wyjechać z Podlasia na początku Marca własnym autem poszkuję normalnych ludzi którzy chcieli by razem może zemną sie zabrać nie jakąś Patologie ,inteligetnych,ogarniętych ludzi jeśli są tutaj tacy prosiłbym o kontakt na e-mail [email protected]
    sara

26.02.2018 17:22

Ogólnie o jakimkolwiek powodzeniu w każdej pracy decyduje wiele czynników; sporo jednak zależy od naszego udziału, co umiemy i jak myslimy. Jak ktoś jest zdeterminowany to zawsze znajdzie dla siebie pozytyw. Mniej roszczeniowości; wiecej pokory.
    Ada

27.02.2018 11:13

Jak można być mniej roszczeniowym? Jeśli agencja wylicza za mało godzin na solarisie niż rzeczywiście przepracowałaś to nikt nie machnie ręką. Trzeba być roszczeniowym, bo będą Cię okradać na każdym kroku szczególnie w Otto. Mija 2 tygodnie od mojego ostatniego solarisa, w którym ucięli mi jedną dniówkę w Jumbo Online, i co? Panie i panowie pracujący w biurze zajmują się piciem kawki i psuciem nerwów zamiast zabrać się za swoje obowiązki. Mam wrażenie, że Ty Saro jesteś pracownikiem biura, albo dajesz się nieświadomie oszukiwać :)
    szuszu

26.02.2018 16:27

jak dla mnie dobrze, bo maja sporo ofert pracy i mozna cos znalexc. stawki tez w porzadku. ja pojechalem wlasnie do Tilburga, fakt ze praca w mrozni, nie kazdy tak chce, mi kaurat odpowiadalo. dojazd i zakwaterowanie tez byly, generalnie otto tak ma
    mkvili

23.02.2018 23:36

Pracuje ktoś w mroźni w Tilburgu przez OTTO? Jak warunki mieszkaniowe? Czy w systemie voice pick też jest norma do wyrobienia? Jak zarobki? Proszę o odpowiedź.
    adamexx

25.02.2018 10:02

warunki takie jak wszędzie, luksusów to nie ma, wiadomo, ale jest czysto i schludnie a dla mnie to najważniejsze
    mkvili

25.02.2018 18:54

a zarobki w porządku?
    Krj

21.02.2018 23:55

Witam. Wie ktoś coś o warunkach mieszkaniowych w Weert?
    waron

25.02.2018 10:05

warunki są spoko, dosyć małe zakwaterowania, ale osobiście mi to nie przeszkadza bo i tak większość czasu spędzam w pracy. Tak naprawdę to jak będzie ci się mieszkało w dużej mierze zależy od wspołlokatorów na jakich trafisz

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

20.02.2018 21:25

Czy zdarzyło wam się tak że jechaliscie z kimś i mieliście inne zmiany w pracy ?

23.02.2018 15:15

Słyszałam że idzie się dogadać co do zmian .
    eliann

25.02.2018 10:00

z reguły nie ma problemu, żeby się dogadać. W razie czego - próbuj
    admin89

23.02.2018 14:20

Witam Nie polecam tej agencji pracy ponieważ miałem taka sytuacje ze zaproponowali mi pracę za granicą w holandii, zgodziłem się na warunki itp lecz wygladało to wszystko fajnie ale na papierze. Dojechałem do holadnii ich autobusem (17 godzin) nastepnie czekalismy ze znajomymi około 3-4 godziny na przydzielenie nam lokacji .(usunięte przez administratora) Także ja nie polecam ale to jest moje zdanie. dziekuje i pozdrawiam.
    aru

24.02.2018 14:43

a gzie was wysłali w tej holandi ??
    lori

23.02.2018 13:04

Witam. Czy pracował ktoś w Niemczech na stanowisku pakowacza? Może jakieś opinie ? Lepiej wybrać Niemcy czy może Holandię?
    Rozczarowana

09.02.2018 17:58

Jeżeli chodzi o firmę Otto, niestety nie mogę napisać nic dobrego. W Polsce zaproponowano mi i narzeczonemu pracę jako order picker, jak nas poinformowano mieliśmy pracować w firmie pakującej pojemniki do przechowywania żywności. Oferta była bardzo atrakcyjna więc wyjechaliśmy do Holandii. Trafiliśmy na Droomgard. Otrzymaliśmy zakwaterowanie i już po przekroczeniu progu chciałam się rozpłakać i wracać, niestety na to jeszcze nie zarobiłam. Do dzisiaj trzymam zdjęcia. Toaleta gorsza od wychodka, oberwana klapa, brudna ponieważ poprzedni lokatorzy narobili i nie spłukali o umyciu nie wspomnę. Pokój dla pary w którym nie tylko nie było klucza ale w dodatku nie było miejsca nawet po złączeniu łóżek i jeden mały słupek na rzeczy osobiste. Walizki już w pokoju się nie zmieściły :). Praca okazała się pakowaniem ale nie pojemniczków plastikowych, a wszystkiego w gospodarstwie domowym, łącznie z grzejnikami, w trakcie pracy podchodziła brygadzistka która mówiła ile sekund tracisz na otwieraniu kartonu. Praca na akord którą można było znieść gdy ma się więcej niż 170cm wzrostu. Ponieważ zapomnieli uprzedzić że wózki które trzeba zapakować mają ponad 180cm no i szukajcie sposobu na wrzucenie grzejnika albo czegoś innego bo nic nie może wystawać za brzegi wózka. Zagryźliśmy zęby bo przecież pojechaliśmy zarobić i odłożyć. Po przepracowanym tygodniu na przyszły tydzień mój narzeczony dostał grafik :D jeden dzień na cały tydzień, ja otrzymałam za to jeden na wywieszonym planningu, zupełnie inny na stronie a jeszcze z innym zadzwoniła do mnie koordynatorka z pretensjami że nie ma mnie w pracy. W tym momencie już limit naszej cierpliwości się wyczerpał, na następny dzień narzeczony pojechał poinformować koordynatorkę że to kpina i odchodzimy. Wyprowadziliśmy się równie szybko jak przyjechaliśmy. Od tego czasu minęło już ponad pół roku a ja dwa dni temu otrzymałam pismo od Otto z naliczonymi karami i groźbą że jak nie zapłacę to skierują to do firmy windykacyjnej. Czekam teraz na informację od firmy windykacyjnej ponieważ do te pory milczałam ale po tym jak nas ściągnięto z Polski narażono na koszta i wykiwano a teraz jeszcze próbują wyłudzić pieniądze tylko dlatego że upomniałam się o jarograf, dłużej milczała nie będę, też znam kilka instytucji w których mogę pokazać zdjęcia planingów screeny innego planingu a co najważniejsze zdjęcia z bungalu z wc w którym narobiono i nawet tego nikt nie spłukał. Znam jeszcze kilka osób które UCIEKŁO z Otto. Jedyne co mogę napisać dobrego o tej firmie to fakt że na wypłacie nie zostaliśmy oszukani, dostaliśmy zgodnie z umową, jednak na kary żadne się nie zgodzę. Firma nie wywiązała się z tego co nam obiecano w Polsce, więc zrezygnowaliśmy bez okresu wypowiedzenia. Mogłabym dużo napisać na temat tego co nam obiecano a jak było w rzeczywistości. Jeżeli ktoś wybiera się na Droomgard to współczuję i trzymam kciuki ;)
    Wiesio.

22.02.2018 21:53

He he udell:) koty jak lwy w lato grasuja po parku :) warunki dla zwierzat :) elspeteweg 89 :) wyglada jak ruska wioska :)
    olo

23.02.2018 11:10

identycznie to samo tylko że ja oprócz tzw. powitalnej paczki nic nie dostałem nawet jednej godziny pracy więc po 3 dniach zjechałem do polski a teraz po trzech m-c żądają euro(za pobyt w "domku") za to że straciłem około 700 zł na wyjazd.Mało tego jechałem do nl a mieszkałem w ger. Warunki mieszkaniowe to chyba lepiej do Oświęcimia jechać i tam zamieszkać,a co do ludzi,no właśnie ludzi to brak słów co tam się działo NIGDY WIĘCEJ OTTO,nie słuchajcie i nie wierzcie w te pozytywne komentarze zaden z nich nie jest prawdziwy.
    tom

22.02.2018 16:46

Korzystanie z agencji pośrednictwa to dobra alternatywa; dla mnie Otto to był traf.
    Długi

20.02.2018 20:34

Czy ktoś pracował przy produkcji kanapek, sałatek (gotowa żywność) w miejscowościach Noordwijk Den Haag lub Booskop ? Czy można wyrobić 40h w tygodniu
    Barba

21.02.2018 21:07

Pracowałam i było całkiem spoko. Fajna ekipa pojechała, zakwaterowanie też luz. Kasa fajna z tego jest
    Kasian

21.02.2018 21:03

Dla mnie super wyjazd był do Oss. Z otto do Holandii juz trzeci raz i jestem zadowolona

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

dada

21.02.2018 07:55

Witam mam jechać w pierwszy wekend marca jestem z mazowieckiego wie ktoś więcej na ten temat tzn skąd wyjazd
    ana

21.02.2018 17:55

a gdzie jedziesz??
    Ada

16.02.2018 19:38

Pracowałam 3 lata przed wyjazdem do Holandii i bardo dobrze sobie wspominam. Świetna ekipa, fany klimat i spoko przełożeni.
    norbi

18.02.2018 12:41

zgadzam się, wiadomo, że wszystko zależy na kogo się trafi, ale ja zawsze miałem szczęscie i poznawałem bardzo fajnych ludzi z którymi kontakt utrzymuje do dzis
    maleks

18.02.2018 12:39

ja otto nic do zarzucenia nie mam. Współpracuję z nimi już kilka lat i jestem jak najbardziej zadowolony. Praca ciekawa, wynagrodzenie dobre, zawsze na czas, trafiła mi się fajna koordynatorka także wszystko pozytywnie
    Olo

06.02.2018 14:53

Ludzie nie dawajcie się robić w balona.Dojazdy do pracy i z pracy są bezpłatne.Holendrzy płacą agencji za to,a jeżeli wam potrącają,to zapytać holenderskiego pracodawcę dlaczego tak jest?Po drugie soboty są płatne 150%,a niedziela 200%,więc jak nie zapłacą ile się należy to solaris i do holenderskiego pracodawcy-oj ukryci się łupienie rodaków :)
    zyczliwy

17.02.2018 13:27

wartosc stawek ktore podales nie sa do konca zgodne poniewaz zalezy to od CAO pod ktore podlega twoj pracodawca , z reszta masz jak najbardziej racje:)
    Fernando

16.02.2018 20:09

Zaliczyłem 3x Niemcy i 2x Holandię z otto i nie narzekam. Fajnie że można połączyć pracę z podróżami. Wielu młodych jeździ więc ekipa na miejscu może się zmontować bardzo sensowna. Do tego zagwarantowane lokum, ubezpieczenie i robota. W ciemno się nie jedzie.
    karol

16.02.2018 19:55

Jeśli wybieracie się otto to celujcie w Oss. Spoko miejscówka w Holandii, fajna robota i niezłe warunki.

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

05.02.2018 16:59

Witam. Może ktoś pracował w firmie Flextronics i mógłby powiedzieć parę słów o niej z góry dziękuję.
    latający holender

16.02.2018 15:29

Odradzam zatrudniają więcej osób niż wolnych miejsc co tydzień zwalniają kilka osób i zatrudniają nowych i wszech obecne donosicielstwo starych pracowników do brygadzistów mnie zwolnili bez podawania powodu po dwóch tygodniach
    witek

16.02.2018 16:28

ogolnie jest dobrze, z kasa wychodzilem na swoje. do otto nie mam zastrzezen. z godzinami to nie mialem przestojow, pracujesz spokojnie i zarabiasz
    Justyna

16.02.2018 13:04

Proszę o aktualne informacje o zakwaterowaniu,kosztach i warunkach pracy(co się konkretnie robi) w Tommy Hillfinger gdyż jestem zainteresowana ta oferta ? Z góry dziękuje [email protected]
    Zomb

14.02.2018 19:01

Wszystko dobrze kasa dobra polecam
    Karo

14.02.2018 18:02

Czy pracował ktoś na produkcji sera w Bodegraven? Możecie coś więcej powiedzieć?
    Xxx

14.02.2018 17:54

Czy pracował ktoś na produkcji sera w Bodegraven ? Mozecie cos więcej powiedzieć?
    SGR SPECIALIZED PRO TEAM

05.02.2018 16:58

Jedzie ktoś może teraz w sobotę na produkcie albo na etykietowanie ciuchów

05.02.2018 23:39

Ja z narzeczoną jadę do produkcji
    Siwy

12.02.2018 20:47

I jak ? Tez mam wyjechac w sobote i po czytaniu niektorych opinii sie zastanawiam czy zrezygnować
    Ania

12.02.2018 20:20

Czy wyjeżdżając przez tą agencję koniecznie trzeba znać angielski czy da rade dogadać sie po polsku? I jak z parami? czy jeżeli mieszkają razem to i pracują razem? Pozdrawiam :))
    Ania

12.02.2018 20:09

A czy wyjeżdżając do pracy prze otto konieczna jest znajomość języka angielskiego czy da rade jakoś dogadać się chociaż trochę po polsku? I jak to jest z wyjazdami par? czy jak mieszkacie razem to i pracujecie razem czy wysyłają w zupełnie inne miejsca? Pozdrawiam :)
    janek

11.02.2018 12:43

jak dla mnie otto było świetną alternatywą, kiedy nie mogłem znaleźć pracy w kraju, także polecam
    Oda

09.02.2018 21:01

Jak dla mnie spoko. Wyjechałam z otto do holandii i chętnie wracam. Praca jest ok warunki może nie luksusowe, ale dają radę.
    elka

11.02.2018 12:38

no dokładnie, jak dla mnie fajna opcja, na wakacyjną pracę.
    aga09

11.02.2018 12:36

byłam jakieś kilka miesięcy temu i zauważyłam, że poprawa jeśli chodzi o zakwaterowanie jest naprawdę ogromna. Wiadomo, nadal nie są to luksusy, ale jest czysto i schludnie a to moim zdaniem najważniejsze
    wiankowa

10.02.2018 14:03

A napisze ktos, cos o zarobkach w koncu? Jakaie sa wyplaty?
    Olaw

09.02.2018 20:54

Pracowałem w Niemczech i Holandii. Wyjechałem z otto. To dobra opcja. Kasa niezła, warunki spoko
    Kasia

09.02.2018 20:51

Firma jest spoko. To dobry pracodawca. Pracuję od trzech lat jestem bardzo zadowolona.

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.