OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Slepy

16.06.2018 23:44

Witam prosze o pomoc... jak zalogowac sie na stronie myotto ? Nie pamietam swojego OTTO ID :/ Bardzo prosze o pomoc
    Marta

05.06.2018 19:22

Hej, czy ktoś chciałby jechać do pracy (bez znajomości języka) ok. 17 czerwca? W grupie zawsze raźniej, a sama trochę się obawiam. Najlepiej Gniezno/Poznań.
    Klaudia

15.06.2018 18:29

Ja też, podajcie jakiś namiar (mail), w kilka osób zawsze raźniej niż samemu...
    Kamil

16.06.2018 22:40

Witam mam z grupka osob ogarniety wyjazd w poniedzialek około południa jesli jest jakas osoba chetna zapraszam [email protected] podam dokładne szczegóły

14.06.2018 20:20

Hej wiadomo coś o pracy przy sałatkach
    Kropencja

16.06.2018 15:25

Tak u nas pojawiła się ta oferta już z tydzień temu????????
    Tomasz

15.06.2018 23:36

Hej, czy ktoś się wybiera na kanapki w przyszłą sobotę? Jeżeli tak to chętnie z kimś pogadam o tym i też jadę. Mój meil [email protected] zapraszam

14.06.2018 14:27

No i dojechałam to co moje oczy zobaczyly tragedia baraki na ceglach Brak pralki prysznic metr na metr Najbliższy sklep 5 km wypożyczenie roweru w tym pięknym ośrodku 7 euro Dziennie brak kontaktu z koordynatorem Nie odbierane telefony panie z Polski nie mają odwagi odebrać telefonu. Takie warunki otto proponuję przy ofercie pracy przy sałatkach a i jeszcze na dokładkę 100 km do pracy w jedną stronę
    Tomasz

15.06.2018 15:22

Hej, jedzie ktoś jeszcze do sałatkowego raju? Jak tak to podaję swój email razem raźniej [email protected] Zapraszam ja jadę w przyszły weekend.
    anonymous

15.06.2018 23:22

Jak znajdziesz agencję która ma dobre opinie to daj znać. W zasadzie co cię tak wystraszyło? To że 6 km do sklepu? Jedziesz do pracy nie na biwak, dziewczynę jestem w stanie zrozumieć ale faceta mniej.
    Patrycja

14.06.2018 12:47

Widzę, że duża część z Was w niedługim czasie wyjeżdża z Polski, aby wykonywać swoje obowiązki za pośrednictwem OTTO Work Force Polska. Czy moglibyście na tym forum napisać jakie warunki zatrudnienia są podstawą Waszej współpracy z tą firmą? Jak to aktualnie wygląda? Każda rzetelna informacja będzie ważna dla osób, które również chciałyby rozpocząć współpracę z OTTO.
    nikt

14.06.2018 20:07

Kolejna pani,która wydaje się być z Otto albo konkurencyjnego biura?
    Minimini

02.06.2018 11:21

Witajcie, jedzie ktoś na pakowanie słodyczy? Możecie powiedzieć coś więcej?
    wiciu

11.06.2018 15:13

nie jest źle, wg mnie mozna na spokojnie zarobić, pracy sporo, ale to chyba akurat dobrze? nie wiem czemu tu narzekac. spoko oferta, z otto pracowalem i dobrze ze wszystko na miejscu ograniaja
    alex

14.06.2018 17:15

podobało mi się, tak naprawdę nic trudnego szybko załapiesz

02.06.2018 13:25

Witam zamierzam wyjechać z chłopakiem na produkcję salatek do Rijnsburga czy ktoś może coś napisac odnośnie zakwaterowania jak również o pracy i czy są godziny czy warto wyjechać.
    ania96

12.06.2018 15:50

hej tez sie wybieramy:) od soboty 23.06.
    edytka

14.06.2018 17:00

jak dla mnie fajnie. Robota nie jest zbyt trudna, łatwo idzie ogarnąć co i jak. Kierowniczka sympatyczna mi się trafiła więc szło się dogadać z godzinami itd. Jak jedziecie w kilka osób to na pewno będzie wam raźniej ;)

14.06.2018 15:33

Witam jak pisałam parę dni temu to wybrałam się do pracy z otto na sałatki I tu zaczyna się koszmar to co zobaczyłam przerosła mnie całkowicie nie przypuszczałam że można tak kwaterowac ludzi brak pralki zepsuty czajnik łazienka z płyty pilsniowej łazienka ???? ???? ???? o wymiarach 1 metr wyposażona w słuchawkę sam środek lasu najbliższy sklep 6 kilometrów wypożyczenie roweru 7 euro na dzień Tak otto kwateruje pracowników do salatek
    michał

13.06.2018 11:40

Halo, halo, halo :) Wybiera ktoś się w najbliższym czasie do pracy w Albert Hejin w Geldermalsen. Razem raźniej by było jechać :) Pozdrawiam

13.06.2018 18:13

Też wybieram się do Geldermalsen, skąd jedziesz i do jakiej pracy?
    Bartez

12.06.2018 15:13

Cześć, 16 czerwca wyjeżdżam do pracy do Raalte (Holandia) stanowisko Order Picker, może ktoś pracował i powie mi, czego mam się spodziewać? Ewentualnie jak ktoś również jedzie w tym terminie zapraszam do kontaktu [email protected]
    Miłosz

11.06.2018 22:01

Chciałbym teraz wyjechać z OTTO na początku lipca, 2-3 miesiące. I pytanie, jak z stawkami mam 21 lat? I czy jest gwarantowane chociaż 40 godzin ? Bo nie chce wyjechać i pracować w tygodniu po 20 godzin, i zarobić grosze które i tak wyjda mi na oplacenie mieszkania i ubezpieczenia. Jestem pracowity i moge robić na kilka zmian nawet po 60 godzin tygodniowo, ktos cos jakies opinie jak to teraz wyglada?
    filip

08.06.2018 17:40

Praca wakacyjna z OTTO to fajne trafienie . Robota, kasa, zwiedzanie za swoje pieniadze. Polecam braci studenckiej.Mnie wyszlo ok.
    krystek

11.06.2018 14:05

Popieram takie myslenie,tez korzystam z tej opcji

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Piotrek

07.06.2018 18:21

Czy pracował ktoś lub zna kogoś kto pracował przez otto jako picer na mroźni -21C? Bungale w Oss już wiem że koszmarne ale jak z warunkami pracy? Jakie ciepłe ubrania zapewniają? Jak ogólnie warunki pracy na takim magazynie? Da radę wytrzymać na cebulkę czy jest ciężko?
    Łukasz

11.06.2018 13:56

Witam, pracowałem w chłodni w Hoogeveen 1,5 roku przez Otto i tam zapewniali wszystkie niezbędne ubrania oraz obuwie. Jedyne co to warto własny szalik lub kominiarkę wziąć i dodatkowe skarpetki, bo najzimniej jest w szyję, głowę i stopy. Jak dokładnie jest w Oss nie wiem, może być podobnie. Praca generalnie w porządku, z biurem problemów też nie było, ale to akurat zależy od koordynatora pod jakiego się trafi. Salarisy były przejrzyste i zawsze na czas. Ja zrezygnowałem, bo wysiadały mi stawy, i mieliśmy zostać przejęci przez drugie biuro, bo Otto się wycofało z tamtąd.
    Kamil

11.06.2018 10:23

Jak ktos jest chetny na wyjazd nie koniecznie z tej agencji zapraszam do kontaktu [email protected]
    Patrycja

08.06.2018 19:20

@Amazonka, czy to oznacza, że sama nie współpracowałaś z OTTO Work Force Polska a Twoja opinia bazuje na tym czego dowiedziałaś się od osób, które faktycznie pracują za pośrednictwem tej firmy? Jeżeli tak, to ważne jednak, aby to forum było zapełniane rzetelnymi wpisami od osób, które posiadają doświadczenie z tą firmą.
    Amazonka

09.06.2018 12:53

Na wlasnych doswiadczeniach i ludzi z ktorymi pracuje.
    Piotrek

07.06.2018 17:50

Czy pracował ktoś lub słyszał opinie o pracy w mroźni -21C przez otto? Bungale w Oss już wiem że nie ma co liczyć na nic dobrego ale jak praca? Jakie ubrania zapewniają? Jak się pracuję w takiej temp. Można przeżyć na cebulkę i w kalesonach czy jest ciężko?
    jobo

05.06.2018 20:56

witam jedzie tu ktos tutaj prosze kontakt na maila [email protected] orderpicker MIEJSCE PRACY Almere PROFIL FIRMY Firma obejmuje sieć magazynów, posiadających asortyment hipermarketów. Firma zajmuje się dostawą produktów do sklepów online. Praca zarówno na magazynie suchym jak i w temperaturze chłodnej – kilka stopni (ok 3 stopni) ZADANIA NA STANOWISKU Zbieranie zamówień przy użyciu ręcznego skanera i słuchawki. Kontrola realizacji zamówień i jakości towaru. STAWKA Do 13 tyg. 10,91 € brutto/h Od 14 tyg. 11,68 € brutto/h +8,1% dodatku ADV
    Taktylko

06.06.2018 05:39

Byłam tam kiedyś.Almere ma złe opinie,jeśli chodzi o Team Leaderów.Podobno mocno poganiają.Znajdziesz coś na ten temat w necie.
    Marta

05.06.2018 20:19

Cześć, jest ktoś chętny na wyjazd do pracy bez znajomości języka, jakoś w połowie czerwca? Najlepiej z okolic Gniezna/Poznania. Sama trochę obawiam się jechać, a z kimś jednak zawsze raźniej. Jak coś to najlepiej pisać na maila. Pozdrawiam, [email protected]
    Anula

05.06.2018 19:29

Cześć wszystkim szukam jakiejś pracy za granicą sprawdzonej, nie znam języka ale jestem osobą spokojną i pracowitą

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Patin

31.05.2018 06:35

Witam, mam możliwość wyjazdu do Albert Heijn w Geldermalsen, proszę o opinię jak wygląda ta praca, ciężka dla kobiet? I najważniejsze, jak wyglądają mieszkania? Naczytałam się tutaj trochę i zaczynam się obawiać. Pozdrawiam
    majka

05.06.2018 15:28

nie ma sie co obawiać, ile ludzi tyle opinii, pracowałam i było ok. mieszkanie tez ok, chyba że liczysz na luksusy....w AH ogólnie spoko, czasem jest ciężko jak to w pracy, ale dasz radę. powodzenia bedzie dobrze
    Marta198

05.06.2018 19:29

Sylwia a skąd jedziesz, z jakiej miejscowości i agencji? Jak byś mogła to daj proszę znać jak dotrzesz jak tam jest
    teq

05.06.2018 11:23

Jest bardzo mało opinii o pracy jako Pracownik produkcji – przygotowywanie kanapek i sałatek w Rijnsburgu, czy ktoś mógłby coś jeszcze dodać od siebie? Bo możliwe, że wybierzemy się tam z grupką znajomych
    Kuba 24

05.06.2018 11:08

Witam, jak ktoś chętny na wspólny wyjazd do Rijnsburg na produkcje kanapek to pisać [email protected] , pozdrawiam
    Miód

03.06.2018 20:40

Nie polecam... Makaron na uszy, a jak już ma dojść do wyjazdu to nagle okazuje się że praca jest w innym miejscu, dojazdy do pracy to jakieś nieporozumienie. Kto by chciał dojeżdżać do pracy 200km codziennie? Podobno miała być lepsza stawka itd ale dziwne że nikt tego nie przedstawił! OTTO to jedna wielka pomyłka :)
    wik

04.06.2018 14:23

u mnie stawka ok i jest sie z czego cieszyc. dojazd zapewniony, mieszkanie też. dobrze że otto wszystko organizuje. ja mam prace w miejscu gdzie było podane wczesnej, wiec dziwie sie temu co piszesz. ogolnie otto uważam że dobre jest

03.06.2018 10:44

Witam jedzie ktoś do Hengelo na pakowacza? Tak do połowy czerwca, szukam jednej, dwóch osób żeby wynająć razem mieszkanie. A może ktoś był i może coś opowiedzieć o tej pracy :)

04.06.2018 09:21

Ja chciałbym wyjechać max do połowy czerwca, praca raczej też dla kobiet tylko może być troche ciężka bo to przerzucanie paczek do max 30kg

04.06.2018 10:48

Jeśli jest ktoś chętny to zostawiam maila będzie szybciej: [email protected]
    Dw

02.06.2018 02:53

Witam! Czy ktoś jedzie do Dsv w Venlo, w ten weekend?
    Olalalala

03.06.2018 06:21

tak, właśnie czekamy na transport w Venlo do Lelystadt

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

MyszkaMiki

02.06.2018 09:02

Witajcie, jedzie ktoś na pakowanie słodyczy? Możecie powiedzieć coś więcej?
    Iwon

30.05.2018 17:44

Najlepiej jechać ekipą. Sama jadę z chłopakiem i 4 znajomych. Każde warunki są dla nas dobre. Nie tylko robota, ale i spoko przygoda. Kasa pewna praca też do tego lokum
    Ola

30.05.2018 05:30

Witam. Co odlicza sobie firma od wyplaty? Stawka niby 10euro do reki a odejmujac domek i ubezpieczenie wychodzi jakies 7-8...
    arek

22.05.2018 19:35

w mytoys przez otto pracowalem, dobre stawki. praca ok i otto polecam
    lubecki

29.05.2018 22:20

a warunki jak? bo słyszałem że całkiem w porządku
    AbyNieZnimi

23.05.2018 17:01

W biurze w Białymstoku oferowano mi pracę na magazynie, a po przyjeździe do Holandii okazało się, że zostałem przydzielony do grupy, która ma wycinać kapustę na polu. Poszedłem do biura, zapytałem co za pomyłka zaszła i powiedzieli, że wszystko ok. Do takiej pracy się zapisałem. Podarłem umowę, zadzwoniłem do lepszego biura xxx i po godzinie przyjechał po mnie kierowca. Ludzie, jak chcecie mieć normalną pracę i warunki, to omijajcie OTTO.(usunięte przez administratora)
    damian

29.05.2018 14:36

pojechalem i pracowalem i takich sytuacji nie znam....wszystko tak jak było dogadane i praca i kasa. w sumie nie mam powodo do narzekan. otto sie spiuje dobrze
    anonim 24

28.05.2018 14:32

Witam, wyjeżdża ktoś może w najbliższych tygodniach do pracy przez tą agencje ? Z kimś zawsze raźniej
    Pablo4

28.05.2018 22:01

Ja jadę jutro tylko że umowa przyszła z TPM ?
    picker

28.05.2018 23:17

Ja jestem trzeci raz z otto i jestem zadowolona ;) wypłaty na czas, jak i się zgadzają ;)
    Ja...

24.05.2018 08:30

Witam pracuje ktoś w jumbo przez Otto? Prosze o opinie
    borsuk

28.05.2018 16:51

robota nie jest zbyt trudna, szybko idzie ogarnąć. Moze w pierwszej chwili ilość godzin wydać się spora, ale te kwestia paru dni
    picker

28.05.2018 23:15

Ja pracuję od kwietnia i powiem Ci, że jak tylko pikujesz (bo nie masz szkoleń na nic innego), to godzin jest mało ;) 30 max ;) norma do zrobienia ;)

18.05.2018 16:21

Witam, czy ktoś wyjeżdża do Holandii na produkcje kanapek i sałatek ?
    Monika

21.05.2018 17:08

Ja jadę w sobotę ????sama jestem ciekawa jak bedzie
    Himan98

28.05.2018 18:37

Też jade z ekipą jeszcze 3 osób.Ja zagranicaz otto jeszcze nigdy nie pracowałem ale moi znajomi już takMówili że nie jest tak żle ,tylko organizacja mogła by byc troche lepsz.A propo pracy to odstrasza mnie ta temperatura przy tych sałatkach :(
    marek

25.05.2018 12:41

Kto ma potrzebe pracy i jest zdeterminowany dobrym zarobkiem na pewno z OTTO bedzie mu po drodze; oferta jest szeroka, nawet dla niewykwalifikownych.
    AleOttojestfajne

27.05.2018 19:58

Znów Otto samo sobie wystawia pozytywne komentarze.Co niedziela (bo wolne),ok godziny 11-12 pojawiają się 2-3 pozytywne komentarze,o bardzo podobnej treści :D Śmiechu warte :D Z ciekawością śledzę :D Co tydzień hehehe :D
    borsuk

28.05.2018 16:48

no tak, w tygodniu źle "bo pewnie w ramach pracy" a w weekend jeszcze gorzej "bo wolne" szkoda gadac ;) widze ze w tym kraju to tylko hejty sie przyjmuja
    Ciekawa

02.03.2018 18:18

Przez jakie biuro pracy polecacie wyjechać? Skoro na Otto tak narzekacie
    Emanuel

15.05.2018 13:22

Sam gościu jesteś "nie udacznik" Twoja ortografia mówi sama za siebie, nie każdemu się zawsze układa i nawet tacy studenci potrzebują czasem wyjechać, zarobić, proponuję się cofnąć do podstawówki i nauczyć ortografii, dopiero później się wypowiadać.
    morsek

27.05.2018 11:29

kurczę przecież wiadomo, że jak ktoś ma super możliwość pracy w kraju to nie będzie szukał zagranicznych agencji. U mnie również z robota było cięzko dlatego zdecydowałem się na otto. Moim zdaniem świetna możliwość na zarobienie trochę kasy. nie jest lekko to fakt, ale siedzenie na tyłku w domu już mi się znudziło
    Kriss

15.05.2018 12:24

Pracowałem w niemczech mieszkanie miało być za darmo a na koniec umowy zabrali mi z wypłaty za 300 hotel to jest chore !!!
    ares

27.05.2018 11:25

może coś nie doczytałeś w umowie? ;)

27.05.2018 11:22

fajnie, że jest agencja która zatrudnia ludzi bez większego doświadczenia i wykształcenia, bo bardzo cieżko o to w kraju. i co by kto nie powiedział, wolę wykonywać kazdą prace, niż siedzieć bezczynnie w domu patrząc jak żona mnie utrzymuje
    Nojaniewiem

25.05.2018 12:39

Jak chcesz zarabiac tysiaka wiecej, niz w PL, to jedz z nimi haha. Z tym, ze nie bedziesz wiedziec gdzie i o, ktorej jutro pracujesz, bo potrafia zadzwonic 10 minut przed odjazdem busika lub sindbada. A kary za rysy na scianach, za wydeptana traw w ogrogku kolo domu? To nie jest normalne. Robia wszystko co mozliwe, aby wiecej w wyplaty zabrac sobie. Wszystko oczywiscie "legalnie", bo wykorzystuja luki w prawie holenderskim. Powodzenia wyjezdzajacym jutro xd
    Xxx

23.05.2018 15:24

Pracował ktoś w przez Otto work students ? Polecacie ?

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.