OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

11.07.2018 10:10

Ktoś chętny na wspólny wyjazd z tego biura z Krakowa ?? Moj e-mail : [email protected]
    Adus

10.07.2018 21:11

Nie polecam w Oss, przyjeżdżasz po to żeby siedzieć w baraku, bo nie ma pracy!!!!
    Julia

09.07.2018 18:20

Cześć! Wybieramy się z chłopakiem do DSV Herenberg 14.07 z Pomorza. Jeśli jest ktoś -koniecznie niepalący- chętny do domku to fajnie byłoby się zgrać. Zawsze będzie jakoś raźniej.
    Bartek

10.07.2018 08:46

Cześć. Skąd konkretnie jedziecie?
    Julia

10.07.2018 20:20

Kwidzyn/Grudziądz nie mamy jeszcze konkretnych informacji :(
    Lubliniak

05.07.2018 17:44

Praca w Niemczech warta jest jechania?
    magda

10.07.2018 17:38

no pewnie, jest sporo fajnych miejscówek
    kuba

10.07.2018 17:37

spoko opcja dla osób które szukają wakacyjnej pracy, jak dla mnie fajna przygoda a i dorobić sobie można sporo
    edek

10.07.2018 10:06

Mozna wcale iezle zarobic; kto nie ma stalej pracy ma tu alternatywe.
    marek.l

10.07.2018 17:24

no ja właśnie podchodzę do tego z takim podejściem i jestem zadowolony
    Zainteresowany

10.05.2018 18:13

Praca pracą ale to gdzie sie zyje też ma spore znaczenie. Jaką lokalizacje otto najlepiej wspominacie i jaka wam najbardziej zapadła w pamięci? Osobiście źle wspominam "klasztor" w Venlo. Za to każdemu polecam Wezze airport mimo braku internetu atmosfera była tam całkiem przyjazna i człowiek sie tam czuł jak w małej społeczności.
    brr

10.07.2018 16:30

klimat slums
    brr

10.07.2018 16:37

Leprze warunki w Polsce Tobie nie odpowiadają ? W Polsce bardzo dobrze się żyje, każdego stać jest, małe dzieci mają spoko fajnie, rodziny dobrze żyją w tych czasach w Polsce. Rynek pracy w Polsce się poprawił.
    wow

10.07.2018 16:21

jaja se tu robią z wpisami nie chcę tego widzieć co będą robić na miejscu w Holandii i żeby holenderskie gazety czasami nie opisywały polaczków na zabawie. Odczytuję, że to OTTO przewoźnik, przebranżowił się, spoko.
    Ola

06.07.2018 01:23

Hej , czy ktoś może chciałby się wybrać do pracy jak najszybciej , ale nie ma z kim z okolic mniej więcej Olsztyna ? Mam 19 lat , to byłby mój pierwszy wyjazd i nie ukrywam , że się trochę stresuję gdzie trafię , a wiadomo , że z innymi raźniej :)
    Kasia

10.07.2018 09:18

Ja też jestem z Suwałk
    level

10.07.2018 16:13

na tym forum to już zapomnieli ludzie że to gowork a nie anonse matrymonialne na randkę wyjeżdżacie ? DZIWNE TU FORUM czy to CHATOWANIE GADUGADU POWRÓCIŁO !!!
    franek

09.07.2018 19:51

Korzystne opcje krajowe i zagraniczne; Otto to ciagle wazny partner uzupelniajacy rynek pracy; jest potencjal.
    skrafi

10.07.2018 12:04

uzupełnia rynek czym popadnie czy się mylę? ten rynek za granicą żeby czasami nie padł i się odrodził murem jak wielka Brytania W Polsce jest dużo pracy
    Franeczek

09.07.2018 18:47

Ktoś z Podlasia się wybiera do pracy?
    Kasia

10.07.2018 09:14

Jaa!
    Nala

05.07.2018 14:58

Witam, czy ktoś wybiera się w wybiera się w najbliższą sobotę tj. 7/07 do DSV w Venlo?
    K@C

07.07.2018 11:02

Hej ????Ja właśnie jadę ????Właśnie wyjeżdżam z Krk a Ty? Daj znać Karolina. Cicho1997@Gmail. Com
    Ktosik

09.07.2018 22:44

Hej. I jak tam na miejscu? Wszystko ok?
    Marcin

08.07.2018 13:51

Czy wybiera sie ktos do pracy przez otto?bo zastanawiam sie nad wyjazdem i pytanie czy ktos chcialby sie zgrac i wyjechac razem?
    Marcin

09.07.2018 10:31

Łuki

09.07.2018 20:14

Mniej więcej kiedy i gdzie planujesz?
    Anna

09.07.2018 20:14

Tragedia. ODRADZAM ZDECYDOWANIE. Bus który miał odebrać moja córkę do miejsca zakwaterowania spóźnił się kilka godzin. Na miejscu okazało się że przydzielono ją do mieszkania z Rosjanką. Chociaż obiecane było w firmie otto że będzie mogła mieć pokój z kolazankami, z którymi pojechała. I na koniec miejsce pracy od miejsca zamieszkania oddane o bagatela tylko o 100 km.
    anonymous

09.07.2018 19:50

Grr

04.07.2018 12:31

Masakra. Praca załatwiana tygodniami , umowa otrzymana 5dni przed wyjazdem i nagle dowiadujesz sie ze stawka smieszna, bez wcześniejszego poinformowania. Na miejscu istna patologia,w filmie dotyczacym pracy i miejsca wszystko idealnie na miejscu mozna się zjarac spiąc, brak dostępu do internetu i jakiekolwiek zycia poza tym miejscem, wyplata smieszna oczywiście jak sie mozna bylo spodziewac niezgodna do czasu pracy, mniejsza od osob ktore braly firmowe buty ktorych koszt to 80euro i odliczone ubezpieczenie pomimo karty isic ktora agencja tak namawia by wyrabiac bo wtedy nie odlicza. Smieszne. po tygodniu powrot do domu poki zostalo cos z przywiezionych pieniedzy byleby zapomniec o tym miejscu i agencji.
    Agnację poproszę

08.07.2018 19:25

Hej.To ja poproszę o nazwy tych lepszych agencji,bo tez chciałabym zmienić,a póki co wszyscy na forum wychwalają inne,a dalej pracują przez Otto ;/
    xx

09.07.2018 12:54

Witam, Masz rację. Ja zapomniałam o tym miejscu, widzę że od wielu lat się tam nic nie zmieniło. Kolego, że dałeś nogę to był twój najpiękniejszy wybór. Od czasu do czasu zaglądam tu co ludzie piszą, i się cieszę że nie mam nic wspólnego. Jestem dorosła, po szkołach kursach plus język z wysoką kulturą osobistą ze znacznym doświadczeniem w pracy prawie magazynier i nie mam co tu szukać, pośmiewisko i dyskryminacje sobie urządzają, normalne zachowania co dla niektórych to dziwne zjawisko, ale wybaczam bo wiadomo pod jakim wpływem niektóre osoby są. Pozdrawiam kolegę, życzę wszystkiego dobrego.

08.07.2018 22:21

Liwi

08.07.2018 19:02

Hej, jedzie ktoś między 14 a 22 lipca z Warszawy? Chętnie bym poznał kogoś z kim można byłoby razem wyjechać i mieszkać, bo nie wiadomo na kogo się trafi na miejscu. Jest ktoś chętny? :)
    Kama

08.07.2018 17:16

Na jakiej zasadzie zbiera się zamówienia skanerem ręcznym na magazynie w Waalwijk?
    OpelAstra

07.07.2018 01:57

Polecam XPO Venlo. Praca fajna i idzie zarobić. Pod warunkiem że nie idzie się na nocki. Wszyscy strasza przed klasztorem w Venlo. Ja też się bałem co to za Merlina itp jak widziałem w Google. Ale jak przyjechałem to zmieniłem zdanie. Oprócz tego że trzeba się jednak przyzwyczaić do mocnego spania. Będąc tu pierwszy dzień myślałem że ktoś mi wbije nóż na spaniu ale po dwóch dniach zobaczyłem że ludzie tu są bardzo mili i pomocni. Co firma to różne opinie. Byłem już kiedyś w NL i wiem że są o wiele lepsze lokacje ale tu też idzie wytrzymać. Jeśli ktoś w ten weekend jedzie na klasztor to na pewno wyjdę go powitać. ^^
    Odi

08.07.2018 10:51

jak wyglądają pokoje każdy ma osobno ? dostałem ofertę na maila że do pracy rowerem dojeżdżać będę (niedaleko) patrze na mapę 110KM także chyba do Tour de Pologne się przygotuje, też jadę do Venlo taki domek wygląda na dom dla psychicznych
    OpelAstra

08.07.2018 16:56

Pokoje są przeważnie podwójne, co do dojazdu to pewnie samochodem ;p

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

06.07.2018 16:43

Cześć, jest ktoś chętny załatwić wyjazd w następna sobotę 14 lipca lub 21 z Krakowa ? [email protected]
    CiciaRita

08.07.2018 10:06

Ja chcę wyjechać z chłopakiem w nastepna niedzielę tylko się zastanawiamy czy warto i czy dobry pieniadz? Wie ktoś może jak wygląda praca na order picker w supermarkecie ?
    Anna

07.07.2018 12:03

NIE POLECAM. WRĘCZ ODRADZAM. Dostałam lokacje w miejscu oddalonym od miejsca pracy o 94 kilometry, które ma opinie, że zdarzają się tam KRADZIEŻE, GWAŁTY i MORDERSTWA. Dodatkowo informacja została podana w sobotę, 3 godziny przed wyjazdem z Polski, a w soboty nikt nie pracuje. Jest jeden numer telefonu do osoby, która "tylko rozsyła lokacje" i nie jest osobą decyzyjną. Na żądanie zmiany lokacji odpowiedziała, że "ona nie może" i się rozłączyła. Jeżeli macie odrobinę instynktu samozachowawczego to nawet jak już macie wykupiony bilet, odradzam jechać. Pieniądze nie są tego warte.
    xxxxxx

07.07.2018 11:59

Cześć, czy jechał ktoś z was do Holandii transportem oferowanym przez otto? Jeśli tak jaki jest jego koszt?
    lena

07.07.2018 10:15

Hej, czy ktoś z was jechał do Holandii transportem organizowanym przez Otto? Jeśli tak jaki jest koszt. Pozdrawiam ????

06.07.2018 17:11

Szukam osoby chętnej na wyjazd z Krakowa ktoś chętny ?? [email protected]
    Andzia

06.07.2018 15:53

Witam, jest ktoś chętny na wyjazd np 14 lipca lub 21 przez to biuro z Krakowa ? Chciałabym iść z kimś właśnie i załatwić wspólny wyjazd ;) mój e-mail [email protected]

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

romek

06.07.2018 13:35

W regionie dolnoslaskim sporo osob korzysta z oferty Otto; sam polecilem robote 3 znajomkom. przekazujcie dalej....
    Chętnanawyjazd

01.07.2018 13:07

Hej! Czy jest jakaś dziewczyna chętna do wyjazdu i tak jak ja nie ma z kim? Chciałabym wyjechać teraz, jak najszybciej, a zostać mogę nawet do końca września :) Jestem ze Śląska, 21 lat. Zostaw w odpowiedzi maila, a się odezwę :)
    ;)

03.07.2018 16:06

I ja chetna - [email protected]
    K@C

05.07.2018 23:15

Hej ????Też jadę sama 7 lipca a ty kiedy?
    PanToNieJa

25.06.2018 03:54

Powiem szczerze że czytając opinie obawiałem się pracować dla Otto, a pracowałem wcześniej w innych agencjach w NL. Tu gdzie pracuje jest wszystko bardzo dobrze zorganizowane. A zakwaterowanie w miarę ok. Jak dbasz tak masz. Jeśli jesteś w miarę ogarnięty i nie boisz się uczciwej pracy to polecam pracę w post.nl w Hengelo.
    Natala

03.07.2018 19:43

Hej masz dobre zdanie o tej pracy? Aktualnie jestem z chłopakiem w Holandii i w ciągu 2 tyg nacielismy się na 3 agencje i zastanawiamy się właśnie czy nie uderzyć do tej pracy w sklepie
    dudka

05.07.2018 18:19

uuu nie zazdroszczę, ale czasem ma się pecha. myślę,że śmiało możecie spróbować w AH, mi się tam pracowało całkiem przyjemnie i kasy dostałam tyle ile mi się należało. nie było problemów z niczym a też się martwiłam, że będzie nie halo.
    franek

05.07.2018 14:33

Jak w kazdej pracy troche farta nie zaszkodzi; OTTO akurat ma duzy rozrzut ofert, jest w czym pogrzebac.
    Michał

03.07.2018 19:35

Jedzie ktoś z Warszawy pod koniec lipca? Może ktoś chce się zgadać i wyjechać razem? :) razem raźniej :)
    Michał

05.07.2018 14:18

Ja jadę :) Dosłownie pod koniec lipca, również jestem z Warszawy i również mam na imię Michał :D Napisz maila: [email protected] Pozdro :)
    irma

04.07.2018 19:32

Ode mnei wielki plus za ubezpieczenie. Zalatwiliście mi prace w zeszlyk roku w albercie i to byl naprawde fajny czas.

04.07.2018 17:37

witam jade do DHL w sobote jako order picker lekow, czy ktos wie jak tam jest ? pozdrawiam [email protected]

04.07.2018 17:30

witam ja w sobote do pracy w DHL jako order picker przy lekach czy ktos sie orientuje jak tam jest ? pozdrawiam [email protected]
    maurycy

04.07.2018 17:17

Trzeba sie liczyc raczej ze skromnymi warunkami mieszkaniowym; ot taki los, ale od czegos trzeba zaczac na te Hiltony. Otto to sprawdzony adres posrednika.
    janek

04.07.2018 17:10

Kolejny rok mojej "przygody" wakcyjnej z OTTO; znalazlem sposob by zarobic a potem zwiedzac, a co....za swoje.
    Gomer

04.07.2018 16:09

Cześć, chciałbym się zapytać jak wygląda sytuacja ze zjazdem na weekend, wybieram się z narzeczoną lecz mamy 2 wesela w sierpniu na których musimy być i pytam czy jest problem ze zjazdem i powrotem czy bezproblemowo, oczywiście na swój koszt? Dziękuje za odpowiedzi
    Gomer

04.07.2018 15:58

Mam pytanie, mamy zamiar wybrać się z narzeczoną do pracy, order picker, magazyn, za pośrednictwem OTTO, mamy taką sytuacje że musimy być na 2 weekendy sierpnia w domu, wesela, i pytanie jak wygląda sytuacja zjazdów, czy jest jakiś problem z tym czy jednak nie ma opcji zjechać na sam weekend, oczywiście na swój koszt, proszę o szybką odp, z góry dziękuje.
    M

04.07.2018 12:06

Witam, zarejestrowałem się w OTTO i czekam na oferty pracy. Czy mógłby mi ktoś opisać warunki mieszkalne? Głównie chodzi mi o to co powinienem zabrać, ile osób jest w pokoju (Prawdopodobnie wyjeżdżam sam) oraz jak wygląda organizacja transportu przez firmę do Holandii (nie posiadam prawa jazdy). Odpowiedź prosiłbym tu, lub na maila: [email protected]
    Angelika.

03.07.2018 23:51

cześć! Wybieramy sie dwie osoby do Heemskerk do Rijnsburgu na tzw; sałatki. Dokładnie insteresuje nas początek sierpnia, ewentualnie +- kilka dni w tą czy w tą. Czy ktoś się może wybiera w tym terminem własnym transportem? Ewentualnie chętny jest na ‚sparowanie’ jeśli chodzi o domek, wiadomo swój to swój. Poznań i okolice. Pozdrawiam i w razie co kontakt na e-mail; [email protected] Pozdrawiam!!

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m