OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

ketman

23.07.2018 20:06

Pomysl na wspolny wyjazd do pracy jak najbardziej praktyczny organizacyjnie i towarzysko; jechalem tak dwukrotnie z OTTO, zawsze bezpieczniej i weselej.
    bp

24.07.2018 17:49

Ja w zeszlym roku z otto pojechalam do alberta i fajnie wspominam ten czas
    Siwka

24.07.2018 16:14

A może wybiera się ktoś w ten weekend 28.07 do XPO Tilburg( magazyn H&M) i jedzie autobusem? Jeśli tak to może się zgadamy napisz [email protected]
    BetiBet

24.07.2018 16:10

hej :) Rozważam opcję wyjazdu w Sierpniu do pracy przez tą agencję na magazyn logistyczny w okolice Hamburga. Praca jako komisjoner- Zbieranie zamówień przy pomocy skanera. Czy ktoś w ostatnim czasie był, jest, bądź zna kogoś kto mógłby przekazać info nt. warunków, zarobków itd w tej pracy bądź podobnej w niemczech przez ta firmę? Najprawdopodobniej pojdę sama dlatego też moja prośba :) Pierwszy wyjazd do pracy za gr., pierwsza taka praca, dodatkowo sama. Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię, podaję adres mailowy na który można wysyłać opinie [email protected] Dziękuję :)
    Kamil

24.07.2018 13:31

Ktos sie wybiera w ten weekend przez otto jesli tak tez jestem chetny jakcospisac zkims zawsze razniej [email protected]
    angela

19.07.2018 18:33

Najwazniejsze przy opcji wyjazdowej to kasa i jeszcze troche swiata przy okazji do zobaczenia; doswiadczenie bezcenne.
    roxi

22.07.2018 22:38

ja miałam okazje poćwiczyć trochę język więc tez fajnie :)
    Kalepa

19.07.2018 16:48

Jedzie ktoś 28 lipca do pracy w magazynie Albert , autokarem ?
    kalepa

22.07.2018 20:29

[email protected]
    nadia

22.07.2018 22:33

i jak się podoba? bo słyszałam sporo pozytywnych opini
    ivy

15.07.2018 11:38

Hej jakieś opinie o DSV w Waalwijk?jadę 21lipca i jestem ciekawa?
    alex

22.07.2018 14:48

I jak tam dziewczyny bo mieliśmy jechać we dwóch do tej samej firmy i nwm czy teraz mamy żałować?
    Buka

21.07.2018 13:38

Witam serdecznie wszystkich! Jestem już w Holandii wraz z dziewczyną. Zamierzam odwiedzić OTTO Work Force, które oddział wybrać najlepiej? Tu na miejscu?
    Kasza

21.07.2018 11:24

Hej, ja jadę napisz [email protected]
    Izabela

18.07.2018 10:25

Dzień dobry. Chciałabym wyjechać za granicę (Holandia) do pracy co i gdzie polecacie ? Kto również się wybiera ? W grupie zawsze raźniej
    ;P

21.07.2018 02:05

A kiedy wyjeżdżasz , bo ja i mój chłopak również jedziemy 28 lipca
    Pp

21.07.2018 02:06

28 lipca
    Natalia

10.07.2018 10:33

Czy jedzie ktoś autem 23 lipca do Iddink Voortgezet Onderwijs albo do ModusLink i ma wolne 3 miejsca? Chcielibyśmy się dołączyć.
    Leo

20.07.2018 11:59

Natalia chciałbym jechać swoim autem jak miałabyś pracę to jedziemy w 4 [email protected]
    Leo

20.07.2018 13:03

Natalia a mielibyście pracę jeszcze do jednej osoby:)? To mogę jechać swoim autem [email protected]
    Paula

16.07.2018 19:02

Hej, czy ktoś wyjeżdża 21 lipca do pracy na magazynie?
    Andzia

19.07.2018 19:24

Dajcie dziewczyny co i jak i czy warto... z synem tez mamy tam jechać 04.08.bardzo byłabym wdzięczna .Bo opinie zaczynają mnie przerażac.
    lukasz

20.07.2018 11:20

21.07 Venlo ktoś się wybierą>?
    Łukasz

02.07.2018 21:03

Siema. Mam pytanie odnośnie oferty: Zbieracz zamówień za pomocą skanera w Jumbo ? Czy może już ktoś z Was był tam i może powiedzieć co i jak, chodzi mi o zakwaterowanie, dojazd do pracy no i tak po krótko na czym ta praca polega i jak jest z językiem oczywiście. Czy trzeba dobrze znać angielski, żeby ogarniać polecenia itp. Za wszystkiego odpowiedzi wielkie dzięki.

11.07.2018 18:55

Macie jakies info odnosnie tej pracy juz? Jak godziny, warunki, zakwaterowanie, itp?
    Łukasz

20.07.2018 10:53

Siema. I jak? Wyjechałeś? Ja niestety do końca lipca nie dam rady. Tutaj masz mojego emaila: [email protected]

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Czachor

19.07.2018 23:58

Powiem tak jeżeli ktoś chce tu przyjechać bez pieniędzy to może podpisywać na siebie wyrok. Otto to loteria.jedni mają dobrze nie są w stanie.zarobic na jedzenie i bilet powrotny. Przyjeżdżają tu trzeba mieć pieniądze na jedzenie i na powrót ponieważ.na jednym zakładzie jedni zarabiają po 500 euro a inni po 60. Tak tu niestety jest. Biuro to nieprawdopodobny chaos i nieogar. Ja pracuje w heemskerk i jutro wracam do domu. Więc przestrzegam innych żeby wielkich nadziei tu nie przywozili.
    pracowniczka17

17.07.2018 18:00

Jest ktoś może lub był w Helmond w Holandii czy pakowaniu sałatek? Proszę o opinie :)
    Czech

19.07.2018 00:46

Cześć ja właśnie jestem i na razie to bez sensu. Tu pracy nie ma . Zdarza mi się pracować po 4 godziny czy po 18 godzin w tygodniu. Sama praca w zależności jak trafisz stanowisko stanowisku nie równe. Na jednym spoko na innym kat wyzwiska i brak wytłumaczenia czego kolwiek. Jeżeli nie masz innej opcji to zaryzykuję ale bądź przygotowana na najgorsze.
    Pucka

18.07.2018 23:34

Hejo czy ktoś z was wyjeżdża 28 lipca z krk ? I wgl ktoś by mógł napisać jak tam jest na prawdę ,jak się pracuje w magazynie, bo jak na razie mam mieszane uczucia co do wyjazdu , a nie chciałabym wpakować się w jakieś (usunięte przez administratora) a po przeczytaniu wpisów tutaj widzę że są podzielone zdania .
    Mikel

18.07.2018 19:39

Jeżeli firma jest tak dobra jak kiedyś, kiedy zaczynałem w 2001 roku, to super. A później jak odszedł Otto i został Frank to już było gorzej, ale wciąż pozytywnie.
    Max

17.07.2018 21:19

A co z dodatkiem wakacyjnym? Czy firma OTTO go wypłaca?
    grejs

17.07.2018 19:07

Umowe w okreslonymbrzmieniu dostajemy na wejsciu wiec chyba sie deklarujemy na wiadome. W zyciu tez bywaja niespodzianki.
    Siwka555

17.07.2018 13:09

A ja z zapytaniem bo chciałabym wyjechać z mężem właśnie z tej firmy. Może ma ktoś sprawdzoną pracę i ma pewny wyjazd w przeciągu tygodnia? Może byśmy się jakoś zgadali w kilka osób zawsze raźniej. Jak cosik to napisz na maila [email protected] My wysłaliśmy formularze i cisza

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

miika

11.07.2018 23:10

Dobre pytanie, czy można zrezygnować wcześniej z zawartej umowy przed jej końcem ?

16.07.2018 02:41

Tak i to bez zadanych kosekwencji ????

16.07.2018 23:24

Ty pytasz czy odpowiadasz? xD ludzie, nauczcie się pisać po polsku.

13.06.2018 23:21

Szkoda ze nie ma żadnych opini na ten temat raz się żyje zobaczymy jak tam jest Wyjazd! 13.06 może będzie szczęśliwy ???? ☺️
    Ewka

16.07.2018 13:41

no dokładnie! ja jadąc za granicę do pracy nastawiam się głownie na... PRACĘ :) warunki nie muszą być wow, ważne żeby było czysto, wygodne łóżko itp... niestety nie jest to miejsce dla "księżniczek" tylko osób które naprawdę przyjechały coś zarobić. Pozdrawiam

16.07.2018 23:23

Ale o co wy się czepiacie? xD To że wam trafiły się dobre warunki, nie znaczy ze każdemu takie zapewniają, ale jak to grażynki mają - muszą swoje 5 groszy dodać, bo one mają super warunki, bez wilgoci itp. :))))
    Martyna :))))))))))))))

10.07.2018 13:19

Witam! Wszyscy który są zainteresowani wyjazdem za granice z tej firmy to stanowczo nie polecam!!!! Ta firma ROBI SOBIE TOTALNE ZARTY PO 1 wyjechałam ze znajomymi do pracy która mam w VENLO a mieszkam w Belgii Jeszcze jakby to było miasto to nawet dało by się wytrzymać mimo ze mam od pracy 100km ale to jest OSADA BEZ SKLEPÓW APETKI NAWET JAK CHODZI O PRACE TO SIĘ NIE WYWIĄZUJĄ MAM NP JECHAĆ NA 13do pracy bus nie przyjeżdża a następnie po paru godzinach czekania dostaje SMS ze praca jest odwołana nikt nic nie wiem brak zorganizowan koordynatorów na wszysc czeka się w nieskończoność Totalna porażka i nawet nie da się skąd uciec bo nie ma jak ani busa ani pociągu No zupełnie nic Pozdrawiam bardzo serdecznie firmę Otto ????
    ewka

16.07.2018 13:45

bez sensu że masz pretensje o brak sklepów i apteki.. mogłaś się dowiedzieć wczesniej o lokalizacje i co nie co sprawdzić... nie maja obowiązku zapewnienia ci lokalu w centrum miasta, mało tego nikt nie ma, nie tylko otto;)

16.07.2018 23:19

Pewnie że nie mają obowiązku, ale jeśli zapewniają dojazdy do pracy, zakwaterowanie to powinni również w miarę możliwości postarać się o to aby jakikolwiek sklep był w pobliżu lub też dojazd od niego.
    patryk

16.07.2018 19:27

Jak ma sie checi do roboty to kazda praca jest dobra; co do Otto to daje rade w mnogosci ofert.
    whatever

15.07.2018 11:57

jak warunki w Booskop ??
    Nadia

16.07.2018 13:47

całkem w porządku, nie ma co narzekać
    Boskoop

16.07.2018 17:58

Hej.Mieszkam w Boskoopie.Warunki są całkiem niezłe. Jest to hotel,podzielony na mieszkania ,w skład którego wchodzą 2 sypialnie 2-osobowe,salon z aneksem kuchennym i łazienka. Koordynatorzy ośrodka w porządku. Do najbliższego sklepu 10 minut piechotą,do miasteczka ok.2 km.Jest Polski sklep.To tak w skrócie.Ludzie tu mieszkający są w porządku, z małymi wyjątkami,ale to tak jak wszędzie. Podsumowując Boskoop-polecam. ;)

16.07.2018 17:05

Pracuje ktos w Albert Heijn w Rotterdamie i moglby powiedziec cos o tej pracy/zaakwaterowaniu? Ewentualnie mail:[email protected]

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Kama

08.07.2018 18:41

Praca na magazynie w Waalwijk za pomocą skanera ręcznego, na czym polega i jakie warunki zakwaterowania i czy daleko z domkow do pracy? Podobno prawie sami polacy tam są. Jakieś opinie?

16.07.2018 02:51

Domyślam się, że będziesz pracowal w Docdacie, bardzo fajna praca, a wszystko Ci wytłumacza przez pierwsze dni kursu, który jest tak samo płatny jak normalne godziny pracy ( tak było w zeszłym roku, teraz pracuje w Heemskerku)
    Ewka

16.07.2018 13:42

nie jest to zbyt trudne, na pewno szybko załapiesz ;)
    Angelika

12.07.2018 22:52

Hej! Ktoś chętny na wspólny wyjazd na początku sierpnia?? Rijnsburg ‚salatki’ zakwaterowanie najlepiej w Noordwijk, jak cos czekam na kontakt!!!:) Poznań i okolice. [email protected]

16.07.2018 02:39

Obecnie pracuje w tej firmie, jest mało godzin , robota w porządku, ale (tak mowia) jestem na najlepszym dziale- logistyce. Mieszkam w Noordwijku, ale na domkach i naprawdę, czuje się jak na wakacjach ????
    ilona

27.06.2018 10:37

Nie ma co sugerowac sie cudzymi niesprawiedliwymi ocenami; OTTO jes szansa dla wielu osob ktorym zalezy; ja tak mam i nie narzekam.
    Nigdy więcej otto

15.07.2018 22:19

A Ilona to przypadkiem nie naganiacza ??? Właśnie wróciłam po 2 tyg ( uciekłam) bo to jeden wielki koszmar . Przez 2 tyg pracowałam 3 dni słownie trzy dni !!!!! Bo pracy nie było . Przerzucali mnie do kilku miejscowości , zero kontaktu z koordynatorem, po prostu nie odbiera tel i nie reaguje na SMS. Rozmawiałam z Polka co tam mieszka na stałe i jak sie dowiedziała że ja z agencji otto to tylko w głowę sie stuknęła i zapytała czy ja internetu nie mam że z nimi współpracę podjęłam . Jak ochłonę po powrocie to opisze ten koszmar. Nie wierze w to co tu piszą że luzik i jest fajnie i fajnie sie zarabia i że świetny kontakt !!!! Kontaktu zero a telefon do Białegostoku to porażka. Te świetne opinie to chyba pracownicy sami piszą .
    Kamil

13.07.2018 23:29

Jest ktos chetny na wyjazd za tydzien lub do konca tego miesiaca zapraszam na meil zawsze z kims razniej [email protected]
    krzysiek4655674

12.07.2018 13:49

Cześć jedzie ktoś do Holandi oz okolic Krakowa ? proszę o kontakt
    Masz

12.07.2018 21:11

Ja, podaj maila to się spiszemy :)
    krzysiek4655674

13.07.2018 10:58

[email protected]

09.07.2018 21:37

Witam! Wybieramy sie z koleżanką prawdopodobnie 14lipca do pracy w pralni "textiel" w Utrichcie czy ktoś orientuję sie jak tam jest?? I mógłby cos powiedzieć
    Klaudia

12.07.2018 22:24

Pracuje się 5 dni w tygodniu po 7 h, ogólnie początki zawsze są trudne ale później juz jest lepiej. Ludzie są dość mili, większość Polaków wiec wszystko wytłumacza i pokażą. Jedyny minus to fakt ze nie pracuje się więcej.
    pawel

11.07.2018 11:26

Przerobilem rozne firmy ale z Otto najkorzystniej finansowo; robota pewna.
    Rychu210

11.07.2018 17:47

Gdzie pracowałeś?
    Irma

12.07.2018 20:10

pewna i jest ubezpiecznenie co wazna. Mi prace w albercie zaltwili.

12.07.2018 20:01

Praca w PRALNI "textiel" w Utrichcie !!! Jak tam jest??? Prosze o informację
    patryk

12.07.2018 19:55

Korzystne i atrakcyjne oferty na OTTO, zawsze cos ciekawego dla kazdego.
    Plyp

12.07.2018 18:12

Firma pośredniczyła w zatrudnieniu mnie na inwentaryzacji w sklepie, wyplata w terminie , kontakt z paniami posredniczkami bardzo dobry , chociaż nie można zaprzeczyć że czasem się gubiły w tym co mi mówiły, ale to nic dziwnego biorąc pod uwagę z iloma osobami muszą pracować

12.07.2018 16:25

Jedzie ktoś w ten poniedziałek?? To pracy w pralni "textiel" lub kto juz tam był i cos powie ???

11.07.2018 18:54

Pracuje ktos w DHL przy zbieraniu produktow medycznych albo przy oczyszczaniu i pakowaniu salaty i moglby napisac cos o tyh ofertach? Jak godziny, zakwaterowanie, itp. [email protected]
    Michał

12.07.2018 09:51

Hej, zbieranie produktów jest proste, każdy sobie poradzi z tym. Jedynym minusem mogą być(ale nie muszą) wyrabiane normy przez pracowników. Pracowałem w Albert Heijn na tym samym stanowisku i praca była spoko. Gdybym miał z kim wyjechać teraz to nie wahałbym się i od razu jechał :) Jak jesteś chętny to można się wybrać i bajka :)
    MANIA

11.07.2018 23:02

Hej, wie ktoś może jak wygląda rezygnacja z pracy podczas umowy na pół roku ? Czy ponosi się jakieś kary?:)
    Mroz

11.07.2018 15:40

Siema, jakie miejscówki polecacie? Gdzie nie dojezdza sie 200km oraz nie ma grzyba w mieszkaniach? Ktos moze przedstawic jakies swoje doswiadczrnia?

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.