OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

17.08.2018 16:06

Najgorsza agencja jaka istnieje (usunięte przez administratora) brak kompetencji porażka zostawiają ludzi na bruku
    luiza

17.08.2018 12:14

u mnie kasa wypłacana bez jakiś problemow.wszystko na czas i kwoty odpowiednie. Tak jak pracowalam nie ma z tym problemu!!w otto w ah pracowalam. ofert otto ma sporo i warto korzystac
    Iwona

17.08.2018 08:39

Powiem krótko OTTO to (usunięte przez administratora) nie pracuje tam już 3 tydzień a oni mi pobierają kasę ch... wie za co i dysponuja moim kontem nawet niewiem jakim prawem w sumie zaje...... mi 300 eu a nie pracuje już u nich. (usunięte przez administratora) I KLAMCZUCHY! !!!!!!
    Tomash

12.08.2018 12:55

Witam Pracowałem na kanapkach blisko Noordwijk nad morzem. Praca była tak reklamowana ale to tylko marketing takiej pracy tam nie było była praca w fabryce surówek i sałatek. Heemskerk ciężko jednoznacznie opisać i ocenić. Wszystko kwestia jak się trafiło ja trafiłem średnio. Pracy mało często po 5 godzin więc pensja 100 euro tygodniowo nie dziwiła. Praca bardzo ciężka ale to tak na moim stanowisku. Można byo trafić naprawdę dobrze. Co prawda prosiłem o zmianę chociaż na trochę ale w biurze nie da się niczego zalatwić ani wynegocjować. Dojazd 120 km do pracy. Czasami trzeba było czekać po 5 godzin aż skończy reszta współtowarzyszy. Minusy to traktowanie ze strony operatorów często traktowali nas uwłaczając godności osobistej, w kolegę operator rzucał marchewką. Generalnie na widok nowego pracownika część operatorów reagowała oburzenie. Nie ma szkolenia, nie ma bhp dostajesz np. wózek elektryczny i masz nim jeździć nikt ci nie pokaże jak działa. Oczywiście i niektórzy byli bardzo w porządku. Pomagali i tłumaczyli więc w zależności od tego na kogo się trafiło. Problemem było biuro które zawsze było na nie. Co do warunków mieszkalnych mieszkałem w Waalijk i oceniam bardzo dobrze. W całości oceniam słabo, mnie się nie powiodło ale niektórym się podobało. Brak kontaktu a koordynatorami, oferowanie pracy która nie istnieje i nigdy nie istniała, dojazdy dłuższe niż praca, niestabilne godziny, bardzo częste pomyłki na grafiku, szalone tepo pracy, brak szkoleń. U mnie słabo.
    tomecky

14.08.2018 13:06

CZLOWIEK CZLOWIEKOWI.........polakiem!!!
    Mika123

16.08.2018 16:17

Pracowaliśmy z chłopakiem w Heemskerku 3 miesiące. 100 % racji o opinię firmy a w szczególności biura - cyrk na kółkach, dramat z transportem. Operatorzy firmy faktycznie specyficzni, niezdrowe podejscie do nowych pracowników. "Żółta zmiana" najbardziej przyjazna ;)
    Patrycja

11.08.2018 20:26

@mika, a czy możesz napisać coś na temat zakwaterowania oferowanego przez OTTO Work Force Polska? Planujesz związać się na dłużej z tą firmą? @filip, @Marta, możecie powiedzieć coś więcej na temat tego, jak układała się Wasza współpraca z tą firmą? Myślę, że to bardzo istotne informacje dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu. @BARBARA, może akurat tak nieszczęśliwie trafiliście i był to jakiś częściowy przestój? Rozumiem, że nie pracujecie już za pośrednictwem OTTO, tak?
    BARBARA

12.08.2018 08:39

Nie, nie pracujemy już w tej firmie. Przenieśliśmy się do Niemiec i również pracujemy przez agencję. Dużo lepsze warunki. Mieszkanie za 150e miesiecznie na dwoje , ubezpieczenie nieodpłatne, oplacony ZUS. Pracy jest dużo oraz szacunek pracodawcy przede wszystkim. Możliwe że tak trafiliśmy i na pewno nie jesteśmy jedyni.
    Anastazja

14.08.2018 10:13

Czy mogę poprosić o namiary na firmę przez którą pojechałaś "BARBARA "do Niemiec?
    Lola

12.08.2018 21:56

Zgadzam się z kolegą poniżej,praca po kilka godzin,tygodniówka nawet nie 100e,grafiki całkiem pomieszane nie wiadomo co i jak,w biurze NIC nie załatwisz a nawet nie wiadomo z kim konkretnie się kontaktować mówią co innego a robią co innego,całkowita dezorganizacja i totalny burdel.Nie polecam normalnym ludziom którzy chcą pracować w normalnej agencji...
    wojtek

13.08.2018 14:21

godzin mam sporo więc na pewno sie z tym co piszesz nie zgodze. siedze w nl z otto 3 miesiac i gdyby nie bylo dobrze to bym szukal czegos innego. jest ok, kasa ok, wyrabiam taka kase na ktorej mi zalezalo....
    ciekaw

13.08.2018 02:37

ktoś wie czy jest jakaś kara w razie gdyby praca okazała się klapą i chciałbym zerwać umowę?
    Tomas

13.08.2018 11:48

Nie ma kary, rozwiązujesz i tyle.
    marta

09.08.2018 13:34

Rzeczywiście jeśli chodzi o roboty sezonowe ,wakacyjne to OTTO zdaje egzamin.
    mel

12.08.2018 21:32

no ja jestem bardzo zadowolona, pojechałam sobie podczas wakacji i dorobiłam sobie sporo także fajnie
    Kamil

07.08.2018 11:50

Witam co myślicie o pracy w Geldermalsen na stanowisku Order Picker (Zbieracz zamówień) ,mam zamiar wybrać sie tam z kolegom.Ktoś tam już jest? jakie opinie?
    Ola

08.08.2018 11:14

Tez mam tam jechać. Czekam na opinie

12.08.2018 20:22

Nie wiem jak tam ale jak trafisz tak jak ja to weź te pieniądze przeznaczone na wyjazd i kup sobie coś ciekawego bo szkoda zmarnować
    Ppp

10.08.2018 20:09

Ludzie dajcie sobie spokój z Otto,naprawdę,przyjechałam tu pracować i zarabiać a siedze na hotelu po 3 4 dni jak juz ide do pracy to na parę godzin,wszyscy tu narzekają tyle się nasłuchałam że głowa mała,jeszcze się z dobrą opinią nie spotkałam o tej agencji wszyscy stąd uciekają,nawet (usunięte przez administratora)euro tygodniowki nie ma,nie wiadomo w ogóle z kim się kontaktować,zero organizacji,każdy zdany na siebie...Jest dużo o wiele lepszych agencji,szkoda czasu i nerwów.
    BARBARA

09.08.2018 19:45

Witam. Nie polecam firmy OTTO ! Razem z narzeczonym postanowiliśmy że wyjedziemy za granicę do pracy aby zarobić na wesele... więc zabrałam się do szukania ofert. Znalazłam super ofertę, stawka super więc szybciutko aplikowalam. Po 2 godzinach miła pani zadzwoniła do mnie, powiedziała co trzeba( czyli obiecala zlote oraz srebrne gory ) umowa podpisana online więc jedziemy. Mieliśmy na tyle swój komfort że pojechalismy swoim samochodem( i chwała nam za to)... Na drugi dzień byliśmy na miejscu. Zameldowalismy się w domku. Warunki straszne, wszędzie wilgoć i brud. Jeden dzień przesiedzielismy w domu bo jeszcze z wcześnie. Drugi dzień przesiedzielismy w domu bo jeszcze nas nie wpisała do komputera. Trzeci dzień w domu bo nie ma tak dużego zapotrzebowania na pracę... czwartego dnia narzeczony poszedł do pracy tylko na 5h bo go oddelegowali a ja nadal w domu, a przepraszam zadzwoniła do mnie pani że mogę jechać na pralnie za 4e/h.... Pff. piątego dnia obydwoje w domu bo odwołali nam zmiany a ja dostałam telefon od całego je*anego menadżera że nie ma dla mnie tu pracy i albo decyduje się na przeniesienie 130km do innej pracy albo rozwiązują że mną umowę, a narzeczony miałby zostać pomimo tego że i tak więcej miałby siedzieć w domu. Więc jeszcze tego samego dnia się wprowadziliśmy. CAŁKOWITY WYZYSK LUDZI !!! Dodam jeszcze że koleżanka z domku była również raz w pracy na drugiej zmianie. Miała skończyć o 21, była w domu o 1 bo nikt nie zapewnił jej powrotu do domu, nikt nie odbierał telefonu pomimo obietnic i rób co chcesz... sama osobiście po nią pojechałam.... OSTRZEGAM WSZYSTKICH ŻE STAĆ WAS NA WIĘCEJ!!!!
    adam

10.08.2018 17:14

trafiłem zupełnie inaczej , godzin dużo, nie było przestojów, warunki ok do mieszkania. mi się z nimi udaje zarobic, jestem aktualnie 3 miesiąc....takze mam inne doswiadczenia, jak mnie kto pyta to otto chwale, jest ok
    filip

08.08.2018 15:09

Każdy ma swoje doświadczenia z Otto; co by nie mówić pomagają namierzyć robotę; a o to chodzi.
    Zainteresowana

04.08.2018 22:29

Cześć, pracował ktoś w Jumbo w Raalte? Praca jest ciężka? Jak warunki mieszkaniowe?Wyjeżdzam 11.08 i potrzebuje jakiś info.
    RaalteSebaJumbo

06.08.2018 19:53

Praca jest, spoko, musisz wyrabiać norme. ale godzin za wiele nie ma. teraz są jakieś małe zmiany więc przy dobrych wiatrach jesteś w stanie wypracować te 35h. Lokacje bez szału, zależy jak Ci sie trafi. Co tydzien będziesz sie zastanawiać, czy dostaniesz pensje, czy nie, bo niestety biuro działa tak a nie inaczej, w każdym razie wyrowananie na pewno dostaniesz, jedni dostają wcześniej, inni później, także też zależy jak trafisz. Agencja podobna najlepsza z tych najgorszych :)

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Mac.Mac

06.08.2018 14:20

Otto usuwa komentarze także i tak całej prawdy sie nie dowiecie :)
    Raf.Ste

06.08.2018 14:10

Otto work force to najgorsza agencja przez jaką możecie przyjechać np. do Holandii. Nie ma tutaj dla was pracy, zakwaterowania w ludzkich warunkach, osób kompetentnych z którymi moglibyście cokolwiek załatwić czy tansportu z pracy i do pracy... Przyjedźcie i przekonajcie sie sami :)
    Raf.Ste

06.08.2018 14:03

Ogółem nie polecam agencji otto, zatrudniają nowe osoby a na miejscu nie ma pracy nawet dla osób co są tutaj od dłuższego czasu. To jest skandal, żeby traktować swoich pracowników jak żywy towar i to dosłownie. Warunki mieszkalne tragiczne, ogółem smród i brud, polecam przyjechać z kimś w parze bo jest szansa na nieco lepszy pokój. Ludzie którzy planują przyjechać do Holandii przez otto, zastanówcie się 2 razy, bo stracicie tylko swój czas i pieniądze. Pracownicy którzy są zatrudnieni przez zagraniczne agencje nie mają problemu z pracą, tylko kto ma problem? otto work force!
    cotusiedzieje

06.08.2018 10:58

NIE PRZYJEŻDŻAJCIE DO HOLANDII BO NIE MA PRACYYYYY! ZWALNIAJĄ PONAD 60 LUDZI Z OTTO BO NIE MAJĄ CO Z NIMI ZROBIĆ NA FIRMACH, NIEKTÓRYCH PRZERZUCAJĄ, BIORĄ NOWYCH LUDZI A TYCH CO SĄ TUTAJ ROK CZY MIESIAC CZY 2 TYGODNIE WYRZUCAJĄ! STOI SIE BEZCZYNNIE W PRACY, ZWALNIAJĄ WCZEŚNIEJ DO DOMU ALBO JEST SIE NA REZERWIE W DOMU I SIE NIE ZARABIA! P O R A Ż K A !!!!!!!! AKTUALNIE JESTEM W HOLANDII I SIEDZE NA REZERWIE, WOKÓŁ ZWALNIAJĄ LUDZI!
    Angelika

05.08.2018 22:35

Cześć! Dojechałyśmy dziś, miejsce przepiękne (Lokacje w Noordwijk, praca Heermskerk). Okolica cudowna, polecam każdemu na wakacje. Natomiast.... Cudów sie nie spodziewałyśmy, bo w koncu przyjechałyśmy tutaj do pracy, ale to co ujrzały nasze oczy po otwarciu drzwi do pokoju, przechodzi ludzkie pojęcie. Za (usunięte przez administratora) smród, brud, o różnych obcych formach życia już nie wspomnę pobierają pieniądze jak za pokój w hotelu. Nie mieści sie to w głowie, jak można tutaj przyjąć ludzi do zamieszkania w takim gównie? Brak słów. Jeśli chodzi o organizacje, wielki plus dla koordynatora zakwaterowania, w moim w przypadku bardzo pomocny człowiek. I tutaj znowu zaczynaja sie schody.. bo jeśli chodzi o plusy to tyle. Zapewniano nas w Polsce, ze praca bedzie juz poniedziałku a tu cisza jak makiem zasiał. Grafik mowi (usunięte przez administratora) tak samo jak reszta załogi. Reasumując jeśli chcesz przyjechać na dłużej, ułóż w głowie plan zeby jak najszybciej (usunięte przez administratora) na wynajęte mieszkanie. Bo np ja nie wyobrażam sobie zyc pare lat w takich warunkach. Hmm, to chyba tyle. Jak macie jakies pytania, piszcie, chętnie odpisze!!!:)
    Sylwia

31.07.2018 15:31

Ja zastanawiam się nad praca właśnie w tej firmie poszukuje osób które tam z nimi wyjechali a generalnie do Holandii, głównie kobiety. Czy mogłyby mi udzielić paru odpowiedzi. Jak wygląda praca? Jakie warunki pracownicze i mieszkaniowe?
    sara

05.08.2018 12:00

u mnie inne doświadczenia, z pieniążkami problemów nie było, wypłacali ile trzeba i wszystko na czas. na maila też mi odpisywali, ogólnie dobry kontakt. wiadomo, każdy ma inne odczucia, wg mnie wszytsko było ok, pracowałam kilka miesięcy, kasę zarobiłam i odłożyłam. w końcu po to się zdecydowałam na wyjazd do nl. wg mnie warto i polecam
    melon

05.08.2018 18:39

a ja słyszałam ze coś się wzięli za te lokacje i remontują. dużo tak osób gada i tu i na fb na roznych grupach
    Bella

26.07.2018 08:35

Witam. Jedzie ktoś do Albert Hejin w Almere 04.08 ?
    Ganek

03.08.2018 23:42

Cześć. Też tam będę pracować. Za pośrednictwem jakiej agencji pojechaliscie? Jak warunki mieszkaniowe?
    Tomi

04.08.2018 11:59

Mieszkania to totalna porażka

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Simon

01.08.2018 10:34

Witam! Jeśli ktoś wyjeżdża do Niemiec do Hamburga do pracy w Stute Logistik w terminie 09.08.2018 proszę o kontakt na maila [email protected]

02.08.2018 16:37

Jeśli ktoś jedzie z agencją i liczy na góry złota to raczej z ta osobą jest nie do końca tak....Mam wyrażnie ustalone warunki a rozmowa z przedstawicielami firmy wydaje się rzetelna. Być może rzeczywistość będzie inna ale do puki tego nie stwierdzę na miejscu to nie mam zamiaru pisać bzdur.

04.08.2018 07:42

Przed wyjazdem kazdego kusza pokazuja foldery jakie sa mieszkania i jak to bedzie rzeczywistosc jest nie co inna kto ma noz na gardle to zostanie a kto nie to wyjedzie ta agencja nie ma najlepszych opinii mozna poczytac sobie i przemyslec sprawe ...no ale lazdy ma inne odczucia i musi przekonac sie na wlasnej skórze....
    Łukasz

02.08.2018 17:37

Siema. Mam pytanie odnośnie oferty Pakowanie sprzętu medycznego w holenderskim XPO w Eindhoven? Czy ktoś miał okazję tam pracować lub może już tam pracuje. Chciałbym się dowiedzieć czy warto ją aplikować. Jak tam się pracuje, jak jest z zakwaterowaniem i dojazdem do pracy. Mamy zamiar wraz z kumplem jechać w okolicach 11 sierpnia. Za wszystkie odp wielkie dzięki.
    Darek

02.08.2018 14:03

XPO Eersel - Ktoś, coś? Moze ktoś zaczyna pracę od przyszłego tygodnia tam?
    Czachor

01.08.2018 11:01

Hej. Jestem Holandii z Otto dwa miesiące i tutaj każde biuro i każde lokum jest inne. To takie małe państwo w państwie. Ja zarabiam po sto euro na tydzień a kolega z pokoju po 500. Jego dział ma pracę mój nie. Więc praca wakacyjna to loteria na której wielu traci.
    batil

02.08.2018 09:15

100€ na tydzien malo w kraju wiecej zarobisz...:/ oplaca sie wogole za takie grosze robic ...
    [email protected]

01.08.2018 21:43

Hej wybiera sie ktoś 04.08 do Waalwijk na komisjonowanie odzieży? Jestem z Gdyni
    Criss

01.08.2018 13:21

Wybiera sie ktos 4.08 do Albert Heijn Rotterdam? Z kolega jedziemy z Gdyni.

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Przyszły pracownik jumbo

30.07.2018 18:14

Pracował ktoś lub wie jakie warunki panują w Jumbo den Bosch? W sobotę wyjazd i się stresuję. Proszę o komentarze ????
    Krzysiek

31.07.2018 15:17

też jadę tam w sobotę, mam nadzieje że wszystko będzie ok
    pepe

31.07.2018 14:34

bylem z nimi w albercie w gelder i bylo mega spoko
    Siwy

31.07.2018 13:49

Cześć, jedzie ktoś w sobotę do pracy na magazyn z lekami, Venlo?
    Siwy

31.07.2018 13:46

Cześć, jedzie ktoś w sobotę do pracy na magazyn z lekami, Venlo?
    Patrycja

30.07.2018 15:17

@Holi, i jak, kontaktowałeś się już z agencją? Podejmiesz pracę? @natalia, a Ty współpracowałaś z OTTO Work Force Polska? Jak oceniasz współpracę z tą firmą? @karol, @mell, możecie powiedzieć coś więcej? Wasze opinie są dość ogólne, prosimy o szczegóły!
    Holi

31.07.2018 09:15

Tak skontaktowałam się z agencją dzwoniłam i bylam osobiście. Podpisałam umowę
    Holi

23.07.2018 09:49

Witam wszystkich. Chce wyjechać do Holandii przez agencję Otto na dłuższy czas i tu kieruje do was zapytania czy lepiej udać się osobiście do agencji czy wystarczy przez neta wszystko załatwić? Czy warto jechać z tej agencji czy niekoniecznie ? Jakie są warunki w zakwaterowaniach? Jaka sprawdzona pracę polecacie ? Z góry dziękuję za wszystkie pomocne mi informację.
    natalia

30.07.2018 09:05

myślę, że warto zadzwonić, zawsze to rzetelniejsza informacja
    surko

30.07.2018 16:08

zadzwon, albo fb. najlepiej jechac do pracy do albert heijn w geldermalsen
    olaf

30.07.2018 14:35

Trafilem na okazjonalna, fajna prpopzycje pracy wakacyjnej w OTTO; to zajecie przy porzadkowaniu pomieszczen administracji; godziny elastyczne;
    karol

26.07.2018 18:55

Z Otto oplaci sie praca wakacyjna; taki zastrzyk do budzetu np. studenckiego; mozna poszukac pracy w elastcznych godzinach.
    mell

30.07.2018 09:01

no dla mnie już kolejny sezon taki :D spoko opcja, bardzo polecam
    21latek

29.07.2018 17:07

WItam,czy z firmą Otto mozna jechac do Venlo? Bardzo mi na tym zależy.
    samol

27.07.2018 12:26

bylem z nimi w albercie heijn w geldermalsen i bylo super
    sanderka

29.07.2018 12:12

no to prawda, ja też miło wspominam
    mirka

25.07.2018 19:39

W otto mozna znalezc ciekawe oferty; mnie akurat podpasowala robota na sprzataniu biur; godziny raczej wieczorne, tez dobrze.
    Taszka

22.07.2018 19:29

Hej, jedzie ktoś do Alberta 28.07?
    Izabela 96

24.07.2018 13:58

Tak jaz moim narzeczonym, jesteśmy na liście niby na 100, znacie jakieś szczegóły może? Nie moge się dodzwonić do biura w ogóle
    Paula

25.07.2018 14:12

Wiemy tylko o której mamy autobus , gdzie wysiąść itp , bo więcej informacji Mają nam udzielić w sob do godziny 15
    Angelika

24.07.2018 22:07

Ktoś chętny na wspólny wyjazd? Jestem z Krakowa Moj e-mail : [email protected]
    arleta

24.07.2018 20:46

Warto pokusic sie o namiary OTTO, maja duzo fajnych ofert pracy; jako posrednik ulatwiaja firmowe miejscowki.

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.