OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

ariel

06.09.2018 10:46

Zastanawiają dane o wskazaniach bezrobocia w kraju; a zainteresowanie alternatywnymi sposobami zarządzania rynkiem pracy nie maleje; widać po ilości zatrudnionych chociażby przez Otto; sam brałem pracę.
    Monika

31.08.2018 09:30

ktoś z Lublina lub okolic wybiera się w najbliższym czasie? :)
    Monika

02.09.2018 19:05

ja również czekam na ofertę pracy. i szukam kogoś z Lublina /okolic ,razem raźniej wyjechać.
    areklbn

05.09.2018 19:44

Napisz mi maila na [email protected]
    milosz

05.09.2018 14:54

ja bylem z otto nieco dłuzej bo kilak miesiecy, musialem zrezygnowac z powodow rodzinnych gdyby nie to z checia bym dalej pracowal. pewna praca i kasa. dobrze maja to zorganizowane
    marek

05.09.2018 10:52

jak sytuacja w AH w Geldermalsen? Jak wyglądają godziny, mieszkanie?
    waldek

29.08.2018 09:24

Spośród pośredników pracy OTTO ma największe doświadczenie, rekrutacja idzie szybko bez tony formalności; byle chciało się chcieć.
    SadSlave

04.09.2018 20:38

Organizacja w Otto to brak organizacji. Zero. Nool. Co Ty chłopie gadasz ?
    Sławek

14.08.2018 10:27

Właśnie wróciliśmy z pracy do Polski po natychmiastowym wypowiedzeniu umowy umowy z OTTO itd. Jesteśmy normalni i pojechaliśmy pracować i zarobić. Z tą agencją nie jest to możliwe. Zarobisz jak nieludzko zapier...sz/zero życia tylko praca i spanie bez używek nie przebrniesz/, albo normalnie w miarę to znowu za pieniądze, które można zarobić w Polsce będąc wśród swoich. To co ta agencja sobą reprezentuje nie da się opisać w paru słowach. Kłamcy, oszuści,wyzyskiwacze itd.,panuje totalny bałagan, dezorganizacja, spychologia stosowana. Z nikim niczego nie załatwisz. Nie ma gdzie złożyć reklamacji, jeden odsyła do drugiego, a ten drugi zwala na ,górę,. Żałosne . Dwa miesiące bijemy się o wyrównanie pierwszej wypłaty i dalej nic. Pracuj,pracuj potem zobaczymy i mydlą oczy. Za ostatnie dwa tygodnie zapłacono mi 240e, moja partnerka dostała figę z makiem i nikt nie może nic wyjaśnić, więc zawinęliśmy się z powrotem. Chętnie opowiemy historię jeżeli ktoś chce wysłuchać zapraszam do kontaktu tel., ja zadzwonię, może komuś ułatwimy decyzje. P.S. właśnie wynajmujemy adwokata bo zostaliśmy przez OTTO najnormalniej w świecie okradzeni,pzdr wszystkich życzliwych.
    Damian

15.08.2018 14:30

jak się skontaktować z wami ? mail ?
    justynkab35

04.09.2018 17:41

Mój telefon 697326316
    Toja

04.09.2018 13:55

Byłam dwukrotnie w Holandii przez Otto. Pierwszym razem trafiłam na lokację do domku, w którym była wilgoć i grzyb. Brak światła w pokoju koleżanki, o które upominałyśmy się ponad tydzień czasu! Dojazd do pracy również pozostawiał wiele do życzenia, ponieważ kierowcy notorycznie zasypiali. Przeniosłam się więc do miasta, w którym pracowałam. Warunki mieszkaniowe były nawet okej, dało się żyć. W każdym cotygodniowym wynagrodzeniu ucinali mi 2.5-3 godziny, niby mało, ale zliczając je przez cały okres mojej pracy powstała całkiem niezła suma. O wyrównaniu nie było mowy, ponieważ w biurze twierdzili, że u nich wszystko jest w porządku. Te wyjazd miał miejsce jeszcze w tym roku. Postanowiłam dać Otto jeszcze jedną szansę i tym razem wybrałam się do Holandii wraz z chłopakiem. Już w biurze w moim mieście otrzymaliśmy informację, że zakwaterują nas w Oss lub Osterwijk. Niestety padło na tę samą lokację, do której trafiłam podczas pierwszego wyjazdu. 3 tygodnie staraliśmy się o przeniesienie na inną, w każdym tygodniu gwarantowali nam, że przeprowadzka nastąpi w weekend, jednak tak się nie działo. Rozmawiając z Panią z biura stwierdziła, że coś poszło nie tak, miałam dostać odpowiedź zwrotną, ale do dziś jej nie mam (od 2 tygodni jestem w Polsce). Transport do pracy to była porażka. Potrafiliśmy czekać nawet godzinę przed pracą na transport, spóźnioną godzinę musieliśmy oczywiście odpracować na życzenie TL, co skutkowało, że nie mieliśmy transportu powrotnego i po pracy czekaliśmy nawet po 2 godziny na kierowcę (Rekord to 3.5h). W tej pracy na brak godzin nie narzekaliśmy, bo pracowaliśmy 5-6 dni w tygodniu po 9-10 godzin, jednak mieliśmy przygody z dniami wolnymi, ponieważ nasz job coach potrafił budzić nas po 5 z rozkazem abyśmy przyszli do pracy, gdy mieliśmy wolne, strasząc wpisaniem odmowy przyjścia do pracy. Mimo wyjasnienia sytuacji w biurze niesmak pozostał. Podsumowując swoją opinię na pewno nie polecam agencji Otto.
    paweł

04.09.2018 10:04

Przerobiem pracę w Otto; dobre doświadczenie; warto takie zbierać. Pieniądze dostałem, bez problemu; zakwaterowanie przyzwoite; ogrodnictwo duże.
    daras

03.09.2018 19:39

mi odpowiada. praca zapewniona, nie musze sie martwic, a z kasa tez dobrze wyszlo, przyjechalem zarobic i odlozyc i dobrze to wyglada. moja dziewczyna tez z nimi pracuje i jest ok
    Justafuckinjoke

30.08.2018 20:32

Czuję się tu jak pies, nie człowiek. Mieszkam wraz z kobietą w domu z pięcioma Bułgarami w warunkach prawie, że więziennych. 1 wanna na osiem osób, obiecali nam, że będziemy jeździć do pracy razem tymczasem ona ma pracę o godzinie 3:00 w nocy, ja o szóstej, ponadto plan i praca zmienia się codziennie, a zapewniono nas, że będziemy pracować na dwie zmiany w jednej firmie. Po pracy czekaliśmy 2,5 godziny na transport powrotny. Wcześniej było ok, ale przenieśli nas z innego miejsca, gdyż zabrakło tam już pracy, a został nam miesiąc umowy i wyszło szydło z worka.
    melson

31.08.2018 22:49

próbowałeś wyjasnić sprawę z kierownictwem?
    Mela

03.09.2018 13:23

Z nimi nie da się rozmawiać, też byłam w takiej samej sytuacji. Nie polecam tej agencji!

22.08.2018 15:14

Praca w Hilton przy mięsie w Zandam jakie opinie?

24.08.2018 09:52

A godziny były?
    Jaca

02.09.2018 23:26

Tez tam chce jechac Napiszcie jak tam mozna zarobić???? Jest tu ktoś [email protected] Jaca

02.09.2018 09:06

Czeeeść! Wybiera się ktoś do Holandii po 8.09 ? Może ktoś jest chętny zabrać się ze mną ? Jadę sam pierwszy raz, a we dwójkę raźniej. Będę jechał własnym samochodem to mogę kogos zabrać. Pisać na maila: [email protected]
    lekkowystraszona

31.08.2018 14:56

hejka :) czy planuje ktoś wyjazd 8.09 do Jumbo Omnichannel B.V.? jeszcze nie znam dokładnego miejsca, ale podpytuję czy ktoś też się wybiera do pracy w Jumbo, zawsze razniej we 2 czy więcej osób. Ja jadę 1 raz :O Osoby, które pracują lub wróciły z pracy w tym miejscu również proszę o opinie i zdania jak wygląda praca, kwatery itp. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie nformacje. Namiar na mnie [email protected]
    melson

31.08.2018 22:48

niestety nie wybieram się, ale życze powodzenia :) na spokojnie, dużo zależy od twojego szczęścia jak trafisz, ale ostatnio się słyszy o remontach i zmianach więc trzeba być dobrej myśli :D
    lekkowystraszona

01.09.2018 09:45

Dziękuję i dziękuję za informację :) A masz jakieś informacje o samej pracy? Czy jest cały czas czy zdarzają się dni siedzenia w domu? nie boję się o zakwaterowanie, bo wiadomo jedzie się do pracy :)
    mnj

25.08.2018 02:12

Witam. Nie polecam firmy OTTO ! nie jedzcie tam ludzie , stać was na wiecej, nie ma co się z nimi uzerać!
    Zla

28.08.2018 15:28

Gwarancję pracy dobre sobie. Nie licz na to. Pracował dla nich rok. Nie wiem sama po co tyle się męczyłam.
    ........

01.09.2018 00:38

A ja tam pracuje dopiero 6 tygodni a czuje sie tam jak w olbrzymiej rodzinie a nie jak w innych firmach ...kiedy do domu:-)ale ta pochwala ah online almere;-)pozdrooo
    amanda

30.08.2018 12:21

Dobrze, że są takie formy pomocowe jakie znalazłam w Otto, pośrednictwo bardzo przydatne.
    ewka123

31.08.2018 22:50

ludzie się ich boją a warto próbować
    Beata123

31.08.2018 15:28

Jedzie ktoś we wrześniu do pracy przez otto work Force w Almere i będzie mieszkał w diemen praca orderpicter w magazynie z produktami dla matek i dzieci (zabawki itd) proszę o kontakt [email protected] lub proszę o info na temat pracy
    Beata

31.08.2018 15:20

Zaczyna ktoś prace we wrześniu przez otto work Force w Almere przy produktach dla matek i dzieci (zabawki itd) i będzie mieszkał w diemen?? Proszę o kontakt [email protected] bądź proszę o opinie na temat pracy i mieszkania. Pozdrawiam

30.08.2018 13:39

Wybieracie się na dniach dokładnie do firmy Erno's B. V?? Zapraszam do kontaktu [email protected] :-)
    malwina

28.08.2018 18:01

Otto daje pracę nawet tym bez kwalifikacji; to szansa dla wielu osób..
    werka

30.08.2018 11:11

noo.. bez języka czy studiów to teraz ani rusz
    ewa23

29.08.2018 14:13

dobrze ze sie zdecydowalam na wyjazd. kasa dobra, na pewno tu bym tyle nie zarobila. warunki tez calkiem ok. ogolem zadowolona z otto jestem
    doma

30.08.2018 11:10

no w kraju teraz to ciezko o robote...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Kropka

28.08.2018 22:02

Tzn w tą sobotę wyjazd pomylka ze środa
    Kropka

28.08.2018 22:00

Jedzie ktoś w okolice Amsterdamu w środę?? Niby na magazyn odzieży... [email protected]

28.08.2018 16:37

Wybiera się ktoś w okolice Amsterdamu w sobotę!?!? Niby do magazynu z ciuchami... Ale na umowie jest wymienione min: pracę na szklarni, przy taśmie, przy produktach spożywczych... Proszę o pilny kontakt : [email protected]
    Natalia

21.08.2018 11:16

dla wszytskich przerazonych opinia na forum, Polecam agencje otto warunki super , praca fajna ludzie pomocni pracuje jako order picker i jestem bardzo zadowolona Polecam !
    bunia

24.08.2018 11:52

a gdzie dokładnie pracujesz? prosze o kontakt [email protected]
    Zla

28.08.2018 15:31

Czasami się na chwilę uda ale to nie trwa długo. A większość pozytywnych komentarzy dodają sami pracownicy Otto, to (usunięte przez administratora)
    Raf.Ste

06.08.2018 14:19

Otto work force to najgorsza agencja przez jaką możecie przyjechać np. do Holandii. Nie ma tutaj dla was pracy, zakwaterowania w ludzkich warunkach, osób kompetentnych z którymi moglibyście cokolwiek załatwić czy tansportu z pracy i do pracy... Przyjedźcie i przekonajcie sie sami :)
    wojtek

27.08.2018 14:58

tez przyjechalem niedawno....zakwaterowanie ok, normalne pokoje, warunki w porzadku......osobiscie na zaluje, kasa dobra i jestem zadowolony
    daniel

28.08.2018 12:34

a byłes w innych? XDD
    Karola

17.08.2018 13:03

Jedzie ktoś do Venlo na pakowanie ubran ? Moj pierwszy wyjazd jestem ze slaska mam 20 lat
    ktosik

27.08.2018 15:35

Dlaczego? Co jest nie tak z tą pracą?
    duno

28.08.2018 12:34

opinie w necie są różne, ale myślę ze warto spróbować samemu, bo każdy przecież ma inne oczekiwania

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Brak nicku

25.08.2018 01:53

Czystym sumieniem nie Polecam tej agencji bez kitu, zero wogole zaangażowania menadżerów wzgledem pracownika człowieka który dla nich pracuje "mają Cie szeroko w (usunięte przez administratora) dzwonisz do nich ze 100 razy dziennie z jakimś problem to nawet nie raczą odebrać , a jak odbiorą to nie pomogą każą Ci napisać do Heldspok czy Heldspik jakoś tak to jest na mayotoo , w (usunięte przez administratora) walą z wypłatami, wogole jak sie dzwoni na zika to ksieżne Ottowskie nawet nie raczą odebrać bo wolą kawke niz czlowieka chorego-nawet nie zalatwią lekarza jak czlowiek jest chory albo jak chcesz isc do dentysty ,a potem zwalniają Cię - jak nie Ty to nastepny . Na tylu byłem lokacjach Ottowskich ze wszedzie jest (usunięte przez administratora) , przyjmuja ćpunów , alkoholików , brudasów bez kitu - jak nie pojdziesz na prywatne to masz lipe -a nie zawsze agencja sie na to godzi bo ma z Ciebie zysk z tego ze u nich mieszkasz.. i wez mecz sie z tyloma ludzmi - zreszta jedzicie to sami ocenicie jak tam jest !

24.08.2018 12:19

Jedzie ktoś na początku września do Amsterdamu na pakowanie ubrań??? Proszę o kontakt [email protected]
    julita

24.08.2018 12:09

Spośród agencji pośredników pracy OTTO ma najbardziej atrakcyjne oferty, korzystam i polecam.
    bunia

24.08.2018 11:48

jedzie ktoś na początku września do Amsterdamu na pakowanie ubrań? [email protected] - prosze o kontakt :-)
    Kamil

23.08.2018 16:21

Hej Jedzie ktoś 25.08 sinbadem z Otto work Service? :) wybieramy się z kumplem do geldermalsen

24.08.2018 09:51

A skąd jedziecie?
    cezary

23.08.2018 15:20

Wiele często krytycznych słów pada pod adresem pośredników i agencji pracy;prawda jest taka, że są alternatywą dla wielu osób i tego nie da się podważyć. Otto z pewnością jest pozytywnym przykładem.
    bazyli

22.08.2018 15:24

Zawsze warto popróbować swojego szczęścia ;Otto od lat uzupełnia rynek pracy i ma dobre wyniki.
    mika

06.08.2018 17:24

zdecydowałam się na pracę w otto i to była dobra decyzja!!! jestem 3 miesiąc, kasa leci, już widzę że jest dobrze, odkładam sobie na caly rok, zeby miec ze spokojem na studia taki byl moj zamysł i się to uda. wszystko ogarnięte, chodzę do pracy, godziny są a i warunki całkiem spoko.
    maja

21.08.2018 13:53

a w jakiej firmie pracujesz
    daria

21.08.2018 11:14

Polecam
    olga

20.08.2018 16:42

wyjechalam na poczatku maja, jestem w nl i pracuje caly czas z otto. mozna sie dogadac, ludzie w porzadku, tu gdzie mieszkamy tez jest ok, nie slyszalam jakis narzekan. praca w ah, znam tez ludzi co w jubmo pracuja i tez mowia ze spoko. kasa na czas i stawki dobre, zreszta wszystko od poczatku wiadomo,jest umowa itd, polecam otto
    nikodem

20.08.2018 15:21

Praca w OTTO bez ryzyka, sprawdzony pośrednik, zawsze coś jest do wzięcia.
    Miszmasz

19.08.2018 11:32

Od serca odradzam agencje OTTO Workforce. Jest to agencja która nie jest w najniższym detalu zorganizowana, ludzie z agencji nie odpisują, nie odbierają telefonów oraz nie chcą mieć nic wspólnego z pracownikami których zatrudniają. Już pierwszego dnia przekonałem się o tym gdy przyjeżdżając na lokacje musieliśmy czekać ponad godzine na zakwaterowanie a od każdego pośrednika OTTO nie słychać ani słowa. Najciekawszym aspektem tej historii jest to, że nam się poszczęściło ponieważ inni współpracownicy którzy dopiero postanowili przyjechać czekali od 4 do 8 godzin z bagażami na parkingu i bezsilnie próbowali się z kimś kontaktować a każda osoba odsyłała ich do innych pośredników itd. Absolutny brak profesjonalizmu wychodził również od strony księgowych ponieważ obiecywano mi ofertę według której miałem płacić 50% ceny za zakwaterowanie przez 6 pierwszych tygodni po czym okazało się że płaciłem pełna sumę przez cały okres pobytu a gdy postanowiłem zrezygnować z współpracy z agencją składając wypowiedzenie pracownicy biura dodzwaniali się do mnie próbując dopytać się dlaczego nie ma mnie w pracy oraz informowali mnie że kierowca czeka na mnie od pół godziny na parkingu. Obiecywali mi również że "wymażą" mnie z systemu pracowników co stało się ostatecznym strzałem w piętę ponieważ faktycznie po 2 tygodniach pracownicy wymazali mnie z systemu, ale nie z systemu zakwaterowania przez co przez 4 tygodnie dostaje maile nawolywujace do zapłaty za kwaterę w której już nie mieszkam od ponad miesiąca. Ludzie niekompetentni z którymi nawet o zmianę rozmiaru buta trzeba uganiać się przez tydzień ponieważ obiecują że na następny dzień przywieziona zostanie para butów po czym pracownika nie ma i trzeba dokonywać wymiany między współpracownikami na lokacji zamieszkania. Szczerze odradzam OTTO, wiele ludzi których miałem okazję tam poznać cenili sobie agencje takie jak EeNa.pl lub Adeco w których środki transportu nie są zabierane od ręki tak jak zostały przydzielone i trzeba się za ludźmi uganiać aby do pracy w ogóle dojechać.
    Patrycja

05.08.2018 20:15

@Holi, gdy już wyjedziesz do pracy z OTTO Work Force Polska, to nie zapomnij później podzielić się z nami swoją opinią na temat pracy w tym miejscu. Pozdrawiam serdecznie! @pepe, długo współpracowałeś z tą firmą? Co możesz powiedzieć o warunkach zakwaterowania? Myślę, że to dość istotna kwestia. Widzę, że sporo osób zastanawia się nad podjęciem współpracy z OTTO Work Force Polska. Co, zdaniem Waszym i innych osób, które już podjęły tu pracę, wyróżnia tę firmę na tle innych z branży?
    Holi

19.08.2018 08:18

Witam. Pracuje przez Otto dopiero 2 tyg praca w Albert nie jest taka zła ale też trzeba się narobić jak na razie nie mam pełnych godzin i miałam już kilka dni wolnych zakwaterowanie ok spodziewałam się gorszych warunków za 2 dni pierwsza wypłata więc zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać jak na początek nie jest źle za chwilę będzie w pracy wielkie boom i dużo pracy bo sklep albert będzie wprowadzał jakieś promocje i będzie spore zapotrzebowanie na dodatkową liczbę osób na magazynie ludzie nie beda narzekać na brak pracy zaś na to że jest jej za dużo dlatego ja korzystam z dni wolnych które teraz miałam w sumie nie dużo ich było z 3 dni bez niedziel w tym czasie można zwiedzać w razie pytań piszcie. Pozdrawiam
    tamara

16.08.2018 11:33

OTTO to niezła alternatywa na znalezienie pracy; warto spróbować.
    anonymous

18.08.2018 23:02

Takich ludzi jak ty powinni zutylizować tyle ci powiem poznałem cię na żywo zero szacunku chwdp...l..

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m