OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Maniano

20.09.2018 19:24

Hej chciałbym się coś dowiedzieć o pracy przy sałatkach. Kojarzycie coś może?
    Bella

22.09.2018 22:09

Zimno, mokro, głośno...

12.10.2018 21:45

Nieeeeee masakra
    Ryszard

27.09.2018 06:57

Czy ktos pracowal na magazynie w Oostrum? Jak tam jest?

12.10.2018 21:44

Jakim ja byłam na dsv
    Mika

27.09.2018 17:34

Witam.Moj syn pojechal do pracy przez posrednictwo OTTO POZNAN do Holandii. Okazalo sie gdy dojechali na miejsce nikt tam na nich na dworcu nie czekal,po poludniu dopiero powlanczali telefony i o nich ze przyjechali z Polski sobie przypomnieli.Zawiezli ich do domku.Na nastepny dzien sie udali do pracy gdzie sie okazalo,ze nie ma ich tam na liscie i do pracy ich nie przyjma...tym samym zmuszeni byli wrocic do Polski.OTTO naciagnelo ludzi tylko na koszty i oszukalo z praca.Jezeli ktos mial podobne zdarzenie prosze komentowac.Takie agencje pracy ktore swiadcza oszustwo i wyludzenie trzeba wnioskowac do Prokuratury jako pozew zbiorowy.
    ewa

29.09.2018 09:13

o matko wspołczuję... dobrze ze ja sie nigdy z czyms takim nie spotkalam bo nie wiem co bym zrobila

12.10.2018 21:38

Nic to nie da, już było parę takich akcji. Zawsze wygrywają bo mają kasę i opłacają sędziów....
    bartek

12.10.2018 15:40

Znam wiele osób, które skorzystały z oferty Otto, zawsze to lepsze rozwiązanie od nicnierobienia.
    bartek

12.10.2018 15:34

Znam wiele osób, które skorzystały z ofert Otto; zawsze jest to jakaś inna optyka w porównaniu z PUPami, gdzie miesiącami czeka się na okazję.
    Magda

11.10.2018 08:40

Witam. Mam zamiar w najbliższym czasie podpisać umowę z tą firmą do szklarni z ziołami do Venlo czy ktoś się wybiera. We dwoje, troje raźniej niż samemu. Proszę o kontakt na e-mail [email protected]
    klaudia

12.10.2018 15:12

moge ci powiedziec ze ja tam pracowalam i to byla dobra praca. takze nie ma sie co bac, dobra miejscowka. fajnie ze otto tak to organizuje

09.10.2018 11:35

ola

11.10.2018 14:32

zbierasz zamówienia, w sumie nic trudnego, stawki są dobre. zakwaterowanie calkiem ok. grunt to dobre nastawienie powodzenia
    Jula

12.10.2018 14:45

Byl ktos w den bosch praca w jumbo?jak z mieszkaniem,praca,ile zajmuje dojazd do pracy?
    Ewelina

11.10.2018 07:46

Czy mógłby mi ktoś trochę opowiedzieć o pracy w Albert Heijn ? :) jak warunki zakwaterowania, ile i za co odciągają z wypłaty i jak jest ze stawką ;) Będę bardzo wdzięczna , mój email : [email protected] Pozdrawiam Ewelina
    Karola

10.10.2018 14:31

Hejka, wybiera się ktoś może w najbliższym czasie do pracy przez tą agencję? ????
    anonymous

10.10.2018 21:11

Hejka, ja właśnie przeglądam oferty, ponieważ się wybieram w najbliższym czasie za granicą. A ty sama jedziesz bo ja sam?.
    Nick123

04.10.2018 15:39

Cześć, mam pytanie trochę z innej beczki, zakończyłam niedawno pracę przez tą agencję i ciekawi mnie kiedy mogę spodziewać się zwrotu kaucji np za buty robocze, kartę do szafki?
    AśkaWij

10.10.2018 12:18

do 8 tygodnii ja dostałam po 6 tygodniach mniej więcej
    teszka

10.10.2018 21:00

my z narzeczonym dostaliśmy wyrównanie (za niewykorzystane dni urlopowe) po 5 tyg od zakończenia umowy. a zwrot za obuwie i bagde dostaliśmy razem z ostatnią wypłatą ;)
    adam

10.10.2018 16:20

Dobra alternatywa dla rynku pracy w Polsce i nie tylko
    makro

10.10.2018 15:57

w Gipmans przez otto dobrze sie pracuje. dobre stawki i warto
    niki

10.10.2018 03:30

widać że firma otto sama pisze sobie pozytywne komentarze. Pracowałem przez forme otto workforce i to jest tragedia, (usunięte przez administratora)

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

Kraków

35 - 35 PLN / h

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Start w logistyce z UDT - Zlecenie magazynowe w Mosznej-Parceli

Moszna-Parcela

38 - 38 PLN / h

Bercik

01.10.2018 14:00

Jedzie ktoś 8 października jako pakowacz słodyczy i herbaty do Veghel lub Oss ? Możecie coś więcej powiedzieć o tej pracy , ile godzin tygodniowo pracy , jakie warunki mieszkaniowe i jaka odległość z miejsca zamieszkania do pracy ? Może ktoś już był ? , jakie wrażenia ? Piszcie
    Arko

04.10.2018 09:22

Godzin tyle co kot napłakał z 3 dni maks Robota lajtowa
    Miska

08.10.2018 14:03

Witam pojechałem do OSD coś 2iecej wiesz
    mariuszsekt

07.10.2018 14:48

Coś o albert heijn? prosze o opinie
    Swirek

29.09.2018 14:39

Pracuje ktoś bądź pracował w Guess w venlo?
    Byczek

07.10.2018 10:49

Witaj chciałbym dowiedzieć sie coś więcej o pracy odezwij się do mnie [email protected].
    Byzio

07.10.2018 10:54

Witam chciałbym się dowiedzieć coś więcej o warunkach w hotelu, pracy itd . Odezwij się do mnie???? [email protected]. Pozdro

06.10.2018 19:51

Dlaczego usunieto moje dwa pytania.Prosze o wyjasnienie.

06.10.2018 19:21

Czy jest ktos zakwaterowany przez Agencje w Holandii w domkach w Blitterswijck, Ooijenseweg 14.

06.10.2018 18:13

Ja co prawda nie o opinii ale mam pytanie czy ktos z Was byl zakwaterowany po 20 wrzesnia do 04.pażdziernika 2018r lub nadal jest w Holandii w domkach w(usunięte przez administratora)
    oskar

05.10.2018 16:43

Pracodawca wiarygodny; wypłaty na czas.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Cwelzwolnosci

26.09.2018 14:46

Jedno wielkie (usunięte przez administratora) Wasza biedna firma to porażka. Nie potraficie zadbać o swoich ludzi pracowników oraz transport. Zostałem przywieziony do Holandii o godzinie 5:30 a kierowca odebrał nas z tego miejsca o 12:00. Piec i pół godziny zmarnowane na czekanie. Koordynatorzy nie odbierali telefonów ani nie potrafili nawet podać nam jakichkolwiek informacji o kierowcach. Po 13 zostaliśmy przywiezieni na miejsce i dowiedzieliśmy się ze nie ma dla nas pracy ani miejsc zamieszkania. Nie dajcie się zrobić w (usunięte przez administratora) przez tych pedalow naciągających ludzi na czas oraz koszty. Jeśli miałbym ocenić wasz (usunięte przez administratora) serwis pracy to jak dla mnie jestescie na samym dnie i jadąc tam sam w ciemno osiągnął bym więcej niż taka szmaciarska firma. Nie polecił bym ich najgorszemu wrogowi. Zakładamy wam zbiorowy pozew do sądu o niewywiązanie się z umowy. Jeszcze pożałujecie mojego zmarnowanego czasu. Zdrowia oraz pieniędzy. Zobaczycie jeszcze (usunięte przez administratora) was na pieniądze z pomocą prawnika i zapłacicie za to owiele więcej niż wam się wydaje. Jestescie najgorsza agencja pracy jakiej kiedykolwiek zaufałem. Jak dla mnie porażka gdyby można było dać wam minusowe gwiazdki to bym to zrobił bo jak dla mnie to jestescie (usunięte przez administratora) cebularzami którzy żerują na biednych ludziach. (usunięte przez administratora) wam na maskę nigdy już nikt wam nie zaufa. Banda frajerów
    Arr

01.10.2018 20:42

Jak masz taki problem i żal do nich to czemu na własną rękę nie szukałeś tam pracy jak już byłeś na miejscu? Widocznie jesteś mało rozgarnięty życiowo i tylko siedzisz i hejtujesz bo widzę, że to nie pierwszy komentarz..

04.10.2018 16:14

No niestety, koordynatorzy lokacji pracują całkiem dla innej firmy, nie dla Otto, w sumie ich nie obchodzi , że czekasz od rana na zimnie, deszczu, i to w niedzielę , kiedy to nikt z biura ci przecież nie pomoże bo jest niedziela. Zakwaterowanie jest od 13, czyli jak przyjeżdżasz autokarem na dworzec w Holandii to przygotuj się na czekanie na pokój. Ja np zakwaterowalem się sam, po długich godzinach czekania w deszczu na koordynatora , który miał pretensje o każdy moj telefon do niego.
    kiwi

04.10.2018 15:08

nie ma co sie rozpisywac, warto z otto pracowac. ja pojechalem do nl, nie zaluje. kasa zarobiona po to sie na taki wyjazd zdecydowalem
    Arr

01.10.2018 20:52

Moi znajomi pojechali przez agnecje otto, pracują kilka lat i sobie chwalą życie w NL. Wiadomo, że nie zarobi się 15 000 zł ale można godnie żyć jak się jest ogarniętym. Śmieszą mnie opinie, że komuś było źle, wrócił do polski i teraz wiesza psy na agencjach zamiast samemu poszukać czegoś na własną rękę jak się jest na miejscu ale to tylko świadczy o tym, że jest się nierozgarniętym. Wiadomo, że agencja nie zapewnia luksusów na miejscu typu hotel mariott itp, ale warto o tym pomyśleć przed wyjazdem i samemu czegoś zacząć szukać na miejscu. Ja to traktuje raczej jako możliwość zahaczenia się, za granicą a później iść swoją drogą..
    rs

02.10.2018 21:37

Wolał bym usłyszeć opinie od "twoich znajomych " (z pierwszej ręki ) a nie od kogoś kto coś tam usłyszał , nie pracowałeś przez agencje na temat której się wypowiadasz to się nie mędrkuj.
    olo

03.10.2018 14:55

chyba troche przesadzasz, warunki mają dobre. a jak ktoś robi bałagan to nie wina otto chyba? otto jest calkiem ok, na moim przykladzie wszystko dobrze
    Bercik

27.09.2018 21:42

Witam, chce ktoś w najbliższym czasie wyjechać do Holandii przez Otto z ok Poznania ? Szukam kolegi , koleżanki do wspólnego wyjazdu . Będzie to mój pierwszy wyjazd . Chcesz się poznać zapraszam do kontaktu [email protected]
    Kazka

03.10.2018 13:11

Hej. Ja bym chetnie wyjechała
    Abcd

02.10.2018 18:51

(usunięte przez administratora) i bandyci. Te trzy słowa oddają to najlepiej.
    Kamaxxx

27.09.2018 13:22

Da ktoś jakiś kontakt na siebie jak ktoś się wybiera?
    Kamaxxx

28.09.2018 13:15

[email protected]
    K

02.10.2018 16:09

Hej, mogę prosić o informację jak w pracy? E-mail: [email protected]

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Zapamiętają nas tam na długo.

02.10.2018 14:42

Jeśli macie miliony na koncie i czas na jeżdżenie do Holandii i z powrotem to oferty Otto są w sam raz dla Was. Po podpisaniu dokumentów pojechaliśmy pod wskazany przez biuro w Polsce adres. Miejscowość Haps- niedaleko granicy z Niemcami.. Jak zobaczyłam tę ruderę z zewnątrz autentycznie się popłakałam, ale po wejściu do środka odrzuciło nas i o mało nie zwymiotowaliśmy. Smród niesamowity, wszędzie robactwo, pająki, nieszczelne okna i mieszkająca tam patologia, brudasy i alkoholicy (takim ludziom te warunki najwidoczniej odpowiadają). Właściciel 'domu' nie ma nic wspólnego z biurem, oprócz brania od nich hajsu za pokoje. Ponad 90€ tygodniowo od osoby za 2-osobowy zarobaczony, brudny i śmierdzący pokój, w którym były 2 lozka i krzeslo. Żadnej szafy, nic kompletnie na trzymanie własnych rzeczy. Kuchnie i łazienki 2 na 12 osob - oczywiście w stanie opłakanym. Jako, że była to niedziela nikt z biura nie odebrał telefonu. Musieliśmy spać w hotelu, co czywiscie wiąże się z dodatkowymi kosztami, i na następny dzień jechać do Otto. Po zgłoszeniu sprawy pracownica biura zaproponowała nam mieszkanie w Belgii- ponad 2 godziny jazdy samochodem do zakładu pracy (po 12 godzinach zasuwania jeszcze trzeba spędzić kolejne 2 godziny w samochodzie), albo dostawienie szafki do wspomnianego wcześniej pożal się Boże pokoju. Nie było mowy o zwrocie jakichkolwiek poniesionych przez nas kosztów, ponieważ jak usłyszeliśmy 'Staramy się przeciez naprawić tę niedogodność'. Mieszkanie w śmietniku, albo 200 km od miejsca pracy nazywają naprawieniem niedogodności. Od razu zawinelismy się stamtąd i wróciliśmy do Polski. Porażka!!!
    Dziewczyna

02.10.2018 12:31

Hej, planuję wyjechać za granicę dorobić sobie poszukuje dziewczyny, która chciałaby wyjechać do pracy na dłuższy okres. Chętnie znajdę kogoś na wspólny wyjazd, bo wiadomo, razem raźniej :) Chciałabym zacząć prace jak najszybciej by się udało, więc bardzo proszę o zdecydowane osoby. Pozdrawiam :) e-mail: [email protected]
    Nick1234

01.10.2018 16:17

Nie polecam! Ta agencja to jedna wielka porażka. Przyjechaliśmy z znajomymi w tamtym tygodniu. Warunki to katastrofa. Naprawdę... Pleśń w łazience, brudne kuchenki. W toaletach brak światła.. Bezdomni mają nieraz lepsze warunki.. Zarobić się nie da. Jedni mają pracę danego dnia, drudzy nie. W jednym tygodniu udalo mi się przepracować aż 24 godziny... Rzucają raz na jeden raz na drugi magazyn.. Odradzam, naprawdę odradzam..
    Patka

02.10.2018 11:59

Hej, mam jechać z koleżanka w sobotę do odzieży. Czyli mam rozumieć ze odradzasz ta agencje ?
    Draken

01.10.2018 10:30

Witam czy ktos moze sie wypowiedec na tem pracy w Jumbo Raalte czy wogole warto tam jechac ? Z gory dzieki za podpowiedz ;)
    Hubertm

01.10.2018 10:29

Może ktoś coś napisać o robocie Hilton zaandam? Jak z godzinami? Jak w tej pracy?
    Wojtekk

22.09.2018 06:52

Może ktoś coś napisać o lokalizacji mieszkaniowej w WORMERVEER?
    Wojtekk

22.09.2018 23:04

a coś więcej o tej lokalizacji?
    kinga

30.09.2018 16:16

Lokalizacje-male miasteczka ,ale sklep Spar sie znajdzie. Wieje strasznie,bo to polnoc Nl. Jak jestescie bez auta to sie zastanowcie ( do 10km -deszcz,snieg,wiatr- jedziecie rowerem do pracy). Kolejna sprawa nie maja na stanie nawigacji-zdarzylo sie nam krażyc po Amsterdamie... Nie bylo milo. Poważnie sa lepsze Agencje. A myslę,ze wielu z Was nie ma ochoty sprzatac syfu po kims i jeszcze za to placic. Kolejna sprawa Internet jest ,ale jak dziala Wifi? Tak ,ze macie problem zrobic przelew,a obejrzeć film to juz cud. A jak Pani z biura napisze,ze polowa Holendrow rowerami jezdzi-oki,a czy Pani jezdzi do pracy rowerem? Nie sadze:)
    Patrycja

29.09.2018 15:02

@WWW, może stawka, o której piszesz, to stawka brutto? Czy postać i poziom wynagrodzenia wpisywane są na umowie, którą pracownik dostaje do podpisu? @Gosia, daj znać, jak wrażenia! Możesz napisać, jak wygląda proces całej współpracy z OTTO Work Force Polska?
    K.

30.09.2018 13:25

Na umowie nie ma wpisanej żadnej stawki, podane są jedynie koszty zakwaterowania i ubezpieczenia. Umowa jest ogólna, aby pasowała do każdego stanowiska, do każdej branży, stawki i miejscowości, gdzie Otto może wysłać ludzi. To oznacza, że jeżeli umawiamy się z nimi na jakąś ofertę pracy, to jedynie ustnie! A przecież tylko umowa, pod którą stawiamy podpis ma tu znaczenie! W każdej chwili mogą powiedzieć, że na tym stanowisku nie ma jednak miejsca i przenoszą człowieka gdzieś indziej albo każą mu wracać do kraju na jego koszt. OTTO nie gwarantuje pracy (!!!), i to jest zapisane w umowie. Dodatkowym minusem jest to, że Pani w biurze nie mogła nic zmienić w umowie, nawet zrobić aneksu.
    Klaudia

21.09.2018 16:40

Hej ja z chłopakiem mam być w niedziele na lokacji kijkduin machiel vrijenhoeklaan 450 jedziemy na sałatki i mamy obawy jak tam będzie jakie są warunki zakwaterowania jeśli ktoś jest i wiem bardzo proszę piszcie mój email [email protected] i gg 65112025 bardzo proszę piszcie
    ewa

29.09.2018 09:18

bez przesady moim zdaniem warto spróbować, coraz wiecej dobrego sie o nich slyszy

30.09.2018 12:44

@ewa no własnie, az jestem zaskoczona
    Alicja

29.09.2018 13:40

Czy ktos moze pracuje lub pracował na poczcie w miejscowosci Kizingen? Zastanawiam sie nad wyjazdem, ale szczerze to nigdy nie wyjezdzałam za granice i troche sie boje. Praca bez znajomosci jezyka i ponoc stawka 12euro brutto. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje na temat pracy. To moj adres meilowy : [email protected] Pozdrawiam Ala

30.09.2018 12:43

nie bój się - potraktuj jako nową zyciową przygodę, moim zdaniem zawsze warto spróbować niż załować że się czegoś nie zrobiło

30.09.2018 12:41

przeniosłam się z innego oddziału (z powodu przeprowadzki) i jestem mega zadowolona. Atmosfera miła kierownictwo do dogadania. stawki tak jak w umowie, wszystko na czysto bez zadnych przekretów - tu lubie
    WWW

28.09.2018 23:16

LUDZIE nie opłaca się jechać gdzie kolwiek przez tą firme ,oferują stawke 10,50 aa wychodzi z 5 na ręke !!!!!
    malina

29.09.2018 09:09

niemożliwe, jakim cudem niby?
    K.

30.09.2018 12:35

Wierzę. Podatek w Holandii może wynosić nawet ponad 30%, co powiedzmy już daje nam ok. 7€ netto za godzinę. Powiedzmy, że pracuje się 8h dziennie. Na rękę wychodzi 56€. Teraz odejmijmy zakwaterowanie i ubezpieczenie , które na dzień wynosi 16€ (tygodniowe zakwaterowanie 90€ + tygodniowe ubezpieczenie 22€). Zostaje 40€, czyli 5€ za godzinę. Z tego musisz jeszcze kupić sobie jedzenie i uzbierać na bilet powrotny do Polski.
    OG

30.09.2018 11:14

Praca jedna i pewna, wypłaty od paru miesięcy 400e, tylko 2 wolne dni, nie biorę zikow, koordynatorzy spoko, mieszkanie spoko, nie pić i nie brać zikow to będzie dobrze hehehe elo
    Avril

06.08.2018 18:55

No tak zapewniaja ze tyle godz.to pewniak i takie warunki dobre sa za 40 € za kwatere za tydzien ...no sam nie wiem...co o tej firmie myslec...
    @Domini

10.08.2018 12:57

Witam a mogę wiedzieć gdzie jesteś i czym się zajmujesz?Bardzo zależy mi na pracy ale jak każdy się boję.Nie jestem już najmłodsza i naprawdę zależy mi na pracy a nie na baletach.
    BLL

30.09.2018 07:32

Polecam pick w Jumbo Raalte
    Greko

14.09.2018 18:19

Witam czy ktoś wyjeżdża w sobote (15.09.16r) na order pickera do Jumbo Raalte? Jak coś do dajcie znać bo zawsze to lepiej poznać kogoś na starcie :) piszcie na emaila: [email protected] a co do Otto to hmm wielu narzeka wielu chwali ja tam chwale bo byłem przez nich 2 lata temu w Goudzie i na początku troche załamka ale po 3 dniach mi przeszło i było bardzo dobrze więc do firmy nic nie mam jedynie do siebie,ze wrocilem wcześniej do polski.. jedyny minus to bardzo wysoka norma... ja na full speedzie miałem 90% normy.. na okolo 100 osob okolo 10 robiło ponad 100%
    BLL

30.09.2018 07:28

W Raalte pracuje się dobrze. Nie ma nacisku na produktywność a to zapewne dlatego, że zatrudniony jest wysoki odsetek lokalnych pracowników. Podsumowując-pracujesz jak Holender. Na luzie aczkolwiek praca musi być zrobiona do końca. Warunki mieszkaniowe w najbliższej lokalizacji czyli Old Heino-naprawdę dobre. Pozostałe-jedyny minus to dojazd.

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.