OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

michasia

15.01.2019 17:06

Otto nie wypłaca pieniądze urlopowych ! (usunięte przez administratora) .
    Gość

15.01.2019 09:35

Witam, ktoś pracował w Jumbo w miejscowości Woerden? Jak tam wygląda sytuacja z zarobkami i godzinami. Proszę o odpowiedź związana tylko i wyłącznie z tą lokalizacja. Z góry dziękuję ????
    Gość

15.01.2019 09:34

damian

14.01.2019 15:22

dzieki temu ze sie zdecydowalem na prace przez otto w holandii sporo zarobilem i odlozylem. mozna jak sie chce
    kamil

14.01.2019 11:28

Mam wielu ziomali co znależli robotę przez Otto; sam korzystałem; można fajnie zarobić.
    lili

13.01.2019 18:56

Czy przed wyjazdem do pracy muszę być w Polsce ubezpieczona co najmniej 30 dni?
    Kostusia

13.01.2019 16:39

Gorzej trafić się nie da szykanuja ludzi a iga zatorska jest najgorsza liderka jaka spotkałam klamczucha zawistna takich lud, i powinno trzymać się w klatce z dala od ludzi w hotelu są karaluchy OMIJAJCIE SZEROKIM LUKIEM
    Xxx

12.01.2019 21:33

Witam! Zna ktoś adres zakwaterowania w mieście Venlo
    sami

10.01.2019 16:07

praca w jumbo przez otto polecam bo dobre warunki
    Margeritka

11.01.2019 19:09

Mozesz cos wiecej powiedziec ? Mam pracować w jumbo den bosh. Jal z godzinami ? Jak zakwaterowanie ? Ile Ci wychodzi € na tydz ? ;)
    tymon

11.01.2019 14:11

Otto uzupełnia skutecznie rynek pracy; warto tu zainteresować się ofertami, nawet bez extra kwalifikacji coś się znajdzie.
    Karol

10.01.2019 15:57

Witajcie. Mam pytanie. Czy każdy Holenderski pracodawca wymaga zaświadczenia o niekaralności? Albo czy Otto tego wymaga? Mam wyrok w zawieszeniu rok na dwa lata za bzdure tak naprawdę.. I z tego co wiem to większość pracodawców Holenderskich lub agencji wymaga tego niestety.
    petra

10.01.2019 11:54

Otto generuje miejsca pracy i jest. sprawdzonym pracodawcą.
    Andrzej

09.01.2019 19:31

Witam! jedzie może ktoś przypadkiem 14.01.19 Velno praca przy dekoderach tv itp

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

Kraków

35 - 35 PLN / h

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

09.01.2019 18:47

Jedzie ktoś 14.01.19 do Roermond/Venlo dekodery tv itp
    asia

09.01.2019 14:32

Póki nie ma równowagi na rynku pracy takie agencje jak Otto zawsze potrzebne, znajduje tu zatrudnienie mnóstwo ludzi.
    tobi

08.01.2019 16:15

pracuje 6 msc i jest dobrze!! dobre nastawienie i chec do pracy to podstawa. otto polecam bo warto
    Kot

09.01.2019 13:12

mam takie pytanie na jakie zarobki mozna liczyc w otto oczywiscie juz na czysto
    ukasz

08.01.2019 14:57

Dlaczego potrzebny im jest skan mojego konta bankowego?

08.01.2019 12:59

Jedzie ktoś do rowerów Gazell? 12.01.18 A może ktoś już tam był i może podzielic sie opinią?
    Gdańsk ochotnika

08.01.2019 12:41

Hej mam pytanie zamierzam jechac do Holandii jako pakowacz odzieży znanej marki czy ktoś tam jest lub był i może powiedzieć jak to wyglada
    jaśmina

08.01.2019 11:51

Fakty mówią za siebie; Otto daje coraz więcej opcji w zatrudnieniu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Bożena

06.01.2019 13:27

Nie polecam wyjazdu zwłaszcza teraz nie ma w ogóle pracy są w stanie Ci zagwarantować 2-3 dni w tygodniu z tego jeszcze wyżyj. Widzą że nie ma pracy i godzin a mimo to ściągają dodatkowo ludzi. Paranoja!
    Andrzej93

06.01.2019 22:27

Proszę powiedzieć jaka firma? Miejsce?
    kasia

07.01.2019 18:54

aktualnie jestem i praca jest. nie ma przestojow wiec nie zgodze sie z toba. z otto mysle ze warto pracowac
    pimko

07.01.2019 14:01

Dzięki agencji Otto pracuję; każdy cto chce pracę znajdzie, niestety niektórym nie drodze.
    Nati

02.01.2019 15:39

Co powiecie o pracy w Velno jako pakowacz odzieży?
    Magda

06.01.2019 19:17

Dołączam się do pytania.
    alicja

06.01.2019 11:31

dobre biuro z pewna praca i zarobkami. jechalam nie znajac jezyka i to byl pierwszy moj wyjazd do pracy za granice i bylo troche nerwow ale w sumie nie bylo potrzeby bo wszystko bylo w porzadku
    Diabel

04.01.2019 19:18

Szkoda mowic(usunięte przez administratora) zlodzieje oszusty. Podrabiaja podpisy jak ktos jest na urlopie , falszuja dokumenty we flextronic przy venray biuro w venray jedna wielka popelina (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Procz tego okradaja Kazdego yygodnia bez wyjasniej kwatery szkoda mowic moge podeslac pare zdj filmików na ktorych widac jak otto (usunięte przez administratora) dbaja o zakwaterowanie za ktore w (usunięte przez administratora) hajsu biora. Pisac jak cos na (usunięte przez administratora) na fb dam kazdemu zdj i filmiki co sie tam dzieje
    Hewra

04.01.2019 08:43

HHahahaha praca niby okej, siano było zawsze, robota też bo dobrze trafiłem, lokacja(usunięte przez administratora) ale miałem to w (usunięte przez administratora) jak kogoś brakowało to byłeś potrzebny ale jak miałeś prośbę to w (usunięte przez administratora)i miej dodatkowe koszta bo ktoś zapomniał i już za późno haahah

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

adam

03.01.2019 15:22

juz kiedys z otto pracowalem i teraz jade znow w polowie stycznia. wczesniej sporo zarobilem i licze ze znow sie uda. pzdr
    IloNa34

18.12.2018 20:50

Co zrobic jeżeli ID do my Otto zostało zgubione? Proszę o pomoc
    Dakota

30.12.2018 23:13

Dzwon na Otto infolinie i podaj im numer BSN :)
    shadow

27.12.2018 15:06

pracowalem dla otto w miejscowosci oss praca ne vetipak albo słodycze albo kosmetyki ,warunki mieszkaniowe masakra,koordynatorki to juz zupelna porażka stefania czy klara na jeden ch,,,j jak im pasuje to robisz jak nie to siedzisz na bunkrze 3 dni i 2 dni do pracy zarobic na oplaty mieszkaniowe czyli w zaokragleniu 100 nie twoja plus ubezpieczenie 22.01 euro a reszte dostaniesz stawka smieszna 9,20 obiecuja złote góry a prawda jest inna. ludzie uciekali z tamtąd po pelnym miesiacu pracy i szukali pracy w innych firmach. nie znasz jezyka jedz i wez ze soba cos na stres znasz jezyk szukaj innej pracy.
    Jack

28.12.2018 16:26

Warto jednak wyraźnie wyrażać się po polsku
    leo

29.12.2018 12:30

pssss przez otto pracuje pare miesiecy i na brak godziny nie narzekam.stawki maja dobre. otto jest dobre jak na moje, jak ktos nie zna jezyka to juz w ogole. ogolnie jestem tu pare miesiecy i nie zamierzam na razie nic zmieniac
    wojtan

28.12.2018 11:27

jak ktos chce zarobic spoko kase to otto jest w sam raz. ani razu nie zalowalem ze zdecydowalem sie na wyjazd do holandii przez otto
    Eskoban

27.12.2018 11:25

Ludzie uciekają bo proponują przez Internet 8 h a na miejscu pracuje się po 4 gora5 z czego 30minut zabrane na przerwę po pracy czeka się nawet po 2 godziny na transport do domu warunki do spania są supr ale dla tych co się nie myją bo lubią brud po 3 w pokoju przynajmniej ja tak trafiłem masakra nie polecam a jak chodzi o pracę to jest naprawdę spoko ale nie godzin mało 4 dni w pracy na tydzień kpina 18 godzin z tego 90 euro na nore i masz 110 euro miesiącu 400euro 1600zl polecam wszystkim heeeeeee uciekać stamtąd
    stefan

27.12.2018 20:35

z godzinami nie mam problemu, pracuje i godzin jest dużo, faktycznie ile powinno być, no i kasa leci. warunki jeny przeciez to nie wina otto ze ludzie nie sprzataja itd, ja dobrze trafilem i tych co znam tez sa raczej zadowoleni. ogolnie praca w nl sie oplaca i przez otto tez
    Taki sobie

27.12.2018 20:32

Zapraszam na nowo otwarte forum gdzie można pisać bez ściemy. polskazagranica . pl
    gość Rotterdam

18.12.2018 21:38

Witam , mam z Otto ofertę pracy od stycznia w AH online w Rotterdamie , właśnie czy ktoś może mi napisać jak to wygląda na przykładzie Rotterdamu , bo z tego co czytam to w każdym mieście jest inaczej . Pozdrawiam
    Tomek ah Rotterdam

23.12.2018 10:21

To zobaczysz ile razy będziesz na rezerwie i nie będziesz pracował. W styczniu to prędzej będą redukcję pracowników, jeśli nie w styczniu to w lutym także będziesz pracował 3dni w tygodniu
    Eskoban

27.12.2018 11:28

Masz racje tak to wygląda motto walić ottto
    Roger

25.12.2018 09:59

Totalne dno pracowałem tam i nie polecam nikomu tego syfu.
    Pol

25.12.2018 17:02

Możesz rozwinąć wypowiedź
    Pol

25.12.2018 15:27

Witam Czy korzystał ktoś może z transportu z Polski do Holandii załatwionego przez OTTO? Pani w biurze mówiła coś o transporcie z Sindbada. Czy organizują tylko do danej miejscowości a do docelowego miejsca muszę dotrzeć sam? Czy jakimś busem dowożą na miejsce?
    ala

22.12.2018 19:27

dla mnie otto ok
    filip

22.12.2018 12:33

Tyle hałasu o nic komu nie po drodze z Otto niech szuka gdzie indziej; wg mnie to potencjalnie jeden z najbardziej skutecznych pośredników pracy.
    iglo

21.12.2018 15:47

wszystko ok. dobry z nimi kontakt i praca szybko załatwiona

14.12.2018 19:02

Witam pracuje lub pracował ktoś przez firmę otto. Alphen an den Rijn na Magazynie Hoogvleit i mieszkał w Boskoop na hotelu ??
    Bobak

20.12.2018 21:32

Boskoop polecam,mieszkalam tam,minus tylko taki,ze mozesz trafić na pokój bez okna,ale poza tym-w miarę spokojnie,mieszkało mi sie tam dobrze.O pracy w Hoogvleit słyszałam "na hotelu".Z opowieści wynikało,ze jest to bardzo ciężka praca.Ludzie raczej nie polecali.
    kazik

20.12.2018 15:00

pojechalem do pracy do holandii przez otto z kolegom. ogolnie dobrze ze otto zapewnia mieszkanie bo samemu na poczatek trudnow szytsko ogarnac. praca jest, godzin jest w sam raz. no mi sie udaje zarobic

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.