OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

ines

01.02.2019 20:37

Pracuje ktoś może w Eindhoven na magazynie HM /zalando ?? i podzieli się swoją opinią na temat pracy zarobków itp .
    Plrobotnik

05.02.2019 01:45

Z tego co wiem kolejny zakład po xpo w tilburgu na kilka miesięcy i Otto idzie w odstawkę
    rychu

04.02.2019 18:59

otto mnie nie zawiodlo!! warto z nimi pracowac, pewna firma
    bazyli

04.02.2019 17:07

Podobno wskażniki bezrobocia są obiecujące; z pewnością zasługa takiego gracza jak Otto; dają mega ofert.
    daria

03.02.2019 15:48

Opcjonalnie Otto ma dużą ofertę, tylko startować.
    alek

01.02.2019 16:39

Agencja Otto jest z pewnością wiarygodna. Sprawdziłem na sobie.
    lelokris

18.01.2019 20:15

witam,w otto pracuja malo kompetentne panie,aplikowalem na stanowisko pakowacza w Niemczech po czym najpierw czekalem na potwierdzenie ze strony pracodawcy,w koncu zagrozilem ze jesli nie dostane potwierdzenia to rezygnuje,po jakiejs godzinie dostalem info ze praca jest potwierdzona wiec zaczalem przygotowania czyli przedewszystkim zwolnilem sie z pracy,wydalem duzo pieniedzy na zakupy I zakup euro I kiedy zostalo mi dwa dni do wyjazdu to dowiedzialem sie ze jednak nie bylo potwierdzenia ze strony niemieckiej wiec nie polecam agencji otto work bo mozna obudzic sie z reka w nocniku
    micro

19.01.2019 19:22

wiesz co ja prace znalazłem u nich bez problemu, a panie w biurze byly ok. pracuje teraz 3 miesiace. nie mam zadnych zastrzezen, wrecz uwazam ze jest wszytsko jak powinno
    mojnick

31.01.2019 16:38

nie zapominaj, że to agencja pracy - pośrednik. Tez tak miałem tylko, że praca w holandii, ale pani w biurze znalazla mi inna oferte pracy za podobna stawke na produkcji, tak bym nie byl stratny z przygotowaniami do wyjazdu. Pracowalem w ostrum w elektronice.
    andrzej

31.01.2019 16:21

szybko z otto mozna sie skontaktowac, duzo ofert i to naprawde ciekawych. stawki dobre wiec ja sie nie wahalem i jestem obecnie kilka miesiecy
    seba

31.01.2019 15:01

bylem w pracy z nimi pare razy i spoko za kazdym razem raczej bylo
    leon

30.01.2019 21:22

jade w lutym po raz drugi. zdecydowalem sie ze wzgledu na kase. takie otto to dobre rozwiazanie jak sie szuka tez pracy za granica
    Pierwszapraca96

18.01.2019 01:36

Pracuje ktoś z Otto w Munster? Jak z zakwaterowaniem? Jak praca (zwroty)?
    Munster

30.01.2019 18:53

Wybierasz sie może do pracy przy zwrotach ?
    nono

30.01.2019 15:14

warunki okej jak dla mnie, kasa spoko tez
    fifi

29.01.2019 18:06

8 msc z otto wiec chyba nie bylo tak źle:P polecam!
    przecinek

29.01.2019 17:48

pojechalem z otto i najpierw warunkiza mieszkania, pokoj 2 os, dobrze utrzymany i do tego lazienka i kuchnia tez dostepne. wszystko ok. praciwalem w AH i to mi odpowiadalo

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

Kraków

35 - 35 PLN / h

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Pracownik magazynu w DSV - Usługi logistyczne / OTTO OWF

Maastricht

14.77 - 15.95 EUR / h

eryk

29.01.2019 14:34

Nie ma co się oglądać jak w Otto jest zawsze robota do zrobienia. Firma wypłacalna.
    tomek

29.01.2019 13:28

bylem w albert heijn z nimi i ogolnie to dobrze wszystko bylo i kasa spoko tez
    Martyna1992

28.01.2019 14:12

Witam. Czy ktoś pracuje w Oss przy drobiu? Pozdrawiam
    alan

27.01.2019 19:38

Dobra praca, godziny sa, staawki na ok
    laura

26.01.2019 15:18

otto ma dobre warunki i to dla mnie bylo kluczowe i mnie przekonalo
    Zofia

21.01.2019 09:12

Ludzie otwórzcie oczy warunki mieszkalne jak w slamsach co innego podają w ofercie.
    Zofia

24.01.2019 14:17

@krolik A może ty jesteś administrator ? albo nie wiem gdzie byłeś Holandia mieszkania wieloosobowe sale , okropne warunki w toalecie wszystko obsrane jak przyjechalismy tak wyjechaliśmy szybko do domu z powrotem. Szkoda tylko kasy na paliwo i zmarnowanego czasu. Patologia alkoholicy, ćpuny i Bóg wie co jeszcze.
    mark

25.01.2019 15:57

nie wina otto że ludzie nie sprzatają. no sorry. uważam że otto to wszystko dobrze organizuje, robota załatwiona. też pracowałem ze spoko osobami.
    rafi

25.01.2019 11:30

pracowałem w albercie i było całkiem ok. wiadomo że liczy sie kasa i warunki w tym wzgedzie bylo ok. nie moge narzekac

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

elka

24.01.2019 15:01

a ja AH przez otto polecam. trafiłam na fajnych, normalnych ludzi, calkiem sporo osob jedzie do NL po prostu zarobic. a nie szukaja jakis nieporozumien itd. jak ktos chce to praca jest.
    Jarekk

25.01.2019 09:43

nie wierzcie w te głupoty. Tu piszą ludzie z Otto. W albercie w którym pracuje może 20% wytrzymuje dłużej niz 5 tygodni. Hotel pracowniczy to dno jakich mało. Szczury spać nie dają. A środku ich nie ma, ale Biegaja z zewnątrz po ściankach. Szkoda zachodu. Ja zrywam kontrakt i uciekam w weekend. Jak jesteś normalny to się tu nie odnajdziesz. Gwarantuje i zapamietajcie moje słowa. Będziecie żałować, bo myślicie, ze wam się uda yrGic lepiej. Z tym, ze co fajnej pracy i fajnego hotelu to może z 10% trafia. Chcecie ryzykować?
    Weronika

24.01.2019 09:23

Witam. Lepsza praca na magazynie w Jumbo czy Albert?
    Jarek

23.01.2019 23:28

Mogę podać na priv swojego Facebooka. Jestem normalna, wykształcona osoba, która chciała zarobić. Hotel (usunięte przez administratora) 80 % patologia, alkoholicy i cpuny. Można się załamać psychicznie. Dziewczyny są z facetami na mieszkaniach. Godzin max 30 w tygodniu. MAX. Nie polecam Albert Heijn online. Daleko do pracy, 40 km. Nie zarobisz, norm nie zrobisz nigdy i będziesz codziennie chodzić do przełożonych się tłumaczyć dlaczego szybko nie Pracujesz. Zarobku zero, bez rodziny, z patologia i jeszcze zasuwasz jak na budowie. Nie polecam nigdy w życiu Otto i Alberta heijn. Piszczcie do mnie na priv. Mogę wysłać zdjęcia "hotelu" i wypalat
    zbiniu

23.01.2019 15:01

o otto mi kolega powiedzial bo dosc dlugo z nimi pracowal. wiec tez w koncu sie zdecydowalem troche tych ofert pracy mieli. ogolem warto. jak sie chce zarobic to naprawde mozna

22.01.2019 14:05

Agulaxs

22.01.2019 20:12

Hej a czy zerwaliscie może umowę? Czy byliście do końca
    pablo

22.01.2019 15:23

przejrzalem troche ofert i sie zdecydowalem na otto i wyjazd do holandii praca w AH. mi odpowiadalo, praca nie byla trudna a stawki byly dobre. ogolnie warto jechac

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Zainteresowany

22.01.2019 14:48

Witam. Zastanawiam się nad ofertą pracy, jako: operator lini montażowej w Geldrop. Czy ktoś tam już może pracuje, i mógłby napisać pokrótce jak wygląda sytuacja z godzinami, oraz zakwaterowaniem na miejscu? Jaka jest atmosfera w firmie? Pytam, ponieważ poniższe komentarze odnośnie godzin pracy i miejsc do spania, dają do myślenia, a nie chciałbym się "wpakować na mine". Umiem czytać rysunki techniczne z racji dotychczas wykonywanego zawodu, i z komunikowaniem się w języku angielskim też nie mam większego problemu, dlatego zainteresowała mnie ta oferta, i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej z "pierwszej ręki", ponieważ wiadomo, że pracodawca może trochę koloryzować. Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew.
    kacper

22.01.2019 14:26

Alternatywnie Otto dobra opcja dla poszukujących roboty od zaraz.
    Nie usuwać komentarzy

22.01.2019 14:04

W sumie to nie wiem od czego zacząć.Jednym słowem opisując tą pseudo agencję to tragedia.Zacznijmy od mieszkania grzyb (usunięte przez administratora) mieliśmy z chłopakiem 2 pojedyncze łóżka z czego jedno zarwane wiec musieliśmy cisnąć się na pojedynczym we dwoje(dbali o romantyczność),w łazience taki grzyb ze oddychanie tam graniczyło z cudem,gdy pytaliśmy panie dzwoniąc o prace dowiedzieliśmy się ze trzeba ze sobą zabrać pościel po przyjeździe okazało się ze pościel jest i nic po za tym (garki sztućce patelnie kubki talerze na szybkiego kupowaliśmy) o herbacie nie było mowy bo nawet czajnika elektrycznego nic.Dobrze ze mieliśmy więcej pieniędzy wymienionych bo inaczej to byśmy żyli na chlebie.Moze teraz coś o pracy byliśmy zapewniani ze do pracy będziemy mieli góra 12 km po czym się okazało ze jest to 45 km W JEDNĄ STRONĘ!!!Teraz kontakt z paniami to tragedia jadąc do Niemiec mieliśmy zadzwonić godzinę przed przyjazdem by ktoś przywiózł klucze do mieszkania,próbowaliśmy 15 razy dzwonić w drodze pisałam maile bo byliśmy w szoku ze nikt nie odbiera a my 700 km od domu i co teraz spanie w aucie ? Ale jest udało się za 16 razem pani odebrała dała nam nr tel do pana do którego mamy zadzwonić jak będziemy okazało się ze to pracownik który przyjechał z 3 tyg wcześniej i sam nie wiele wie a właściciel mieszkania mówi tylko po niemiecku wiec ciężko było się dogadać żeby w ogóle otworzył nam mieszkanie.I teraz najlepsze w końcu nadszedł czas wypłaty i niespodzianka wraz z chłopakiem mieliśmy te same dni te same godziny pracy te same zmiany a mimo to inne wypłaty i to nie mała sumka gdy napisałam do Otto pani napisała ze to wyjaśni z firmą i odpowie ale tak jak pieniądze tak pani przepadły nie odzywa się na maile nie odpowiada,również przepadły papiery które powinny przyjść do chłopaka przyszły moich nie mam papiery z których muszę się rozliczyć żeby otrzymać podatek wiec nie mam ani pieniędzy ani papierów !!!!! Z całego serca nie polecam tej agencji na myśl nasuwają mi się tylko same złe słowa mam nadzieje ze ktos dzięki naszym błędom nie popełni tych samych nie warto !! Mam nadzieje ze ktoś w końcu zajmie się tą pseudo agencją bo żeby oszukiwać rodaków to już trzeba mieć tupet. Ludzie uwierzcie lepiej szukajcie gdzie indziej ! A wy Otto oddajcie pieniądze i zainteresujcie się swoimi bo jak dalej pójdzie to skończycie na bruku.Wracajac do polski po opłaceniu wyjazdu i zakupów (garki,sztuce i coś do jedzenia) to zostało nam z 400 € to już więcej w Polsce zarobicie i z rodziną chociaż będziecie. nie polecam !
    Zapytaj odpowiem

22.01.2019 13:53

smn

22.01.2019 12:50

Pracowalam dla tej firmy kilka tygodni. Niestety, na tle innych agencji wypada najgorzej. Busy bez hamulcow, strach jezdzic. Na szybach mech, siedzenia klejace, zalane wszystkim co mozliwe. Na lokacje trafilismy w porzadku, jednak inni mieli mniej szczescia. Na jednej z lokacji pojawily sie szczury - menager olal temat. Wyplaty ? Co tydzien brakowalo po 2,3 h policzone do wynagrodzenia. Nadgodzin nie szlo ogarnac jak liczyc. Wracajac do pierwszego dnia przyjazdu - totalny brak organizacji. Mial byc koordynator, nie bylo. Czekaniena recepcji 2 h czy jedziemy do pracy czy nie. Wyrkbienie nr sofi. Bus zostawil nas w centrum i kombinowanie jak wrocic. Szukanie ludzi z nr telefonu do biura transportu zeby dowiedziec sie czy zostaniemy odwiezieni na lokacje z powrotem. Szczerze, prosze omijajcie ta agencje. Jest duzo wiecej agencji szanujacych ludzi i ich czas.
    5lat w Nl

21.01.2019 21:11

Powiem tyle ,byłem w Albercie tzn w zakwaterowaniu tydzień czasu. Pracowałem 1 dzień a przy pytaniu kiedy pójdę do pracy dostałem odpowiedź proszę załatwiać to z biurem z Polski my nie jesteśmy od tego. Nie wspomnę że domek wyglądał jak więzienie 2 na 2 pokój w wielkości schowka na szczotki na 2 osoby. Brud (usunięte przez administratora) i porażka. Ściągnięcie setki ludzi w tym ta 100 siedzi w domu bo nie ma pracy pozdrawiam i życzę powodzenia w karierze w OTTO. Moje sugestie dla OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.: Zainteresować się bardziej ludźmi i organizować lepiej wyjazdy. Mówić ludzia pracę na stałe czy na zastępstwo za kogoś bo na urlop pojechał.tym bardziej że nie ma sezonu więc pomyślcie 100krotnie zanim wystawiacie ogłoszenia o pracy
    serafin

21.01.2019 16:45

Otto jest dla wielu ludzi alternatywą na znalezienie fajnej pracy; firma jest wiarygodna, sprawdzona w Polsce i Europie.
    pola

20.01.2019 17:10

Otto daje zatrudnienie; warunki do akceptacji lub nie ;taki wybór; nie ma co sączyć jadu.
    wiktor

20.01.2019 12:06

dla mnie to bardzo dobre biuro. znalezli mi prace, sam nie musialem nic praktycznie ogarniac. jestem w holandii i mi to pasuje
    lili

18.01.2019 21:29

Czy przed wyjazdem do pracy do Holandii, muszę być ubezpieczona w Polsce co najmniej 30 dni? Czy coś wiecie na ten temat?
    adrian

18.01.2019 16:06

szybko prace dzieki nim znalazlem. leci wlasnie 4 miesiac i jest dobrze. nie mam zamiaru rezygnowac
    Dixi

17.01.2019 07:54

Otto to jedna z najgorszych agencji,będąc tutaj jeszcze nie spotkałam sie z dobrą opinią i teraz sama wiem ze to prawda,omijać szerokim łukiem,oskubią cię z hajsu,kasują na czym tylko sie da,pieniadze za swieta zeby dostac trzeba spełniac szereg warunków,na salarisie godziny i dodatki giną,flexpoole tygodniami,doliczają dodatek wakacyjny do tygodniówki wiec wychodzi ze zarabiasz po 250 euro w sumie,jestes na urlopie to ci jeszcze za chate policzą i nowosc-pralki na żetony hahaha
    ja92

17.01.2019 17:52

no a ja znam całkiem sporo osob z dobra opiniom z otto. mi kasa wychodzi ok, zyje i jeszcze odkladam wiec nie jest tak źle
    oskar

15.01.2019 11:51

Znam Otto z najlepszej strony, sam pracowałem dzięki ich ofercie; warto.
    kazik

16.01.2019 17:44

maja duzo ofert, sporo jest na ich fb. mozna tez zadac pytanie i wszystkiego sie dowiedziec. a warunki maja w porzadku. ja jechalam z otto do nh 2x bo sie oplacalo
    waldek

16.01.2019 10:24

Przesłanie Otto, chyba na tak.Zarówno w kontaktach biznesowych, jak i w relacjach z pracownikami kierujemy się wartościami, które wypracowaliśmy w ciągu kilkunastoletniej działalności firmy. Na czele ich stoi szacunek, który odzwierciedla się we wzajemnych kontaktach, dbaniu o potrzeby i dobre relacje.

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.