OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

eryk

25.02.2019 17:20

polecam. lokalizacje dobre i warunki. praca jest i mozna dobrze zarobić.
    alek

25.02.2019 14:32

kasa zarobiona, wsyzstko spoko
    rychu

25.02.2019 12:41

Pocztą pantoflową dowiedziałem się o agencji Otto. work i mam pracę bez specjalnego wysiłku.
    Kammla

23.02.2019 13:50

Pomoc na szybko. W czwartek (2 dni temu) podpisałam umowę elektroniczna i dostałam potwierdzenie na e-maila o jej podpisaniu. Dziś ( sobota) dostałam informację SMS, że rzekomo nie wysłalam im takiej umowy i z tej racji nie mogę zaczac pracy. Ktoś miał taką sytuację? Nie mogę się dodzwonić na infolinię gdyż jest weekend. Proszę o poradę .
    patryk

22.02.2019 17:51

Oferta jaką ma Otto work jest bardzo szeroka i jak tylko starczy chęci to można się załapać na dobrą robotę.
    adam

22.02.2019 16:54

czytam te opinie i dodam tez swoja. z otto spedzilem w holandii kilka miesiecy, potem wrocilem do polski i potem znow do holandii i znow do otto. wiec to juz o czyms swiadczy. ze nie jest tak zle. pieniedze na pewno tak, dobre stawki maja. praca jest, rozne sa miejsca, ja akurat w jumbo pracowalem i to mi odpowiadalo. ludzie wiadomo rozni, ale na ogol spoko. liczy sie tez nastawienie, jak sie jedzie do pracy a nie balowac to jest ok. dla mnie otto sie sprawdzilo
    Otto work= kurwy

21.02.2019 10:35

Witam chciałbym tylko nadmienic ze zeby dostac ta prace wymarzona w otto work to trzeba najpierw sie dodzwonic ja od tygodnia bez skutecznie po 3-4-5 ,in czekam na lini zby cokolwiek spytac ale cóż jeżeli oni nie potrzebuja ludzi do pracy to pytani brzi po (usunięte przez administratora) daja oferte na 30000 stron ze jest praca dzwon , 5 nr podaja a zaden nine raczy odebrac i nie nie sa nr zajete tylko sam sygnal , nie pzdrawiam tej agencji
    roman

22.02.2019 16:11

bez przesady łatwo sie z nimi skontaktowac, ja do nich napisalem i szybko mi odpowiedzieli i praca praktycznie od razu byla
    Rise

20.02.2019 11:11

Uwazajcie na nich. Zalatwiaja prace po tygodniu jej nie ma kaza placic za mieszkanie jak jestes bezrobotnym i mowia ze daja umowe smieciowa i moga ja zerwac w kazdym momencie!!! Zostawiaja ludzi na lodzie. UWAZAJCIE Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestac oszukiwac
    Oszukana

21.02.2019 09:39

Zobaczymy do czasu. Ja też wszystko ładnie pięknie i nagle bęc same problemy. Jedna z najgorszych agencji
    wojtek

21.02.2019 16:25

9 msc - tyle pracowałem. i co? żadnych problemów!! praca była i zakwaterowanie też. i to niezłe. przecież wiadomo że do pracy jedziesz a nie do nie wiadomoa jakiego hotelu. pienaidze mozna dobre zarobic
    tadeusz

21.02.2019 15:15

Jakiś czas temu szukałem pracy na cito i trafiłem na firmową stronę Otto, poczytałem komentarze, przyznaję różne, skrajne, mimo to zdecydowałem się na zaproponowaną pracę w obsłudze finansowej w firmie zewnętrznej. Polecam.
    nic wam to nie da

21.02.2019 11:03

Jeśli jedziesz tam bez polecenia od kogoś kto tam pracuje, to nie jedź. Wiadomo, że jak znajomy poda Ci info, że u niego w firmie gdzie pracuje poszukują kogoś i są godziny to możesz ryzykować i jechać, w innym przypadku nie rób tego. Ja pojechałem, oferta miała być na order picker primark, czyli DSV Roosendal, trafiłem na DSV moerdijk, stawka miała być ponad 10€ już nie pamiętam, może koło 10,60 i dużo godzin. Mówię spoko, w miarę spoko stawka na te jakie obecnie są w innych ogłoszeniach, a że potrzebowałem zarobić więcej niż, bo nie jechałem po to by mieć 250€ tygodniówki, bo tak to bym sobie głowy nie zawracał i nie tracił czasu. Na miejscu oczywiście hotel w centrum roosendal, pokoje niby były jedynki, zrobili z nich dwójki, prądu praktycznie nie było co drugi dzień, bo korki wywalało przy przeludnieniu, jako że styczeń i zimno, to z braku prądu brak ogrzewania i ciepłej wody. Super warunki jak na 21 wiek w holandii, łazienki i kuchnie przypisane do pokoi. 3 pralki na 40 osób, jak prądu nie było to tylko czatujesz na wolną pralkę, tak samo prysznic w lodowatej wodzie, kto nie zdążył jak prąd wywaliło. Podobno w zimę było tak, że w piątek wywaliło prąd to dopiero w poniedziałek naprawili i co najlepsze? Ludzie siedzieli tam nawet po 3-4 dni bez pracy i otto zabierało każdemu 91€ za mieszkanie, nie ważne czy pracujesz czy nie, czy jest prąd czy go nie ma. Wróćmy jeszcze do stawki, bo przecież jechałem za ponad 10€, a na miejscu się okazało 9,6€ może mniej, w dodatku po przepracowaniu 16 godzin, otrzymałem 25€ wypłaty, za domek policzyli 51€ bo się z nimi rozstałem za porozumieniem stron, ale doliczyli mi jakieś ponad 60€ zobowiązania, za co? nie mam pojęcia. Odnośnie jeszcze stawki na primarku miały być bodajże 2 zmiany, więc także dodatek zmianowy, na DSV Moerdijk trafiłem na 1 zmianę i to też nie zawsze było pracy na cały dzień, więc tam nie ma dodatku. Także oszukują aby tylko ktoś przyjechał i zapełnił hotel lub jakieś inne mieszkanie z którego dodatkowo zarabiają. Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego przemyślisz dokładnie czy chcesz tam jechać, jeśli masz ciśnienie na pracę i kasę i tylko oni się odezwali, to pojedź za tydzień czy dwa do innej agencji, dzwoń i dopiero później wysyłaj CV, bo same wysyłanie to tylko loteria czy Cię wybiorą, a jak się odezwą to zazwyczaj te gorsze agencje. Przez ciśnienie na kasę pojedziesz przez otto, to tylko stracisz czas i nie zarobisz, a tak poczekasz tydzień czy dwa i lepiej na tym wyjdziesz. Jeśli ta opinia zostanie usunięta, zostanie ona wstawiona w opinie do google, a także na FB :) więc na nic wysiłki pracowników otto, którzy pilnują tu porządku, bo przecież opłacili abonament dla gowork i mogą sobie zarządzać tym wszystkim ;)
    jk

09.02.2019 19:05

Z plusów to tylko atmosfera w pracy bo wymagany j.ang więc patologia odpada :) i lokacja "hostelu" - w mieście 5min od centrum gdzie są wszystkie sklepy. Minusy to oczywiście brak godzin, obiecują 5dni ale w rzeczywistości dadzą 2dni w nastpnym tygodniu 3dni żeby dać nadzieje na większą ilość godzin no ale po miesiącu odejmując zakwaterowanie i jedzenie to spokojnie oszczędzicie 500zł :D także lepiej na Ukraine jechać :P Hostel - w pokoju jednosobowym upchną 2 osoby, brak ogrzewania, ciepłęj wody, prądu. Tak jak ktoś wspomniał "poczuj się jak Bear Gryls". Ogólnie nie polecam tej "agencji"

20.02.2019 17:50

Jak ktos lubi być (usunięte przez administratora) to polecam :D
    Oszukana

21.02.2019 09:36

To też zależy od miejsca pracy, ale bym się nie zdziwiła jak będzie mniej pracy i zostawia was na lodzie. Pracowałam przez tą firmę i wiem co mówię. Na początku miałam pełno godzin, ładne wypłaty i nagle koniec pracy, teraz to tylko jakiś dług mam do oddania nie wiadomo skąd. Ja osobiście nie polecam
    iwan

20.02.2019 15:51

Dobrze, że jest alternatywa na Otto, mają sensowne propozycje, każdy coś wybierze, proste zasady.
    hmm

20.02.2019 15:17

czy jest taka możliwość,że gdy wysłałem aplikacje na ofertę pracy wysłałem wszystkie dokumenty ze skanami i po czekaniu na odpowiedź Pani z agencji powiedziała,że nie może mi zaproponować oferty bo żadnej nie ma? miał ktoś taką sytuacje? Bo wydaje mi się ,że pani z Otto miała po prostu na mnie wywalone

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

Kraków

35 - 35 PLN / h

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Operator wózka wysokiego składowania w Zeeman / OTTO OWF

Alphen aan den Rijn

16.16 - 17.44 EUR / h

roman

20.02.2019 14:52

jechalem do holandii bez jezyka i dlatego otto bylo dobre, ogarneli itd. stawki maja dobre
    Nismaczona

20.02.2019 13:28

Najgorsza firma, nie polecam. Byłam wypłata owszem się zgadzała, ale trzeba uważać gdyż nie raz bez potrzeby zabierają. Miałam pracę przez miesiąc wszystko okey, wypłaty na czas. Zakwaterowanie okropne, brak internetu. Po miesiącu pracy okazało się jednak, że nie ma zamówień i mamy pozostać w domku bo zadzwonia do nas inne agencje z ofertą pracy, no i czekam, czekam dzwonię do koordynatorów nikt nie odbiera. Pojechałam z mężem do biura aby uzyskać informację czy będzie ta praca, a oni że nie, dopiero w kwietniu. Nie było sensu dużej siedzieć i wyjechaliśmi. Po trzech tygodniach o zerwaniu umowy dostaliśmy wiadomość że ja i mąż mamy do zapłacenia po 117 euro za zakwaterowanie. SZOK. Otto powiedzieli ze mamy zostać bo z innej firmy będą dzwonić że będzie praca (co okazało się kłamstwem) a teraz mam zapłacić za mieszkanie chiciaz zostałam oszukana a pracy nie dostałam. Nie polecam.
    krzysiek

18.02.2019 14:36

kiedyś pojechalem z otto do nl i bylo dobrze. kolega jest obecnie i mowie ze oplaca sie jechac wiec sie zdecydowalem i w marcu jade

19.02.2019 00:34

Czy mógłby ktoś mi doradzić do jakiej pracy mogę się wybrać wraz z synem.Nigdy wcześniej nie pracowałam w Holandii.Prosze o podpowiedź.
    Waldek

19.02.2019 18:12

zobacz sobie na stronie na fb otto i tam maja duzo ofert pracy. ja tak sie do nich zglosilem i prace znalazlem
    maksym

19.02.2019 17:00

Dzięki pracy w Otto stanąłem na nogi, samodzielnie , komfort posiadania swoich pieniędzy.
    Bella

17.02.2019 02:11

Do Kacpra. Życzę ci jak najlepiej jesteś swiezutki to moze jeszcze na tych ich warunkach w których teoretycznie "wszystko gra" się przejdziesz chodz ci tego nie życzę, owszem kasa się zgadzala. Ale nie bierz ani jednego dnia chorobowego przed 5 tyg pracy. I nie wierz do końca tem lidera nawet jak cie chwala za 2dni mówią zupełnie co innego. (usunięte przez administratora)jeden wielki bajzer tam nic na miejscu nie ma tylko picker za wszystko odpowiedzialny za towaru na lokacji za brudna kratę za zepsuty skaner i spadajaca normę. Brak organizacji. Tak pracuja ludzie tam dłużej ale tylko ci co wlezli do (usunięte przez administratora) Bez mydla tem lidera lub innych znajomosciach, a uważaj bo konfidentow tez nie brakuje.
    olex

18.02.2019 20:58

pracuje juz jakis czas i ludzie sa w porzadku i nie mam jakis znajomosci czy cos....praca normalna, kasa ok. otto nie jest zle. wiadomo moze sie cos komus bardziej lub mniej podobac ale ogolnie oceniam ich dobrze
    €

17.02.2019 21:36

A Kacper w którym Albercie jesteś? Bo jeżeli Almere to vzy podoba ci sie wchodzenie po regalach jak malpa, miec sile slona lub konia szyję jak żyrafa prędkość lamparta ewentualnie strusiai zdrowie bykai czasem plaszczkagdyz trzeba sie położyć zeby siegnac artykul.
    €

17.02.2019 19:24

Wojtek team lider _źle oceniasz ludzi zbyt pochopnie nie dasz się wykazać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Pan tofel

17.02.2019 15:01

A mnie jak chcieli wyrzucić za to też hotel zapłacony a oni godzina 20 00 i chcieli mnie wyrzucić na brug
    Anka

14.02.2019 12:50

Pracując przez tą agencje mogę się spodziewać jakiegoś PIT-u?

16.02.2019 18:01

Tak miały być wedle rozpiski 12.02.19 teraz będzie dopiero może 01.03.19 jak dojdą jak oszukać ludzi.
    Bella

13.02.2019 00:59

Nigdy więcej, hamstwo nie polecam Trzymaj się z daleka od Albert heijn Almere i całego biura otto. Tam jest oszustwo nie mowienie prawdy w oczy. Brak wszelkich zasad bezpieczeństwa (tzw bhp) nie istnieje. Chodź dużo mówią ale na tym się kończy. A Przemus w okularach masakra "wielki" team lider jak by mogl to by bata wzial i jedno norma..... A ta sucz Daniela z otto tragedia. Brak szacunku dla ludzi, tylko aby ściągnąć do pracy i na tobie zarobić. Co tydzień sa nowi,. Masakra
    kacper

15.02.2019 12:01

pojechalem wlasnie do alberta do pracy i bylo tak jak mowili, znalaem warunki i nie bylo dla mnie tam nic dzwinego. praca ok. otto polecam

16.02.2019 17:59

Bardzo pięknie kaska kłamiesz dzięki znajomościom przepracowałaś tyle czasu myślisz że nikt o tym nie wie paradoks.Praca w AH Almere to tylko okres próbny a potem wyjazd nawet jak robisz normę więc nie wciskaj ludziom kitu .A do tego dodaj jak się robi teraz Rumunów w kołka.

16.02.2019 17:54

Największe oszukańcze biuro w Holandii,a czemu takie stwierdzenie .Kradną godziny pracy i twierdzą że nie było listy pieniądze urlopowe giną i nikt nie potrafi powiedzieć co się stało.Dzwoniąc na venray do głównego biura aby dowiedzieć się co się stało z pieniędzmi odsyłają do kordynatorów siedziby w której było się zatrudnionym a Ci z kolei nie odbierają telefonów. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: (usunięte przez administratora) wyjaśniać sprawy.
    marzanna

14.02.2019 15:34

Przez Otto można załapać się do obsługi zewnętrznej firm, można elastycznie dopasować się z godzinami pracy.
    artek

13.02.2019 19:50

pojechalem do holandii i mnie znajomi pytali czy warto bo w sumie sa osoby chetne do wyjazdu za granice do pracy. wiec warto . mi wyjazd pomogl odlozyc calkiem sporo kasy i to dla mnie najważniejszy argument

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

wojtan

12.02.2019 15:59

potrzebujesz pewnej pracy i dobrej kasy to otto jest dobre. kilka miesiecy z nimi przepracowalem
    mateusz

11.02.2019 14:40

Znajomi pokierowali mnie podpowiedzią o Otto i mam pracę; dzięki że taka extra firma jest, bardzo pomocni.
    sara

08.02.2019 17:36

dobre oferty i stawki. troche sie denerwowalam jak jechalam do nl, bo to moj pierwszy wyjazd do pracy,ale bylo wszystko w porzadku
    Kamil

10.02.2019 21:06

Pracujesz w biurze Otto? Widać
    Kamil

10.02.2019 21:08

Pracujesz w biurze Otto? Widać
    itsMe

08.02.2019 12:58

wykorzystują to ze ludzie nie znają języka i w umowie wpisują co chcą
    benio

09.02.2019 14:16

bez przesady wiedzialem co mam w umowie i generalnie wszystko sie zgadzalo. pieniazki dobre, wyplacane o czasie. troche z otto popracowalem kasa odlozona i wrocilem do polski, ale jak mnie kto pyta to wyjazd do nl jest oplacalny
    benio

09.02.2019 14:18

czarek

08.02.2019 17:05

przepracowałem w zeszłym roku z otto 6 msc, kasa byla dobra. teraz planuje wrocic bo sie po prostu oplacalo

07.02.2019 01:09

Byłem wczoraj na rozmowie w biurze otto, byłem zainteresowany pracą w firmie Jumbo, super stawka 12,82 euro brutto... wychodzi jakieś 6000 złotych na rękę...No generalnie spoko... ALE... do tego trzeba odjąć 94 EURO za tydzień zakwaterowania czyli w sumie 1600 złotych za miesiąc i 23 euro ubezpieczenia na tydzień wychodzi ok 400 złotych na miesiąc.... RAZEM ZOSTAJE 4000 ZŁOTYCH.... HAHAHAH ... nie wiem kim trzeba być żeby jechać tam na takie warunki... 1600 złotych za miejsce w dwuosobowym bungalowie.... Liczyć ludzie liczyć, nie dajcie się Holendrom bo przez takie praktyki już na nas tam nie mogą patrzeć.

07.02.2019 17:43

Większość agencji działa właśnie w taki rozbójniczy sposób. Ludzie nie słuchają co mówią do nich w agencji albo ich nawet nie informują... Tylko podpisują umowę i jadą, a na miejscu okazuje się że końcowy zarobek nawet bardziej niż trochę różni się od początkowych założeń. I zarabiasz nie 12 euro brutto a może 7.... Zakwaterowania należą też do firmy dla której ludzie pracują więc nie dość że pracujecie za niższą stawkę niż Holender czy Niemiec to jeszcze was kroją o kawałek miejsca na pryczę. Powodzenia w dojeniu się sami.....
    Karol

07.02.2019 23:45

Za 4 koła czy 3500 to ty dostaniesz w Polsce na produkcji... Po odliczeniu wszystkiego bardzo słabo to wygląda. Czy znasz angielski czy nie to widzę znaczenia nie ma, bo zwykły Janusz też dostanie fuche za tyle samo, bo spełnia warunki wiekowe.

06.02.2019 23:52

Kyrzys

04.02.2019 14:05

Witam, wypowie sie ktos co do pracy na magazynie w Jumbo? Ile mozna zarobic na tydzien i za ile godzin, i jak wyglada to z jezykiem angielskim, pisza ze nie jest wymagany ale czy tak jest w faktycznie? :)
    mike

05.02.2019 15:14

jumbo jak najbardziej moge polecić. praca w porzadku godziny są, stawki tez maja atrakcyjne. probuj

06.02.2019 22:38

06.02.2019 22:37

Xdjdkuu

06.02.2019 21:31

Jedzie ktoś teraz 09.02 do Holandii, do pracy na magazyn Albert Heijn?
    franka

06.02.2019 19:41

u mnie pieniadze wyplacone na czas, godzin duzo i nie ma czegos takiego ze nie mam pracy. zarabiam, odkladam i otto chwale
    witold

06.02.2019 16:22

Zawsze jest alternatywa dla chcących zarabiać, jest w czym wybierać na Otto.
    hmmm

06.02.2019 09:22

omena

05.02.2019 18:59

Dobre uzupełnienie rynku pracy, w Otto zawsze jest mega ofert, tylko brać.

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.